Orijinalini görmek için tıklayınız : 350z mi 335 mi başka bir muadill araç?
LnchCntrl
16-01-2016, 21:35
beni bu forumda yanlış konuşan insanlar değil sadece anında birilerinin arkasına geçen yavşaklar deli ediyor.
adam ingilizim dedi fikrini söyledi saygı duydum. ama kimse bu forumda laf anlamazlar haklısın şak şak yapmasın.
siz ne anlattınız da anlamadık ? ne arkadaşlar var ya sırf ortama ısınmak için okuyor post kasmıyor ki dışlanmasın düşüncelerim diye
kimiside her nanenin içinde. azıcık dengeli olun mk
Amcadan bir VTI almalisin.
Rahatlama geliyor insana.
LnchCntrl
16-01-2016, 21:45
Ben o postu sana atmadım yanlız haberin olsun.
Senin düşüncelerine saygı duyuyorum.
ben uzun zamandır tavrını beğenmediğim bazı kullanıcılar var yeri gelmişken onlara yazdım.
bi konuda ilk defa benim yüzümden gergin ortam olmadı sevinçliyim
Tşk atilla.
aramulusoy
16-01-2016, 21:54
Ben o postu sana atmadım yanlız haberin olsun.
Senin düşüncelerine saygı duyuyorum.
ben uzun zamandır tavrını beğenmediğim bazı kullanıcılar var yeri gelmişken onlara yazdım.
Yok bende sana yazmadım, senin yazı vesile oldu.
kimin nereli olduğu enterese etmiyor bizi Nerden yazarsa yazar kime ne ?
ÖmerF.Bayar
18-01-2016, 07:30
Ben ikisinide kullanmis birisi olarak yorum yapayim, 350Z gercekten keyifli araba, E46 318ci ye takasla almistim ve cok hizli gelmisti bana, sehir icinde veya duz yolda yanlama aliskanligim yoktu hatta bilmiyordum ogrendim kullana kullana ama konfor,prestij vs kesinlikle yoktu, benim arabada birde egsoz vargi greddy marka inanilmaz gurultuluydu, icinde telefonla konusulmiyacak kadar, sonra degistirme karari aldim birkac forumdada konusu vardi 370z e mi gecsem, 335mi alsam vs birkac marka daha vardi, sonra denedim listemdeki arabalari ve 350Z in kimse kusura bakmasin ama hicbir artisi kalmadi gozumde, babam yanima ziyarete geldi binmedi arabaya oda tuzu biberi oldu, 335 vs 350Z arasinda kalsam hatta 350 degil 370Z olsun yinede 335 alirim, g35 yorumlari okudum, ona karsida 335 derim tereddutsuz.
335i 320i ye benzeten arkadaşlar nfs nin ustune 5 oyunu cıkmasına ragmen underground2 yi bilgisayarından silmeyip 350z ye binenlerdir bence. geçelim. madem e92 standart geliyor göze. 350z yerine şu arkadaş daha yakışıklı ve mantıklı geliyor bana. Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-nasyonel-2007-bmw-z4-3.0-si-coupe-borusan-cikisli-245119639/detay) hem daha ucuz :)
Güzel kardeşim , ben 2 yıl 350Z e bindim şu an E92 m3 biniyorum birazcık düşünseniz zaten marka fanatikliği yapmadığımı anlarsınız bu zamana kadar her konuda marka fanatikliği yapmadığımı dile getirdim ,
Yusuf abi sen arka iter tecrübem vardı çok kez spin attım dedin kontrolsuz diyorsun ama 350Z dengesiyle çok ünlü ve hala dünyada çok örneği var deli gibi insanlar pist kasıyor , arka iter tecrüben nedir bilemem abi ama 316 da arka itiyor 458 de bu arada o segmentte hangi araçlar ile kıyasladın 350Z in konforsuz oluşunu cayman S ? vs ile kıyasladın mı ?
Yol tutmuyor dediniz kullanıcılar tutuyor dedi ama siz ısrarla yol tutuşu ve freni kötü dediniz ? ring süreleri 335 ile bire bir aynı ya 2 araba da yol tutmuyor ve duramıyor ya da 2 araç da çok iyi yol tutuyor ?
350z görselde 335 i zaten çok bozuyor + M3 ü de bozuyor ben şu an E92 M3 e biniyorum arabanın M3 olduğunu sadece ben biliyorum :D
350Z ile dolaşırken insanlar uzay gemisi görmüş gibi oluyordu , başımdan geçen 2 ayrı olayı anlatıcam ,
Ortaköy de saat akşam 21:00 gibi ön arka plakalı cam filimsiz tüm katlar susturucular üzerinde sadece son susturucu meisterschaft susturuculu yani tamamen legal ve abartılı bir ses çıkarmayan E92 m3 ile giderken polis önüme atladı tam isparkın önünde , dur dur dur , durdum sağa çekti geldi evrakları ve dedi verdim araba arkadaşımın E92 si kendi aracımla değilim araba beyaz carbon tavan , arabanın başladı önden resimlerini çekmeye herhalde M3 seviyo dedim memur arkadaş gittim yanına beğendiniz sanırım dedim resimlerini çekiyosunuz vs güldüm yoooo dedi şuna bak tavanı kaplamış düz boruyu da çekmissin dedi beynim o an yandı kısa süreli bir körlük yaşadım :D
araba M3 tavan carbon dedim geldi bu tavan kaplama ya değil diyorum cam fitilini tutmuş çekiyo bak ben yemem kaplama bu diyo , bak kardeşim o tuttuğun cam fitili ve birazdan elinde kalıcak ve seninle hiç tatlı olmayan diyaloglara giricez yapma dedim , tıtnağıyla tavanı çizmeye çalışıyo kaplama sanıyo dedim bak kardeşim tavanı çiziceksin bu araba orjinal kasma gitti eksoza bakıyo işte bu ses ne vs bak dedim V8 4 litre bu araba bu ses normal yanındaki de abi bu araba M3 M3 M3 diyo arabayı sordurdu vs yazamadı ve özür diledi devam ettik kısacası M3 olduğunu bir ben bir allah bir de borusan biliyor :D
ama ben 2 yıl 350Z ime GTR catback ön plkasız 5 numara filmle gezdim , beni gezdir diyen polis mi istersin cevirmede tüm modlu arabaları doğrayan polisler benim arabamla fotoğraf çektrdi vs vs kaç tane kız arkadaşıma gösterdim Z i sattım M3 mu alıyim dedim aaa 320 mi mi alıcan dediler ya bu M3 ha 4 eksozlu 320 dediler :D
Vette aldım istemeye istemeye Z den sonra kızlar vetteye gerçekten ölüyolar ama benim içime sinemedi ya içimde M3 vardı aldım iyi ki de aldım yol tutuşu tartışmasız çok iyi benim tamam 350Z imin alt takımı doluydu ama aynı hissiyatı M3 de aldım ve daha hızlısını bu yüzden çok memnun kaldım çok rahat araba çok pratik araba konforlu ama o kadar ama malesef bimmer kullanıcılarının %80 inden saçma bir ego var dünyanın sanki en iyi otomobili ve en prestijli aracına bindiklerini sanıyolar 1 16 kullanan bile kendini lordlar kamarasında görüyor bir de şu bring me a women geyiği var gerçekten çok gülüyorum . E92 m3 tartıişmasız çok iyi bir otomobil Z ile mukayese etmem , Z e çok bindim 2 yıl kadar yanına 1 tane daha aldım sırf çok iyi durumda km si düşük diye o da kendi ekibimiz arasında Doğa be nalıcam Hulki ben alıcam dedi Hulkiye kısmet oldu aldığım paraya benden aldı hayrını görsün çok da güzel oldu araba ama Z ve 335 arasında yine kalsam Z alırım 335 hızlı çabuk modlanabiliyor ama ne yaparsanız yapın E92 M3 lerin hepsi aynı 335 lerin hepsi aynı çok extreme bir şey yapamıyorsunuz ama bu gün 2003 çıkışlı bir Z e tampon alıcam deyin mübalasız 10 sayfa tampon 7 sayfa lip 5 sayfa kanat bakarsınız yani hala dünyada saygı duyulan bir araçken japonyanın şahini diyosunuz gülünç oluyosunuz o zaman Almanyada da 335 e kimler biniyor ? şimdi her şey bitti bu mu ? komik oluyor ilk baştan beri ben 350Z 335 i den daha iyi bir otomabil demedim ama kesin yargı ile konuşan arkadaşlar muhtemelen 2 otomobile de sahip oldular ve uzun yıllar bindiler sanırım ,
Marka fanatiği değilim hayalimin arbası da E92 M3 değil ama gün onu gerektirdi çok şükür güzel bir araba bulduk aldık , ama kısmetse japona geri dönmek istiyorum GTR olsa süper olur bulmazsak ap ayrı bir sayfa açıp almanın o segmentte en yavaş ama görüntüsü güzel audi tt nin hormonlusunu R8 i yönelicez içi audi TT ile aynı ama gönlümde GTR ve R8 var millet dalga geçiyor RS4 al bari aynılar neden R8 yakışıklı diye SS neticede tipi hoşuma gidiyo D ye takar gezerim diyorum :D audi hastası mıyım hayır :D V10 al diyolar o kadar param yok alamam diyorum yani kısacası yine çok uzadı 150 bütcem olsa iyi bir 335 yerine 350Z alırım hala keyfime de gayet kaldığım yerden devam ederim
ÖmerF.Bayar
18-01-2016, 09:23
@Arenimo , ustad vallahi diyorum 350z kullanirken hintli yada pakistanli muamelesi goruyodum bende gittigim her yerde, hatta omrumun en bereksiz gunlerini onla yasadim desem yeridir :D sonar mustang gt aldim biraz toparladi, sonra daha yeni mustang aldim kendime geldim, sonra lexus is300 le iyice oldu, simdi 6 serisi ile olmuslari topluyorum :D
Ustte yazanlar sakayla karisik basimdan gecenler, begenmek falan goreceli, insallah herkeze istedigi guzellikde arabalari nasip eder rabbim :)
LnchCntrl
18-01-2016, 09:25
kızlar vetteye gerçekten ölüyolar
hayattan ders çıkarmaya çalışırken ben.
aren abi boşver yahu. herkes bildiğini savunuyor baksana. z bence tam fuck buddy ve arkadaşlarını da çağırıyor . :rolleyes:
Ingiltere prensiyle mi gorusuyorum?
Buna çok güldüm :D
İkiside aynı temizlikte olsa kesinlikle 350Z alırdım.
Lütfen amerikanları kötü emellerimize alet etmeyelim onlar kaka gitmiyor çok yakıyor pis pis. Piyasayı yükseltiyorsunuz bakınız hala
firebirdler 60 bin TL.
Corvetteler C5'ler 80'di 120 oldu. C6lar 200+.
Camaro 3th gen ve 4th gen'ler bile 45.
ve ben hala fox body coupe bulamadım
Bu bir dramdır.
Lütfen amerikanları kötü emellerimize alet etmeyelim onlar kaka gitmiyor çok yakıyor pis pis. Piyasayı yükseltiyorsunuz bakınız hala
firebirdler 60 bin TL.
Bu bir dramdır.
Valla benim vette ls327 ydi 2009 dogramadigim araba kalmadi M6 M3 sl600 v12 biturbo pdk turbo cabrio beni sadece stock pdk turbo S rencide etti 4 boy gecti ama olsun ben vetteyle baya eglendim 1500 km yol yaptim 1 ayda tatile bile gittim ben cok memnun kaldim benimkisi biraz anne baskisi oldu ilk amerikanim oldu parcasi ucuz bence v8 6.2 ye gore inanilmaz az yakiyo uzun yolda hic yakmiyor zaten knularini acicam vetteye laf soyletmem :)
Inanilmaz az yakiyo derken ? Nekadar az neye gore meraklandim suan :) turkiyede 1.2 polo bile cok yakiyo :) saka biyana o motora gore makul olabilir. Hacim candir.
Valla benim vette ls327 ydi 2009 dogramadigim araba kalmadi M6 M3 sl600 v12 biturbo pdk turbo cabrio beni sadece stock pdk turbo S rencide etti 4 boy gecti ama olsun ben vetteyle baya eglendim 1500 km yol yaptim 1 ayda tatile bile gittim ben cok memnun kaldim benimkisi biraz anne baskisi oldu ilk amerikanim oldu parcasi ucuz bence v8 6.2 ye gore inanilmaz az yakiyo uzun yolda hic yakmiyor zaten knularini acicam vetteye laf soyletmem :)
Oldu mu şimdi bu ? Piyasa yine uçtu.
http://www.jetbilgi.com/wp-content/uploads/2012/09/Yapma-%C4%B0%C5%9Fte-Bunu-Yapma-ya.jpg
Inanilmaz az yakiyo derken ? Nekadar az neye gore meraklandim suan :) turkiyede 1.2 polo bile cok yakiyo :) saka biyana o motora gore makul olabilir. Hacim candir.
şöyle söyliycem ben vetteye d ye takıp normal gezdiğimde 12 13 litre yakıyordu roll gecesine çıktık SL 600 de M6 da ortalamalar coştu Sl 39 litre gösteriyordu M6 da kopuk yakıyordu benzinleri de bitti zaten benim ne arabam şişti ne benzinim bitti 18 litre ortalamayla gazladık full depo trafiksiz uzun yol 700 + insan gibi D ye takıp gidersen rahat gidiyor vette şu var ben az yakıyoru 6.2 V8 bir araca göre dedim idda ediyorum E92 M3 daha fazla yakıyor zaten normal karışıkta daha 21 litrenin altına inemedim hadi ilk günün hatrına biraz yüklenmiş de olabilirim :D
Vette yi süper market arbası gibi kullandım annemle market alışverişine gittimm bagaj baya iyi mal alıyo :D o konuda king cobra vette :D annem ya oğlum iştelere başladı mı ben arabadan soğuyorum biraz aslında F430 alıyodum arabayı da bulmuştum çok da makul alıyordum bu sefer de abi vetosu yedik alma demedi ama almasan daha iyi olur dedi kısaca özetlememi isterseniz F430 almamamın kısa özet geçerim ama bu konuları hep otomobilleriniz konusuna saklıyorum hahaha
yigitblr
18-01-2016, 09:52
firebirdler 60 bin TL.
Bu bir dramdır.
abi bir iki ay önce sahibindende 20 liraya coupe fox body vardı sanırsam
şöyle söyliycem ben vetteye d ye takıp normal gezdiğimde 12 13 litre yakıyordu roll gecesine çıktık SL 600 de M6 da ortalamalar coştu Sl 39 litre gösteriyordu M6 da kopuk yakıyordu benzinleri de bitti zaten benim ne arabam şişti ne benzinim bitti 18 litre ortalamayla gazladık full depo trafiksiz uzun yol 700 + insan gibi D ye takıp gidersen rahat gidiyor vette şu var ben az yakıyoru 6.2 V8 bir araca göre dedim idda ediyorum E92 M3 daha fazla yakıyor zaten normal karışıkta daha 21 litrenin altına inemedim hadi ilk günün hatrına biraz yüklenmiş de olabilirim :D
Vette yi süper market arbası gibi kullandım annemle market alışverişine gittimm bagaj baya iyi mal alıyo :D o konuda king cobra vette :D annem ya oğlum iştelere başladı mı ben arabadan soğuyorum biraz aslında F430 alıyodum arabayı da bulmuştum çok da makul alıyordum bu sefer de abi vetosu yedik alma demedi ama almasan daha iyi olur dedi kısaca özetlememi isterseniz F430 almamamın kısa özet geçerim ama bu konuları hep otomobilleriniz konusuna saklıyorum hahaha
Oha beklenmicek performans gercekten. 18 ortalama nedir ya ibret aldim yeminle. 12 13 ltrelik cok cok komik degerler baska biri solese has... derdim. amerikanlarin parca fiyatlari genelde uygun zaten. Verigiyi dusunmeyen adam alabilir. Çünkü belki uç örnek olucak ama 1300cc wankelde kapattginda 20 yakiyo yada ne bileyim n/a typerda 15 yakar. 3000 lik bmw ler 20 yi görüyorken soyledigin degerler cok komik geldi gozume. Bu senin aracin bakimli olmasiylami alakali ? Yoksa diger vettelerdede aynimi ? İllaki bindigin duydugun vardir. Degerler super
abi bir iki ay önce sahibindende 20 liraya coupe fox body vardı sanırsam
20 liraya salcalik konserveden hallice bir arabaya asla vermem. ki cabrio vardi cabrio bana gelmez.Zamaninda mavi tertemiz fox 14e gitti ona yanarim..
Suan ilanda bile yok ki fox body biraz beklemek lazim. Bu arada kac yillari arasinda uretilmisti ?
Oha beklenmicek performans gercekten. 18 ortalama nedir ya ibret aldim yeminle. 12 13 ltrelik cok cok komik degerler baska biri solese has... derdim. amerikanlarin parca fiyatlari genelde uygun zaten. Verigiyi dusunmeyen adam alabilir. Çünkü belki uç örnek olucak ama 1300cc wankelde kapattginda 20 yakiyo yada ne bileyim n/a typerda 15 yakar. 3000 lik bmw ler 20 yi görüyorken soyledigin degerler cok komik geldi gozume. Bu senin aracin bakimli olmasiylami alakali ? Yoksa diger vettelerdede aynimi ? İllaki bindigin duydugun vardir. Degerler super
benim aracım 2009 6 ileri ve Türkiyede fabrika çıkışlı LS376tek arabaydı fabrika çıkışlı 480 HP olandı eksoz yazılmla doğramadığım araba kalmadı videoları yükleyeceğim zaten , motor kodu GM PN 19244549 Gm in direk Z06 kapaklı olan ve upgradeli egzantriği olan modeli normal LS3 lere zaten çok fazla açan bir arabaydı gerçekten soğuk duş etkisi yaratıyordu denediğim arabalara 100 200 8.0 düz gidiyordu ve 200 den sonra acayip iyi ivmeleniyordu , ama vettenin yakıt durumu motor kondisyonu ile orantılı zaten 4 ilerisi kıyamet yakıyor muş :D bilmiyorum kulaktan dolma bilgi ama benim aracımın eski sahibi de siteye üye görürse yazar inanılmaz az yakıyordu
cuneytturkoglu
18-01-2016, 10:20
İki aracada binmedim ama dışardan bakıldığı zaman 350z daha spor duruyor 335 daha sıradan ama 335 twinturbo diye duydum bilmiyorum gerçekmi eğer arabayı yükliceksen 335 al bence 350z atmosferik o daha masraflı olur.
omrasm01
18-01-2016, 10:21
İngiliz Kraliyet ailesi açıklama yapıyor aksiyon var zannettim ama bizim forum sakinleri vette hakkında konusuyormus :)
benim aracım 2009 6 ileri ve Türkiyede fabrika çıkışlı LS376tek arabaydı fabrika çıkışlı 480 HP olandı eksoz yazılmla doğramadığım araba kalmadı videoları yükleyeceğim zaten , motor kodu GM PN 19244549 Gm in direk Z06 kapaklı olan ve upgradeli egzantriği olan modeli normal LS3 lere zaten çok fazla açan bir arabaydı gerçekten soğuk duş etkisi yaratıyordu denediğim arabalara 100 200 8.0 düz gidiyordu ve 200 den sonra acayip iyi ivmeleniyordu , ama vettenin yakıt durumu motor kondisyonu ile orantılı zaten 4 ilerisi kıyamet yakıyor muş :D bilmiyorum kulaktan dolma bilgi ama benim aracımın eski sahibi de siteye üye görürse yazar inanılmaz az yakıyordu
Sahibi hayrini görsün hem boyle yurucek bide yakmical vallaha evladiyelik secim olmus. Seninki baya farkliymis cunku genelde vetteler cok yakiyo derler sen az yakiyo deyince 1.2 polo muhabbetine kadar düstuk bak :) dedim 30 falan yakiyoda onami az diyor falan diye bi ara dusundum. Konuyuda pic ettik hayirlisi olsun. 350z den az yakan 8 10 tir boyu fazla giden vette var eski sahibini bulun kapisinda yatin ve alin . Ytd ama evladiyelik yatirim bence :) ben olsam 370 z secerim konuya can gelsin. 350z duzgunu bu saatten sonra teyze hala hatta anca kaynanadan olur
Corcor la anım fazla yok ama benım gıbı adam yazarsa redneck ler toplanır buraya.
Z-06'ım vardı.2007 yada oyle bırseydı,hatta cok sonra Armagan'a gectı. -2 egımde 7,7 yuruyordu 100-200. Egsoz yazılımla. Sanırım zr-1'den sonra en hızlı vette.
Sımdı bu aracda rıng de cok ıyı sure cıkardı ama normal kullanıcılar o surenın 18 sec yakınına anca yaklasabıldıler.(sebebı *****)
Ben sasenın yol tutusunu begenmemıstım,yanı kombıne vırajlarda kendını dagıtıyordu. Sımdı kotu demek degıl ama yasadıgım buydu.AEksıklerı gıderılınce,cok ıyı ısler yapanlar cıktı ama stok halde degıl. Aren yoksa onada sahıp olmamıs olanılırmıyım :)
Isın sakası,ıscılık ve kalıte aranmıyorsa,fıyatına gore bozar bır cok aracı. Amerıka'da kı fıyatları gorunce ınsan ısyan edıyor tabı....
Buarada pdk turboyu yemesı mumkun degıl. Yada ıyı bır yazılım-egsozlu turboyu.
M6 SL 430 falan bunları don lastıgı yapar.
Bıara corcorcu arkadaslarım coktu 2006-10 senesı arası,araclarına dehset baglıydılar. Cok ugrasan (modıfıye vs)hep roll dan sonra sanayı ye gıderdı. Dalga gecınce 1 hafta konusmazlardı bızle.
20 liraya salcalik konserveden hallice bir arabaya asla vermem. ki cabrio vardi cabrio bana gelmez.Zamaninda mavi tertemiz fox 14e gitti ona yanarim..
Suan ilanda bile yok ki fox body biraz beklemek lazim. Bu arada kac yillari arasinda uretilmisti ?
5.0 var cabrio diye bıdı bıdı ediyosun Melih
http://www.smgclassics.com/?cars=1987-ford-mustang-cabrio
üstündeki fiyata aldanmayın çook aşagısına alınabilecek araç
Ebabilden başka guş, Emerigandan başka araba tanımam...
1987 Ford Mustang Cabrio : SMG CLASSICS (http://www.smgclassics.com/?cars=1987-ford-mustang-cabrio)
selçukta satılık olan araç değilmi bu
1987 Ford Mustang Cabrio : SMG CLASSICS (http://www.smgclassics.com/?cars=1987-ford-mustang-cabrio)
Olm cabrioyu napicam ya
selçukta satılık olan araç değilmi bu
valla bilmiyorum onu abi ama koydugum linkteki (smg) araçların sahibi abi hatta amca diyim babam yaşında :) geneli amerikan olsada büyük hacimli motor hastası ve lpg'ye illet olan bir abimiz. benim gördügüm enaz1 senedir falan o resmin cekildiği garajda duruyor, ama yanlıs hatırlamıyorsam onada istanbuldan bir arkadasıyla takasla gelmişti gibi bişey demişti
Olm cabrioyu napicam ya
ben napcanı biliyorumda yazarsam ban yerim :hehe: anladın sen ma lum yerde saklarsın :hehe:
Corcor la anım fazla yok ama benım gıbı adam yazarsa redneck ler toplanır buraya.
Z-06'ım vardı.2007 yada oyle bırseydı,hatta cok sonra Armagan'a gectı. -2 egımde 7,7 yuruyordu 100-200. Egsoz yazılımla. Sanırım zr-1'den sonra en hızlı vette.
Sımdı bu aracda rıng de cok ıyı sure cıkardı ama normal kullanıcılar o surenın 18 sec yakınına anca yaklasabıldıler.(sebebı *****)
Ben sasenın yol tutusunu begenmemıstım,yanı kombıne vırajlarda kendını dagıtıyordu. Sımdı kotu demek degıl ama yasadıgım buydu.AEksıklerı gıderılınce,cok ıyı ısler yapanlar cıktı ama stok halde degıl. Aren yoksa onada sahıp olmamıs olanılırmıyım :)
Isın sakası,ıscılık ve kalıte aranmıyorsa,fıyatına gore bozar bır cok aracı. Amerıka'da kı fıyatları gorunce ınsan ısyan edıyor tabı....
Buarada pdk turboyu yemesı mumkun degıl. Yada ıyı bır yazılım-egsozlu turboyu.
M6 SL 430 falan bunları don lastıgı yapar.
Bıara corcorcu arkadaslarım coktu 2006-10 senesı arası,araclarına dehset baglıydılar. Cok ugrasan (modıfıye vs)hep roll dan sonra sanayı ye gıderdı. Dalga gecınce 1 hafta konusmazlardı bızle.
murat abi benim arabam LS3 420 HP değildi yalnız LS357 motor kodlu ve fabrika çıkışlı 480 HP versyonu eksoz ve yazılım vardı ve 500 HP civarıydı
PDK turbo cabrio yu geçtim o gece Ataşehirdeki arkadaşlar da gördü
M6 ve Sl600 tutunamadı M3 ile denemeye gerek kalmadı , normal C6 ls3 ler ile eski sahibi denedi egzantrikli filtreli araçlar ile yine de bizim araba geçiyordu ama viraj kabiliyeti yok sway bar ön arka ve coilover la inanılmaz iyi yol tutuyor ama araba serleştikce o konforu gidiyor ve T top inanılmaz ses yapmaya başlıyormuş , vette nin havası güzel gösterişli yazın da T top ile üzerinin açılması bence güzel bir opsyon istersen sana videolarını atarım benim arabanın yanı C6 420 hp lik versyonlar ile alkası yok abi benim arabanın , gerçi satışı geçen hafta verdim ama olsun , hatta bs serhat benim arbayla denemiş kendisi de yazmıştı çok moral bozucu gidiyor diye
Cabrio agir,ona birsey diyemem ancak agirligini koyarsak ve senin arac 8 yuruyirsaniz kafa birun yada 1 boy olur aranizda?
Z06 (C6) sanirim en iyi yol tutan ve hizlisi...
Amerika'da ki fiyati olsa,parasina gore iyi derim ama Z06 icin. Ben Almanciyim :)
Cabrio agir,ona birsey diyemem ancak agirligini koyarsak ve senin arac 8 yuruyirsaniz kafa birun yada 1 boy olur aranizda?
Z06 (C6) sanirim en iyi yol tutan ve hizlisi...
Amerika'da ki fiyati olsa,parasina gore iyi derim ama Z06 icin. Ben Almanciyim :)
Abi zaten şöyle oluyor , önde bastı kapısına düştüm hatta arka tampona yakın 180 de yan yana geldik 220 lerde arkama aldım 265 e kadar bastık 2 boya yakın oldu fark arabasının setupını bilmiyorum ama araba kırmızı renk cabrio pdk turbo mavi mavi alev atıyordu :D vette kilodan çok kazanıyor ama hasatlık tam 235 te bir silkeliyor radyoda direk samanyolu açılıyo ve bilinen tüm dua lar söylenmeye başlanıyor :D
Abi zaten şöyle oluyor , önde bastı kapısına düştüm hatta arka tampona yakın 180 de yan yana geldik 220 lerde arkama aldım 265 e kadar bastık 2 boya yakın oldu fark arabasının setupını bilmiyorum ama araba kırmızı renk cabrio pdk turbo mavi mavi alev atıyordu :D vette kilodan çok kazanıyor ama hasatlık tam 235 te bir silkeliyor radyoda direk samanyolu açılıyo ve bilinen tüm dua lar söylenmeye başlanıyor :D
Başkan yeni konuları dört gözle bekliyoruz :D:D:D
SULTANOGLU
18-01-2016, 14:00
ulan bütün amerikanlar aynı :hehe: benim arabada 200 görünce aile büyüklerim çıkıyor radyodan, ışığa doğru gel hakan diyor.
ulan bütün amerikanlar aynı :hehe: benim arabada 200 görünce aile büyüklerim çıkıyor radyodan, ışığa doğru gel hakan diyor.
Sayin sultanoglu diff kac yadigarin ? :-D
Bu meretler boyle,Z ile 270 lerde 350km hissi veriyordu...
Pdk cabrio tam tahmin ettigim gibi olmus. Bana hitap etmiyor mike. Yani dokundugunda verdigi his onemli. Plastik yada kalitesiz deri spor aracda rahatsiz ediyor... Gunluk aracda sorun yok tabi.
SULTANOGLU
18-01-2016, 14:29
Sayin sultanoglu diff kac yadigarin ? :-D
3,08 abi :D Geçen cuma vitesleri dolura doldura gazladım. 2 sonu 160 km de 3 e attım sonra zaten Allah ne verdiyse gittim tren gibi
3,08 abi :D Geçen cuma vitesleri dolura doldura gazladım. 2 sonu 160 km de 3 e attım sonra zaten Allah ne verdiyse gittim tren gibi
4 te 200 görüyorum diye hava atanlar iyi görsün bunu adam 2 de 160 yapıyor haha :D 230 un var rahat ama radyodaki ışıga dikkat :D direksyonda çeyrek tur boşluk varmı seninkindede ? o hızlarda düz nası gidiyosun yahu :D
SULTANOGLU
18-01-2016, 15:20
4 te 200 görüyorum diye hava atanlar iyi görsün bunu adam 2 de 160 yapıyor haha :D 230 un var rahat ama radyodaki ışıga dikkat :D direksyonda çeyrek tur boşluk varmı seninkindede ? o hızlarda düz nası gidiyosun yahu :D
Direksiyonda boşluk yok ama cidden teknoloji itibariyle çok hafif bir direksiyonu var yani düşük hızlardada yüksek hızdada aşırı yumuşak. bu arada 200 e bile çıktığım nadirdir harbi korkutuyor.
Metekhan
20-01-2016, 09:35
350 z temiz bulmak zor bide piyasası aldı başını gidiyor şuanda alacağın 350 z başını agrıtır.335 alır rahatıma bakarım.