Orijinalini görmek için tıklayınız : İçerde (Yeni Dizi)
serkanokan
22-06-2017, 12:55
Lütfen birisi de celal ve çekik gözlü kızın tek çıkışı olan koridorda sarpa ve merte görünmeden nasıl arkalarına geçip sarpa yanlış yere bakıyorsun diye bağırdığını söylesin :D
ahmettatar
25-06-2017, 09:47
Zaten yılışık bir aşk dizisi olmadığı için önermiştim. Siz yinede bir iki bölüm deneyin, yada dövüş sahnelerine falan bir bakın derim
Valla birisi konuyu kilitlesin
Her seferinde 2. Sezon mu var diye korkarak giriyorum
Valla birisi konuyu kilitlesin
Her seferinde 2. Sezon mu var diye korkarak giriyorum
:P
https://www.youtube.com/watch?v=OOW3C9_IUX8
HondatugraL
26-06-2017, 05:31
Hayatım boyunca anlam vermedım adam 2 ye tek sılah doğrultmuşlar nasıl kurtuluyor ordan hep böyle oluyor dizilerde. İyilerin herzman yaşaması gerekmıyor bazen Poyraz karayel gibi insan hasssss çekecek bir son bekliyor. 1-2 bölümüne baktım saçma geldi sarmadı son bölümede şansa denk geldim abimlerde iyiki izlememişim dedim.
Hayatım boyunca anlam vermedım adam 2 ye tek sılah doğrultmuşlar nasıl kurtuluyor ordan hep böyle oluyor dizilerde. İyilerin herzman yaşaması gerekmıyor bazen Poyraz karayel gibi insan hasssss çekecek bir son bekliyor. 1-2 bölümüne baktım saçma geldi sarmadı son bölümede şansa denk geldim abimlerde iyiki izlememişim dedim.
Game of Thrones daha da şaşırtıcı herkesin kelle koltukta :)
Herkes tavsiye ediyor başlasammı şu diziye bide hatunla seyretme abi falan diyorlar.
Herkes tavsiye ediyor başlasammı şu diziye bide hatunla seyretme abi falan diyorlar.
başla hacım :) aynen yenge ile izleme, her türlü yakın temas var.
HondatugraL
26-06-2017, 23:45
yabancı dızılerıde hiç sevmıorum ya bi monk izledim çok keyıflıydı okadar sarmıyor beni :D
başla hacım :) aynen yenge ile izleme, her türlü yakın temas var.
Yakın temasdan ziayete Galyalı diye bi grup varmış abi moralini bozuyor falan diyolar. Youtube a yazdım bişey çıkmadı.
Yakın temasdan ziayete Galyalı diye bi grup varmış abi moralini bozuyor falan diyolar. Youtube a yazdım bişey çıkmadı.
Game of Thrones - Loras and Renly - 2x03 - "Shall I bring her to you?" - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=taPGzbbuUu4)
Game of Thrones - Loras and Renly - 2x03 - "Shall I bring her to you?" - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=taPGzbbuUu4)
Yoh a kü bunlardamı var.
free-hifi
01-07-2017, 20:04
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca suç örgütlerinin işlerini takip etme, haber ve bilgi aktarma, bazı kamu görevlilerine menfaat temin etme suçlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ’Kebapçı Celal’ lakaplı C.A. ve E.Ö. gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı’nda ifadeleri alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri Adana 6’ncı Sulh Ceza Hakimliği tarafından ’Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak’ suçundan tutuklandı.
Icerdeyiz Celal Babaaa
kiraccemal
03-07-2017, 12:27
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca suç örgütlerinin işlerini takip etme, haber ve bilgi aktarma, bazı kamu görevlilerine menfaat temin etme suçlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ’Kebapçı Celal’ lakaplı C.A. ve E.Ö. gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı’nda ifadeleri alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri Adana 6’ncı Sulh Ceza Hakimliği tarafından ’Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak’ suçundan tutuklandı.
Icerdeyiz Celal Babaaa
Filme mi özenmişler? Film mi bunlardan alıntı? :)
free-hifi
03-07-2017, 12:41
bende çözemedim :D
Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ı öldüğünde mevlüt okuttuysak, bu da özentidir diye düşündüm :)