PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Servis araç koruma paketi hk.

300E
08-12-2016, 10:44
Merhaba sipariş ettiğimiz Leon aracımız geldi, bugün bize bir teklif yönelttiler bende bu işlerden pek anlamadığım için size danışmak istiyorum. :)

Doğuş oto

-Cam filmi
-Ön kaput koruma folyosu
-Nano boya koruma
-Koltuk koruma

Hepsine 1500 TL fiyat verdi, taksit vs oluyormuş. Fiyat nasıl, veya fiyattan ziyade yapılan işcilik nasıl. Cidden yazılanlar yapılıyor mu yoksa 2 kat wax sürüp gönderiyorlar mı :) Yaptırıp tecrübe edenler var mı aramızda?

Cam filmi ve kaput filmi için tanıdığım işcilikleri çok sağlam olan aksesuarcı tanıdığım var, onlara yaptırmayı düşünüyodum, ama işin içine nano boya koruma vs girince kararsız kaldım,bu nano boya korumada seramik kaplama denen şey mi acaba? Bu detailing konularına biraz uzağım kusura bakmayın. :)

Gearbox
08-12-2016, 10:46
Dediklerini yaptıran bir arkadaşım var ve şuan hiç memnun değil.

Cam ve kaput filmini bilmem de Boya Koruma kısmını işini daha iyi yapan bir yere teslim etmekte fayda var..

ehveniser1903
08-12-2016, 10:49
Gerek yok hocam her işin bir uzmanı var
Cam filmini folyoyu bildigin yerde yaptır
Ankarada nano uygulama yapacak kisiyi de arastırarak sec
serviste alinin velinin uygulamasıyla olmaz

onursumer
08-12-2016, 10:50
hepsini dışarda yaptır fiyat normal gozuksede işçilik vs kısmı tartışılır

arda35
Araç hayırlı olsun.

Böyle gubidik paketlere külliyen karşıyım. Alanlar kendini kandırıyor bence. Gerekirse 3 kuruş fazla verin, işin ehline yaptırın her birini.

Çöllü
Cam ve Kapit filmi dışarda merdiven altı yapan yerlerle aynı kalitede fakat fiyat iki üç katı olur.. Boya koruma dedikleride üstünkörü bir pastanın ardından atılan ciladır.. tavsiye etmem o paralara dışarda bu işi Butik olarak yapan arkadaşların yaptıkları yanında servistekinin yüzüne bakılmaz.

BARR
Hiç gerek yok, bulunduğunuz ildeki bu işi profesyonel yapan kişilere gitmeniz daha mantıklı olacaktır.

kalipson
08-12-2016, 10:51
Kaput filmi genelde düşük kalite oluyor.
Aldanmayın. Öyle Llumar ayarında bir şey değil yani. Ben olsam, bilindik bi Detailing merkezinde (Örn. DBYANİ detailing) az bir fark daha verip en iyi malzemeden yaptırırdım. Hem işçilik hem de malzeme kalitesi de ışık yılı ötede oluyor.

kalipson
08-12-2016, 10:52
Edit: Klavyenin azizliği. DBY yazacağıma DBYANİ olmuş. :)

imprezaWRC
08-12-2016, 11:05
Serviste boya koruma yaptırıpta mutlu olanını daha bugüne kadar görmedim. Otomobilini aldığın gibi Ankara'da DBY Detailing'e götürmeni öneririm. Berkay, bu işleri gayet güzel yapıyor :) (Yanına birde bonus niyetine Göker'de olursa şahane olur :) ) mc pherson d.berkay

Tunacan
08-12-2016, 11:08
Aracı teslim aldığınız gibi DBY Detailing'e gidebilirsiniz. Tavsiye ederim.

individual
08-12-2016, 11:21
Dışarda daha uygun'a hepsini yaptırabilirsiniz.Servis'de boya kaporta ve boya koruma yaptırılmaz.

baretta
08-12-2016, 11:26
Fiyatını geçtim, kaliteden dolayı yaptırmayın derim.

Cam filmi yaptırmak gibi bir hatam olmuştu, Güneş mavi doğuyor, yeşil batıyordu...

Söktürdüm yenisini yaptırdım kendi bildiğim yerde.

AliGizda
08-12-2016, 11:30
Kesinlikle serviste yaptırmam, bu işleri genelde servisin dışardan anlaştığı firmalar yapıyor. Peder bey bir kere sıfır aldığımız Fluence' e yaptırmışdı, kapı döşemelerini takamamışlar servisten yardım almışlardı. Babam bıraksa kapı döşemelerinin tırnaklarını kırıp takacaklarmış. Sallamasyon işler yapıp göz boyuyolar sadece.

seref1
08-12-2016, 11:39
Serviste çalışmış bir kişi olarak söylüyorum; cam filmi ve kaput filmi için sanayiden usta gelir çeker filmi gider.boya koruma konusuna gelince çıta üstüne bir iki kat cila çekilir zaten sıfır araç yaldır yaldır yanar.koltuk koruma da koltukların üstüne iki fıs fıs al sana koltuk koruma.motor koruma bildiğimiz sütü uzaktan birkaç fıs fıs sık kapat kaputu 10 dk sonra zindan gibi parlar.sende 1500tl yi çöpe atmış olursun

Muharrem C.80
08-12-2016, 11:40
Hikaye.
Cam filmi ve folyo en ucuz en dandiği, ödemeleride muhtemelen geçikmeli ve en dip fiyattır, sırada birkaçta araba vardır acil teslimat bekleyen işçilikte dandik ötesi olur :) Nano dediğide eni iyi ihtimalle kaliteli malzeme varsaysakki bence mümkün değil, polytopla 1 belki 2 kat makine geçer en acelesinden, koltuk koruma diyede püskürtmeli traş bir işlem bol kokulu.
Bu fiyattan, servis(aslan payı), satan danışman(prim) ve yapan şahıs-eleman, onun firması(dışarda anlaşmalı yerde yaptırılır)ayrı ayrı primli şekilde para kazanıyor. Ne olabilr sen düşün.Paranla rezil olma ben şahsen işin parasını hakkını verebilecek olana vermeyi yeğlerim.

Muharrem C.80
08-12-2016, 11:41
Serviste çalışmış bir kişi olarak söylüyorum; cam filmi ve kaput filmi için sanayiden usta gelir çeker filmi gider.boya koruma konusuna gelince çıta üstüne bir iki kat cila çekilir zaten sıfır araç yaldır yaldır yanar.koltuk koruma da koltukların üstüne iki fıs fıs al sana koltuk koruma.motor koruma bildiğimiz sütü uzaktan birkaç fıs fıs sık kapat kaputu 10 dk sonra zindan gibi parlar.sende 1500tl yi çöpe atmış olursun

Aynı anda aynı şeyleri yazmışız :)

300E
08-12-2016, 12:09
Tamda tahmin ettiğim gibi oldu o zaman, güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, ekmeği ekmekçiden almakta fayda var. :)

Faruk_Vtec
08-12-2016, 22:43
hurafe.. :)