Orijinalini görmek için tıklayınız : nissan 200sx s13 kouki
çok yakın bi dostumdan aracı aldım şu an tatildeyim araçla ilgilenemedim daha bir iki poz ekliyorum :) http://i66.tinypic.com/v2snc2.jpghttp://i63.tinypic.com/30sccq0.jpg
Hayırlı olsun, kervana hoş geldin. Emre' nin aracı deli gibi üzerine titrerdi :) bu arada 200sx hastalıktır. dipnot: kouki body değil araç
Hayırlı olsun, kervana hoş geldin. Emre' nin aracı deli gibi üzerine titrerdi :) bu arada 200sx hastalıktır. dipnot: kouki body değil araç
teşekkür ederim emre'nin aracı hep içimde vardı zaten 200sx
Çamurluğu dolduran jantlar ve kanatla ateş eder gerçekten çok güzelmiş maşallah
Maşallah aracınızı uncalida park halindeyken görüyordum hep.
Hatta içimden adamin s13 u var kaldirima park etmiş gitmiş rahatlığa bak diyordum meğerse sizinmis hakkınızı helal edin artık. :D :D
Çamurluğu dolduran jantlar ve kanatla ateş eder gerçekten çok güzelmiş maşallah
valla aynı şeyleri düşünüyoruz spacer yapıp güzel bi kanat takıcam teşekkür ederim :D
Maşallah aracınızı uncalida park halindeyken görüyordum hep.
Hatta içimden adamin s13 u var kaldirima park etmiş gitmiş rahatlığa bak diyordum meğerse sizinmis hakkınızı helal edin artık. :D :D
kardeşim o bahsettiğin yer emrenin garajı idi ama evler çok yakın 500 metre ilerde durucak az teşekür ederim genede :)
5 bijon porya, s14 ön frenler, jant lastik mantıklı hareket olur :)
mannerboy
08-08-2016, 10:21
temiz bir s13 müş maşallah
Tam spacer yazıcaktım yazmışsınız zaten. Çok güzel duruyor maşallah.
2-3 yıl kadar kullandım s14 günlük kullanmama rağmen tek söyleyebileceğim şey 200sx pişmanlıktır. Hala olsa gene alırdım, hatta geçen aylarda almanın eşiğinden döndüm ama pişmanlıktır yani :)
tlgylmz106
08-08-2016, 12:23
Üst mesajlarda jant söylenmiş gerisine söylenecek bir şey yok zaten maşallah kazasız belasız kullanın.
Tam spacer yazıcaktım yazmışsınız zaten. Çok güzel duruyor maşallah.
2-3 yıl kadar kullandım s14 günlük kullanmama rağmen tek söyleyebileceğim şey 200sx pişmanlıktır. Hala olsa gene alırdım, hatta geçen aylarda almanın eşiğinden döndüm ama pişmanlıktır yani :)valla ben daha bir gün binebildim ama insanın garajında bi 200sx yatıyo olması bile şu anda huzur veriyor ban teşekkür ederim :D
Üst mesajlarda jant söylenmiş gerisine söylenecek bir şey yok zaten maşallah kazasız belasız kullanın.
teşekkür ederim spacer takıp jantları gunmetal yapıcam şimdilik
İlk başta öyle oluyor zaten sonra satarken ulan ne para harcadım yahu diyorsunuz iki gün sonra satılık ilanına bakmaya başlıyorsunuz sattıktan sonra. Ben aslıma döndüm impreza aldım mutluyum an itibariyle.(gene bakıyorum orası ayrı ama:))
İlk başta öyle oluyor zaten sonra satarken ulan ne para harcadım yahu diyorsunuz iki gün sonra satılık ilanına bakmaya başlıyorsunuz sattıktan sonra. Ben aslıma döndüm impreza aldım mutluyum an itibariyle.(gene bakıyorum orası ayrı ama:))
valla inş allah güç kuvvet verirde çocuğuma bırakırım aracımı çünkü 200sx benim küçüklükten beri hayalimdi :)
http://i66.tinypic.com/ny9o93.jpg ufak dokunuşlarım başladı:)