Orijinalini görmek için tıklayınız : W123 Mercedes için yedek parça?
Berkant_R32
29-10-2016, 01:51
77 model 240d araç aldık. Bazı ufak tefek kaportada sorunları mevcut. Mesela kapı kilidi, kapı içi pandizotları, cam lastiği, ızgara üzeri yıldız ve de nikelaj bakıyoruz ilk etapta. Ama bulabildiğim tek şey nikelaj oldu sadece. İkitelli'de de, Maslak'ta da klasik mercedes parçası satan yer yok resmen, herkes hurdacıya yönlendiriyor. Hurdacıda da parçası yok. Ben bu araca bu parçaları nereden bulabilirim bilmiyorum cidden. Keşke 115 kasa alsaymışız, onun parçaları birçok yerde var. Bildiğiniz parçacı veya hurdacı varsa - özellikle İstanbul içi - yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler.
Bu arabaların halen her türlü parçası bulunuyor, facebook kullanıyorsanız 1-2 klasik mercedes grubu var, oraya yönlendireyim sizleri, hem parçacı hemde kullanıcı kitlesi olarak güzel gruplar, aradığınız parçaları bulabilirsiniz mutlaka.
W123 lerin daha çoğu parçasının sıfırı mevcut.
AliGizda
31-10-2016, 11:20
Burada baştan bir W123 dizebilirsin :) Her parça mevcut. Fiyatları biraz tuzlu ama sıfır parça bile bulunuyor bu adamda. Genelde 115 ya da 123' e biner :) Kadosan' da yeri Kamil Usta dedinmi tanırlar.
Ozlem Oto'dan mercedesiniz icin orijinal ve cıkma oto parcalar, oto alım satım (ID#32217), fiyatı 100 TL, İstanbul'dan urunu satın al — Ticiz.com (http://ticiz.com/p32217-ozlem-otodan-mercedesiniz.html)