Orijinalini görmek için tıklayınız : Mevcut Plakamızı değişme Hk. (ikametgah değişikliği )
ahmetakbayir
29-12-2016, 14:46
Aracı Giresunda yaşıyorken almıştık memleketimize döneli 3 ay oluyor ikametgahımızı tekrardan memleketimiz Kayseriye aldırdık araç giresun plaka olarak kaldı Kayseri plaka yapma şansım varmıdır ? gerekli prosodürler nelerdir ?
GokhanRS
29-12-2016, 14:50
tabi ki var. gidip emniyete başvuruyorsun ikametgahınla. orda sana yardımcı oluyorlar. ruhsatını ikametini randevunu al git. gerisini emniyette çözersin. yani öyle yapmıştık geçen yıl. halâ öyledir diye düşünüyorum.
İstanbul içi semt değişiminde de aynısı oluyor sanırım ama daha yaptım diyen duymadım henüz. :)
İstanbul içi semt değişiminde de aynısı oluyor sanırım ama daha yaptım diyen duymadım henüz. :)
Yaptim, yapiliyor.
kesik_çizgi
29-12-2016, 22:33
Yaptim, yapiliyor.
Hocam araç istanbul plakalı, ikametgahım gaziosmanpaşa da, almak istediğim plaka ise Silivri de ve daha sırası gelmedi istediğim harf grubunun.
Sırası gelince sadece ikametgahımı Silivri ye taşısam yeterli olur mu, yoksa Silivri den birine satış verip plakayı değiştirmesini bekleyip tekrar geri almayı planlıyordum
Hocam araç istanbul plakalı, ikametgahım gaziosmanpaşa da, almak istediğim plaka ise Silivri de ve daha sırası gelmedi istediğim harf grubunun.
Sırası gelince sadece ikametgahımı Silivri ye taşısam yeterli olur mu, yoksa Silivri den birine satış verip plakayı değiştirmesini bekleyip tekrar geri almayı planlıyordum
İnanın bilmiyorum, ben trafikten sorumlu amir'in yanına gitmiştim; Prosedürleri orada ki memur arkadaşlar halletmişti. Ben sadece imza atıp, yeni ruhsat eki ile beraber plaka basım kağıdını aldım.