Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic-Corsa GSI
İzzet Göçmen
26-01-2016, 16:47
Evet sonucu merak ediyorum.
Ek civic 1.4 Extralar Bigtube,4.2.1 Heardes,1.6 Emme,51 Düz,SS magnum Dyno 91 Hp
Corsa B Gsı 1.6 Extra sadece filtre Dyno 100 Hp sonucu merak ediyorum.
60-220 Arası denicez
mstfcn28
26-01-2016, 18:23
Gsi alır diye düşünüyorum.
Sonucu bende merak ediyorum kazasız belasız denemeler.
Talih.b16
26-01-2016, 18:30
bastığınız andan bıraktığınız ana kadar gsi önde olacaktır.
driftboy
26-01-2016, 18:49
fabrikadan çıktığı gibi zır stok gsi ile filtre egzoz timing ince conta düz boru lu 106 nın 5 boy gerisinde yürüyodum..
basacagınız araba 1.4 honda, gsi eğer sağlıklı basabilirse bayağı önde olur.
İki araba özellikle gsi sağlıklıysa hondadan çok fazla bişey bekleme hondada kısa yoksa 5. vitesten sonra boşuna basmayın :D
tabiri caiz ise GSi ın ayıra ayıra gitmesi lazım.
overblack
26-01-2016, 20:26
o kadar ekstra yazmışsın ama 1 hp vermiş :)
Redfish16V
26-01-2016, 20:33
GSİ gerek şanzuman gerek hacim avantajından ayırır gider.nese ki gsida emme yokmuş,yoksa ciddi fark doğururdu yine :)
İzzet Göçmen
26-01-2016, 20:34
Gsi alır diye düşünüyorum.
Sonucu bende merak ediyorum kazasız belasız denemeler.
bastığınız andan bıraktığınız ana kadar gsi önde olacaktır.
fabrikadan çıktığı gibi zır stok gsi ile filtre egzoz timing ince conta düz boru lu 106 nın 5 boy gerisinde yürüyodum..
basacagınız araba 1.4 honda, gsi eğer sağlıklı basabilirse bayağı önde olur.
İki araba özellikle gsi sağlıklıysa hondadan çok fazla bişey bekleme hondada kısa yoksa 5. vitesten sonra boşuna basmayın :D
tabiri caiz ise GSi ın ayıra ayıra gitmesi lazım.
Benim amacım gecmek degil gecersem cok büyük süpriz olur benim için aracımı görmek istiyorum hani 2-3 boy gerisinde olsam gene mutlu olurum sonucta kac kilo yüksek hacimli bi motor var karsımda.. Bugun karlı diye kaldı artık bu hafta denicez gibi duruyor.
o kadar ekstra yazmışsın ama 1 hp vermiş :)
Acaba aractaki yıpranmaları kapatmıs olabilimi bu yaptıklarımız bide böyle düşünün
İzzet Göçmen
26-01-2016, 20:35
GSİ gerek şanzuman gerek hacim avantajından ayırır gider.nese ki gsida emme yokmuş,yoksa ciddi fark doğururdu yine :)
Siz gibi herkez öyle diyor anlamadım bende arada 15 hp var yok esasında gsı nin sanzumanını cok merak ettim kacta biter acaba
Gsi da sorun yoksa aça aça gider fazla merak etmeyin yani :)
İzzet Göçmen
27-01-2016, 07:16
Malesef iptal etmek zorunda kaldık dün gece gelen haber gsı yatak sardıgı yönündeydi herkeze tessekür ederim
her şerde bir hayır vardır. geçmiş olsun.
Merakla takipteydik ama hayırlısı olmuştur inşallah.
Yatak sarmış halde deneyin belki kafa burun gidebilirsiniz o zaman. :) şaka bi yana geçmiş olsun gsi sahibine.
İzzet Göçmen
27-01-2016, 09:44
her şerde bir hayır vardır. geçmiş olsun.
Merakla takipteydik ama hayırlısı olmuştur inşallah.
Bende cok istyordum aracımın limitlerini görmek ama nasip degilmiş
Yatak sarmış halde deneyin belki kafa burun gidebilirsiniz o zaman. :) şaka bi yana geçmiş olsun gsi sahibine.
Tek temennim dün sabuncu beline kar yagması oldu eger kar yagmıs olmasaydı biz rollucektik belki cok daha büyük sorunlar cıkıcaktı..Herseyde bi hayır vardır dediginiz gibi.
Talih.b16
27-01-2016, 10:31
Siz gibi herkez öyle diyor anlamadım bende arada 15 hp var yok esasında gsı nin sanzumanını cok merak ettim kacta biter acaba
kağıt üstünde yazanla, yola çıkınca olan farklı.
106 gti 120 hp civic vti 160 hp kağıt üstünde 40 hp fark var ama yola cıkınca kafa burun gidiyorlar.
bildiğim kadarıyla gsi çift egz.li, tork ağırlık, şanzıman liste uzar gider.
gsi soch vtecle veya si ile dener anca.
Filtre 1 hp katmamis standart 106 hp ancak sadece filtreyle bile 101 cikmasi imkansiza yakin bu arada gecmis olsun arkadasiniza deniceginiz arac beyaz 97 gsi miydi ?
Biraz konu dışı ama bu Corsa D 1.6 GSİ olanların yürürü nasıldır ?
ilginç bir deneme olurdu. ama gsi baya baya hızlı kalırdı büyük ihtimalle sağlıklıysa. Bende motor açmasaydım bir gsi la kendi arabamı deneyecektim keşke İstanbulda olssaydınız isterdim denemenize katılmayı. 1.4 otomatik civic le deneme şansım olmuştu öncemi halimle. O araca göre çok daha hızlı olsada aracınız gsi la baya fark vardır arada.
Yanyanömer
23-03-2016, 22:41
Bende bir corsa sahibi olarak gsi farkla alır. Hatta 1.4 sport corsa f15 şanjımanlılar bile alır.