Orijinalini görmek için tıklayınız : V-LOG | Ferrari 360 Modena & Aston Martin Vantage
Buğra A.
07-06-2016, 13:11
Kısıtlı bir zaman olmasına rağmen v-log konseptine dahil etmek zorunda kaldım. Umarım beğenirsiniz =)
YAPIŞTIRIYOR ZALIMIN OĞLU!
Lütfen; videoyu izledikten sonra, beğenmeyi, yorum yapmayı ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı SAKIN UNUTMAYIN!
http://www.youtube.com/watch?v=O_mB4KEk_JU
Kanalıma abone olarak bana destek olabilirsiniz. Vaktinizi ayırdığınız için TEŞEKKÜR EDERİM!
yusufcan_k
07-06-2016, 13:18
cekiyor zalım insan yine :)
Herkes bildiği işi yapınca böyle güzel projeler ortaya çıkıyor. Video ,altyazılar ,araçlar herşey kaliteli. Aslında the makina'da gece yarışlarına ait bir bölüm olsa çok güzel olurdu :)
NakkaSss
07-06-2016, 14:01
ehehe çok içten ve güzel olmuş. :D
Ferroya bittim desem yeridir.. Gene guzel bi video maşallah:))
Mr.Bilal
07-06-2016, 14:33
Harikasın Buğra. Başarılarının devamını dilerim.
westalim
07-06-2016, 14:40
kaç yakıyor ? 3ün 5in hesabını yapmaz.. yakıyormuş. ellerine sağlık yine çok güzel bi işcilik
burak_2885
07-06-2016, 14:52
Şehiriçi 25 litresi vardır bence :D
Mehmetmert
07-06-2016, 14:55
Ferroya ne bakıyorlar ama ya :D
Gerçi Adanada Yüreğire Roccoyla girincede böyle bakıyorlar uadsnhfaıufh
mannerboy
07-06-2016, 15:12
konseptler birbirine girmiş :) video ortamı güzel ama v-log mu the makinamı ortaya karışık olmuş
AliGizda
07-06-2016, 15:39
Abinin 'Yapıştırır zalımın oğlu' na bittim :) Çok güzel ve keyifli bir çekim olmuş yine, soluksuz izletti. Devamını bekliyorum.
Sen bunu Themakina'ya çevir. O tarz olmuş. Eline sağlık :)
Buğra A.
07-06-2016, 16:05
cekiyor zalım insan yine :)
ehehe çok içten ve güzel olmuş. :D
Ferroya bittim desem yeridir.. Gene guzel bi video maşallah:))
Harikasın Buğra. Başarılarının devamını dilerim.
kaç yakıyor ? 3ün 5in hesabını yapmaz.. yakıyormuş. ellerine sağlık yine çok güzel bi işcilik
teşekkür ederim.
Herkes bildiği işi yapınca böyle güzel projeler ortaya çıkıyor. Video ,altyazılar ,araçlar herşey kaliteli. Aslında the makina'da gece yarışlarına ait bir bölüm olsa çok güzel olurdu :)
teşekkür ederim. ya illegal girersem sıkıntı yaşar mıyım, yaşamaz mıyım şu an bilmiyorum açıkçası :) biraz fazla dikkat etmeye başladılar şu sıralar.
Şehiriçi 25 litresi vardır bence :D
ben de 22-25 civarı diye tahmin etmiştim.
Ferroya ne bakıyorlar ama ya :D
Gerçi Adanada Yüreğire Roccoyla girincede böyle bakıyorlar uadsnhfaıufh
Ferrari cidden çok ilgi çeken bir otomobil. Eski ya da yeni farketmiyor :)
Buğra A.
07-06-2016, 16:08
konseptler birbirine girmiş :) video ortamı güzel ama v-log mu the makinamı ortaya karışık olmuş
ya şu an oruçluyum, saçmalarsam idare et olur mu? =)
evet, biraz karışık oldu ama şöyle ki; The Makina'da detay görüntüleri ve makara biraz daha fazla oluyor. gazlamakta aynı şekilde... gerçi evet, burada da var ama... ne bileyim, ya bir kaç eksiklik var, o yüzden V-LOG dedim. içime sinmedi The Makina demek =)
Abinin 'Yapıştırır zalımın oğlu' na bittim :) Çok güzel ve keyifli bir çekim olmuş yine, soluksuz izletti. Devamını bekliyorum.
Sen bunu Themakina'ya çevir. O tarz olmuş. Eline sağlık :)
teşekkür ederim.
MatraX_07
07-06-2016, 16:13
eline ağzına sağlık güzel olmuş kardeşim
çok eğlenceli olmuş yine elinize sağlık. kullandığınız kamera nedir bu v-log'ta? donuk,tutuk geçişler var gibi geldi. geçen nikon d5200 ile video çektim aynı problemi yaşadım. ondan merak ettim :)
Mr.Bilal
07-06-2016, 17:08
Gece yarışlri fikri guzel. Youtube da 1320video kanalindaki gibi plaka ve yuzler sansurlenebilir
Bu sefer güldürmedi
Galeri reklamına benziyor blogdan ziyade
Halkın tepkisi güzeldi tabikide güzel olacak
sinanbaysal
07-06-2016, 18:50
eglencelı olmus elıne saglık :)
Buğra A.
07-06-2016, 19:09
eline ağzına sağlık güzel olmuş kardeşim
eglencelı olmus elıne saglık :)
teşekkür ederim.
çok eğlenceli olmuş yine elinize sağlık. kullandığınız kamera nedir bu v-log'ta? donuk,tutuk geçişler var gibi geldi. geçen nikon d5200 ile video çektim aynı problemi yaşadım. ondan merak ettim
teşekkür ederim. aslında The Makina'da kullandığım kameranın aynısı; Sony RX100 Mark IV. donukluk bende yok, tam süreleri tarif edebilir misiniz? bazen bilgisayarınızdan kaynaklı bir problemde söz konusu olabilir.
Gece yarışlri fikri guzel. Youtube da 1320video kanalindaki gibi plaka ve yuzler sansurlenebilir
farklı bir kanal açmak lazım onun için, topa tutarlar beni valla :)
Buğra A.
07-06-2016, 19:16
Bu sefer güldürmedi
Galeri reklamına benziyor blogdan ziyade
Halkın tepkisi güzeldi tabikide güzel olacak
ufak bir viral söz konusu da bir şey diyeceğim Yiğit, daş mı yiyelim kardeşim :)
rain man
07-06-2016, 19:39
İlk kez ciddi olarak izledim. Daha önce range rover'lı bi videonuzu izlemiştim onda çok beğenmemiştim ama bu bayağı hoş geldi :D
ufak bir viral söz konusu da bir şey diyeceğim Yiğit, daş mı yiyelim kardeşim :)
Viralsa hiimm ok kib bye :)
Emre İlbi
07-06-2016, 21:37
Üstadım eline sağlık, her zamanki gibi çok keyif aldım :)
Arada reklamda lazım daş yinmez :D
Bu seferki çocuğun ağzına bal sürüp göndermek gibi olmuş tabiri caizse :)
Muhabbetler güzeldi. The makina 4ever
salih_560
07-06-2016, 22:43
Elinize sağlık çok güzel ve samimi olmuş video 360 neden trafik olayını sevmiyor hararet mi yapıyor sormak istedim ...
cok guzel ellerıne saglık:) 360 ın yanındakı scuderia degıl ama ea9999 olan scu gorunumlu
Vantage'ın içindeyken ''İngilizin kibri var üzerinde'' kısmı çok samimi olmuş :D
Severek takip ediyoruz :)
blumenberg
08-06-2016, 05:24
bunları makina adı altında görmek isteriz, çok güzel yine de :)
Yapıştırır zalımın oglu dıyen abı ıle video serileri bekliyorum :D
bu kadar dogal ve ıcten soyledıkı 2 nci kere izledim 3-4-5 e kadar yolu var :D
halilkarakas
08-06-2016, 10:30
amin yaz paylaş nokta dahi olsa yorum yap. niye paylaşalım sosyal medyada haala anlamış değilim ? etiket olmak mı istiyorsunuz ? güzel iş güzel etiket yapar
Bu projeler ne kadar çok izlenirse projeyi yapan kişiye hem maddi hem manevi destektir. Burada anlanmayacak br durum yok bence.
amin yaz paylaş nokta dahi olsa yorum yap. niye paylaşalım sosyal medyada haala anlamış değilim ? etiket olmak mı istiyorsunuz ? güzel iş güzel etiket yapar
Bu mesajı 10 kişiye yollarsan sevdiğin kız sana açılacak. Dene Gör!!
Beğenip paylaşılarak daha çok kişi ile etkileşime girilicek. Bu da daha çok izlenme, rating getirecek. Genelde youtuberlerin vazgeçilmez mottosudur o cümle.
Videoyu sizin keyfiniz yerine gelsin diye yapmıyor adam.Yaptığı emeği daha fazla insana izletmek ve reklamını yapmak istiyor haliyle.
Buğra A.
08-06-2016, 15:27
İlk kez ciddi olarak izledim. Daha önce range rover'lı bi videonuzu izlemiştim onda çok beğenmemiştim ama bu bayağı hoş geldi :D
Üstadım eline sağlık, her zamanki gibi çok keyif aldım :)
Arada reklamda lazım daş yinmez :D
Bu seferki çocuğun ağzına bal sürüp göndermek gibi olmuş tabiri caizse :)
Muhabbetler güzeldi. The makina 4ever
Vantage'ın içindeyken ''İngilizin kibri var üzerinde'' kısmı çok samimi olmuş :D
Severek takip ediyoruz :)
teşekkür ederim.
Elinize sağlık çok güzel ve samimi olmuş video 360 neden trafik olayını sevmiyor hararet mi yapıyor sormak istedim ...
teşekkür ederim. valla bende anlamadım, genelde bu tarz araçlar sevmez diyor. bir daha ki görüştüğümüz zaman sorarım :)
cok guzel ellerıne saglık:) 360 ın yanındakı scuderia degıl ama ea9999 olan scu gorunumlu
teşekkür ederim. ya, o tamamiyle benim hatam. koyma gafletinde de bulundum, kimsede beni uyarmadı.
Buğra A.
08-06-2016, 15:29
bunları makina adı altında görmek isteriz, çok güzel yine de :)
teşekkür ederim. inşallah :)
Yapıştırır zalımın oglu dıyen abı ıle video serileri bekliyorum :D
bu kadar dogal ve ıcten soyledıkı 2 nci kere izledim 3-4-5 e kadar yolu var :D
AGA abi candır. teşekkür ederim :)
Samimi ve sıcak çekimler. Ellerine ve ayaklarına sağlık
streetracer_nos
08-06-2016, 17:06
eline sağlık kardeşim tüm videolarını zevkle izliyorum
Buğra A.
08-06-2016, 19:17
Samimi ve sıcak çekimler. Ellerine ve ayaklarına sağlık
eline sağlık kardeşim tüm videolarını zevkle izliyorum
teşekkür ederim.
skaratas2
08-06-2016, 19:31
Zengini kim sevmez bu memlekette... Başarılı olmuş yine tebrikler...
Harika olmuş buğra eline sağlık, yalnız abinin tipi tam olarak şu değil mi ya ''Oğlum naaaptınız mercoyu'' :D
https://www.youtube.com/watch?v=C-s7bMXOgg0