PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Klatnet Çalıyorum :)

mehmet_genc
26-11-2016, 08:35
Arkadaşlar Profesyonel Değilim. Hatalarım Vardır İllaki, Hatalarım İçin Af Diliyorum.

Teşekkürler..

https://www.youtube.com/watch?v=EjC8_cAdYsE

c.sar
26-11-2016, 08:45
Nefesinize sağlık çok güzel :icon_tup:

mehmet_genc
26-11-2016, 09:34
Eyw Kardeşim. Teşekkür Ederim.

O.Z
26-11-2016, 10:13
Sabah sabah içimizi kararttın Abi ! Helal olsun , Bravo , Tebrik ederim . Bu zımbırtıdan ses çıkartmak her baba yiğidin harcı değil :D , arada nota geçişlerin'de sıkıntı varda . . . Prtaik yapa yapa öğrenirsin , kendini geliştirince kulaktan duydun her şeyi tıkırdarsın :D

Ricam kankimin istanbul masalında takılı kaldı gibi , sende hasretinle yandımda kalma . . .

Adam bize konser vericek bütün gece Ah istanbul dinliye dinliye içimiz kan ağladı İstanbul hasretiyle yandık asdfe :D

O.Z
26-11-2016, 10:22
Ses eco , ortam nüans , sanki studyoda mı aldın kaydı sonra video ekledin , dikkatimi çekti , kalite çok yüksek ve iyi :D

Bu işe gönül vermek istiyorsan , sigara içiyorsan bırak , her gün kendine balon şişirme eksersizi yaptır müsait oldukça yarım saat bir saat , nefesin kesilior bazı yerlerde ...

Replaya tecavüz ettim 1-3-5 . . . Sabah sabah hüzünlendim . Ses kalitesi çok iyi . . .

mehmet_genc
26-11-2016, 11:30
Ses eco , ortam nüans , sanki studyoda mı aldın kaydı sonra video ekledin , dikkatimi çekti , kalite çok yüksek ve iyi :D

Bu işe gönül vermek istiyorsan , sigara içiyorsan bırak , her gün kendine balon şişirme eksersizi yaptır müsait oldukça yarım saat bir saat , nefesin kesilior bazı yerlerde ...

Replaya tecavüz ettim 1-3-5 . . . Sabah sabah hüzünlendim . Ses kalitesi çok iyi . . .

�� Eyw kardeşim de sesi harici telefon ile kaydedip videonun üzerine ekledim, ECHO da Videoyu Editlerken Premiere Pro' saki Ses Efektleri İle Sağladım. Ama Üfleyen Benim Onda Problem Yok ��

phoenixs
26-11-2016, 13:46
Maşallah hocam ben. Çok beğendim sesine yüreğine sağlık

Benim şu dünya daki tek yapabildiğim şey oksijen alıp karbondioksit vermek

mehmet_genc
26-11-2016, 14:11
Maşallah hocam ben. Çok beğendim sesine yüreğine sağlık

Benim şu dünya daki tek yapabildiğim şey oksijen alıp karbondioksit vermek

:)

Teşekkürler. Eksik Olma.

tayreep_john
26-11-2016, 15:03
maşallah kardeşim forumda böyle yetenekli insanları görmek çok güzel :) bende darbuka çalıyorum 5 yıldır bende amatörüm denk gelmek lazım ..

PiscocuK
26-11-2016, 15:13
Masallah cok guzel

Konu disi olacak bi an mehmet topal caliyor sandim klarneti :)

mehmet_genc
26-11-2016, 15:41
maşallah kardeşim forumda böyle yetenekli insanları görmek çok güzel :) bende darbuka çalıyorum 5 yıldır bende amatörüm denk gelmek lazım ..

İnşallah Kardeşim Dünya Küçük :)

Masallah cok guzel

Konu disi olacak bi an mehmet topal caliyor sandim klarneti :)

:D

TigeR
26-11-2016, 17:05
Hep istedim bi türlü başlayamadım bence güzel zamanla daha da iyi olur

Vtec21
26-11-2016, 19:04
MaşAllah, daha önce birkaç defa denedim ama sağlam ciğer gerekiyor nefes için. :)
Daha sıkı alıştırmalarla iyi performans çıkaracağından eminim. :icon_tup: Tebrik ederim gönülden. Bravo.

bkaraca
26-11-2016, 19:51
Hey maşşallah nefesinize sağlık. Kayseri de var mı öğretecek düzgün biri veya kurs ?

bturk03
26-11-2016, 20:35
Nazicane bende çalmaya çalışıyorum birbirimize yardım edebiliriz

mtay
26-11-2016, 21:16
Hocam tebrikler başarılar...

mehmet_genc
26-11-2016, 23:11
Hey maşşallah nefesinize sağlık. Kayseri de var mı öğretecek düzgün biri veya kurs ?

Kardeşim Kayseri de Maalesef Yok. Bende Kendi Kendime Öğrendim, Geliştirmek İçin Kurs Araştırdım Ama Bulamadım Kayseri de Sağlam Bir Yer.. Teşekkür Ederim

MaşAllah, daha önce birkaç defa denedim ama sağlam ciğer gerekiyor nefes için. :)
Daha sıkı alıştırmalarla iyi performans çıkaracağından eminim. :icon_tup: Tebrik ederim gönülden. Bravo.

Çok Teşekkür Ederim.

Nazicane bende çalmaya çalışıyorum birbirimize yardım edebiliriz

Tabi ki Kardeşim Sevinirim.

Hocam tebrikler başarılar...

Teşekkür Ederim

ahmetakbayir
26-11-2016, 23:13
Maşallah abi bence bi yerlerde cıkıp çalmalısın kayseride dinlemek isteriz seni :)

SinanAdalı
26-11-2016, 23:19
Şu klarnet dertsiz adamı dert sahibi yapar. Nefesine sağlık

Ertekin
26-11-2016, 23:41
MaşaAllah nefesine sağlık. Bir kaç yerde notaları kısa kestin nüans vermedin gibi hissettim. Ben de küçük yaşdan beri kemençe ve saz çalmayı çok istiyorum fakat parmaklarım odun gibi. Öğrenemeden toprak oluruz herhalde. Tebrikler

mehmet_genc
27-11-2016, 13:50
Şu klarnet dertsiz adamı dert sahibi yapar. Nefesine sağlık

Teşekkür Ederim, Saolasın,

Maşallah abi bence bi yerlerde cıkıp çalmalısın kayseride dinlemek isteriz seni :)

Yok Kardeşim O Kadar Değilim Henüz :D

MaşaAllah nefesine sağlık. Bir kaç yerde notaları kısa kestin nüans vermedin gibi hissettim. Ben de küçük yaşdan beri kemençe ve saz çalmayı çok istiyorum fakat parmaklarım odun gibi. Öğrenemeden toprak oluruz herhalde. Tebrikler

Teşekkür Ederim. Bende Uzun Yıllardır Bağlama Çalarım. Bence Parmaklar Pratik Yaptıkça Kolay Alışıyor. Bence Çabala.