Orijinalini görmek için tıklayınız : İçerde (Yeni Dizi)
Kudret sarpı yanına alır mı peki :)
ghibli06
16-05-2017, 09:15
laylaylom faslını uzatmasalar bu çözülmeler 4-5 bölüm önce başlasaydı daha iyi olacaktı...
Mr.Bilal
16-05-2017, 10:22
Cıx Sarp Organize işler müdürü olup Celal i tepikleyecek :)
free-hifi
16-05-2017, 10:30
mert sarp ı neden vur(A)madı ?
füsun teyze fucktörü...
çünkü kardeşi :D
ahmetgurlek
16-05-2017, 11:19
melek sarp'ın hayatını kurtarmak için öldü.
yusuf müdür sarp'ın hayatını kurtarmak için öldü.
mert hiç kurtarmadıysa 10 kere falan sarp'ın hayatını kurtardı.
böyle başrol oyuncusu mu olur ya? sürekli tuzağa düşen, sürekli müşkül durumda, beceriksiz, kurtarılmaya bekleyen vs vs
bence yapımcılar mert ve sarp karakterleri arasında ciddi bir dengesizlik yarattılar. mert her şeyi beceren, her işi halleden, her şeyi akıl eden uyanan karakter, sarp ise sürekli çuvallayan, kaybeden...
böyle başrol oyuncusu mu olur ya? sürekli tuzağa düşen, sürekli müşkül durumda, beceriksiz, kurtarılmaya bekleyen vs vs
bence yapımcılar mert ve sarp karakterleri arasında ciddi bir dengesizlik yarattılar. mert her şeyi beceren, her işi halleden, her şeyi akıl eden uyanan karakter, sarp ise sürekli çuvallayan, kaybeden...
mert seneryoya para indiriyordur belki
osmanaydo
16-05-2017, 12:11
İyice geyiğe sardı diye bıraktım, dizi coşmuş.
gokhankenar
16-05-2017, 12:31
Bence artık bunu bırakıp SÖZ dizisine konu açmalıyız. 7 bölümdür Gayet güzel gidiyor dizi
Fatmagül de başrol oyuncusuydu ama.. :/
painkller
16-05-2017, 14:23
çünkü kardeşi :D
hayır abi kan çekti :/
ahmetgurlek
16-05-2017, 15:20
Fatmagül de başrol oyuncusuydu ama.. :/
Sarp'ın tek rakibi fatmagül mü diyosun bu durumda? :D:D
serkanokan
16-05-2017, 16:55
5 bölüm kaldı bitmesine, bitsin de artık; iyice saçmalamaya başladılar senaryoda..
Jön Türk
19-05-2017, 10:24
https://www.youtube.com/watch?v=EQPdCBEjG3s
İcerde 35. Bolum Fragman - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=EQPdCBEjG3s)
İçerde 35. Bölüm Fragman
phoenixs
19-05-2017, 10:33
Saçma bi fragman olmuş daha önce Yusuf müdürün amiri ile bi sahne vardı hatırlıyorum
mudur sarpi kurtarmak icin kaydini sildi heralde
EfeTopcu
19-05-2017, 10:51
mudur sarpi kurtarmak icin kaydini sildi heralde
Bana da öyle geliyor
Celal öldümü dersüniz
Ölmezse o senaristttinnnn .:)₺@/"/₺/)-&&-
ben diyorumkı bu yeni gelen müdür bence sarpı acığa çıkartmak istemiyor kendisi bilecek ssanırım sadece..
Mr.Bilal
19-05-2017, 12:18
Coşkunun Celale gorunmesi hic iyi olmadi. Oda soyleyemeden ölecek artik tüh
i-vtec07
19-05-2017, 13:19
Coskun celali vuramaz bence kesin mert sıkar ona ölürken ula ogğlum siz kardeşsiniz diyecek.
Müdür'ün ölümünden sonra Sarp emniyette ön plana çıkar diye düşünüyordum ama sanırım 39 bölümde bitmeyecek dizi , yeni müdür vs derken uzatacaklar gibi.
ghibli06
20-05-2017, 10:49
yahu ne kadar saçma, müdürün telefonunu incelesinler son 1 senede günde 10 sefer konuştuğu kişi Sarp ayrıca 10 bölüm önce emniyet müdürü de biliyor Sarp ın içerde olduğunu...
Fragmanda Yusuf'un oğlu Sarp'ın söylediği numaranın son hanesini girmedi. Yoksa celalin içerdeki 2. adamı mı diye düşünüyor insan
phoenixs
20-05-2017, 11:10
yahu ne kadar saçma, müdürün telefonunu incelesinler son 1 senede günde 10 sefer konuştuğu kişi Sarp ayrıca 10 bölüm önce emniyet müdürü de biliyor Sarp ın içerde olduğunu...
Abi kesinlikle katılıyorum sana zaten bu fragman daki sahne çok basit bir sahne olacak hemen geçecek diye düşünüyorum
Yeni fragmanı izledimde yok böyle birşey Yarın akşamı iple çekiyorum
yeni fragman bitirdi :)
İcerde 35. Bolum 2. Fragman - YouTube (https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=26GUCubzNv0)
Mr.Bilal
21-05-2017, 19:40
Çok fena ters köşe yedik :)
Yazmıştım bakalım :)
Dosya yanarken görünen Fluence kadranı.Dizide o aracı Mert kullanıyordu son bölümlerde.
Not:Gözlüğü hâlâ bulamadık.:)
serkanokan
21-05-2017, 22:53
Bence yusuf müdür ölmedi :)
Bence yusuf müdür ölmedi :)
Senaristi bulup döverler :):)
gokhankenar
21-05-2017, 23:33
Hadi bakalım :)
https://www.youtube.com/watch?v=HhdkbI_OqNI
Allaaaaahhhhhhhh :):):)
Dizi bitiyorrrrrrr :):)
phoenixs
21-05-2017, 23:56
Rüya değilse gerçekten dizi bitiyor
Yılmaz brothersssss :-) kaldırmış gezer bundan sonraki bölümler de
umut hala içerde :)
hele sukur alumınyum .
Mr.Bilal
22-05-2017, 06:22
Celallllll yatacak yerin yok lan. Kaçç mç
Bunların hepsi Sarp'ın hayal dünyasıymış,Celal tuzlukmuş falan filan :D
O kadar saçmalığa sardıki senaryo resmen koca polis teşkilatını g.t oğlanına çevirdiler. Kıçı kırık bir mafya babası emniyetin içine sızıyor dosya yakıyor vs vs. güya sarpın gerçek kimliğini bulamıyorlarda bilmem neler. Bence uyarı gelir diziye siz polis teşkilatını böyle alçaltamazsınız diye.
Fragmanda Yusuf'un oğlu Sarp'ın söylediği numaranın son hanesini girmedi. Yoksa celalin içerdeki 2. adamı mı diye düşünüyor insan
4 5 bölüm evvel de aten bu müdürümn oğlu tam arabadan çıktı, celal bişeyler demişti. havada kalmıştı o sahne.
ordan bağlarlar şimdi belki
bunlar yusuf müdür öldü diye ağlıyor olmasınlar :)
h.guroglu
22-05-2017, 08:54
O kadar saçmalığa sardıki senaryo resmen koca polis teşkilatını g.t oğlanına çevirdiler. Kıçı kırık bir mafya babası emniyetin içine sızıyor dosya yakıyor vs vs. güya sarpın gerçek kimliğini bulamıyorlarda bilmem neler. Bence uyarı gelir diziye siz polis teşkilatını böyle alçaltamazsınız diye.
zaten 1 yada 2 bölüm sonra final yapacak hatta bölümler çekildi diye biliyorum o yüzden bişey olmaz
tayreep_john
22-05-2017, 09:28
40 bölüm iki kardeşin birbirini öğrenmesini bekledik iyi sabır varmış bizde... yanlız diziyle ilgili bir e mail adresi bulursam sağlam giydircem :)
Mr.Bilal
22-05-2017, 09:48
40 bölüm iki kardeşin birbirini öğrenmesini bekledik iyi sabır varmış bizde... yanlız diziyle ilgili bir e mail adresi bulursam sağlam giydircem :)
Dizi yapım şirketine mail atabilirsin :)
hala yusuf mudurun celalle is birligi icinde olup olmadigini gostermediler , bir sahne vardi yusufyn istifasindan once celalle ayni odada elbise deniyorlardi gülüşüp
Mr.Bilal
22-05-2017, 14:10
hala yusuf mudurun celalle is birligi icinde olup olmadigini gostermediler , bir sahne vardi yusufyn istifasindan once celalle ayni odada elbise deniyorlardi gülüşüp
oradan bişey çıkacağını sanmıyorum. gülüşmeler bence birbirlerine küfür mahiyetindeydi :)
phoenixs
22-05-2017, 19:46
Yusuf müdürün vurulduğu sahneyi izleyince içim acıdı beyler
Arkadaş bu nasıl bir sistemki her giren tek tuşla kayıt silebiliyor. Tamam dizi bu, gerçekle kurguyu ayırıyoruz eyvallah ama bişeyi yapıyoken azcık da mantıklı olun :)
hddsheriff
22-05-2017, 20:56
Tek tuşla gizli soruşturmacı dosyası siliyorlar , aklımızla dalga geçiyorlar abv böyle senaristlerin
phoenixs
22-05-2017, 21:02
Tek tuşla silen tek tuşla kayıt da açar gideyim de polis olayım :-) bu diziye yakışmayan bir hareket olmuş
Birde Türk polisini böyle saf göstermek de hoş olmamış
bilgisayarda boş dosyayı silerken bile soruyor Windows, eminmisin diye :) eminim sil amk, diyorsun, yine de geri dönüşüm kutusuna atıyor :) bunların sistemi Sorgusuz sualsiz tek tuşla siliyor, tertemiz :)
Flashback ile geri dönüşüm kutusunu göstereceklermiş.:D
phoenixs
22-05-2017, 21:31
P1Ch G0kh4n
Flashback ile geri dönüşüm kutusunu göstereceklermiş.:D
Hahahaha ama Celal in diger adamı geri dönüşüm kutusunu siliyomuş :)
Celal yusuf yusufffff :)
Kudreti kısmi bildim :)
Mr.Bilal
22-05-2017, 21:56
Yusuf un ogluna cok pis kuruldum
Mr.Bilal
22-05-2017, 22:31
Rüya mı lan
bi an sarp dudaktan yapısacak sandım :D
hddsheriff
22-05-2017, 22:31
Sarp Mert'in dudaklara yapışacak az kaldı :D
Bu dizi insanı kanser eder emenike :D
İçerde misin Umuuuuuut :D
painkller
22-05-2017, 22:34
Celalin rüyası çıkmasında
Hay anasini ya bi an opusucekler ikiside gay olup baska ulkeye gidicekler sandim. Ruya cikarsa dahada izlemem artik.
Kim kimin içinde arkadaş.
Sarp Mert'in dudaklara yapışacak az kaldı :D
Hay anasini ya bi an opusucekler ikiside gay olup baska ulkeye gidicekler sandim. Ruya cikarsa dahada izlemem artik.
Yalnız değilmişim :):)
Gömecek dudaklarına dedim bir an :)
free-hifi
22-05-2017, 22:43
Yalnız değilmişim :):)
Gömecek dudaklarına dedim bir an :)
Hepimiz neden aynı şeyi düşündük :)
Hepimiz neden aynı şeyi düşündük :)
Senarist yüzünden
Bu akşam çok sövdümmm çoşkun ölürmü arkadaş
phoenixs
22-05-2017, 22:47
Son sahne coşkun un rüyası herhalde
free-hifi
22-05-2017, 22:47
Eğer rüya ise izlediğim dk kadar o yönetmenin sulalseini küfür ederim
Eğer rüya ise izlediğim dk kadar o yönetmenin sulalseini küfür ederim
+1905 "₺)@&(&;&:@/@
cabriolet
22-05-2017, 22:51
hahahahahahahahaha
hddsheriff
22-05-2017, 22:53
Son sahne coşkun un rüyası herhalde
rüya değil bence celalin yatağına mermiyi mert yerleştirdi bence. Bu sarılma sahnesi de Coşkun ölmeden önce gerçekleşmiş gibi tabi bu inne senarislerin ne yapacağı belli olmaz.
rüya değil bence celalin yatağına mermiyi mert yerleştirdi bence. Bu sarılma sahnesi de Coşkun ölmeden önce gerçekleşmiş gibi tabi bu inne senarislerin ne yapacağı belli olmaz.
Nokta atisi yaptin reis katiliyorum sana,haftaya bu vakitler tekrardan goruselim
Sonunda aq içim rahatladı
Bence billboard müzik ödülleri daha iyi Niki Minaj yine fenaa:)
sarpla merti kullanıp çeteyi çökerttiler heralde son öpüşememe sahnesinden onu anladım :D yoksa sarpovsky içerdemisin demezdi , yusuf müdür bence yavsagın büyüğü çıkacak celalle iş birliginde olduğu belgelenebilir , son bölümdede emri ben verdim demesi için ***** kişiyi ekranda görürüz sanırım :P
buarada bunlar bastonlu kerkenezin rüyasıda olabilir :) öyle olursa bu diziyi değil ay yapımın dizilerini izlemeyi bırakırım :D böyle ters köşemi olur mq
free-hifi
22-05-2017, 23:20
Velev ki oyle mert neden Coşkun u öldürdü
coskunda da celik yelek var.
hddsheriff
22-05-2017, 23:42
sarp mert'e intikam alması için bir fırsat vermiş olabilir. Muhtemelen yazdıklarımızdan çok daha farklı şeyler çıkacak haftaya , bekleyip görelim.
T.şk geçtiğimiz dizi şimdi vazgeçilmezimiz oldu mk :)
mannerboy
23-05-2017, 02:43
Benim tahminim coşkun söyledi. Çünkü sarp celale coşkunun yaşadığını neden söylesin ? Bir diğer mevzuda sarp bunca zaman coşkunu bulamadı da bu akşam mı buldu davutun elinden aldı ? Merte gelicek olursak coşkunu celal baba için bile olsa vurmaz ya eline ya ağına sıkardı öğrenmek için. Çoşkunla yapılan anlaşma sonucu coşkunun hayatta kalması için yapilan bir plandı coşkundada celik yelek vardı. Böylece celal son delilide yok ettim sandı mertde celale kendini kanıtlamış oldu senin için coşkunu vurdum dedi. Daha başka bi yolu yok gibi
agresive
23-05-2017, 02:54
fragmanları izleyince dedim ki bu bölüm efsane ama bildiğin cacık çıktı paso hayal ürünü çoşkun ne ara sarpla merte kardeşsiniz dedi de öldü bunlar abi kardeş sarıldı çoşkun bitti saçmaydı.
özellikle yusufun oğlu tek tuşla gizli görevdeki adamın bütün dosyasını sildi yerine atanan müdür daha yusufun odasına girmemişken oğlu girip şifreyi bilip dosyayı aldı falan saçmaladı bence iyice
eskiden geçmişe dönük gösterimler olurdu onlarda yok son bölümler reyting kasıyorlar
Mr.Bilal
23-05-2017, 06:21
Bol flashbackli bölüm izleriz haftaya. Mert Coskun u vurmadan once ogrendi ve plan yaptilar Coskunun hayatta kalmasi icin. Celal ikisiyle bas edemem demisti. Tirsak Cellooo bu bölüm ölsunde sen seyret :)
Bir nebze tahminim tuttu celalin adamı olmasa da celal beynini yıkadın acısı olan adamın. Bilgisayardan kayıt silme olayı da yalan bence o şekilde kayıt hiçbir yerde silinmez ve senarister izleyicinin ne dikkatle izlediğini farkındadır bence böyle bir gaflete düşmezler :) Mert'in bilgisayarında sildi kaydı ve silme aklını Mert verdi yusufun oğluna. Ordan da bişeyler çıkacak bence. Yılmaz Brothers birleşti şimdi celal düşünsün :D
Celalin rüyası çıkmasında
'' kardeş olarak sarıldıklarını gördüğümüz sahne celal'in rüyasıdır. celal ter içinde uyanır. davut "babam kim terletti seni kurban olduğum canım babam bıyıklarını emiklediğim" der celal'in dudaklara yapışır. bunu gören yeşim şok olur ve kudret ile işbirliği yapmaya karar verir. ''
- Alıntıdır
içerde karaköyde :)
https://i.hizliresim.com/NpMdNX.jpg (https://hizliresim.com/NpMdNX)
bence yusuf müdürün alyanaktan dolayısıyla kudretten aldığı o herkesin dosyasının bulunduğu çanta sayesinde çözüldü iş. o çanta o bölümden sonra hiç ortalarda görünmedi.
ottoman32
24-05-2017, 01:24
o değil de bu kadar uğraşasıya gidip diğer müdürle konuşsa çözülecek mevzu
ghibli06
24-05-2017, 05:23
emniyette hangi arşiv basit bir memurun 'delete' tuşuyla tarihe karışabilir acaba?
Incicaps - Beklenen son ♥ (https://www.facebook.com/incicaps/videos/1675848079114946/)
hahaha kesin izleyin :))
emniyette hangi arşiv basit bir memurun 'delete' tuşuyla tarihe karışabilir acaba?
mantığın bittiği yer bence :)
Incicaps - Beklenen son ♥ (https://www.facebook.com/incicaps/videos/1675848079114946/)
hahaha kesin izleyin :))
nice pic bro :D
yani.. silinse bile bir yetki kodu felan istemesi lazım sistemin :)
ghibli06
24-05-2017, 10:10
yani.. silinse bile bir yetki kodu felan istemesi lazım sistemin :)
ve de illa ki bir yedeği vardır...
Mr.Bilal
24-05-2017, 10:13
Dizi olacak ya. Çok kurcalamayın. 4 bölüm sonra kurtuluyoz :)
Resmen saçmaladılar artık bitse de bende izlesem olmuyor izlemesem aklım kalıyor olayından kurtulsam :)
phoenixs
25-05-2017, 22:12
Beyler fragman ne zaman yayınlanıyor bilen var mı ?
gokhankenar
26-05-2017, 00:12
Beyler fragman ne zaman yayınlanıyor bilen var mı ?
Buyur hocam
https://www.youtube.com/watch?v=NTB-2rPqgaU
BurakYozgat.
26-05-2017, 07:59
35. Bölümde nasıl öğrendiklerini senarist amca bize göstermemişti. Muhtemelen fragman önceki bölümde nasıl öğrendiklerini gösteriyor.
Yani senaristin kulaklarını çınlatmamak için öyle olmasını umuyorum.
i-vtec07
26-05-2017, 08:26
Dizi geriye mi sarıyo yaw noluyo :D adamlar bi bölüm önce sarmaş dolaştı
öyledir, inşallah bu son 4 bölüm güzel olur.
free-hifi
26-05-2017, 10:11
Vay coskun
Mr.Bilal
26-05-2017, 10:15
Dizi geriye mi sarıyo yaw noluyo :D adamlar bi bölüm önce sarmaş dolaştı
Flashback yapmışlar çok anlaşılmaz bir durum yok :) son bölümde ki sarılma sahnesinin nasıl cereyan ettiğini göstermişler :D
free-hifi
26-05-2017, 13:51
Flashback yapmışlar çok anlaşılmaz bir durum yok :) son bölümde ki sarılma sahnesinin nasıl cereyan ettiğini göstermişler :D
Fragmanda nden sarilmadilar . Sonra sarildilar
Fragmanda nden sarilmadilar . Sonra sarildilar
mumkunse sarılmasınlar .. hatta sarp merti kafasından kavramasın :D
free-hifi
26-05-2017, 20:36
mumkunse sarılmasınlar .. hatta sarp merti kafasından kavramasın :D
Aile ile izliyoruz abi yanlış sahneler :)
Emniyet kayıtlarını silme yetkisi herkese verilmez.. O yetkiye sahip kişiler üst düzey kişilerdir..
Saçmaladılar orada epey..
Emniyet kayıtlarını silme yetkisi herkese verilmez.. O yetkiye sahip kişiler üst düzey kişilerdir..
Saçmaladılar orada epey..
biz forumda bıle yazdıgımızı sılemıyoruz
adam çat dıye sıldı :) okadar kolay degıl verılerı sılmek cıdden cok sacmaladılar orada
biz forumda bıle yazdıgımızı sılemıyoruz
adam çat dıye sıldı :) okadar kolay degıl verılerı sılmek cıdden cok sacmaladılar orada
Muz forumu mu bura
silemen tabe :))))
free-hifi
28-05-2017, 16:43
F2 çıktı arkadaşlar
https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=m0Uaysw9PsI
İçerde 36. Bölüm 2. Fragman - YouTube (https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=m0Uaysw9PsI)
cabriolet
28-05-2017, 17:03
Bu bölümde bunların öpüşmesi koklaşmasıyla geçer kesin
i-vtec07
28-05-2017, 17:14
Keşke şu dizi hafta 2 kere ve 45 dk falan olsa, sürekli sarılma ağlama izliyoz amk (bknz:spor gazetesi)
mutlu sonla bitmeyip kardeşlerden biri ölecekse bari sarp ölsün:)
ghibli06
29-05-2017, 10:33
mutlu sonla bitmeyip kardeşlerden biri ölecekse bari sarp ölsün:)
orj. filmde herkes ölüyor...
Mr.Bilal
29-05-2017, 10:38
Senin yaptığını çorumlu yapmaz walla :) söylenecek şey mi şimdi dizi tam heyecan bulmuşken. şimdi hepsi ölecek modunda izleyecez :)
ghibli06
29-05-2017, 10:44
Senin yaptığını çorumlu yapmaz walla :) söylenecek şey mi şimdi dizi tam heyecan bulmuşken. şimdi hepsi ölecek modunda izleyecez :)
hahaa ama ben bunu daha dizi ilk başladığında da yazdım :)
Mr.Bilal
29-05-2017, 12:32
hahaa ama ben bunu daha dizi ilk başladığında da yazdım :)
O yazdığını gormemistim. Keske ozaman gorseydim en azindan espri der gecerdim. Simdi olmasi muhtemel bir durum :)
üzdün abi...:D
tayreep_john
29-05-2017, 14:44
okadar uzadı ki okadar gıcık oluyorum ki diziye... bence minik herkezi toplayıp bombayı bi patlatsın dizi öyle bitsin..
free-hifi
29-05-2017, 20:20
Manyah coskun
phoenixs
29-05-2017, 21:03
Coşkun da çakma Gandalf gibi
Nameless34
29-05-2017, 22:44
Eninde sonunda herkes ölücek bu alyanak herkesin malına çöküp kıh kıh gülecek, haddini bilen çakal.
vasat bi bölümdü biliyoduk zaten ugur yücelin diziden çıkacagını :D meleksiz tadı tuzu kalmadı zaten :D
free-hifi
29-05-2017, 23:56
vasat bi bölümdü biliyoduk zaten ugur yücelin diziden çıkacagını :D meleksiz tadı tuzu kalmadı zaten :D
Melek son bölümde gösterecek mis abi
Hepsi gebericekse çok güzel haber
Şimdi izlenir işte
ahmetgurlek
30-05-2017, 10:14
son 5 dk hariç vasat bi bölümdü, hele aynı fabrikayı 2 farklı kişiyle 2 kere gezmek... akıllara zarardı...
120 dk da 5 dk iyi desek, % 96'sı vasat demek ki.. peh peh peh
Jön Türk
31-05-2017, 09:38
https://www.youtube.com/watch?v=9U6j68k-nfQ
İcerde 37. Bolum - Sneak Peek - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=9U6j68k-nfQ)
tayreep_john
31-05-2017, 13:24
37. bölümün ilk sahnesine baklırsa kebabçı celal amcamız mert ve sarpın gazabından kurtulmak için bastonuna oturup inhihar edicek :D :D :D
https://youtu.be/Qiut6Z5YlXI
Hizlandiirlmis bolumler:)
Mr.Bilal
01-06-2017, 23:36
Beklenen kavuşma
Son 3 bölüm dedi ya alllahhhh çok şükürr :):)
ghibli06
02-06-2017, 08:57
Kardeşlerden birinin bu ara ölmesi lazım :D
sarp gitsin mert kalsın:D
Mr.Bilal
02-06-2017, 12:51
Walla girmeyecem bu konuya bak :) yapma etme son 3 bölüm kalmış mundar etme :D
https://www.youtube.com/watch?v=gnVWOPibPYg&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=gnVWOPibPYg&feature=share
hddsheriff
04-06-2017, 00:23
Füsun ölecek anlaşılan
Bence eylem ölecek. Haberi girdiğinde düşünmüştüm bu eylemi bitirirler diye :)
füsun eylemin önüne atlayarak evladına kavuşmadan ölecek diyorum :D
hddsheriff
04-06-2017, 02:09
füsun eylemin önüne atlayarak evladına kavuşmadan ölecek diyorum :D
1. Fragmanda kavuşuyor , bence de Füsun merminin önüne atlayacak ve ölecek
davut ölecek arkadan biri sıkacak
Bana hepsi uyar 3 hafta sonu konu kilitlenmesini bekleyenlerdenim
Bıktıkkkkkkkk aminyummmmm
1. Fragmanda kavuşuyor , bence de Füsun merminin önüne atlayacak ve ölecek
o zaman evladına doyamadan ölecek olarak düzeltiyorum :)
Mr.Bilal
05-06-2017, 20:25
Run Coşkun Runnn :)
İbrahim33
05-06-2017, 20:27
Babamın eski bir ortağı vardı. Has diyarbakır şivesi konuşurdu. Coşkunu gördükçe o geliyor aklıma :D gülümsüyorum.
free-hifi
05-06-2017, 20:30
Kudret nasıl oldu kaçırdım orayi
2 hafta sonra bugün ızdırap bitiyorya gerisi önemli değil
Bu kadın komiserde serpildi iyice:)
Jön Türk
05-06-2017, 22:47
Celaaaaal :D
bu dizini,n sonunda kazanan coşkun olcak herhalde:D
Bu rahatsız olanları tv karşısına zorla bağlayıp gozlerını acık sekılde bantlıyolarmı ? :D
yahu aksıyon sahnelerınde cok uzatıyolar. davut gırdı odaya altı ustu sıkacan 2 tane kursun.. lan ne o kadar seramonı?
ahmetgurlek
06-06-2017, 09:44
bazı bölümler uykusuz kaldığım için çok üzülüyorum.. gerçek...
gokhankenar
06-06-2017, 11:50
Şu dizi bitsinde Söz dizisine tam olarak konsantre olayım :)
bu dizini,n sonunda kazanan coşkun olcak herhalde:D
aynen :) son 2 bölümdür keyfi yerinde
Bir davutun kosusuna hastayim ceylan gibi sekiyo , birde çelal babanin yirtik dondan cikar gibi heryerden çikmasina.
Jön Türk
09-06-2017, 21:48
https://www.youtube.com/watch?v=VcpiUM0XroY
İçerde 38. Bölüm Fragman - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=VcpiUM0XroY)
İçerde 38. Bölüm Fragman
phoenixs
09-06-2017, 22:07
O.ç. Celal
free-hifi
09-06-2017, 23:46
O.ç. Celal
Anonim Evlat calal
Mr.Bilal
10-06-2017, 02:05
Ters köşe olabilirrr :)
serkanokan
10-06-2017, 09:46
https://www.youtube.com/watch?v=bqHirYU7pTY
Mr.Bilal
12-06-2017, 00:57
Bence celal vuruldu...
https://youtu.be/pRUB2WobnjA
Daha önceki fragmanlardaki en son silah patlama ses ve görüntüde parlama efektinden yola çıkarak sıkmadı diyorum :D
phoenixs
12-06-2017, 01:41
Daha önceki fragmanlardaki en son silah patlama ses ve görüntüde parlama efektinden yola çıkarak sıkmadı diyorum :D
Kesinlikle katılıyorum
free-hifi
12-06-2017, 02:36
Gizli bir çekim düştü o arada organize şube orayı basacak :)
yeni gelen müdür, Sarp'ın polis olduğunu öğrenmişti, bence organize baskına gelebilir.
kiraccemal
12-06-2017, 09:44
içimden bir his, bu son 2 bölümün felan yalan olduğunu, bizleri yine ters köşe yapıp diziyi gelecek sezonda devam ettirecekler diyor.
2 bölümde bitirmeyen yapımcıyı dodiklesinler
İnş birileri ölür
Gebersinler hepsi :)
İcerde 38.Bolum 2.Fragman Analizi . KANIT VAR ! - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=o51Z7UYJsHE)
tahmin ve kanıtlı :D
Video işi bozdu ya.Metin çıkıp gelseydi,o sıksaydı.:D
Nasıl gidiyiiii :):)
Celal anırıyor sürekli :)
İbrahim33
12-06-2017, 22:23
Alyanakta bişeyler var. Çok kinayeli konuştu.
Alyanakta bişeyler var. Çok kinayeli konuştu.
Alyanak silahı verdi babaya, babalara getirebilir celali.
Karısı alyanak gol atacak celale :):)
İbrahim33
12-06-2017, 22:34
Kamera olabilir mekanda. İtiraf ettiriyorlar. Ya da baskın gelebilir.
İbrahim33
12-06-2017, 22:35
Ve dediğim gibi oldu
noldu şmdi beyler alyanaktamı polis çıktı :D
phoenixs
12-06-2017, 22:48
Dizi bitti resmen :-) haftaya mutlu mesut aile tablosu
Jön Türk
12-06-2017, 22:56
40 yılda bir de olsa iyiler kazanacak !!!
Eee eylem niye agladi simdi fragmanda.Ruzgarin yönu degisti yine
Jön Türk
12-06-2017, 22:58
hay sneakpeekiini
https://www.youtube.com/watch?v=-BXbGDqpEdA
Dynatech
12-06-2017, 22:58
Yusuf müdür ölmemiş tahmin edildigi gibi
AhmetKaratay
12-06-2017, 23:01
Celal ölmedi yaşıyor dediğine göre dizi bitmicek sanırım sezon finali yapıcaklar bi sonraki sezonda sarp ve umut celale karşı olucak heralde :D
yusufun ölmediği nerde ortaya cıktı ? bi mok anlamadım anlatın genşlerr
Yusuf müdür ölmedi mi alalalala :)
Celal cezaevinden öldü diye çıkardılar
Merti kaldırdılar
Mert finalde ölüyor
2. Sezona ekmek kalmadı bence :)
Aslında bu bölüm final olmalıydı
yeter lan yeter
https://www.youtube.com/watch?v=xOnCoqcjDjg
free-hifi
12-06-2017, 23:47
Ben polis baskın olmadan istasyona gittim fiyat değişimi icin. Neler olmuş la o arada vay be
Dynatech
13-06-2017, 00:03
Arkaya zoom yaptı cok kısa bir sahnede, boş yere yapmamışlardır, burada görünen yusuf mu ben mi ...mden uydurdum :)
http://i65.tinypic.com/2qc1hxk.jpg
yusufla alakası yok.
henuz yenı bolumu ızlemedım ama resımden gordugum kadarıyla kesınlıkle yusuf degıl.
EfeTopcu
13-06-2017, 00:41
Arkaya zoom yaptı cok kısa bir sahnede, boş yere yapmamışlardır, burada görünen yusuf mu ben mi ...mden uydurdum :)
Yusuf degil kesinlikle ama metin olabilir :D
phoenixs
13-06-2017, 01:04
İçeri giren polisler den bazıları bence Celal in adamı olabilir
serkanokan
13-06-2017, 01:15
Sarpın bu başarısından sonra yeni sokak modası şapkayı kulakları kıstırarak takmak olacaktır :icon_tup:
kiraccemal
13-06-2017, 10:21
bu bölümde yap finalini, ne milletin aklını karıştırıyorsun düğün günü süslenen baldız gibi...
20 bölüm filan olsaymış çok güzel bi dizi olurmuş aslında
kafası merte dönük adamın , sanırım bu harekat polisi vasıtasıyla kacıracaklar merti
Jön Türk
15-06-2017, 22:28
https://www.youtube.com/watch?v=7Y836wEYXuw
Final !
sinanbaysal
15-06-2017, 22:51
https://www.youtube.com/watch?v=7Y836wEYXuw
Final !
Annasinin aaa ni yaa
Mert gazetecı kız laylaylom yaptıgına gore demekkı depodan cıkmıslar ok ta celal hala nasıl dolanıyo o zaman o kadar telefonda dınledıler herseyı ıtıraf ettı.
gene 2 gün öncesine mi döndüler bu sahnede ?
serkanokan
16-06-2017, 10:05
Anlaşılan iyiler yine kazanmayacak.
Kendi adıma, diziyi iyilerin kazandığı 38. bölümde bırakmak en iyisi.
Anlaşılan iyiler yine kazanmayacak.
Kendi adıma, diziyi iyilerin kazandığı 38. bölümde bırakmak en iyisi.
bunu yapamazsın final zaten 39 :D
kiraccemal
16-06-2017, 11:39
Bu dizinin final yapacağına inanmayan tek kişi ben miyim?
serkanokan
16-06-2017, 13:43
bunu yapamazsın final zaten 39 :D
Ben 38'de bırakınca dizideki kahramanlar da benim nezdimde finali beklemeden 38. bölümde bırakmış oluyor ama :D
AhmetKaratay
16-06-2017, 13:51
Bu dizinin final yapacağına inanmayan tek kişi ben miyim?
abi bende sezon finali olacağını düşünüyorum hala bi sonraki sezon yine başlıycağını düşünüyorum
ÜSTÜNERC
16-06-2017, 16:48
mert ölürse dizi biter.
Jön Türk
17-06-2017, 23:16
https://www.youtube.com/watch?v=IMlTSz_7o20
phoenixs
17-06-2017, 23:31
Ulan dizi bitiyor :-) son bölüm zannedersin son fragmanı izleyince 30 bölüm daha yayınlanacak sanki aksiyon plus plus
Mr.Bilal
18-06-2017, 02:04
Kim ölecek acaba
free-hifi
19-06-2017, 19:45
Kurtulmak üzereyiz az kaldı :)
Kurtulmak üzereyiz az kaldı :)
Bitiyorrrr allahım çok şükür :)
Jön Türk
19-06-2017, 20:14
Son kez içerdeyiz
olivera7
19-06-2017, 21:05
Celal oldu bitti diyo millete sonrada otopsi yapmak lazim diyo ahah
Mr.Bilal
19-06-2017, 23:01
Hadi geçmiş olsun. Güzel son oldu. Celal in durum bitirim olmuş
i-vtec07
19-06-2017, 23:04
#bitti
10krktr :)
Jön Türk
19-06-2017, 23:06
“Kötüler hep kazanır! Dünya onlara güzel, istedikleri gibi at oynatırlar! Ama… Kırk yılda bir de olsa iyiler kazanır diyorum! Belki hayatları boyunca sadece bir kere kazanırlar ama tam kazanırlar.” #içerde
Çok güzel bir kadroydu, umarım yeni projelerde buluşurlar :)
ghibli06
19-06-2017, 23:15
filmiyle eşdeğer bir son olmadı ama olsun, güzeldi yine de... sezon boyu yorumladığımız arkadaşlar inşallah yine böyle diziler denk gelir de beraber yorumlarız ;)
Konuya kilit vurun sayın mod adminler
Çok şükür :)
valla içerdeden sonra yılışık yılışık aşk dizilerini izleyeceğimi sanmıyorum. Heleki reklamlarda tanıttıkları rüya mıydı neydi ilk fragmandan dizinin ne yolda olduğu belli. Bir söz kaldı benim için onu da internetten izlerim daha tv ile işim kalmadı
agresive
20-06-2017, 02:56
üstü kapalı son oldu kurtulduk ama aklımda deli sorular? misal sarp tutsaktı polisler ne ara organize oldu :D ki onu geçtim sarp ne ara umutu buldu silahlar patladı celal
nasıl hapise girdi ne ise şükür bitti
Ezel ve acı hayattan sonra en keyif aldığım diziydi :)
altugkocer
20-06-2017, 08:55
Bence bu son yakışmadı. Sarpla gasteci kız ölmeliydi :D
yilmazcatalbas
20-06-2017, 09:04
Dün izlerken dedim ki ulan zaten bitiyor, bari mutlu sonla bitsin be:) Hatta arkadaşlara "mutsuz son olursa ana avrat giderim ben bunlara" bile dedim o derece yani :D Artık nasıl acıdıysam adamların haline bu bir de ezel de olmuştu en son o*** eyşan aklıma geldi yine bak :D
ahmetgurlek
20-06-2017, 09:16
baya mutlu bi son oldu. allah'tan sonlarda 3-5 dk "melek" gördük de gözümüz açık gitmedik.
yeni sezonda da "melek"e rastlarsak bi yerlerde onu izleriz artık..
PiscocuK
20-06-2017, 09:29
Dizi erkeklerine sormak gerek gerçekten mi "mutlu son" :D :D :D
free-hifi
20-06-2017, 09:32
Dizi erkeklerine sormak gerek gerçekten mi "mutlu son" :D :D :D
Yok adam hapiste
Bu adam harbi oyunca valla :) Şurda bi ara gerçekten tüylerim diken diken oldu celale acıdımmı diye düşündüm :)
İcerde 39 Bolum (Final) - Celal'in Sonu - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=2ajuCT61VMY&t=62s)
h.guroglu
20-06-2017, 11:48
beklediğimden farklı bir son oldu ben gene iyilerden 1 2 kişi gider diye bekliyordum çetin tekindor son sahnede ustalığını konuşturdu tecrübe böyle bişey olsa gerek vel hasıl gene güzel bir final oldu iyiler kazandı diyelim
bakalım yeni sezonda buna benzer bir dizi çıkacakmı bundan önce en son ezel e bakmıştım ondan sonra başak bir dizi sarmadı beni
kiraccemal
20-06-2017, 11:50
Celal ne oynadı be... Usta oyuncu farkı burada ortaya çıkıyor son sahnede yıkıldık... ilk bölümden itibaren soluksuz izledim bundan sonra kolay kolay dizi izlemem çünkü böylesi zor gelir gibi...
individual
20-06-2017, 12:00
Bu diziye bence 1 sezon bile fazlaydi.
Sarp in polis oldugunu yeni gelen mudur bilmiyor ve sistemden baska bir polis kaydi siliyor.(cok sacma dizi uzasin diye)
Celal guya araba yanmis ulen sarp ayni olayi sende yaptin yani hic dusunmedenmi celal in o araba olmadigini senin gibi bir polis 1-2 gun dna sonucu bekledi.
Yani 1 sezon bile fazlaydi bu diziye bence.
Çetin Tekindor un kursu gibiydi sanki son sahneler. Usta hali belli. Mesela yusuf geldi melek geldi bide kudret gelip bi güldürebilirdi :)
Şu abimmm kardeşimmm sahneleri hep gözleri doldurdu önceki bölümlerde, bazı yerlerde çiğliklerde vardı ama genede iyiydi.
Barış büyük yancı :)
Bağırışlar aşırı yapmacık ve gereksizdi davvvuuuuuttt nerede laaaaannn kardessıım.. ebeyınn...
Coşkun zaten içerde hayvan gibi dayak yemiş adama daha ne cullanıyon herıf ayakta zor duruyo.. :D Devammeeett.. :D
Bu yandan yemıs Çinlı abla neyın hırsında o cok acaıp.
Pekı calalın karısı yataklık ve yardımdan ıcerı gırdımı acaba ?
Dızının kazananı yan rollerde bence alyanagın yenı elemanıydı yenı dızılerde goruruz onuda.
Unutmayacağız seni Alyanak.:)
https://www.youtube.com/watch?v=hw3CE04LGiA
ahmettatar
21-06-2017, 02:25
valla içerdeden sonra yılışık yılışık aşk dizilerini izleyeceğimi sanmıyorum. Heleki reklamlarda tanıttıkları rüya mıydı neydi ilk fragmandan dizinin ne yolda olduğu belli. Bir söz kaldı benim için onu da internetten izlerim daha tv ile işim kalmadı
Banshee'yi izle bana dua edeceksin...
ozan gülle
21-06-2017, 09:42
Mertin sarpin ödül töreninde taktigi gözlüğün markasini modelini bilen var mi ?
2 tane takip ettiğim dizi vardı. Birisi vatanım sensin, diğeri içerde. Birisini BlueTV den, diğerini PuhuTV den takip ettim.
15 günde bir iki bölüm üst üste izledim. Sıfır reklam, sıfır sansür. Başlıyorsun, sonuna kadar nonstop devam. Film tadında. Tavsiye ederim.
kadioglu
21-06-2017, 12:57
Aslında dizi vasatın altında ama insan sonunu merak ediyor :) Çok mantık hataları vardı. Mesela Celalin yerde yatan Ufuğa, Çinli kızın Sarpa ve Sarpın da Celalle çinli kıza silah doğrulttuğu meksika açmazı sahnesinin sonunda silahlar patladı. Celalden başka ayakta kimse kalmamış sonra ne olmuş muallak. Kim yakaladı Celali bunları biri mi kurtardı ne oldu belli değil. Bir de Miniğin kapıyı tuttuğu sahne bana Game of Thrones dan Hodoru hatırlattı direk. En iyisi yabancı diziler.
i-vtec07
21-06-2017, 13:16
40. Bölüm ilk fragman ;
kandırdım xd - YouTube (https://youtu.be/WHO1SgjVT24)
i-vtec07
21-06-2017, 13:17
Ulan be olmadı link :D neyse ben yokmuşum gibi yapın
VTec_king
21-06-2017, 19:19
güzeldi sonradan dahil olsamda,sosyal sorumluluk projesi yürütmelerini kutluyorum,sonunda kötü kaybetti,adalet yerini buldu,
fi ye başladım 5. bölümdeyim ,game of thrones a az kaldı :)
ozan gülle
22-06-2017, 12:26
Lütfen biri bana son bölümdeki mertin gözlüğünün markasını söylesin bulamadım gitti