Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalıntı Araç Opel Astra 34 LB 9479

SbrKync
24-04-2016, 19:35
Bir arkadaşımızın aracı 12 Nisanda İstanbul/ Ataşehir/ Yenişehir mahallesinden çalınmıştır. Aracın sol çamurluk üstünde belirgin bir çizik var. Görür, duyar yada satışta vs. denk gelirseniz haber verirseniz sevinirim.
http://i.hizliresim.com/4rJ7zp.jpg

asscutter
24-04-2016, 20:25
geçmiş olsun
satış nasıl olabilir böyl birşey mümkünmü?

SbrKync
24-04-2016, 20:35
geçmiş olsun
satış nasıl olabilir böyl birşey mümkünmü?

Bu aralar araç satışı sırasında çok fazla dolandırıcılık yaşanıyor onun için yazdım. Yani aracı üzerine almadan parayı verip dolandırılan çok insan var son zamanlarda.

kaykayovera
24-04-2016, 20:58
Çok geçmiş olsun İstanbul Dudullu Ümraniye taraflarındayım görür duyarsam bildiririm. Tekrar geçmiş olsun.

SbrKync
25-04-2016, 20:06
Güncel.Araç hala aranıyor arkadaşlar.

fatihcakin
25-04-2016, 20:25
Hocam araç nasıl çalındı camı falan kırıldı mı ?

Sti_Ozan
25-04-2016, 20:27
Pendik civarlarinda gorursem haberim veririm,gecmis olsun. Nasil calindi?

bayramoglu
25-04-2016, 22:50
Hocam araç nasıl çalındı camı falan kırıldı mı ?
Hava yastigi ile kapiyi acip immobilizeri hackliyorlar sonra kendi anahtarlariyla calistirip goturuyorlar...

Insallah kisa surede bulunur.

imprezaWRC
25-04-2016, 22:52
Hava yastigi ile kapiyi acip immobilizeri hackliyorlar sonra kendi anahtarlariyla calistirip goturuyorlar...

Insallah kisa surede bulunur.

Yazdıklarından birşey anladıysam Arap olayım.

Aracı çalınan arkadaşa geçmiş olsun; umarım tez zamanda hasarsız şekilde bulunur.

bayramoglu
25-04-2016, 23:03
Yazdıklarından birşey anladıysam Arap olayım.

Aracı çalınan arkadaşa geçmiş olsun; umarım tez zamanda hasarsız şekilde bulunur.

Abi siyah hava yastiklari var kapiyi acmak icin tansiyon aleti gibi birsey. Kapinin arasina koyup sisirip kapiyi on-onbes cm kadar ayiriyorlar govdeden. Sonra kapiyi aciyorlar immobilizeri devreden cikarip farkli bir beyin takiyorlar. Sonra da calistirip gidiyorlar gecen aksam haberlerde izlemistim.

bayramoglu
25-04-2016, 23:05
http://m.hurriyet.com.tr/otomobili-hackleyip-caliyorlar-40092701

Gibi...

2jz
25-04-2016, 23:50
Abi siyah hava yastiklari var kapiyi acmak icin tansiyon aleti gibi birsey. Kapinin arasina koyup sisirip kapiyi on-onbes cm kadar ayiriyorlar govdeden. Sonra kapiyi aciyorlar immobilizeri devreden cikarip farkli bir beyin takiyorlar. Sonra da calistirip gidiyorlar gecen aksam haberlerde izlemistim.

Bu elemanlar dediğine göre işten gayet anlıyorlar. Sanayide beyin tamiri yada kilitçi açsalar helalinden güzel para kazanır insan gibi yaşarlar. İnsanoğlunu anlamak gerçekten zor.

SbrKync
25-04-2016, 23:57
Eve girip anahtarı bulup çalıyorlar.

bayramoglu
26-04-2016, 09:08
Gecmis olsun tekrardan istanbul civarinda degilim ama netten ve yedek parca sitelerinden takip ederim elimden geldigince.

ahmet3425
26-04-2016, 09:18
Hem eve giriyorlar hem arabayi caliyorlar organizasyona bak...

Cok gecmis olsun kasko var miydi ?

imprezaWRC
26-04-2016, 16:24
Olm bari el pompası falan yazaydın. Şimdi böyle yazınca anlaşılır oldu. Yanlız, kapıyı gövdeden 10-15cm ayırırsan o kapı bir daha iflah olmaz. O boşluk olsa olsa en fazla 3cm falandır.

immortalboss
26-04-2016, 17:45
https://www.youtube.com/watch?v=MMuhKZRWdz0
Kapılar bu şekilde açılıyor arkadaşlar.Çok zarar vermesede mutlaka veriyordur.Çok geçmiş olsun hocam.Bir gelişme var mı acaba?

bayramoglu
26-04-2016, 21:00
Olm bari el pompası falan yazaydın. Şimdi böyle yazınca anlaşılır oldu. Yanlız, kapıyı gövdeden 10-15cm ayırırsan o kapı bir daha iflah olmaz. O boşluk olsa olsa en fazla 3cm falandır.

Adini simdi ogrendim ben de hava yastigi demisti usta. Aynen iflah olmadi zaten abi gozumle gordum anahtar arabada kalinca sahit olduk yakindan. 10 cm.den fazla ayirdi kapiyi govdeden kapi bayagi parantez oldu kaldi. sonra da dizini kapiya koyup ustten asilarak duzeltti ama merkezi kilit daha ayar tutmadi.