Orijinalini görmek için tıklayınız : motorsiklet selesi icin hangi urun?
cok yipraniyor, gunes yagmur vb geliyor.
Uzerine uygulayacagimiz urunun UV filtresi olmasi lazim.
suya dayanikli olmasi ve kaygan bir yuzey birakmamasi sart...
Burak Mehmet
23-07-2016, 10:39
cok yipraniyor, gunes yagmur vb geliyor.
Uzerine uygulayacagimiz urunun UV filtresi olmasi lazim.
suya dayanikli olmasi ve kaygan bir yuzey birakmamasi sart...
sele hangi madde den üretilmiş. Derimi Vinleks mi Tekstil mi
Sanirim benimki yapay deri
Nasiol Zr53 uygula olsun bitsin
Burak Mehmet
26-07-2016, 15:27
vinleks apdeyt
yapay deri... ne yaparsan yap içine çekmez kalıcılığı fazla olmaz.. En mantıklısı sık sık genel temizleyici herhangi bir madde ile sikip herdaim temiz tutarak kirle birleşmesini önlemek... geri kalan malzemeler boşa para harcama olur. birde süt gibi maddeler sürmeyin kayarsınız sürüş güvenliğiniz bozulur.
303 Aerospace denenebilir. Uv korumasi ile hem solma vs geciktirmis olur.
Ancak yuzeyi kayganlastirir mi bilemiyorum ufak bi alanda denemek lazim..
yapay deri... ne yaparsan yap içine çekmez kalıcılığı fazla olmaz.. En mantıklısı sık sık genel temizleyici herhangi bir madde ile sikip herdaim temiz tutarak kirle birleşmesini önlemek... geri kalan malzemeler boşa para harcama olur. birde süt gibi maddeler sürmeyin kayarsınız sürüş güvenliğiniz bozulur.
arkadasa katılıyorum.
gecen sılıkon sprey kullandım ben de :) tamam toz tutmuyor sıfırdan guzel gozukuyor yuzeyler lakın lastık ve koltukta kalırsa cok cok tehlıkelı surus acısından
+
ben yenı koltuk sıparıs verdım vfr ye. kılıf da aldım. kullanmadıgım vakıt ayrı kılıfla kapatacagım.
benim atv nin seleside sıkıntılıydı döşemecide yeniden yaptırdım iyide oldu tavsiye ederim