PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Giuilettayı sattım :)

İbrahim33
10-05-2016, 19:09
bugün çok mutluyum , mutluluğumu sizinlede paylaşmak istedim :D alfa giuliettayı bugün sattım. bir daha alfa alır mıyım ? binmek için olursa okey ama satmak için yanından bile geçmem.

Kadyr
10-05-2016, 19:28
Bende basliktan konu icerigini anladim sonunda sattim Hesabi

ProdriveSTI
10-05-2016, 19:29
https://media.giphy.com/media/GjYjLvGErsggg/giphy.gif

ikuybu
10-05-2016, 19:43
Darısı diğer satmak isteyipte satamayan alfacıların başına.

Tunahan Dülek
10-05-2016, 19:48
fiat olsa kolay satılırdı

Sinan58
10-05-2016, 20:34
Honda hayat onda reis, guiletta yerine Honda Civic alsaydın şu anda en kötü 10 kağıt kar bırakırdın :)

Ben diyorum Japon arabası alın diye :)

İbrahim33
10-05-2016, 20:39
4 lira bıraktı sinan ama ben o 4 lirayı kar olarak görmüyorum. 40 küsür lira sermaye ile , her ay bir araba satsan 3000 tl kar ile (8 aydır elimde) 8*3000 = 24000. 24000 - 4000 = 20.000 lira zararı var bana :D

honda alıp satamam ben. :D beceremem

B.Koçer
10-05-2016, 20:45
Ben sana Zamaninda ne dediydim :D

İbrahim33
10-05-2016, 20:47
imzamda yazıyor dediğin :D :D

Vuh
10-05-2016, 20:50
Abi sen ne yaptın ya konuyu gördüm içime öküz oturdu :D Hayırlı olsun :)

Sinan58
10-05-2016, 20:52
Ben boşuna demiyorum Honda hayat onda diye :)

Sizin yerinizde olsam akşam gidip hemen Honda alırım, bugün 4"lü egzoz çıkışlı spoilerli CRX gördüm hala onun etkisindeyim :D

Milletin gözü CRX"teydi, ama görmen lazım reis öyle böyle bişey değildi.

http://www.piramitad.com.tr/kategoriler/k31/1s.jpg

İbrahim33
10-05-2016, 20:54
Abi sen ne yaptın ya konuyu gördüm içime öküz oturdu :D Hayırlı olsun :)

niye öküz oturdu yaw ? :D

bu arada adak adamıştım , yarın veya öbür gün kurban keseceğim :D

İbrahim33
10-05-2016, 20:56
Ben boşuna demiyorum Honda hayat onda diye :)

Sizin yerinizde olsam akşam gidip hemen Honda alırım, bugün 4"lü egzoz çıkışlı spoilerli CRX gördüm hala onun etkisindeyim :D

Milletin gözü CRX"teydi, ama görmen lazım reis öyle böyle bişey değildi.

http://www.piramitad.com.tr/kategoriler/k31/1s.jpg

yaa kardeş ben satamam , benim o tip çevrem yok hondayı satacak , 1.4 lpg li arabaya uçuyor kaçıyor diye sallayamam , lastiklere kamber verip , set düzemem :D tarzım diil :D haa ama filo çıkması fluence , düz motor yada mk6 tdi jetta de akan sular dursun :D

HG6161
10-05-2016, 21:09
Yanlış anlamazsanız aracınızdaki kusur neydi merak ettim doğrusu? Bizdeki giu ler birkaç günden fazla durmuyor. Sadece alfa üzerine kurulu galeriler bile var hatta örneğin veloce gibi ve gayette hızlı satış yapıyorlar gayette kar elde ediyorlar. Yanlız alfa konusunda bilinçli olmak lazım keza binicisi gayet elit ve bilinçli insanlar siz biraz alfaya yabancıydınız sanırım bu kadar mutlu olmanıza sevindim hayırlı olsun :)

Vuh
10-05-2016, 21:11
niye öküz oturdu yaw ? :D

bu arada adak adamıştım , yarın veya öbür gün kurban keseceğim :D

İçimde bir Alfa sevdası alevleniyordu tam bir iki haftadır hiç olmadı bu konu :D

İbrahim33
10-05-2016, 21:16
Yanlış anlamazsanız aracınızdaki kusur neydi merak ettim doğrusu? Bizdeki giu ler birkaç günden fazla durmuyor. Sadece alfa üzerine kurulu galeriler bile var hatta örneğin veloce gibi ve gayette hızlı satış yapıyorlar gayette kar elde ediyorlar. Yanlız alfa konusunda bilinçli olmak lazım keza binicisi gayet elit ve bilinçli insanlar siz biraz alfaya yabancıydınız sanırım bu kadar mutlu olmanıza sevindim hayırlı olsun :)

araba pert patlak değildi. motor yürüyen 10 numara 5 parça boya ve 9 lira hasar kaydı vardı. o engelliyordu satışını , birde kısmetsizlik vardı 2 kere kapora aldım adamlara kredi çıkmadı vs. m.air düşük km , cam tavanlı olan hızlı satıyormuş sonradan öğrendim tabi :D taba deri bile vardı araçta.

alfaya yabancı değilim , giulietta ile aynı platformu paylaşan bravodan 3 tane bindiğim aracım oldu.

Gökhan Bilgin
10-05-2016, 21:22
Fluence'da hızlı dükkana gelmeden satıyoruz burda dizel olsun dolusu boşu önemli değil filodan araç alırken dikkat edeceğiniz tek nokta hatasız araba olsun her arabadan temiz üç lira var haftada en az üç tane satılıyor bilginiz olsun :)

HG6161
10-05-2016, 21:23
araba pert patlak değildi. motor yürüyen 10 numara 5 parça boya ve 9 lira hasar kaydı vardı. o engelliyordu satışını , birde kısmetsizlik vardı 2 kere kapora aldım adamlara kredi çıkmadı vs. m.air düşük km , cam tavanlı olan hızlı satıyormuş sonradan öğrendim tabi :D taba deri bile vardı araçta.

alfaya yabancı değilim , giulietta ile aynı platformu paylaşan bravodan 3 tane bindiğim aracım oldu.

Kardeşim yanlış anlamada 5 parça boyalı 9 lira tramerli giu den 4 lira kar etmişsin daha ne istiyorsun :)

Aklında bulunsun bu arada olurda denk gelirse dizele hiç bulaşma multiair 170 lik olanlar cam tavan deri vs varsa inan durmuyor ilandan 1 saat sonra sattığımız bile oldu...

-Günalp-
10-05-2016, 21:28
o paralarda alınabilecek en güzel en tarz araçlardan biri bence.sizinkinin satılmaması brz kısmetsizlik olmuş. Gözünüz aydın diyeyim:)

AliGizda
11-05-2016, 09:25
O paralara araba arıyo olsam o araba durmazdı kardeşim sende emin ol :) Gerçekten güzel araçtı ama bazı araba çaktımı çakıyor.

Babamın arkadaşının dükkanda da 6 aydır duran 1.4 TSI 140' lık manuel Golf var. Araba 1 parça boyalı. Olmayınca olmuyor işte.

BARR
11-05-2016, 09:29
Hadi geçmiş olsun. :)

Ome_RS
11-05-2016, 10:21
Gözün aydın benim Punto yuda satsana :D
1.5 parça boyaya karşın 10k kaydı var diye kimse yanaşmıyor. Lanet olası tramerde dosya ole kapandı bir daha açıp doğru rakamdan kapatamayız diyo. Uğraşıyoruz öyle.

Kahn23
11-05-2016, 10:31
yaa kardeş ben satamam , benim o tip çevrem yok hondayı satacak , 1.4 lpg li arabaya uçuyor kaçıyor diye sallayamam , lastiklere kamber verip , set düzemem :D tarzım diil :D haa ama filo çıkması fluence , düz motor yada mk6 tdi jetta de akan sular dursun :D

Modifiye başkanın grubuna üye ol. Onlar satar senin yerine :)

B.Koçer
11-05-2016, 10:32
1.5 parça boyaya karşın 10k kaydı var diye kimse yanaşmıyor. Lanet olası tramerde dosya ole kapandı bir daha açıp doğru rakamdan kapatamayız diyo. Uğraşıyoruz öyle.

abi yanlıs anlama da oyle tramerın de aq
vicdansız lar
kendı arabaları olsa eksi ye bile düşürürler hasar kaydını alacaklı olurlar

Ome_RS
11-05-2016, 11:00
abi yanlıs anlama da oyle tramerın de aq
vicdansız lar
kendı arabaları olsa eksi ye bile düşürürler hasar kaydını alacaklı olurlar

Maalesf ki öyle. Konusunu tüm detaylarıyla açmıştım belki görmüşsünüzdür.
Exper bürosu bizlik bişi değil tramer düzeltsin biz öyle bir para almadık dosyayı kapatmadık diyor.
Tramerde exper ne gönderdiyse biz onu işliyoruz bizlik birşey yok exper raporu geri çeksin verdiği ve gerçek rakam üzerinden tekrar kapatsın diyor.
Exper ofiside böyle birşey mümkün değil dosyayı açıp kapatamayız onlarda dosya kapanışı ve anlaşılan tutar mevcut baksın düzeltsin diyor.
Bende artık Allahınızdan bulun diyip bıraktım. Kayıt işini çok kaale almayıp heryerini inceleyip beğenen birisi alır diye bekliyorum.

Benden sonra ilana giren neredeyse 2 katı kadar yüksek km li, düşük paketli ve 5-6 parça boyalı değişenli arabalar benim istediğim fiyatın üzerine satıldı. Ben mesajda görünen rakam yüzünden hala bekliyorum..

İbrahim33
11-05-2016, 16:23

gerçekten üzüldüm senin adına. hasar kaydı mevzusu çok kötü. senin yaşadığın durumun riskini bizde taşıyoruz her araçta. geçen yine bir yerde duydum açık dosya muhabbetinden sonradan hasar kaydı gözüktüğünü adam sinirlenip duruyordu. sende canını sıkma , satılmayacak araba yok yeter ki kısmeti açılsın :)

bizim milletimiz arabadan anlamıyor , hasar kaydı iyice takıntı olmuş. arabaya nasıl binilmiş , ağır kazası var mı , kaç el değiştirmiş , bakımları nerede yapılmış motoru yürüyeni nasıl çoğu kimse onları umursamıyor. direk hasar kaydına bakıyor , hasar kaydı yoksa iyi arabadır diye düşünüyor.

örneğin rent a car cı arabayı koşturuyor , zaten yetkili servis hak getire , muayeneye girmeden km yi güzelce çekiyor. yaptığı kazaları sigortaya kaskoya bildirmiyor , gidip kasap kaportacılara galeri işi onarım yaptırıyor itelemasyon. arabanın üzerinden 100 kişi geçiyor. ama o arabada hasar kaydı yok ve düşük km. şimdi o araba mı iyi oluyor , yoksa şahsın serviste cıncık gibi onarım yaptırdığı araba mı ?

Ome_RS
11-05-2016, 16:41
gerçekten üzüldüm senin adına. hasar kaydı mevzusu çok kötü. senin yaşadığın durumun riskini bizde taşıyoruz her araçta. geçen yine bir yerde duydum açık dosya muhabbetinden sonradan hasar kaydı gözüktüğünü adam sinirlenip duruyordu. sende canını sıkma , satılmayacak araba yok yeter ki kısmeti açılsın :)

bizim milletimiz arabadan anlamıyor , hasar kaydı iyice takıntı olmuş. arabaya nasıl binilmiş , ağır kazası var mı , kaç el değiştirmiş , bakımları nerede yapılmış motoru yürüyeni nasıl çoğu kimse onları umursamıyor. direk hasar kaydına bakıyor , hasar kaydı yoksa iyi arabadır diye düşünüyor.

örneğin rent a car cı arabayı koşturuyor , zaten yetkili servis hak getire , muayeneye girmeden km yi güzelce çekiyor. yaptığı kazaları sigortaya kaskoya bildirmiyor , gidip kasap kaportacılara galeri işi onarım yaptırıyor itelemasyon. arabanın üzerinden 100 kişi geçiyor. ama o arabada hasar kaydı yok ve düşük km. şimdi o araba mı iyi oluyor , yoksa şahsın serviste cıncık gibi onarım yaptırdığı araba mı ?

İşte gel de anlat.
Göz görmeyince gönül katlanır derler ya bizim milletinde o hesap.
Hasar kaydı görülen bir şey olduğu için korkutuyor. Verdiğin örnek görülmediği için baktıktan sonra içe sinerse yada boşluğa gelip anlaşılmazsa kaynayıp gidiyor.
Sindirilemeyen kısım hasarın gerçekten de o rakam olmamasına rağmen öyle yazılması. İnanmıyor kimse gelip baksa anlayacak ama haşat sanıyor aracı. Kimse işini düzgün yapmıyor ki kime ne dert anlatalım..

jeffy
11-05-2016, 16:44
arkadaşımda beyaz dizel var camtavanlı falan deri koltuklu Guli. Benim yanımda 4-5 kere telefon geldi adama abi arabayı satarmısın satarsan ilk bize haber verirsin diye :)

Enteresan bi piyasa demekki bu Alfa piyasası.

Ali Özdoğan
11-05-2016, 17:56
1000 km ye yakın kullandım hem şehir içi hemde şehir dışı.2016 model dizeldi cam tavanda vardı.İnanılmaz hoşuma gitmişti.Bayada piyasada olmasına rağmen uzun süre satılmaması birazda sizin şanssızlığınız olmuş sanırım :) Hayırlısı olsun

dragstar
11-05-2016, 20:45
hayırlıolsun

yilmazcatalbas
12-05-2016, 08:09
Captiva alacağım zaman buradan bir arkadaş "bir aldığında sevinirsin bir de sattığında" demişti. Öyle de oldu zaten :D Şimdi sizin konuyu görünce o geldi aklıma hayırlı olsun :)

Trance-R
12-05-2016, 08:27
Ticaret odaklı bakılacak ise, kesinlikle Alfa alınmasın hatta binilmesin. Aracınızın neden zor satıldığını bildiğiniz halde, Markayı Ticaret hususunda değerlendirip, kötülemek enteresan olmuş.

Dikiş makinesinden devam o halde :)

orhan_guney
12-05-2016, 08:31
5 liralık araca 8 istenince satışıda ağır olur, Alfa güzel satılan bir araç her modelinin bir alıcısı var. yeterki araç temiz ve fiyat mantıklı olsun yeterlidir.

Jön Türk
12-05-2016, 08:35
Hem benzinli hem dizel Giuiletta sattık ikiside bekledi, biraz şans işi :)

oxygen
12-05-2016, 08:52
Alfa Romeo adına sevindim satmana.

rain man
12-05-2016, 11:49
Son yorum biraz isabetten de öte olmuş. Sizin ama daha çok alfanın adına sevindim satılmasına ben de.

Bu markanın ticaretini bile yapacaksanız ne bileyim zengin olup beklentiye girmeden yapacaksınız. Keza şu an yapanların da tek geçim kapısı değil.

Ülkeye giren araç sayısı belli, kullanıcı kitlesi belli. Marka imajı ve karalayanlar bir tarafa haliyle şartlar böyleyken bu araçları almak kolay da satmak zaten zor :) Satmak için de alfa romeo almayın arkadaşım. Elbet şartların değiştiği bir ortamda insanın satması da gerekebilir ama bu amaçla kullanılacak arabalar olmadığı ortada zaten.

Standartın standardı araçlar gayet de güzel gidiyor memlekette. Hatta kendi tespitim uygun yollu filo araçlarından fluence, jetta, linea, corolla filan düşürürseniz sizden iyisi de yok :) Çok seveni var gerçekten. 200 binim olsa da corolla alırım diyen arkadaşlarım var mesela. Hakaret ettiğimden veya hor gördüğümden değil de piyasanın halinden ötürü bunu size aktarmak istedim. Saygılar.

B!Rtan
12-05-2016, 15:16
giu güzel arabadır. mair 120lik var bende. 2013 model daha 20000 bakıma yeni girecek. şuana kadar ne bir sorun çıkardı,ne bir sıkıntı.
bazen sokakta bi açıdan bakınca müthiş yakışıklı duruyor, bazende kurbağa gibi gözüküyor gözüme :D

İbrahim33
12-05-2016, 17:51
Alfa Romeo adına sevindim satmana.

hayırdır , alfa romeo'nun ceo su ile mi görüşüyorum ?

İbrahim33
12-05-2016, 17:52
bizi görende markanın düşmanı , biri sanacak amk.

İbrahim33
12-05-2016, 17:53
şu düzeltme geri gelsin yaw , virgül olmayacaktı :D

kesici
12-05-2016, 18:02
İşte böyle böyle saçma sapan arabanın değerleri yükseldikçe yükseldi, yükseldikçe yükseldi. Aman italyan beş para etmez, japon alın, aman japona o parayı vereceğinize 3-5 daha koyun Alman alın diye diye, Golfler, Civicler 3-5 sene öncesinin Mercedes, Bmw parasına yaklaştı. Alfa Romeo alınmaz, iyiki satmışım diyorsunuz diyen arkadaş merak etmeyin gene ne yapar gider Alfa Romeo alır sonra da etrafına çok özlemiştim güzel araç idi o yüzden geri döndüm der. Sen araba alıyorsun, üzerine 4.000 koyup satıyorsun, araçta 9.000 Tl tramer var, çünkü Alfaların boyasında altın var arkadaşlar, yahu sen 4 parça boyanın 9.000 Tl ettiğine nasıl inanıyorsun da araba da bişey yok diyorsun. Birde gelmiş o parayı şu kadar ay şuna yatırsam şu kadar kazanmıştım diye hesap çıkartmışsın ki buna sadece gülüp geçtim...

İbrahim33
12-05-2016, 18:14
Son yorum biraz isabetten de öte olmuş. Sizin ama daha çok alfanın adına sevindim satılmasına ben de.

Bu markanın ticaretini bile yapacaksanız ne bileyim zengin olup beklentiye girmeden yapacaksınız. Keza şu an yapanların da tek geçim kapısı değil.

Ülkeye giren araç sayısı belli, kullanıcı kitlesi belli. Marka imajı ve karalayanlar bir tarafa haliyle şartlar böyleyken bu araçları almak kolay da satmak zaten zor :) Satmak için de alfa romeo almayın arkadaşım. Elbet şartların değiştiği bir ortamda insanın satması da gerekebilir ama bu amaçla kullanılacak arabalar olmadığı ortada zaten.

Standartın standardı araçlar gayet de güzel gidiyor memlekette. Hatta kendi tespitim uygun yollu filo araçlarından fluence, jetta, linea, corolla filan düşürürseniz sizden iyisi de yok :) Çok seveni var gerçekten. 200 binim olsa da corolla alırım diyen arkadaşlarım var mesela. Hakaret ettiğimden veya hor gördüğümden değil de piyasanın halinden ötürü bunu size aktarmak istedim. Saygılar.

hakaret zaten edemezsin , merak etme sattığımız filo çıkmasının haddi hesabı yok. hatta bugünde bir tane fluence sattım.

İbrahim33
12-05-2016, 18:23
İşte böyle böyle saçma sapan arabanın değerleri yükseldikçe yükseldi, yükseldikçe yükseldi. Aman italyan beş para etmez, japon alın, aman japona o parayı vereceğinize 3-5 daha koyun Alman alın diye diye, Golfler, Civicler 3-5 sene öncesinin Mercedes, Bmw parasına yaklaştı. Alfa Romeo alınmaz, iyiki satmışım diyorsunuz diyen arkadaş merak etmeyin gene ne yapar gider Alfa Romeo alır sonra da etrafına çok özlemiştim güzel araç idi o yüzden geri döndüm der. Sen araba alıyorsun, üzerine 4.000 koyup satıyorsun, araçta 9.000 Tl tramer var, çünkü Alfaların boyasında altın var arkadaşlar, yahu sen 4 parça boyanın 9.000 Tl ettiğine nasıl inanıyorsun da araba da bişey yok diyorsun. Birde gelmiş o parayı şu kadar ay şuna yatırsam şu kadar kazanmıştım diye hesap çıkartmışsın ki buna sadece gülüp geçtim...

sen benim arabamı benden daha mı iyi biliyorsun ? 9 lira tramer nasıl olmuş , ben ekspertiz garantili araba satıyorum.tek parça değişen çıkarsa , şasede direklerde en ufak işlem varsa ekspertiz parası bana ait diyorum herkese.

bende sana gülüyorum , git 2-3 esnafa sor , 7 ay bekledğn arabada 4 lira para kazanmışsın , kar mıdır zarar mıdır de , bakalım ne diyecekler.

senin gibi ticareti bilmeyenler , 4 lirayı kar sayar ama bence zarardır o. ben alırken 10 lira kazanırım diye almıştım. muayene vergi balata masrafı sigorta boya koruma ıvır zıvır bindi , istedğim fiyata gitmedi falan.

İbrahim33
12-05-2016, 18:26
konunun kilitlenmesini rica ediyorum , masumane olarak anlık bir hissiyatımı yazdım sadece.

kesici
12-05-2016, 18:29
Tama hocam o zaman parça boyasının 2.250 tl oldugunu göster de inanalım

İbrahim33
12-05-2016, 18:35

kardeş ben sana bişey demiyorum yaa :cool:

kesici
12-05-2016, 18:50
http://i.hizliresim.com/Wklor4.png (http://hizliresim.com/Wklor4)

aykutsafakyaman
12-05-2016, 20:27
kardeş ben sana bişey demiyorum yaa :cool:

Ya ben arabayi gormesem surmesem neyse deri koltuklu canavar gibi araba boyali diye çöpe mi atalim guzelim arabayi :) Geldigimde de konusmustuk bi daha firsat olsa benzinlisini alirim demistin. O giu nun ilanini buraya da acmistin bana göre hasar kaydindan sebep piyasa fiyatinin altinda gitti.
Neyse saglik olsun ibrahim mersinin insanı seviyor jettalari sen onlara devam et :)

The professor
12-05-2016, 21:01
Giulietta alırken az korkutmadılar bu safsatalarla. Satamazmışım, elimde kalırmış. Bir alırken bir de satarken mutlu olurmuşum.
Bırakın elimde kalmasını, aracımı satacağım zaman benden haber bekleyen insanlar vardı. Eş dostla ticaret istemediğim için takasa verdiğim halde aldığım fiyatın 3000 üstüne gitti. Sonuç mu Giuliettayı satıp yine giulietta aldım. Ve aldığım araç ilanda yalnızca 1 (bir) gün kalmış oldu.
Ha sen filo çıkması araçlara yapılan gibi direksiyonu, trimleri parlatıp üstüne 5000 tl çakarak kar planlıyorsan o numarayı Alfa müşterisi yemez arkadaş.

oxygen
12-05-2016, 21:15
hayırdır , alfa romeo'nun ceo su ile mi görüşüyorum ?

http://i.hizliresim.com/Wkla8P.jpg

İbrahim33
12-05-2016, 21:29
bizim repliği bize satma :)

rain man
12-05-2016, 21:44
hakaret zaten edemezsin , merak etme sattığımız filo çıkmasının haddi hesabı yok. hatta bugünde bir tane fluence sattım.

İyi de ben sana zaten satamazsın demedim ki. Hatta git sat dedim. Ki sen de satmışsın :)

Olayı laf yarışına dönüştürmeye gerek yok. Hakaret edemeyeceğimden değil zaten -etmeyeceğimden- ötürü olur bu. Neyse hayrını gör her ne yapıyorsan.

AşkınS.
12-05-2016, 21:55
Alfa var,Alfa var. Temiz ve cam tavanli ise her sekilde satılır. 9 lira tramer de az değil yani,ben gecen gun doblo sattim tramerde 300 tl vardi ön tampondan ötürü. Adam vazgecer mi diye düşünmüştüm

G.U.Z.
12-05-2016, 22:09
Bu arada trameri niye sadece boya olarak dusunuyorsunuz ki? Far var, izgara ivir zivir var, hava yastigi var... Boyasiz degisensiz de pert olur ayrica, sel hasarlidir olur.
Turkiyede biniciler de nasil satarim dusuncesiyle yaklastigi surece, belli markalar da zor satilir, belli kmyi gecenler de, boyasi olan da.. Binmek icin alan adam bunlari kafaya takmaz, ben esimin km takintisindan bakmamistim mesela bu konuda gecen giu ye

ikuybu
12-05-2016, 22:33
Konuyu açan arkadaş bu işin ticaretini yapan biri olarak alfa dan memnun kalmamış geç satmış kendine göre zarar etmiş.

Forumda bayadır satamadığı bilindiği içinde paylaşmış,ne dert ettiniz bu kadar.

Bindiğiniz alfaları kötüleyen olmadıki hemen savunmaya geçiyorsunuz.Millet olarak neye nasıl tepki vereceğimizi bilmiyoruz.

MK8800
12-05-2016, 22:39
Neden üstüne gidilmiş yahu bu kadar yok hasar kaydı yok boya parası ne kadar bilmem ne ? Kısmet bu işler aynı araba başka dükkanda 2 günde farklı kar marjı ile de satılabilir . Ama bizim memleket seviyor enayiliği o paraya trendline jettalara binip doğuşta sürünmeyi ya da yine aynı paralara maymun götü pembesi hondaları da severler vtec açıyor ya :D 15'e alıp 30'a da satsa adam vergisini ödüyor galerisi var ticaretini yapıyor kimsenin de laf etme hakkı yok alıcı olmadıktan sonra ya da haksız bir durum görmedikten sonra .

HG6161
12-05-2016, 23:23
Ha sen filo çıkması araçlara yapılan gibi direksiyonu, trimleri parlatıp üstüne 5000 tl çakarak kar planlıyorsan o numarayı Alfa müşterisi yemez arkadaş.

Alfa kullanıcıları gayet bilinçli insanlar derken bahsettiğim olay buydu güzel açıklama olmuş

exclusive
13-05-2016, 00:19
Kimi araç çakılıp kalıyor bazen neden bilmem satmadı mı satmıyor. Hayırlı olsun geç de olsa satılmış gitmiş. İki buçuk 3 aydır bekleyen 2 parca boyalı otomatik 110 binde 2012 fluence touch var bizdede 46 lira istiyorum yüzüne bakan yok anlamadım gitti

UNAL
13-05-2016, 01:28
Gayet masumane açılan bir konuya fazla eleştirel yaklaşılmış bence, adam zaten Alfa kötü dememiş,
Bazı araçların sırf logolarından dolayı piyasada değer görmediğini sık sık dile getiren bir arkadaş zaten kabaca forumu takip edenler bilir
Vergi levhası var hem kazanıyor hem devlete kazandırıyor,
Az çok arabadan anlayan çoğu kişi gibi bu işi yan meslek haline getirmemiş, haliyle bu işten bi ekonomik bir beklentisi olması da gayet doğal
Eleştirel yaklaşanlar, sadece ufak bir nüansı atlamışlar bence; bu araçları alan insanlar amblemlerine değil niteliklerini para ödeyen genelde biliçli insanlar, bu kitle de çok geniş bir kitle değil ne yazık ki, haliyle Alfa nın müşterisi piyasa araçları ile bir olmuyor, bu yüzden araç seçiminde daha titiz davranıyorlar. Bu da arkadaşın ticaretini etkilemiş.
Hem ilk Alfa'sını alacak arkadaşlar için aydınlatıcı nitelikte bir konu olmuş (cam tavan, boya durumu, hasar kaydı vs.) hem de sevincini paylaşmış

yanlış anlaşılmak istemem konunun muhattaplarından hiçbirini tanımam, ama biraz daha gardımızı kenara koymamız gerektiği kanaatindeyim, sözüm meclisten dışarı :)

Ome_RS
13-05-2016, 08:01

Yaw senle dalga geçerdik eğlendirirdin arada ama bazen çok can sıkıyorsun.
4 parça boyaya da gerek yok. 1.5 parça boyalı değişensiz aracımın 10355lira kaydı çıkıor. Konusunu da açmıştım.
Gel arabayı incele istediğin yere de incelet. dediğim harici boya veya değişen bulursan arabayı hediye edicem sana.
Harici cıkarsa maximanı benzin döküp yakarız ama

kesici
13-05-2016, 09:10
Yaw senle dalga geçerdik eğlendirirdin arada ama bazen çok can sıkıyorsun.
4 parça boyaya da gerek yok. 1.5 parça boyalı değişensiz aracımın 10355lira kaydı çıkıor. Konusunu da açmıştım.
Gel arabayı incele istediğin yere de incelet. dediğim harici boya veya değişen bulursan arabayı hediye edicem sana.
Harici cıkarsa maximanı benzin döküp yakarız ama

Kardeşim latife yaptım caps attım zaten herkes sinirlenince yatışsın diye, o dediğim lafta ciddiye alınacak bir taraf yok zaten maksat sinirli user moderatöre isyan etmiş bende admin banlamasın diye konuya rep gelsin diye espri yaptım.

Hayırlı forumlar.

İbrahim33
13-05-2016, 21:52
Konuyu açan arkadaş bu işin ticaretini yapan biri olarak alfa dan memnun kalmamış geç satmış kendine göre zarar etmiş.

Forumda bayadır satamadığı bilindiği içinde paylaşmış,ne dert ettiniz bu kadar.

Bindiğiniz alfaları kötüleyen olmadıki hemen savunmaya geçiyorsunuz.Millet olarak neye nasıl tepki vereceğimizi bilmiyoruz.

valla bende anlamadım niye kızdılar :D

Gayet masumane açılan bir konuya fazla eleştirel yaklaşılmış bence, adam zaten Alfa kötü dememiş,
Bazı araçların sırf logolarından dolayı piyasada değer görmediğini sık sık dile getiren bir arkadaş zaten kabaca forumu takip edenler bilir
Vergi levhası var hem kazanıyor hem devlete kazandırıyor,
Az çok arabadan anlayan çoğu kişi gibi bu işi yan meslek haline getirmemiş, haliyle bu işten bi ekonomik bir beklentisi olması da gayet doğal
Eleştirel yaklaşanlar, sadece ufak bir nüansı atlamışlar bence; bu araçları alan insanlar amblemlerine değil niteliklerini para ödeyen genelde biliçli insanlar, bu kitle de çok geniş bir kitle değil ne yazık ki, haliyle Alfa nın müşterisi piyasa araçları ile bir olmuyor, bu yüzden araç seçiminde daha titiz davranıyorlar. Bu da arkadaşın ticaretini etkilemiş.
Hem ilk Alfa'sını alacak arkadaşlar için aydınlatıcı nitelikte bir konu olmuş (cam tavan, boya durumu, hasar kaydı vs.) hem de sevincini paylaşmış

yanlış anlaşılmak istemem konunun muhattaplarından hiçbirini tanımam, ama biraz daha gardımızı kenara koymamız gerektiği kanaatindeyim, sözüm meclisten dışarı :)

imzamı atıp :) benim hakkımda kim ne düşünüyorsa allah ona on mislini versin deyip konunun kilitlenmesini rica ediyorum sayın modlarımızdan.