PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM 990 İstanbul Trafiği

ilkerrrrr
29-12-2015, 00:32
https://www.youtube.com/watch?v=Crk3Ti3mDMM

https://www.youtube.com/watch?v=Crk3Ti3mDMM

yaptıklarını tasvip etmesem de motora epey hakim birisi.

fore
29-12-2015, 00:34
Sonra yok efendim ben niye öldüm...

dachosen
29-12-2015, 00:49
adama girilecek delik vermeyegör

oğuz
29-12-2015, 00:54
yetenekli ve şanslı

1998corsa
29-12-2015, 01:03
Makinanin ses iyi guzel hos ama kaldirimda insanlari taciz ederek gitmesi yakismamis. Kaldirimda bana denk gelse dusururum motordan net

by serçe
29-12-2015, 01:30
Otomobilleri video çekip sosyal medyada afişe etmesini biliyorlar, ama gel gelelim kazaların çoğu kendi hatalarından oluyor. Bu video'da o kadar masum olmadıklarının kanıtı.

B.Koçer
29-12-2015, 01:37
Video hızlandırmak delikanlılık mı

CasabLanca
29-12-2015, 02:19
bugün yarın haberlere çıkar tehlikeli oyun diye

initial-D
29-12-2015, 02:27
hepsini geçtim o trafikte aradan bir insan çıksa gitti.hadi arabada vurur düşersinde insana çarpınca öyle olmuyo

Diyadin
29-12-2015, 07:21
Bunun geçtiği yerlerde makasa çıkmış iki otomobil olsa facia olur.

Bazı yerlere bodozlama çapraz çıkmış

i-vtec07
29-12-2015, 07:34
Kaldırımda böyle gitmeye devam ederse yakında biri döver bunu . Ölmeyi bayılmak sanan bi arkadaş daha işte

Maxi
29-12-2015, 07:56
oha çok sakat!
yakında patlar bi yere o..
istanbul trafiği böyle actionları kaldırmaz

-bizde adam sola sinyal verir sağa döner (genelde sinyal vermez ama diğeri daha tehlikeli)
-en soldan en sağa dalar (sapağı kaçırdı ya dünyanın sonu geldi)
-yola atlar tarrraak gibi (gobi çölündeyiz sanki)
-aniden sol yada sağ şeritte durur, korna çalarsın ne var gibilerinden el işareti yapar bide (aaa..mmm var)

individual
29-12-2015, 08:14
trafikde bizi fark edin demiş...

individual
29-12-2015, 08:17
Kırmızı Corsa hatalı.Zaten yol gitmiyor yolu niye kesiyorsun adamlar gitsin işte.

Yogi
29-12-2015, 08:19
Boşyere burayada giriim demek için bir sürü gereksiz yerden geçmiş.
Amacı trafikte hızlı ilerlemek değil videoyla insanlara göstermek bence.

Tholl-ga
29-12-2015, 08:21
Boşyere burayada giriim demek için bir sürü gereksiz yerden geçmiş.
Amacı trafikte hızlı ilerlemek değil videoyla insanlara göstermek bence.

böyle giden pcx li biri var

Yogi
29-12-2015, 08:24
pcx li olan vatandaş ilerlemek için gidiyor diye biliyorum yanlış mıyım?

emir91
29-12-2015, 08:26
ktm aldım ben motorcuyum medeniyet sembolüyüm siz trafikte bekleyin ben uçar kaçarım kafaları güzelde başkasının başına bela olmasa bari

PiscocuK
29-12-2015, 08:28
son dönemde çok moda oldu hızlandırılmış videolar bundan sonra tüm makaslara 30 la girip 300 havası vericem :D

onat
29-12-2015, 08:33
sosyal mesaj limiti dolduğuna göre gerçekçi bir yorum yapayım. adam motoru yemiş yutmuş. tekerle makasa giriyor o derece yutmuş. 990 da torklu ve çevik. güzel bir ikili olmuşlar. istanbul trafiği gibi bir trafikte bunları yapmak her baba yiğidin harcı değil.

mikelazi
29-12-2015, 08:33
pek mantıklı gitmiyor.ara sokaklar moda caferaga tarafları.bende motor kullanıyorum ama bu arkadaş trafigi katletmiş gibi.

kaldırıma çıkması,kırmızı corsaya atarlanması çok anlamsız,süreklide araçları sağdan hızlı şekilde geçiyor çok sakat.biri kapı açsa yolcu indirse sonucu çok kötü olur.

böyle devam ederse kaza kaçınılmaz gibi.inş. kimsenin canına malına zarar vermez.en kısa zamanda akıllanır.

sparcoo
29-12-2015, 08:37
bende motosiklet kullanıyorum, kaldırım boş olsa bile çıkmaya utanıyorum. yayaların yolunu kullanmak hiç hoş değil.bu tarz sürücüler yüzünden motosiklet kulllananlara kötü gözle bakılıyor.

BoraÇİFTÇİ
29-12-2015, 08:48
Bu adamı izleyince aklıma gelen eleman;

https://www.youtube.com/watch?v=dQ62WqpwRx0

cheers
29-12-2015, 08:51
Kaldırımda denk gelmesin.

VTEC®
29-12-2015, 08:52
4-5 sefer denk geldim çekmeköy-tepeüstü arası, Aşırı tacizkar kullanıyor. Videodakiler daha soft şeyler desem yalan değil.
Bizim arkadaşda çok iyi kullanıyordu hatta forumda da tanıyan arkadaşlar var Eski K 206 Gti'ın sahibi 3 ay hiç yürüyemedi 7 aydır topallarak yürüyor. 1000RR almıştı. Bağdat caddesinde kaza yaptı. 5 ameliyat oldu.Platin takıldı. tam koruma ekipmanı olmasına rağmen tabiri Caizse sürünüyor.
Umarım başına bişey gelmez arkadaşın.

0M42
29-12-2015, 08:54
Otomobilleri video çekip sosyal medyada afişe etmesini biliyorlar, ama gel gelelim kazaların çoğu kendi hatalarından oluyor. Bu video'da o kadar masum olmadıklarının kanıtı.

Doğru söze ne hacet.

dkaya87
29-12-2015, 09:08
iddialı kullanmış, gereksiz riskler almış. motor hakimiyeti güzel ama başkasının hatası bile canına mal olabilir.

ayrıca motorun geve aydınlatması bi bana mı yetersiz geldi acaba? önünü bile göstermiyor ışık?

kelalper
29-12-2015, 09:08
Motorsiklet kullanmanın trafiğin içinde sokak aralarında arabaların arasından gitmek kaldırıma çıkmak olarak algıyan birine ben motorcu demem istediği kadar hakim olsun yetenekli olsun. Kaldırımda ben olsam basarım tekmeyi düşürürüm sonra da bilimum ekipmanını bi tarafına sokarım. Ulan beğenmediğimiz çinde trafiğin yarısı motorsiklet. Adamların motorlu bisiklet ve bisikletler için şeridi var cadde üzerinde. Bir tane normal motorsikletli girmiyor o şeride ki adamların kullandıkları motorlar derme çatma. Trafikte şeridinde gidiyor. Trafik sıkıştığı zaman çoğu bekliyor acelesi olan da aralardan yavaşça özür dileyerek geçiyor. Öküzü katırın üstüne bindirirsen bu olur işte. Yakın zamanda bi taraflarını kırarda akıllanır inşallah. Corsadakinin hiç bir suçu yok arkadaşlar. Motorsiklette olsan şeridinden gideceksin.

Tholl-ga
29-12-2015, 09:10
pcx li olan vatandaş ilerlemek için gidiyor diye biliyorum yanlış mıyım?

aynen akıtarak gidiyo valla

NakkaSss
29-12-2015, 09:22
Nokta.

http://i63.tinypic.com/zwge93.jpg

majesty
29-12-2015, 09:46
manyak la bu , ruh hastası gerizekalı

c20let
29-12-2015, 10:00
Kaldırımda olsam sanki problem yaşardık. Corsa iyi yapmış geçebiliyorsa geçsin bide ona özel yol mu verecek. :D

onat
29-12-2015, 10:01
corsacı zaten iptal olan trafikte bekliyor. akabinde bu arkadaş geliyor. diyorki zaten bekliyoruz bilmem kaç dakikadır. sen gidemiyorsun bari azıcık geri çek ben gideyim diyor. şimdi bunun neresi yanlış ? sen corsayla trafikte kaldın diye, motorcu senin yüzünden beklemek zorunda mı orada ? yolunda uslu giden bir adam olsa da düşünceniz aynı mı olucaktı ?

asscutter
29-12-2015, 10:02
aslında kazaların sebebi bu şekilde motorculardan tamamen adamın geldiğini hissetmiyosun ki hele oem susturuculu motorlarda zaten ses çıkmıyo yanlışlıkla hafif sağ sol manevra yapsan gidiyo allah akıl fikir versin.
Bunlara kalsa trafiğin huzurunu kendileri sağlıyo takıyolar kafaya GoPro hepsi fahri trafik müfettişi :)

PiscocuK
29-12-2015, 10:03
ya o değilde bizim atarlı motorcuya ne oldu acabaa

ayy öldüresi var beniiiii sesli olana :)

zuhauhauahuahuah

https://www.youtube.com/watch?v=ixK5_dGoZaE

burak_2885
29-12-2015, 10:03
Adam yol almayı haketmemiş ama Corsa yol verebilirdi bence :D Abi bide o kaldırımda ki insan tacizi nedir ya ?

Cimmeria
29-12-2015, 10:42
yollarda ölümüne makas atan araba sahipleri ne kadar cahil ve tehlikeli ise bu eleman da o kadar cahil ve tehlikeli.

Moto çok seviyorum ama kaldırımda gidip bir de insanları taciz nedir ya, keşke bana denk gelseymiş bu arkadaş kaldırımdayken videonun sonu farklı bitermiş :)

Vtec_2
29-12-2015, 11:33
basarili... Bu ktm ler kac hp dir?

Jön Türk
29-12-2015, 11:51
Youtube da adamın yorum çok gergin :D
'kardeş şans yanında olsun...'

Motorun lastikleri sormuş cevap rosso corsa 2

STP
29-12-2015, 12:07
Akli olan gitmez boyle, aktif motor kullaniyorum 6 aydir, ne salakliklarla karsilastim ALLAH biliyor, yasamasi mucize yemin ederim

220T
29-12-2015, 12:13
Bir yıldır motovlog videoları izliyorum.Milleti öylesine eleştiriyorlar ki!Gerçek anlamda bir tehlike olmadığı halde veya bir kasıt olmayan anlık hareketlerde bile(ciddi durumlar hariç),ışıklarda yanına durup dünyanın lafını ediyorlar.Tabii ki trafikte yaşadıkları problemler ve bilinçsiz sürücüler var;farkındayız ve hak veriyoruz.Lakin nasıl ki onlar problem yaşadıkları aracı ve probleme sebep olan hareketi tüm sürücülere mal ediyorlarsa, kaldırımda ilerleme mevzusu da aynı algıyı motosikletliler için oluşturur.

Quantum
29-12-2015, 12:14
Otomobiller gibi şeridinde giden motosikletlere aşırı saygım var. Motosiklet bir kültürdür. Motosiklet trafikten kaçmak için alınmış, başkalarına enayi gözü ile baktıracak bir araç değildir.

Motosiklet kültürüne sahip olan motosiklet sürücüleri;
- Emniyet şeridine girmezler.
- Trafikteki durmuş/hareket halindeki araçların arasından labirentteymişçesine gezmezler.
- Keko ve maganda değillerdir.
- Motosikletleri ve kendi kıyafet ve ekipmanları bakımlıdır.
- Motosikletleri onların yol arkadaşıdır. Eşşekleri değildir.
- Kendilerine SAYGILARI VARDIR, kendilerine laf ettirmezler.

Yolda / trafikte giderken bu tip insanlar hemen belli oluyor. Keyif aldığı belli, o kültüre ait olduğu belli. Son derece saygı duyarım, saygılı davranırım.
Ama videodaki gibi geri kalan çakma motorculara asla saygı falan duymam. Yolda bana yönelik bir eylemi olursa da gereğini yaparım. Bu tiplerin kendilerine saygıları yokken kimseden saygı beklemesin.. Buna kuryeler ve peket servis yapan bebeler de dahil. Adam gibi motosiklet kullananlara lafım yok. Herkes anlıyor benim nasıl tiplerden bahsettiğimi..

Ayrıca, kaska kamera takmakla da ağa olunmaz. Saygısızlığa devam edip insanları küstahça tahrik edersen, bir gün birisi seni durdurur, boynuz gibi o kamerayı kamerayı tutup kırar, bi tarafına sokar, sonra da bir temiz dayak atar. Ya da zamanında benim yaptığım gibi kaskının içine bibergazını boca eder, iki taraf da rahatlar..

wolrath
29-12-2015, 12:16
videoyu izlemedim. muhtemel apacinin tekidir , yorumlardan anladigim kadariyla ..

lakin bir konuya deginmek istiyorum. "full" korunmus bir motorcuyu sinirlenip hemen dövmeye calismayin. ava gidip avlanirsiniz , malin tekine denk gelmesseniz...

volkan_gs
29-12-2015, 12:19
Olumlu yorum yapanların, 56. saniyede kaldırımda üzerine gittiği kız yerine kendi ailelerindeki kadınlar olduğunda aynı yorumları yapmasını bekliyorum :)

XoR
29-12-2015, 12:22
videoyu izlemedim. muhtemel apacinin tekidir , yorumlardan anladigim kadariyla ..

lakin bir konuya deginmek istiyorum. "full" korunmus bir motorcuyu sinirlenip hemen dövmeye calismayin. ava gidip avlanirsiniz , malin tekine denk gelmesseniz...

Bana kaldırımda böyle bir o.ç denk gelsin, isterse robocop kıyafeti giysin fark etmez kaskını kıçına sokarım kanka :D

XoR
29-12-2015, 12:26
Karaktersiz götveren bu sanırım youtube kullanıcı adı face profiline göre

https://www.facebook.com/impactyildirimbora?fref=ts

PiscocuK
29-12-2015, 12:26
Bana kaldırımda böyle bir o.ç denk gelsin, isterse robocop kıyafeti giysin fark etmez kaskını kıçına sokarım kanka :D

lazımlık misali :)

wolrath
29-12-2015, 12:29
korayim ben olsam hele ki racing vs pahali bisey kullaniyorsa motoruna zarar verip kendim min. zarar alarak olay yerinden uzaklasirim.
zira kendisine zarar vermek istediginiz adam sizin darbelerinizden pek bisey anlamayacak, ama sizin caniniz karbon/kevlar vs kaza durumunda bile zarar gormeyen saglam malzemelerden dolayi biraz yanacak...
olay sidik yarisina donsun de istemiyorum. ben sadece nacizane tavsiyede bulundum sevdigim insanlara.

XoR
29-12-2015, 12:32
korayim ben olsam hele ki racing vs pahali bisey kullaniyorsa motoruna zarar verip kendim min. zarar alarak olay yerinden uzaklasirim.
zira kendisine zarar vermek istediginiz adam sizin darbelerinizden pek bisey anlamayacak, ama sizin caniniz karbon/kevlar vs kaza durumunda bile zarar gormeyen saglam malzemelerden dolayi biraz yanacak...
olay sidik yarisina donsun de istemiyorum. ben sadece nacizane tavsiyede bulundum sevdigim insanlara.

Elimle vuracağımı kim söyledi hacı :D

Vurur yüze ifadesi, parıltısı hoştur bitanesi :D

http://www.izeltas.com.tr/upl/20132221028153112.jpg

-Ata-
29-12-2015, 12:37
adam motorla özdeşleşmiş tamam ama gerçekten aklı olan böyle gitmez hele ki istanbul gibi bir yerde.
benim motorumu satmamın bir nedeni de şu istanbuldaki ayna kullanma özürlü sürücüler ufacık bir hata nelere mal oluyor

Berkan
29-12-2015, 12:44
Arkadaş herifin tiple yaptıklarının hiç alakası yokmuş :D

kodumun spidysi :hehe:

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/t1.0-9/10409296_10152928265949985_173911993397167269_n.jp g?oh=d6d2614cdcc471c5eb3f9e2982a8db93&oe=5719513B

johnie
29-12-2015, 12:48
yaklaşık 4-5 senedir motor kullanıyorum hiç kaldırımından gitmemişimdir.
Kaldırımdan gittiğini gördükçe yada arkamdan gelip bipbip bastıkça umursamıyorum, bir şey dese de dalsam diye hep bekliyorum..
saygı olmadığı için, bu adam trafikte ölse de umursamazdım.
action yaparsın eyv, 1-2 ama baya fazla olmuş bu bide bıdı bıdıları ekstra :)
hayatta kaldığına şükretmeli arkadaş.

Diyadin
29-12-2015, 12:50
Elimle vuracağımı kim söyledi hacı :D

Vurur yüze ifadesi, parıltısı hoştur bitanesi :D

http://www.izeltas.com.tr/upl/20132221028153112.jpg

Babası emekli tır tamircisi olan adamdan korkacan :D:D:D:D:D:D:D

Day Walker
29-12-2015, 12:59
ya şu seni döverim youtube koyarım diyen eleman noldu :D öldümü :D

BaDCaT
29-12-2015, 13:15

Full korunan moturrcular mermi gecirmiyor mu ?

Kimse bos atar yapmaz bu devirde. Korumaya güvenmek aldanmak olur. Kimin ne olduğu belli değil artık bedavaya yaşıyoruz.

HONDAHAN
29-12-2015, 13:16
Sonra da; vay ben motorluyum, iki teker üstündeyim, kaportam bedenim, beni farkedin. Farkedilmek için elinden geleni yapmış ! İnşallah birgün, biri bunu farkeder de ölümle yaşam arasındaki farkı anlar.!

mtcvtc
29-12-2015, 13:44
o kaldirimda ben olsam onu ustunde oturdugu motordan kaldirima oturturum net...

MCN21
29-12-2015, 13:53
Kaldırımda giden motor tiplemesi en uyuz olduğum şey!!

BARR
29-12-2015, 13:56
İstanbuldan dayak yiyen bir motorcu videosu bekliyoruz artık.

HaKo
29-12-2015, 14:03
onun bunun çocuğu. Yakında vurur geberir bir yerde zaten böyle devam ederse.

Berkan
29-12-2015, 14:05
İstanbuldan dayak yiyen bir motorcu videosu bekliyoruz artık.

Gelmezki Ertekin Reyize bir tanesi bak motorcu kalıyomu ortada sonra :D

Diyadin
29-12-2015, 14:07
Gelmezki Ertekin Reyize bir tanesi bak motorcu kalıyomu ortada sonra :D

köksal babayı salacaksın bunların üstüne

arnawood omer
29-12-2015, 14:42
Motoru yalayıp yutmuş master olmuş biri için bu tarz kullanımda ölümlü kaza riski maks %10 olsa bile bu; mantıken 10 kez bu hareketleri tekrarladığında bir ölüm/sakat point kazanacak demektir. Demek istediğim böyle devam ederse illa patlar veya başkalarının canını yakar.

wolrath
29-12-2015, 15:10
Full korunan moturrcular mermi gecirmiyor mu ?
Kimse bos atar yapmaz bu devirde. Korumaya güvenmek aldanmak olur. Kimin ne olduğu belli değil artık bedavaya yaşıyoruz.
mermi? oww. bir sonraki mesajda biri 70mm felan yazacak sanirim...
valla site maasallah street fighter terk ama benim kaybedecegim cok sey var arkadaslar.it kopekle muhatap olamam sizler gibi.siz demirle vurursunuz ya da delikanli gibi doversiniz cogunu ama herifin biri ceker silahi indirir sizi.neymis kaldirimda gidiyormus.noldun? niyazi...acikcasi ben hergun scooterla 80km yapiyorum minumum.e5 te beni gore gore 100le giderken sapagi kacirmamak icin omzuma degdiren minubus biliyorum. ne yapayim simdi bu adami? siddetle isleri cozmek bana gore degil cunku ozellikle istanbulda karsima alacagim adam kesinlikle barzo olacaktir.barzo olmayan adam zaten sizi bu denli sinirlendirecek hareketlerde bulunmaz...

fore
29-12-2015, 16:25
Bu elemanları bir araya toplayıp akşama kadar bunu yaptırmak lazım..

https://www.instagram.com/p/_4Mp9CjSDW/

arnawood omer
29-12-2015, 16:30
Bu arada; bol bol dayak yiyen motorcularda var fakat kaydı siliyorlar vermiyorlar internete eğer dayağı hakettiyseler.

Jackie
29-12-2015, 16:37
Otomobiller gibi şeridinde giden motosikletlere aşırı saygım var. Motosiklet bir kültürdür. Motosiklet trafikten kaçmak için alınmış, başkalarına enayi gözü ile baktıracak bir araç değildir.

Motosiklet kültürüne sahip olan motosiklet sürücüleri;
- Emniyet şeridine girmezler.
- Trafikteki durmuş/hareket halindeki araçların arasından labirentteymişçesine gezmezler.
- Keko ve maganda değillerdir.
- Motosikletleri ve kendi kıyafet ve ekipmanları bakımlıdır.
- Motosikletleri onların yol arkadaşıdır. Eşşekleri değildir.
- Kendilerine SAYGILARI VARDIR, kendilerine laf ettirmezler.

Yolda / trafikte giderken bu tip insanlar hemen belli oluyor. Keyif aldığı belli, o kültüre ait olduğu belli. Son derece saygı duyarım, saygılı davranırım.
Ama videodaki gibi geri kalan çakma motorculara asla saygı falan duymam. Yolda bana yönelik bir eylemi olursa da gereğini yaparım. Bu tiplerin kendilerine saygıları yokken kimseden saygı beklemesin.. Buna kuryeler ve peket servis yapan bebeler de dahil. Adam gibi motosiklet kullananlara lafım yok. Herkes anlıyor benim nasıl tiplerden bahsettiğimi..

Ayrıca, kaska kamera takmakla da ağa olunmaz. Saygısızlığa devam edip insanları küstahça tahrik edersen, bir gün birisi seni durdurur, boynuz gibi o kamerayı kamerayı tutup kırar, bi tarafına sokar, sonra da bir temiz dayak atar. Ya da zamanında benim yaptığım gibi kaskının içine bibergazını boca eder, iki taraf da rahatlar..

Abi selamlar :)

Saydığın maddelerde haklısın kesinlikle ama şöyle de birşey var ki, İstanbul trafiğinde araçlar kesinlikle şeridinde sakin gitmene izin vermiyorlar.
Emniyet şeridinin etikliği konusunda benim de kafam karışık açıkçası, kullanmıyor muyum kullanıyorum ama 2. vitesi geçmem emniyet şeridinde, kafamdan milyon tane ihtimal geçer orda sürüş yaparken :)
Trafikte araçarın arasından labirentteymiş gibi geçmekteki kastın inşallah kurye-sucu tarzı kafasında kask olmayan, ağzında sigarayla yavşak yavşak sürenleredir, çünkü ben ve çevremdeki motosiklet sürücüleri bunu yaparken aman kimsenin aracına zarar gelmesin tribinde oluyoruz :) Ayrıca bu gibi durumlarda yol veren sürücülere teşekkür etmek için gerekirse tempomu bozup dururum bile :)

Söylediklerin kesinlikle çok doğru, ama istanbul şartları malesef ki bazı istisnaları gerektiriyor :)

mikelazi
29-12-2015, 16:38
Karaktersiz götveren bu sanırım youtube kullanıcı adı face profiline göre

https://www.facebook.com/impactyildirimbora?fref=ts

aynen... :)

Jackie
29-12-2015, 16:44
Videodaki arkadaşı birkaç gündür açıp açıp izliyorum, hayret verici :) Motosiklete gerçekten çok hakim, ki bu hakimiyeti enduro'dan geliyor anladığım kadarıyla. Otobanda en sola açıp aracın tamponunu sıyırıp sağa yatırmasını her izlediğimde geriliyorum :) Onun dışında tekere alarak makasa girmesi falan yorumsuz :)

Kesinlikle tasvip etmiyorum ama yaptıkları deli cesareti. Umarım kimseye zarar vermez, kendisini kendi düşünsün :)

canimrecepcim
29-12-2015, 16:59
-Boş yer varken illa makas atacak diye dar yeri zorla.
-Taşıt olduğun bilincini kenara bırak,kaldırımdan git.
-Taşıt olduğun bilincini tekrar kenara bırak,kırmızı araç ile tartış ki yol zaten senin çünkü motorla birlikte tüm yolların tapusunu veriyorlar ruhsat çıkartırken.

Öyle dayağa veya cezaya falan gerek yok.İstanbul trafiğinde sinyal ve ayna kullanarak şerit değiştirme istatistiği zaten belli,bu arkadaşı farkedeceklerini sanmıyorum.Su testisi su yolunda kırılır.

OrcunInce
29-12-2015, 17:04
Şile otobanının üstündeli Shell'de karşılaştığım tip bu sanırım.

Ön kaldırıp çıkmak isterken önüme geldi, tırsarım yol veririm sandı ama yanıldı. Buraları okuyorsa selam olsun, az bile yapmışım.

ozan gülle
29-12-2015, 17:23
Yakın zamanda motorcunun acı sonu diye haberlerde izleriz gibime geldi

ronay
29-12-2015, 17:23
ulan hadi milleti riske atıyon da gece yatarken kulağındamı çınlamıyo hiç

hakotech
29-12-2015, 18:26
Hınzır... pekte hızlı şapşik,ahhh şu kural tanımaz asi ruhları...

STP
29-12-2015, 19:14
ulan hadi milleti riske atıyon da gece yatarken kulağındamı çınlamıyo hiç

Her aksam eve sirtinda bi cuval rrakla giriyo napsin :)

westalim
29-12-2015, 21:24
corsada niye videoyu kesmiş döğüş olaydıda izleyeydik :D:D

onur_si
29-12-2015, 22:11
ölüp gitse gram üzülmem böylelerine

KOSEREN
29-12-2015, 22:15
Yakında bitanesi s.ker belasını.
Şu çakma mavi motorluyu kervana taktılar galiba daha çıkmıyor sesi soluğu

SULTANOGLU
29-12-2015, 22:28
Keşke izlemeseydim aşırı sinirim vozuldu

onursumer
29-12-2015, 22:42
suruşe gidişe yapıcak yorum kalmadıda, supermoto çok iyi be tekrar ilanlara bakarken buldum kendimi

CocoRe
30-12-2015, 01:11
valla yanlıs anlamayında supermoto kullanan bir kişi için çokta sıradan bir gün olmuş
gerçi bi arkadaş baya yetenekliymiş... tekerde vites atmalar falan var
allah taş degdirmesin güzel adrenalin

AhmetKaratay
30-12-2015, 02:51
Videonun sonuna kadar şimdi dayak yicek diye bekledim ama yemedi. Fazla yaşamaz bence facesine baktığımda Allah rahmet eylesin annesinin 2011de vefaat ettiğini gördüm annesine erken kavuşmak istiyor heralde

S.Özeren
30-12-2015, 03:07
2 gece önce ben bu lavugu arabanin altına alıyordum az kalsın , ayna kontrol sol seride çıkarken yanımdan silme geçmesi bir oldu geberir yakinda

levent
30-12-2015, 03:26
Kırmızı Corsa hatalı.Zaten yol gitmiyor yolu niye kesiyorsun adamlar gitsin işte.

Trafikte motorun otomobilden önceliği mi var? + adam kafasını yeterince uzatmış arkasında araba var neden geriye çıkmak zorunda olsun?
Corsa'cı ile aynı hareketi yapardım ki yapıyorum yeri geldiğinde.

Kaldırımı motor ile işgal etmek trafiğe / yayaya ne kadar saygılı olduğunu gösteriyor.

Aceminin biri o tek tekerli makaslarda son anda gaza basmaya veya şerit değiştirmeye kalksa efsane motor kazaları arasında yerini alır eleman o an kayıttaysa.

Motora hakimiyeti güzel ona lafım yok ama biraz daha adaplı olması gerekli bence "ilerlerken".

Gorky
30-12-2015, 03:38
-ara sokakta teker yapmak?
-990cc koca motorla yoğun kaldırıma girmek?
-yolun açılmasını bekleyen arabayı azarlamak? adam geri gitmek zorunda değil. ben olsam bende geri gitmesini beklerim ama artist artist vizörü açıp "seni mi bekliycem" demem.

adam motora hakim falan değil. sadece cesaretli, çirkef ve de risk alabiliyor. ne b..k olduğu pistte anlaşılabilir ancak.
milletin trafikte makas videosu koyup kendini sebastian ogier yada motosikletliyse velantino rossi falan sanmasına kıl oluyorum. yapılan yorumlar da iyice götünü kaldırınca tabi "im fuckin awesome dude" havalarına giriyolar.

onur_S
30-12-2015, 09:17
arabalar arasında filan iyi gidiyor abartırsa belasını bulur da yayaların arasına girmek nedir ya marifet değil kaldırımı gasp etmek..

HaKo
30-12-2015, 09:40
-ara sokakta teker yapmak?
-990cc koca motorla yoğun kaldırıma girmek?
-yolun açılmasını bekleyen arabayı azarlamak? adam geri gitmek zorunda değil. ben olsam bende geri gitmesini beklerim ama artist artist vizörü açıp "seni mi bekliycem" demem.

adam motora hakim falan değil. sadece cesaretli, çirkef ve de risk alabiliyor. ne b..k olduğu pistte anlaşılabilir ancak.
milletin trafikte makas videosu koyup kendini sebastian ogier yada motosikletliyse velantino rossi falan sanmasına kıl oluyorum. yapılan yorumlar da iyice götünü kaldırınca tabi "im fuckin awesome dude" havalarına giriyolar.

Aynen katılıyorum. Şu cahil cesaretiyle yeteneğin arasındaki ince çizgiyi fark edebilsek artık keşke. Geçen bir konuda da direksiyonuna çok hakim olan elemanı okumuştuk hani temde girmiş birine..

wolrath
30-12-2015, 09:56
videoyu izledim smdi, arabalarin arasinda gittigi kesimler vasatin altinda bence. surate bakarsaniz videonun neden hizlandirildigini anlarsiniz. tr de 340la viraj yapan manyaklar var. onlari gordukten sonra bu arkadasin yaptiklari hic ilgimi cekmedi :)
+ kaldirimdan litrelik enduroyla gitmek nedir ya? hadi bos olur sabahin körü olur felan git diyecegim de yayalari feci rahatsiz etmiş hiyar. tr de ne duzgun motorcu var ne de duzgun motora saygili insan...

Grimlord
30-12-2015, 10:01
yakinda ya pamugu tikarlar,ya da gider sucsuz gunahsiz birine patlar..

ÜSTÜNERC
30-12-2015, 12:55
Benim bildiğim kaldırımlar yayalar içindir motorlar kullanıyormuş canı sıkılınca,bunu görmüş olduk.Bence böyle saygısız şekilde motor süren zibidiler yüzünden gerçekten kurallara uyan saygılı,bilinçli motorcular zor durumda kalıyor.

eldorado
30-12-2015, 21:36
kaldırımdaki vatandaşlardan birinin canını almadan en kısa zamanda kıçına pamuğu tıkarlar inşallah.

individual
30-12-2015, 22:06
Trafikte motorun otomobilden önceliği mi var? + adam kafasını yeterince uzatmış arkasında araba var neden geriye çıkmak zorunda olsun?
Corsa'cı ile aynı hareketi yapardım ki yapıyorum yeri geldiğinde.

Kaldırımı motor ile işgal etmek trafiğe / yayaya ne kadar saygılı olduğunu gösteriyor.

Aceminin biri o tek tekerli makaslarda son anda gaza basmaya veya şerit değiştirmeye kalksa efsane motor kazaları arasında yerini alır eleman o an kayıttaysa.

Motora hakimiyeti güzel ona lafım yok ama biraz daha adaplı olması gerekli bence "ilerlerken".

İyide zaten yol yok neden kapatıyorki.

Bu şuna benziyor araba ile dört yoldasın gideceğin yönde trafik var ama yol kilit sana yeşil yandı diye yola çıkıyorsun diğer yolu açık olanların yolunu kapatıyorsun.

Bunuda yapıyorsundur sanırım çünkü aynı bu durumu anlatmışsın.

doush
30-12-2015, 22:10
Mevzu orada geri çekilip çekilmemesi değil. Geri çekilsene seni mi bekleyecem yarım saattir trafikteyim diye bağırması. Bana bağırsa iki arabanın arasına sıkıştırırdım sonrası *****. Düzgünce rica etse o adam zaten geriye çekilir.

Turboğuz54
30-12-2015, 22:23
Cok komik yorumlar var ya şimdi aramızda motor kullananda var kullanmayanda şimdi istanbul trafiğinde motora alışmış bi arkadaş siz olsanız normal bir araç gibi trafik tıkandığında trafikde beklermisiniz yoksa aralardan mı geçersiniz o zaman motor cok sacma ne gereği var corsacı haklı demişsiniz siz motorla böyle gitseniz her yer tıkalı olup corsanın olduğu yerden geçmek zorunda kalsanız sizde aynı hareketi yaparsınız çünkü corsa hatalı ha bu demek oluyomu kaldırıma cıkması teker yapıp kendini riske sokucak makaslar atması bence orda hatalı ama bu tarz bi motora binip bu kadar iyi biride kusura bakmayında soldan 80 le gitmez

Eren G.
30-12-2015, 22:47
Plakası ne acaba bu hıyarın. Emniyete mail atmak lazım aslında. Motorcular aksiyon kameralarıyla makas atan arabaları felam afişe edip haberlere kadar çıkarıyorlar. Sonuçta madem trafikte saygılı olucaz herkes eşit her kesimden sürücü kurallara saygılı olacak.

Sarper55
30-12-2015, 22:51
Kaldırım, yaya geçidi, emniyet şeridi ne varsa ihlal et, milleti defalarca taciz et, önüne kırmadığın araba kalmasın sonra git bunu bi *** yapmış gibi koy internete... Böyle insanları anlamıyorum gerçekten. 2 araca net sürttü onlarca insanı ve aracı taciz etti barzo herif kendi sözde eğlencesi için. Geçen gün bunun gibi bir hödük bir araba sürücüsüne sinirlendim trafikte makas ata ata gittim geçtim sonra da basmaya devam ettim bir süre sonra dedim ki kendi kendime ulan gerizekalı hadi kendini aileni siktir et şurada hiç tanımadığın birine çarpsan öldürsen vicdanına nasıl hesap verirsin? Bastım frene geçtim sağa efendi efendi geldim evime.

Hem suçlu hem güçlü saygısız herif. Corsacı da sonuna kadar haklı motosikletlerin ne böyle aralardan gitme ne de her gördüğü yere girme hakkı var. Girdikten sonra sıkışıp ağlıyorlar zaten bu herif de sıkışır yakında görür tersten sonra. İnşallah o Corsacı gibi başka bir adam çıkar da laf da etmez buna direk bir güzel madara eder orada gelir kendine.

Canselmo
30-12-2015, 22:57
Herşeye varım ama yaya yoluna girip yayaların arasında tekere falan kalkmak , Orda biride cıkıp dememiş ki Aga sen napıyorsun

levent
31-12-2015, 00:00
İyide zaten yol yok neden kapatıyorki.

Bu şuna benziyor araba ile dört yoldasın gideceğin yönde trafik var ama yol kilit sana yeşil yandı diye yola çıkıyorsun diğer yolu açık olanların yolunu kapatıyorsun.

Bunuda yapıyorsundur sanırım çünkü aynı bu durumu anlatmışsın.

Bunu demen gereken son insanlardan birisiyim heralde :) Bana yeşilin yeni yanmasına gerek yok eğer kavşağa yaklaşırken ışık yeşil fakat kavşak içinde sıkışıklık varsa o yeşilde ben zaten duruyorum ehliyeti aldığımdan beri ;) Hatta önümdeki geçipte trafiğe takıldığında ".. kafalı geçtin de nooldu" şeklinde araba içinden söylenen (bunu ben diyorum) veya arkamdakinin gerek korna gerek sözlü tacizine maruz kalan bir vatandaşım.

Araba ile trafik akışına engel olduğum bir tek durum olmadı bugüne kadar, ki 8 yılı aşkın süredir aktif trafikteyim, TR nin Gaziantep'ten itibaren haritayı gözünün önüne getirirsen Ankara'nın solunda kalan tüm illerinde araç kullandım o süreçte.

Kısacası insanları tanımadan veya trafikteki davranışlarını görmeden; yargılamadan önce biraz düşünmeni tavsiye ederim. Konuya dönersek demek istediğim,

Motorcular trafikte saygı istiyorlarsa önce kendileri de saygılı olmayı öğrenecekler; yaya geçidi / kaldırımı kullanmayacak, öncelik hakkının olmadığı yerde bekleyecek vb gibi şekillerde ve gerekiyorsa düzgünce yol istemesini bilecek. Trafikte beklemedeki araçların arasından 50 ile değil 10-15km/h hızla ilerleyecek, o ilerleme sebebi de olası kaza durumunda arka arkaya duran iki araç arasında sıkışmaması motorlunun.

Şu yukarda saydıklarımın hiçbirisi videodaki kişide yok. O yüzden saygı gösterilecek durumu da yok. Saygı görmek için önce saygılı davranmayı bilmek gerekir, benim mantalitem bu şekilde.

levent
31-12-2015, 00:04
Plakası ne acaba bu hıyarın. Emniyete mail atmak lazım aslında. Motorcular aksiyon kameralarıyla makas atan arabaları felam afişe edip haberlere kadar çıkarıyorlar. Sonuçta madem trafikte saygılı olucaz herkes eşit her kesimden sürücü kurallara saygılı olacak.

Güzel bi yazı ile video linki ve facebook linkini içeren bir mail attım bile dün gece.

https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx

fthdrn
31-12-2015, 00:32
Gecilmek istenen yerde boyle efendice kafasiyla gecebilir miyim diyen motorcuya hemen yer veriyorum. Ama boyle gaz açıp ters ters bakan olursa inadina tampon yapiyorum. Keske o corsaci ben olsaydim. Oyle konusamazdi.
İnsanlarda saygı kalmamış gerçekten. Trafikte herkes polat alemdar zannediyor kendini.

Eren G.
31-12-2015, 01:17
Güzel bi yazı ile video linki ve facebook linkini içeren bir mail attım bile dün gece.

https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx

Ben de sikayeti ilettim bakalim umarim bir sey cikar.

Eren G.
31-12-2015, 01:21
Videoyu gizliye almis adam bu arada tam da biryerlere link gonderiyordum tuh :)

onat
31-12-2015, 08:31
arkadaşın yeteneğine diyecek birşey yok bence. sorun kaldırımdan gidişi ve çok çok dar yerlere duran trafikte girmeye çalışması. yalnız corsacıyla yaşadığı dialogta corsacı tamamen itneliğine yol vermemiş. hani desemki 5 dk dır arkalı önlü gazladılar, corsacıda sinirlendi, yol vermedi, tamam dicem. corsacıya sadece az geri çek, zaten bekleyeceksin sen, beni engelleme demiş. burada şık olan, corsacının tabiki diyip azıcık çekilmesi. bunu yapsa n olurki ? incileri mi dökülür ? erkekliğiyle mi oynanır ? sonuçta senden yol isteyen arkadaşın 2 dk önce ne yaptığını bilmiyorsun. kaldırıma mı çıkmış, yayaya rahatsızlık mı vermiş bilmiyorsun. neye şekil yapıyorsun.

bu arada da sitede herkes boksör, muay thaici yada gayrimeşru koşturuyormuş, öğrenmiş olduk :)

CocoRe
31-12-2015, 09:05
emniyet yetmez....... cumhurbaşkanına yazın :D

doush
31-12-2015, 10:27
Ben zaten corsacı nın yol verip vermemesinde değilim, olabilir belki de görmedi motorun gelişini belki düşünemedi. Ama dediğim gibi düzgün bir şekilde rica etse öyle bir tartışma geçmezdi, ama bu kadar hareketi yapan insandan beklenecek bir şey değil. Kimse ne tüm otomobil sürücülerini ne de tüm motosiklet sürücülerini genelliyor bu video üzerine yorum yapıyoruz. 10 hatasından 1 tanesini sorguluyorsunuz. Kimse trafikte onun ekstrem hareketlerine dikkat edecek kadar tetikte olamaz bu kadar basittir. Ölürse de birinin canını yakar. Nasıl makas atan insanlar kaza yapınca başkası sorumlu değilse, bu da aynı şey. Zaten durmuş bir trafikte motorda avantajlıyken bu acele niye?

onat
31-12-2015, 10:54
motorla o hareketleri yapan insan ölümü göze almış ve ondan korkmayan insandır. o yüzden o kısmına çok takılmayın. hayat kendi hayatı. yeterki ölürken başkasına zarar vermesin. benim kendim için tek dileğim odur. hız yapıyorum hem motorla hem arabayla. bu sitede birçok kişide yapıyor. bu gerçeği kabullenip kamu spotu vermektense, çevreme zararım dokunmasın diye dua etmek en güzeli.

doush
31-12-2015, 11:01
motorla o hareketleri yapan insan ölümü göze almış ve ondan korkmayan insandır. o yüzden o kısmına çok takılmayın. hayat kendi hayatı. yeterki ölürken başkasına zarar vermesin. benim kendim için tek dileğim odur. hız yapıyorum hem motorla hem arabayla. bu sitede birçok kişide yapıyor. bu gerçeği kabullenip kamu spotu vermektense, çevreme zararım dokunmasın diye dua etmek en güzeli.

Tabiki de zaten hiç bir mesajımda yok kimseye de demem ölse gitse diye. Demek istediğim kendini öldürürken bir makasa girdiğinde dikkati biraz dağılmış sürücü vursa ölse sürücü suçlu, ya da dibinden geçerken acemi bir sürücüyü korkutsa direksiyon kırıp başkasına vursa. Çoğu kişi trafikte daha hızlı hareket etmek için alıyor motoru. Ama düzgün şekilde yapsa bu konuşmalar olmazdı. Ben de kendi aracımla makas atıyorum ama hiç bir zaman milimetrik aralara falan girmedim üst üste çok hızlı milletin aynasına dokunacak tampon boyasını alacak kadar falan değil. Videoya çekip koysam makas sınıfına girmez, ama biz zevkimiz için hızlı otomobillerimiz var diye trafikte sadece taşıt olarak gören insanları da rahatsız etmeye gerek yok. Kamu spotu da değil, levent e yazılan gibi sen de yapıyorsundur gibi yazılan yazılar rahatsız edici. Kimin nasıl bir trafik ahlakı olduğunu bilemezsiniz, dediğim gibi ben ne size ne başkasını yargılarım, sadece videoda gördüğüm kişi o da konunun içeriği ve kendi dışımda.

Sarper55
31-12-2015, 11:58
arkadaşın yeteneğine diyecek birşey yok bence. sorun kaldırımdan gidişi ve çok çok dar yerlere duran trafikte girmeye çalışması. yalnız corsacıyla yaşadığı dialogta corsacı tamamen itneliğine yol vermemiş. hani desemki 5 dk dır arkalı önlü gazladılar, corsacıda sinirlendi, yol vermedi, tamam dicem. corsacıya sadece az geri çek, zaten bekleyeceksin sen, beni engelleme demiş. burada şık olan, corsacının tabiki diyip azıcık çekilmesi. bunu yapsa n olurki ? incileri mi dökülür ? erkekliğiyle mi oynanır ? sonuçta senden yol isteyen arkadaşın 2 dk önce ne yaptığını bilmiyorsun. kaldırıma mı çıkmış, yayaya rahatsızlık mı vermiş bilmiyorsun. neye şekil yapıyorsun.

bu arada da sitede herkes boksör, muay thaici yada gayrimeşru koşturuyormuş, öğrenmiş olduk :)

İsteme var isteme var o yolu. O tarz ve konuşmayla değil yol günahımı vermem ben kimseye inşallah corsacı da vermemiştir de beklemiştir. Bu arada burada ve yurtdışında dediğin sporları amatör olarak yapan bir insan olarak söylüyorum ki bence oransal olarak bakarsan ülkemizde gerçekten bir çok insan bu sporlara ilgili.

onat
31-12-2015, 12:09
İsteme var isteme var o yolu. O tarz ve konuşmayla değil yol günahımı vermem ben kimseye inşallah corsacı da vermemiştir de beklemiştir. Bu arada burada ve yurtdışında dediğin sporları amatör olarak yapan bir insan olarak söylüyorum ki bence oransal olarak bakarsan ülkemizde gerçekten bir çok insan bu sporlara ilgili.

yurt dışı ile tr istatistiğini bilemicem, yurt dışına çıkmadım. zaten o cümlede bir ironi mevcut. herkes dövüyor, öldürüyor, uçuruyor, koruma ekipmanlarını münasip bir yerine sokarım diyen var. biraz sakin ya.. hayat çok farklı yani. CS oynamıyor kimse.

Sarper55
01-01-2016, 03:30
yurt dışı ile tr istatistiğini bilemicem, yurt dışına çıkmadım. zaten o cümlede bir ironi mevcut. herkes dövüyor, öldürüyor, uçuruyor, koruma ekipmanlarını münasip bir yerine sokarım diyen var. biraz sakin ya.. hayat çok farklı yani. CS oynamıyor kimse.

Herkes polat alemdar bu ülkede. Çoğu inince dayak yiyor maalesef gereksiz yere olaylar büyüyor.