Orijinalini görmek için tıklayınız : Zeytinburnu Oto Yıkama
okul sebebiyle istanbul'a taşındım, zeytinburnu/cevizlibağdayım nef 13 merterde yaşıyorum, bulunduğum konuma yakın güzel oto yıkama bilen eden varmıdır?
KGüneyli
27-09-2016, 12:05
Meguiar's Merter | Facebook (https://www.facebook.com/meguiarsmerter/)
Bikaç kez gittim memnun kaldım ilgileniyorlar aracla. Göze batan cizik vs varsada hemen cila mila uğrasıyorlar.
Day Walker
27-09-2016, 12:37
Marmara forum bozdu yıkatma, Zeytinburnu The İstanbulun içindeki act de kötü aracı yıkamayı unutuyolar bu ikisinden uzak dur derim.
sarıyer/maslak tarafında nereyi önerebilirsiniz ?
sarıyer/maslak tarafında nereyi önerebilirsiniz ?
garage istinye
Marmara forum bozdu yıkatma, Zeytinburnu The İstanbulun içindeki act de kötü aracı yıkamayı unutuyolar bu ikisinden uzak dur derim.
the istanbuldaki act de kaç defa araç yıkattınız bilmiyorum ama ben her gittiğimde arabayla o kadar fazla uğraşmalarından sıkılıyorum artık ve kime tavsiye ettiysem minnettar oldu
Day Walker
11-10-2016, 22:28
the istanbuldaki act de kaç defa araç yıkattınız bilmiyorum ama ben her gittiğimde arabayla o kadar fazla uğraşmalarından sıkılıyorum artık ve kime tavsiye ettiysem minnettar oldu
2 defa gittim ilkinde arabayı yıkamayı unuttular pardon hemen yıkarız dediler sonra akıllanmadığım için 2. Defa gittim kapı içleri bagaj paspas altları leş gibiydi sittin sene gitmem hatta siteden gidecek komşularada gitmemeleri için çok telkinde bulunmuşluğum vardır.
Adliyenin altında özel otopark var(ispark değil diğeri) oraya gitmiştir 1 kere memnun kalmıştım. Ama sen cevizlibağ tarafında kalıyorsun. Kendin yıkamayı seviyorsan hemen E5in kenarındaki PO iyidir güzel idealdir. Erken saatlerde gitmeni tavsiye ederim.
Adliyenin altında özel otopark var(ispark değil diğeri) oraya gitmiştir 1 kere memnun kalmıştım. Ama sen cevizlibağ tarafında kalıyorsun. Kendin yıkamayı seviyorsan hemen E5in kenarındaki PO iyidir güzel idealdir. Erken saatlerde gitmeni tavsiye ederim.
+1 Adliyenin altı Gold Car kuaför işinde de tavsiye ederim yıkamada da.
Kendim yıkamayı seviyorum po hemen evimin yanı bugün gördüm çok teşekkür ederim :)
Bu arada meguiars merterde yıkattım aracımı, hizmetten gayet memnun kaldım sadece alan olarak çok sıkışık bulunduğu konumda çok sıkışık
Adliye dediğiniz bu marmara forum'a yakın sanırım bakırköy adliye değil mi?
Kendim yıkamayı seviyorum po hemen evimin yanı bugün gördüm çok teşekkür ederim :)
Bu arada meguiars merterde yıkattım aracımı, hizmetten gayet memnun kaldım sadece alan olarak çok sıkışık bulunduğu konumda çok sıkışık
Marmara forumun arkasındaki Bakırköy Adliyesi. Zeytinburnunun içinde Zeytinburnu Adliyesi var. :) Aslında yakın ama şehir içinde olduğu için ulaşımı biraz daha zor nispeten özellikle mesai çıkışı saatlerde uğramayın. Geçende Sahilyoluna yakın bir konumda oturmama rağmen zeytinburnundan çıkışım 1 buçuk saat sürmüştü. :) Trafik olmadığı zaman 5 dk sürmez. :)
okul sebebiyle istanbul'a taşındım, zeytinburnu/cevizlibağdayım nef 13 merterde yaşıyorum, bulunduğum konuma yakın güzel oto yıkama bilen eden varmıdır?
Seninle aynı kattaki köşe 2+1'de güzel yıkama yağlama cilalama varmış :D
SinanAdalı
12-10-2016, 15:15
Tavsiye edermisin ? :D
threesome yapıcam ahahahahahahaha 2+1 beni bekler
Tavsiye edermisin ? :D
Adam paylaşımcı değil baksana ya threesome yapacakmış, üçün birini verelim biz buna :D
Bulvar caddesini duymuşsunuzdur. Oraya inerken büyük meydan göreceksiniz. Orası Adliyenin oldugu yer meydanın altı otopark. Yıkamada orada 2 yönden de girişi var. Yıkama yaptırdıgınızda 2 saat ücretsiz otopark ımkanı veriyor civarda işiniz oldugunda da işinize yarayabılır.
Bulvar caddesini duymuşsunuzdur. Oraya inerken büyük meydan göreceksiniz. Orası Adliyenin oldugu yer meydanın altı otopark. Yıkamada orada 2 yönden de girişi var. Yıkama yaptırdıgınızda 2 saat ücretsiz otopark ımkanı veriyor civarda işiniz oldugunda da işinize yarayabılır.
Benim dediğim yer diyecektim ki tolunay yazısını gördüm. :D
SinanAdalı
13-10-2016, 21:09
Adam paylaşımcı değil baksana ya threesome yapacakmış, üçün birini verelim biz buna :D
Bunlar hep kaçak DNS :D