Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da kuaför tavsiyesine ihtiyacım var..
Aracın kuaföre ihtiyacı var. Tavsiyeleriniz nedir?
phoenixs
04-03-2017, 20:22
Benim de iç bej döşeme de su gibi lekeler var neyle nasıl çıkartabilirim yardım edecek olursa çok sevinirim
ghibli06
04-03-2017, 20:37
Aracın kuaföre ihtiyacı var. Tavsiyeleriniz nedir?
DBY Demir Berkay'ı kesinlikle tavsiye ederim ;)
DBY Demir Berkay'ı kesinlikle tavsiye ederim ;)
Bülent Abi, Berkay'ın yeri çok ters maalesef. Yoksa başkasına gitmezdim..
Bülent Abi, Berkay'ın yeri çok ters maalesef. Yoksa başkasına gitmezdim..
The car kuzenimin dükkanı. samsun yolunun kenarında nissan bayinin hizasında. Yardımcı olur size.
Detailing garage. Cukurambar ve dikmen/cevizlidere cad. Şubeleri mevcut.
immortalboss
05-03-2017, 07:42
Benim de iç bej döşeme de su gibi lekeler var neyle nasıl çıkartabilirim yardım edecek olursa çok sevinirim
1/10 sulandırılmış vinet ile köpük yapan şişede sıkıp siliyorum.Anadol varken heryerden su girip leke yapıyordu.Aracı yıkadıktan sonra döşemeleri silmek zorunda kalıyordum.Lekeleri çıkarır.:D
canozyavuz
05-03-2017, 13:36
Detailing garage. Cukurambar ve dikmen/cevizlidere cad. Şubeleri mevcut.
Çukurambar'ı kapattılar diye biliyorum. Dikmen Detailing Garage +1. DBY için de uzak demişsiniz ama orası da gayet iyi.
Gidiyorsanız DBY detailing'e gidin, fazla düşünüp kafa karışıklığına gerek yok.
Aracın kuaföre ihtiyacı var. Tavsiyeleriniz nedir? DBY gidebilirsiniz by crayz nicklı muammer arkadaşımızda detailing işi yapıyor bir görüşün pişman olmazsınız
Emek'te Waximum Oto Estetik Merkezini tavsiye ederim , düşünürseniz yardımcı oluruz.
d.berkay
12-03-2017, 22:14
Tuna Bey aracının detaylı temizlik, cam filmleri ve seramik kaplama uygulamaları için aracını bize teslim etti. Kendisine tercihi için teşekkür ederiz. :)
ghibli06
12-03-2017, 22:32
Tuna Bey aracının detaylı temizlik, cam filmleri ve seramik kaplama uygulamaları için aracını bize teslim etti. Kendisine tercihi için teşekkür ederiz. :)
desene doğrudan şaşmadı :)
d.berkay
12-03-2017, 23:06
Teşekkür ederim :) Referanslarınıza layık olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.