Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Coil yaptırmak için yer önerisi

SpeedlinE™
03-12-2016, 08:51
merhaba abilerim uno için coil yaptırmayı düşünüyorum.Forumda yapan varmı? tandığı olan varmı? en uygun ne kadara mal edilir ürün acaba?

ottoman32
03-12-2016, 09:05
şakiriştain ile konuştum superb için ön 2 coil 650 lira dedi hizmeti güzel olumsuz yoruma denk gelmedim tavsiye ederim

SpeedlinE™
03-12-2016, 20:22
uno için spor yay 250tl filan. sizce coil mi 4adet spor yay mı? coil yükselip alçalabildiği için mantıklı geliyor banada

c20let
03-12-2016, 20:36
Madem izmittesin cantürk'ün ilerisinde bi amortisörcü var adı aklıma gelmiyor ama esnaflığı da işçiliği de fiyatıda gayet iyi.

SpeedlinE™
03-12-2016, 21:08
Madem izmittesin cantürk'ün ilerisinde bi amortisörcü var adı aklıma gelmiyor ama esnaflığı da işçiliği de fiyatıda gayet iyi.

fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba? birde cantürkten kaliteli mi bilginiz varmı? burda bi abim unosuna aldı cantürk ve başaran paslanma yapmazken o yapmıştı vb sorunlar yaşadı önermemişti bana

SinanAdalı
03-12-2016, 21:40
Cantürk Amortisör'de coil yaptırmadım yaylarımı taktırmıştım sadece ama Murat abi gerçekten hayatımda gördüğüm en iyi esnaflardan biridir. Kafana takılan ne varsa rahatlıkla sorabilirsin. Sorun yaşarsan gönül rahatlığıyla gidebilirsin ben istanbulda oturuyorum coil yaptıracak olsam izmite giderim o kadar söylim.

SpeedlinE™
03-12-2016, 21:52
Cantürk Amortisör'de coil yaptırmadım yaylarımı taktırmıştım sadece ama Murat abi gerçekten hayatımda gördüğüm en iyi esnaflardan biridir. Kafana takılan ne varsa rahatlıkla sorabilirsin. Sorun yaşarsan gönül rahatlığıyla gidebilirsin ben istanbulda oturuyorum coil yaptıracak olsam izmite giderim o kadar söylim.

aklımı karıştırdı valla yorumunuz,ilginize teşekkür ederim bi mesaj atayım ben murat abiye

c20let
03-12-2016, 22:00
Cantürk Murat abininde esnaflığı 10 numaradır. İlgilenir başından savmaz. Fiyat olarak dediğim yer daha uygundu ama aklımda değil tam olarak. İki yerde de yapılan civic bindim ikisi de aynıydı sanki fark hissetmedim ama uzun ömürlü tecrübem yok.

McKrop
03-12-2016, 22:09
hiç bir yeri önermiyorum gidin delikanlı gibi orjinal markalı kaliteli ürün alın !

SpeedlinE™
03-12-2016, 22:15
Fiat Uno Coil-ex Spor Yay Helezon (https://www.x-tremetuning.com/fiat-uno-coil-ex-spor-yay-helezon/) spor yay bi bu var bide tutenzo mu ne diye marka vardı. bunlar mı? coil mi o zaman

Grimlord
03-12-2016, 22:17
Fiat Uno Coil-ex Spor Yay Helezon (https://www.x-tremetuning.com/fiat-uno-coil-ex-spor-yay-helezon/) spor yay bi bu var bide tutenzo mu ne diye marka vardı. bunlar mı? coil mi o zaman

Koşarak uzaklaşmanı tavsiye ederim bu yaydan, aşırı sekme yapıyor ve konforsuz.

SpeedlinE™
03-12-2016, 22:26
Tunzero Fiat Uno Spor Helezon Yayı - n11.com (http://urun.n11.com/spor-yay/tunzero-fiat-uno-spor-helezon-yayi-P51630064) buda var.

keşke bi abim eibach getirtmişti haberim olsaydı 450-400e onu alacaktımda satmış haberim yoktu

safaks
03-12-2016, 22:39
Basaran amortisorde yaptirdim. Gayette memnunum cok sukur. Kargoyla gonderimde yapiyolar sanirim. Cok basma gibi bi niyetiniz yoksa yay takin gecin.

SpeedlinE™
03-12-2016, 22:43
amacım çok fazla basmak değil sadece önün arkaya oranla biraz daha alçak durması

AliGizda
03-12-2016, 23:13
Orjinal yay alabilirsen eğer orjinal yay al. Gidip 200-300 liraya çin işi yaylardan sakın alma bin pişman olursun.
Ben Ümraniye Başaranda 5 farklı aracıma yaptırdım, çok memnundum kesinlikle tavsiye ederim. 550 TL' ye yapıyorlar. Gitmek durumun yoksa kargo yoluyla yapıp gönderiyorlar, çok ilgililer.
Cantürk için forumda ben güzel şeyler okumamıştım bir ara. İyi araştır derim.

omR35
03-12-2016, 23:20
cantürk ü övenler var gördüğüm kadarıyla.belki haddime değil ama iki güzel işçiliğini görerek kimseyi övmemek gerekir bence.birkaç yıl önce murat bey sağolsun bana da dokundurdu güzel esnaflığıyla, benden hariç birçok kişi de mağdur oldu sayesinde.bunlar unutuldu mu ya da öneren kişilerin bunlardan haberi mi yok bilmiyorum ama cantürk amortisör murat cantürkten ben dahil birçok şikayetçi insan olduğunu biliyorum.
babadan dededen esnafım, şuanda da kendime ait bir işyerim var ticaretle uğraşıyorum, esnaflık yapıyorum, boşa konuşmuyorum yani.öyle bu işler böyledir herkesi memnun edemezsin olayı değil.telefonlara çıkmayan, mesajları okuyup geri dönüş yapmayan adamı övenler olduğu için başınızı ağrıttım, kusura bakmayın.

SpeedlinE™
03-12-2016, 23:20
''orjinal yay al'' kastınız nedir? nasıl anlarım? yok sanırım uno içinde. başarana da sorayım o zaman abi,sağolasın

SpeedlinE™
04-12-2016, 18:56
Şuan piyasada vogtland ve eibach kalmamış.turenzo ve coil ex çok kotu ve replika diyorlar. Arkaları 1-2 bakla kesip önleri de coil ile alcaltmayi dusunuyorum. Coil olarak ise başaran

c20let
04-12-2016, 19:33
Şuan piyasada vogtland ve eibach kalmamış.turenzo ve coil ex çok kotu ve replika diyorlar. Arkaları 1-2 bakla kesip önleri de coil ile alcaltmayi dusunuyorum. Coil olarak ise başaran

Kestirme soğuk press yaptırt. Kesmekten iyidir.

SpeedlinE™
04-12-2016, 19:45
Kestirme soğuk press yaptırt. Kesmekten iyidir.

Abi Merhaba
Basarana göre sizin önerdiğiniz coiloverin kalitesi nasıldır?işçiliği nasıldır? Arkalara sadece spor yay taksam soğuk prese göre nasıl olur? Gerçi çok aşırı dandik dedi biri biri de güzel çok kotu değil dedi.

c20let
04-12-2016, 20:17
Abi Merhaba
Basarana göre sizin önerdiğiniz coiloverin kalitesi nasıldır?işçiliği nasıldır? Arkalara sadece spor yay taksam soğuk prese göre nasıl olur? Gerçi çok aşırı dandik dedi biri biri de güzel çok kotu değil dedi.

O merdiven altı üretim inşaat demirinden bükme spor yayları takacağına 4 tekere de git soğuk pres yaptırt. Uno modifiye üzerine aftermarket parçası neredeyse hiç bulunmuyor ülkemizde olsa güzel spor yay al tabi ki ama şu durumda uyguna da işin içinden çıkmak istiyorsan 4 ünü soğuk press yaptırt geç.

SpeedlinE™
04-12-2016, 20:27
O merdiven altı üretim inşaat demirinden bükme spor yayları takacağına 4 tekere de git soğuk pres yaptırt. Uno modifiye üzerine aftermarket parçası neredeyse hiç bulunmuyor ülkemizde olsa güzel spor yay al tabi ki ama şu durumda uyguna da işin içinden çıkmak istiyorsan 4 ünü soğuk press yaptırt geç.

Evet abi hiç yok dediginiz gibi kullanıcılar olarak birşeyler yapılabiliyor. Mesela biri cami çıkardı kalıp çıkardı pleksiden far önüne cam gibi ışığı kesmeyen şey yaptı içine de bixenon koydu.

Önlere coil arkalara da soğuk prese dusunuyorum abi. Coil butcem yetişirse başaran yoksa 4une de soğuk press

AliGizda
05-12-2016, 09:57
Soğuk press işinide her yerde yaptırmaman taraftarıyım. Başaranın sayfasına bakarsan F10 kasa BMW' lere bile press yaptıranlar var :) Coil olarak Başaran' ı kesinlikle öneririm, Press yaptırcaksanda Başaran Amortisörde yaptırmanı öneririm.

Başaran' la bir bağlantım yok :) Sadece yaptırıp memnun kaldığım için tavsiye ediyorum.

wekoo
05-12-2016, 10:19
basarandan sasmayın derim izmitdeki amasörcüdende uzak durun durun daha önce bir cok kişinin canını yaktı ben parayı yatırdım hala benim amasörlerim gelicek ben hayatımda onlar gibi esnaf görmedim aman diyim..

Boldenon
05-12-2016, 11:21
başaran amortisörü öneririm kesinlikle. işçilik ve esnaflık 10 üzerinden 10.

Fırtına_siR
05-12-2016, 11:30
araç basmak için benim görüşüm en güzeli coilover. Coil'de de başaran amortisör favorim 2 sefer Eskişehir'den kalkıp gittik bir adet civic vtec2 bir adet golf4 yaptırdık Allaha şükür bir sıkıntısını görmedik. Golf4 de önlerde coil arkalar soğuk pres işçilik ve esnaflık mükemmel Allah şaşırtmasın dürüst insanlar.

cdaydin
05-12-2016, 11:36
Uzun bir süre şakiriştain coil kullandım hiçbir sorun yaşamadım,konfor konusunda cok memnundum.Bir kere yağ kaçırdı yenisi ile değişti coili ücret almadan.
işin arkasında duran bir esnaf.

mikelazi
05-12-2016, 17:43
uno için ülkemizde spor yay yok
olanlarda merdiven altı ürün.sanayi tipi coil yaptırırsan sadece öne yaptırırsın.arkaya coil olmaz.ya keserler yada pres yaparlar.presi tavsiye etmem.

bende ön arka bir bakla kesik amortisörler milden 2.5cm kısa.gayet stabil

coil,yay,kulegergisi maşallah güzel ilerliyorsun.

SpeedlinE™
05-12-2016, 22:26
uno için ülkemizde spor yay yok
olanlarda merdiven altı ürün.sanayi tipi coil yaptırırsan sadece öne yaptırırsın.arkaya coil olmaz.ya keserler yada pres yaparlar.presi tavsiye etmem.

bende ön arka bir bakla kesik amortisörler milden 2.5cm kısa.gayet stabil

coil,yay,kulegergisi maşallah güzel ilerliyorsun.

Kesme ile presin farkları nedir abi yarar ve zarar konusunda

İnşallah,teşekkür ederim.şimdi bi parçacıdan haber bekliyorum iç aksamlarda aklıma takılan parçaları araştırıyorum bulursa adam onlara yöneleceğim bulamazsa bunlardan devam ederim.

mikelazi
06-12-2016, 09:16
Kesme ile presin farkları nedir abi yarar ve zarar konusunda

İnşallah,teşekkür ederim.şimdi bi parçacıdan haber bekliyorum iç aksamlarda aklıma takılan parçaları araştırıyorum bulursa adam onlara yöneleceğim bulamazsa bunlardan devam ederim.
foto yüklemeyi beceremiyorum.yoksa presli yaya neden karşı oldugumu daha iyi anlardın.zaten 28-30tl kendi yayları,presle dahada mukavemeti azalıyor ve zamanla yamuluyor,kırılıyor.
tabiki ilk önceligin spor yay olmalı ama tr.de satılanların hepsi çakma.o yüzden git 28tl ye kendin yay al.önde 1(1,5te olabilir) arkadan 1 bakla kestir.kırmızıyada boyaya bilirsin istersen.yayı kestigin için amortisörden kurtulma durumu olabilir.bunu engellemek içinde milden 2-2,5cm kısat.hem araba uçmaz,zıplamaz,amortisör dip vurmaz.konfordan hiç bişey kaybetmiyorsun.bu işi yaparkende viraj takozlarınıda(10tl) değiş derim büyük fark olur.

SpeedlinE™
06-12-2016, 17:09
foto yüklemeyi beceremiyorum.yoksa presli yaya neden karşı oldugumu daha iyi anlardın.zaten 28-30tl kendi yayları,presle dahada mukavemeti azalıyor ve zamanla yamuluyor,kırılıyor.
tabiki ilk önceligin spor yay olmalı ama tr.de satılanların hepsi çakma.o yüzden git 28tl ye kendin yay al.önde 1(1,5te olabilir) arkadan 1 bakla kestir.kırmızıyada boyaya bilirsin istersen.yayı kestigin için amortisörden kurtulma durumu olabilir.bunu engellemek içinde milden 2-2,5cm kısat.hem araba uçmaz,zıplamaz,amortisör dip vurmaz.konfordan hiç bişey kaybetmiyorsun.bu işi yaparkende viraj takozlarınıda(10tl) değiş derim büyük fark olur.

tamamdır çok teşekkür ederim.Hepsini not ettim kenara uygulamaya dökebilmek için :) uno sahibi biri ebaydan eibach getirttmişti meğerse satmış 450ye keşke haber olsaydı da onları alsaydım.gerçi kullanılmıştı oda ama olsun. coil ve arkaya da bahsettiğiniz işlemler düşünüyorum Allah kısmet ederse. 15inç lastik öneriniz varmı uno için. Mini Cooper jantı vardı sanırım sizde

mikelazi
06-12-2016, 17:27
tamamdır çok teşekkür ederim.Hepsini not ettim kenara uygulamaya dökebilmek için :) uno sahibi biri ebaydan eibach getirttmişti meğerse satmış 450ye keşke haber olsaydı da onları alsaydım.gerçi kullanılmıştı oda ama olsun. coil ve arkaya da bahsettiğiniz işlemler düşünüyorum Allah kısmet ederse. 15inç lastik öneriniz varmı uno için. Mini Cooper jantı vardı sanırım sizde

coil mantıklı,ama dikkat et çok sert olmasın.
aynen 15 mini imola var.tanesi 5,3kg.lastikle beraber 11,5kg.13 tenekeler 175-65r13 lede 11,5kg ;)
5.5jx15 et51 lastiklerde 175-55r15.arkada bahsettigim flanşlar var.daha önceki aracımdan çıkarıp taktıgım için lastiklerde yeni oldugundan direk unoya bu şekilde geçirdik.ama esasen 175-50r15 daha mantıklı olur. fakat 14 de düşünebilirsin spoonda güzel görünüyor ;)

SpeedlinE™
06-12-2016, 17:39
coil mantıklı,ama dikkat et çok sert olmasın.
aynen 15 mini imola var.tanesi 5,3kg.lastikle beraber 11,5kg.13 tenekeler 175-65r13 lede 11,5kg ;)
5.5jx15 et51 lastiklerde 175-55r15.arkada bahsettigim flanşlar var.daha önceki aracımdan çıkarıp taktıgım için lastiklerde yeni oldugundan direk unoya bu şekilde geçirdik.ama esasen 175-50r15 daha mantıklı olur. fakat 14 de düşünebilirsin spoonda güzel görünüyor ;)

bu arada kimi şahinlerin ön tekerleklerinin arkaya göre çıkıntılı olma sebebi o mu? fabrika niye öyle bir şey koymuş ki bi açıklaması varmı merak ettim doğrusu.

aklımda şunlar var;

15inç tipo 2.0
14inç tipo 2.0
spoon :D
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-emsalsiz-ozel-369435936/detay) bu var ama pahalı mı sizce? en son 450ye felan bırakır herhalde.

valla döşeme,dijital saat vb için hala haber bekliyorum birkaç parçacıdan yoksa bütçe öğrenci ve birikmiş bi para (gerçi hala daha tam değil ya :D ) ya coil ya jant herhangi birine gidecek dediğim parçalar yoksa.

Grimlord
06-12-2016, 19:42
bu arada kimi şahinlerin ön tekerleklerinin arkaya göre çıkıntılı olma sebebi o mu? fabrika niye öyle bir şey koymuş ki bi açıklaması varmı merak ettim doğrusu.

aklımda şunlar var;

15inç tipo 2.0
14inç tipo 2.0
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-emsalsiz-ozel-369435936/detay) bu var ama pahalı mı sizce? en son 450ye felan bırakır herhalde.

valla döşeme,dijital saat vb için hala haber bekliyorum birkaç parçacıdan yoksa bütçe öğrenci ve birikmiş bi para (gerçi hala daha tam değil ya :D ) ya coil ya jant herhangi birine gidecek dediğim parçalar yoksa.

Kesinlikle 14 veya 15 alfa jantı takmalısın, çok yakışır.

mikelazi
07-12-2016, 09:11

aklımda şunlar var;

15inç tipo 2.0
14inç tipo 2.0

ilandaki jantı ben begenmedim sonuçta zevk meselesi ama ben almam :) bu daha güzel bence https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-4x98-tofas-janti-15-inc-367692954/detay...mesela]Loading (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-4-x-98-14-inc-temiz-tempra-orjinal-ekipman-jant-takimi-315578275/detay.[url) site please wait...[/url] bunlarda çok güzel ve farklı dururhttps://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-2-adet-4x98-sac-15-jant-fiat-linea-punto-evo-doblo-fiorino-dogan-313601044/detay..sadece jant degil lastikte önemli unutma.bu arada ilanda 900 olan jantı 500e aldıgımı bilirim.iyi pazarlık yap :)

coil yaparsan kule gergisi kesin koy.uno gergisi için 260tl fiyat verilmiş.

mikelazi
07-12-2016, 09:13
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-2-adet-4x98-sac-15-jant-fiat-linea-punto-evo-doblo-fiorino-dogan-313601044/detay)

Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-4x98-tofas-janti-15-inc-367692954/detay)

Diyadin
07-12-2016, 09:20
Kartal Oto Sanayi Murat Amortisör

Kendime ve çoğu arkadaşıma custom iş yaptırdım bir sorun yaşamadık

gkhn55
07-12-2016, 10:29
Uno piyasasıda Corsa C gibi olmasın:D

SpeedlinE™
07-12-2016, 18:12
ilandaki jantı ben begenmedim sonuçta zevk meselesi ama ben almam :) bu daha güzel bence https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-4x98-tofas-janti-15-inc-367692954/detay...mesela]Loading (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-4-x-98-14-inc-temiz-tempra-orjinal-ekipman-jant-takimi-315578275/detay.[url) site please wait...[/url] bunlarda çok güzel ve farklı dururhttps://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-2-adet-4x98-sac-15-jant-fiat-linea-punto-evo-doblo-fiorino-dogan-313601044/detay..sadece jant degil lastikte önemli unutma.bu arada ilanda 900 olan jantı 500e aldıgımı bilirim.iyi pazarlık yap :)

coil yaparsan kule gergisi kesin koy.uno gergisi için 260tl fiyat verilmiş.

kule gergisi 150 denmişti abi ama tekrar sorarım yapan beyfendiye. tempra jantı güzel abi aynen. yurt dışında orj. turbo jantı olmalı o.

SpeedlinE™
07-12-2016, 18:32
Uno piyasasıda Corsa C gibi olmasın:D

Değişik araçlara değişik fiyat isteyenler var vallahi
Sırf 2-3 şey yapmış diye 18bin istenen uno gördüm