Orijinalini görmek için tıklayınız : Eren Holding SANAL ÇADIR / KAMPANYA
Revolution
17-02-2017, 01:05
500binayakkabı kampanyasından sonra sırada sanal çadır var. Şuan vip üyelere açıldı. Normal açılış 19 şubatı 20 şubata bağlayan gece saat 00.00 da.
Link: https://www.sanalcadir.com/geri-sayim
free-hifi
17-02-2017, 06:34
Business class sanirim
vip üye ne oluyo? :D
very important person
çok önemli kişi
bir diğer meali "fakirler ölsün"
barakuda26
17-02-2017, 07:51
bu sefer kıyafet vs var bide. ayakkabılarda çok çeşit olacağını sanmıyorum önceki indirimden iade alınanları satılmayanları vs komple tekrar çıkarmışlardır zaten
asscutter
17-02-2017, 08:00
vip üye geçen çadır gününde 2bintl üzeri alışlveriş yapan üyeler
Revolution dostum bu yapılcak işmiydi şimdi :D
emrullahkrtpe
17-02-2017, 08:35
Pusuya yattım beklemedeyim :D
altugkocer
17-02-2017, 08:44
Birkaç yıldır takip ederim. 500bin ayakkabıdan önce de vardı. Güzel ve indirimli ürünler oluyor. VIP lerden kalırsa tabi :D
vip adamın indirim ile ne işi olur ,çok çelişkili yani.
bu sefer alacam bir şeyler heveslendim :D
yapma bunu yapma tam bu ay gereksiz birşey almıycam diye bugüne kadar dayanabilmişken... :D
very important person
çok önemli kişi
bir diğer meali "fakirler ölsün"
vip ne demek demedim, vip üye kime veriliyo dedim :)
vip üye ne oluyo? :D
vip ne demek demedim, vip üye kime veriliyo dedim :)
Hımmm ben okuduğumu anlamamışsam demekki...
Ben zaten ironi yaptım ama anlaşılmamışsa :)
Bu sabah baktım,sımdıden tum guzel urunler tukenmıs ıkı gun sonraya pek bırsey kalmaz :)
Hımmm ben okuduğumu anlamamışsam demekki...
Ben zaten ironi yaptım ama anlaşılmamışsa :)
daha açık yazayım, vip ne demek bilmeyen herhangi bir insan google'da vip nedir yazıp öğrenir zaten. Bunu düşünemeyecek durumda olsak burda olmazdık sanırım hiç birimiz zaten :)
ironi güzeldi evet, cip'ler varken fakirler ölsün diyim ben de madem :)
altugkocer
17-02-2017, 10:41
Arkadaş ilk saatten 46 46,5 adidasları kim alıyor :D 500bin ayakkabıda da kalmamıştı :D
sky clio
17-02-2017, 10:49
Başılığı görünce açıldı sandım panikledim :D
İki üç ihtiyacım var fazla değil onları alacam. Önemli olan hanım görmesin :D
500bin den 159 a aldığım ayakkabı yine 159 dan satışa çıkmış :D
ürünleri göremeyen var mı ? Lacoste gömleklere bakamıyorum anasayfaya atıyor. Yoğunluktan mıdır nedir...
ürünleri göremeyen var mı ? Lacoste gömleklere bakamıyorum anasayfaya atıyor. Yoğunluktan mıdır nedir...
Ben hiç giremiyorum sayfaya
Day Walker
17-02-2017, 11:19
Amk zaten vip üye olan adamın burdaki 50-100 liralık indirime ihtiyacımı var :mad:
kafasına göre ayakkabıları gördüm kıyafetlere bakıyorum acıyor sadece erkek seciyorum anasayfaya atıyor .yada direk kıyafete basıyorm yine anasayfaya atıyor kafalar karışık :D
kafasına göre ayakkabıları gördüm kıyafetlere bakıyorum acıyor sadece erkek seciyorum anasayfaya atıyor .yada direk kıyafete basıyorm yine anasayfaya atıyor kafalar karışık :D
https://youtu.be/W5fjLivLQV0?t=4
Bu sefer ne alıcaz bakim :D
https://tablet.donanimhaber.com/store/5e/89/12/5e8912c65f1e338679d778e74c6a2833.jpg
Sitede bulunan lacoste ayakkabılar
alper_pug
17-02-2017, 20:48
Nike Air Force 1 model var mı? Vip üye varsa aramızda bakabilir mi? :D
Emre-Dylan
17-02-2017, 20:55
Ne güzel sistem vip üye alır alır artıklar da bize kalır ne anlamı kaldı indirimin?
Mehmetmert
17-02-2017, 21:09
Vip'ler muhtemelen aldımı 10k lık falan alan, kendi dükkanlarında satan insanlar
https://tablet.donanimhaber.com/store/5e/89/12/5e8912c65f1e338679d778e74c6a2833.jpg
Sitede bulunan lacoste ayakkabılar
Görünene göre geçen seferden kalan ayakkabılar çoğu. Aldıklarımız yok gibi. Acaba Adidas nasıl ? :)
Şuanki hedefim 1 ayakkabı 1 gömlek. Umarım hatunun siteden haberi olmaz. dinimiz amin :D
Benim tavsiyem böyle online birşey almayın, hep elde kalan malları çakıyorlar.
Ben hep 41 slim fit alırım mesela normal lacoste mağazasından, internetten ne zaman birşey alsam hep FR beden şeyler geldi hiçbiri uymadı, kargo vs uğraştık boşuna. Avrupaya satamadıkları herşeyi buralarda kampanya vs ayağına satıyorlar.
Halkalı 212nin ordaki Occassion Mart ayında açılacak, illa birşey alacaksanız yine bu fiyatlardan ordan görerek alın. Hoş en son orada da düzgün hiçbirşey yoktu. Eskisi gibi güzel ürünleri koymuyorlar, eskiden mağazada ne varsa 6 ay sonra çadıra düşerdi, çok güzel ürünler bulunurdu.
Revolution
17-02-2017, 22:35
Paylaşmakta iyi mi ettim kötü mü anlayamadım :D fthdrn
Paylaşmakta iyi mi ettim kötü mü anlayamadım :D fthdrn
masrafa sokucan kanka zaten kartla yaşıyoruz :D
masrafa sokucan kanka zaten kartla yaşıyoruz :D
zar atarız kartın dönem borcunu kapatırız.
Benim tavsiyem böyle online birşey almayın, hep elde kalan malları çakıyorlar.
Ben hep 41 slim fit alırım mesela normal lacoste mağazasından, internetten ne zaman birşey alsam hep FR beden şeyler geldi hiçbiri uymadı, kargo vs uğraştık boşuna. Avrupaya satamadıkları herşeyi buralarda kampanya vs ayağına satıyorlar.
Halkalı 212nin ordaki Occassion Mart ayında açılacak, illa birşey alacaksanız yine bu fiyatlardan ordan görerek alın. Hoş en son orada da düzgün hiçbirşey yoktu. Eskisi gibi güzel ürünleri koymuyorlar, eskiden mağazada ne varsa 6 ay sonra çadıra düşerdi, çok güzel ürünler bulunurdu.
Güneşli'nin esprisi eskidendi. Ben de Garanti'deydim. Bankanın en büyük müşterilerinden biri Eren Holding. Herkesten önce bize bilgilendirme geliyordu. O zaman ciddi derecede iyi ürünler ve fiyatlar vardı. Sabri özel tarafına açtıkları mağazada'da dediğin gibi elde kalan ürünleri çakıyorlar.
O mağazayı açmadan önce fabrikanın bahçesinde abartısız 1-2 km kuyruk olurdu :D
Herkesin tarzı farklı ama zara ve pullandbear gibi markaların online satışı açıldığından beri ,indirimleri kovalayıp alıyorum . ***** sivas'da yok . Yıllardır şehir mağazalarından alışveriş yapmıyorum hep internetten indirim kovalayıp alıyorum şimdiye kadar da hiç sorun yaşamadım vallaha bu konuda şanslı mıyım bilmiyorum.
Online alışveriş en güzeli aslında işini bilirsen .
CİFT KAT KABAN - DIŞ GİYİM-ERKEK | ZARA Turkiye (http://www.zara.com/tr/tr/erkek/di%C5%9F-gi%CC%87yi%CC%87m/%C3%A7i%CC%87ft-kat-kaban-c799002p4301523.html)
şimdi de bunun peşindeyiz ,azer bülbül dinleyen adama yakışır mı ? fthdrn
Herkesin tarzı farklı ama zara ve pullandbear gibi markaların online satışı açıldığından beri ,indirimleri kovalayıp alıyorum . ***** sivas'da yok . Yıllardır şehir mağazalarından alışveriş yapmıyorum hep internetten indirim kovalayıp alıyorum şimdiye kadar da hiç sorun yaşamadım vallaha bu konuda şanslı mıyım bilmiyorum.
CİFT KAT KABAN - DIŞ GİYİM-ERKEK | ZARA Turkiye (http://www.zara.com/tr/tr/erkek/di%C5%9F-gi%CC%87yi%CC%87m/%C3%A7i%CC%87ft-kat-kaban-c799002p4301523.html)
Geçen ay başında %25 indirim yaptılar. Mağazalar dolup taştı.
Toptancılar Zara'nın bu indirimlerini bekliyorlar :D
Geçen ay başında %25 indirim yaptılar. Mağazalar dolup taştı.
Toptancılar Zara'nın bu indirimlerini bekliyorlar :D
abi adamlar pusuya mı yatıyor napıyor bilmiyorum,o %25 indirimden hiçbir şey alamadım .Sabah ofiste gözlerimi açtım hemen bakayım dedim,patır patır tükendi bedenler . XL gibi bedenler kalıyor sadece ,çalışan bir tanıdık bulmak lazım çok güzel fiyatlara indirim oluyor. Haftaya bugün ankaradayım denk geliriz inşallah indirim olayına :D
Emre-Dylan
18-02-2017, 09:45
Bende şunun düşmesini bekliyorum ama beden kalmıyor rakam düşüncede...
BIKER CEKET - SPORTİF MONT-ERKEK | ZARA Turkiye (http://www.zara.com/tr/tr/erkek/sporti%CC%87f-mont/biker-ceket-c586542p4238056.html)
abi adamlar pusuya mı yatıyor napıyor bilmiyorum,o %25 indirimden hiçbir şey alamadım .Sabah ofiste gözlerimi açtım hemen bakayım dedim,patır patır tükendi bedenler . XL gibi bedenler kalıyor sadece ,çalışan bir tanıdık bulmak lazım çok güzel fiyatlara indirim oluyor. Haftaya bugün ankaradayım denk geliriz inşallah indirim olayına :D
Benim kardeşim çalışıyor :) Geçen ay İstanbul'a geldiğimde gözüm bi ayakkabıda kalmıştı. Akşam evde muhabbeti oldu. Abi bu gece indirime giriyor git bak bana söyle dedi. 179TL mi neydi 100TL'ye aldım.
Bende şunun düşmesini bekliyorum ama beden kalmıyor rakam düşüncede...
BIKER CEKET - SPORTİF MONT-ERKEK | ZARA Turkiye (http://www.zara.com/tr/tr/erkek/sporti%CC%87f-mont/biker-ceket-c586542p4238056.html)
Aynen çok geçerli deri mont gardaşım ,ben pullandbear'dan aldım indirim varken . Tanıdık bir çalışan bulmak lazım bence yoksa indirimden faydalanmak zor oluyor şans biraz.
turbo&quattro
18-02-2017, 09:53
Bende Abd de zaradan aliyorum herseyimi ki cogu urun made in Turkey... made in china artik Armani, boss dahi olsa asla Almiyorum. Gecen hafta zarada guzel bir indirim yakaladik cok tarz bir ceket $29, pantalon $15 e ki buranin dusuk seviye markalari olan tommy, nautica, abercrombie, polo, guess vs... tshirt alinamaz o paralara.
Dayıcım Sivas'ta bunu giydirmezler.
Emre-Dylan
18-02-2017, 10:52
Aynen çok geçerli deri mont gardaşım ,ben pullandbear'dan aldım indirim varken . Tanıdık bir çalışan bulmak lazım bence yoksa indirimden faydalanmak zor oluyor şans biraz.
Nereye baksam bulamadım içi yünlü deri mont zarada vardı yine oda 400dü sanırım indirimde bedeni kalmamıştı alamadım. Böyle buna benzer dışı deri içi kürklü mont var mıdır hala bilmiyorum
Grimlord
18-02-2017, 13:34
Nereye baksam bulamadım içi yünlü deri mont zarada vardı yine oda 400dü sanırım indirimde bedeni kalmamıştı alamadım. Böyle buna benzer dışı deri içi kürklü mont var mıdır hala bilmiyorum
Gel ben sana Ulus İtfaiyeden alayım bunu, max 100 liraya. HEm de safkan deri, öyle bir kokar ki bütün kızlar " ne vahşi erkek " der.
Metalci zamanlarımda almıştım Ulustan, kim bilir kimin çalıntı malıydı :D
barakuda26
19-02-2017, 21:53
bi güncel çekelim :D
Revolution
19-02-2017, 22:12
Son 48 dk. :D
phoenixs
19-02-2017, 23:03
Sürekli ana sayfaya atıyor
Sitede sıkıntı mı var bende mi sıkıntı var ? Markaları açınca tekrar anasayfaya yönlendirme yapıyor ?
barakuda26
19-02-2017, 23:07
site cortladı ilk 10 dkda :D
Site saçmaladı geri sayım kafayı yedi .
Tüm ülke bu anı mı bekliyordu arkadaş
barakuda26
19-02-2017, 23:11
ilk 5 dk bakındım beğendiğim modellerde yine numara yok. vip olmayınca böyle oluyor işte :)
ChtArdARSL
19-02-2017, 23:13
Converse adidas ve lacoste calisyor
Bu sefer cok modelde yok gibi. Tlfndan girince daha rahat. Bilgisayardan sapitiyordu.
phoenixs
19-02-2017, 23:16
Ben buradayım diyen alınacak güzel bi Adidas bulamadım ben
Revolution
19-02-2017, 23:32
Giremiyoruz ki birşeye
barakuda26
19-02-2017, 23:38
alışveriş tamamlayamıyorum ödeme kısmında sıkıntı var alma vazgeç diye diretiyor resmen site
Tholl-ga
20-02-2017, 00:00
ben gayet sağlıklı yaptım alışverişimi aldm ürünleri
westalim
20-02-2017, 00:05
1 hafta 6 gün sayıyor şuan alıcı değil bakıcı oluğumu anladı akıllı siteymiş. benim oyunum biter :D
barakuda26
20-02-2017, 00:08
bende hallettim şimdi. chrome hata veriyor explorerdan sorunsuz ilerleniyo.
Yav ben 21 yaşında, öğrenci bir insanım, nerden gördüm böyle bi konuyu, neden böyle konular açıyorsunuz. :D Geçenki indirimde param yoktu, bu seferde para var uslu durmaya çabalıyorum. Konuyada girerken ümidim yoktu, güzel şeyler satılmıştır diye ama görüyorum ki tam zamanında dahil olmuşum. :Deli:
onursumer
20-02-2017, 00:18
dolabımı açtım baktım daha kutusundan çıkarmadığım 3 çift geçenki indirimden aldıklarım duruyor vazgeçtim :D , tekstil olarak da pek birşey goremedim ben hep ayakkabı var duzgun
volkan_gs
20-02-2017, 00:24
500 lük olduk yine :)
aybarsdnr
20-02-2017, 00:27
burberry sneakerların fiyatı gerçekten çok düşmüş. hiç ihityacım yok ama aklım çeliniyor.
Donanımhaber yamyamları sömürdü 1.5 saatte amk
Ayakkabıları bitirmişler resmen..
burberry sneakerların fiyatı gerçekten çok düşmüş. hiç ihityacım yok ama aklım çeliniyor.
burberry vip olarak gözüküyor bende açılmıyor şuan sizdede öylemi
imprezaWRC
20-02-2017, 10:37
Geçen seferki kampanyada daha cezbedici ayakkabılar vardı bunda o da yok ya da gecenin vakti çöreklendiler bitirdiler bize de en alınmayacak modeller kaldı.
Hiç güzel ayakkabı yok yani normal hepsi,fiyatları da ''ohaaa la'' denilecek kıvamda değil hepsi çoğu zaman trendyol'da indirime giriyor zaten ve hepsi hemen hemen aynı fiyat .
Heyecan kursağımızda kaldı :)
Emre-Dylan
20-02-2017, 11:13
:D :D
https://www.youtube.com/watch?v=W39dsJLRrUo
Grimlord
20-02-2017, 11:17
Allahtan hiç düzgün ayakkabı kalmamış, yoksa iki zara yüz bin verecektim :D
Gecen sefer kalanlari bu sefer ayni rakamdan cikmislar acikcasi cok bisey yoktu, bitek gant bi canta vardi alip almama arasinda kaldim bitek o tukendi diger begenilerim duruyor. 1-2 bisey aldim onlarin kargo geldi ilginc binsejilde
canimrecepcim
21-02-2017, 18:04
Neden tükendi yazdığına dair ufak , eğlenceli detaylar :)
donanımhaber oluculeri - şukela entry'ler - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/donanimhaber-oluculeri--3279497?a=nice)
beden olarak 3-4-5-6-7 yazıyor bunlar tam olarak ne hangi bedenlre denk geliyor
Grimlord
21-02-2017, 19:52
beden olarak 3-4-5-6-7 yazıyor bunlar tam olarak ne hangi bedenlre denk geliyor
Bahsettiğin ayakkabı numaralarıysa şayet ;
http://www.efcftp.com/users/352/ftp/images/shoe-size-chart.jpeg
Bahsettiğin ayakkabı numaralarıysa şayet ;
http://www.efcftp.com/users/352/ftp/images/shoe-size-chart.jpeg
teşekkür ederim ama giyisi olarak lacoste'larda beden olarak bunlar yazıyor kaldım öyle :D
Grimlord
21-02-2017, 19:57
teşekkür ederim ama giyisi olarak lacoste'larda beden olarak bunlar yazıyor kaldım öyle :D
http://www.efoza.com/postpic/2009/10/us-size-4-measurements_620092.jpg
Bu da giysiler için :D
çok teşekkür ederim zahmet oldu :)
Gecen sefer kalanlari bu sefer ayni rakamdan cikmislar acikcasi cok bisey yoktu, bitek gant bi canta vardi alip almama arasinda kaldim bitek o tukendi diger begenilerim duruyor. 1-2 bisey aldim onlarin kargo geldi ilginc binsejilde
Ben bi iki tane Under Armour aldim da kargo bilgisi falan da girilmemis daha, size gelmesi iyimis :)
ottoman32
21-02-2017, 22:56
benimkilerde kargoya verildi bugün yarın elimde olur herhalde :)
Benim aldığım ayakkabılarda kargoda gözüküyor..
ottoman32
22-02-2017, 18:24
benim ayakkabilar geldi bugun
barakuda26
23-02-2017, 12:21
pazar gecesi aldım, kargo hareketi yok hala
Pazar gece 3te aldım , dün elime ulaştı :)
Emre Akçay
23-02-2017, 12:37
Salı günü sipariş verdim 21'inde, bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm halen kargoya verilmemiş.
Begendigim bi tane ayakkabi vardi onunda bedeni yoktu. Hep bakkal spec ayakkabilar var
yigitblr
23-02-2017, 13:13
3 taksitten daha fazla oluyor mu?Mesela garanti bonusla alsak +3 taksit koyuyor mu garanti?
barakuda26
26-02-2017, 12:49
bugün kargoya verildi diyor salı çarşamba gelir herhalde
altugkocer
07-09-2017, 10:42
Dün gece vip üyeler için sanal çadır açıldı. Baktım ama adam akıllı hiçbir şey bulamadım. Eskiden çok güzel ürünler olurdu.
Yine de bakmakta fayda var, bilginiz olsun.
ahmet3425
07-09-2017, 10:55
gecen sene aldıgım ayakkabılar suan ayagımda :D
Grimlord
07-09-2017, 10:59
Kredi kartı patlak zaten yapmayın gözünüzü seveyim. %70 indirim var diye gördüğüm zaman almayacağım bişey varsa bile sepete atasım geliyor :D
Revolution
07-09-2017, 13:31
3 gun var daha acilmasina konu hortlamis hemen :D bakalim bu sene ne alacaz :D
blackday
07-09-2017, 13:49
3 gun var daha acilmasina konu hortlamis hemen :D bakalim bu sene ne alacaz :D
vipler için şuan girişler açık normal hesaplar için 3 gün var
blackday
07-09-2017, 13:54
bi vip olamadık!
2500 tl alışveriş yapmak gerekiyo sanalcadırda vip olabilmek icin bende olamadım hiç
12 hafta görünüyor açılımına nasıl 3 gün oluyor
12 hafta görünüyor açılımına nasıl 3 gün oluyor
500 bine baktın sen sanırsam.
sanalcadır 3 gün...
500 bine baktın sen sanırsam.
sanalcadır 3 gün...
Doğru 500bine baktım ben peki burasıda aynı sitemi güvenilirmi orjinal mi ürünler
Revolution
07-09-2017, 15:58
Doğru 500bine baktım ben peki burasıda aynı sitemi güvenilirmi orjinal mi ürünler
Orjinal guvenilir sknti yok
-Murat Özcan-
07-09-2017, 19:10
Güvenilir yer mi peki burası ?
emrullahkrtpe
08-09-2017, 00:09
geçen sefer açıldığında 2 new balance almıştım hala giyiyorum ikisini de :D beyaz 574 bulursam çekicem bi tane bakalım fiyatlar nasıl olucak
Güvenilir yer mi peki burası ?
Çoğu markanın Türkiye distribütörü Eren holding. Yani %100 orijinal.
VİP üye olan adidas superstar women 40.5 numarasına bakabilirmi ne kadar ?
altugkocer
08-09-2017, 15:01
VİP üye olan adidas superstar women 40.5 numarasına bakabilirmi ne kadar ?
Superstar yok maalesef, zaten topu topu 10-15 tane adidas ayakkabı vardı.
Superstar yok maalesef, zaten topu topu 10-15 tane adidas ayakkabı vardı.
Anladım baktığın için teşekkürler süperstar alıcam unisex/bayan kalıbı ayağıma tam oluyo 409 TL den aşşağı bulamadım şöyle bi 200-250 TL aralığında bulsam hemen yapıştırıcam kağıdı :D:D neyse pusudayız
altugkocer
08-09-2017, 15:18
Anladım baktığın için teşekkürler süperstar alıcam unisex/bayan kalıbı ayağıma tam oluyo 409 TL den aşşağı bulamadım şöyle bi 200-250 TL aralığında bulsam hemen yapıştırıcam kağıdı :D:D neyse pusudayız
Rica ederim :) Alternatif yerlere bakabilirsin bazen bazı superstarlar indirimde oluyor.
KoraySpor - Spor Ayakkabı ve Spor Giyim (https://www.korayspor.com/)
https://www.sneaksup.com.tr/
Spor Ayakkabı, Spor Giyim, Canta, Aksesuar | Sporjinal (https://www.sporjinal.com/)
Barcin.com | Online Spor Mağazası (http://www.barcin.com/)
önceki geri sayımdan fiyatları hatırlayan varmı ?
altugkocer valla bakındım ama adidasın sitesinden daha pahalı :) işyerinde bir abi var 43 numarasını tahtakaleden 1:1 orjinal 130 tl ye almış ona söyledim bu haftasonu bakıcak.
altugkocer valla bakındım ama adidasın sitesinden daha pahalı :) işyerinde bir abi var 43 numarasını tahtakaleden 1:1 orjinal 130 tl ye almış ona söyledim bu haftasonu bakıcak.
morhipo ve trendyolu da takip edebilirsin ben bir iki ay önce 250ye aldım morhipodan gerçi ayağıma olmadı geri gönderdim :)
Site açıldı ama hiçbir şey yok, hayal kırıklığı oldu benim için.
HardCore
10-09-2017, 23:53
Under Armour koşu ayakkabısı kullanan var mı aramızda? Kalıpları nasıldır
VTec_king
11-09-2017, 12:47
fiyatları bazı ürünlerde iyi fakat ,çoğunda beden yok,ayrıca hepsi eski sezon anladığım kadarıyla
2 tane lacoste ayakkabı aldım bu senede 1 tanesi fiyatına
benım oglana yarıyo bu cadır :D gecen sene aldıklarımı suan gıyıyor. sımdıde aldım 2 cıft :D
Zamanında eren holding bünyesinde ismi lazım değil giyim firmasında çalıştım ve sanal çadır için ön hazırlıkları yapan birimde de görev aldım. Ben çalıştığım süre içinde hiçbir müşteri şikayeti ile karşılaşmadım. Aynı zamanda İkitelli 212 Avm yakınlarında Occasion binası bulunmakta Tüm yıl içinde satılmamış olan yazlık-kışlık tüm ürünleri çok düşük fiyatlara bulabilirsiniz. Numara ve beden bulmakta zorlanabilirsiniz çünkü peynir ekmek gibi satıyor. O yüzden satış başlamadan içerde tanıdığınz olursa sizin için hiç reyona çıkmadan kıyafet,ayakkabı ayırabilir.
aybarsdnr
12-09-2017, 10:27
burberry lere vip harici müşteriler bakamayacak bu sefer galiba. bilgisi olan var mı?
DenizKaan
12-09-2017, 12:22
alışveriş yapamıyorum, kredi kartı bilgilerini girdikden sonra 3d şifresinide giriyorum ana sayfaya atıyor ?
alışveriş yapabilen var mı ?
Farklı tarayıcı ile denersen belki düzelir.
DenizKaan
12-09-2017, 12:54
Farklı tarayıcı ile denersen belki düzelir.
explorer'dan alabildim :)
chrome hata veriyor.
Onurkk06
12-09-2017, 14:55
Çadırın açılmasına 1 hafta diyor 1 lacoste ayakkabı beğendim daha indirim olacak mı yoksa şu an alalım mı
Çadırın açılmasına 1 hafta diyor 1 lacoste ayakkabı beğendim daha indirim olacak mı yoksa şu an alalım mı
Onur seninde tarih yanlış olabilir.Benim bilgisayarın yanlıştı.
abi sayaç bende 1 hafta var diyor , siz şuan alışveriş yapabiliyormusunuz ? yoksa öncelikli üyeler vs filanmı var
Onurkk06
12-09-2017, 17:44
Onur seninde tarih yanlış olabilir.Benim bilgisayarın yanlıştı.
Walla üstteki arkadaş gibi bende de 1 hafta var diyo ama alışveriş yapabiliyorum alsam mı almasam mı o yüzden kararsız kaldım
Grimlord
12-09-2017, 17:53
Ben alışveriş yaptım, gayet sıkıntısız şuan.
Ben ilk girdiğimde bir gün var gösteriyordu tarihi ayarladım düzeldi.Kargoya verilmiş aldığım ürünler.
Nightfish
12-09-2017, 20:44
Beyler link sanalcadir.com değil mi ? Bu linkse işe yarar bir şey bulamadım ben.
34btr1907
18-02-2018, 14:40
1 gun sonra acılıyor ılgılenenlere
onursumer
18-02-2018, 14:57
sms duştu beklemedeyiz gece açılıcak :D
34btr1907
18-02-2018, 18:29
https://forum.donanimhaber.com/cache/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/8b/97/ce/8b97ce030cf6a66af56c8ccb93258ed6.png&t=131447448&size=1&bound=0&border=0&resolution=0
https://forum.donanimhaber.com/cache/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/77/6f/4f/776f4fd34c78694b9b456bdfbf19435f.png&t=131447448&size=1&bound=0&border=0&resolution=0
https://forum.donanimhaber.com/cache/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/91/5f/0c/915f0cf83e054fbbd7af73ecdc9d8335.png&t=131447448&size=1&bound=0&border=0&resolution=0
https://forum.donanimhaber.com/cache/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/1e/33/42/1e334203128cf4701a5764e9a81bc2ce.png&t=131447448&size=1&bound=0&border=0&resolution=0
https://forum.donanimhaber.com/cache/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/68/91/b8/6891b8e203594b6ab9edf9084b3f9f10.png&t=131447448&size=1&bound=0&border=0&resolution=0
https://forum.donanimhaber.com/cache/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/2f/da/63/2fda6370fb084f8e2f9dbd47f1bf7138.png&t=131447448&size=1&bound=0&border=0&resolution=0
https://forum.donanimhaber.com/cache/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/e7/46/5d/e7465d1d2864408b7f88b8c6545897a2.png&t=131447448&size=1&bound=0&border=0&resolution=0
https://forum.donanimhaber.com/cache/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/29/65/d9/2965d959f37cd27b630780cc8eafdbce.png&t=131447448&size=1&bound=0&border=0&resolution=0
https://store.donanimhaber.com/50/99/fd/5099fdd53b10967f5e125c4eb1f5fc31.jpg
http://store.donanimhaber.com/ec/56/b9/ec56b95a64a305ea2f3e28f430cd003f.png
https://mobile.donanimhaber.com/store/7a/54/1d/7a541d6ae95723e2a83e8378da21ec37.jpg
https://mobile.donanimhaber.com/store/61/6e/13/616e1322ab857637131a487df37be45b.jpg
gecen sene aldıgım ayakkabılar daha pahalı bu sene
onursumer
18-02-2018, 20:03
aynen 99 a aldığım ayakkabıya 129 yazmışlar bu sene sanırım tam bakamadım
turbo&quattro
18-02-2018, 21:16
$24 e aldigim under armour ayakkabi 299tl mis ;)
Emre-Dylan
18-02-2018, 21:21
Vipler çoktan stokların bir yerini dizine indirmiştir, hiç girmemeyi düşünüyorum siteye...
camper var mı? varsa ne fiyatlarda bakabilen var mı? boşa beklemeyeyim
mehmetRS
18-02-2018, 22:39
Aynen ya bende Camper için bekliyorum deminden beri :)))
Grimlord
18-02-2018, 22:43
Kartı patlatacağız yine, yapmayın :D
barakuda26
18-02-2018, 22:45
Ayakkabı bu her zaman ihtiyaç var, uygun denk gelirse almak lazım :D
Telefondan giremiyorum siteye..
Telefondan giremiyorum siteye..
Bende giremiyorum çok hızlılar var ya
ProdriveSTI
18-02-2018, 23:05
Hepside berbat,hiç hoşuma giden bişey yok yaa
mehmetRS
18-02-2018, 23:07
Emip bitirmişler zaten anasını satayım
aybarsdnr
18-02-2018, 23:10
burberry sadece vip lere mi açılıyor?
salih_560
18-02-2018, 23:16
Siteye girilmiyor ki
Şimdi bilgisayardan baktım , adam akıllı birşeyler yok..Olanlarda occasion fiyatı.
Grimlord
18-02-2018, 23:21
Dağıtmışlar, hiç birşey kalmamış. 150 kere refresh yaparak girdim siteye :D
barakuda26
18-02-2018, 23:29
Hakkaten adam akıllı bitanemi bişey olmaz..
onursumer
19-02-2018, 00:00
belki beğendiğim birşey çıkar diye girdim ama hiçbirşey kalmamış :D
Under armorda beden meden kalmamış.
Her yer XL
bu sefer birşey kalmamış anca hanıma ve kendime birer tane lacoste kurtarabildim :)
Revolution
22-02-2018, 17:20
Bu sene guncellemeyi kacirmisiz
Yiğit G.
22-02-2018, 17:57
Eskiden fiyatlar güzeldi ve çeşitlilik vardı.. Şimdi adidas a giriyorsun 3 ayakkabı , nike da 1 ayakkabı ee ne anladım ben bu işten ? Girdiğim gibi çıktım valla ilgimi çeken markalarda hiç çeşit yok.
imprezaWRC
22-02-2018, 20:23
Eskiden fiyatlar güzeldi ve çeşitlilik vardı.. Şimdi adidas a giriyorsun 3 ayakkabı , nike da 1 ayakkabı ee ne anladım ben bu işten ? Girdiğim gibi çıktım valla ilgimi çeken markalarda hiç çeşit yok.
Ben artık bakmıyorum. Birde nedir arkadaş gecenin vaktine kadar bilgisayar başında bekle diye heyecan yaratıyorlar sanki bedava elmas, uranyum ...vs verecekler.
mustafa_a
22-02-2018, 21:20
ben bir çift lacoste aldım 199 liraya, kutusunda 439 liramı ne yazıyor. bir adeti teşhir gibi biraz giyilmiş,diğeri sıfır. İyi durumda olduğu için iade etmeyi düşünmüyorum. Geçen sene 135 liraya almıştım,çeşitte çoktu
Ben bu konuyu niye 5 gün sonra gördüm ki. Hiç görmesem en azından kaçırdım diye bir şeye üzülmeyecektim. Tüketmişler, talan etmişler :D
imprezaWRC
23-02-2018, 16:02
Ben bu konuyu niye 5 gün sonra gördüm ki. Hiç görmesem en azından kaçırdım diye bir şeye üzülmeyecektim. Tüketmişler, talan etmişler :D
Gece 00:00'da elinde kredi kartı ekran başında bekliyenler var herhalde.
Emre İlbi
24-02-2018, 09:56
Gece 00:00'da elinde kredi kartı ekran başında bekliyenler var herhalde.
Abi açıldığı gün, yatmadan bi bakıyım dedim, o saatte bile adam akıllı bişey yoktu, 30 dakika bakındım, kapattım :)
2 yıldır geri sayımı yapılıp son günlerinde iptal edilen bi sanal çadır.
fatih_selvi
28-11-2018, 11:53
Yanlış bilgi veriyorsunuz. Her yıl 2 kere olmak üzere sürekli açılıyor. Siz geri sayım tarihlerini denk getiremiyor olabilirsiniz.
valla yok black friday miş pembe salıymış yok işte sanal kompostoymuş bunların alayı düzen ellerinde kalan satılmayan ürünleri asıl olması gereken fiyattan iteliyolar millete alanda aiiii eiiii uiii diye bıncık bıncık sevinerek alıyo, hangi mağazaya girdiysem bir sweat en uygun en dandiği 80 TL idi. Gidiyorum taksim terkos pasajına 30 tl den 4 tane çeşit çeşit sweat aldım, eminönümde yerim var airmax mış işte en hit ayakkabılarmış nike lar skecherslar adidaslar harleyler en babası orjin 230 TL çakma filan değil ! 140 tl ye adidas memory foam süet spor ayakkabı aldım...
hddsheriff
28-11-2018, 12:37
valla yok black friday miş pembe salıymış yok işte sanal kompostoymuş bunların alayı düzen ellerinde kalan satılmayan ürünleri asıl olması gereken fiyattan iteliyolar millete alanda aiiii eiiii uiii diye bıncık bıncık sevinerek alıyo, hangi mağazaya girdiysem bir sweat en uygun en dandiği 80 TL idi. Gidiyorum taksim terkos pasajına 30 tl den 4 tane çeşit çeşit sweat aldım, eminönümde yerim var airmax mış işte en hit ayakkabılarmış nike lar skecherslar adidaslar harleyler en babası orjin 230 TL çakma filan değil ! 140 tl ye adidas memory foam süet spor ayakkabı aldım...
Şu ayakkabıcının adresini alalım o zaman :)
Google map konum kantarcılar (https://www.google.com/maps/place/Sar%C4%B1demir+Mahallesi,+Kantarc%C4%B1lar+Cd.+No: 8,+34134+Fatih%2F%C4%B0stanbul/@41.0173911,28.9673656,19z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14cab9ece4f0bb8b:0x5ce29 49ee91d6236!8m2!3d41.0173911!4d28.9679128)
flood olcak ama içeride 2. el de var sıfırda var fakir tanıdıklarınız filan var ise 2. el içinde gönderebilirsiniz ayakkabıları temizliyolar öyle satıyolar. Her gittiğinizde farklı ayakkabılar oluyo ne gelirse artık numaranıza göre kafanızda bir modelle gitmeyin gidin bakın içinize sineni deneyin alın o şekilde. 240 tl :D
sky clio
28-11-2018, 13:46
Bir kaç seferdir bakıyorum hatırlatma koyuyorum. Açtığımda " Göstermiş Olduğunuz Ilgiye
Teşekkür Ederiz. " gördüm.
Ekim'in son haftası flndı galiba. Mart-Nisan gibi tekrar açılır.
korkmazz
03-09-2019, 22:16
1 saat sonra açılıyor vip üye olan var mıdır modeller nasıl bir öncekinde baya kötü modeller vardı
Bende merakla bekliyorum , gecen seferki cok bostu. Ins bu seferde oyle olmaz.
Lacoste Erkek Explorateur Classic 318 3 Siyah Bot 736CAM0027 | Sanal Cadır (https://www.sanalcadir.com/lacoste-erkek-explorateur-classic-318-3-siyah-bot-736cam0027/)
bu ayakkabi hakkında ne düşünüyorsunuz? suya karşı nasıldır acaba aciklamaya yazmamışlar
Pek birşey yok fiyatlar yüksek.
Nautica ürünlerinde mağaza fiyatlarıyla aynı...
Fiyatlar yine tırt ben direkt kapadım. Dahada kovalamam merak etmem sanal çadırı. Ülkenin durumundan sonra zaten ne beklenirdi ki.
onursumer
04-09-2019, 11:28
eskisi gibi gerçekten alalım fiyatları yok herşey mağaza fiyatı zaten sozde indirim sozde çadır :)
eskisi gibi gerçekten alalım fiyatları yok herşey mağaza fiyatı zaten sozde indirim sozde çadır :)
zaten son dönemlerde de mağazalar da adam akıllı indirim yok. Normal fiyat üzerine artış yapıp, indirim yapıp %40-50 diye söyleniyorlardı.
CloudGrey
04-09-2019, 12:16
dün akşam bakayım dedim siteye adamlar resmen çadırı kurmuş bekliyorlar
emresener
04-09-2019, 16:40
sezonda takip ettiğim bir ayakkabı 499tl 'den 379tl'ye düşmüş. ama düştüğü fiyat olarak benim takip ettiğim fiyattan daha yüksek gözüküyor fln devamlı bir katakulle mevcut. nerde o eski çadırlar Newbalance'ları 120Tlye almıştım hala giyiyorum :D
sky clio
04-09-2019, 17:07
Önceden piyasaya göre fiyatlar baya uygun oluyordu.
Normalde mağazanın yaptığı indirimin aynısını vermişler.