Orijinalini görmek için tıklayınız : LoL Para Ödeme
Beyler işyerinde pc'de bi kaç foto gördüm birazdan atacam bunun gibi toplamda 55.000 Tl gibi bir meblağ var 1 ay içerisinde bu oyunlar paralımı nedir bu ?
http://i.hizliresim.com/ZM9q3a.jpg (http://hizliresim.com/ZM9q3a)
JosephuS
29-12-2016, 16:57
Belli kısımları paralı sanırım.. Zırhdır silahtır falan. özel elmaslar..
Revolution
29-12-2016, 17:15
Lol degıl baska oyun o
Vay vay vay paralar nere gitti belli oldu şimdi heee ağzına sictim simdi
SpeedlinE™
29-12-2016, 17:39
Ciddi büyük bir meblağ bi oyun için,böylr online oyunlara neden para ile birşeyler yapılır anlamadım hiç ziyanlık...Sizin bütçeden çıktı ise eğer o para yatıranı ben olsam işini bitirmiştim :D 55bin tl ne yahu
individual
29-12-2016, 17:40
Konu olay ne ben anlamadim ?
Emre-Dylan
29-12-2016, 18:02
Vay vay vay paralar nere gitti belli oldu şimdi heee ağzına sictim simdi
Abi biri senin paraları oyunlara mı saçmış? 55bin deli para öyle bir şey varsa eğer gitti o paranın geri dönmeside zor olur sanırım.
ottoman32
29-12-2016, 18:05
biri kartınızın canına okumuş lol yazınca girdim de bu lol değil :) bankayı arayıp sizin yapmadığınızı bildirin ama ilk önce çevrenizde oynayan var mıdır oyunu ona bakın biri çekmiş olmasın :)
GokhanRS
29-12-2016, 18:24
Son 2 ay geri alınabiliyor. Karakterin sahibide banlanıyor.
Ciddi büyük bir meblağ bi oyun için,böylr online oyunlara neden para ile birşeyler yapılır anlamadım hiç ziyanlık...Sizin bütçeden çıktı ise eğer o para yatıranı ben olsam işini bitirmiştim :D 55bin tl ne yahu
2009 da lise arkadaşım knight hesabını 15 bin liraya satmıştı. Şimdinin 50 binidir herhalde. Çocuk 24 saat aralıksız oyun oynuyordu. Sınavda parmakları ile masaya vuruyordu tik olmuştu :D
westalim
29-12-2016, 18:40
55 bin lira nedir ya.. takipteyim bi haber okumuştum ABD de bi çocuk bilmeden appstore dan bi ton para harcayarak oyunlar almış şikayetle geri ödenmiş fakat bu durum satıcının inisiyatifine kalmış bi durum değildir inşallah parayı geri alırsınız.
Para umrumda değil iş ortağım oyun oynuyor da O. Benlik bir durum yok yani, yazık ama ya üzüldüm 55.000 Tl para
Draniela
29-12-2016, 19:25
Oyunu merak ettim video açtım açılmasıyla aynı anda kapattım :D
Üstüne para verseler oynamam.
Sadece Knight online para basmaya değerdi. O da 15 yıl öncesi için geçerli :D En zevkli zamanlarıydı
Draniela
29-12-2016, 19:26
2009 da lise arkadaşım knight hesabını 15 bin liraya satmıştı. Şimdinin 50 binidir herhalde. Çocuk 24 saat aralıksız oyun oynuyordu. Sınavda parmakları ile masaya vuruyordu tik olmuştu :D
asdasdhjaslşdi sesli güldüm :D haykırdım hatta :D
ben rüyamda apostle kesiyordum. Zaten uzun bir süre (yıllar) tek muhabbetimiz knight muhabbetiydi :D
Oyunu merak ettim video açtım açılmasıyla aynı anda kapattım :D
Üstüne para verseler oynamam.
Sadece Knight online para basmaya değerdi. O da 15 yıl öncesi için geçerli :D En zevkli zamanlarıydı
Benim için o oyun metin2 :D
Draniela
29-12-2016, 19:39
Benim için o oyun metin2 :D
arada 6 yıl fark var normaldir :D
Emre-Dylan
29-12-2016, 19:46
Para umrumda değil iş ortağım oyun oynuyor da O. Benlik bir durum yok yani, yazık ama ya üzüldüm 55.000 Tl para
Abi yanlış anlama ama kişisel görüşüm 55bin lira oyuna yatıran bir adamdan ortak olunmaz. Yarın bir gün ortağına ne yapacağı da belli olmaz paraya bak ya yazık günah...
SpeedlinE™
29-12-2016, 19:49
peki ya 55bin tl ile neler yapılırdı?
bkz.
audi tt
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-tt-quattro-1.8t-20-valwe-280-h.p-orjinal-manuel-346715774/detay)
polo gti
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-55.000-km-de-375431384/detay)
Giulietta
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2011-alfa-romeo-giulietta-rosso-kirmizi%2C17-sport-paket%2Cboyasiz-363494043/detay)
GokhanRS
29-12-2016, 19:59
Üşenmedin dimi milli piyango haberi yapan spiker gibi ahahaha :)
SpeedlinE™
29-12-2016, 20:29
Üşenmedin dimi milli piyango haberi yapan spiker gibi ahahaha :)
yok vallahi hiç üşenmedim :D burdan benim içim gitti verilen paraya :D
Emrecan-R
29-12-2016, 21:11
adam mutluysa sorun yok bence :D
Ben de sabah 5-6'da kalkar, okula gidene kadar mu online oynardım hey gidi. Neyseki tek kuruş harcamadan atlattık o günleri.
Herkesin zevki ayri, ben de bi 55k olmasa da cok paralar harcamisimdir oyunlara.. Kimine sacma gelen kimine haz verebiliyor.. Bi arkadas yazmis 55k oyuna veren adamla ortak olunmaz diye de 55k oyuna harcayan adamin butcesi nedir onu dusunmek gerek.. Esas onunla ortaklik yapilir bana sorarsan.
Emre-Dylan
30-12-2016, 18:45
Herkesin zevki ayri, ben de bi 55k olmasa da cok paralar harcamisimdir oyunlara.. Kimine sacma gelen kimine haz verebiliyor.. Bi arkadas yazmis 55k oyuna veren adamla ortak olunmaz diye de 55k oyuna harcayan adamin butcesi nedir onu dusunmek gerek.. Esas onunla ortaklik yapilir bana sorarsan.
Valla abi bizde oynadık lise yıllarında 1 1.5k kadar silkroad' diye bir oyuna yedirmişizdir. Ama 1 ayda 55k harcamak nedir yav yazık günah mantık dışı bi harcama bana göre.