Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne alev kiti ne egsoz da buji bu alev nedir böyle :)) (Stock 206 GTI)
EmreArslan
24-02-2016, 09:38
https://youtu.be/ZKRKxudfuio
EmreArslan
24-02-2016, 10:55
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xla1/v/t34.0-12/12782569_10208135938666706_2122480783_n.jpg?oh=c88 8fbcf7cef54567c4669c87b592cce&oe=56CEF7F5&__gda__=1456487544_cbb1fba83d966d507b9a3b6ea2a1348 a
burakgunay
24-02-2016, 11:03
plakayı iyi ezberleyin pugcılar...
kelalper
24-02-2016, 11:24
çok büyük marifet gerçekten. İnsan oğlunun şu çıkan ateş ve kıvılcıma olan hayranlığı bi bitmedi. Çocukluktan başlar ateşle evi yakar araba alınca egzoızdan alev çıkarıcam diye motorun canını alır. Bazıları da bundan zevk alıp izler.
tabi adamın araba 20 bin tl, pejo, sitedeki msj sayısı az, apaçilikte hissedilince direkt göm :) çok merak ediyorum orada hergün görüştüğün yada forumda itibarlı bir roll canavarı abinin arabası olsa, gömecek miydin... mesela izmire yerleşen cüneyt abi supra ile yaptığında neden kamu spotu mode on olmadı :D
burakgunay
24-02-2016, 12:06
tabi adamın araba 20 bin tl, pejo, sitedeki msj sayısı az, apaçilikte hissedilince direkt göm :) çok merak ediyorum orada hergün görüştüğün yada forumda itibarlı bir roll canavarı abinin arabası olsa, gömecek miydin... mesela izmire yerleşen cüneyt abi supra ile yaptığında neden kamu spotu mode on olmadı :D
supra turbo, antilag sistemi var, beyin varsa launch var bunların da bir teknolojisi amacı mantığı var.
atmosferik ve oem beyinli arabada alev atma isteği nedir? 45 saniye kesici yapmanın anlamı ne? isterse enzo olsun boşta 45 saniye kesici yapan apaçidir bilgisizdir. kimin arabasını paraya göre yargılamışım ki? benim arabam kaç lira? ayrıca benim arabam 500 lira olsa da 20 liralık arabayı asla hor görmem.
yani sen diyorsunki launch varsa, kesicide ateş etmek zararsızdır, öyle mi ?
Alev dediğin
https://www.youtube.com/watch?v=81TBvOm-Kes
https://www.youtube.com/watch?v=81TBvOm-Kes
burakgunay
24-02-2016, 12:14
yani sen diyorsunki launch varsa, kesicide ateş etmek zararsızdır, öyle mi ?
hayır tabi ki ama launchın bi mantığı var diyorum. sıfırdan dikerken arabayı optimum güçte optimum devirde tutmak gibi bir işlevi var. yoksa turbo arabayı da boşta kesiciye sokalım demiyorum tabi ki.
EmreArslan
24-02-2016, 12:17
Plakalarımız gizli değil alelen açık biz zevk ve keyif için biniyoruz bu araçlara apaçi dersiniz veselam sizlerin görüşü 1050hp 2jz den alev görünce deliriyosunuzda tamamen stock motor gti dan görünce apaçilikmi oluyor yapmayın Allah aşkına :D millet flame kit ler bujiler komple egsoz sistemleriyle uğraşıyor ateş atıcam diye yığınla para harcıyor araç bizim motor bizim saçma sapan yorum yapıcağınıza susun bence daha makbule geçer :) Ayrıca TT üyeliğim çok eski olduğu ve uzun süredir kullanılmadığı için geçen sene yeni üyelik açmak zorunda kaldım GÜZEL DÜŞÜNCELERE saygımız sonsuz teşekkürler hepinize:)
mantığı olsa da zevkine yapılan launchta zararlı. hal böyle olunca benim dediğime gelmiş oluyoruz, canım kardeşim. ister 20 bin tl lik araçta alev atmak olsun ister 300 bin tl para harcanmış suprada launch esnasında ateş etmek olsun, zevkine yapılan bu atraksionlar zarar verir. Ama nedense fakirlere ölüm :D
burakgunay
24-02-2016, 12:23
ya haklısınız, full kesici full red line sadece zevk alalım. neyin zevkiyse. neyse eyvallah.
EmreArslan
24-02-2016, 12:23
mantığı olsa da zevkine yapılan launchta zararlı. hal böyle olunca benim dediğime gelmiş oluyoruz, canım kardeşim. ister 20 bin tl lik araçta alev atmak olsun ister 300 bin tl para harcanmış suprada launch esnasında ateş etmek olsun, zevkine yapılan bu atraksionlar zarar verir. Ama nedense fakirlere ölüm :D
Ah ah yokki bi GS206 mız poh poh lasınlar mesaj mesaj üstüne atsınlar saygı duysunlar hocam biz çok şükür en iyisine de bindik ama hiç bi zaman bu tarz yorum hal hareket de bulunmadık :)
i-vtec07
24-02-2016, 12:28
206 candır. Çocukluğumun arabası. :) Kazasız belasız kullanın. Ama boşta bu kadar kesici yapmak gereksiz bence .1-2-3 videosu cekseniz daha iyi olurdu.
ben konunun özünde arkadaşları haklı buluyorum ama ayrım yapılarak yorum yapılmasına karşıyım. bu videoya yorum yapıyorsan, tüm ateş edenlere ses çıkarıcaksın. yok çıkarmıyorsan, bunada ses etmiceksin.
EmreArslan
24-02-2016, 12:29
supra turbo, antilag sistemi var, beyin varsa launch var bunların da bir teknolojisi amacı mantığı var.
atmosferik ve oem beyinli arabada alev atma isteği nedir? 45 saniye kesici yapmanın anlamı ne? isterse enzo olsun boşta 45 saniye kesici yapan apaçidir bilgisizdir. kimin arabasını paraya göre yargılamışım ki? benim arabam kaç lira? ayrıca benim arabam 500 lira olsa da 20 liralık arabayı asla hor görmem.
kesici yanlızca videonun 2 3 saniyelik kısmında var araç sahibi arkadaş 4 5bin rpm de bi gaz bırakarak aracın alev atmasını sağladı 45 saniyelik kesicide bırakıcak kadar zalim değiliz merak etmeyin ;)
EmreArslan
24-02-2016, 12:30
206 candır. Çocukluğumun arabası. :) Kazasız belasız kullanın. Ama boşta bu kadar kesici yapmak gereksiz bence .1-2-3 videosu cekseniz daha iyi olurdu.
Kesici yok arkadaşlar sadece 2 3 saniyelik bölümde kesicide kaldı araç 4 bin 5 bin rpm arasında alev atıyo o kadar cani cahil cüheyla değiliz apaçi değiliz merak etmeyin :))
adamın kendi arabası ister boşta ister viteste ne farkeder , motora gelebilecek zararı göze alıyor ki yapıyor. bize izlemek düşer.
güzel video sağol paylaşım için ..
EmreArslan
24-02-2016, 12:37
adamın kendi arabası ister boşta ister viteste ne farkeder , motora gelebilecek zararı göze alıyor ki yapıyor. bize izlemek düşer.
Helal olsun keşke herkes sizin gibi olsa biz motorumuzu riske atıyoruz hem göz zevki hem görsel kendi çapında şov yapılıyor böylei güzel yorumlar için ama bazı arkadaşlar kalp kırmak için elinden geleni yapıyor prim için tekrar teşekkürler iyi seyirler.
i-vtec07
24-02-2016, 12:53
Burası forum herkes istediği yorumu yapar. Tavsiyede bulunuyoruz. İsterse üstüne mazot döksün yaksın. Olumsuz yorum istemeyen foruma konu acmasın o zaman .
Ha şu var ki forumda tanınan birisi olsaydı şimdi maşallahlar sıralanmıştı....
tabi ki yapar . son cümlene sonuna kadar katılıyorum kardeşim. tavsiyeler bazen tavsiyelikten cıkıyor onu demek istemiş kendiside zaten.
saygılar.
EmreArslan
24-02-2016, 13:03
Burası forum herkes istediği yorumu yapar. Tavsiyede bulunuyoruz. İsterse üstüne mazot döksün yaksın. Olumsuz yorum istemeyen foruma konu acmasın o zaman .
Ha şu var ki forumda tanınan birisi olsaydı şimdi maşallahlar sıralanmıştı....
Yorum yapılmasını istemesem açmazdım hocam tamda demek istediğim son cümlene katılıyorum yorum yapılır da APAÇİLİK nedir o zaman bu dünyanın dört bi yanında video çeken insanların çatur çutur alev atana araç sahiplerinin hepsi apaçi mi oluyor çok saçma bir yaklaşım :)
Eksozdan ateş atınca ne oluyor yani anlamadım ben, supra da olsa farkeden bişey yok, suprada tahrik eden şey eksozdan çıkan alev değil, launchda gelen kesici sesi.
EmreArslan
24-02-2016, 13:18
Eksozdan ateş atınca ne oluyor yani anlamadım ben, supra da olsa farkeden bişey yok, suprada tahrik eden şey eksozdan çıkan alev değil, launchda gelen kesici sesi.
Doğru haklısınız pardon özür dilerim hata etim kusura bakmayın bidaha olmaz.
SinanAdalı
24-02-2016, 16:14
dostum bu olay bence giderken cok daha hoş olur. Sen bak keyfine :) umarım mahalle arasında yapmıyosundur bu atraksiyonları :D
Video yu bende izledim. Alev atması çok enteresan gelmedi. Motor sıcak sıkıştırma artınca red line da çıkan gazlar sıcaktan alev olarak çıkıyor. Çalışma prensibi budur zaten. Çiğ Benzin sıcaktan alev almış çıkışta. Şahsen izlerken rahatsız oldum. çok tatmin edici bir seside yok.
2Jz den örnek verilmiş bende onu katayım. onda bir emiş sesi ve güç sesi var 206 gti da sadece egzos sesi var. Alev atan araba değil gücün sesi aslında cazip gelen. Güçlü bir araba sesi olmadığı için rahatsız edici aslında. Kimseyi küçük veya büyük görmeden Net düşüncemi delikanlı gibi yazdım :) Allah kaza bela göstermesin.
kelalper
24-02-2016, 16:30
Benim anlamadığım bu yapılan şeyin övünülecek şeymiş gibi video yapılıp konulması. Stock yazılım zengindir sen de bu şekilde yanmamış benzini egzozdan yollarsan oksijenin en bol olduğu yer olan egzoz ucunda buharlaşır ve sıcak egzoz ucu sayesinde patlar. Bununla mı övünüyorsunuz ya da tahrik oluyorsunuz.
EmreArslan
24-02-2016, 17:23
Benim anlamadığım bu yapılan şeyin övünülecek şeymiş gibi video yapılıp konulması. Stock yazılım zengindir sen de bu şekilde yanmamış benzini egzozdan yollarsan oksijenin en bol olduğu yer olan egzoz ucunda buharlaşır ve sıcak egzoz ucu sayesinde patlar. Bununla mı övünüyorsunuz ya da tahrik oluyorsunuz.
aynen öyle ne güzel anlattın hocam :) istersen sen girme konuya izleme yani yorumunu yapmışsın bırak hoşuna giden tahrik olan izlesin bence araç çok yakın bi arkadaşımın aracı yeni aldı ve böylesi bi olaydan dolayı ister istemez haz alıyor e bizde öyle bunu siz değerli forum üyeleri ile paylaşmak istedik o çiğ benzinin neden yandığını şükür bizde detayları ile beraber çok iyi biliyoruz illaki bizler gibi bu olay hoşuna giden insanlar vardır forumda onlar izlesin bırakın insanı konu açtığına pişman etmeyin yani sizin gibi arkadaşlar var ve hep var olacaklar buna bi çözüm yok siz böyle yorum yaptınız diyede biz zevklerimizden vazgeçmcez saygılar herkese.
EmreArslan
24-02-2016, 17:25
Video yu bende izledim. Alev atması çok enteresan gelmedi. Motor sıcak sıkıştırma artınca red line da çıkan gazlar sıcaktan alev olarak çıkıyor. Çalışma prensibi budur zaten. Çiğ Benzin sıcaktan alev almış çıkışta. Şahsen izlerken rahatsız oldum. çok tatmin edici bir seside yok.
2Jz den örnek verilmiş bende onu katayım. onda bir emiş sesi ve güç sesi var 206 gti da sadece egzos sesi var. Alev atan araba değil gücün sesi aslında cazip gelen. Güçlü bir araba sesi olmadığı için rahatsız edici aslında. Kimseyi küçük veya büyük görmeden Net düşüncemi delikanlı gibi yazdım :) Allah kaza bela göstermesin.
Eyvallah dostum bizde farkındayız neden o alevin dışarı çıktığının sağolasın düşünceni beyan ettiğin için.
EmreArslan
24-02-2016, 17:29
dostum bu olay bence giderken cok daha hoş olur. Sen bak keyfine :) umarım mahalle arasında yapmıyosundur bu atraksiyonları :D
Eyvallah Sağolasın Allah razı olsun tabiki de biz bu işi gece vakti demirtaş sanayide kimsecikleri rahatsız etmicek şekilde yaptık sokak aralarında çoluğun cocugun oldugu yerde şinsan yakatını teklikeye atmak veya apaçilik yapmak bize göre değil bazı arkadaşlar bu şekilde değerlendirsede grubumuzda çok şükür o nitelikde insan yok şahsen bende 206 gti sahibiyim bu aracın sahibi arkadaşda bizimzevkimiz 206 gti yani bu hastalık işi hoşuna giden gitmeyen yorum yapabilir fakat hakaret derecesine gelemek kaydıyla kabulümüz Tekrar teşekkürler güzel düşüncelerin için :)
ben konunun özünde arkadaşları haklı buluyorum ama ayrım yapılarak yorum yapılmasına karşıyım. bu videoya yorum yapıyorsan, tüm ateş edenlere ses çıkarıcaksın. yok çıkarmıyorsan, bunada ses etmiceksin.
Bir de sitenin eskilerinden biri vardı trafiğe açık alanlarda yanlayan. O konuda herkesin dibi düşmüştü, kalan konularda sosyal mesaj mode yine on. Pozitif ayrımcılık ya da tanış imtiyazı ne dersek diyelim hep oldu olacak da =)
EmreArslan
24-02-2016, 18:07
Mutlu hocam kesinlikle tercuman olmussun bi zaman snra o arkadaslari gorcem ben yakinda tt de konusunu acicaz nasipse TR nin en hizli dizeli projesi bitince bakalim ayni tepkiler devam edicekmi cok merak ediyorum :))
Bir de sitenin eskilerinden biri vardı trafiğe açık alanlarda yanlayan. O konuda herkesin dibi düşmüştü, kalan konularda sosyal mesaj mode yine on. Pozitif ayrımcılık ya da tanış imtiyazı ne dersek diyelim hep oldu olacak da =)
bende tamamen bundan bahsediyorum. yoksa daha önce de belirttim, benim hoşuma giden yada onayladığım bir durum değil. arkadaşlar yapmışlar, zevk almışlar, mutlu olmuşlar. fakat ünal turan yapınca ( tiksiniyorum o şahıstan ) it, köpek, torbacı ama tanışık oldukları kişi yapınca manyak direksiyonu var çok yetenekli p.ç deniyorya ona ayar oluyorum.
adamlar imkanları eşliğinde yapmış birşeyler, illa birşey demek zorunda mısın ? izle geç yada illa birşey diyeceksen abi gibi söyle...
EmreArslan
24-02-2016, 18:23
bende tamamen bundan bahsediyorum. yoksa daha önce de belirttim, benim hoşuma giden yada onayladığım bir durum değil. arkadaşlar yapmışlar, zevk almışlar, mutlu olmuşlar. fakat ünal turan yapınca ( tiksiniyorum o şahıstan ) it, köpek, torbacı ama tanışık oldukları kişi yapınca manyak direksiyonu var çok yetenekli p.ç deniyorya ona ayar oluyorum.
adamlar imkanları eşliğinde yapmış birşeyler, illa birşey demek zorunda mısın ? izle geç yada illa birşey diyeceksen abi gibi söyle...
Kesinlikle sonuna kadar katiliyorum bu video haricinde araclara bindigimiz sure boyunca bir kere bile denememistik boyle bisey ilk oldu sizlerle paylasmak istedik arac sahibi arkadasimda uye degil tt ye fakat okuyor yazilanlari kendi gurubumuzda guluyoruz biraz yazilan bazi seylere kusura bakmayin:)
Aman beni bu tür muhabbetlere karıştırmayın rica ederim. Kimseye de kötü örnek olduysam özür dilerim ...
asscutter
24-02-2016, 18:42
güzel video olmuş görsel açıdan teşekkürler..
ne boş yapan var şu forumda.
Aman beni bu tür muhabbetlere karıştırmayın rica ederim. Kimseye de kötü örnek olduysam özür dilerim ...
abi benim gözümde sitedeki en özel araçlardan birine sahipsin o yüzden dedim. yanlış anlaşılmak istemem. beni anladığını düşünüyorum.
EmreArslan
24-02-2016, 19:03
Hep senin videolardan esinlendik kendi capimizda be abi selamlar :D
EmreArslan
24-02-2016, 19:05
güzel video olmuş görsel açıdan teşekkürler..
ne boş yapan var şu forumda.
Ne demek iyo seyirler sorma hocam ya gercekten bos muhabbetler en cekindigim seydir hepde basima gelir her ortamda illaki bi bozan eden birileri cikar saygilar :)
Tayfun.O
25-02-2016, 21:18
206 larda sanırım buji ile kesilen kesici var abi tam bilmiyorum katalizör iptalinden sonra mı alev atmaya başladı.
Çatara Patara videolarını da görürüz inşallah 206 gti hep severim. Filli reklamından beri ilgim var şunlara :D
Sene 1998 2000de 106'lardan alev atılırken de şuna bak apaçi diyor muydunuz ? Bence demiyordunuz ağzınız açık izliyordunuz yada sizde deliler gibi gaza yükleniyordunuz. Ayıptır, 20 liralık arabası olana apaçi 200bin liralık arabası olana abi video yok mu demek, ayıptır. İnsanları kırmayın kırdığınıza değmez şu teneke parçası için, herkesin zevki farklıdır sen o aşamaları geçmiş olabilirsin sana saçma gelebilir, belki 206sı olan da ilerde bu yaptığını saçma bulacak sonuçta kimse geriye dönüp baktığında kendini beğenmez zaten beğeniyorsa sorun vardır. Keşke 2000lerin başına dönsekte o zevkleri o gençlik heveslerini tekrar yaşasak.
LnchCntrl
25-02-2016, 23:00
alev atması apaçilik değil ama alev atınca tahrik olan zihniyet el freni çekip yanlayan zihniyet olunca ters algılanabiliyor.
alper abide onu açıkladı bence. yoksa maşallah hepimiz severiz
Wankel Batu
25-02-2016, 23:56
iyice 50 yas forumlarina , dh ye döndürdünüz forumu , herkes dort dortluk sanki gelip buraya yapilani sorgulamanin ne anlami var ?
Hepimiz az cok muhabbeti biliyoruz.
Ses sacma sapan olmadikca ben 106 dan cikan seside gtr dan cikan seside seviyorum.Ates atmasida gerekli veya gereksiz zararli veya zararsiz gözüme güzel gozukuyor.
Gelip burda ahkam kesmenin bence hicbir anlami yok
Sene 1998 2000de 106'lardan alev atılırken de şuna bak apaçi diyor muydunuz ? Bence demiyordunuz ağzınız açık izliyordunuz yada sizde deliler gibi gaza yükleniyordunuz. Ayıptır, 20 liralık arabası olana apaçi 200bin liralık arabası olana abi video yok mu demek, ayıptır. İnsanları kırmayın kırdığınıza değmez şu teneke parçası için, herkesin zevki farklıdır sen o aşamaları geçmiş olabilirsin sana saçma gelebilir, belki 206sı olan da ilerde bu yaptığını saçma bulacak sonuçta kimse geriye dönüp baktığında kendini beğenmez zaten beğeniyorsa sorun vardır. Keşke 2000lerin başına dönsekte o zevkleri o gençlik heveslerini tekrar yaşasak.
Sene 2016 işte sıkıntı orda. :) Ama eskiler güzeldi harbiden, Ankara'da efsane e30 lar sokaklara dökülürdü, hipodrumda yaz aylarında drag etkinlikleri olurdu, şimdi yazılımı yapan enkaya yuvaya koşuyor, ozaman ne güzel atmosferik makineler koşardı..
EmreArslan
26-02-2016, 10:34
206 larda sanırım buji ile kesilen kesici var abi tam bilmiyorum katalizör iptalinden sonra mı alev atmaya başladı.
Çatara Patara videolarını da görürüz inşallah 206 gti hep severim. Filli reklamından beri ilgim var şunlara :D
Eyvallah kardeşim efsanedir o reklam bize 206 yı sevdiren reklam :D aynen katalizör iptal kat olsa atmazdı :)
Bi dönem acaip modiye tutkusu vardı millet deli gibi bosy kitler yaptırıp fibercilerden çıkmıyordu deli gibi videolar çekiyordu herkes de şakşaklıyordu o günlerini unutanlar var aramızda bence yapmayın insanların heveslerini kırmayın forumun amacına yönelik davranalım lütfen saygılar değerli yorumunuz için teşekkürler duygulara tercüman olmuşsunuz.
iyice 50 yas forumlarina , dh ye döndürdünüz forumu , herkes dort dortluk sanki gelip buraya yapilani sorgulamanin ne anlami var ?
Hepimiz az cok muhabbeti biliyoruz.
Ses sacma sapan olmadikca ben 106 dan cikan seside gtr dan cikan seside seviyorum.Ates atmasida gerekli veya gereksiz zararli veya zararsiz gözüme güzel gozukuyor.
Gelip burda ahkam kesmenin bence hicbir anlami yok
Hay ağzınız bal yessin hocam :D 2000 li yıllarda 30 lu yaşlarında olan buradaki forum üyeleri fiberden araçlar yapıp yarışmalara katıldığı günleri özellikle flame kitler takarak araçlardan çıkan alevle mutlu oldukları günleri çabuk unuttular anlaşılan yanlış anlaşılmasın yeni değiliz forumda çok eski üyeyim yine o zamanlarda çıkan saçma muhabbetler tartışmalar yüzünden uzun zamandır girmiyodum yeni üyelik açmak zorunda kaldım kimlerin neler yaptığını biliyoruz zamanında şimdi buda bize laf söyleeyen şuanda 30 lu yaşlarında olan tüm arkadaşlar zamanında şahin doğanların kontak aç kapa yaparak ateş ermelerini ağzı açık izleyen arkadaşlar olduğunada adım gibi eminim :) :) :)
Yapılan eylem umurumda değil de başka bir şey dikkatimi çekti.
Konuyu açan arkadaş, kendini kastederken neden devamlı "biz" diye konuşuyorsun? Bir bedende kaç kişisin?
Ben de yahu, zor değil bu kadar.. Biz deyince daha bitirim, daha ağır, daha delikanlı bir imaj çizmiyorsun.
EmreArslan
26-02-2016, 15:17
Konuyu açan arkadaş, kendini kastederken neden devamlı "biz" diye konuşuyorsun? Bir bedende kaç kişisin?
Ben de yahu, zor değil bu kadar.. Biz deyince daha bitirim, daha ağır, daha delikanlı bir imaj çizmiyorsun.
Hiç alakası yok hocam Bursa 206 gurubu olarak hepimizi temsilen o şekilde konuşuyorum yanlış anlaşılmasın zaten araç gurubumuzun üyesi bi arkadaşa ait kenidisinin de bilgisi var üyeliği onaylanmadığı için ben açtım konuyu biz derken gurubumuz adına konuştum ben araç şahsıma ait olmadığı için :)
EmreArslan
26-02-2016, 15:19
Ağır delikanlı yada bitirim olmak isteği değil yani öyle bi durum söz konusu değil gerek de yok.
Kardeşim sen yanlış vidyoyu izledin galiba herkesin görüşüne düşüncesine saygımız var ama sen adam gibi daha vidyoyu izlemeden yok 45 saniye kesiciye girmiş apaçi diye boş boş yorum atarsan senin burda görüsüne saygı duyamam vidyoda sadece 21. Saniyede araba kesiciye giriyo iki alev atcaz diye gözümüz gibi baktıgımız arabalarımızın anasını ağlatcak degiliz SAYGILAR.
MuzaffeR
10-03-2016, 17:01
aynen öyle ne güzel anlattın hocam :) istersen sen girme konuya izleme yani yorumunu yapmışsın bırak hoşuna giden tahrik olan izlesin bence araç çok yakın bi arkadaşımın aracı yeni aldı ve böylesi bi olaydan dolayı ister istemez haz alıyor e bizde öyle bunu siz değerli forum üyeleri ile paylaşmak istedik o çiğ benzinin neden yandığını şükür bizde detayları ile beraber çok iyi biliyoruz illaki bizler gibi bu olay hoşuna giden insanlar vardır forumda onlar izlesin bırakın insanı konu açtığına pişman etmeyin yani sizin gibi arkadaşlar var ve hep var olacaklar buna bi çözüm yok siz böyle yorum yaptınız diyede biz zevklerimizden vazgeçmcez saygılar herkese.
Çiğ benzin dendiğinde aklına çiğ köfte gelen bir tek ben miyim ? :D
Güzel zevkli olmuş, polissiz zevkli gazlamalar :icon_tup: