Orijinalini görmek için tıklayınız : trde tEk Ayarli Amerikan Park Modulu Montaj ve Kullanim
lostromos
06-08-2016, 22:02
Üzerinde parlaklık ayar potansiyometresi ve açma kapama anahtarı olmayan fakat tüm bu fonksiyonları sinyal kolundan yapabildiğimiz Amerikan Park Modülü'nün montaj ve kullanımı videoda mevcuttur.
Özellikleri;
*Tak unut şeklinde tasarlanmıştır. Yani piyasa modüllerini montajını yaptıktan sonra sağda solda durması gibi dezavantaj ortadan kaldırılmıştır.
*Parlaklık ayarı tamamen sinyal kolundan verilen tetik ile ayarlanıyor.
*Aktif pasif ayarı yine sinyal kolundan yapılıyor.
*Parklar açıldığında veya kapandığında sinyaller yavaş yavaş (dimlenerek) yanıyor - sönüyor.
Video ekledim benzer çalışmalar için yol gösterici olabilir.
TR'de Tek Ayarlı Amerikan Park Modulu Anahtar ve Potansiyometre Yok. - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=H3Nu9Gtfyuw&feature=youtu.be)
fatih_selvi
16-08-2016, 07:42
Çok güzel bir modül satışını yapmayı düşünüyo musunuz?
Güzel bir çalışma satışını düşünüyorsanız umarım maliyetini kurtarır.
Gayet mantıklı bir yapı, dolayısı ile maximum sadelik kazanmış devre (ne buton var, ne jumper, nede ayar potansı)
piyasada satılan mikroişlemcili denen modüllerin alayı uydurma (hepsini tek tek kontrol etmedim tabi)
çünkü mikroişlemcili yapı böyle olur, 4 lü ye 1 kere bas, sonra sağa 3 sinyal ver, setup moduna gir, sonra ayarları yap (gibi)
ucuz 555 entegresiyle böyle şeyler yapamazsın (piyasa modulleri)
çok güzel olmuş satışını bende merak ettim. Elinize sağlık
lostromos
16-08-2016, 14:48
Çok güzel bir modül satışını yapmayı düşünüyo musunuz?
yakın zamana(yaklaşık 1 ay sonra) olabilir. Yaptığıma değermi değmezmi beni düşündürüyr. Çünkü piyasada çok ucuza modüller var.
lostromos
16-08-2016, 14:57
Gayet mantıklı bir yapı, dolayısı ile maximum sadelik kazanmış devre (ne buton var, ne jumper, nede ayar potansı)
piyasada satılan mikroişlemcili denen modüllerin alayı uydurma (hepsini tek tek kontrol etmedim tabi)
çünkü mikroişlemcili yapı böyle olur, 4 lü ye 1 kere bas, sonra sağa 3 sinyal ver, setup moduna gir, sonra ayarları yap (gibi)
ucuz 555 entegresiyle böyle şeyler yapamazsın (piyasa modulleri)
dediğinz gibiyi piyasaya alternatif olsun diye yaptım. Daha küçük boyutlarda kaliteli röle bulabilirsem boyutu dahada küçülecek.
emeğinize sağlık umarım faydasını görürsünüz.
Bu araç eski peki yeni nesil tek sinyal dokunmasıyla 3 -5 kere sinyal veren araçlarda bu modül ile nasıl olucak parlaklık ayarı?
lostromos
16-08-2016, 15:13
emeğinize sağlık umarım faydasını görürsünüz.
Bu araç eski peki yeni nesil tek sinyal dokunmasıyla 3 -5 kere sinyal veren araçlarda bu modül ile nasıl olucak parlaklık ayarı?
eski ama o özellik benim araçtada var. :) . O özelliği kapatıyorum o şekilde ayar yapıyorum. Ya da o özellik(konfor sinyali) açıkken aracın verdiği sinyalleri sayıp istediğimiz yerde ters tarafa sinyal verip durduracağız. Ancak böyle olabilir.
Bir soruda benden diğer modüllere göre ısınma olayı nasıl?
Sırf ısınma sorunu yüzünden araçlarımda duyu ve ampulu çift duya çeviriyordum.
lostromos
16-08-2016, 16:06
Bir soruda benden diğer modüllere göre ısınma olayı nasıl?
Sırf ısınma sorunu yüzünden araçlarımda duyu ve ampulu çift duya çeviriyordum.
ısınma sorununa bende çok dikkat ederim. Özellikle piyasadaki taş dirençli olanlar çok ısınıyor. Yaklaşık 2 haftadır kulanıyorum motor bolumunde olduğu için kutuda hafif bir ısı oluşuyor. Artık videodaki gibi kapalı kutu içine koyduğumdan ısısını net ölçemiyorum ama evde yaptığım testlerde 2-3 saat çalışmada(2 adet sinyal lambasını çalışıtrıyr %80 parlaklıkta) sıcaklık 35 derece(yaz olduğunu düşünürsek) civarlarında idi. Zaten ısınmasın diye lambaların gücünü sağlayan mosfet dediğimiz devre elemanlarından 2 adet koydum bazı piyasa modüllerinde bundan 1 adet var. 1 tane koymalarının sebebide tamamen maliyet.
Çok güzel bir uygulama olmuş ellerinize sağlık. Bence forum üzerinden sipariş çalışabilir, takan arabalar reklamı yapınca normal olarak üretip satabilirsiniz. Bana daha mantıklı geliyor tabii sizin düşünceniz önemli olan. Bu forumdaki herkesin aşağı yukarı arabalarıyla ilgilenen 10-15 arkadaşı vardır. Onlara reklam olsa yeter. Ama dediğiniz gibi, direkt olarak satışa başlarsanız düşük maliyetli, daha kötü kitler, bizim insanımızın gözünde daha iyi olacaktır. Emeğine saygı duyuyorum.
KoramiraL
16-08-2016, 23:42
Maliyeti ne olursa olsun bu kadar net bir şekilde tasarlanan cihaz bence daha öncelikli olması gerekli düşünce ve tasarlanma açısından daha iyi dene bilir emeğinize saygı kolay gelsin :)
lostromos
17-08-2016, 02:24
Çok güzel bir uygulama olmuş ellerinize sağlık. Bence forum üzerinden sipariş çalışabilir, takan arabalar reklamı yapınca normal olarak üretip satabilirsiniz. Bana daha mantıklı geliyor tabii sizin düşünceniz önemli olan. Bu forumdaki herkesin aşağı yukarı arabalarıyla ilgilenen 10-15 arkadaşı vardır. Onlara reklam olsa yeter. Ama dediğiniz gibi, direkt olarak satışa başlarsanız düşük maliyetli, daha kötü kitler, bizim insanımızın gözünde daha iyi olacaktır. Emeğine saygı duyuyorum.
çok teşekkür ederim verdiğiniz fikir ve iyi dilekleriniz için eğer olursa ilk aşamada 15-20 tane üretip forumdan ve çevremden bazı kişilere vermeyi düşünüyorum. Olurda yaparsam burada paylaşırım. Hemen yapıyorum demem yine 1 ayı bulur.
lostromos
17-08-2016, 02:25
Maliyeti ne olursa olsun bu kadar net bir şekilde tasarlanan cihaz bence daha öncelikli olması gerekli düşünce ve tasarlanma açısından daha iyi dene bilir emeğinize saygı kolay gelsin :)
teşekkür ederim saolun
lostromos
18-08-2016, 01:37
arkadaşlar 30 adet için sipariş geçtim. Kartların elime geçmesi montajı falan bayramdan sonraya kalacak gibi. Satılık bölümünde konusunu açarım ilgilenen olursa oradan ulaşabilirler.
çok güzel modül olmuş,bana bir adet yazın,uğraşmıyım diye dirençli modül takmıştım,sinyalleri açınca araba sapıtıyo :)
aliergun
18-08-2016, 07:40
Ellerinize sağlık başarılı bir çalışma olmuş. Fakat dimmer ın süresi biraz daha kısalsa iyi olmazmı. Kapanırken yavaş sönmesi eyvallah ama tekrar çalıştığında çok geç kendine geliyor. Bu konuda bir revize yapılabilir mi?
Fırtına_siR
18-08-2016, 11:19
Elinize kolunuza sağlık çok başarılı bir fikir ve işçilik olmuş inşallah emeğinizin karşılığını fazlası ile alırsınız.
lostromos
18-08-2016, 11:33
çok güzel modül olmuş,bana bir adet yazın,uğraşmıyım diye dirençli modül takmıştım,sinyalleri açınca araba sapıtıyo :)
Tammdr dedigm gibi buradan herkesi bilgilendrecgm uretimi bitince
lostromos
18-08-2016, 11:34
Elinize kolunuza sağlık çok başarılı bir fikir ve işçilik olmuş inşallah emeğinizin karşılığını fazlası ile alırsınız.
Cok tesekkur ederm saolun
lostromos
18-08-2016, 11:36
Ellerinize sağlık başarılı bir çalışma olmuş. Fakat dimmer ın süresi biraz daha kısalsa iyi olmazmı. Kapanırken yavaş sönmesi eyvallah ama tekrar çalıştığında çok geç kendine geliyor. Bu konuda bir revize yapılabilir mi?
Zaten herkesin istegine gore programlayip o sekilde gonderecgm , kisiye ozel olacak yani.
aliergun
18-08-2016, 12:19
Zaten herkesin istegine gore programlayip o sekilde gonderecgm , kisiye ozel olacak yani.
çok güzel olur. Tekrardan ellerinize sağlık
lostromos
18-08-2016, 13:38
çok güzel olur. Tekrardan ellerinize sağlık
Tesekkur ederim ali bey
amerikan park app arabacılarının piyasadaki +8 yeni itemi :D :D :D :D :D bu arada modul gayet başarılı özellikle yavaş yavaş yanması çok iyi gözüküyor .
lostromos
19-08-2016, 14:20
Tesekkur ederim belki daha gelisir :-)
üretimi serileştirdiğinizde fiyatı merakla bekliyorum.
lostromos
28-08-2016, 21:54
üretimi serileştirdiğinizde fiyatı merakla bekliyorum.
Bayramdan sonra uretimi bitmis olur.40-60 tl arasinda bir fiyat olacak.
Hocam bu modüle bence konfor sinyal özelliğini de eklemelisiniz.
Bence gayet güzel, tebrik ederim. Ama ucuza satsanız kurtarmaz, pahalıya satsanız sürüm olmaz gibi. Bir de montajı kolay yapılabilir mi bilemedim.
lostromos
30-08-2016, 03:22
Hocam bu modüle bence konfor sinyal özelliğini de eklemelisiniz.
bluetooth ve konfor sinyali özelliği eklemiştim bir projemde ama araçların çalışma sistemi farklı olduğundan standard birşey yapmak uğraştırıcı oluyor. O yüzden eklemedim aslında aklımda olan bir özellikti.
lostromos
30-08-2016, 03:25
Bence gayet güzel, tebrik ederim. Ama ucuza satsanız kurtarmaz, pahalıya satsanız sürüm olmaz gibi. Bir de montajı kolay yapılabilir mi bilemedim.
Normal bir amerikan park ile bağlantısı birebir aynı sadece üzerinde buton yok. Dediğiniz gibi zaten çok sürüm beklentisinde değilim 30 tane üreteceğim sonrasını vakit sınırlılığından dolayı belli bir süre üretemeyebilirim. Maksat isteyen arkadaşların işleri görülsün.
poseidon
31-08-2016, 10:58
O zaman ön siprişleri alalım. Ben de alabilirim.
Bir de ısınma durumu diğer taş dirençli devrelere göre nasıl olacak?
lostromos
31-08-2016, 14:56
O zaman ön siprişleri alalım. Ben de alabilirim.
Bir de ısınma durumu diğer taş dirençli devrelere göre nasıl olacak?
üst yorumlarda ısınma ile ilgili yorumlarım bulunuyor. Ama net bir değer isterseniz anakartlar elime ulaştığında bir tanesini çalıştırıp ısıölçer ile ölçüp fotosunu atarım
poseidon
31-08-2016, 15:38
üst yorumlarda ısınma ile ilgili yorumlarım bulunuyor. Ama net bir değer isterseniz anakartlar elime ulaştığında bir tanesini çalıştırıp ısıölçer ile ölçüp fotosunu atarım
Kusura bakma dostum gözümden kaçmış.
Etrafından geçen kablolara zarar vermeyecek kadar ısı kaput altında problem değil zaten.
Teşekkür.
lostromos
31-08-2016, 16:57
Kusura bakma dostum gözümden kaçmış.
Etrafından geçen kablolara zarar vermeyecek kadar ısı kaput altında problem değil zaten.
Teşekkür.
zaten eritecek kadar bir ısı olsa kendi aracıma asla takmam. Elektrik konusunda hassasımdır videolardan görebilirsinz. Ama ben yinede sizlere net sıcaklık değeri söylerim.
lostromos
07-09-2016, 15:29
Arkadaşlar kartlar elime ulaştı 1-2 tanesinin montajını yaptım. Bayramda 30 tanesininde üretimini bitiririm. Buyrun fotoğrafları;
http://i.hizliresim.com/vZbjpD.jpg
http://i.hizliresim.com/lEdOZl.jpg
http://i.hizliresim.com/VE0rDq.jpg
http://i.hizliresim.com/oEjOyk.jpg
http://i.hizliresim.com/lEdO4b.jpg
Red_DeviL
29-09-2016, 17:57
Hocam durumlar nedir satış başladı ve montaj nasıl yapılabilir?
lostromos
30-09-2016, 08:40
Hocam durumlar nedir satış başladı ve montaj nasıl yapılabilir?
Merhaba ürünler satışa hazır 1 hafta içinde ilana koyacağım yeni bir kaç özellik eklemiştim onların testi sürdü. Linki satış bölümünden yayınlayacağım bağlantı kılavuzu ürün içerisinde olacak.
AliGizda
30-09-2016, 10:22
Takipteyim, satışını bekleyenlerdenim :)
huseyinturk
30-09-2016, 10:45
Ayarlı park modülü kullanıyorum ben belli bir derecen fazla açımca sinyallerde bozulma oluyor, aaç clio4.
Böyle bir aorun olmazsa bende almak istiyorum
lostromos
30-09-2016, 19:56
Ayarlı park modülü kullanıyorum ben belli bir derecen fazla açımca sinyallerde bozulma oluyor, aaç clio4.
Böyle bir aorun olmazsa bende almak istiyorum
Tam olarak sorununzu acabilirmisiniz. Belki o zamn daha fazla yardimci olabiliriz
Ürün satışını bekliyoruz. 1 adet ayırırsanız şindiden sevinirim
huseyinturk
02-10-2016, 20:13
Tam olarak sorununzu acabilirmisiniz. Belki o zamn daha fazla yardimci olabiliriz
Benim aldığım modülle ilgili problem, çünkü aynı araçta skıntısız kullanan var.
Amerikan parkın parlaklığını belirli bir seviyeden fazla açtığım zaman sinyal verdiğimde düzensizlik oluyor, stabil yanıp sönmüyor bir uzun bir kısa değişik değişik sinyal veriyor araç
lostromos
05-10-2016, 20:04
Benim aldığım modülle ilgili problem, çünkü aynı araçta skıntısız kullanan var.
Amerikan parkın parlaklığını belirli bir seviyeden fazla açtığım zaman sinyal verdiğimde düzensizlik oluyor, stabil yanıp sönmüyor bir uzun bir kısa değişik değişik sinyal veriyor araç
tahminimce programlama ile alakalı bir durum. Benim modülde aynı sorun olurmu olmaz mı denemeden bir şey diyemeyeceğim. Araç nedir?
lostromos
05-10-2016, 20:55
Arkadaşlar satış ürünlerin %60ı hazır başlığı açtım isteyen iletişime geçebilir. Forum kurallarına göre yanlış yapılan varsa admin uyarırsa düzeltirm.
http://www.techturkey.com/forum/elektronik-parcalar/220500-ayarli-anahtarsa-amerikan-park-modulu.html#post8198683
huseyinturk
05-10-2016, 22:53
tahminimce programlama ile alakalı bir durum. Benim modülde aynı sorun olurmu olmaz mı denemeden bir şey diyemeyeceğim. Araç nedir?
Araç 2014 clio4. Araç etkilenicek kadar beyni olan bir araç değil Farklı modülleri sıkıntısız kullananlar var aynı arçta modülle ilgili sanırım
ben aldım bir adet evde hazırlığını yaptım izin gününde montajlıycam :o
http://i.hizliresim.com/J3JJXo.jpg (http://hizliresim.com/J3JJXo)
lostromos
17-10-2016, 11:20
ben aldım bir adet evde hazırlığını yaptım izin gününde montajlıycam :o
http://i.hizliresim.com/J3JJXo.jpg (http://hizliresim.com/J3JJXo)
hayırlı olsun :)
modüle giren kablo renkleri ile araç üzeridne bağlanacak olan kablo renkleri aynı mıdır? üniveral mi yani ? kablo renk kodları
lostromos
19-10-2016, 20:57
modüle giren kablo renkleri ile araç üzeridne bağlanacak olan kablo renkleri aynı mıdır? üniveral mi yani ? kablo renk kodları
Her araçta kablo renkleri farklı olduğundan renkler aynı değildir maalesef.
Aliburakb
27-01-2017, 13:53
konu hakkında bi gelişme varmıdır satış vs ?
lostromos
28-01-2017, 17:34
konu hakkında bi gelişme varmıdır satış vs ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-sinyal-kolundan-parlaklik-ayarli-amerikan-park-modulu-tr-de-tek-349938677/detay/)
Ürünün satışı aktif mı ? Kullanan arkadaş var mıdır, memnun musunuz ?
Ürünün satışı aktif mı ? Kullanan arkadaş var mıdır, memnun musunuz ?
aldım takma fırsatım olmadı istersen iletişime geç.
Biz kullanıyoruz. Öncelikle,görünüş açısından gecikmeli yanma gibi özelliklerini çok beğeniyorum. Aracıma sıkıntısız montajını yaptık. Bir kereilğine mahsus olarak amerikan park çalışmamazlık etti,onu da sıcaklıktan ötürü zannediyorum. Modülü söküp tekrar takınca,yerini de havadar bir yere alınca problem düzeldi.
Modülü üreten kişi ile iletişime geçtim,şu sönme süresini bilgisayardan tekrar ayarlayacağım müsait bir vakitte. Yavaş yavaş yanmasını istiyorum açıkçası. Çalışmasına ait videoyu kardeşim farklı bir forum için çekmiş.
https://vimeo.com/211023873
ontheair
10-06-2017, 15:08
satış liklerinin hiçbiri çalışmıyor. Güncel linki bilen var mı?
lostromos
14-06-2017, 17:14
satış liklerinin hiçbiri çalışmıyor. Güncel linki bilen var mı?
İlan bilgilerini paylasmak yasaksa yonetici mesajimi silebilir.
***** site ilan no: 349938677
Elimde son 10 adet kaldı daha isteselerde yok