Orijinalini görmek için tıklayınız : Japonya'da 2.El Arac Alim - Satim
https://www.youtube.com/watch?v=kxUn0aRHwNM
Yok Boyle Arac Satış Sistemi! Japonya'da 2.El Araba Alım - Satım (Guncellendi) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=kxUn0aRHwNM)
Bugün tesadüf gördüm, ne güzel sistem yapmýþ adamlar.
Bugün tesadüfen gördüm, ne güzel sistem yapmış adamlar.
Bizde gelişmiş ülkeyiz ya tabi. :) Adamlar atom bombası yemesine rağmen nerelere geldiler, helal olsun..
Nightfish
28-02-2017, 13:46
Beyaz Sistem de 2. el araçları bu şekilde benzer bir müzayede ile satıyor. Tabi bizde 10-15 saniye sürmüyor, uzadıkça son saniyelerde fiyat yükseldiğinden sündürüyorlar :)
yoshimura
28-02-2017, 13:54
soran olursa onlar gavur biz müslümanız
Oranın Ünal Turanı RWB düşünün artık aradaki farkı :)
yerleşebilme imkanım olsa bir dakika bile düşünmeden gideceğim tek ülke.
yerleşebilme imkanım olsa bir dakika bile düşünmeden gideceğim tek ülke.
Bende hep onu düşünüyorum sorma..
Bende hep onu düşünüyorum sorma..
bi 106 yapıp k24 turboladıktan sonra zulüm.. ne güzel olurdu bee.
Çok güzel bi sistemleri var, çok şeyi aşmışlar.
bizde 100 bin km onlarda 70 bin :D takıntısı varmış.
Oralarda doğsaydık ne olurdu sanki
Year One
28-02-2017, 19:25
hani boya ölçme cihazı ile araç başına gelen yengeçlerden yok, hani nerde alırken satıcı anahtarı alıcıya uzatırken çekilmiş resim ??? ne 15 i 5 saniyede harcadılar prius u..... olmaz böyle ticaret.
sekizsilindir
28-02-2017, 19:40
Bir ara youtube kanalını kapatmıştı bu japonik ailevi sebeplerden dolayı, tekrar açmış demekki.. Japonyadaki Türk elçisi gibidir kendisi, kaliteli yayın yapar
Bir ara youtube kanalını kapatmıştı bu japonik ailevi sebeplerden dolayı, tekrar açmış demekki.. Japonyadaki Türk elçisi gibidir kendisi, kaliteli yayın yapar
Valla bence de eğlenceli iyi adamdı kapatınca şaşırdım. Ancak elemanın teki evini tanıtırken kitaplığında fetoya ait yayınlar görüyor ve ifşa ediyordu. Bu olay patlak verince tüm videoları silip kanalı kapatmıştı.. Şimdi yeniden yüklemeler başlamış..
sekizsilindir
01-03-2017, 03:13
Valla bence de eğlenceli iyi adamdı kapatınca şaşırdım. Ancak elemanın teki evini tanıtırken kitaplığında fetoya ait yayınlar görüyor ve ifşa ediyordu. Bu olay patlak verince tüm videoları silip kanalı kapatmıştı.. Şimdi yeniden yüklemeler başlamış..
Dediğin gibiyse;
Alınganlık yapmış, TR de hala dokunulmayan bir sürü fetocu varken,
Mutaassıp denilen aile yapısı var gördüğüm kadarıyla, kitaplığındaki görüntülerle fetöcü yaftası koymak, fazlaca önyargılı bir durum oluştururki buda hoş olmaz
13bin€ her şey dahil r34, yanlış görmediysem extra jant lastikte var, ama motor kapağı ilginç geldi.
Aileme vakit ayıramıyorum çok kötü babayım diye kısa bir yazı yazdı.Sonra kapattı komple kanalı İbrahim 100k takipçiden 30k lara indi şimdi.
Dediğin gibiyse;
Alınganlık yapmış, TR de hala dokunulmayan bir sürü fetocu varken,
Mutaassıp denilen aile yapısı var gördüğüm kadarıyla, kitaplığındaki görüntülerle fetöcü yaftası koymak, fazlaca önyargılı bir durum oluştururki buda hoş olmaz
Esasen bence de yanlış o şekilde yaftalamak ama bu şekilde konular açılınca kanalı kapatıp, on binlerce izlenen o kadar videosunu kaldırınca herkes kuşkulandı..
Aileme vakit ayıramıyorum çok kötü babayım diye kısa bir yazı yazdı.Sonra kapattı komple kanalı İbrahim 100k takipçiden 30k lara indi şimdi.
Aynen Aksel o şekilde açıklama yapmıştı ancak işin gerçek yüzü o değildi. eksisozluk'te felan konu açılmıştı buna dair. Adam iyi gidiyordu sempatikti ama sonra tası tarağı toplamak deyimini gerçekleştirdi. Hani ailesine vakit ayıramıyorsa yeni video çekmez olur biterdi. Ancak yüklenen tüm videoları kaldırıp, kanalı kapatınca ki bir de fenomen olma yolunda giderken, söylentilere hak vermedim değil.. :)
Bu arada sen napan ne eden Aksel beaa? :)
Adam çiziği rapordan buldu yahu.:D Km takıntısına hayret ettim gerçekten.
Acaba neden km takıntıları var?
Japonlar takıyorsa bi bildikleri vardır.
Bundan sonra bende takıyorum.
En hoşuma giden şey x-ray gibi bir cihazdan geçip aracın kaporta expertizi yapılması..
70bin takıntısı süpermiş birde.. Aklımdan 70bin sonrası araçları bize yollasalar ne güzel olur, hani 3. dünya ülkesiyiz yaa.. :D
Adamların ekspertiz olayı aşmış ciziği bile sınıflandırmışlar bizimkilerde nerde çakarım derdinde :). Ayrıca o örnek gösterdiği Toyota Aqua dediği 30küsür binde simsiyah olmasına rağmen ciziksik gibi nerdeyse dümdüz yuh dedirtti :D
Acaba neden km takıntıları var?
Japonlar takıyorsa bi bildikleri vardır.
Bundan sonra bende takıyorum.
Hahaha açtığın konuları hatırlayınca kahkaha attım :D
Bu konu ile ilgili değil ama geçen Carviser'ı izliyorum bilenler vardır Amerika'da şu sıralar kendileri..
Adam deli gibi yağmurda gezdi bir dünya yol yaptı, sonra geldi mirofiber bez ile ıslak arabayı kuruladı bez çok az kirlendi..
O km bizim burda yap arabayı arındırman için 2 kere köpükle yıkamak lazım..
imrenmemek elde değil..
MetalliHead
03-03-2017, 18:03
mavi r34 efsane görünüyor :D japonca kursu önerisi olan var mı :D
SpeedlinE™
07-03-2017, 10:16
beyfendinin kanalı kapanmış videosunun yeni linki bu;
https://www.youtube.com/watch?v=bqwW0xuvJn0
yeniden kapanırsa daha video çekmem diye giderini de yapmış :D
Esasen bence de yanlış o şekilde yaftalamak ama bu şekilde konular açılınca kanalı kapatıp, on binlerce izlenen o kadar videosunu kaldırınca herkes kuşkulandı..
Aynen Aksel o şekilde açıklama yapmıştı ancak işin gerçek yüzü o değildi. eksisozluk'te felan konu açılmıştı buna dair. Adam iyi gidiyordu sempatikti ama sonra tası tarağı toplamak deyimini gerçekleştirdi. Hani ailesine vakit ayıramıyorsa yeni video çekmez olur biterdi. Ancak yüklenen tüm videoları kaldırıp, kanalı kapatınca ki bir de fenomen olma yolunda giderken, söylentilere hak vermedim değil.. :)
Bu arada sen napan ne eden Aksel beaa? :)
İbocum çalışıyorum bir firmada idari işlerde ,işe git gel hızlı geçiyor haftalar bize :) Bir yaramazlık yok keyfimiz iyi şükürler olsun.Senin nasıl gidiyor en son yazın görüştük özledik kardaş :)
ottoman32
06-05-2017, 14:00
faruk bey geri dönmüş:
Japonya'da Subaru Showroom | Japonic - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=UQ_P9BE4WWQ)
Her şey iyi güzelde bu arabalar 180 km/h geçmiyor ...
Olmazda oldu diyelim R34 ü İstanbul a getirdim ...
Fluance bana selektör mü atacak ?
Her şey iyi güzelde bu arabalar 180 km/h geçmiyor ...
Olmazda oldu diyelim R34 ü İstanbul a getirdim ...
Fluance bana selektör mü atacak ?
varsın atsın be, ben r34 koltuğunda olayım da fluence selektör atsın :))
şaka maka komik olur ya ama o limitörün iptali kolay bir işlem diye biliyorum. değilse de yukarıda söylediğim gibi, r34 olsun da fluenceden selekör yiyelim
ottoman32
06-05-2017, 19:35
son attığım videoda bahsediyor arkadaş zaten japonya yollarında kendini kısıyormuş beyin piste çıkınca duzeliyormuş.. yazılımla da iptal olabiliyor. avusturalya ya r34 yollamıştı faruk abi orda anlatmışlardı