Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayaller ve Cepteki Para
jointofjah
05-06-2016, 21:49
Hepimiz istiyoruzdur arabalarımıza birşeyler yapmak ama maalesef hepimiz gerçekleştiremiyoruz bunları ben mesele arabama 35 lik yay yazılım oz jant kule gergisi yaptırmak istiyorum hatta biraz daha ileri gidip motora girmek istiyorum. Totalde 1000 liram var heralde sadece yay ile yazılımı yapabilicem. Sizde durumlar nasıl ? Maksat muhabbet olsun
İyi güzel hoş ta araba ne?
jointofjah
05-06-2016, 21:51
İyi güzel hoş ta araba ne?
Yeni kasa i20
darkmoon
05-06-2016, 21:55
yapıcağın projeyi ortalama hesap kitabını yapsan .. jantın yayın motora yapıcakların ortalama bir fiyat listesi vardır bunların .. geri kalan paranlada ona göre bir araç alsan çok rahat hayallerine ulaşabilirsin.
genelde ayağını yorganına göre uzatamamak var bizde..
üç yaş daha genç olsun 5 bin lira fazla olsun mantığı.. 5 bini verince aracı alıyor ama bu seferde aracın yağını bile değiştiricek cebinde parası kalmıyor bazı arkadaşların..
her şey insanın kendi elinde hayallerine ulaşmakda hayallerini hayal olarak bırakmakda..
onursumer
05-06-2016, 21:58
uğraşıcak vaktim olsa yapıcam birşeylerde :D 03.06.2015 bayiden teslim aldım , aynı hafta yay siparişi verdim almanyadan 1 haftada arkadaşımla geldi sonuç olarak şuan hala arabanın bagajında :D
Arabamla uğraşayım, orasını burasını zevkime göre değiştireyim istiyorum ama param yok diyorsun. Aracın ne diye sorulunca da İ20 diyorsun.
Kaç para altındaki araç? Yeni kasa İ20 demişsin, en öldürsek 40 liradan fazla eder o. O aracı satıp gayette istediğin gibi kurcalayabileceğin daha eski model bir şey alabilirsin, o zaman paran da olur zaten. İ20'ye ne yapılabilir ki, kiti yok bir şeyi yok?
Aracına para harcamak istiyorsan daha eski ve önü açık bir araç almanı, üste kalan paranı da hiç sıkışmadan gönlünce kafana göre harcamanı ve mutlu olmanı tavsiye ederim.
mert_can 41
05-06-2016, 22:07
Yazılım bildiğim kadarı ile yeni hyundai i20 için çıkmadı yaptıranda yok o yüzden hayalinizdeki diyer şeylere yönelebilirsiniz :)
AliDogukan
05-06-2016, 22:16
Maddi olarak sıkıntılı bir durum arz ediyorsa piyasada çok yaygın modellere yönelmelisiniz.
Corsa dti,vag 16 tdi,vag 19 tdi,vag 18t,ek civic diye gider.Tüm bu yazdıklarıma ederinden fazla fiyat çekiliyor ama yine de alınır.Niye ? İkinci elde çeyrek altın gibi,bugün satıyorum desen aynı gün alıcı bulunur.Arabayla biraz uğraşmak isterseniz de çok uygun fiyatlara bir çok şeye erişebilirsiniz.İkinci el dp,egsoz,headers,filtre,beyin vs.
3 ay içinde keyfi 7-8 bin lira para harcadım,nasıl oluyor ben de anlamıyorum.7-8 bin benim için ciddi bir para.Bu kredi kartlarının varlığı bir dert yokluğu bir dert.
Yazın kısmet olursa turşudan hallice bir corsa dti alıp oyuncak niyetine uğraşasım var.Tabi sikerün deyip tatile gitmezsem,bi yerden bi masraf kaçmazsa.Bakalım zaman ne gösterecek..
Yalnız madem arabayla uğraşmak istiyordunuz niye i20 1.4D aldınız ki ? O paraya pd130 gibi çok daha hızlı bi alet alınabilirdi,yakıtı da çok farklı olmazdı.
Bende yay hazir taktirmak kismet olmadi. Ama ilerisi icin Egsoz dusunuyorum
made ın JAPAN
05-06-2016, 22:18
basit bi hayaldi ama işten cıktım biraz borclar yuzunden gec gelen jant hayalımız :D sabret olur elbet
http://i65.tinypic.com/2ecp15l.jpg
jointofjah
05-06-2016, 22:21
Arabamla uğraşayım, orasını burasını zevkime göre değiştireyim istiyorum ama param yok diyorsun. Aracın ne diye sorulunca da İ20 diyorsun.
Kaç para altındaki araç? Yeni kasa İ20 demişsin, en öldürsek 40 liradan fazla eder o. O aracı satıp gayette istediğin gibi kurcalayabileceğin daha eski model bir şey alabilirsin, o zaman paran da olur zaten. İ20'ye ne yapılabilir ki, kiti yok bir şeyi yok?
Aracına para harcamak istiyorsan daha eski ve önü açık bir araç almanı, üste kalan paranı da hiç sıkışmadan gönlünce kafana göre harcamanı ve mutlu olmanı tavsiye ederim.
Ne güzel yazmışsın valla mis. Ben öğrenciyim arabayı kendim seçmedim konuyu açmamdaki maksat muhabbet bildiğin kızarak akıl verme muhabbetine çevirmişsiniz bende bilirim ucuza araba alıp doldurmayı ama durum bu dert yanmıyorum öyle muhabbet ederiz diye açtım konuyu
individual
05-06-2016, 22:23
uğraşıcak vaktim olsa yapıcam birşeylerde :D 03.06.2015 bayiden teslim aldım , aynı hafta yay siparişi verdim almanyadan 1 haftada arkadaşımla geldi sonuç olarak şuan hala arabanın bagajında :D
Rekor bende sanırım 1,5 sene arabanın bagajında gezdi kutusunda sonra 1 senede depoda durdu baskılar sonucu jant yay takmıştım :)
Draniela
05-06-2016, 22:36
Ben de çok şey istiyorum ama hepsi yavaş yavaş oluyor :)
İlk arabam m jet grande puntoydu hep 2. el t jet istemiştim babam tek kapı arabaya o zamanlar karşıydı 5 kapı dizel almıştık. Çalıştım kazandım tek kapı 500 aldım yavaş yavaş istediğim gibi yaptım. Cabrio hayalim vardı onu satıp cabriosunu aldım hem de tam istediğim kombinasyonda. Bunda çok fazla planım var ama biraz fazla zaman alacak :)
Hayaller
abarth body kit
air ride
olacaklar
coilover
komple zindan film
seramik kaplama
lip
Olsun ama aşama aşama her şey daha tatlı oluyor
Grimlord
05-06-2016, 23:09
i20dense daha cok ugrasabilecegin, daha eski modellere yonelmeni tavsiye ederim, o aracla yapabileceklerin epey kisitli gorunuyor
bilaloztkr
05-06-2016, 23:14
daha arabası olmayanlar var abi bunada şükür:)madem muhabbet konusu 20li yaşlardaki adamlar nasıl ferrari,lambo biniyo biri anlatsın bana :)
lowfamilia
06-06-2016, 00:32
İlk arabam m jet grande puntoydu hep 2. el t jet istemiştim babam tek kapı arabaya o zamanlar karşıydı 5 kapı dizel almıştık. Çalıştım kazandım tek kapı 500 aldım yavaş yavaş istediğim gibi yaptım. Cabrio hayalim vardı onu satıp cabriosunu aldım hem de tam istediğim kombinasyonda. Bunda çok fazla planım var ama biraz fazla zaman alacak :)
Hayaller
abarth body kit
air ride
olacaklar
coilover
komple zindan film
seramik kaplama
lip
abi yapcan sen ben inanıyorum sana bu azimle bi anlık cinnetle bi turbo bide abarth body kit yapcan :D
lowfamilia
06-06-2016, 00:33
Hepimiz istiyoruzdur arabalarımıza birşeyler yapmak ama maalesef hepimiz gerçekleştiremiyoruz bunları ben mesele arabama 35 lik yay yazılım oz jant kule gergisi yaptırmak istiyorum hatta biraz daha ileri gidip motora girmek istiyorum. Totalde 1000 liram var heralde sadece yay ile yazılımı yapabilicem. Sizde durumlar nasıl ? Maksat muhabbet olsun
aracın sıfırdı galiba direk egr iptali ile yazılım yap sonra dp sonra yay yaparsın az yürüsün makina :)
mehmet6r
06-06-2016, 01:09
Ben arabamı almadan 2 yıl içinde yapacaklarımı tarih olarak listelemiştim. Öğrenci bütçesi+ ufak tefek işlerle çok şükür listemi tamamlamak üzereyim. He 2 yılı geçti o ayrı ama böyle daha güzel her işlemlemden sonra aracıma daha çok bağlanıyorum. Bir de araç seçimi çok önemli ben sıf güzel egzoz sesi duyabilmek için atmo-benzinli araç tercih ettim. Gerçi senin aracın heralde aile tercihi olmuş ama illaki yapacak birşeyler bulunur.
mehmet6r
06-06-2016, 01:12
Bir de insanoğlu gerçekten doyumsuz. Araca her istediğini hemen yapsan, inan yapacak birşeyler daha bulursun yapacak. Bu işin En sonu araç değiştirmeye gider.
Ne güzel yazmışsın valla mis. Ben öğrenciyim arabayı kendim seçmedim konuyu açmamdaki maksat muhabbet bildiğin kızarak akıl verme muhabbetine çevirmişsiniz bende bilirim ucuza araba alıp doldurmayı ama durum bu dert yanmıyorum öyle muhabbet ederiz diye açtım konuyu
1) Aracını bile yazmadan havaya soru sormuşsun, neyle alakalı olduğu bile belli değil, yukarıda adam aracını özellikle sorunca bizlere bahşetmişsin marka modelini. Bir şey yapılmaz diyoruz, tavır yiyoruz.
2) Ailenin sana alıp verdiği sıfır km aracı istemiyorsan ailene söylersin satarsın, hiç binmezsin, ya da çalışıp kendi aracını kendin alırsın. Ben öyle yapmıştım.
3) Seni tanımıyorum bile, sana niye kızayım ki? Bana ne yani.
4) Beni tanımadan etmeden benimle dalga geçmeye çalışma. Ben burada senin liseli tavırlarını çekmekle yükümlü değilim.
Ne istersen onu yap güzel kardeşim arabana. Güle güle kullan.
mertkaya
06-06-2016, 01:52
Niye birşey yapmak zorundasın ki, bırak her arabada olan cupra lipe vs para vermek yerine mazota para ver. Hazır yazda geldi istediğin yere git gez. 1000 liraya depoyu 5 defa doldurabilirsin.
İbrahim Erdem
06-06-2016, 02:44
Niye birşey yapmak zorundasın ki, bırak her arabada olan cupra lipe vs para vermek yerine mazota para ver. Hazır yazda geldi istediğin yere git gez. 1000 liraya depoyu 5 defa doldurabilirsin.
Kesinlikle katılıyorum. Al kamp malzemeni şezlongunu çadırını çık road trip yap. Güzel manzaralı yollarda sür tadını çıkar.
İşler maalesef kendim için yolunda gitmiyor mesela. İşe girdim dedim araba alayım. Aracı aldım 1 ay geçmeden işten çıkarıldım. Kenarda az bir birikmişim vardı yolda kaldım önemli kısmı tamire gitti kalanını da genel ihtiyaçlarım için kullandım. 7 ay geçti aracımı 4000 km süremedim çünkü param yoktu elime geçeni de aracın belli eksikleri için harcadım. Açıkçası ne tat alabildim ne hayal ettiğimi gerçekleştirebildim. Bakalım önümüzdeki 1-2 ay içinde iş bulursam planladıklarımı gerçekleştirmeye başlarım yoksa satıp askere gideceğim.
aynen en mantıklısı bu senelerce bende sırf arabaya çalıştım çalıştım derken evden aldığım harçlıkları sırf arabaya ayırdım gezme tozma hiç bişey yoktu :D son 1 senedir falan araba amaç olmaktan çıktı olması gerektiği gibi araç oldu hee yine yapıyorum bişeyler ama aklım fikrim arabada değil yapıcağımı yapıyorum sonra keyfime bakıyorum :) yaz da geliyo 1000 tl yi tatile harca bencede
Biz zamanında yaptık da ne oldu. Geçenlerde bi hesap yapmıştım neredeyse bi civic parasını car cur etmişiz. Kafama edeyim heves işte...
Şimdiki aklım olsa 4 araba önceki civic i satmaz hala onu kullanırdım.
rain man
06-06-2016, 08:33
1.5 yılı aşkın zamandır arabaya binerken sürekli de birşeyler ekler halde idim. İlk mottom mekanik her zaman iyi durumda olmalıydı. Yaklaşık 100binde olan bi araç için harcanabilecek ne kadar mekanik parça varsa aklına ne geliyorsa değiştim ve bunda zerre abartım yok bir sene içinde lastik ve yakıt paraları gibi zorunlu şeyler hariç ettiğim masraf aracın fiyatının yarısı idi.
Ardından azıcık yapacak birşey kalmayınca bu sefer görsel ve performans ile ilgili müdahaleler yaptım. Ve bi bu kadar daha gitti. Heves miydi evet keyif de aldım yaparken. Ama sonuç? Kaybolan zaman bir yana, ne kadar gezmiş olsam da elde değişen birşey olmadı. Hala dahi açıp 0 amortisör 0 spor yay olmasına rağmen meraktan açıp coilover fiyatlarına, jantlara, intercooler'a bilmem neye bakıyorum. Halbuki şu an ciddi anlamda eksiksiz.
Şu an bu akılda olsam bir buçuk sene önce beni kendine bağlamayacak seninki gibi bi araç alırdım. Önüme bakar sadece binerdim.
İlk aracım ve hatunun çıktığı destek haricinde kimsenin 5 kuruş katkısı olmadı. Haliyle kredi yanında aynı zamanda bunları da yaptım. Keşke biraz daha az aceleci olsaymışim diyorum.
Sana tavsiyem, altında binip gezeceğin güzel bir araba var. Koy yakıtı al yanına arkadaşlarını bin gez. Varsın çok hızlı gitmeyiver ya da görüntün bi daha baktırmasın ama keyfini çıkar. Elbet bir gün kendin çalıştığın parayla istediğini yaparsın.
Bir de şunu düşün, ben öğrenci iken keşke ufak minik bir arabam olsa da rahat rahat gezsem derdim, senin yerinde olmak isteyen kişi sayısı azımsanmayacak kadar çok. Sıkma canını.
Kardesim 1000 liraya , yay , yazilim , cam filmi , app lip vs hepsini yaparız :D yardimci olmami istersen mesaj at
erhanaytac
06-06-2016, 08:38
1.5 yılı aşkın zamandır arabaya binerken sürekli de birşeyler ekler halde idim. İlk mottom mekanik her zaman iyi durumda olmalıydı. Yaklaşık 100binde olan bi araç için harcanabilecek ne kadar mekanik parça varsa aklına ne geliyorsa değiştim ve bunda zerre abartım yok bir sene içinde lastik ve yakıt paraları gibi zorunlu şeyler hariç ettiğim masraf aracın fiyatının yarısı idi.
Ardından azıcık yapacak birşey kalmayınca bu sefer görsel ve performans ile ilgili müdahaleler yaptım. Ve bi bu kadar daha gitti. Heves miydi evet keyif de aldım yaparken. Ama sonuç? Kaybolan zaman bir yana, ne kadar gezmiş olsam da elde değişen birşey olmadı. Hala dahi açıp 0 amortisör 0 spor yay olmasına rağmen meraktan açıp coilover fiyatlarına, jantlara, intercooler'a bilmem neye bakıyorum. Halbuki şu an ciddi anlamda eksiksiz.
Şu an bu akılda olsam bir buçuk sene önce beni kendine bağlamayacak seninki gibi bi araç alırdım. Önüme bakar sadece binerdim.
İlk aracım ve hatunun çıktığı destek haricinde kimsenin 5 kuruş katkısı olmadı. Haliyle kredi yanında aynı zamanda bunları da yaptım. Keşke biraz daha az aceleci olsaymışim diyorum.
Sana tavsiyem, altında binip gezeceğin güzel bir araba var. Koy yakıtı al yanına arkadaşlarını bin gez. Varsın çok hızlı gitmeyiver ya da görüntün bi daha baktırmasın ama keyfini çıkar. Elbet bir gün kendin çalıştığın parayla istediğini yaparsın.
Bir de şunu düşün, ben öğrenci iken keşke ufak minik bir arabam olsa da rahat rahat gezsem derdim, senin yerinde olmak isteyen kişi sayısı azımsanmayacak kadar çok. Sıkma canını.
Tebrik ederim başka da söylenecek söz yok bence.
Hayaller
abarth body kit
air ride
olacaklar
coilover
komple zindan film
seramik kaplama
lip
Geçenlerde 350€'ya abarth kit kaçırdım, ön-arka tampon, marşpieller!
34btr1907
06-06-2016, 09:16
adamın yazdıgını anlayıp cevap veren 5 kişi olmuş :D sizden akıl istememişki , cebınızdeki para ve hayalleriniz nedir demiş muhabbetine,kendi durumunu yazmış,arabama neler yaparım diye sormamış yanlıs anlamadıysam.
34btr1907
06-06-2016, 09:18
Hayaller
abarth body kit
air ride
olacaklar
coilover
komple zindan film
seramik kaplama
lip
gibi...
ne guzel anlatmıs,anlamış adam soruyu çünkü
Hepsi olur zamanla çok dert etmemek lazım. Hatta bence yavaş yavaş , paran oldukça yapmak daha keyifli. Şuanki aracıma son iki ayda 8500 TL harcamışım. Bazı arkadaşların dediği gibi , ben paramın hepsiyle araba almak yerine yapacaklarımın parasını kenara ayırıp değişik araba alıyorum. Bunu yöntemi öneririm. :)
F20 istiyorum hadi insallah
jointofjah
06-06-2016, 10:23
Güzel yazmışsın abi hepsini dikkatle okudum. Heves işte geçen İstanbul Parka çıktım önüm arkam boş olunca dedim ulan bi yazılım olsaydı bi şu olsaydı bi bu olsaydı ama dediğin gibi işe başlayınca bu işlere girmek en mantıklısı
jointofjah
06-06-2016, 10:24
adamın yazdıgını anlayıp cevap veren 5 kişi olmuş :D sizden akıl istememişki , cebınızdeki para ve hayalleriniz nedir demiş muhabbetine,kendi durumunu yazmış,arabama neler yaparım diye sormamış yanlıs anlamadıysam.
Allah razı olsun şu yorumu biri yapacak mı diye bekliyordum ya oh :D
rain man
06-06-2016, 10:36
Güzel yazmışsın abi hepsini dikkatle okudum. Heves işte geçen İstanbul Parka çıktım önüm arkam boş olunca dedim ulan bi yazılım olsaydı bi şu olsaydı bi bu olsaydı ama dediğin gibi işe başlayınca bu işlere girmek en mantıklısı
Benzer şeyleri hepimiz düşünüyoruz :) Eğer fırsatımız olursa yaşarız olmazsa da kaybettiğimiz çok şey olacağını sanmam. Dilerim hayallerini gerçekleştirirsin kardeşim. Cebimdeki para 700 tl. Almak istediğim intercooler da o para. Almak istediğim coilover vergi kargo hariç 2700 lira. Ön arka tampon ve marşpiyel hepsi totalde kargo gümrük hariç 3000 lira, keza yine cold air intake 700 lira. Jantlar şu an için yurt dışında var görülen onlar da 3bini geçiyor gibi. Sırası var, vaktim ve param olursa tek tek yaparım olmazsa da üzülmem.
Cepteki para hayaller icin asla yetmez, yetse zaten hayalin olmaz...
Arabaya rutin bakim harici harcanan her para gereksiz bence.
Hatta isimi goren, rahat ettigim arabam varsa degistirmekte gereksiz geliyor.
Arabaya harcayacagim parayla tatile gitmek, gezmek, tozmak falan daha cazip geliyor bana.
Simdi dusunuyorum, babamin sana sifir araba alalim dediginde olur deseydim; santiyeye her gun gelmezdim sanirim. 50 km servispe gidip 1 saat daha az uyurdum.
Sislide sokaga park edip, eve direk cikamazdim stres olurdum vurdular mi surttuler mi acaba diye. bir yere giderken dusunmuyorum bile gidince begenmedim mi, atlayip geri donuyorum.
Simdi atiyorum 100 lira yakit, sehir ici 475-500 km yol yapiyorum.
Daracik sokaklara, duvar diplerine arabayi birakiyorum vallaha donup bakmiyorum bile.
Ne stressim var, ne arizalanirsa altindan kalkamam gibi bir dusuncem var.
Araba bana hizmet edecek bir makine, beni strese sokup, uzecekse baslarim oyle arabaya.
On camim catladi, muayeneden gectigim icin yaptirmadim bile.
Yemin ederim ki, dun gece yedigim yemek parasi camdan daha fazlaydi.
Ya güzel kardeşim burda niye milletin klavyesinin tuşlarını eskitiyorsun :)
jointofjah
06-06-2016, 17:27
Ya güzel kardeşim burda niye milletin klavyesinin tuşlarını eskitiyorsun :)
Ne alaka anlamadım
arkadaş kendine özel konu açmamış,, aracına modifiye vs birşeyler yapmak isteyipte parasal vs sorundan yapamayanlarla bir tartışma ortamı yaratmak istemiş,ama aile specler olaya el atıp arkadaşa akıl vermeye başlamış ,,
jointofjah
06-06-2016, 18:35
1) Aracını bile yazmadan havaya soru sormuşsun, neyle alakalı olduğu bile belli değil, yukarıda adam aracını özellikle sorunca bizlere bahşetmişsin marka modelini. Bir şey yapılmaz diyoruz, tavır yiyoruz.
2) Ailenin sana alıp verdiği sıfır km aracı istemiyorsan ailene söylersin satarsın, hiç binmezsin, ya da çalışıp kendi aracını kendin alırsın. Ben öyle yapmıştım.
3) Seni tanımıyorum bile, sana niye kızayım ki? Bana ne yani.
4) Beni tanımadan etmeden benimle dalga geçmeye çalışma. Ben burada senin liseli tavırlarını çekmekle yükümlü değilim.
Ne istersen onu yap güzel kardeşim arabana. Güle güle kullan.
1- Konuyu anlamamışsın
2- Anlamadığın konuya yorum yapmışsın
3- Seninle dalga geçmedim üstüne bana liseli tavırlarını çekmek zorunda değilim demişsin.
Ne denir ki...
eh h be sizi yeni nesil ama hep bu macdonals amcayla burgercilerin yüzünden :)
Hayallere yetişecek para yok. Muhtemelen okul bitip para olduğunda da vakit olmayacak.
Ben o yüzden stokta hızlı ve iyi yol tutan bi araba alabilirsem ne mutlu bana, max 5 lira harcarım üzerine de bitti gitti :D
Draniela
06-06-2016, 19:32
abi yapcan sen ben inanıyorum sana bu azimle bi anlık cinnetle bi turbo bide abarth body kit yapcan :D
Bi an kendi kendime gaz verdim yarım saat düşünüp ilan açıp 2 gün sonra sattım onları da yaparız ama o cinnet bir yıl sonra gelsin ki kafa rahat yapalım :D :D
Geçenlerde 350€'ya abarth kit kaçırdım, ön-arka tampon, marşpieller!
yok artık uykusunu kaçırır adamın. resmen 6 da biri fiyatını kaçırmışsın :/
daha arabası olmayanlar var abi bunada şükür:)madem muhabbet konusu 20li yaşlardaki adamlar nasıl ferrari,lambo biniyo biri anlatsın bana :)
beylikdüzü veya esenyurtta ''istanbulun yeni göz bebeği yatırım merkezi yatırımcılar için kaçmaz fırsat'' konsepti ile yeni bir yaşam alanı oluşturmak seçeneklerden birisi
not= hayırlı cumalar konsepti ile sosyal medyada arabanın fotosunu paylaşmak şart
İzzet Göçmen
06-06-2016, 20:36
İlk hayalin arabaya masraf yapmaktan kacınmalısın ve onu satıp yatırım yapmalısın yatırımdan gelicek parayla daha iyi araba alıp para derdin olmadan istedigini yapabilirsin.
Ahh aklıma edeyim aklımaa,Önceki aracma 5 bin tl masraf etmiştim unoydu bide sattım civic aldım 8 ayda yaptıgım masraf 1000 tl agır bakım hazır aldım sadece biniyorum sükürler olsun,Hatta isteyim düsünüyorum cebimde 2 bin tl gibi bi para var onu alayım bunu alayım sonra ne gerek var 200 300 harcıcam gittim depomu doldurdum yıkadım,Hatta tasarrfu etmek bile istiyorum bisiklet alıcam kendime aracıda otoparka koyucam yakıttan kısıcam kar etmiş olucam masraf cıkmıcak bakım parası cıkmıcak vs vs Zaruri degilse binmeyin su yasımda bıktım arabadan
dragstar
09-06-2016, 01:16
Hayallere yetişecek para yok. Muhtemelen okul bitip para olduğunda da vakit olmayacak.
Ben o yüzden stokta hızlı ve iyi yol tutan bi araba alabilirsem ne mutlu bana, max 5 lira harcarım üzerine de bitti gitti :D
mx5 mi dedin :D