User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
47 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Mustafa Mert Kazanç ve ERGÖK servis 'in terbiyesizliği

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mustafa Mert Kazanç ve ERGÖK servis 'in terbiyesizliği

evet başlıktada görüldüğü gibi bu sitede üye olan mechanix nickli ve herkezin driftçi ve JDM works un sahibi olarak tanıdığı bu düzenbaz dolandırıcıyı size tanıtmak istiyorum.

çoğunuzun bildiği diğer konu yani bu http://www.techturkey.com/forum/arch.../t-197515.html konusunda benım ismimi lekelemek için yaptıgı girişimlerde başarısız oldugundan dolayı üzerime oynamaya devam ediyo... gerçi çok başarısız olmuş sayılmaz google a eray yümsel yazdığınızda dolandırıcı diye çıkıyo ve çoğu kişide bunu okumadan ön yargıda bulunuyo ben çoluk cocuk sahibi adamım bu çok ağar ithamlar ama allah vericek cezasını az kaldı cok uzatmadan konuya geçiyim

1 ay önce almış oldugum bir nissan 200sx imi şanzımanını ve genel bakımını (japon oldugu için) ERGÖK denen servise ışın fevzi doğan isimli kardeşim aracılığı ve tavsiyesi ile dükkanlarına bıraktım. ergök e gitmiyodum fevzi zaten orda oldugu için güvenim sonsuzdu herneyse bir parça almak için gitmem gerekti ve gittim dükkan sahipleri ile sohbet ettik ve izlemlerimde hiç bir problem yoktu gayette iyi yaklaştılar bana ama ben ordayken bu mustafa mert kazanç isimli arkadaş içeriye girdi ve beni gördü bende onu tabiki ne bir terbiyesizlik nede bir saygısızlık yaptım dükkanın içinde gözümle tahrik bile etmedim ayıp olmasın baskasının dükkanındayız diye ve fevziye dedimki ben durmiyim burda problem olmasın gerek yok dedim ve cıktım.

olay bundan sonra patlak veriyo ben bukadar duyarlı davranmama rağmen akşam fevzi beni arıyo ve diyoki ergök bu arabayı yapmak istemiyor seni araştırmışlar sen dolandırıcıymışsın insanlar seni sevmiyormuş sanayide 10 kişiden 9 u senin için kötü diyormuş o yüzden bu arabayı burdan al duyunca güldüm tabi ara dükkan sahibi sor bakalım dedim borcum harcım dolandırdığımı düşünen kim varsa gelsinler hem özür diliyim hemde paralarını iade ediyim. konustum dedikleri 10 kişiden 1 ini getirsinler 9 una gerek yok yada isim versin gidip ben üstüme düşeni yaparım problem yok dedim kapadım. 5dk sonra geri arıyo kusura bakmasın isim veremeyiz diyolar ve arabamı dışarı atmaya calısıyolar nitekim kabak beni oraya götüren fevziye patladı ve cocuga press yapmaya calıstılar bende nissanı sana sattıgımı söyle vs diyerek arabanın sökük olan şanzımanını vs sağını solunu toplat dedim nitekim olmadı ve aracımı şanzımanı bagajda bütün parçaları sökük şekilde 2 hafta salladılar ve en sonunda almak zorunda bıraktılar.. ve fevzidende parasını tedarik etmiş olduklarını düşünüyorum bu sökme işçiliğini fevzi bana söylemesede ...

nitekim gidip aldık kendı garajımızda 4 5 saatte diktim ayağa aksama kullanır hale getirdim sorsan parça yok vs vs uzayıp gitmişti ki konumuz bu değil zaten. yapmasınlar arabamı problem değilde şimdi bu işgüzar arkadaşların yaptıgı sizce doğrumu değilmi bunu yapan bir insana ben kaba kuvvet kullanmadım ve 1 aydır sabır çekiyorum hukuki yollarda dosya oluşturdum zaten ciddi manada belge topluyorum burdaki konularda bunun tedarikçisi olcak bana yaptıgı saldırılar vs daha öncede bildiğiniz gibi 34 KTL 99 plakalı aracımı sattırmamıştı bir genç kardeşimize eraydan araba alınmaz onla ticaret yapılmaz vari kelimeler kullandı sağda solda ki ben bırakmıştır sanıyodum ama devam ediyomuş ki hala böyle çirkefliklerle karşı karşıya kalıyorum. ben bu olayı duydugumda cok sinirlendim ama sustum sakinleştim onun kurallarına göre oynuyorum...

sadece bunlarlada kalmayıp bu terbiyesiz kardeş gitmiş benım eski aracımı sattıgım arkadaşıma o arabada bizim emeğimiz çok herşeyini biz yaptık sefasını onlar sürdü tarzında cümleler kurup arabayı bizim garaja getir ne istersen yaparız tarzında cahilce cümlelerde kurmuş yani uzun lafın kısası terbiyesizlik üstüne terbiyesizlik kısacası

sonuca gelirsek bu SAHTEKAR MUSTAFA MERT KAZANÇ ın yaptıgını anlarımda ERGÖK denen kurumun buna ayak uydurması ve benı 1 saatte hiç tanımadıgı halde silip dolandırıcı sıfatı ile dükkandan kovmaya calısmasını anlamam o yüzden şikayetçiyim gidicek olanlar göz önünde bulundursunlar saygılar
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

CKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eray kanunlara göre dolandırıcı da olsa, kapına gelen müsteriye mal satmıyorum sana diyemezsin.. ben mobilyacıyım bunu bır kez mobilyacılar çarşısında bi komsum yasadı ve tuketıcı hakem kurulu mağazaya ceza verdi.. şimdi kanıtlarını alıp tuketıcı hakem kuruluna basvur, mağdurıyetını tespit etsinler, tazmınatını al

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu nedir abi bu nası bi adalettir ya

Dr. Ecu

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Onları istersen kaldırtabilirsin.

bi şikayete bakar

exclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tip konular çok sıkıntılı hiç tanımayan bir insanda bile önyargı oluşur boş yere. Hele ki insanları inandıkları fikirlerden vazgeçirmek bu kadar zor iken ..

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer konular hakkında bir şey diyemem ama servisin yaptığı terbiyesizlik. Madem karşındakinin dolandırıcı olduğunu düşünüyorsun paranı alamayacağına kanaat getirdin, önce paranın tamamını istersin kendini garantiye alırsın sonra yine garajına giren arabayı yürütürsün. Böyle al arabayı şeklindeki tavır esnaflık olamaz.

Eray abi Şanzelize'de benim kolamı sen içmiştin, senin yüzümden içememiştim bak aklıma geldi yine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eray kanunlara göre dolandırıcı da olsa, kapına gelen müsteriye mal satmıyorum sana diyemezsin.. ben mobilyacıyım bunu bır kez mobilyacılar çarşısında bi komsum yasadı ve tuketıcı hakem kurulu mağazaya ceza verdi.. şimdi kanıtlarını alıp tuketıcı hakem kuruluna basvur, mağdurıyetını tespit etsinler, tazmınatını al
    baskan bana verdiği manevi zararı zaten ödeyemez maddi zararda saysak bitmez kaç kişi bana sen dolandırıcıymışsın bak yazıyo burda diyip araba yada parça almadı yada hiç söylemeden vazgeçti vebalini nası ödicek bakıcaz
    Dr. Ecu

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Erayla birbirimizi pek sevmeyiz, muhabbetimiz de yoktur
    Lakin doğruyu söylemek gerekirse açılan konulardan takip ettiğim ve sonuç çıkardığım kadarıyla birini madur ettiğini ya da dolandırdığını hiç görmedim.

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eray ama bu sizin mustafayla olan husumetiniz kabak tadı verdi yani
    ne bu ya çirkef kadın kavgası gibi?
    bi çözemediniz olayı he

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray seni tanırım, sayarım, severim ama bahsi geçen arkadaşla aynı seviyeye kendini düşürmeseydin iyiydi.

Seni tanıyan biliyor zaten, böyle bir konu açmana gerek yoktu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eray ama bu sizin mustafayla olan husumetiniz kabak tadı verdi yani
    ne bu ya çirkef kadın kavgası gibi?
    bi çözemediniz olayı he
    Abi allah var yukarda dövsem suç dövmesem tepemizde işte hala konusuyo ne yapiyim sen söyle hadi
    Dr. Ecu

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Google'dan o linki kaldırmak kolay, tech'in web master'ından linkin engellenmesini sağlayabilir herhangi biri.
    Umarım sorununuz da bir an evvel çözülür.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi allah var yukarda dövsem suç dövmesem tepemizde işte hala konusuyo ne yapiyim sen söyle hadi
    Karşındaki az biraz delikanlı olsa zaten böyle ergen triplerine girmez. Bi derdi varsa çıkar karşına konuşur. Ama bu sürekli senin kuyunu kazmak için uğraşacak sanırım.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi 3 günlük dünyada bu kadar birbirini kırmanın uzmenin manasi yok iki taraf içinde söylüyorum.. Ersöz denen mekanın yaptığı ayip,esnaflik degildir bu. Sen araci yap,sonrasinda parani al geç karsiya. Paranı almadan da teslim etme. Ne sahtekarligi yapabilir ki? Ha malzemeyi degisir dersen koy gizli bir işaret,seyret ondan sonra.. Esnaflik bazi seyleri sineye cekmeyi gerektiriyor..

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya abi neden bu kadar senin üstüne geliyolar anlamıyorum seni 20 yaşında birisi bile dolandırabiliyorken nasıl sana dolandırıcı diyebiliyolar

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray beni sevmez, bense hep objektif bakarım... bu tarz husumetleri önce sosyal medya sonra da iş yaptırılan servisler bazına çekmenin bir anlamı yok... zamanında benim de başıma geldi, Ankara'da bir servis aracımı almadı, sebep eski sahibinden dolayı dendi vs... insanın ciddi canı sıkılıyor... adam çoluk çocuğa karışmış, arama motorunda sahtekar diye çıkması iyi bir şey değil, önceki konuyu hatırlıyorum, Eray haksız değildi... ama ne olursa olsun çözün aranızdaki sorunu, uzadıkça canınız sıkılıyor...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi eray şiddetle bu işi çözemezsin, kaldıki mustafanın elleride armut toplamıyordur zaten.

ama olayı başlatan sensin, yani aranızdaki her ne bokumsa onu forum ortamına taşıyan sensin
    sonra vay efendim benim itibarım sarsıldı diyende sensin
    şimdide aynı şeyi yapıyorsun! bilmem farkındamısın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu esnaflık değil ayıptır söylenecek söz yok. O şahıs tarafından madur edilen çok insanla konuştum ama henüz "ya eray yümsel diye bi adam var bana şöyle yaptı bana böyle oynadı mağdur olduk" diyeni duymadım ama ikitellide rezil etti bizi ayıptır diyenide çok duydum.. Acaba neden ?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herseyi gectimde servisin yaptigi buyuk terbiyesizlik musteriye sen dolandiriciymissin diyip sokuk arabayi yapmadan kapi disari etmek nedir arkadas ya cikip sonra biz esnafiz soyleyiz boyleyiz nasil diyebiliyorlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler