Orijinalini görmek için tıklayınız : 35500 tl ye asra h alınır mı?
kaykayovera
26-04-2016, 22:43
Merhabalar,
1.6 enjoy paket cam tavanlı 130 binde 2 parça (çamurluk,sağ kapının altı) boyalıhiç tuptakılmamış motor testinde %91 veren bir araç var tanıdığımızda uzun zamandır araba aramaktanda sıkıldım alırsam 1 sene kullanıp satacağım. Sizce bu fiyata alınır mı?
kaykayovera
26-04-2016, 22:44
Eklemeyi unutmuşum araç otomatik vites.
i-vtec07
26-04-2016, 22:54
Kardeşim 1.3 dizel cam tavan renkli ekran mercek farlı sını arkadaşım 34.500 e aldı. 2006 190 binde ona göre kıyasla işte . Ki bana göre pahalı aldı senin dediğin araba birde benzinli gene sen bilirsin :) ben olsam almam. Model kaç bu arada
kaykayovera
26-04-2016, 22:54
Aracın resimlerini de ekleyeyim.
http://i.hizliresim.com/d3Rzk4.jpg
http://i.hizliresim.com/bDWAJ8.jpg
http://i.hizliresim.com/Xk57L7.jpg
http://i.hizliresim.com/QB9EYk.jpg
http://i.hizliresim.com/Mpr5gN.jpg
kaykayovera
26-04-2016, 22:55
Kardeşim 1.3 dizel cam tavan renkli ekran mercek farlı sını arkadaşım 34.500 e aldı. 2006 190 binde ona göre kıyasla işte . Ki bana göre pahalı aldı senin dediğin araba birde benzinli gene sen bilirsin :) ben olsam almam. Model kaç bu arada
2006 model araç hocam kafam çok karışık.
kaykayovera
26-04-2016, 23:45
bence alınmazzz
Peki neden?
Arkadaşım 2007 otomatik cosmo + Ids + afl donanımı 33'e aldı.
Senin attığın twinport. Lpg ile arası kötü. İkinci elde sorun olur.
kaykayovera
27-04-2016, 00:28
Teşekkür ederim bilgiler için.
İbrahim33
27-04-2016, 08:02
42 in liraya alan geri zekalıyı gördü bu gözler. km si düşük diye seviniyordu birde mal :D
Otm vites + cam tavan olması bence fiyata 5 lira koymuş. Alınmaz değil bence temizliğine inanıyorsan alınabilir.
Bu kasada 1.8 tam otomatik dışındaki yarı otomatikler sorunlu deniyordu hatta manuelleri ile fiyat farkı yoktu o yüzden. Yanlış mı biliyorum?
immortalboss
27-04-2016, 09:47
Çok yakın bir arkadaşım da 36 000'e 1.3 cdti aldı.Tek parça boyalı.Şu içi altın rengi gibi olan paket adı aklıma gelmedi.Fiyat karşılaştırmanız için diyorum.
Eşimde aynısından vardı. 2004 model ve komple yetkili servis bakımlı sağ ön çamurluğu değişik bagaj ve sağ arka çamurlukta 1.5 parça boya olanını 28.000e sattım 6 ay önce. Tüp yoktu. Easytronic şanzımandı.
Peki neden?
cunku o paraya 35 bın tl ye daha donanımlı daha dusuk km lı arac alabılırsın o opellerın devrı gectı artık ornek full dızel evo punto bulabılırsın evet b segmentı punto ama astra dan daha donanımlı ve az km lı olmus olur
valla 35 bın tl yede arac yok dogru duzgun pıyasa ne kotu oldu bole.
Emsallerine göre 2-3 lira fazlası var. Oda aracın temizliğine ver..
Yalnız "temiz araç" pahalı da almış olsan satarken sende aynı şekilde satacaksın , O nedenle zarar edeceğini düşünmüyorum satarken..
piyasasını bilmiyorum ama 3 aşağı 5 yukarı bu rakamlara yakın olan şöyle 2011 model ibiza 1.2 tsi dsg alsanız daha mantıklı değilmi?
daha kaliteli şase üzerine oturtulmuş daha kalite alt takımı olan motor ,performans,yakıt konusunda 3 gömlek fazlasını sunan daha teknolojik şanzımana sahip bir araç.
sadece fikir olarak paylaştım inanın piyasasını bilmiyorum ama geçen bir tanıdığım eşine bakarken adanada sanırım bu rakam civarında ikinci elini bulmuştu ama son dakika daha uyguna corsa otomatik almıştı.
asscutter
27-04-2016, 12:40
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2015-mod-6.000-km.de-fabrika-naylonlari-ustunde-296175904/detay
satıcıyla alakam yoktur
kaykayovera
27-04-2016, 12:56
Herkese cevaplar için çok teşekkür ederim. Gösterdiğim araçtan caydım.
kaykayovera
27-04-2016, 12:58
piyasasını bilmiyorum ama 3 aşağı 5 yukarı bu rakamlara yakın olan şöyle 2011 model ibiza 1.2 tsi dsg alsanız daha mantıklı değilmi?
daha kaliteli şase üzerine oturtulmuş daha kalite alt takımı olan motor ,performans,yakıt konusunda 3 gömlek fazlasını sunan daha teknolojik şanzımana sahip bir araç.
sadece fikir olarak paylaştım inanın piyasasını bilmiyorum ama geçen bir tanıdığım eşine bakarken adanada sanırım bu rakam civarında ikinci elini bulmuştu ama son dakika daha uyguna corsa otomatik almıştı.
Ibızaların piyasası çok durgun geliyor bana birde tasarımı ve iç mekan olarak pek hoşuma gitmiyor. Sanırım 1.2 tdi polo falan alacağım 1 seneliğine idareten.
Ibızaların piyasası çok durgun geliyor bana birde tasarımı ve iç mekan olarak pek hoşuma gitmiyor. Sanırım 1.2 tdi polo falan alacağım 1 seneliğine idareten.
öyle gibi duruyor bu marka modelle öncesi pek sarmayanlar öyle sanıyor ama emin olun eşine araba almaya kalkan erkeklerin geneli lan yeni ama uygun vede otomatik ne var deyip otomatik punto ve corsa arasında kalıp ibizaya yapışıyor.
inan bahsettiğim o arkadaş 4-5 araca baktı çoğu o karar kılana kadar satılmıştı hep özetle derdin satışıysa emin ol tercih edilen bir araç ve zor değil
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2015-mod-6.000-km.de-fabrika-naylonlari-ustunde-296175904/detay
satıcıyla alakam yoktur
16" model sıfırı lişste fiyatı 42.9k iken, 2015 2.eline bu para çok dahi. Ki 16" ları da indirimle veriyorlardır kesin. =)
kaykayovera
27-04-2016, 13:47
öyle gibi duruyor bu marka modelle öncesi pek sarmayanlar öyle sanıyor ama emin olun eşine araba almaya kalkan erkeklerin geneli lan yeni ama uygun vede otomatik ne var deyip otomatik punto ve corsa arasında kalıp ibizaya yapışıyor.
inan bahsettiğim o arkadaş 4-5 araca baktı çoğu o karar kılana kadar satılmıştı hep özetle derdin satışıysa emin ol tercih edilen bir araç ve zor değil
Peki size şöyle sorayım ozaman 1 sene kullanıp satmak için ibiza 1.2tsi mı yoksa 1.2tdi polo mu?
Durumu göre değişir, 1.2 TDI polo şirket spec olma ihtimali yüksek olacağı için ben olsam ibiza tercih ederdim.
1.2 atmosferik polo 6r ım vardı satarken zorlanmadım rahat ol. 2si de elde kalacak araçlar değil.
Peki size şöyle sorayım ozaman 1 sene kullanıp satmak için ibiza 1.2tsi mı yoksa 1.2tdi polo mu?
gözümü kırpmadan 1.2 tsi dsg ibiza derim
1.2 tdi hem düz vites hem gitmiyor hem 3 silindir traktör gibi motora sahip hem aracın üretim kalitesi 1.6 tdi comfortline ile alakası yok çok kötü.
şahsi fikrim bu iki aracı yanyana bile koymazdım hani o derece, 1.2 tsi gerçekten güzel bir motor dsgyi anlatmaya zaten gerek yok şahsen 2sn düşünmezdim
kaykayovera
27-04-2016, 14:38
gözümü kırpmadan 1.2 tsi dsg ibiza derim
1.2 tdi hem düz vites hem gitmiyor hem 3 silindir traktör gibi motora sahip hem aracın üretim kalitesi 1.6 tdi comfortline ile alakası yok çok kötü.
şahsi fikrim bu iki aracı yanyana bile koymazdım hani o derece, 1.2 tsi gerçekten güzel bir motor dsgyi anlatmaya zaten gerek yok şahsen 2sn düşünmezdim
35-36 civarı temiz maks 2-3 parça boyalı polo bulabilirken dsg li 1.2 tsi ibiza bulunmuyor ama 40 liralara çıkıyor direk tsi+dsg ibizada.
camsemih
27-04-2016, 21:24
o aracın otomatikleri derttir ne keyif verir ne konfor. cam tavan haricinde pek bi artısı yok bana göre o aracın satarı 31-32 arası. geçen ay twinport elegance 2005 model lpg li 150 binde olanını 32.500 e verdim
Jazz vereyim 2009 85 binde 10 cm boyasi olan. Sehir ici 6.3 lt yakiyor, lpgli
Bizde 2010 dizel easytronic 70bindeki astrayı 37.5k fiyata satmıştık geçen sene
Fiyat yüksek gibi o araç için
keskinsirke
28-04-2016, 13:52
Arkadaş vazgeçmiş ama bu astra twinport'ların lpg ile sorunları nedir?
İki tanıdığımda var ikisindeki de de lpgli. Geçen yaz bir tanesi araba çekişten düştü vs.diyordu. Lpg ile arasının kötü olmasından kaynaklı olabilir mi.? Ben de bu twinportları duymuştum ama tam olarak bilmiyordum. Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz.?
Arkadaş vazgeçmiş ama bu astra twinport'ların lpg ile sorunları nedir?
İki tanıdığımda var ikisindeki de de lpgli. Geçen yaz bir tanesi araba çekişten düştü vs.diyordu. Lpg ile arasının kötü olmasından kaynaklı olabilir mi.? Ben de bu twinportları duymuştum ama tam olarak bilmiyordum. Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz.?
bahsedilen aracın sahibi hiç olmadım ama şaka bir yana 5-6 yıl önce sahibi olan bir arkadaşımdada aynı araç + lpg vardı oda sürekli sorun çekip birkaç ayda bir lpg yi kalibre etmeye vs giderdi sonunda sattı resmen nefret ede ede.
2006 1.3 cdti elegance astra h var bizde 3 senedir , ESP , cam tavan , bi xenon mercekli farlar , bej koltuk vb en fullu yani , 35.000tl verdiler bizde vermemiştik zamanında. kmde 180.000
ertantamer
28-04-2016, 23:47
Astra H otomatikse alınmaz easytronik kadar kötü şanzuman görmedim