Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde hangi oto pazarına gidilir ?
Öncelikle selamlar şu sıralar. İzmir gümüldür de ev yaptırdığım için çol sık izmire gidip geliyorum. Hazır buralardayken burdan araba alıp satmak için çanakkaleye götüreyim 3-5 ekmek yiyelim diyorum ama izmir piyasası uçmuş geçen hafta bucada galericiler sitesinin oralardaki pazara baktım şaşırdım kaldım. Bizim burda 7.000 e pahalı dediğimiz şahinlere 12-13 albealara 26-27 sümbüllere 30 diyolar. Çanakkalede yüzüne bakmadığımız tm30 lar altın resmen 2000 modelinin 14.000 e gittiğini gördüm. Bu pazarda izmirdeyim nasipse hangı oto pazarına bakayım ? Özellikle tofaş bakıcam ya da en fazla 35.000 e kadar bi araç
MetalliHead
24-12-2016, 14:19
Çanakkaleden al izmirde sat ?
Çanakkaleden al izmirde sat ?
Zaten arada öyle yapıyorum bu pazar captiva götürücem ama gelmişken alayım diyorum kemalpaşa da lüks araclar geliyor diye duymuştum doğrumudur ?
İlla pazara gidecem diyosan kemalpaşaya git. Ama artık eskisi gibi değil, piyasa çok yavaş. El sıkışan çok az kişi var. Ben artık gitmiyorum şahsen.
cagalazade
24-12-2016, 14:40
ben aracı ilana koydum klasik yöntem diye, arkadaşım illa gidelim kemalpaşa ya dedi, biraz araştırdım ama yukarıda da söylendiği gibi eski hareketliliğin olmadığını öğrendim, bütün bir pazarı heba etmek mantıklı gelmemişti, oto kentin orada (gaziemir) seyyar pazar misali yol üzerinde araçlarını park edip satmaya kalkıyor insanlar, oraya bakılabilir belki
İlla pazara gidecem diyosan kemalpaşaya git. Ama artık eskisi gibi değil, piyasa çok yavaş. El sıkışan çok az kişi var. Ben artık gitmiyorum şahsen.
Satmaktan daha çok almaya gidicem ben ama ekmek yedirecek araba pek çıkmıyor artık izmirde
Zaten arada öyle yapıyorum bu pazar captiva götürücem ama gelmişken alayım diyorum kemalpaşa da lüks araclar geliyor diye duymuştum doğrumudur ?
Her cins araba var orada :) Özellikle reno 9 grubu çok çılgın satılıyor bi kaç kere gittim gözümün önünde 3-4 tane satıldı :)
Kemalpaşa candır. Buca'daki oto pazarı alsatçı dolu, leş bi pazar.
Kemalpaşa'da lüks araç denk gelmiyor pek. Bilakis hızlı satılan araçlar oluyor. Hem almak hem de satmak için mantıklı bi lokasyon. Çevre illerden aracını getiren amcalar falan var. Orada da var alsatçı ve galericiler, ama onlar gayet belli ediyor kendini, alınlarında yazıyor adeta :)
Velhasıl kelam; sorunsuz ve de piyasa fiyatındaki bir aracı çok rahat satarsınız Kemalpaşa'da.
canozgur106
24-12-2016, 16:39
Kemalpaşa tabii ki :)
kemalpaşaya gitmeyeli yıllar oldu.ama eski zamanları gerçekten araç satma ve araç alma niyeti olan insanlarla doluydu.15-20 dk dolaşınca enaz 2-3 tane biten pazarlığa şahit oluyordun ama buaralar gidenlerden duyduğum kadarıyla turşu araçlar yüksek fiyatlara keyfe keder tabiriyle satışa geliyorlar.zaten artık memurundan emeklisine herkes araç al sat olayına koşuyor.
çanakkaleden araç toplayıp izmirde satan otokent esnafı çok.oradan buraya geririn daha mantıklı.
gaziemir de çakal kaynıyor.6.sanayi civarı caddedeki seyyar tezgahların yarısı otokent galer aracı, diğer çoğunluğu da seyyar alsatçı.zaten adres belli olsun mantığındaki gayrici galericiler harici ekmek yeme peşinde olan otokent esnafı bu akiamdan dükkanları tezgaha kapatacaklar.sabah yer bulmak zor oluyor.
ben de ticari aracımı sattım, iki ay önce çanakkaleden bi araç aldım binmek işe kullanmak için.aracın izmir değeri 32-35 tl arası ben çanakkaleden 26.500 e aldım eksiği gediği derken 29-30 a maloldu bana.izmir aracı alsam 33-34 e malolacaktı.fikir oluşsun diye söyledim
ben kemalpaşa pazarını biliyorum tek buyuk olan..
kemalpaşaya gitmeyeli yıllar oldu.ama eski zamanları gerçekten araç satma ve araç alma niyeti olan insanlarla doluydu.15-20 dk dolaşınca enaz 2-3 tane biten pazarlığa şahit oluyordun ama buaralar gidenlerden duyduğum kadarıyla turşu araçlar yüksek fiyatlara keyfe keder tabiriyle satışa geliyorlar.zaten artık memurundan emeklisine herkes araç al sat olayına koşuyor.
çanakkaleden araç toplayıp izmirde satan otokent esnafı çok.oradan buraya geririn daha mantıklı.
gaziemir de çakal kaynıyor.6.sanayi civarı caddedeki seyyar tezgahların yarısı otokent galer aracı, diğer çoğunluğu da seyyar alsatçı.zaten adres belli olsun mantığındaki gayrici galericiler harici ekmek yeme peşinde olan otokent esnafı bu akiamdan dükkanları tezgaha kapatacaklar.sabah yer bulmak zor oluyor.
ben de ticari aracımı sattım, iki ay önce çanakkaleden bi araç aldım binmek işe kullanmak için.aracın izmir değeri 32-35 tl arası ben çanakkaleden 26.500 e aldım eksiği gediği derken 29-30 a maloldu bana.izmir aracı alsam 33-34 e malolacaktı.fikir oluşsun diye söyledim
Aynen katılıyorum, ben 1-2 ay önce gittim sabah 8 den öğlen 2 ye kadar durdum el sıkışan 1-2 kişiden başka görmedim.
O zaman ben izmiden hiç araba bakmayım eskiden biz izmirden ucuza alıp ckalede toplar satardık. Şimdi tersi olmuş valla. Geçen hafta laguna 3 götürmüştüm gaziemir oto pazarına şansıma artık 1 saate el sıkıştım güzelde ekmek yedim yalan yok. Ama pazarı bi gezince bedavaya vermişim dedim kendi kendime