Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaz Lastiği Tavsiye (Falken,Nokian, Kumho, vb.)
ertantamer
06-04-2024, 20:11
Puntoya 185 65 15 yazlık lastik arıyorum. Fiyat performans ve sessizlik önceliğim.
Seat leon aracımda msw jantta kullanmak icin 225/40/18. F/p lastik önerisi alabilirmiyim ?
Yiğit G.
11-04-2024, 00:32
Bende aldım taktım turanza 6 gerçekten çok beğendim. Yumuşak, doğru düzgün ses yok, jantlar güvende :D
google fotoğraflarda jant koruması yok gözüküyor ?
Yiğit G.
05-05-2024, 23:13
beyler orjinalim 205... Şimdi çok güzel dunlup sport buldum fiyatıda güzel (ayrıca jant korumalı) ama bu model 225 den başlıyor... 205/45/17 den 225/45/17 'ye geçmek çok zorlar mı aracı?
crazy_orcun001
06-05-2024, 09:21
beyler orjinalim 205... Şimdi çok güzel dunlup sport buldum fiyatıda güzel (ayrıca jant korumalı) ama bu model 225 den başlıyor... 205/45/17 den 225/45/17 'ye geçmek çok zorlar mı aracı?
195 ten 205 e geçince bile hissettirmişti.205 ten 225 e geçmek kesinlikle hissettirir.Tabi araç ve değişiyorsa jant da önemli.
Abi biliyorsundur gerçi ama yine de yazayım. 205 ten 225 e geçince %2,83 civarında değişim olacak yuvarlanma da 1,8mm kadar artacak. 3e kadar normal sayılıyor yani sınır içinde kalıyor.
Ancak 205 in%45 i ile 225'in %45 i aynı olmadığı için yanak 205 tabana göre daha kalın duracak ve yerden yükselecek.
Sürtme olur mu bilmem ama yanak daha kalın olacağı için görüntü içine siner mi yada sert viraj girişinde yanak kalın olacağı için kayma yapar mı rijitliği bozulur mu bilemiyorum.
225 tabana geçeceksen 225 40 17 oem e daha yakın ebat değişim yüzdesi -0,73.
Bilgin olsun
eminkilic61
06-05-2024, 10:11
Continental Sport Contact 7 bu aralar sükse yapmış, benim de denemek istediğim bir lastik.
Yiğit G.
06-05-2024, 11:02
Abi biliyorsundur gerçi ama yine de yazayım. 205 ten 225 e geçince %2,83 civarında değişim olacak yuvarlanma da 1,8mm kadar artacak. 3e kadar normal sayılıyor yani sınır içinde kalıyor.
Ancak 205 in%45 i ile 225'in %45 i aynı olmadığı için yanak 205 tabana göre daha kalın duracak ve yerden yükselecek.
Sürtme olur mu bilmem ama yanak daha kalın olacağı için görüntü içine siner mi yada sert viraj girişinde yanak kalın olacağı için kayma yapar mı rijitliği bozulur mu bilemiyorum.
225 tabana geçeceksen 225 40 17 oem e daha yakın ebat değişim yüzdesi -0,73.
Bilgin olsun
lastik ebat hesaplama hakkında çok bilgim yok eywallah genelde orjinali neyse onu taktık, teşekkürler bilgi için. Ben yine de orj boyutlarda bakayım dert tasam olmasın eyw :)
arkadaşlar Michelin Primacy 3 ve 4 plus,Goodyear efficiency grip performance (4 kanallı ithal versiyonu) ve falken vs dahil birçok çeşit lastik kullanmış biri olarak Hankook Ventus prime 4 (3 değil 4 şart)
1) aradığınız tamamen konfor ise aracı gerçekten çok ama çok yumuşattıyor ben önce şahsi aracımda (son kasa civic) sonrası pederin aracı jetta ve arkadaşa Megane 3 için aldırdım ve honda forumunda birçok hondacıya önerdim %100ünde konfor farkı hissedilir derecede gözlenebiliyordu, araç içi rezonans vs de azaldığı için sanki sese vs de etkisi var özetle aracı kullanmak çok daha keyifli oldu.
2) Kuru performansı üzecek birşey yaşamadım atıyorum bir goodyear veya michelinde neyi yakaladıysam fazlası var eksiği yok
3) ses, rakipleri dişli olan Goodyear ve Michelinden sessizler her ne kadar etiketleri aynı db olsada benim ölçüde
4) ıslak performansı yine üzecek birşey yaşamadım
negatifleri:
5) aquaplaning ciddi bir sorun olmasada michelinde goodyearda bu konuda daha iyiydi
6) goodyear ile aynı sorunu yaşıyor lastikler tahminen max 40bin kmlik lastikler oda hatta 30bin üstünde zayıflamaya başladığını hissediyorsunuz
ama masaya koyduğu artı olan konfor cidden hissedilir derecede olduğu için fiyatıda ebadına göre gayet makul olduğu için bence kesinlikle tercih edilebilecek lastik normal yaz lastiği arayan arkadaşlar için.
SertacTDemir
10-05-2024, 08:31
arkadaşlar Michelin Primacy 3 ve 4 plus,Goodyear efficiency grip performance (4 kanallı ithal versiyonu) ve falken vs dahil birçok çeşit lastik kullanmış biri olarak Hankook Ventus prime 4 (3 değil 4 şart)
1) aradığınız tamamen konfor ise aracı gerçekten çok ama çok yumuşattıyor ben önce şahsi aracımda (son kasa civic) sonrası pederin aracı jetta ve arkadaşa Megane 3 için aldırdım ve honda forumunda birçok hondacıya önerdim %100ünde konfor farkı hissedilir derecede gözlenebiliyordu, araç içi rezonans vs de azaldığı için sanki sese vs de etkisi var özetle aracı kullanmak çok daha keyifli oldu.
2) Kuru performansı üzecek birşey yaşamadım atıyorum bir goodyear veya michelinde neyi yakaladıysam fazlası var eksiği yok
3) ses, rakipleri dişli olan Goodyear ve Michelinden sessizler her ne kadar etiketleri aynı db olsada benim ölçüde
4) ıslak performansı yine üzecek birşey yaşamadım
negatifleri:
5) aquaplaning ciddi bir sorun olmasada michelinde goodyearda bu konuda daha iyiydi
6) goodyear ile aynı sorunu yaşıyor lastikler tahminen max 40bin kmlik lastikler oda hatta 30bin üstünde zayıflamaya başladığını hissediyorsunuz
ama masaya koyduğu artı olan konfor cidden hissedilir derecede olduğu için fiyatıda ebadına göre gayet makul olduğu için bence kesinlikle tercih edilebilecek lastik normal yaz lastiği arayan arkadaşlar için.
Merhaba, ben de aracım için öncelikle konforlu ancak tutuşta da sorun yaşamayacağım bir lastik arıyorum, ancak uygun lastik ebadındaki VP4'leri XY ve 98W olarak bulunuyor. Tecrübe ettiğiniz lastiklerde güçlendirilmiş yanak/XL mevcut muydu?
Merhaba, ben de aracım için öncelikle konforlu ancak tutuşta da sorun yaşamayacağım bir lastik arıyorum, ancak uygun lastik ebadındaki VP4'leri XY ve 98W olarak bulunuyor. Tecrübe ettiğiniz lastiklerde güçlendirilmiş yanak/XL mevcut muydu?
bendekilerde 95W XL zaten ve dediğim gibi kalkıp Ultra Sport bir Michelin Sport 5 vs ile kıyaslamıyorsak kuru yol tutuşu en ufak şekilde beni üzmedi oda 182hp güce ve o güce ince kaçacak 215 taban ölçüsüne rağmen. dediğim gibi bu ebat ve araçta Goodyear Efficiency performance ve Michelin Primacy 4 plus kullandım aynı araçta ikisinden kuruda artısı var eksisi yok, kesinlikle tavsiye ederim.
lastik ebat hesaplama hakkında çok bilgim yok eywallah genelde orjinali neyse onu taktık, teşekkürler bilgi için. Ben yine de orj boyutlarda bakayım dert tasam olmasın eyw :)
Abi 205 45 17 brıdgestone t005 lerde kampanya var şuan ihtiyaç var mı hala
205/55R16 94V Michelin Crossclimate 2 2023
225/55R18 98V Bridgestone Turanza 6 2023
215/65R16 102H Lassa Multiways 2 2024
Bu lastiklerde de kampanyam var şuan ihtiyacı olan olur belki diye yazdım :)
Talih.b16
10-05-2024, 14:53
Abi 205 45 17 brıdgestone t005 lerde kampanya var şuan ihtiyaç var mı hala
205/55R16 94V Michelin Crossclimate 2 2023
225/55R18 98V Bridgestone Turanza 6 2023
215/65R16 102H Lassa Multiways 2 2024
Bu lastiklerde de kampanyam var şuan ihtiyacı olan olur belki diye yazdım :)
bana 235 45r18 continental premiumc. 1 adet 94v lastik lazım,
tarihi 2021 olursa super olur, yada çıkma varsada olur temiz.
185/60/15 için Anadolu yakası yardımcı olabilecek varmıdır?
185/60/15 için Anadolu yakası yardımcı olabilecek varmıdır?
Lassa da yaz birde 4 mevsim var elimde yardımcı olabilirim bostancıda yerimiz
bana 235 45r18 continental premiumc. 1 adet 94v lastik lazım,
tarihi 2021 olursa super olur, yada çıkma varsada olur temiz.
Bizde yok continental ama 2 tane toptancıya baktım hiç birinde çıkmadı malesef.
Juggernaut
13-05-2024, 11:03
Goodyear Eagle Sport 2 UHP kullanan var mı?
Bir şey danışmak istiyorum.
Jant CNC işleminden sonra lastikleri nitrojen ile doldurmuşlar. Kışlık petlasları çıkartıp yazlık michelin primacyleri taktım.
Lastik değişiminden sonra yoldaki çukurları daha çok hissetmeye başladım. Sanki lastiklerde fazla hava varmış gibi bir hissiyat var. Bu sertlik hissiyatı nitrojen kaynaklı olabilir mi?
Michelin yumuşak bir lastik olduğu için lastikten önce lastik hava basıncından şüphe ediyorum açıkçası. İçinde nitrojen olunca petrolde filan hava kontrolü yapmadım.
Fazla takılmadan petrolde havalara bakayım mı yoksa bir lastikçiye gidip kontrol mü ettireyim.
Genelde lastiklere fazla hava basıyorlar bence düzgün bir benzincide lastikleri uygun havaya alın olmazsa lastikçiye gidersiniz
Talih.b16
14-05-2024, 08:16
Lassa da yaz birde 4 mevsim var elimde yardımcı olabilirim bostancıda yerimiz
Bizde yok continental ama 2 tane toptancıya baktım hiç birinde çıkmadı malesef.
sağol kardeşim
Hocam selamlar Oznsrl
205/50/16 olarak sistemden bakar mısın.
Hankook Ventus P4 ve 3
Falken Ziex
ve senin önereceğin modeller :)
Hocam selamlar Oznsrl
205/50/16 olarak sistemden bakar mısın.
Hankook Ventus P4 ve 3
Falken Ziex
ve senin önereceğin modeller :)
Selamlar.
Falken sevmiyorum ben :) Ventus prime 4 güzel tercih olur biraz daha uygun istersen Kumho hs51 tavsiye ederim
Selamlar.
Falken sevmiyorum ben :) Ventus prime 4 güzel tercih olur biraz daha uygun istersen Kumho hs51 tavsiye ederim
Fiyatları ne alemde hocam :)
Fiyatları ne alemde hocam :)
kumho 2024 2850 hankook 2024 3650 :)
Conti premium contact 7’yi deneyimleyen var mı? PC6 var şu an üzerinde ama 40bin km 4 yaşında değiştireyim diyorum.
Ps5, asymmetric 6 vs yorumları da alabilirim.
Bu lastiklerle alakalı diğer konuyu okudum bu arada
Bir şey danışmak istiyorum.
Jant CNC işleminden sonra lastikleri nitrojen ile doldurmuşlar. Kışlık petlasları çıkartıp yazlık michelin primacyleri taktım.
Lastik değişiminden sonra yoldaki çukurları daha çok hissetmeye başladım. Sanki lastiklerde fazla hava varmış gibi bir hissiyat var. Bu sertlik hissiyatı nitrojen kaynaklı olabilir mi?
Michelin yumuşak bir lastik olduğu için lastikten önce lastik hava basıncından şüphe ediyorum açıkçası. İçinde nitrojen olunca petrolde filan hava kontrolü yapmadım.
Fazla takılmadan petrolde havalara bakayım mı yoksa bir lastikçiye gidip kontrol mü ettireyim.
Allah o lastikçileri şişirip patlatsın yaa ne zaman çıkmadan ben rakam verip hava bastırtmazsam pişman oluyorum dönüp düzelttirmem gerekiyor :) muhtemelen yüksektir. benzinlik kalibrasyonlarına da her zaman güvenilmiyor ama mantıken düşük rakam yazdığın için içeri hava basmayıp boşaltım görevi göreceğinden bir karışım durumu olmaz
he ayrıca nitrojenli lastiğe hava basmakta da sakınca yok zaten
nitrojen resmen dolandırıcılık ya yaş 20'yken vardır belki faydası diyordum da artık sazan.avi gibi geliyor :)
Yüksek hızlarda kullandım kesinlikle herhangi bir sıkıntı çıkartmadı.13 bin km oldu sanırım
Yurtdışı yeni 19" jant aldım.
Hazır jantla beraber lastikte alayım dedim.
Goodyear eagle f1 asm 6 aldım.
Elektrikli araçlarda kullanılabilen modelmiş, 235-35-19 ses seviyesi 69 db...
Daha önceleri Mıchelin ps serisinin hepsini kullandım.
İlk defa değiştridim ama goodyear ile ilgili bir kaç sıkıntılı durum duydum.
Kullanan yorum yazabilir mi?
EnesAksu
27-05-2024, 08:26
arkadaşlar araç focus 1.5 st 235 45 18 var. orjinal 235.40.18 geçeceğim. üstündekiler cinturato p7 hiç memnun değilim. Ne önerirsiniz.
anadolu yakası çıkma lastik satan varsa oda kabulüm. yeterki üstündekileri çıkarayım.
arkadaşlar araç focus 1.5 st 235 45 18 var. orjinal 235.40.18 geçeceğim. üstündekiler cinturato p7 hiç memnun değilim. Ne önerirsiniz.
anadolu yakası çıkma lastik satan varsa oda kabulüm. yeterki üstündekileri çıkarayım.
Şuraya bir uğrayın. Ben 15 inçten 18 inçe kadar yazlık kışlık çeşitli lastikler alıyorum her dönem. Özellikle söylediğiniz ebat ve benzerini çok görüyorum ellerinde.
Fiyatlarda pazarlık yapın mutlaka, internetten diğer ilanlara bakın kafanızda rakam belirleyin, onu diretip alın :)
He bir de lastikleri çok güzel temizliyorlar ama yanaklarına vs bakın üzerinde yürüme gibi çatlak matlak durumları olmasın. Ben çok kötü lastiğe denk gelmedim de aldığım 16 adet lastik olduysa birinde sonradan benzer bir şey fark edip çok üzerine düşmemiştim.
Google Haritalar (https://maps.app.goo.gl/FZTsMXaBeW6QghTY7)
Elinizdeki lastikleri alırlar, yılına durumuna bakın işte sadece sök tak parasına takaslayabilirsiniz bence.
AlwaysFast
20-06-2024, 11:03
VW T3 aracıma Mercedes 16 jant aldım. C tipi olmayan 205/65/16 lastik bakıyorum. Zaten araba genelde yattığı için:) benzere ölçülere de bakarak çıkma bakıyordum. Kolayoto'da 2023 üretim Nexen N fera sport gördüm. Tanesi 2500 diyor. Temiz çıkma takımlar da 6-7 bin lira gibi. Ne dersiniz sıfır Nexen mantıklı olur mu?
VW T3 aracıma Mercedes 16 jant aldım. C tipi olmayan 205/65/16 lastik bakıyorum. Zaten araba genelde yattığı için:) benzere ölçülere de bakarak çıkma bakıyordum. Kolayoto'da 2023 üretim Nexen N fera sport gördüm. Tanesi 2500 diyor. Temiz çıkma takımlar da 6-7 bin lira gibi. Ne dersiniz sıfır Nexen mantıklı olur mu?
N Fera Sport mükemmel bir lastik fiyatta çok iyi bence hiç kaçırma
ölçü 225 40 18, araba megane 1.5dci 110 edc
N FERA SPORT _ 2024 ÜRETİM
FALKEN FK520 _ 2024 ÜRETİM
GOODYEAR F1 SÜPER SPORT _ 2022 ÜRETİM - yorumlarda bu lastiğe çok iyi tutuyor fakat hemen bitiyor demişler.
yada PETLAS VELOX SPORT gibi uygun bir alternatif seçenek.
fiyatlar çok yakın hangisi tercih edilir ? aile aracı 160i çok nadir geçerim. genellikle şehir içi yollarda kullanıyorum. balona karşı yanak dayanıklılığı önemli.
ölçü 225 40 18, araba megane 1.5dci 110 edc
N FERA SPORT _ 2024 ÜRETİM
FALKEN FK520 _ 2024 ÜRETİM
GOODYEAR F1 SÜPER SPORT _ 2022 ÜRETİM - yorumlarda bu lastiğe çok iyi tutuyor fakat hemen bitiyor demişler.
yada PETLAS VELOX SPORT gibi uygun bir alternatif seçenek.
fiyatlar çok yakın hangisi tercih edilir ? aile aracı 160i çok nadir geçerim. genellikle şehir içi yollarda kullanıyorum. balona karşı yanak dayanıklılığı önemli.
Ben olsam n fera sport tercih ederdim
kalipson
25-06-2024, 09:43
Falken Azenis 520'in yurtdışında çok güzel test verileri mevcut.
Ciddi ciddi düşündürdü
Ben olsam n fera sport tercih ederdim
2500 liraya eskişehirde montaj dahil var fakat ben bursadayım. birde dediğim gibi çok performanslı kullanacak biri değilim sadece acil fren mesafesi benim için önemli. frende falken daha iyi sonuç vermiş kuruda, ıslakta nexen gibi herşey karıştı.
orkuteren
16-11-2024, 11:11
Selamlar 225 40 r18 lastik arayışı içindeyim.
Radarımda brigstone turanza 6 , nokian powerprof 1, Goodyear eagle f1 asimetric 6 , pirelli p zero sc4 var . Fiyat farkları çok yok aralarında bu takımlardan tecrübe edinen var mıdır?
Başka bir konuya yazmıştım ama forumu aratınca bu başlığı buldum. 205 55 16 yazlık lastik bakıyorum. Conti PC7 ve Goodyear EGP 2 baktım. Bu ikisi yakın sayılabilecek lastikler mi yada uzun ömürlü ve çabuk dağılmayan lastik öneriniz nedir. Araç Scala 1.0
ottoman32
24-03-2025, 14:39
conti ultacontact aldım 195 45 16 gayet memnunum şuanlık ama daha 1 ay olmadı
Ömer Musaoğlu
26-03-2025, 10:00
Genelde GoodYear kullanıyorum araçlarımda. Yazlık olarak EfficentGrip performance öneririm. Eagle sport çok kısa bir süre kullandım lastiksiz daha güvenli araba
onn_dear
26-03-2025, 18:50
Vw tiguan için 215/65/17
Goodyear efficientgrip 2 SUV
Hankook S1 Evo2 SUV
Fiyatlar çok yakın hangisini alsak daha memnun kalırız?
Goodyear değerleri A,B
Hankook C,C
Yiğit G.
19-05-2025, 12:29
20 bine kadar spor yaz lastiği önerisi var mı Mini için ? 205 45 17. Mümkünse jant korumalı.
Kumho Ecsta HS52 var hemde jant korumalı ama hiç kumho kullanmadım.
20 bine kadar spor yaz lastiği önerisi var mı Mini için ? 205 45 17. Mümkünse jant korumalı.
Kumho Ecsta HS52 var hemde jant korumalı ama hiç kumho kullanmadım.
Suna bakabilirsiniz az bişey daha pahalı hankookun perf. serisi, jant korumusada var yanlışım yoksa
https://i.imageupload.app/6c13da9993f703791370.png
Yiğit G.
19-05-2025, 16:58
Suna bakabilirsiniz az bişey daha pahalı hankookun perf. serisi, jant korumusada var yanlışım yoksa
https://i.imageupload.app/6c13da9993f703791370.png
çok güzel lastik ama jant koruması yok bunda. Ya bana sorsan farketmez ama bu hafta yine boyanacak jantlarım hanım sağolsun kullandığı zaman sürtüyor, hafif değse bile kalkıyor hemen boya simsiyah bir de direkt gözüküyor. o yüzden jant koruması şart bana ya. Kumho da bak baya var
https://cdn.akakce.com/z/kumho/kumho-ecsta-hs52-205-55-r16-91v-yaz-lastigi.jpg
çok güzel lastik ama jant koruması yok bunda. Ya bana sorsan farketmez ama bu hafta yine boyanacak jantlarım hanım sağolsun kullandığı zaman sürtüyor, hafif değse bile kalkıyor hemen boya simsiyah bir de direkt gözüküyor. o yüzden jant koruması şart bana ya. Kumho da bak baya var
Ben kendime ventus prime 4 adım. taabi aldıktan sonra fark ettim koruma kısmını :D
onda bu sekilde
https://asset.hankooktire.com/content/dam/hankooktire/eu/product/pcr/k135/d_Keyvisual(export).jpg
buda s1evo, buda gözüküyor sanki :beuj: chatgbt abimde var dedi ısrarla :D.
https://www.hankooktire.com/content/dam/hankooktire/eu/product/tire_list/pcr/K127_hover.jpg
fotoğrafa bakıp aldanma abi bu lastikte jant koruması yok
Yiğit G.
20-05-2025, 12:22
fotoğrafa bakıp aldanma abi bu lastikte jant koruması yok
haydaa onu da sildik o zaman.. lastikçim den baktım jant korumalı lastikleri seçince sadece bunlar çıkıyor
https://i.hizliresim.com/415et1c.jpg
Hankook Ventus Prime 4 şu an son tercihim gibi ? Sorduk satıcıya jant koruma var dedi?
haydaa onu da sildik o zaman.. lastikçim den baktım jant korumalı lastikleri seçince sadece bunlar çıkıyor
https://i.hizliresim.com/415et1c.jpg
Hankook Ventus Prime 4 şu an son tercihim gibi ? Sorduk satıcıya jant koruma var dedi?
Unutmazsam cekip atarim fotosunu buraya bendekinin fotosunu. 15-20gun oldu ventus prime 4 alali( 225 45 18)
Yiğit G.
24-05-2025, 10:55
Unutmazsam cekip atarim fotosunu buraya bendekinin fotosunu. 15-20gun oldu ventus prime 4 alali( 225 45 18)
iyi olur daha almadım jant boyatıcam jantla beraber taktırıcam. kaça aldın hocam?
Benim corsanin üstündeki mini jantlarina lastik alicam
185x45x15
Ebatlarında lastik satan yer varmi bildiğiniz
Birkan61
28-05-2025, 07:42
Bridstone Turanza 6 modelini aldım E90'da kullanıyorum
225/45/17 - 94Y - XL olarak geçiyor, jant korumalı.
Ama orj m sport jantlar biraz çıkıntılı olduğundan jant koruma bile tam koruyamayacak hanım kullanınca :D
Hankook ventus 4 ile bunun arasında çok gidip geldim, yakınlarımdaki lastikçilerde en yeni tarihli bridstone buldum diye bunu aldım etiket değerleri çok yakın birbirlerine
Tanesi 3700'e aldım
İnternette daha uyguna var ama emin olupta güvenemedim :D
Sessizliği, frenlemesi güzel. Beğendim
R21TURBO 41
28-05-2025, 12:21
Fiyat performansta Nexen NFera tavsiye ederim. Audi A3 oem ekipmanı. 225-45-17 kullanıyorum.
Hankook ventus prime 4 daha sessiz. Daha uzun km yapar. Nexen e oranla biraz fiyatlı. 225-45-17 kullandım. 205-55-17 kullanıyorum.
255-35-18 / 225-40-18 Nexen NFera sipariş verdim kullanıcam.
Fiyat önemli değil ise benim sıralamam ( Konfor - yol sesi - performans ) . Michelin - Conti - Goodyear
Bu arada extra bilgi. Nexen NFera aynı ebat diğer markalara göre 600-700 gr daha hafiftir. ( 225-45-17 )
R21TURBO 41
29-05-2025, 07:58
Şu resmi de buraya bırakayım.
Lastiğin yanağında iç detay malzemeleri belirtilir. Örneğin 1 polyester 2 steel 1 nylon gibi. Kullanım amacına göre değişiklik gösterir. Fiyatı da direk etkiler. Sıradan, en basit hali bu.
https://i.hizliresim.com/5rxy3a3.jpeg (https://hizliresim.com/5rxy3a3)
CloudGrey
10-06-2025, 09:34
lastikten anlayan abilerim kardeşlerim bir bakın hele...
arabaya çelik sibob kapağı takmıştım siyah daha güzel dursun diye.
kapaklar kaynamış siboba. takmaz olaydım. elle çıkmıyor.
lastiklerde basınc sensörüde var , sibobların değişmesi gerekirken bu sensörlerde değişiyormu ?
CloudGrey
10-06-2025, 18:35
lastikten anlayan abilerim kardeşlerim bir bakın hele...
arabaya çelik sibob kapağı takmıştım siyah daha güzel dursun diye.
kapaklar kaynamış siboba. takmaz olaydım. elle çıkmıyor.
lastiklerde basınc sensörüde var , sibobların değişmesi gerekirken bu sensörlerde değişiyormu ?
hallettim , sensönler ile siboblar ayrı çalışıyormuş..
sibobları kesip attık yenilerini taktık.
siz siz olun şu alüminyum sibob kapağı diye satılan şeylerden takmayın
Hepsiburada | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/kdot-aluminyum-sibop-kapagi-dortlu-set-p-HBCV00002P5YNX?magaza=KDot)
siboba kaynıyor daha büyük dertler açıyor
babayimben
11-06-2025, 07:47
hallettim , sensönler ile siboblar ayrı çalışıyormuş..
sibobları kesip attık yenilerini taktık.
siz siz olun şu alüminyum sibob kapağı diye satılan şeylerden takmayın
Hepsiburada | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/kdot-aluminyum-sibop-kapagi-dortlu-set-p-HBCV00002P5YNX?magaza=KDot)
siboba kaynıyor daha büyük dertler açıyor
Bir kaç arkadaştan daha duymuştum, milletin başına bela bunlar
Daha fazla sıkıntısız atlatmışsınız neyse ki