PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : disk ve balata hakkında

forwett
02-03-2016, 18:02
merhabalar beyler. Hafta sonu fiat bravo 1.4 t-jet aracımın disk ve balatalarını değiştireceğim. Biraz kaliteli birşeyler almak istiyorum. Oem parça fiyatlarıyla brembo tarzı ürünleri karşılaştırdığımda pek bir fark görmedim.Biraz daha iyi performanslı ürünler kullanmak istiyorum çünkü araç yüksek hızdaki frenlemelerde hemen şişiyor oem frenlerle. Neler önerirsiniz f/p ürünü olarak bir de bu ürünleri Ankara'da nerelerden temin edebilirim.

Çok üstdüzey ürünler istemiyorum sonuçta 120 beygirlik araç. İki sert frenlemede şişmeyecek ses yapmayacak ürünler işimi görecektir.

İzzet Göçmen
02-03-2016, 18:27
Şişmesi genelikle fren hidroligi ile alakalıdır ne zaman degişti acaba ?

forwett
02-03-2016, 18:31
Servis kayıtlarında vardı ama şu anda hatırlayamıyorum. Fren şişmesinden kastım ısınıp hissizleşmesi aslında.

brs852
02-03-2016, 18:39
Brembo Ebc Tarox bunlarda sizin aracınıza uygun ürünler var ise oem den çok daha iyi olacağı kesin

forwett
02-03-2016, 18:44
Brembo Ebc Tarox bunlarda sizin aracınıza uygun ürünler var ise oem den çok daha iyi olacağı kesin

Teşekkürler. Ben de biraz araştırma yaptım aslında hep online mağazalarda var bu ürünler aslında. Ankara'da elden temin edebileceğim yerler arıyorum uymama vs gibi durumlarda değişim işinin kolay olması için. Şaşmaz öncelikli olarak bu tip ürünleri alabileceğim yerler arıyorum.