Orijinalini görmek için tıklayınız : Transit Connect 373km ortalama hız cezası!
Sağlam hız :)
Sıcaklardan olsa gerek.
http://www.saabturkiye.net/images/saab/fordhiz.jpg
LnchCntrl
03-07-2016, 13:14
Herkes paylaşıp duruyor bunu, teknik bilen adamlarız az çok böyle bişe mümkün mü ? ne kadar abartıldı ya.
top speed 190 olan ticarinin 400 km yapabilecek olmasına kim inanıyor merak ediyorum
Ortada bariz bir hata olduğu kesin. İlk mesajda ki yazım da mizansendir. Gerçek olmadığını biliyorum!
Değerli yöneticiler uygun görürlerse konuyu silmelerini rica ederim.
LnchCntrl
03-07-2016, 13:22
Ben sizin için söylemedim, eğer öyle anlaşıldıysam kusura bakmayın cidden. Sadece hani o kadar emek veriyoruz şanzımanı ne kadar müsade eder etmez kafaya takıyoruz vs . kim inanıyor merak ettim, swap mı yaptınız 2jz derler adama :)
Önemli değil. Ülkemizde eğitim seviyesi düştüğü için rahatlıkla inanacak kişi sayısı yüksektir. Çünkü araştırma yok.
Draniela
03-07-2016, 14:05
Ben de çok gülmüştüm görünce :D
Rekorlar kitabına girmeli bence :D
Sadık Özyer
03-07-2016, 14:06
Bariz şop yani hatta paint. inananların hepside ne yazikki sıcaklara kapılmış tayfa..
Bu radarlar bazen sapıtıyor. 20 gün önce Ankara eskişehir arasında 90 hız sabitleyici ile gittiğimde 3. Ve son radarda ortalamam 297 çıktı. Shop değilse komik ceza olmuş :)
Tek rakibi kenan sofuoğlu :D
erhanarici18
03-07-2016, 15:00
bende face de görmüştüm
köprüyü açın bişey deniycez yazmışlardı :D
Bariz şop yani hatta paint. inananların hepside ne yazikki sıcaklara kapılmış tayfa..
buna nasıl ulaşıldı ? Merak ettim açıkçası. Anlamanın pratik bir yolu mu var
Çağlayan
03-07-2016, 20:03
Gerçekten radardan ceza yediyseniz, kanıt fotoğrafını telefonunuz ile çekip bilgisayara atın. Bilgisayarda yeniden yazın, fotoğraf olarakta çektiğinizi koyun renkli yazıcıdan çıkarın.
Bu arada ps diyen arkadaşa soruyorum nasıl anlamış ps olduğunu :)
overblack
03-07-2016, 21:12
transit cosworth :D
Heryeri beyaz gördüğündendir.
foto fake connectın tekerleklerı yere basıyor :D :D
Radar araca doğru gidiyor bence