PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : O bir hayaldi benim için ama yinede kısmetimizde varmış Accord CL7-Euro-R ...

orkuteren
22-10-2016, 20:10
Yine alangirli karma karışık bir araba ile karşınızdayım. Ev aldık , çocuk oldu , bisiklet sporu vs derken araba hobimden vazgeçmeye çalışsamda hiç bir zaman içimdeki typer merakı ve sevgisi hiç bitmedi ve bitecek gibide değildi. Sn zaman iyice kaşıntı ilerledi typer almak istedim bütçem yetmedi , başka araç baktım bunların içinde ek9 , prelude i crx ve eski aracım Rosso delsol sahibiyle bile tekrardan almak istediğimi söyledim. Ama hep içimde yine başka bahara mı kalacak bizim sevda ???? derken güzel memleketim izmir'den güzel haber geldi. Gel sendeki kaşıntıbüyük sana Accordun typerını verelim. Olur mu olmaz mı derken sahibi arkadaş ile görüştük ettik kendi aracımı takasa önerdim o da uygun gördü alışverişimizi yaptık.
Uzun lafın kısası Civic typer yine bize kısmet olmadı ama daha bir ağır abi modu ile Accordumuz bizlere kısmet oldu. Yapılan işlemler liste olarak baya kalabalık bir halde yazarak çok yer kaplayacağız ama belli başlı detaylarımızıda listelemek gerekirse,
Typer üst kapak , port polish işlemleri, ep3 şanzıman , skunk pro emme , kpro , headers ve 70 lik ara borular , 11,8 cr piston , hafif kollar ve krank , hafif volan gibi detaylar mevcut. Çok bir fotoğrafımız yok kozmetik olarak baya bir eksiğimiz var kısmet olursa bunlarıda zamanla yerine getirmeye çalışacağım.
Şimdiden iyi ve kötü yorumlarınız için teşekkür ederim keyifli forumlar.
Bu arada bu aracı hazırlayan toplayan ve gece gündüz emek harcayan İzmir Honda Masters Bayram usta ve Emrecan kardeşime ve araç sahibi yalçın arkadaşıma emekleri için buradan da teşekkürlerimi iletiyorum.

http://i.hizliresim.com/dX92qX.jpg (http://hizliresim.com/dX92qX)
http://i.hizliresim.com/vZ3LJO.jpg (http://hizliresim.com/vZ3LJO)
http://i.hizliresim.com/dX92MV.jpg (http://hizliresim.com/dX92MV)

aybrskck
22-10-2016, 20:24
maşallah ilanını görmüştüm çok güzel araç hem 4 kapı hem sedan hem typer daha ne olsun :) kazasız sürüşler :)

exvitermini
22-10-2016, 20:41
maşallah.hayallerimden biri daha :).
o motorun üstüne
şöyle olsa
http://img.pistonheads.com.s3-eu-west-1.amazonaws.com/Fullsize/honda/accord/honda-accord-S2541838-1.jpg

tadından yenmez sonra :) kazasız belasız.

Ertekin
22-10-2016, 21:37
Gelde bi tur gezdir yav :) maşaAllah çok tehlikeli

Batuhan67
22-10-2016, 23:56
Bu kasa accordların tadı bir başka oluyor bir arkadaşımdada vardı sürme fırsatım olmuşdu yol tutuş filan on numara çok iyi kasa maşallah hayırlı uğurlu olsun tekrardan

FaBeRgE
23-10-2016, 00:09
çok iyiymiş ya, ama çok kısa olmuş bu konu. En azından bir video olsa çok iyi olurdu :)

Seven7
23-10-2016, 00:21
Bence çok güzel bir araç aldınız her Accord sahibinin hayalidir manuel vites olması. Araca kozmetik olarak da eklentiler getirilirse kusursuz bir araç olacak. Nazar değmesin güle güle kullanın.

Yerinizde olsam Mugen lip, maşpiyel, arka tampon eki, spoiler, spor yay ve eğer rolling ile çok uğraşmayacaksanız fn2 jant ile noktayı koyarsınız.

Korollacı
23-10-2016, 08:17
masallah mermi gibi

e.adakale
23-10-2016, 08:24
araç çok iyi en güzel yanıda manuel oluşu benim gözümde iyi sürüşler.

TaGo
23-10-2016, 09:44
Kardeşim güle güle kullan

mur_84
23-10-2016, 10:01
Maşallah Accord candır hele manuel vitesse canandır.. :)

Enkei O.Z. Sparco vs tarzı güzel 17" bir jant ve kıvamında basıklıkla çok deli durur fazlasına gerek yok bence..

s1nanozk
23-10-2016, 10:29
Maşallah süper bir araç. Herkesin dediği gibi manuel olduktan sonra gerisi teferruattır benim için bu tür araçlarda :) Kozmetik olarak da zevkleriniz doğrultusunda eklemeler ile karşısına geçip çayınızı yudumlayabilirsiniz :D

Frid
23-10-2016, 10:54
maşallah fn2 jant nokta olur gösterge panelini manuel e uyarlandı mı acaba?

Dean's
23-10-2016, 12:22
Maşallah kazasız belasız ilanı bende görmüştüm kullandığım cl7 nin yanına bir cl7 daha alsam mı diye kaşıntı tutmuştu. :) Manuel olması büyük avantaj ve eminim büyük keyiftir. Otomatik vites biraz törpülüyor performansı. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. :)

Dragger
23-10-2016, 14:10
Maşallah kardeşim, güle güle kullan :)

ehveniser1903
23-10-2016, 15:03
bu beni sağlam şakalamıştı ya :)
hayırlı olsun size.

westalim
23-10-2016, 16:24
ilandan takip ediyordum size nasipmiş hayırlı olsun kazasız belasız...

orkuteren
23-10-2016, 20:32
maşallah ilanını görmüştüm çok güzel araç hem 4 kapı hem sedan hem typer daha ne olsun :) kazasız sürüşler :)
teşekkür ederim

maşallah.hayallerimden biri daha :).
o motorun üstüne
şöyle olsa
http://img.pistonheads.com.s3-eu-west-1.amazonaws.com/Fullsize/honda/accord/honda-accord-S2541838-1.jpg

tadından yenmez sonra :) kazasız belasız.
şansımız çok zor böyle bir görüntü için

Gelde bi tur gezdir yav :) maşaAllah çok tehlikeli
denk gelirse neden olmasın

Bu kasa accordların tadı bir başka oluyor bir arkadaşımdada vardı sürme fırsatım olmuşdu yol tutuş filan on numara çok iyi kasa maşallah hayırlı uğurlu olsun tekrardan
teşekkür ederim

çok iyiymiş ya, ama çok kısa olmuş bu konu. En azından bir video olsa çok iyi olurdu :)
eklentiler ile beraber çekimde yaparız

Bence çok güzel bir araç aldınız her Accord sahibinin hayalidir manuel vites olması. Araca kozmetik olarak da eklentiler getirilirse kusursuz bir araç olacak. Nazar değmesin güle güle kullanın.

Yerinizde olsam Mugen lip, maşpiyel, arka tampon eki, spoiler, spor yay ve eğer rolling ile çok uğraşmayacaksanız fn2 jant ile noktayı koyarsınız.
jant olarak sonuna kadar evo jantı kovalayacağim olmazsa başka alternatif artık. güçlü ama bir o kadarda ağır roll için pek uygun değil sanırım aracım

masallah mermi gibi
tşkler

Kardeşim güle güle kullan
tşkler abi uğrayamadım bu sefer bir dahakine inşalah

araç çok iyi en güzel yanıda manuel oluşu benim gözümde iyi sürüşler.
tşkler

Maşallah Accord candır hele manuel vitesse canandır.. :)

Enkei O.Z. Sparco vs tarzı güzel 17" bir jant ve kıvamında basıklıkla çok deli durur fazlasına gerek yok bence..
öncelik evo jantı yoksa alternatiflere bakacağız , şuan basıklık iyi 4 lük vogland yay mevcut

Maşallah süper bir araç. Herkesin dediği gibi manuel olduktan sonra gerisi teferruattır benim için bu tür araçlarda :) Kozmetik olarak da zevkleriniz doğrultusunda eklemeler ile karşısına geçip çayınızı yudumlayabilirsiniz :D

maşallah fn2 jant nokta olur gösterge panelini manuel e uyarlandı mı acaba?
şuan için hayır ama manuel kadran mevcut elimizde şuan yada euro-r kadran alıp çözmeye çalışacağız

Maşallah kazasız belasız ilanı bende görmüştüm kullandığım cl7 nin yanına bir cl7 daha alsam mı diye kaşıntı tutmuştu. :) Manuel olması büyük avantaj ve eminim büyük keyiftir. Otomatik vites biraz törpülüyor performansı. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. :)
tşkler

Maşallah kardeşim, güle güle kullan :)
sağol yavuz abim

bu beni sağlam şakalamıştı ya :)
hayırlı olsun size.
tşkler

ilandan takip ediyordum size nasipmiş hayırlı olsun kazasız belasız...
tşk ederim

Seven7
23-10-2016, 22:50
Araç Sport donanım olduğu için diğer Accord'lara göre sunroof ve deri koltuk ağırlığınız yok, sırf bunlar bir ciddi fark ettirir yürütme konusunda. Standart Accord'a bile 16 jant fazla küçük kalıyor ki bu arabaya 16'' hiç olmamalı.

Maşallah tekrardan. Güle güle kullanın.

B.Koçer
23-10-2016, 22:51
Abi allah utandırmasın maşşalah elinde kozmetik olarak daha iyi olacağından eminim kazasız belasız :)

orkuteren
25-10-2016, 11:14
@ B.Koçer teşekkür ederim kardeşim sağolasın. Ama Güzel kozmetik kazandırma açısından senin kadar yetenekli değilim net söyleyeyim yani :)

DoctoR
25-10-2016, 13:49
-. MaşaAllah büyük emek harcanmış nadide bir makine almışsınız.

- Hayırlı olsun Kazasız belasız inşaAllah...

Mr.Bilal
25-10-2016, 13:54
Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Bol foto ve video bekliyoruz :)

sercanavcı
25-10-2016, 14:14
hayırlı olsun tekrardan orkut abim ben diyorum sana accordla sen bütünleşiyorsun cb7 coupe arabanda efsaneydi buda çok iyi maşallah aniden hızlandın yine :) efsane bir araç daha çok video foto vs bekliyoruz

speed
25-10-2016, 14:18
bakalım kime nasip olacak dediğim bir arabaydı..
orkutum maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah...

orkuteren
25-10-2016, 20:05
-. MaşaAllah büyük emek harcanmış nadide bir makine almışsınız.

- Hayırlı olsun Kazasız belasız inşaAllah...
teşekkür ederim

Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Bol foto ve video bekliyoruz :)
şuan eve 2. araç arayışındayım bütçe dahilinde ilk baharda fotoğraflar gelmeye başlar.

hayırlı olsun tekrardan orkut abim ben diyorum sana accordla sen bütünleşiyorsun cb7 coupe arabanda efsaneydi buda çok iyi maşallah aniden hızlandın yine :) efsane bir araç daha çok video foto vs bekliyoruz
çok sağol sercanım biraz şans diyelim accord mevzusu. zamanla olucak hepsi

bakalım kime nasip olacak dediğim bir arabaydı..
orkutum maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah...
teşekkürler özdin abim valla bende takipteydim olur mu olmaz mı derken arabayı ama biranda heyecanla aldık valla :)

erdemköksal
26-10-2016, 09:26
Hayırlısı olsun orkut Allah kaza bela vermesin

orkuteren
26-10-2016, 10:02
Hayırlısı olsun orkut Allah kaza bela vermesin
amin cümlemize arkadaşım

ahmetbaha-drs
26-10-2016, 10:07
Maşallah çok güzel bir otomobil, tam bir sleeper şuanda :D Mugen Accord tamponları ve OZ Racing jantlar takılabilir ileride çok hoş durur, hayırlısı olsun. Buarada 1,2 tane fabrika çıkışı EURO-R vardı onların akıbeti ne oldu acaba? :)

Diyadin
26-10-2016, 10:27
Çok güzel maşallah bir ara bende acaba baksam mı demiştim :)

Ağırlıktan dolayı hızlanışı nasıl acaba? Video varsa güzel olur :)

Bence dış kısım temiz bakımlı ve sleeper mod kalmalı,

Jantlar 16 ama lastik ölçüleri nedir bilmiyorum böyle kalsın azda olsa vitesleri çabuk bitirirsiniz kısa etkisi olur :)

memincbn
26-10-2016, 11:15
maşallah maşallah bu konuya bi rezerve yapılır:)

orkuteren
13-11-2016, 14:29
Honda Accord Euro-R TR - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=S_BKeBS-kFc&feature=youtu.be)

şöyle kısa bir videomuz var çok kıstas değil ama güncellemelerden sonda daha güzel videolar ve fotoğraflar eklerim inşallah

SMT09
13-11-2016, 14:42
hayırlı olsun kasa olarak çok farklı ve düzgün hatları var Accord'un inşallah güzel bir projeye imza atarsınız:)

tolgaaydın
14-11-2016, 15:46
Videoyu izledim EP3 yutmuş Accord dedim içimden :)
Maşallah Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın :)

makif84
14-11-2016, 16:13
Kazasız belasız Kardeşim.Motor gücü ölçüldü mü asfalta ne veriyor baktınız mı hiç?Kozmetik olayına tavsiyede bulunmuyorum çünkü sen işini bilirsin :)

orkuteren
14-11-2016, 20:58
Kazasız belasız Kardeşim.Motor gücü ölçüldü mü asfalta ne veriyor baktınız mı hiç?Kozmetik olayına tavsiyede bulunmuyorum çünkü sen işini bilirsin :)

sağolasın makif kardeşim cümlemiz kazasız belasız kullanır inşallah :) , birkaç iş var kafamda onları halledeyim ölçüm yapıcaz inşallah bende çok merak ediyorum açıkcası ne kadar güç var aracımda
kozmetik olarak kafamda bomba bir plan var ama çorluya kargo olayı çok zor elden teslim aldırıp kamyon vs ile göndertmem lazım o işinde ayrıca koşturuyorum

makif84
14-11-2016, 22:42
Elimden birşey gelirse veyahut Ankaradan birşey lazım olursa alo demeniz yeterli kardeşim. Tekrardan kazasız belasız kullanırsın inş.

makif84
15-11-2016, 00:34
2 kez aynı mesajı göndermişim pardon

8.000rpm
15-11-2016, 21:45
Maaşallah ben de ilanlardan takip edenlerdenim :):)
Bence çok özel bir formül ve sonuç
Güle güle kazasız belasız nazarsız keyifle kullanın inşallah..
Görünümde asla abartıya kaçılmaması gerek bence
Ama tabii özel bir jant takımı istiyor :)

BERKİN
15-11-2016, 22:35
Orkut baba maşallah yine çok hızlısın :)

orkuteren
13-12-2016, 10:37
Maaşallah ben de ilanlardan takip edenlerdenim :):)
Bence çok özel bir formül ve sonuç
Güle güle kazasız belasız nazarsız keyifle kullanın inşallah..
Görünümde asla abartıya kaçılmaması gerek bence
Ama tabii özel bir jant takımı istiyor :)
güzel yorum için teşekkür ederim . şuan incik boncuk işleri var onlar hallolsun ilk iş hafif bir janta geçmek olacak.

Orkut baba maşallah yine çok hızlısın :)
sağol kardeşim biraz cesaret ile hızlı bir alışveriş oldu yine :)