Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Garip Otomobil Hikayesi
Gökhan Bilgin
26-02-2018, 21:53
Aha zehiri saldı :D
Silence45
26-02-2018, 21:55
En son yazacağım diyeli 1 sene 1 hafta falan olmuş. 1 sene sonra görüşürüz :D
mert_can 41
26-02-2018, 23:33
Merhaba techturkey ailesi ,
Öncelikle hepinizden özür diliyorum sosyal medyanın neredeyse tüm platformlarından mesaj alıyorum uzun zamandır konuya yazmadığım için :) baktım cidden arayı açmışız M3 Ferrari R8 M4 GTR ve araya giren bir kaç güzel arabamız daha oldu mart ayı içerisinde bu konuyu renklendirmek istiyorum bu hafta zaman ayırıp ufak ufak yazıp parça parça post etmeye karar verdim :)
Kalın sağlıcakla
Hepsini geçtim clio v6 yı merak ediyorum abi onuda ekle listeye :D
Coşku GÖÇ
09-03-2018, 01:36
Arenimo'nun sahalara dönüş haberini duymamla beraber sokağa çıkıp aracı kesiciye soktum ve şuan sol kulağım çınlıyor galiba komşuların çok hoşuna gitti
Deepblue
09-04-2018, 11:02
Öncelikle hepinizden özür diliyorum sosyal medyanın neredeyse tüm platformlarından mesaj alıyorum uzun zamandır konuya yazmadığım için :) baktım cidden arayı açmışız M3 Ferrari R8 M4 GTR ve araya giren bir kaç güzel arabamız daha oldu mart ayı içerisinde bu konuyu renklendirmek istiyorum bu hafta zaman ayırıp ufak ufak yazıp parça parça post etmeye karar verdim :)
Kalın sağlıcakla
Bekliyoruz zevkli adam
yıldırımbyzt
09-04-2018, 11:20
Kalın sağlıcakla
Mayıs yaklaştı abi :)
Kitap yap öyle çıkar hocam :D
blumenberg
09-04-2018, 12:23
bro gel de etraf şenlensin :)
Drive Fast
09-04-2018, 13:12
Geçen hafta cadde de r8 le yediğin cezayıda yaz reis :D
Mobystromb
16-07-2018, 22:57
yazacağı yok ama insan bekliyor iste... bari v10 a kadar uzatsa hikayeyi :(
Gökhan Kavuştu
17-07-2018, 21:17
Bu kadar arabanın hikayesini anlatmaya forumun karakter sınırı yetmez, kitap yaz en çok satılanlara sokalım kral..
tiMachine
18-07-2018, 23:50
Aren abi ayın 8i 7si de olabilir, portaxeden çıktım kafam kıyak senin r8'i gördüm beyaz o kafayla aren abii diye bağırdım allah affetsin
Bu kadar arabanın hikayesini anlatmaya forumun karakter sınırı yetmez, kitap yaz en çok satılanlara sokalım kral..
Aren abi ayın 8i 7si de olabilir, portaxeden çıktım kafam kıyak senin r8'i gördüm beyaz o kafayla aren abii diye bağırdım allah affetsin
Sizi kombine soktular galiba foruma :D biri kafası güzel bağırır,diğeri forumun karakteri yetmez der :D
Gökhan Kavuştu
22-07-2018, 17:10
Sizi kombine soktular galiba foruma :D biri kafası güzel bağırır,diğeri forumun karakteri yetmez der :D
https://www.youtube.com/watch?v=VW8Q4k6WCnI
tiMachine
22-07-2018, 23:48
Benim kafa hep kıyak abi sağolasın
PilotSt3
20-08-2018, 13:34
aren reyizzz sal bize :D
mert_can 41
21-08-2018, 00:12
Orhan pamuk bile bu kadar ara vererek yazmamıştır .....
YASNAKTP
13-03-2019, 04:11
Güzel başlamıştı,sonu hüsran oldu. :(
Bi yazsada eglence gelse hayatımıza, şimdide turbo almış r8 satıp.
kankaytsn
11-08-2019, 23:19
Keşke güncel gelse :))
Mobystromb
07-04-2020, 21:59
Bari coronada karantinada yaz diyecem ama yok... Legodan sıkılırsa yazar belki...
Amk ne meraklıymış millet abi yaz abi yaz.
Abi daş şanı yiyim yaz , abi köpeğin olan yaz bilmemne.
Kazasız belasız binsin , güle güle gezsin. Bize ne amk :)
Amk ne meraklıymış millet abi yaz abi yaz.
Abi daş şanı yiyim yaz , abi köpeğin olan yaz bilmemne.
Kazasız belasız binsin , güle güle gezsin. Bize ne amk :)
Okuduğunu sanmıyorum.
Son Aktivite: 20-12-2019
gokhankenar
08-04-2020, 12:19
Şu konuyu hortlatip durmayın yahu. Ne geçiyor elinize. Yazmak istese yazar konu sahibi
tamam da neden sert yaptınız çocuğa şimdi :)
boş zaman bulunca yazar, karantina da bile çalışıyor adam :D
tamam da neden sert yaptınız çocuğa şimdi :)
boş zaman bulunca yazar, karantina da bile çalışıyor adam :D
Bu söz bana ise eğer cevaplayayım.
Sert yaptın çocuğa dediğiniz "çocuk" konu sahibi olan Aren ise tanımam etmem ona bir şey demedim.
Abi yaz abi yazcılara cevap verdim. Baydılar yahu acun ılıcalı fanları gibi acun bi acun abi.
Yok Aren'e değil, diğer yazan arkadaşa öyle yazdınız diye dedim..
Neyse arkadaşlar, yazarsa okursunuz :) arada İkaş canlı yayını falan oluyor, orda sorun anlatsın :D klavye sevmiyor adam hahahah