Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 gt & civic vti hangisi ?
ne demişler:
Kiss French, Dress Italian, Drive German
ne demişler:
Kiss French, Dress Italian, Drive German
Oooo..Sonuna kadar katılırım bu cümleye :)
valla 3 ayrı vts im ve 106 ım oldu bir kere bitik debriyajımımın baskısının yayını krdım zatne bitikti birkerede viteş çubuğunu eğdim deişti 5 dk da
ayı gibide vites atarım bilen bilir
son vts de kırıldı zaten sanzımanı burada :heyoo:
yeni karşılaştırma konusu o zaman:
asian vs european vs latina
nesi kırıldı ben başka türlü biliorum
nesi kırıldı ben başka türlü biliorum
her 106 tının saxocunun yasadıgı problemler
yanı bu kronik sorun
sanzıman kırılması
sanzıman kutusunun kırılması.
kırılma değilmiş hatta hiçbir problem yokmuş
kırılma değilmiş hatta hiçbir problem yokmuş
bende öle duydum neyse yazmayalım daha çok,konuyla ilgili değil
ben hayatımda bir defa vti ın sanzımanında sorun cıtıgını gordum ankarada dıfrasıyelı kırılmıstı
tabı o kullanım hatası fazla zorlama sıfırdan kaldırma gıbı seylerden kaynaklanır
en basıt ornegı
aybek kac sene drag kovaladı
arac su an baska bı arkadasımda ne aks problemi ver nee sanzıman
ya konu nereye geldı :D
yıne soyluyorum
bu aksam 207 gt varda biz konutkent tarafındayı civic si ile denemek ıstıyoruz..
Gunesinoglu
26-12-2008, 15:25
Açıkça davet ediliyo Pejocular :)
:icon_wack:icon_wack:icon_wack
Forumlarda neden tartışma çıkıyor genelde biliyormusun?? Kraldan çok kralcılar olduğu için:beuj::beuj:
Açıkça davet ediliyo Pejocular :)
Bunların hangisi daha iyi EP3 mü FN 2 mi
Bi deneyin de görelim acaba sonucta hangisi hangi şartlar altında ne performans sunuyo...
Senin videolarını seyrettim sonuçları biliyorum...
Ama burda birde ortaya RC dahil olmuş..
Gunesinoglu
26-12-2008, 15:45
:icon_wack:icon_wack:icon_wack
Forumlarda neden tartışma çıkıyor genelde biliyormusun?? Kraldan çok kralcılar olduğu için:beuj::beuj:
Şimdi ne kadar güzel yazmışsın....Katılmamak elde değil..
Dikkat edersen benim kendi aracım Lada Samara Sedan Ben ne fn2 denilen araca nede Ep3 denilen araca binmiş kullanmış insan değilim bunların performansının hangisinin daha iyi olduğunu sormanın mantık çerçevesinde mahsuru varmıdır???
Mertcanın videolarını seyrettim evet o videoda GT ile kalkmış RC yok ve yazılan mesajların bazılarında RC olaya katılmış
Neticede burası forum ve otomobillerin performansları kullanımları yedek parçaları vs vs bilgilendirme amaçlı bi forum sitesi ve
Alıntı:Gunesinoglu´isimli üyeden Alıntı
Bi deneyin de görelim acaba sonucta hangisi hangi şartlar altında ne performans sunuyo...
bu mesajımdada dikkat edersen okumakta fayda var hangisi hangi şartlar altında ne performans sunuyo diye yazmışım.. Yani detaylı karşılaştırmakta fayda olacağı hususunu beyan etmişim.. Neticede bu iki aracın karşılaştırıldığı bi forum sayfasındayız
Yani sözün özü şu ki ben seni biraz Asabi sinirli ve taraflı gördüm.
Kimse senin aracın için herhangi bi beyanda bulunmadı veya başkasının aracını da kötülemedi..
Ben forum kullanıcısı olarak burda paylaşılan teknik bilgiler videolar vs vs çerçevesinde kafamdaki değerlendirmeleri yazdım
Sakin olmakta fayda vardır her zaman için Kral da kalmadı Kralcı da kalmadı günümüzde
Teşekkür ediyorum:)
Amaç buysa tabiki kimse niye yazdın demez ama siz gelip "açıkça davet ediliyor pejocular" yazarsanız yanlış anlaşılabilirsiniz. Pejocular da okuma yazma biliyor de mi:)
Gunesinoglu
26-12-2008, 15:53
Amaç buysa tabiki kimse niye yazdın demez ama siz gelip "açıkça davet ediliyor pejocular" yazarsanız yanlış anlaşılabilirsiniz. Pejocular da okuma yazma biliyor de mi:)
Özür dilerim Kimsenin taraftarı fanatizmi falan değilim.. Yazdıklarım yanlış anlaşılmaya yol açmış galiba bundan dolayı kusura bakılmasın...
Juggernaut
26-12-2008, 15:55
ikiside fabrikadan çıktığı gibi stocksa denk yürürler bence.
dragon07
26-12-2008, 16:24
şimdi konuya geri dönelim derim kaliteli bir tartışma vardı.herkez bilgini söylüyor gördügünü söylüyordu.vti 207 gt nin kapışabilecegi tek ortak nokta performans,saglamlık dayanıklılık.ama bugün 207gt olan arkadaslarımla konuşurken aracın bmw patentli oldugunu ve o motor koduyla çıkan aracların kronik bir zincir atma problemi oldugunu duydum.bmw lerdemi dahil ewt bmwlerin o motor koduyla çıkanlarıda dahil.şanzımanda zorlama oldugu zaman senkromeçlerde ve baskı balatada problem oldugu ve daha bir çok şey duydum.emretorlaka gelince 207gt2in var haftada kaç km yapıyosun hiç rolling drag ve benzeri bi aktiviteye katılıyormusun?aracın kaç bin km de?ben bu 207gt savunan arkadaslarımıza cvbı 2-3 yıl sonra alıcam.kimse yogurdum ekşi demez ama allahtanki dogruyu söyleyen ve araclarını bizim gibi hır gür kullanan bizim dilimizden anlayan arkadaslarıma sordum istedigim cvpları onların agzından aldım...
Şimdi ne kadar güzel yazmışsın....Katılmamak elde değil..
Dikkat edersen benim kendi aracım Lada Samara Sedan Ben ne fn2 denilen araca nede Ep3 denilen araca binmiş kullanmış insan değilim bunların performansının hangisinin daha iyi olduğunu sormanın mantık çerçevesinde mahsuru varmıdır???
Mertcanın videolarını seyrettim evet o videoda GT ile kalkmış RC yok ve yazılan mesajların bazılarında RC olaya katılmış
Neticede burası forum ve otomobillerin performansları kullanımları yedek parçaları vs vs bilgilendirme amaçlı bi forum sitesi ve
Alıntı:Gunesinoglu´isimli üyeden Alıntı
bu mesajımdada dikkat edersen okumakta fayda var hangisi hangi şartlar altında ne performans sunuyo diye yazmışım.. Yani detaylı karşılaştırmakta fayda olacağı hususunu beyan etmişim.. Neticede bu iki aracın karşılaştırıldığı bi forum sayfasındayız
Yani sözün özü şu ki ben seni biraz Asabi sinirli ve taraflı gördüm.
Kimse senin aracın için herhangi bi beyanda bulunmadı veya başkasının aracını da kötülemedi..
Ben forum kullanıcısı olarak burda paylaşılan teknik bilgiler videolar vs vs çerçevesinde kafamdaki değerlendirmeleri yazdım
Sakin olmakta fayda vardır her zaman için Kral da kalmadı Kralcı da kalmadı günümüzde
Teşekkür ediyorum:)
Ayakta alkışlayan smiley bulamadım.. :icon_tup:
Stoklarsa uzun süre denk giderler 0'dan kalkılırsa 130vs gibi GT yavaş yavaş öne çıkar, en yüksek hızlara doğru farkı açar.. rolling'de GT direk alır bence, belirli bir farkı sabitler...
şimdi konuya geri dönelim derim kaliteli bir tartışma vardı.herkez bilgini söylüyor gördügünü söylüyordu.vti 207 gt nin kapışabilecegi tek ortak nokta performans,saglamlık dayanıklılık.ama bugün 207gt olan arkadaslarımla konuşurken aracın bmw patentli oldugunu ve o motor koduyla çıkan aracların kronik bir zincir atma problemi oldugunu duydum.bmw lerdemi dahil ewt bmwlerin o motor koduyla çıkanlarıda dahil.şanzımanda zorlama oldugu zaman senkromeçlerde ve baskı balatada problem oldugu ve daha bir çok şey duydum.emretorlaka gelince 207gt2in var haftada kaç km yapıyosun hiç rolling drag ve benzeri bi aktiviteye katılıyormusun?aracın kaç bin km de?ben bu 207gt savunan arkadaslarımıza cvbı 2-3 yıl sonra alıcam.kimse yogurdum ekşi demez ama allahtanki dogruyu söyleyen ve araclarını bizim gibi hır gür kullanan bizim dilimizden anlayan arkadaslarıma sordum istedigim cvpları onların agzından aldım...
:):icon_tup::icon_tup::icon_tup:
emretorlak
26-12-2008, 16:51
O bahsettiğin 207'yi de, bilgi aldığın arkadaşını da biliyorum efecim:) Milyarlık tesistatı araca acemice bağlarsan BSI gümler.Haftalarca aracın yatar.Şu an aracın sahibi yapmadı bu uygulamaları onu da biliyorum.Eski sahibinin usta ellerden ziyade acemi kişilere ellettirmesi sonucu araç perişan durumda.İşi bilmeyen ellere tank emanet et, onu bile yürümez hale getirir.
Benim aracıma sorunsuz binmem 207'leri sağlam aletler yapmıyor.Tıpkı piyasada hor kullanılmış aletlerin 207'leri hassas makinalar yapmadığı gibi.Kaldıki Honda ile Peugeot sağlamlık yönünden karşılaştırılmamalı.Honda 1-0 önde başlar.Perf. karşılaştırılması yapılıyor.Kaldıki 1999 yılında üretimi bitmiş,2007 yılında üretime başlamış 2 model arasında dayanıklılık karşılaştırması yapmamız zaten mantıklı olmaz.
Aracı yüklemek istiyorum,her yerini kurcalıcam diyorsan 207'ler uygun değil.Seninde dediğin gibi cama tükürsen silecek çalışır.Her yeri elektronik.Ama pug ları sorunsuzca kullananan birçok insan var hem sitede hem çevremizde.Ben 207 kullanmama rağmen pugların üstün aletler olduğunu savunmuyorum.Tek iddiam en ekonomik spor arabalar olduğu yönünde.Arkadaşların da yazdığı gibi Type-r'a 67000 lira vermek yerine 43000 lira seviyelerindeki bir RC ye binmek benim de tercihim olurdu.
Saygılar & sevgiler:)
dragon07
26-12-2008, 16:58
senin gibi düşünen dostlarımız için en ideal araba bu zaten ortak noktamız...ewt stock binersen bişey olmaz.ama yanından eski model bi civic.pejo 106 geçincede ben bu parayı buna mı verdim dersin...dedigim gibi TECHTURKEYE bir gercegi daha söylüyorum. emretorlakın babası da hondacı onuda getirrim.50 yasındaki amcalarda biliyor hondayı ve ne oldugunu ama sana ögretememiş ne yazıkki...ben 40 ytl veripte tesisat koyamazsam,motoru yükleyemezsem ne yapayım gitmeyen bir 207gt yi o paraya giden bir vti alırım doyasıya gazlarım buda benim düşüncem.
Arkadaşların da yazdığı gibi Type-r'a 67000 lira vermek yerine 43000 lira seviyelerindeki bir RC ye binmek benim de tercihim olurdu.
2005 model bir CTR al 40 milyara, RC den çok daha zevkli bir arabayı kullanmış olacaksın...:icon_tup:
Honda nın sportif versiyonları çok maliyetli motorları yüzünden Ödenilen paranın karşılğını diğer markalar kadar veremiyor. Büyük bir nedeni de hondanın tek başına üretim yapan bir firma olması yani bir ortağı yok bir gruba bağlı değil vs. o yüzden diğer markaların ar ge maliyetleri hondaya göre genelde daha düşük. Örneğin bugün vag ın ürettiği tfsi 2.0 motorlar leon cuprada çok kelepir fiyata satılabiliyor. 0 km bir fn2 type r dan 10 milyar daha ucuz ve çok daha hızlı. bir civic in aynı performansı verebilmesi için ufak çaplı bir mucize gerekiyor. aynı şekilde burada 207 GT ve 207 RC fiyatlarına göre çok çok iyi performans ve donanım sunuyorlar. üzerindeki motorlar her daim kullanıma hazır ve bir hondanın hayal edemeyceği sürülebilirliğe sahip.
Bunları bir anda silip de sevdiğiniz araç 1 2 boy daha iyi gidiyor diye göklere çıkarmanın hiçbir objektifliği ve mantığı yok. emin olun anlattığınız kadar fark olsa bu markalar arasında diğerlerinin batması gerekirdi üretim yapamazlardı:)
Ödenilen paranın karşılğını diğer markalar kadar veremiyor.
:D :D :D :p
Aksini kanıtlayabileceksen bekliyorum.
peki sen neye gore ispat ediyosun,kanitliyosun? varmi herhangi bir basari belgesi,cok sattin belgesi yada XX bi belge,test sonuc vs??
sen daha hayatında honda kullanmadan ödenen paranın karşılığını veremediğini nerden çıkarıyosun? benim kullandığım 3. honda arabam, hiçte pişman değilim. ne oldu? yanıldın demekki :) :)
Söyleyeceğimi söyledim. Körü körüne cevap yazmaya çalışmanın alemi yok.
Söyleyeceğimi söyledim. Körü körüne cevap yazmaya çalışmanın alemi yok.
dogru biz senin kadar koru korune bagli degiliz lord`a amaan forda :hahaha:
ÖmerRS ne derse o fermandır, değiştirilemez.. :) tamam sen dedin ya artık kimse hondaya para vermez :D :D ford varken honda mı alınır :D
dogru biz senin kadar koru korune bagli degiliz lord`a amaan forda :hahaha:
Seviyorum bu forumu ya.
Ya birşey daha ekleyeyim. fikrinizi destekleyebiliyosanız yazın konuşalım ha eğer yapmıyosanız saldırıya geçmenin faydası yok.
peki sen neye gore ispat ediyosun,kanitliyosun? varmi herhangi bir basari belgesi,cok sattin belgesi yada XX bi belge,test sonuc vs??
Seviyorum bu forumu ya.
Ya birşey daha ekleyeyim. fikrinizi destekleyebiliyosanız yazın konuşalım ha eğer yapmıyosanız saldırıya geçmenin faydası yok.
bak yukarda yazdim ver cvp o zaman.Bende bu forumu seviyorum ADAM gibi ADAM dolu birton DOST edindim kendime ;)
Boştan yere sallamadığım için emin ol o dediklerimin açılımını da yapabilirim. Kanıtlayamayacağım referansını veremeyeceğim birşeyi yazmam zaten:)
Low-Rider
26-12-2008, 18:18
Yazılanları bence iyi okuyup anlamakta fayda var örnekle açıklamış ömer, ibiza cupra fn2 ctr'den 10lira daha ucuza satılıyor ve daha hızlı demiş.fn2 ctr ibiza cupradan daha yavaş ve pahalıysa bence de ödediğim paranın karşılığını veremiyordur..
Boştan yere sallamadığım için emin ol o dediklerimin açılımını da yapabilirim. Kanıtlayamayacağım referansını veremeyeceğim birşeyi yazmam zaten:)
E tamam madem sallamiyosun dok o zaman belgelerini referanslarini her ne zikkimsa???? Hadi bak konu kalabaliklasmaya basladi 70milyon ekran basina kitlendi seni izliyo !
YURU BEE SAMPIYONSUN SEN yaparsin SEN hadi bee bastir. .. :hahaha:
Yazılanları bence iyi okuyup anlamakta fayda var örnekle açıklamış ömer, ibiza cupra fn2 ctr'den 10lira daha ucuza satılıyor ve daha hızlı demiş.fn2 ctr ibiza cupradan daha yavaş ve pahalıysa bence de ödediğim paranın karşılığını veremiyordur..
abi yanlış yazmışım leon yazcaktım:)
Hatasiz . . . kul olmaaaaaz . . .
E hadi dokumanlar referanslar vs.. nirde?
Hatasiz . . . kul olmaaaaaz . . .
E hadi dokumanlar referanslar vs.. nirde?
Bence Ömerin söylediğini Low açıklamış. Bunun için bir dökümana ihtiyaç görüyormusunuz. Leon Cupra R 2.0 TFSI motor ile 240 hp veriyor. Gayet yeterli donanımı var. Avrupa sürümünde Brembo fren sistemi mevcut. Yol tutuşu FN2 ile benzer. Ve fiyat olarakta 10.000 ytl daha uygun. Belki daha fazla. Az önce Soner dediki 43.000 ytl ye 207 RC alıcağına 40.000 ytl ye EP3 Type-R alırsın daha zevkli dedi. Zevk anlayışı değişir amma madem sizin için zevk salt olarak (yalın, sade, yanında bişi olmadan) hız ve hızlanma o zaman FN2 yerine Cupra çok çok (çok*10) daha zevkli kalıyor. Fn2 alınca sonra yanından bi Cupra geçince. Ulan ben buna mı vermişim parayımı diyceksizin ???? Tabiki demiyceksiniz çünkü altınızdaki aracı beğenerek almışsınızdır. Yada fanatiksinizdir çünkü aynı cümleyi özne değiştirerek başkası için kurmuştunuz.
e topgearın yıllar önceki hothach karşılaştırması herkeste vardır 12 araba içinde civic vti 11. olup sadece almera GTİ ı geçmişti,,,,bu bi döküman ve bağımsız bi görüş,,üstelik herşey göz önüne alındığında ne olduğununda bi örneği..............................
elinde bulunmayanlar için upload ettim..........
http://rapidshare.com/files/177004052/top_gear_hothacth_test.pdf.html
Gunesinoglu
26-12-2008, 20:20
Tartışmaya gerek yok honda nın yaptığı araçlar belli... Motorlarının kapasiteleri belli...İstenildiğinde bi honda motorundan 400 bg güç alınabiliyo demekki o motorda o kapasite var ama Honda bunu açığa çıkartmıyo..
Bugün Bi TYPE R nin M5 e bile kafa tutabildiği birçok roll ve kalkış videoları seyrettik..
İşin özü her firma kendi üretim stratejisine göre birşeyler yapıyo daha sonra tüketici kitlesine sunuyo
Daha sonra ürettiği materyalın yedek parçalarını üretiyo kişiselleştirilebilirliği açısından...Ve bizler tüketicilerde Standart stock tabir edilen bu makinaları yine üretici firmaların üretmiş olduğu kişiselleştirme parçalarıyla süslüyoruz değiştiriyoruz kendi imkanlarımız çerçevesinde birşeyler yapıyoruz
Burda fanatizmliğe hiç gerek olmadığını düşünüyorum... Honda bir özellliğiyle piyasada tutunmuş pejo başka özelliğiyle mercedes başka BMw başka..
bu yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın
hondayla başka bir marka karşılaştırılınca hondacılar(sahip ve fanatikler) durumu "siz hondaya binmiyorsunuz , ne anlarsınız" a getiriyor. hondayı çok sevmeme rağmen bu durum kafamda soru işaretlerine neden oluyor
hondayla başka bir marka karşılaştırılınca hondacılar(sahip ve fanatikler) durumu "siz hondaya binmiyorsunuz , ne anlarsınız" a getiriyor. hondayı çok sevmeme rağmen bu durum kafamda soru işaretlerine neden oluyor
bu durum sadece vti ve ep3 soz konusu olunca gecerlı gıbı.
fn2 yı hondacılardan cok savunmusumdur:)
ama mustafa ömerin yazdıklarını okumuşsundur.. "parasının karşılığını veremiyor" diye kanun hükmünde kararname çıkardı :D ben 3 tane honda kullandım 3nü de aldığıma kullandığıma pişman değilim, hele VTi ımı sattığıma çok pişmanım, zamanı geri çevirsem de satmasaydım... 3 honda da paramın karşılığını fazlasıyla verdi.
Tipo ve Corsa da kullandım ama ikisinden de illallah ettim...
2 tane de Corolla kullandım corolla da honda gibi beni pişman etmedi...
Low-Rider
26-12-2008, 22:02
ama mustafa ömerin yazdıklarını okumuşsundur.. "parasının karşılığını veremiyor" diye kanun hükmünde kararname çıkardı :D ben 3 tane honda kullandım 3nü de aldığıma kullandığıma pişman değilim, hele VTi ımı sattığıma çok pişmanım, zamanı geri çevirsem de satmasaydım... 3 honda da paramın karşılığını fazlasıyla verdi.
Önce ki attığım postte ömer'in demek istediğini açıkladım , olaya objektif bakanlar anladı.
Ömer herhalde honda o parayı tamamen haketmiyor demedi akabininde zaten schumi de gayet güzel bir açıklama yaptı
Artık anlayana..
benim yazdıklarımın orayla alakası yok abi. kazım usta aracılığıyla sen de biliyorsun ne kadar çok honda ve honda sahibiyle karşılaştığımız, ayrıca bu forum nedeniyle ne kadar honda hakkında muhabbete tanık olduğum da ortada. daha önce de söyledim hondayı pejodan çok sevdiğimi ama benim tespitim budur
Önce ki attığım postte ömer'in demek istediğini açıkladım , olaya objektif bakanlar anladı.
Ömer herhalde honda o parayı tamamen haketmiyor demedi akabininde zaten schumi de gayet güzel bir açıklama yaptı
Artık anlayana..
ömer honda diyo ama sadece FN2 yi örnek gösteriyo.. honda sadece sıfır model olan FN2 den ibaret değildir... ;) onlarca modeli vardır ve kullananların çoğu arabasından memnundur...
chiefkadir
26-12-2008, 23:04
benim yazdıklarımın orayla alakası yok abi. kazım usta aracılığıyla sen de biliyorsun ne kadar çok honda ve honda sahibiyle karşılaştığımız, ayrıca bu forum nedeniyle ne kadar honda hakkında muhabbete tanık olduğum da ortada. daha önce de söyledim hondayı pejodan çok sevdiğimi ama benim tespitim budurObjektifliğin için helal:)
Konuyu baştan sona okudum bir sürü muhabbet karışmış işin içine :)
İki aracın stok halinde 207gt geçeceğini düşünüyorum.
207Rc ise stock typer kadar yürüdüğünü gösterdi :)
Fanatiklik konusuna gelince 3 ay typer sahibi olup 6.vitese atmamış tiplerin honda ve typer hakkında ahkam kesebildiği bir mecrada bir sürü bizim eklediğimiz video var demekki yaptığımız 100 den fazla deneme videosu varken ve yaklaşık 1 yıldır Honda kullanmama rağmen ben Honda fanatiği veya başka bir marka fanatiği değilim ama sezarın hakkını sezara vermek lazım :)
Bence Ömerin söylediğini Low açıklamış. Bunun için bir dökümana ihtiyaç görüyormusunuz. Leon Cupra R 2.0 TFSI motor ile 240 hp veriyor. Gayet yeterli donanımı var. Avrupa sürümünde Brembo fren sistemi mevcut. Yol tutuşu FN2 ile benzer. Ve fiyat olarakta 10.000 ytl daha uygun. Belki daha fazla. Az önce Soner dediki 43.000 ytl ye 207 RC alıcağına 40.000 ytl ye EP3 Type-R alırsın daha zevkli dedi. Zevk anlayışı değişir amma madem sizin için zevk salt olarak (yalın, sade, yanında bişi olmadan) hız ve hızlanma o zaman FN2 yerine Cupra çok çok (çok*10) daha zevkli kalıyor. Fn2 alınca sonra yanından bi Cupra geçince. Ulan ben buna mı vermişim parayımı diyceksizin ???? Tabiki demiyceksiniz çünkü altınızdaki aracı beğenerek almışsınızdır. Yada fanatiksinizdir çünkü aynı cümleyi özne değiştirerek başkası için kurmuştunuz.
bu yazılanlara ımzamı atarım:icon_tup::D
ama tabıkıburda fn2 ıcın cok pahalı fılan dıyemeyız.. cupranın bırazda uygun fıyatlı olmasının rolu var,yoksa rakıplerı o fıat cıvarı genelde 3 asagı 5 yukarı..
207 rclerın fıyatıda uygun gayet ama bı alt sınıfta tabı.. cuprayla beraber alınması mantıklı 2 arac.. belırgın eksıklerıde yok;)
e topgearın yıllar önceki hothach karşılaştırması herkeste vardır 12 araba içinde civic vti 11. olup sadece almera GTİ ı geçmişti,,,,bu bi döküman ve bağımsız bi görüş,,üstelik herşey göz önüne alındığında ne olduğununda bi örneği..............................
elinde bulunmayanlar için upload ettim..........
http://rapidshare.com/files/177004052/top_gear_hothacth_test.pdf.html
bu tarz testler yuzunden vtia ısınamadım kucukken:D 96 99 yıllları arasında o kdr cok okudumkı gtılarla karsılaştırmalı testlerını ılk 5 e fılan gıremedı hıc genelde, kı objektıf degerlendırmeler hep, 306 astra gsı fılan ondeydı genel olarak.. yol tutus, motor karakterı, vs vs bılınen nedenlerden gerıde kaldı hep..
ne konuymuş be:)araya kaynamayan makina kalmadı:D
artık çok uzadı bence birileri denesinde görelim artık.;)
bu tarz testler yuzunden vtia ısınamadım kucukken:D 96 99 yıllları arasında o kdr cok okudumkı gtılarla karsılaştırmalı testlerını ılk 5 e fılan gıremedı hıc genelde, kı objektıf degerlendırmeler hep, 306 astra gsı fılan ondeydı genel olarak.. yol tutus, motor karakterı, vs vs bılınen nedenlerden gerıde kaldı hep..
iyide vti bi gt deılkı normal sonuçlar bunlar.:)
iyide vti bi gt deılkı normal sonuçlar bunlar.:)
:D
almayın teste o zmn hgtden tokadı yedı ama testte total puanda:p
yaw fıs o testler gelsin bız test edelım:D
Tartışmaya gerek yok honda nın yaptığı araçlar belli... Motorlarının kapasiteleri belli...İstenildiğinde bi honda motorundan 400 bg güç alınabiliyo demekki o motorda o kapasite var ama Honda bunu açığa çıkartmıyo..
Bugün Bi TYPE R nin M5 e bile kafa tutabildiği birçok roll ve kalkış videoları seyrettik..
Bence Honda araba üreten bir motor firması.
dragon07
27-12-2008, 11:48
Bence Honda araba üreten bir motor firması.
ewt bencede uçak felanda üretiyor racingde üretiyor racing gibi giden arabada üretiyor. :D
pejonun en spro arabsı ıle hondanın en sporunu karsılastıralımmı?
hahah pejonun ene spor arabası 106 gti dır... Öteside yok :) 106 vs nsx :P
hangi araçlar var aklında. :)
Haydi aç bi konuda karşılaştıralım bakalım.
pejo nun şimdiye kadar gelmiş geçmin ıyı spor arabası hangısı?
205 gti
106 gti
206 rc
207 rc?
hondanın sımdıye kadar gelmis arabası hangısıdır?
civic vti
civic type r
integra type r
s2000
nsx
???
205 gti
106 gti
206 rc
207 rc?
civic vti
civic type r
integra type r
s2000
nsx
???
sen yukardaki iki listenin eşit olduğunu düşünüyorsan şayet bu konuyu konuşmanın anlamı yok :) Tamam honda hızlı siz kazandınız..
PEUGEOT 205 T16 300bhp FASTEST FWD google böyle dio:)
sen yukardaki iki listenin eşit olduğunu düşünüyorsan şayet bu konuyu konuşmanın anlamı yok :) Tamam honda hızlı siz kazandınız..
eşit demedı yanlıs anlama hangısı dedı sadece:)
eşit demedı yanlıs anlama hangısı dedı sadece:)
Yanlış anlamışım sanırım..
Mesajlarda smiley kullanmayınca farklı anlamlar çıkabiliyor.
yok benım ole karsılastırma ıle fln ısım olmaz benı bılen bılır zaten pejosyuda cok severım hondayıda ben sadece oratlık karıısın dedım bıraz:) ama ben daha pejounun saglam araba yaptıgını goremedım o ayrı...
msg ımda esitleme karıslastırma yokki sadece aklıma gelenleri yazdım.
msg ımda esitleme karıslastırma yokki sadece aklıma gelenleri yazdım.
Ben yanlış anlamışım.
nsx ısın ıcıne gırerse buda gırer:D:D
altta kalmıcazya:D
http://www.canim.net/araba/images/Peugeot_907_11-1024.jpg
seri üretimdemi yoksa consept mi?
Hem honda kullandım hemde psa grubu kullandım...
10 tane pug veya citroen verseler bir hondaya değişmem, bu kadar sorunlu arac gormedim ben...
bende hem pug 206 gtı kullandım hemde vtı kullandım vtı yı değişmem
ben türkiye şartlarında alabileceğim arabalarına bakaraım
civic vti,civic typer,s2k
civic vti-106 gti sonuç zevk
typer-206 rc-207 rc bütçe ve zevk
s2k zaten ben yeni tt yi filan bile deişmem s2k ya zaten alsam alsam gözüm kapalı s2k alırım hondadan
seri üretimdemi yoksa consept mi?
serisi yok bunun,consept:)
ben türkiye şartlarında alabileceğim arabalarına bakaraım
civic vti,civic typer,s2k
civic vti-106 gti sonuç zevk
typer-206 rc-207 rc bütçe ve zevk
s2k zaten ben yeni tt yi filan bile deişmem s2k ya zaten alsam alsam gözüm kapalı s2k alırım hondadan
ısı bılıyosun dostum:icon_tup::)
bir çok avrupa ülkesinde vergilendirme beygire göre.
misal belçikada vti alınca 160 hp olduğu için bir çok pahalı arabadan daha çok vergi veriyorsun. Sigorta sınıfı da pahalı, ayrıca bir çok insan fren- yol tutuş performansını daha çok önemsiyor spor araba alırken. Patinaj çekince agresif araba kullanmaktan ceza yiyebileceğiniz bir yerde rolling de neymiş...ç
205 gti
106 gti
206 rc
207 rc?
civic vti
civic type r
integra type r
s2000
nsx
???
Civicler çıkart listeden. S2000 honda yapmış olamayacak kadar iyi bir araç :D her yönden yeterli ve tatminkar. NSX hakkında çok bilgim yok iyi bir araç olabilir doğrudur ama bilgim yok. Zaten çirkin. :)
SİNANN007
27-12-2008, 21:23
kesın bundan da aks sesı gelırdır:)
:D:D evt sanırsam 6000cc motor bastırıomus aks sesını:D
s2k fıyat performans oranı mukemmel bı arac tebrıx hondaya..
207 gt bulamadımda rc buldum
http://www.youtube.com/watch?v=CcKey-Mat7w
Maşallah süper yürümüş VTEC. Ankara'ya yolun düşerse bende denemek isterim:) Kazasız belasız
Maşallah süper yürümüş VTEC. Ankara'ya yolun düşerse bende denemek isterim:) Kazasız belasız
sword unkı gıbı vtec vardı zamanında ama ozamn pıyasada Rc yoktu :)
RC'nin oldugu bulusmaların birinde vtec'le yanlıs hatırlamıyorsam gelmiştin. Keşke deneseymişiz :)
Bu arada sword da ne var ???
RC'nin oldugu bulusmaların birinde vtec'le yanlıs hatırlamıyorsam gelmiştin. Keşke deneseymişiz :)
Bu arada sword da ne var ???
ozamn stock oglu stock tu arabam
oem eksoz oem fılıtre vardı
desenekte bisi fark etmezdi ayıra ayrıa geçerdin :D
bende kısa+volan komple egsoz ve filtre var 207 chipi varmış ama randıman vermedi sorunlu diyodu arkadaş.
Ben simdiye kadar 2 207rc ile denedim, gerci en son can la denedigimizde sıkıntıları vardı arabamın ama, 2 si birbirinden çok farklı gidiyordu.. Canı gecemezken diğerini cok rahat gecmiştim.. GT yi VTI coook rahat gececektir.. GT sahipleri deneyince görürler..
207 bastan guzel gelmıs ama bır anda nası gerıye dusmus öle:D
guzel guzel genede:D maşallah..
207 bastan guzel gelmıs ama bır anda nası gerıye dusmus öle:D
guzel guzel genede:D maşallah..
arkadaş senkronu tutturamadıı icin sonra bastım ben ve 4500devirdeydim :)
ama bunu saymam ben chip sorunlu felan dedi daha sağlıklı bi rc bulmak lazım.
arkadaş senkronu tutturamadıı icin sonra bastım ben ve 4500devirdeydim :)
ama bunu saymam ben chip sorunlu felan dedi daha sağlıklı bi rc bulmak lazım.
var sağlıklı rc:D
var sağlıklı rc:D
konu başlığını oku kardeşim 207 dio eski pejolar olmaz:)
2006 model yaw kurtarmıomu
konu başlığını oku kardeşim 207 dio eski pejolar olmaz:)
ve GT diyo STOCK diyo :D
2006 model yaw kurtarmıomu
nası iş ya sen şimdi 207rc den hızlımısın:) adam turbo koymuş eski kasasından yavaşmı olmuş :)
nası iş ya sen şimdi 207rc den hızlımısın:) adam turbo koymuş eski kasasından yavaşmı olmuş :)
bilmemki deneyip ortaya çıkaralım kanka :D
cıkaralım da ben bu işte denek niye oluyorum sanda 207 bulalaım:)
Geri yapma Sword Cem le dene işte :D
son yılların en ratınglı denemesı gelıyorrrrrrrrrr R yok:D:D :D
son yılların en ratınglı denemesı gelıyorrrrrrrrrr R yok:D:D :D
bence 206RC geçer :D:D
E geçerse vtec king cem rc mi olcak :D
gecer tabi nie gecmesin pejoda turbo deilde hacim daha etkili demek:)
Murat belli devirleri var Cemin orda yakalarsan geçersin. :) :)
bence de güzel deneme olur
ben denek miim kardeşim konuyu saptırmayın :)
206 kilo beygirde her türlü avantajlı denerim ben ölesine aramızda farketmez ama önce dah a mantıklı eşit denmeler var sırada:)
swordda geçebilir belli olmaz bu işler ama ben ona ne istediğimi söleidm o ayarlıcak
Şuanki haliyle Cem alır gider Murat'ın dediği gibi kilo beygir hesaplandığında zaten adaletsiz bi deneme olacağı ortada :)
Şuanki haliyle Cem alır gider Murat'ın dediği gibi kilo beygir hesaplandığında zaten adaletsiz bi deneme olacağı ortada :)
vay avukatım geldı:p
180 hp deılmı la o kısada var hem :D
nise cok kastık sanırım:rolleyes:
gecer tabi nie gecmesin pejoda turbo deilde hacim daha etkili demek:)
1.6 hacimliside var atmosfewrık hemde:eek::rolleyes::D
Gunesinoglu
28-12-2008, 17:24
Geçen koltuk sökülmesinden bahsediliyodu.. Fazla koltukları indirdiğiniz zaman kilo bg oranını dengelemiş oluyorsunuz:hahaha:
Geçen koltuk sökülmesinden bahsediliyodu.. Fazla koltukları indirdiğiniz zaman kilo bg oranını dengelemiş oluyorsunuz:hahaha:
yok dengelenebilecek bi oran değil iki araç arasındaki :D
vay avukatım geldı:p
180 hp deılmı la o kısada var hem :D
nise cok kastık sanırım:rolleyes:
Kasma gel biz deneyelim :D
o 180 ama diğeri azcuk fazla :D
Gunesinoglu
28-12-2008, 17:33
yok dengelenebilecek bi oran değil iki araç arasındaki :D
ama 206 Rc karşısında geri adım atılmış gibi bi izlenim uyandı bende...207 RC galiba küçümseniyo ama 206 RC den hafif çekiniliyo gibi :hahaha:
serkan ünlüü
28-12-2008, 20:17
Arkadaşlar Dün Akşam benim bi arkadaşım geldi Buluşmaya KAY 15 Plakalı 207 Gt bilirsiniz belki....AB ile ilk önce ben denedim..Baya bi fark oldu aramızda..:):) Ondan sonra bizim 207 gt ile denediler arkalarındaydım..Arabada 207 de ciddi bi yazılım hatası ve boost sorunu vardı yazılımdan kaynaklanan ama yınede iyiydi..Güzel günlerde deneyeceğiz.Yurt dışından yazılımı gelicek....
emretorlak
28-12-2008, 20:37
ama 206 Rc karşısında geri adım atılmış gibi bi izlenim uyandı bende...207 RC galiba küçümseniyo ama 206 RC den hafif çekiniliyo gibi :hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=jUE65nnmOdo&NR=1
207 gt bulamadımda rc buldum
http://www.youtube.com/watch?v=CcKey-Mat7w
Arkadaşlar Dün Akşam benim bi arkadaşım geldi Buluşmaya KAY 15 Plakalı 207 Gt bilirsiniz belki....AB ile ilk önce ben denedim..Baya bi fark oldu aramızda..:):) Ondan sonra bizim 207 gt ile denediler arkalarındaydım..Arabada 207 de ciddi bi yazılım hatası ve boost sorunu vardı yazılımdan kaynaklanan ama yınede iyiydi..Güzel günlerde deneyeceğiz.Yurt dışından yazılımı gelicek....
GT mi? RC mi? bi karar verin.
dragon07
28-12-2008, 22:10
gt cip takınca RC olmuş olabilrmi?
http://www.youtube.com/watch?v=jUE65nnmOdo&NR=1
bu nası bişey böle ya 5 te flnmı basmışlar :)
bu nası bişey böle ya 5 te flnmı basmışlar :)
4 te 100 de yazıyor :D
http://www.youtube.com/watch?v=9Ie3gojo23M
buyrun 207 vs 206 rc's
http://www.youtube.com/watch?v=9Ie3gojo23M
buyrun 207 vs 206 rc's
Senin gonderdigin videoda 206rc onde, gecenlerde yaptigimiz denemedede 207rc bayaa onde, 58. saniyede 206rc vs 207rc video su :
http://upload.streetfire.net/video/11122008-BayramRollsisss_205092.htm
Hangi video ya inansak sasirdik :soru::D:D
Gunesinoglu
29-12-2008, 09:34
Senin gonderdigin videoda 206rc onde, gecenlerde yaptigimiz denemedede 207rc bayaa onde, 58. saniyede 206rc vs 207rc video su :
http://upload.streetfire.net/video/11122008-BayramRollsisss_205092.htm
Hangi video ya inansak sasirdik :soru::D:D
Sana katılıyorum. Bende seyrettim videoları hangisinde hangisinin geçtiğini baz almak lazım===?:beuj:
maxpower
29-12-2008, 11:52
tamam sorup öğrenmek güzel ona lafım yok da bu msjın ortalığı karıştırmaya yönelik gibi
tamam sorup öğrenmek güzel ona lafım yok da bu msjın ortalığı karıştırmaya yönelik gibi
mehmet arkadaşı modifiyemden bilyoruz.
attıgı mesajlar normal.daha fazlasını bekleme.
maxpower
29-12-2008, 12:23
anladım hacım :)
Gunesinoglu
29-12-2008, 13:47
Bak attığım mesajlar normalmiş anlayan arkadaşlar gayet güzel anlamışlar beni... Teşekkür ediyorum..
ayhan306gti
29-12-2008, 13:52
her türlü vtek
Bak attığım mesajlar normalmiş anlayan arkadaşlar gayet güzel anlamışlar beni... Teşekkür ediyorum..
:thinkerg::thinkerg::thinkerg::thinkerg::hehe:
emretorlak
29-12-2008, 16:13
:Bravoo: Bir de sen anlasan :hehe::hehe::hehe:
benim corollayla içinden geçmiştim gt nin:D:D:D
emretorlak
29-12-2008, 18:07
http://www.autonews.com/files/euroauto/2003inductees/armandpeugeot250.jpg
ARMAND PEUGEOT
( 1849 - 1915 )
KEMİKLERİ SIZLIYORDUR:)
Gunesinoglu
29-12-2008, 18:28
:thinkerg::thinkerg::thinkerg::thinkerg::hehe:
:Bravoo: Bir de sen anlasan :hehe::hehe::hehe:
anlamadığım noktalarda zaten soruyorum ...
Şu ana kadar herşey normal .. Sen müsterih ol:heyoo:
dragon07
29-12-2008, 18:35
hangi gt nin ???önceL aga.tanıdıgımız birisimi techturkeye takılıyormu? :D
http://www.autonews.com/files/euroauto/2003inductees/armandpeugeot250.jpg
ARMAND PEUGEOT
( 1849 - 1915 )
KEMİKLERİ SIZLIYORDUR:)
ahahauahahaa:hihih::hihih::hihih:
hangi gt nin ???önceL aga.tanıdıgımız birisimi techturkeye takılıyormu? :D
yok beekardeşim tanımazsın;)
anildogru
29-12-2008, 22:25
yok beekardeşim tanımazsın;)
Bu corollanın Özellikleri neler hocam Merak ettim :)))
Bu corollanın Özellikleri neler hocam Merak ettim :)))
merak edilcek bişey yok kardeşim:)maksat makara:D
ama sınıfında ii gider benim makina;)ciğerlidir biras:D
Gunesinoglu
30-12-2008, 09:25
merak edilcek bişey yok kardeşim:)maksat makara:D
ama sınıfında ii gider benim makina;)ciğerlidir biras:D
Herhangi bi modifiyesi yok yani...
Herhangi bi modifiyesi yok yani...
yooo doğuştan ciğerli;)
dragon07
30-12-2008, 20:03
yooo doğuştan ciğerli;)
bro bu kadar alcak gönüllü olma lütfen.listeyi yazsan sabaha zor biter bi 207gt geçemicenmi?
_cAgdAsH_
30-12-2008, 20:28
yazsa da görsek keşke bizde
Gunesinoglu
31-12-2008, 06:37
yooo doğuştan ciğerli;)
Tebrik ediyorum... Daaa yinede ufak tefek vardır bişeyler içinde...:soru:
Vtec-SEDAN
31-12-2008, 08:55
nolur yazın listeyi. sabahlar olmasın..
anildogru
31-12-2008, 15:04
Abi bu listeyi görmek istiyorum Cidden :):) Baya meraklandım :D bilmediğimiz bi corolla mı var acaba piyasada gÜç gösterisi yapan :D Şaka bi yanada corollaları severim Ciğeri sağlam arabalar Tabi mod'a geliyolar mı Hondalar gibi orasını bilmiyorum açıkçası...
bro bu kadar alcak gönüllü olma lütfen.listeyi yazsan sabaha zor biter bi 207gt geçemicenmi?
olum efe ne ateşlendiyosun ortalığı:)arkadaşlar benimkisi sıradan bi corolla işte:)pörtlek gözlülerden:Dama fenada gitmiyo yani;)
dragon07
01-01-2009, 11:51
nolur yazın listeyi. sabahlar olmasın..
auhuaa bro yok bişey yha standartoglu standart makina...eksoz caili:o
auhuaa bro yok bişey yha standartoglu standart makina...eksoz caili:o
evet efe listeyi yazmış işte.:) baya uzun bi liste var:D
remus racing egzost
simota cai
işte hepsi buuuu:D:D
vtec 4ever ayrıca biri 96 da üretilmiş bir VTEC dieri 2007 yılında teknolojiye anca ayak uydurmuş bir GT arada 10 yıldan fazla var :)
gt önde gidebilir ama vtec değişilmez demi adaş :)
bence her türlü vti alır... 207 gt nin hiç şansı olamaz...ama şöyle bir durumda var. her vti aynı değil. araçta çok öenmli...
Silverbullet
31-01-2009, 22:48
gt yide kucumsememek gerek güzel gden bi arac ama bna kalırsada vti alır
janozkan
20-03-2009, 21:10
vteccccc illakiii
serdargoksu
21-03-2009, 12:13
vtec her zaman, peogeut yavan