Merhaba arkadaş kendimi tanıttıktan sonra ilk konumu açiyim istedim. İki araç arasındayım. Fikrinizi almak istedim. 350z coupe veya 335i coupe düşünüyorum. Yoksa muadil başka bir araç mı düşünmeliyim? Yakıt ve vergi problemim yok.
Merhaba arkadaş kendimi tanıttıktan sonra ilk konumu açiyim istedim. İki araç arasındayım. Fikrinizi almak istedim. 350z coupe veya 335i coupe düşünüyorum. Yoksa muadil başka bir araç mı düşünmeliyim? Yakıt ve vergi problemim yok.
İkiside aslında tamamen farklı araçlar. Bu sorunun pek bi cevabı yok aslında ama ben olsam 350z binilmesi gereken bi araç der alırdım
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Önceki postta yazılmış olduğu gibi ikisi de birbirinden tamamen farklı araçlar.
Güç ve performans olarak ikisinin kıyaslamasını yapamayacağım fakat dışardan izlenim olarak 350z 335'ten daha üstün duruyor.
335 için '' tek kapılı bmw işte '' düşüncesi oluşabilir ama Z kesinlikle çok daha fazla dikkat çekecektir.
Açıkcası bencede 350z daha çok dikkat çeker fakat pert olmayan bulması çok zor ve bu fiyatlarda bana pek mantıklı gelmiyor.
Şuan ki aracımda bmw belkide o yüzden 335 bana daha yakın geliyordur. Bilemedim şimdi
350z'yi nadir olmasından, keyif açısından ve sürekli piyasası yükseleceği için seçerdim.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Yukarda da dendiği gibi ikiside birbirinden farklı araçlar.Bende de daha önce e93 cabrio vardı sattım ve şu an 350z cabrio kullanıyorum yolda porsche diyenler var,hatta bugattimi bu diyen çıktı okadar söyliyim.piyasa da alışılmış devamlı göz önünde olan bir araç olmadığı için direk göze çarpıyor.
350Z de bır cok sorun yasarsınız,yurumez vs...
335 ıse gayet hızlı,keyıflı ve guvenılır. Ayrıca pıyasada duzgun ne bulacagınız onemlı...
335 "günlük" spor otomobil olduğundan daha uzun ömürlü kullanabileceğiniz komforlu hızlı bir araç bencede. Zira 350z ucuk bi piyasası var, araçlarda düzgün değil.
iletişim: aramulusoy@gmail.com
335i dengesi ve sorunsuzluğu dışında diğer her şeyde daha iyi. gücü torku hızlanması konforu freni donanımı daha iyi. güvenliği bile daha iyi. ama aynı zamanda ger yerde görülebilen, herhangi bir araç olduğu için ben daha başarısız olan 350z'yi alırdım.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
2 tane 350z'miz oldu bugüne kadar en ufak problem veya kronik bir problem görmedik.
Bilmediğimiz duymadığımız birşey varsa bende bilmek isterim.
Bakım parçaları ucuz, bandrolü mantık çercevesinde sorunsuz bir araç.
Görüntü olarakta sıradan bir e92 coupe mi yoksa 350z mi tamamen zevke kalmış bir durum.
Herşey hız değil, otomatik bir 335'e binmektense her zaman z'yi tercih ederim.
350 z nin rakibi z4 3.5i dir ve bence ona göre çok daha yeni ve çok artısı olan bir araçtır
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
3ncü alternatif olarak C5 alır, çeyrek milde coşar, park etttiğimde her bakanı coşturur, kırmızı ışıklarda kulakların pasını alır, fazla redbull içtiğimde de her sokak arasından fışkırırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)