Orijinalini görmek için tıklayınız : Malzeme Alıp Bakım Yaptıracak Yer Aramak
Merhaba,
Beylikdüzü'de ikamet ediyorum. astra h benzinli aracım için periyodik bakım malzemeleri aldım.
Yağ ve filtre vs periyodik bakımını uyguna yaptıracağım, sadece işcilik vereceğim bir yer arıyorum.
50 TL yi geçmeyecek bir fiyata bildiğiniz bir yer var mıdır ?
Teşekkürler.
Merhaba,
Beylikdüzü'de ikamet ediyorum. astra h benzinli aracım için periyodik bakım malzemeleri aldım.
Yağ ve filtre vs periyodik bakımını uyguna yaptıracağım, sadece işcilik vereceğim bir yer arıyorum.
50 TL yi geçmeyecek bir fiyata bildiğiniz bir yer var mıdır ?
Teşekkürler.
Bazı benzin istasyonlarında yağ değişimi yapmak için kanal var, yağ filtresini sökmek için alet edevat edinirsen bedavaya kendin de yapabilirsin.
Periyoduk bakım hem de benzinli. Biz ucuza mi yapiyoruz yahu? 20 tl bakim isciligi yaziyoruz cok diyorlar :) dizel de de mazot degisirse 25 30 maksimum
Periyoduk bakım hem de benzinli. Biz ucuza mi yapiyoruz yahu? 20 tl bakim isciligi yaziyoruz cok diyorlar :) dizel de de mazot degisirse 25 30 maksimum
Transporter'a 70 tl işçilik verdim en son seferde sizde baya uygunmuş
Çok uygun fiyat.
Valla ben yağı Shell den alınca oradaki arkadaş abi ücretsiz dedi değişim. Filtreler var takar mısın dedim. Ne demek abi hallederiz dedi.
El emeği diye 10 TL Verdim toplasan 20 DK lık iş. O da ben de mutlu ayrıldık. c4 dizel için komple bakım malzemesi (mazot filt. hariç) 150 ye alıyorum (bosch) 50 lira işçilik vermek çok bence.
El emeği diye 10 TL Verdim toplasan 20 DK lık iş. O da ben de mutlu ayrıldık. c4 dizel için komple bakım malzemesi (mazot filt. hariç) 150 ye alıyorum (bosch) 50 lira işçilik vermek çok bence.
Filtreler pahalıymış, ben mazot filtresi dahil Bosch marka filtre setini 75 tl ye aldım N11 den, satıcı Bosch Car Service (yetkili). Anında kargoladılar saat 5 te almama rağmen bir de :)
Evet 50 tl çok olabilir belki ama zaten maksimum rakam olarak 50 tl göze aldım :) yağı dışarıdan aldığım için yönelmedim benzinliklere ama ayrıca ücret ile yapıyorlar mı bilmiyorum. yağ filtresi değişimi sanırım biraz içerisinde kalıyor motorun. ek olarak motor suyu kırmızı antfriz aldım onuda boşaltmak istedim vs. malzeme dışarıdan gelince bosch servisi bide 1-2 yere sordum 75 tl felan dediler rakamı ona göre düşündüm.
Önerilerinizi bekliyorum :)
Beylikdüzü işçilik genel olarak pahalı. beykent sanayide olcay oto var. Parçacı dükkanı ve montaj yeri mevcut. En uygunu orası diye biliyorum.
bakım fiyatını duyunca şok oldum malzemeleri ben aldığım halde buji,yağ yağ filtresi sadece aracım honda beşyoldaki yere gittim 80 tl almışlardı
bakım fiyatını duyunca şok oldum malzemeleri ben aldığım halde buji,yağ yağ filtresi sadece aracım honda beşyoldaki yere gittim 80 tl almışlardı
Çok abartmışlar yahu. Tamam işyeri de kazansın ama 80 TL yazık günah.
Yağ tapasını açmak , süzülmesini beklemek bu kadar mı zor.
Buji dediğin bir anahtara bakar nette satılıyor 20 TL maksimum. Hadi 40 - 50 tamam da.
1 saat bile sürmeyecek bir iş için o rakam çok fazla. Bu ülkede birçok insan günlüğü 54.17 TL ye çalışıyorlar eşek gibi.
Benzincilerde kanalda yağı içerden alırsanız değişim ücretsiz filtreleride hallediyorlar.
Youtubedan yada başka sitelerden (özellikle ingilizlerden vauxhall olarak) videoları izleyerek yapabilirsiniz. Benim eski arabamın bakımını ben öyle yapıyordum.
Evde hava-polen-mazot filtrelerini kendim değiştiriyordum sonra benzincide yağ değişirken yağ filtreside değiştiriyordum. 15tl veriyordum orada çalışana.
Tek dikkat etmeniz gereken yağ filtresini çıkarırken ortalığı batırmamak.
Beylikdüzü işçilik genel olarak pahalı. beykent sanayide olcay oto var. Parçacı dükkanı ve montaj yeri mevcut. En uygunu orası diye biliyorum.
Olcaylar oto diye çıkıyor google da o sanırım ama fiyat almak için aramak istedim numara geçersiz diyor.
Benzincilerde kanalda yağı içerden alırsanız değişim ücretsiz filtreleride hallediyorlar.
Youtubedan yada başka sitelerden (özellikle ingilizlerden vauxhall olarak) videoları izleyerek yapabilirsiniz. Benim eski arabamın bakımını ben öyle yapıyordum.
Evde hava-polen-mazot filtrelerini kendim değiştiriyordum sonra benzincide yağ değişirken yağ filtreside değiştiriyordum. 15tl veriyordum orada çalışana.
Tek dikkat etmeniz gereken yağ filtresini çıkarırken ortalığı batırmamak.
Benzinlikler yağı dışarıdan getirince yardımcı oluyorlarsa ne mutlu.
_cAgdAsH_
18-07-2016, 15:35
gungoren tarafına yolun duserse gel degıstıreyım..0536 580 00 31
_cAgdAsH_ güngörende yeriniz mi var?
Zonguldak'da yağ değişimini 20 liraya yaptırdım. Acılıkta ki sanayide bir dükkanda. Abi kardeş işletiyorlar. Sohbetlerinden ilgilerinden çok memnun kaldım. Ankara da öyle ustaya daha denk gelmedim.
Zonguldak'da yağ değişimini 20 liraya yaptırdım. Acılıkta ki sanayide bir dükkanda. Abi kardeş işletiyorlar. Sohbetlerinden ilgilerinden çok memnun kaldım. Ankara da öyle ustaya daha denk gelmedim.
Bizim dükkana gelme ihtimalin nedir :) adi neydi dukkanin
Bizim dükkana gelme ihtimalin nedir :) adi neydi dukkanin
Hatırlayamıyorum ama ustalardan birinin saçı hafif kıvırcıktı sanırım :)
made ın JAPAN
18-07-2016, 18:06
bahcesehıre gitme ıhtımalın varmı ?
1.3 cdti Astra J için tüm filtrelerin değişimi ve yağ değişimine 50 lira aldılar çatır çatır..
_cAgdAsH_
18-07-2016, 18:33
_cAgdAsH_ güngörende yeriniz mi var?
evet motor mekanık uzerıne tamır bakım onarım
1.3 cdti Astra J için tüm filtrelerin değişimi ve yağ değişimine 50 lira aldılar çatır çatır..
Gökberk adapazarında mı aldılar bunu ? Ekin'e gitsen o kadar almazlar. Astra kullanıyorsun opelden ayrılma ustaların olduğu servis var Özgür Yan yol da.
Oraya uğra bir dahakine. Fevzi ustayı bul ya da Bülent'i. Mutlaka yardımcı olurlar, daha da uyguna.
Yola çıkacaktık aceleye geldi girdik bir yere.. daha aynı tongaya düşmem.
Tanıyorum Bülent abiyi de ama hiç aklıma gelmedi ona gitmek o an. tolga_kaan_
bahcesehıre gitme ıhtımalın varmı ?
Evet, çok yakın Bahçeşehir bana.
gungoren tarafına yolun duserse gel degıstıreyım..0536 580 00 31
Abi teşekkürler bu ara pek yolum düşmüyor o taraf işten güçten dolayıda. ama aklımda bulunsun. Siz kaça yapıyorsunuz ?
Eskişehir de aynı işi yapıyoruz.benzinli dizel farketmiyor.Periyodik bakım işçiliği 50 TL.
Siz fiyatlarınızı gözden geçirin.Tabiri caizse bedava
Eskişehir de aynı işi yapıyoruz.benzinli dizel farketmiyor.Periyodik bakım işçiliği 50 TL.
Siz fiyatlarınızı gözden geçirin.Tabiri caizse bedava
Yağ tapasi acip suzulmesini beklemek icin 50 tl cok degil mi? Bence cok.. Ben 50 tl yapamam o fiyati. Maksimum 30..
Yağ tapasi acip suzulmesini beklemek icin 50 tl cok degil mi? Bence cok.. Ben 50 tl yapamam o fiyati. Maksimum 30..
Yağ değişimi demiyorum ustacım.aynı sektördeyiz. Periyodik bakım demiştim post' da. yeni kasa araçların polenini değiştir bakalım. kiminin gaz pedalı sökülüyor. kiminin torpidoyu indiriyorsun.bunların hepsi işçiliktir, el emeğidir.
Bir örnek daha :Yağ değişim zamanını sıfırlamak mesela. ciddi paralar veriyorsunuz yeni versiyon arıza tespit cihazlarına vs.
Filtreler pahalıymış, ben mazot filtresi dahil Bosch marka filtre setini 75 tl ye aldım N11 den, satıcı Bosch Car Service (yetkili). Anında kargoladılar saat 5 te almama rağmen bir de :)
Mağaza adı nedir?
Yari benzinli arac icin ikitelli sanayiye yag, filtre degisimi ve subap ayari icin gidicem, bakalim bana ne kitleyecekler :)
Var mi Bahcesehir tarafinda tavsiyesi olan?
Mağaza adı nedir?
YunusoğluOtomotiv
http://www.n11.com/magaza/yunusogluotomotiv