PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fluence ankara bulusmasindan kareler

TALENJEKTAZİ
22-12-2016, 22:30
herkese merhaba.

FLUENCE ANKARA ailesi olarak duzenli sekilde oluşturduğumuz toplantılarımızdan birini kentpark arkasindaki meşhur aspavada gerceklestirdik.

bu soğukta ve karda yanımızda olan dostlarımıza saygılarımla
http://i.hizliresim.com/pX0JQq.jpg
http://i.hizliresim.com/VP015n.jpg
http://i.hizliresim.com/g2qJL5.jpg
http://i.hizliresim.com/2nrVYA.jpg

Attackan
22-12-2016, 22:34
Katılan tüm herkese çok teşekkür ederiz yine çok keyifli bol muhabbetli bir gün geçirdik bir sonraki etkinlikte görüşmek dileği ile :)

FaBeRgE
23-12-2016, 02:37
buluşma iyi güzel afiyet olsun :)

ama neden sohbete açtınız konuyu, fotoğraflarımıza taşıyorum.

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 06:19
konu işi yanlışlıkla oldu tesekkuler :)

ouzs
23-12-2016, 07:40
Fluence grubuda mı varmış ya la. :) Şirket aracıyla gelen var mı ki.

Tunacan
23-12-2016, 08:43
Sislere kurban...

KGüneyli
23-12-2016, 08:46
SisKİNG :D Maşallah

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 12:29
doblo grubu var da aile arabasi fluence'in niye olmasın :D ekibimiz saglam masallah allah bozmasin :)

B16
23-12-2016, 12:51

imza yaptım

Agent
23-12-2016, 12:56

Nasıl yani? şirket aracı dışında cidden para verip Fluance alan da mı varmış? Koltukları çok rahat iyi güzelde okadar da değil :)

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 14:50
burası tartısma yeri değildir. at gözlüklerinizi çıkarın :)

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 14:53
sadece koltuk degil , senin arabanda olmayan özellikler belki de fluence de vardır :) bütün fluence'leri joy veya business sanmayın :D cahil kalmışsınız fluence jetta focus sadece sirketlerin elinde degil aileler de biniyor ;)

Agent
23-12-2016, 15:07
Sen çok yetkili bi abiye benziyosun, senin dediğin donanımlı arabalar için 90-100 lira para vericem ve Renault Fluence e binicem ?

100 liraya 2012 model C kasa mercedes alınıyor haberin var dimi?

Benim arabamda olmayıp da Fluence de olan özellikleri sayarmısın? Öğrenmemek ayıp

BurakCengizhanoğlu
23-12-2016, 15:08
Neyi tartışıyosunuz cidden?

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 15:18
ben 45 bine aldım :) 90 bine 2 tane fluence alırım. saymayım sen yaz internete privilege plus oku :)

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 15:19
arkadas daha fluence'in fiyatını bilmiyor gelmis yorum yaziyo :D cahillik kötü bişey

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 15:20
insanların doğru sandıkları yanlışlarıni yüzüne vurmam lazım :) bilip bilmeden işkembeden sallayanları sevmem :)

ufuksaracci
23-12-2016, 15:22
Sisini açan gelsin . Şaka bir yana, ne güzel karda kışta buluşma yapmışsınız.

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 15:22
gercekten özellikler uzun sürer kalabalık yapar yazamam buraya. konudaki amac buraya foto atmak saygi duyar gecersiniz :) tartısma ve polemik işi sacma yani

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 15:24
13 araba vardı. gercekten değerli ve hoş sohbet insanlar olunca , kimse kar kış demedi atladı arabasına geldi :)

aslanneron
23-12-2016, 15:28

sanırım kimse gelmemiş cevap gelmedigine göre :)

ama bi pazarlamacı abide beklerdim''bizede seneye golf vercekler aranızda olamıcam'' diyen :D

mert_can 41
23-12-2016, 15:36
Sen çok yetkili bi abiye benziyosun, senin dediğin donanımlı arabalar için 90-100 lira para vericem ve Renault Fluence e binicem ?

100 liraya 2012 model C kasa mercedes alınıyor haberin var dimi?

Benim arabamda olmayıp da Fluence de olan özellikleri sayarmısın? Öğrenmemek ayıp
Otomatik vites dizeline binmediniz sanırım 55 bine bulunuyordu oldukçada seri ve sesiz içten yakıt olarakta oldukça cimri. 55 bin civarında bu devirde mantıklı bir araç. Aracımı servise bıraktığım zaman iş yerime bırskmaları için araç talep etmiştim bmw den adam fluence ile geldi bmw de fluence ne dir diye şakalaşıyorduk iş yerime varana kadar tüm fikirlerim değişti.

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 15:40
30 kisiyiz hepimizin de şahıs arabası :) ama sirket arabası olup da benimseyen varsa onları da bekleriz :D kapımız 'iyi insanlara' hep açık

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 15:43
boşverin hocam arkadas daha fluence fiyatlarını bilmiyor. bu konuda kendisinin bilgisi yok malesef. otomatik dizel EDC'yi bile bildiğini düşünmüyorum

HalilMacit
23-12-2016, 15:46
Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli dünyasında yaşıyoruz. Ne diye küçümsüyorsunuz milletin aracını ? Yarın kimin ne olacağı ne *****.

Agent
23-12-2016, 15:57
boşverin hocam arkadas daha fluence fiyatlarını bilmiyor. bu konuda kendisinin bilgisi yok malesef. otomatik dizel EDC'yi bile bildiğini düşünmüyorum

Çok konuşuyosun, heyecanlısın da anlaşılan. Komşunun tavuğu kendine kartal gelirmiş. Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin sana.

Ama ağzını toplayıp adam gibi konuşmaya başlamazsan hiç irkinmem ağzını toplamaya Ankaraya da gelirim.

Eğer kötü yorumu eleştiriyi kaldıramıcaksan, paylaşımda yapmayacaksın yorumda. Ben 50-60 bine o arabayı almam, gider Alfa alırım, Audi alırım. Derdimiz zaten otomatik olsun az yaksın derdi olsa TR de bazen 2-5 bazen 3-500 taneden falza olmayan arabaya binmez, gider parçası bakkalda satılan arabayı kiralar eşşek gibi binerdik.

Agent
23-12-2016, 16:00
Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli dünyasında yaşıyoruz. Ne diye küçümsüyorsunuz milletin aracını ? Yarın kimin ne olacağı ne *****.

Arkadaşım abuk subuk konuşup sende olayıo saptırma.. benim bindiğim arabada Ferrari,lamborgini değil. Aynı paraya alabildiğin sokakda fluence den daha cok gordugun bir araç.

Ama ben standart araç sevmediğimden gidip aynı arabanın aykırı olanını alım kullanıyorum. Burda olay küçümsemek değil. Bunun bir olağanüstü hal gibi gösterilmesi. Zaten istanbul trafiğinde her akşam 20 tane fluance yan yana geliyor.

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 16:02
atlarım ankaraya gelirim dedikten sonra okumadım yazılarını komiksin :D

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 16:03
insanlar bunun bilincinde değil. dunya iyiye gitmiyor. kimsenin kimseye saygısı kalmamış :)

BurakCengizhanoğlu
23-12-2016, 16:05
Çok konuşuyosun, heyecanlısın da anlaşılan. Komşunun tavuğu kendine kartal gelirmiş. Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin sana.

Ama ağzını toplayıp adam gibi konuşmaya başlamazsan hiç irkinmem ağzını toplamaya Ankaraya da gelirim.

Eğer kötü yorumu eleştiriyi kaldıramıcaksan, paylaşımda yapmayacaksın yorumda. Ben 50-60 bine o arabayı almam, gider Alfa alırım, Audi alırım. Derdimiz zaten otomatik olsun az yaksın derdi olsa TR de bazen 2-5 bazen 3-500 taneden falza olmayan arabaya binmez, gider parçası bakkalda satılan arabayı kiralar eşşek gibi binerdik.
Adam terbiyesizce bişey mi yazmış?

Agent
23-12-2016, 16:10
Adam terbiyesizce bişey mi yazmış?

Ben terbiyesizce kelimesi mi kullanmışım orda ? Ayrıca ben onu tek bir postuna değil genel yazım tavrına söyledim. Seni ilgilendiren kısmı neresi onu anlamadım ?

BurakCengizhanoğlu
23-12-2016, 16:14
Ben terbiyesizce kelimesi mi kullanmışım orda ? Ayrıca ben onu tek bir postuna değil genel yazım tavrına söyledim. Seni ilgilendiren kısmı neresi onu anlamadım ?

Ağzını toplamaya Ankaraya gidicekmişsiniz ya ondan dedim?Ne kadar hassasınız hemen tavırlanmalar falan.

ouzs
23-12-2016, 16:17
insanlar bunun bilincinde değil. dunya iyiye gitmiyor. kimsenin kimseye saygısı kalmamış :)

Müdür Kimsenin kimseye saygısı kalmamış cümlesini kendine de uyarla. Yaptığımız yoruma saygın yok. Uzatmayalım. Sonsuza dek fluence ile yaşayasın taleneşektrazi. Bol Buluşmalar.

ouzs
23-12-2016, 16:19
Ağzını toplamaya Ankaraya gidicekmişsiniz ya ondan dedim?Ne kadar hassasınız hemen tavırlanmalar falan.

Olaya çift taraflı bakın tek değil. Hassas olana hassas davranılır. İlk yoruma hemen at gözlüklerinizi çıkarın Cahiller vb gibi bir yorum gelince bu yazışmalar la konu nun hiç olması normal.

BurakCengizhanoğlu
23-12-2016, 16:20
Abi ne kadara olumsuz konuşmalar mevcut ya.Haklısınız 2 tarafta saçma sapan konuşuyo.Biraz yapıcı olun ya.Bazı insanlar vardır sahibi olduğu şeyi eşsiz ve herşeyin üstünde görür.Bu arkadaş da öyle bir arkadaş.He diycen bitcek ya.

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 16:22
ben bunu sana demedim ki :D kötü yorum yapan kisiye dedim. sen iyi niyetlisin. kötü yorum yapan kisiye düzgün cevap vermissin :) olayı karıştırdın

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 16:24
valla adamda at gözlüğü var , ben gayette normal bisey yazdım. yine olsa yine yazarım. adamin yazdıklarını okusana bi :)

BurakCengizhanoğlu
23-12-2016, 16:25
Ya boşverin ne güzel buluşma yapmışsınız :) Buluşma yapmak bişeyleri paylaşmak için illaki özel araçlarınız olmasına gerek yok.Kötü yorumu olan içinde saklasın .

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 16:25
sen olayı cok yanlıs anladin :) kendi üstüne alındın :D senlik kötü durum yok ki :)

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 16:27
insanlarin tavırları ilginc. sirker arabası saniyo herkes jetta focus fluence'i. o yuzden böyle tavrı olan insanlari görünce rahatsiz oluyorum :)

ouzs
ben bunu sana demedim ki :D kötü yorum yapan kisiye dedim. sen iyi niyetlisin. kötü yorum yapan kisiye düzgün cevap vermissin :) olayı karıştırdın

:agbe::agbe: Prdon. Sen Hklısn Kib by

Agent
Abi ne kadara olumsuz konuşmalar mevcut ya.Haklısınız 2 tarafta saçma sapan konuşuyo.Biraz yapıcı olun ya.Bazı insanlar vardır sahibi olduğu şeyi eşsiz ve herşeyin üstünde görür.Bu arkadaş da öyle bir arkadaş.He diycen bitcek ya.

Bu ülke ha dicen geçicenle, eyw dicen kapatıcanla, boşver abi sen işine bak diyenler yüzünden bu halde arkadaşım. Bir fikrin var ise zikretmekten çekinmiceksin. İyi yada kötü her yorumu kabulleniceksin. Arkadaş arabasının fotoğrafını koysa ki forumda çokca da oluyor. Fabrikadan çıkmış fotoğrafına da burda iyi yorumlar dilekler zaten yapılıyor. Konumuz kimsenin malı mülkü vs değil. Allah herkese sahip olduğunun 10 katı, düşlediğinin 5 katı fazlasını versin. Konu farklı, konu...

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 16:28
hahah :D :D

Agent
23-12-2016, 16:28
Allah herkesin dağına kar versin, sizlere de bol bol sis farı versin.

HaKo
23-12-2016, 16:30
hazır bu kadar xenon farlı sisli fluence toplanmışken keşke biri broşür dağıtsaymış milletin gözüne tecavüz etmeyin diye.

overblack
23-12-2016, 16:40
o ilk honda buluşmasını hiç yapmıcaktık amk :D

kesici
23-12-2016, 16:45
Allah herkesin dağına kar versin, sizlere de bol bol sis farı versin.

Allah sana da alçakgönüllülük versin hacı abi. Kimse senin söylediğin cümleye laf etmedi zaten. Dediğin çok doğru bende olsam Fluence almam gider Passat alırım gider Pheaton alırım ya da Nissan Maxima alırım. Yalnız şu var sen diyorsunki 'şirket arabası cart curt' diyerek insanları küçümsüyorsun. Birincisi herkesin araçta beklentileri farklıdır, Fluence ile Pheaton fiyatları aynı diye gidip 3.0 ya da 4.0 hacimli araç mı alalım. Abartmayayım 2.0 silindir araba mı baksınlar 200.000 Km'leri görmüş ? Sen deseydin ki 'Fluence alana kadar neden başka üst segment araçları tercih etmediniz?' deseydin be güzel abicim. Bir de atlar Ankara'ya felan gelirim demek ayıp değilmi abi ? Neden insanlara karşı böyle davranıyorsunuz ? Ankara'ya atlayıp gitsen ne diceksin peki abi çok merak ettim de ?

İbrahim33
23-12-2016, 16:49
Gereksiz yere kırmayın birbirinizi bence. Herkes istediği arabaya binmekte özgür. Kimsenin kimseyi küçük görmesine gerek yok. Misal benim alfa 159 um bana ferrari gibi gelir , arkadaşın fluence'side ona mercedes gibi geliyordur. Fluence'yi salt şirket aracı olarak görmeyin , filodan çıkan direk piyasaya dağılıyor. 7 tane sattım ben bu sene. Allaha şükür hiç üzmedi beni. Tamam yol tutuş , kalite olarak eksiklikleri olabilir ama artı yönleride çok. F/p arabasıdır fluence. Kro hondacılar toplanınca birşey olmuyorda , standart fluence kullanıcıları toplanınca mı tu kaka.

Grimlord
23-12-2016, 16:55
Yav bu fuluens size ne etti gardaş :)

BurakCengizhanoğlu
23-12-2016, 17:00
Ama cidden şu sis farlarından kurtulun ya.

GuNeS
23-12-2016, 17:03
usa parkları görünce kolerado buluşması sandım :D

ouzs
23-12-2016, 17:16
Yaw reis fluence fluence kalsın. O amerikan parklar sisler merceksiz far a xenonlar nedir. Küçümsemek kimsenin haddine değil tabiki.. Fakat çevrede toplanan günü yapılan arabalar piyasa arabalar, he fluence symbol dacia toplanamaz mı toplanır. Ama çok Garip oluyor işte amk :D:D:D:D

Neyse dediğim gibi bol fluence li senelere.

O değil fluence in de üretimi de durdu ya la. Ne içerlenmişinizdir.:byebye: :hahaha: Şakaydı. Sıkıntı yok Güzel araba.:icon_tup:

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 17:33
ustacım o üstteki xenonlar orjinal yav şunları anlayın artık. sislere bazı arkadaslar takmış xenonu sadece :D onların zevki onların keyfi :D ben gittim beyaz ampul aldım göz almiyo kendi yagında kavruluyo

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 17:34
Ama cidden şu sis farlarından kurtulun ya.

onların kendi zevki hocam valla benim yapabilecegim bisey yok :D

Agent
23-12-2016, 17:34
Allah sana da alçakgönüllülük versin hacı abi. Kimse senin söylediğin cümleye laf etmedi zaten. Dediğin çok doğru bende olsam Fluence almam gider Passat alırım gider Pheaton alırım ya da Nissan Maxima alırım. Yalnız şu var sen diyorsunki 'şirket arabası cart curt' diyerek insanları küçümsüyorsun. Birincisi herkesin araçta beklentileri farklıdır, Fluence ile Pheaton fiyatları aynı diye gidip 3.0 ya da 4.0 hacimli araç mı alalım. Abartmayayım 2.0 silindir araba mı baksınlar 200.000 Km'leri görmüş ? Sen deseydin ki 'Fluence alana kadar neden başka üst segment araçları tercih etmediniz?' deseydin be güzel abicim. Bir de atlar Ankara'ya felan gelirim demek ayıp değilmi abi ? Neden insanlara karşı böyle davranıyorsunuz ? Ankara'ya atlayıp gitsen ne diceksin peki abi çok merak ettim de ?

Bak ne kadar güzel konuşup derdini anlatabilen, sorusunu sorup cevabını alabilen bir kişi örneği. Sende onun konuştuğu perde ve ağızdan konuşsan benimle, özellikle de istanbulda olman bahanesiyle uygulamalı olarak tartışırdık bu konuyu.

Aynen de söylediğin gibi işte, ben olsam gider 2.0 passat alırım, gider 156 alırım, olmadı a4 alırım. Fluence alıp amerikan + park 8K xenon yapıp renaulta binmem.
Kimsenin malını küçümsemek benim haddime değil, lafa girişimde kullandığım " şirket arabası " terimi bunu hissettirmiş anlaşılan. Benim için jetta da, fiesta da aynı katagoride ama ne kadar güzel bu arabaların üzerinde değişiklik yapıp binen arkadaşlar var. Senin için kişiselleştirme = Amerikan park + 8K xenon ise ?? maşşallah/kazasız belasız mode on.

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 17:37
hazır bu kadar xenon farlı sisli fluence toplanmışken keşke biri broşür dağıtsaymış milletin gözüne tecavüz etmeyin diye.

hocam o ustlerde gördüğünüz xenonlar orjinal hep :D sislerde arkadasların kendi zevki bisey diyemem :D

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 17:38
Yav bu fuluens size ne etti gardaş :)

1 2 kisi garip konusmus sadece :D geriye kalan herkes ılımlı bence :D sadece bazıları ortamı gerdi

CaNeR44
23-12-2016, 17:41
çok güzel buluşma olmuş daim olsun inşallah

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 17:49
çok güzel buluşma olmuş daim olsun inşallah

teşekkür ederim sağolun

atakanakdeniz
23-12-2016, 18:36
arada dizel otomatik şirket aracı olarak kullanıyorum şehiri içi için gayet yeterli. buluşma iyi güzel hoş ancak lütfen çakma-merceksiz xenon bixenon beyaz far angel far sis farı arka sis farı açan kullanan herkese trafikte olabildiğince rahatsızlık veriyorum çünkü çok rahatsız edici. ön arka sis ve çakma far-ampul konusunda arkadaşlarınızı bilgilendirip uyarırsınız buluşmalarınız çok daha verimli geçer bence. iyi günler

Yigit-Y
23-12-2016, 18:41
Daha önce sahip olduğum bir araç flü

Şirket arabası diyip küçük görmek nedir

Bu nasıl bir kibirdir

Allah muhabbetinizi daim etsin

Takılmayın bu densiz mesajlara

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 19:11
Daha önce sahip olduğum bir araç flü

Şirket arabası diyip küçük görmek nedir

Bu nasıl bir kibirdir

Allah muhabbetinizi daim etsin

Takılmayın bu densiz mesajlara

haklısınız teşekkür ederim

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 19:12
arada dizel otomatik şirket aracı olarak kullanıyorum şehiri içi için gayet yeterli. buluşma iyi güzel hoş ancak lütfen çakma-merceksiz xenon bixenon beyaz far angel far sis farı arka sis farı açan kullanan herkese trafikte olabildiğince rahatsızlık veriyorum çünkü çok rahatsız edici. ön arka sis ve çakma far-ampul konusunda arkadaşlarınızı bilgilendirip uyarırsınız buluşmalarınız çok daha verimli geçer bence. iyi günler

ordaki aracların tamamı orjinal xenonlu ama sislerinde bazılarının xenonları var :) kendi zevkleri göz aliyor biliyorum ama. ben göz aldığı icin xenon sis takmadım. sadece beyaz philips taktım :)

Nightfish
23-12-2016, 19:53
Hakikaten saçma mesajlar atılmış konuya. Sis konusuna ben de karşıyım ancak uygun bir dille eleştirilmediği sürece iletilmek istenen mesaj da yerine gitmeyecektir.

Oldukça güzel bir buluşma olmuş. Fiyat performans olarak tercih edilebilecek, dolusu da gayet keyif verebilecek bir araçtır. Hele ki içinin genişliği, yakıt cimriliği göz önüne alınınca aile için oldukça güzel bir alternatif. Forumdan Jön Türk arkadaşımız da pek sever Fluence :)

Caesar
23-12-2016, 20:01

Başkan bir daha milletin konusunu mahfedip üstünede oraya gelir şunu yaparım gibi tehdit edersen banlarım haberin olsun uyarıyorum burada birde haklı gibi adamların üstüne çıkmaya calışmayın.

Hem adamların arabasını aşalayın sonra da oraya gelirim diye tehdit edin oh ne güzel dünya.

Jön Türk
23-12-2016, 20:37
Hakikaten saçma mesajlar atılmış konuya. Sis konusuna ben de karşıyım ancak uygun bir dille eleştirilmediği sürece iletilmek istenen mesaj da yerine gitmeyecektir.

Oldukça güzel bir buluşma olmuş. Fiyat performans olarak tercih edilebilecek, dolusu da gayet keyif verebilecek bir araçtır. Hele ki içinin genişliği, yakıt cimriliği göz önüne alınınca aile için oldukça güzel bir alternatif. Forumdan Jön Türk arkadaşımız da pek sever Fluence :)

En dolusundan en boşuna her türlüsüne sahip oldum benzinli harici, fiyat performans yakıt kullanım her şeyi bir arada sunan ender modellerden.
En son Privilege modeline sahiptim sunroof, xenon, yarım deri koltuk, keyless go, tomtom navi, protokol perdeler vs vs gerçekten kimi araçlarda olmayan özellikler olan fluencelerde var.Sadece trafikte gördüğünüz business yada joy değil fluence.

Fluence sahibi olmadan kimsenin fikri değişmez :) Dynamique EDC fiyat verdim 2012 olursa alıcam Nightfish :D

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 21:25

tesekkur ederim guzel yorumunuz icin

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 21:26
En dolusundan en boşuna her türlüsüne sahip oldum benzinli harici, fiyat performans yakıt kullanım her şeyi bir arada sunan ender modellerden.
En son Privilege modeline sahiptim sunroof, xenon, yarım deri koltuk, keyless go, tomtom navi, protokol perdeler vs vs gerçekten kimi araçlarda olmayan özellikler olan fluencelerde var.Sadece trafikte gördüğünüz business yada joy değil fluence.

Fluence sahibi olmadan kimsenin fikri değişmez :) Dynamique EDC fiyat verdim 2012 olursa alıcam Nightfish :D

bendeki bide 17'jant full deri navili. ithal flu. bose felan da var :D ben cok begenerek kullaniyorum

gokhankenar
23-12-2016, 21:26
Ya herkesin kendi zevki isteyen istediği alır. İsterlerse Dacia Logan alırlar da toplanırlar kimseyi ilgilendirmez. Sen o paraya git 156 al. Adam Fluence almış. Uzatmaya gerek yok

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 21:45
Başkan bir daha milletin konusunu mahfedip üstünede oraya gelir şunu yaparım gibi tehdit edersen banlarım haberin olsun uyarıyorum burada birde haklı gibi adamların üstüne çıkmaya calışmayın.

Hem adamların arabasını aşalayın sonra da oraya gelirim diye tehdit edin oh ne güzel dünya.

ustam eyvallah. valla sagol adam sacma sapan konustu. ben de hic saygısızlık etmedim. okumadım mesajlarini hatta. ben burda bisey de ispat etmiyorum ki , bulustuk buraya foto attim :) kötü bisey yapip konu başlığında arabamı da ovmedim. bu siddeti cözemedim

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 21:46
Ya herkesin kendi zevki isteyen istediği alır. İsterlerse Dacia Logan alırlar da toplanırlar kimseyi ilgilendirmez. Sen o paraya git 156 al. Adam Fluence almış. Uzatmaya gerek yok

teşekkürler. bilincli ve ılımlı yaklaşımınız için. fluence bahane bizimkisi dostluk gibi

Jön Türk
23-12-2016, 21:57
bendeki bide 17'jant full deri navili. ithal flu. bose felan da var :D ben cok begenerek kullaniyorum

İthal don bile almam bu saatten sonra devlet onada ortak olur :D
Buda benimkiydi

https://scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14495306_10154374938464845_1275674107140062762_n.j pg?oh=e595b1a531f9c4ff7ca460f8a960cf31&oe=58D73EB5

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 22:13
İthal don bile almam bu saatten sonra devlet onada ortak olur :D
Buda benimkiydi

https://scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14495306_10154374938464845_1275674107140062762_n.j pg?oh=e595b1a531f9c4ff7ca460f8a960cf31&oe=58D73EB5

masallah guzelmis :) yurt dışından alisveriste de vergi sınırı düştü iyice :D haklısın

doguayaz
23-12-2016, 22:24
Akşam vakti karlı bir Ankara soğuğunda bu kadar insanı bir araya toplamak gönül işidir. Bravo.

sportwagon
23-12-2016, 22:25
150 hp den az aracım olmadı 1 sene önceye kadar ekonomi için bold edition 1.5 edc aldım fuul sehir içi 7.5 lt yakıt , yeterli donanım 45 bin tl performansta ne yaktigina bakmadan otobanda 180 sabit 1 yilda guzel para birakti cebime , birde 6,dan 5 vitese geçerken cart diye kronik bir ses cikarmasa ....şanzıman baskıbalata degisimi 5bin şanzımanda 18bin tl aracın garantisi olmasına karşın renault merkez bir cok kullaniciyi mağdur ediyor bilginiz olsun.... Çöp muamelesi yapılacak bir araç değil genel olarak Bu arada tebrikler karda ķiışta bunca araba sevdalısı toplanmışsınız

KOSEREN
23-12-2016, 22:36
Konu açıldığında böyle saçma bi muhabbetin olacağından emindim.Yapmayın arkadaşlar,ayıp valla..

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 23:15
Akşam vakti karlı bir Ankara soğuğunda bu kadar insanı bir araya toplamak gönül işidir. Bravo.

cok şükür gercekten serserilikle isi olmayan kendi halimizde bi ekibiz. bulusma yerine de yaklasık 12 araba konvoyla gittik ne bir taskınlık ne br serserilik yapmadık. bulusalım dedik herkes kendinden bişeyler feda etti. evinde minik çocuklarını kisa sureli yalniz biraktilar ama hepsinin ayri ayri degeri var bizde :)

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 23:16
150 hp den az aracım olmadı 1 sene önceye kadar ekonomi için bold edition 1.5 edc aldım fuul sehir içi 7.5 lt yakıt , yeterli donanım 45 bin tl performansta ne yaktigina bakmadan otobanda 180 sabit 1 yilda guzel para birakti cebime , birde 6,dan 5 vitese geçerken cart diye kronik bir ses cikarmasa ....şanzıman baskıbalata degisimi 5bin şanzımanda 18bin tl aracın garantisi olmasına karşın renault merkez bir cok kullaniciyi mağdur ediyor bilginiz olsun.... Çöp muamelesi yapılacak bir araç değil genel olarak Bu arada tebrikler karda Ä·iışta bunca araba sevdalısı toplanmışsınız

bizimki biraz dostluk gibi. herkese elimizden gelen yardımı yaptık. dostlarımızda bizi kirmadi karlı havada toplandık :)

TALENJEKTAZİ
23-12-2016, 23:17
Konu açıldığında böyle saçma bi muhabbetin olacağından emindim.Yapmayın arkadaşlar,ayıp valla..

keske o 1 2 kisi konuyu baltalamasaydı. kesinlikle kendi halimizde , sessiz sedasız efendice sohbet muhabbet ediyoruz. bide insanlar ılımlı olsa daha iyi olurdu ama sorun etmedim :)

Attackan
24-12-2016, 00:48
Herkese çok teşekkür ederiz yorumları için.. :)
Kim ne derse desin biz memnunuz araçlarımızdan herkes özgür kim ne almak istiyorsa onu alır.. :)
Benimde sis farlarımda xenon var ihtiyacım olmadığı sürece açmıyorum gündüz ledi + bi xenon mercekli farın görünüşü çok iyi özellikle aynadan bakınca farklı duruyor.
Fotoda niye herkesin sis farı açık açıklama getireyim,
1. olarak havada kar yağışı vardı ve biraz kapalıydı daha iyi yolu göstersin diye açan vardı.
2. olarakta fotoğrafta iyi görünsün diye açanlar var.
3. olarakta her zaman açanlar var.

Herşeyin bir kulubü olabiliyorken Fluence'nin niye olmasın, bizim amacımız sohbet-muhabbet, güzel vakit geçirmek ve yeni dostluklar kazanmak. Ayrıca buluşmalardada değişik etkinlikler yaptığımız oluyor GoKart vs gibi. Yani biz mutluyuz, küçümser gibi yorum yazmışsınız eyvallah ama araç bahane Fluence olmuş yada başka bişey olmuş ne fark eder ki ?

i-vtec07
24-12-2016, 08:36
Bu soğukta toplanmanız gönül işi abiler tebrik ederim . Araç bahane ortam güzel . Bende pek sevmem flueancı ama alırmıyım alırım iş görsün mantığındayım günlük kullanacağım araçta her zaman .

Agent
24-12-2016, 09:51

Konunun nerelerden nerelere cekıldıgının cok bassıt bir kanıtısın.

Su forumda hıc yoksa benı tanıyan 50 adam, birebir de görüşüğüm 20 adam vardır. Hiçbiri de şu şekilde bir muabbet etmeyeceğimi çok iyi bilir.

Top sizin, saha sizin. İster banla ister sakla, sen tehdit ettin diye ne fikrim ne de zikrim değişir.

COK BASIT BIR ORNEK VERICEM.

SU ARABDAN HERHANGI BIR AVM OTOPARKINDA YAN YANA 1O TANE OLSA, KAC KISININ ILGISINI CEKER DE DONER BAKAR, YADA TRAFIKTE BULUNDUGUN KONUMDA 10 TANE FLUANCE OLSA YANINDAKINE SUNLARA BAK DERMISIN ? TELEFONUNU CIKARIP FOTOGRAF CEKERMISIN ?

Ben araba iyi kötü çirkin vs. en ufak bir yorumda bulunmadım, haddime de değil. Ama kendi fesatlığınızı benim yazdıklarımla çarpıtamazsınız.

Agent
24-12-2016, 09:53
Bu soğukta toplanmanız gönül işi abiler tebrik ederim . Araç bahane ortam güzel . Bende pek sevmem flueancı ama alırmıyım alırım iş görsün mantığındayım günlük kullanacağım araçta her zaman .

Dostum benim söylemek isteyip de, derdimi anlatmaya çalışmaktan söyleyemedeğim sözlerimin tercümanısın.

AşkınS.
24-12-2016, 10:05
Yahu milletin arabasina dahi karisir olmussunuz. Size ne bakan bakar,begenen begenir,isteyen alir isteyen almaz. Siz almamışsınız adamlar almis biniyor size ne ? Milletin malını boklamak ne kadar hosunuza gidiyor ya. Birakin insanlari rahat,adam konu acmis vampir giib saldirmissiniz konuya

0M42
24-12-2016, 10:07
Genel olarak renault a sıcak bakan birisi değilim ancak arkadaşımın 1.5 dci fluence ini kullanınca çok beğenmiştim sessiz ekonomik ve seri parçasıda ucuz aslında tam binilecek araba yeni makyajlı kasalarıda gayet güzel.

Agent
24-12-2016, 10:14
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/69900-black-rs-182-dk-gncel-fotolarla-devam-3.html

Ayrıca bende 1.5 sene renault kullanmıştım, olayım renault vs.. değil. Neyse ne kırılan gücenen varsa kusura bakmasın, olay bambaşka noktalara geldi gereksiz.

ömerve
24-12-2016, 10:34

Su forumda hıc yoksa benı tanıyan 50 adam, birebir de görüşüğüm 20 adam vardır. Hiçbiri de şu şekilde bir muabbet etmeyeceğimi çok iyi bilir.

Top sizin, saha sizin. İster banla ister sakla, sen tehdit ettin diye ne fikrim ne de zikrim değişir.

SU ARABDAN HERHANGI BIR AVM OTOPARKINDA YAN YANA 1O TANE OLSA, KAC KISININ ILGISINI CEKER DE DONER BAKAR, YADA TRAFIKTE BULUNDUGUN KONUMDA 10 TANE FLUANCE OLSA YANINDAKINE SUNLARA BAK DERMISIN ? TELEFONUNU CIKARIP FOTOGRAF CEKERMISIN ?

Ben araba iyi kötü çirkin vs. en ufak bir yorumda bulunmadım, haddime de değil. Ama kendi fesatlığınızı benim yazdıklarımla çarpıtamazsınız.

Hala aynı konsept devam ediyorsun,insanların aracını aşağılamaya devam ediyorsun.

Senin aracının başına toplanır millet selfi çeker,video çeker altına yatar,ama benim arabama kimse dönüp bakmaz evet.
EE Sonuç?

Değerlendirme kriterin bu mudur yani?

Okuyorum en baştan beri yazmayayım yazmayayım dedim ama içim şişti artık.

Yanlış yapıyorsun arkadaşım,konuşmadan / yazmadan önce bir düşün lafın nereye gideceğini.

Adamlar toplanmış buluşma yapmış,çıkıp "Yea sizinki de arabamı" demek nedir Allahaşkına ya

Yapmayın gözünüzü seveyim.

osmanaydo
24-12-2016, 10:36
Yapmayın arkadaşlar, hepimiz kardeşiz. :)

https://c3.staticflickr.com/1/739/31800420386_9a298facbc_z.jpg (https://flic.kr/p/Qs6t57)image (https://flic.kr/p/Qs6t57) by os (https://www.flickr.com/photos/7505423@N02/), on Flickr

kesici
24-12-2016, 10:46

Abi senin arabanı merak ettim gerçekten ya, ne araç kullanıyorsunuz siz ?

Agent
24-12-2016, 12:07
Yok, imkanı yok anlaşamıcaz. Ne yazıkki buda bizim en güzel duygularımızdan, Türküz birkere imkanı yok. Ben yarın gidip fluence alsam bu yargı değişmez.

Kusura bakmayın, postlarımıda silin herkes rahat etsin. Gün olur devran dönerde yüzyüze gelebilirsek, enine boyuna konuşuruz en azından derdimi anlatabilirim :)

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 12:19

arac bahane hepimizde kia sorento da olsa buluşurduk :) guzel bi ekibiz :) ve fluence'ide mesajları okurlarsa övmedik de hic 'bize guzel' geliyo sadece :) teşekkür ederim size de

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 12:20
Yahu milletin arabasina dahi karisir olmussunuz. Size ne bakan bakar,begenen begenir,isteyen alir isteyen almaz. Siz almamışsınız adamlar almis biniyor size ne ? Milletin malını boklamak ne kadar hosunuza gidiyor ya. Birakin insanlari rahat,adam konu acmis vampir giib saldirmissiniz konuya

sizin gibi anlayışlı insanlari gormek gelecek için umut veriyor bana :) teşekkürler

wolrath
24-12-2016, 12:25
herkesin zevki farklidir; sen hondaya asiksindir, o baska arabaya. sen modifiyeli seversin, adam memur arabasi.
sitede baskasinin arabasina hakaret eden mi dersin, sattigi arabanin fiyatina igrenc yorum yapan hirtlar mi dersin... arada cikiyor iste, he deyip gecilmiyor da.
arabalar bizim hayatimizin bir parcasi, biraz empati yaparak yorum yapalim derim.

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 12:26
yeni makyajlı kasaların tamponundan ariyoruz hepimiz de D teşekkür ederim size de

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 12:27
Genel olarak renault a sıcak bakan birisi değilim ancak arkadaşımın 1.5 dci fluence ini kullanınca çok beğenmiştim sessiz ekonomik ve seri parçasıda ucuz aslında tam binilecek araba yeni makyajlı kasalarıda gayet güzel.

yeni makyajlı kasaların tamponundan ariyoruz hepimiz de D teşekkür ederim size de

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 12:29
Hala aynı konsept devam ediyorsun,insanların aracını aşağılamaya devam ediyorsun.

Senin aracının başına toplanır millet selfi çeker,video çeker altına yatar,ama benim arabama kimse dönüp bakmaz evet.
EE Sonuç?

Değerlendirme kriterin bu mudur yani?

Okuyorum en baştan beri yazmayayım yazmayayım dedim ama içim şişti artık.

Yanlış yapıyorsun arkadaşım,konuşmadan / yazmadan önce bir düşün lafın nereye gideceğini.

Adamlar toplanmış buluşma yapmış,çıkıp "Yea sizinki de arabamı" demek nedir Allahaşkına ya

Yapmayın gözünüzü seveyim.

sağolun desteginiz icin. sizin gibi insanlari görmek guzel

Korollacı
24-12-2016, 12:30

cevap yazmiyim dedim de dayanamadim. arkadasim en basindan beri siz alayci ve assagilayici mesajlar atip ustune birde soyle konusma ankaraya gelirim asarim keserim diyorsunuz. yakismiyor burda herkes bilgi amac fikir amacli yazip ciziyor. fluence piyasa arabasi olabilir sirketlerin tercih ettigi arabada olabilir ama insanlar aliyor gucu buna yetiyor beklentilerini karsiliyor. yollarda cok var diye veya otoparkta yan yana 10 tane var diye almayalim mi cok sacma konusuyorsunuz boyle bi mantalite olabilir mi. kim araba alirken dusunur acaba resim cekecekler mi acaba benim arabama donup bakacaklar mi? araba isi yumurta gibidir herkes istedigi sekilde pisiriyor. bizim komsuda linea var 42bin tlye aldi acaip memnun 5 sene biner. benim enistede fluence dizel otomatik var adamin kriteri dizel otomatik olsun klimali 4 cam otomatik olsun az yaksin yeter bu tarz bi arabayla mutlu oluyor. inanirmisin bende 2014 dizel mmt sanziman korolla var enistenin arabasinin sanzimani daha basarili gidisi falan 10 numara.
ki burada konu acilmis karda kista toplanmislar insanlar bunuda bizimle paylasiyorlar arabayi begenmiyorsaniz bile alayci ve atarli yorumlar yapmayalim.

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 12:32
herkesin zevki farklidir; sen hondaya asiksindir, o baska arabaya. sen modifiyeli seversin, adam memur arabasi.
sitede baskasinin arabasina hakaret eden mi dersin, sattigi arabanin fiyatina igrenc yorum yapan hirtlar mi dersin... arada cikiyor iste, he deyip gecilmiyor da.
arabalar bizim hayatimizin bir parcasi, biraz empati yaparak yorum yapalim derim.

malesef bir kac kişi saygı duymayip alaylı sekilde konustu. hoş olmadi. desteginiz icin teşekkürler

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 12:36
cevap yazmiyim dedim de dayanamadim. arkadasim en basindan beri siz alayci ve assagilayici mesajlar atip ustune birde soyle konusma ankaraya gelirim asarim keserim diyorsunuz. yakismiyor burda herkes bilgi amac fikir amacli yazip ciziyor. fluence piyasa arabasi olabilir sirketlerin tercih ettigi arabada olabilir ama insanlar aliyor gucu buna yetiyor beklentilerini karsiliyor. yollarda cok var diye veya otoparkta yan yana 10 tane var diye almayalim mi cok sacma konusuyorsunuz boyle bi mantalite olabilir mi. kim araba alirken dusunur acaba resim cekecekler mi acaba benim arabama donup bakacaklar mi? araba isi yumurta gibidir herkes istedigi sekilde pisiriyor. bizim komsuda linea var 42bin tlye aldi acaip memnun 5 sene biner. benim enistede fluence dizel otomatik var adamin kriteri dizel otomatik olsun klimali 4 cam otomatik olsun az yaksin yeter bu tarz bi arabayla mutlu oluyor. inanirmisin bende 2014 dizel mmt sanziman korolla var enistenin arabasinin sanzimani daha basarili gidisi falan 10 numara.
ki burada konu acilmis karda kista toplanmislar insanlar bunuda bizimle paylasiyorlar arabayi begenmiyorsaniz bile alayci ve atarli yorumlar yapmayalim.

hocam ben arabayı övecek cumle bi kurmadım bazı kisiler kötülercesine konustu. ben daha hayatımda kimsenin arabasina camur atmadım aşağılamadım. sevmem benim vazifem degil. o arkadasları görünce biraz üzüldüm.

ama sizin gibi insanların var olmasi sevindirici teşekkür ederim :)

SULTANOGLU
24-12-2016, 12:43
Ya beyler sizene amk kim kimle isterse bulusur toplanir. Isterse as250 bulusmasi olsun ne diyiceksiniz oooooo kagitlari topladiniz aksamda bulusmaya geldiniz mi ? Birakin bos isleri. Hosuna gitmiyorsa yazma yorum olsun bitsin.

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 12:49
Ya beyler sizene amk kim kimle isterse bulusur toplanir. Isterse as250 bulusmasi olsun ne diyiceksiniz oooooo kagitlari topladiniz aksamda bulusmaya geldiniz mi ? Birakin bos isleri. Hosuna gitmiyorsa yazma yorum olsun bitsin.

sağolun desteginiz icin

turkerrr
24-12-2016, 13:29
amma boş muhabbet dönmüş.

bende ofis işleri için yaklaşık 2 sene kullandım on numara f/p arabasıdır. 50 bin km boyunca normal bakım harici 1 TL harcatmadı.

sis farına xenon işi tam bir saçmalık bu da dip not olsun.

phoenixs
24-12-2016, 13:49
Öncelikle sa

Ben genel olarak Fransız arabalarını sevmeyen birisiyim fakat neden bilmiyorum fluence bana çok çekici geliyor
Hele araç birazcık dolu ise rengi kapalı renk şöyle Yen'i yıkanmış dire ben buradayım dedirtiyor
Açıkcası ben buluşmanızı ve buluşmaya gelen insanların forum da yazdığı mesajları çok beğendim.Belli kaliteli ve seviyeli bir grupsunuz Allah daim Etsin keyfiniz kaçmasın.

Adam m4 alıyor şehir içi her köşe de yanlıyor forumdan herkes alkış veriyor sislere xenon takılınca bu tepki ye anlam veremedim isteyen istediği yere istediğini takar.Bence hepsi çok yakışmış

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 13:55
Öncelikle sa

Ben genel olarak Fransız arabalarını sevmeyen birisiyim fakat neden bilmiyorum fluence bana çok çekici geliyor
Hele araç birazcık dolu ise rengi kapalı renk şöyle Yen'i yıkanmış dire ben buradayım dedirtiyor
Açıkcası ben buluşmanızı ve buluşmaya gelen insanların forum da yazdığı mesajları çok beğendim.Belli kaliteli ve seviyeli bir grupsunuz Allah daim Etsin keyfiniz kaçmasın.

Adam m4 alıyor şehir içi her köşe de yanlıyor forumdan herkes alkış veriyor sislere xenon takılınca bu tepki ye anlam veremedim isteyen istediği yere istediğini takar.Bence hepsi çok yakışmış

aleykümselam selam cok sagolun. insallah daim olur. biz seviyemizi bozmamaya çalışıyoruz. bazıları xenon sis takiyo onların zevki bisey diyemeyiz saygi duyariz :)

sağolun desteğiniz icin

kalipson
24-12-2016, 14:02
Adamdaki kibire bak. Gün gelir binecek bisiklet bulamazsın.
Ona o para verilirmiymiş. Sana ne??
Tövbe tövbe. Ya ne garip gureba adamlar var yaa

Adam (lar) mutlu. Sana ne...
İyi olmuş de, güzel olmuş de... Sana ne

Gerçi niye yazıyoruz ki bunlara cevap. Kafaya bak

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 14:10
Adamdaki kibire bak. Gün gelir binecek bisiklet bulamazsın.
Ona o para verilirmiymiş. Sana ne??
Tövbe tövbe. Ya ne garip gureba adamlar var yaa

Adam (lar) mutlu. Sana ne...
İyi olmuş de, güzel olmuş de... Sana ne

Gerçi niye yazıyoruz ki bunlara cevap. Kafaya bak

teşekkürler desteginiz ve anlayışınız için sagolun

TigeR
24-12-2016, 14:13
Herkesin arabası kendine değerli sislere xenon takmak vs eleştirilir kardeşim hoş durmuyor veya gözümüzü alıyor vs diye ama yok 10 tane yan yana çekse bakar mısın filan. Adamlar toplanmış muhabbet etmiş bunu da paylaşmak istemiş iyi sitede sadece modifiyeli turbolu araçlar vs olsun o zaman. Maşallah deyin geçin ne uzatıyorsunuz

SekoLive
24-12-2016, 14:19
hepimiz fluenscıyız :)

bi cok buluşma konusu bu kadar sayfa konuşulmadı tebrik ediyorum

sis xenon konusu dışında, helal olsn 10 tane bu araca gonul vermiş adam karda kışta buluşmuşsunuz.

Eyüp
24-12-2016, 14:23
Aracınız çok güzel , çevremdeki bir çok kişi kullanıyor..Tam fiyat performans arabası , iyi günlerde kullanın :)

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 14:28
Herkesin arabası kendine değerli sislere xenon takmak vs eleştirilir kardeşim hoş durmuyor veya gözümüzü alıyor vs diye ama yok 10 tane yan yana çekse bakar mısın filan. Adamlar toplanmış muhabbet etmiş bunu da paylaşmak istemiş iyi sitede sadece modifiyeli turbolu araçlar vs olsun o zaman. Maşallah deyin geçin ne uzatıyorsunuz

teşekkür ederim bilinciniz ve desteginiz icin

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 14:31
hepimiz fluenscıyız :)

bi cok buluşma konusu bu kadar sayfa konuşulmadı tebrik ediyorum

sis xenon konusu dışında, helal olsn 10 tane bu araca gonul vermiş adam karda kışta buluşmuşsunuz.

kendi halimizde 13 14 araba toplandık. sohbet muhabbet ettik. dostluk onemli :) insanlar arabamıza taktı sadece :)

desteginiz icin teşekkürler

TALENJEKTAZİ
24-12-2016, 14:32
Aracınız çok güzel , çevremdeki bir çok kişi kullanıyor..Tam fiyat performans arabası , iyi günlerde kullanın :)

cok sağolun

burakk.
25-12-2016, 21:42
Reyizin fişini çekmişler,boş boş konuşmuş. Siz takmayın daim olsun muhabbetiniz :)

AliGizda
26-12-2016, 08:26
Eski Fluence' cilerden kim kaldı :) ?

Gerçekten saçma yorumlar yapan arkadaşa bende acayip sinir oldum ama gerekli cezayı almış zaten. Benim peder acayip sever Fluence' i. Bir ara Megane 3 aldı ama 2 gün binip sattı. Babamın tercih etme ve bu denli sevmesinin sebebi yüksek oluşu, donanımlı oluşu, az yakıtlı ve masrafsız oluşudur. 7 ayrı Fluence' e bindik, geneli donanımlıydı. Dizel otomatik o sınıfta aynı yaş ve kriterdeki araçlardan bir tık üstündür bence.

O kadar insan o karda kışta buluşmuşsunuz helal olsun, kimseye kulak asmayın.

Bu da bizimkilerden birinin fotoğrafı, baba-oğul.

http://i65.tinypic.com/8y9wrn.jpg

eticet06
26-12-2016, 09:58
Güzel buluşma olmuş başlıgı görünce sirketler toplantısı var sandım :)

TALENJEKTAZİ
26-12-2016, 18:17
Reyizin fişini çekmişler,boş boş konuşmuş. Siz takmayın daim olsun muhabbetiniz :)

aynen fişi çekilmiş :) tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin sağolun

TALENJEKTAZİ
26-12-2016, 18:20
Eski Fluence' cilerden kim kaldı :) ?

Gerçekten saçma yorumlar yapan arkadaşa bende acayip sinir oldum ama gerekli cezayı almış zaten. Benim peder acayip sever Fluence' i. Bir ara Megane 3 aldı ama 2 gün binip sattı. Babamın tercih etme ve bu denli sevmesinin sebebi yüksek oluşu, donanımlı oluşu, az yakıtlı ve masrafsız oluşudur. 7 ayrı Fluence' e bindik, geneli donanımlıydı. Dizel otomatik o sınıfta aynı yaş ve kriterdeki araçlardan bir tık üstündür bence.

O kadar insan o karda kışta buluşmuşsunuz helal olsun, kimseye kulak asmayın.

Bu da bizimkilerden birinin fotoğrafı, baba-oğul.

http://i65.tinypic.com/8y9wrn.jpg

:) maşallah güzelmiş bende sevdim fluence'i babanız gibi :) valla ben fluence'yi övmedim. övmicem de. çünkü yanlış anlaşılır :) biz memnunuz hepimiz arabalarımızdan. allah herkese daha iyisini nasip etsin :)

overblack
26-12-2016, 19:44
Her şey iyi güzel de adamları neden banlıyorsunuz onu anlamadım.Kendi aracının konusunu açıyorsan iyi kötü her yorumu duyarsın. Bana kalırsa da araba şirket arabası.Benim böyle bir arabam olsa değil fotosunu çekmek yıkamaya bile götürmem açıkcası, yağmur altında kendi yıkansın.Buraya kadar yazdıklarım şahsi fikrim.Beni bağlar. Araç sahibi hakkında bir yorumda bulundum mu? Hayır.. Çünkü herkesin zevkini veya ekonomik durumunu bilemeyiz.Konuyu açıyorsan herkesin şahsi fikrini duymaya hazır olmalısın.Zaten o banlanan arkadaşında ilk mesajı o şekilde. Şahsa hakaret yok bişi yok.Ama daha sonra konu sahibi alttan alttan gazı vermiş birazda sağa sola şirin gözükmüş "Ben bişi demedim zaten " falan filan diye olan yorumu yazana olmuş.

:) bu arabaya s serisi donanımını soksan yine ŞİRKET ARABASI ! aha da kendi görüşüm....

wolrath
26-12-2016, 20:21
aynen, elemanin 1.4 siviki olaydi da, meguiars dan cikarmasaydi.

TALENJEKTAZİ
26-12-2016, 21:20
Her şey iyi güzel de adamları neden banlıyorsunuz onu anlamadım.Kendi aracının konusunu açıyorsan iyi kötü her yorumu duyarsın. Bana kalırsa da araba şirket arabası.Benim böyle bir arabam olsa değil fotosunu çekmek yıkamaya bile götürmem açıkcası, yağmur altında kendi yıkansın.Buraya kadar yazdıklarım şahsi fikrim.Beni bağlar. Araç sahibi hakkında bir yorumda bulundum mu? Hayır.. Çünkü herkesin zevkini veya ekonomik durumunu bilemeyiz.Konuyu açıyorsan herkesin şahsi fikrini duymaya hazır olmalısın.Zaten o banlanan arkadaşında ilk mesajı o şekilde. Şahsa hakaret yok bişi yok.Ama daha sonra konu sahibi alttan alttan gazı vermiş birazda sağa sola şirin gözükmüş "Ben bişi demedim zaten " falan filan diye olan yorumu yazana olmuş.

:) bu arabaya s serisi donanımını soksan yine ŞİRKET ARABASI ! aha da kendi görüşüm....

seninde kanına dokunmuş fluence sanırım :) banlanan kisinin arkadaşı felan degilsinizdir insallah. insanların arabasına hala hakaret ediyorsunuz. 'kişisel görüşüm' felan diye şirin görünmeye çalışan sensin. konuyu baltalama lutfen daha fazla düşüncene gerek yok. anladık fluence senin icin sirket arabası. daha fazla fikrine gerek yok bizim bulusmamız hakkinda :)

bu arada konu 'kendi arabamın konusu' DEĞİLDİR. ana konu 'bulusmamızdır' konumda tek fluence kelimesi geciyor. eger yorum yapacaksan bulusmamiza yorum yap. 'fluence'e değil. oyle arabam olsa yağmur yıkasın ne demek ya :) bu kadar mı saygısız oldun insanlara :)

TALENJEKTAZİ
26-12-2016, 21:25
aynen, elemanin 1.4 siviki olaydi da, meguiars dan cikarmasaydi.

haklısın hocam. bi tek bizimki araba değil zaten. herkesin ki mercedes bizimki teneke

kangomania
26-12-2016, 21:38
Park halinde foto çekerken yakılan sise bu kadar tepki neden, anlamadım. En sinir bozucu tarafı da adamların arabasına yapılan hakaretler. Kangoo ya biniyorum ticarinin dibi, keyifle yıkayıp cilalıyorum :) havalar düzelse de yıkasam kamyonetimi :)
Bu arada güzel buluşma olmuş ayaklarınıza sağlık.

TALENJEKTAZİ
26-12-2016, 21:42
Park halinde foto çekerken yakılan sise bu kadar tepki neden, anlamadım. En sinir bozucu tarafı da adamların arabasına yapılan hakaretler. Kangoo ya biniyorum ticarinin dibi, keyifle yıkayıp cilalıyorum :) havalar düzelse de yıkasam kamyonetimi :)
Bu arada güzel buluşma olmuş ayaklarınıza sağlık.

ben sis farını felan gectim , o konu da bile elimden geldigi kadar sessiz kaldım. bende biliyorum göz aliyo. ama arabaya hakaret nedir ? valla ayıp , gercekten büyük saygısızlık.

bu arada sana da teşekkür ederim icten ve saygılı mesajın için :)

MK8800
26-12-2016, 21:48
Fulüyansa çakar takıp az SA AS çekmedik güzel ekmeğini yedik , megane 2leri harcadınız FULÜYANSLARI YEDİRMEYİZ :D şakası bir yana ben severek bindim şirkette güzel araç

TALENJEKTAZİ
26-12-2016, 21:51
Fulüyansa çakar takıp az SA AS çekmedik güzel ekmeğini yedik , megane 2leri harcadınız FULÜYANSLARI YEDİRMEYİZ :D şakası bir yana ben severek bindim şirkette güzel araç

haha eyvallah sagolun :)

kalipson
26-12-2016, 22:49
Hala abidik gubidik, saçma sapan yorumlar geliyor
Enteresan.
Terbiyesizlik. Başka bir şey değil. Konu zaten Fluence konusu değil. Velev ki Fluence konusu olmuş olsun. Belki adam zar zor, kredi bela aldı etti.
Böyle dangalak dangalak yorumlar yazarak insanları incitebileceğinizi düşünemiyorsunuz; belli.
Şunu bilin ki herkes güzel rakamlarda parası olunca çok da iyi harcamasını, isterse özel üretim araçalar sipariş edip binmeyi de bilir; siz tasalanmayın.

Yigit-Y
26-12-2016, 22:53
Benim flü facelift yapmıştım :)

İkitelli atatürk çıkmacılarla takas yapmıştım boya dahil ledler filan

900 tl ye mal oldu

Ama çok güzel olmuştu

2 sene önceydi sanırım 1 foto bulabildim :)

http://i.hizliresim.com/PnOz2d.jpg

Onurkk06
26-12-2016, 22:57
Instagram (https://www.instagram.com/p/kZdu3_w_gm/) buda bizim fluence idi 2012 privilage full deri içi.bej sadece navi yoktu şimdi de babam 2014 touch edc aldı o sınıfta fluence kadar az yakıp çok kaçan bir araba yok bu arada arkhamys ses sistemi tam bir rezalet kazasız belasız sürüşler herkese

TALENJEKTAZİ
26-12-2016, 23:06
Hala abidik gubidik, saçma sapan yorumlar geliyor
Enteresan.
Terbiyesizlik. Başka bir şey değil. Konu zaten Fluence konusu değil. Velev ki Fluence konusu olmuş olsun. Belki adam zar zor, kredi bela aldı etti.
Böyle dangalak dangalak yorumlar yazarak insanları incitebileceğinizi düşünemiyorsunuz; belli.
Şunu bilin ki herkes güzel rakamlarda parası olunca çok da iyi harcamasını, isterse özel üretim araçalar sipariş edip binmeyi de bilir; siz tasalanmayın.

insanlar ya cok düşüncesiz. yada bilerek yapıyorlar. yani baska bisey aklıma gelmiyor. sağolun desteğiniz için.

TALENJEKTAZİ
26-12-2016, 23:07
Benim flü facelift yapmıştım :)

İkitelli atatürk çıkmacılarla takas yapmıştım boya dahil ledler filan

900 tl ye mal oldu

Ama çok güzel olmuştu

2 sene önceydi sanırım 1 foto bulabildim :)

http://i.hizliresim.com/PnOz2d.jpg

güzel olmuş masallah gule gue kullan :)

TALENJEKTAZİ
26-12-2016, 23:08
Instagram (https://www.instagram.com/p/kZdu3_w_gm/) buda bizim fluence idi 2012 privilage full deri içi.bej sadece navi yoktu şimdi de babam 2014 touch edc aldı o sınıfta fluence kadar az yakıp çok kaçan bir araba yok bu arada arkhamys ses sistemi tam bir rezalet kazasız belasız sürüşler herkese

size de kazasiz belasız sürüşler :)

Attackan
26-12-2016, 23:13
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz :)
Kimse kusura bakmasında biz o kadar arabamıza laf ettiler bişey demedik, tehditler savurdular yine bişey demedik.
Ama hala gelip burda aşağılayıcı laflar edenler oluyor. Önce siz kendi aracınıza bakın sonra gelip söyleyin sizin aracınızda olupta bunda olmayanları. Şirketlerin kullanması ne gibi olumsuzluklara yol açıyor ? Araba gitmiyor mu yada ne yapıyor ? Demekki bu arabada bişey var ki şirketler alıyor. Neden gidip sizin sevdiğiniz arabalardan almıyorlar ?
Biz memnunuz ayrıca Megane RS imde var benim. Canım ne isterse gidip alırım ama konumuz bu değil. Arkadaşım paylaşmak istedi paylaştı.Kar kış demeden gidip buluştuk,amacımız bu sıcak ortamımızı sizlerle paylaşmaktı ama konuyu maalesef başka yerlere taşıdılar. Güzel yorum yapan herkese çok teşekkür ederiz. Eleştirenlerede sözümüz yok ama aşağılamak çok farklı bir şey.

207_TR
26-12-2016, 23:19
Buluşaral çok iyi yapmışsınız.
Pejo 207 kullanırken çok iyi toplantılar yapardık,izmirde falan.
Fiesta aldık 120 araç falan Bursa da toplandık, 150 araçtan fazla İstanbul da toplanıldı.

Bunlar çok güzel anlar, kıymetini bilene tabi.

Bu arada Fluence F/P oranı en yüksek araçlardandır...

ÖmerF.Bayar
26-12-2016, 23:26
Ben 4 yıldır kiralık kullanıyorum, ne yalan soyliyim kontrat bitsede değiştirsem diye bekliyorum ama arabayı begenmediğimden değil, üst segmente geçmek için, şehir içinde çokda güzel, otomatik ve gidişi tatminkar, şirketede şahsi kullanımada alınabilicek bir araba, güle güle kullanın :)

kalipson
26-12-2016, 23:38
Olay kullanılan arabanın ne olduğu değil. Edilen ipe sapa gelmez yorumlar. Millet toplanmış, kar kış dememiş, mutlu mesut evine dönmüş.
Yok şirket aracıymışmış, yok yağmur yıkarsa yıkarmışmış. Allah Allah yaa... :)
Allah'ın sopası yok; bi bakarsın dolmuşa verecek paran olmaz.

DERAN_TUYNER
26-12-2016, 23:47
Yillar once ayni bku bende yemistim
O zaman genctik bekardik bende R6 var toplandik bir mekana gittik elemanin biri en250 ile gelmis tanimiyorum bu ne amk dedim.
Arkadasim dondu bana dedi "lan yvsk adami kucumseme adamdaki motorcu ruhunu oldurme biz neyle basladik ne cabuk unuttun cift farkli silindir mobiletteleri" o gun kulagima kupe oldu su an scootera biniyorum cunku trafikte racingden daha kullanisli benim icin haa diger motorlar bana yolda nasil bakiyormus umrumda degil ben aldigim zevke bakiyorum.
Az cok bilen bilir caredline zamani bulusma yapardik yuzlerce arac binlerce insan gelirdi TR de tek olan araclarda vardi reno tofasts vardi
Aman haa icinizdeki ruhu oldurmeyin gencler
Arabaniza para harcayin zaman harcayin ki kotu aliskanliklar icin ne paraniz ne zamaniniz kalsin :)

TALENJEKTAZİ
27-12-2016, 06:56
Buluşaral çok iyi yapmışsınız.
Pejo 207 kullanırken çok iyi toplantılar yapardık,izmirde falan.
Fiesta aldık 120 araç falan Bursa da toplandık, 150 araçtan fazla İstanbul da toplanıldı.

Bunlar çok güzel anlar, kıymetini bilene tabi.

Bu arada Fluence F/P oranı en yüksek araçlardandır...

bunlar gerçekten güzel bi anı olacak ilerde. belki de arıcaz yani bu günleri :) teşekkürler iyi dileklerin icin

TALENJEKTAZİ
27-12-2016, 06:58
Ben 4 yıldır kiralık kullanıyorum, ne yalan soyliyim kontrat bitsede değiştirsem diye bekliyorum ama arabayı begenmediğimden değil, üst segmente geçmek için, şehir içinde çokda güzel, otomatik ve gidişi tatminkar, şirketede şahsi kullanımada alınabilicek bir araba, güle güle kullanın :)

teşekkürler sagolun :)

TALENJEKTAZİ
27-12-2016, 07:00
Olay kullanılan arabanın ne olduğu değil. Edilen ipe sapa gelmez yorumlar. Millet toplanmış, kar kış dememiş, mutlu mesut evine dönmüş.
Yok şirket aracıymışmış, yok yağmur yıkarsa yıkarmışmış. Allah Allah yaa... :)
Allah'ın sopası yok; bi bakarsın dolmuşa verecek paran olmaz.

gerçekten anlam veremiyorum bazen insanlara. allahin sopası yok bence de büyük konusmamak lazım.

TALENJEKTAZİ
27-12-2016, 07:02
Yillar once ayni bku bende yemistim
O zaman genctik bekardik bende R6 var toplandik bir mekana gittik elemanin biri en250 ile gelmis tanimiyorum bu ne amk dedim.
Arkadasim dondu bana dedi "lan yvsk adami kucumseme adamdaki motorcu ruhunu oldurme biz neyle basladik ne cabuk unuttun cift farkli silindir mobiletteleri" o gun kulagima kupe oldu su an scootera biniyorum cunku trafikte racingden daha kullanisli benim icin haa diger motorlar bana yolda nasil bakiyormus umrumda degil ben aldigim zevke bakiyorum.
Az cok bilen bilir caredline zamani bulusma yapardik yuzlerce arac binlerce insan gelirdi TR de tek olan araclarda vardi reno tofasts vardi
Aman haa icinizdeki ruhu oldurmeyin gencler
Arabaniza para harcayin zaman harcayin ki kotu aliskanliklar icin ne paraniz ne zamaniniz kalsin :)

ne güzel örnek verdin abicim :) cok haklısın.

ahmetakbayir
27-12-2016, 17:53
ne alıp veremiyorlar bu fluenceden anlamam uzun yıllar kullandık bir sıkıntısını görmedik. Allah gördüğümüzden geri koymasın .

TALENJEKTAZİ
27-12-2016, 18:49
ne alıp veremiyorlar bu fluenceden anlamam uzun yıllar kullandık bir sıkıntısını görmedik. Allah gördüğümüzden geri koymasın .

valla artık ne sıkıntıları var cozemedim