Orijinalini görmek için tıklayınız : 208 GTİ vs FK2 TYPER
208 GTİ stage3
FK2 TYPER stock +55kg yolcu
Herşeyden önce çok güzel bir geceydi. Bu videoda rampa yukarı bastık. 2 video daha var onları da vakit bulunca eklerin
TYPER çok güzel ve hızlı
200kmh gibi yol durumundan dolayı kestik, daha düzgün bir yol olsa 220kmh gibi çok net TYPER geçer.
Tamamen dostluk çerçevesinde denenmiştir.
Yorumlar bu doğrultuda olsun lütfen
Emre kardeşime teşekkürler
https://youtu.be/Zdn2olsGXZo
kamera acısından bırsey anlasılmamıs,sonuc ne oldu
MertSerhanÖ.
06-04-2017, 08:04
masallah.Yalniz stage3 u biraz acarmisiniz.oem turbomu arac
typerıda 3. vıtes 80 mı bastı ? eger oyle bastıysa baya altta yakalamıssın. 80 de 2 de olsaydı farklı olurdu baya
PiscocuK
06-04-2017, 08:57
Ben teşekkür ederim kardeşim.Son eklemelerinden sonra yine dener nelerin değiştiğini görmüş oluruz
Sonrasında da benim devrimde basalım benimki nasıl gidiyor görmüş oluruz.Havalar bir tık daha ısınırsa tadından yenmez
Beyefendi kişiliğine ve arabana kocaman maşallah kazasız belasız
i-vtec07
06-04-2017, 17:57
Maşallah :) fr videosuda güzelmis abi :D
zyxtellow
06-04-2017, 20:13
Maşallah araçlara güzel deneme
typerıda 3. vıtes 80 mı bastı ? eger oyle bastıysa baya altta yakalamıssın. 80 de 2 de olsaydı farklı olurdu baya
Deneme olduğu için doğal olarak da 2 araç aynı anda aynı viteste bastı. Sonuç 208 tampon farkı ile önde tamamladı
Ben teşekkür ederim kardeşim.Son eklemelerinden sonra yine dener nelerin değiştiğini görmüş oluruz
Sonrasında da benim devrimde basalım benimki nasıl gidiyor görmüş oluruz.Havalar bir tık daha ısınırsa tadından yenmez
Beyefendi kişiliğine ve arabana kocaman maşallah kazasız belasız
Ben artık sonlara geldim gibi bundan sonra 1 ayar daha okadar
Sana güzel bir egzoz bulursak daha güzel bir yolda tekrar görüşelim. Arayı açmayalım bu kadar görüşmek üzere
PiscocuK
06-04-2017, 20:52
Ben artık sonlara geldim gibi bundan sonra 1 ayar daha okadar
Sana güzel bir egzoz bulursak daha güzel bir yolda tekrar görüşelim. Arayı açmayalım bu kadar görüşmek üzere
En kotu varexli sistem bekleyecek. Farkli bisey yapip varex geldiginde kazan degistiririm. 76 orta ariyorum simdi yandin :) sicak cikolata sözün var
Deneme olduğu için doğal olarak da 2 araç aynı anda aynı viteste bastı. Sonuç 208 tampon farkı ile önde tamamladı
Rollde hiz belirlenir, herkes istedigi viteste basar. Sen adamin altta oldugu yerde kendi arabanin kurulu yerinde basmissin.avantaji kendine cekmissin kisacasi.
Mr.Bilal
06-04-2017, 22:31
Maşallah gûzel deneme. Gti in specler nedir?
Rollde hiz belirlenir, herkes istedigi viteste basar. Sen adamin altta oldugu yerde kendi arabanin kurulu yerinde basmissin.avantaji kendine cekmissin kisacasi.
Haklısın ben 2 de Typer 5 te bastı
Yeterli gönüller hoş olsun ;-)
dachosen
07-04-2017, 00:56
Typer ın sahibinin bu konuda hiç sıkıntı çekmediğini Ve sadece keyif için bastığını gayet net görüyoruz.
Tamam anlayabiliyorum typer/honda senin için bir yaşam tarzı saygı duyuyorum ama görüldüğü kadarıyla eğlence usulü yapılmış bir denemede 'Roll bu şekilde yapılır' '2 de 80 de bassaydı' 'Avantajı kendine çekmişsin' tarzı yorumlarının gereksiz fanatiklik içerdiği kanısındayım. Sence aynı durum gti a olsa bu şekilde yorumda bulunur muydun?
Eğer bu ciddi bir yarış olsaydı veya tarafların birbirini geçme derdi olsaydı veya gti sahibi typer ın üzerinden atladığını iddia etseydi yorumlarında bence çok haklıydın. Ama öyle bi durum yok :)
İki aracada maşallah. Kamera açısı daha iyi olsaydı bizde typerın xenonlarından hesap yapmak zorunda kalmazdık :)
Haklısın ben 2 de Typer 5 te bastı
Yeterli gönüller hoş olsun ;-)
gonuller hos olsun olayını gecelım malesef.sen adamın bos yerınde bastırıyosun. adam senı rahatca gececekken uyumlu bırı oldugundan dolayı senın dolu yerınde senın ıstedıgın yerde basmıs .burun farkıyla ondeyım dıyosun. sen arabanı 3 te 80 de kur oda 2 ye ceksın senın 80 ınde bırde oyle basın bakalım burun farkıyla ondemı yoksa boy farkıyla arkadamı kalıyorsun. bu dostane deneme olaylarını gecın artık. ben bıle en yakın arkımle dostane denemem. yalan soylemeye gerek yok.
Typer ın sahibinin bu konuda hiç sıkıntı çekmediğini Ve sadece keyif için bastığını gayet net görüyoruz.
Tamam anlayabiliyorum typer/honda senin için bir yaşam tarzı saygı duyuyorum ama görüldüğü kadarıyla eğlence usulü yapılmış bir denemede 'Roll bu şekilde yapılır' '2 de 80 de bassaydı' 'Avantajı kendine çekmişsin' tarzı yorumlarının gereksiz fanatiklik içerdiği kanısındayım. Sence aynı durum gti a olsa bu şekilde yorumda bulunur muydun?
Eğer bu ciddi bir yarış olsaydı veya tarafların birbirini geçme derdi olsaydı veya gti sahibi typer ın üzerinden atladığını iddia etseydi yorumlarında bence çok haklıydın. Ama öyle bi durum yok :)
İki aracada maşallah. Kamera açısı daha iyi olsaydı bizde typerın xenonlarından hesap yapmak zorunda kalmazdık :)
ıdda yoksa gecme derdı yoksa arkadasım, yorumda bı tampomn ondeydım yazmayacaksın. adam +1 kısı basmıs+ senın dolu dolu oldugun ıstedıgın yerde basması gerekenden bır ust vıteste basmıs ee noldu bı tampon farkıyla gectım. ya bırakın bu ıslerı.
Eline sağlık, vakit bulamadığımdan bu kadar uzun yazamadım
Emre, bu videoya ait helmet cam ı da ekler misin bir de diğer açıdan bakalım
şu STAGE 3 olayının açılımı ne aracında tam olarak parça neler var bilgi verirmisin?
valla sen bulmussun emre gıbı sakın sessız adamı :) ben emreden typerı alırım gel bıde benle dene ;)
Ben aynı şartlarda basıldığını düşünerek denemeyi çok beğenmiştim de, keyfe keder viteslerde typerı bende geçerim sanırım ;)
Bu şekilde denendi bu farkla bitti yazmış. Arkadaşıyla iddiası olmadan denemiş, Fk2 typer gibi iddialı bir arabayı belki 60-70 beygir az arabayla yakalamak mutlu etmiş o yüzden de paylaşmış...
Neden olayı bir iddiaya dökme arayışı var?
Bu şekilde denendi bu farkla bitti yazmış. Arkadaşıyla iddiası olmadan denemiş, Fk2 typer gibi iddialı bir arabayı belki 60-70 beygir az arabayla yakalamak mutlu etmiş o yüzden de paylaşmış...
Neden olayı bir iddiaya dökme arayışı var?
typerı vtec altı ve boostsuz bastırdım sonuc bu oldu nerde yazmıs ben goremedımde :)
Eline sağlık, vakit bulamadığımdan bu kadar detaylı yazamadım
Emre, bu videoya ait helmet cam kaydı bulunuyorsa bir de diğer açıdan görmek isteriz
Fk2 sahibi fair play ödülü hak etmiş
Ben olsam varyaaa komple söker 2. Vites vtec açar 3. Kornada zımbalarım
Araçlara maşallahhh 208 gti enfes olmuş
PiscocuK
07-04-2017, 15:16
Eline sağlık, vakit bulamadığımdan bu kadar detaylı yazamadım
Emre, bu videoya ait helmet cam kaydı bulunuyorsa bir de diğer açıdan görmek isteriz
Ali inan bakmadım Önder kafama zorla geçirdi zaten :D çekim yaptıysa ondadır
biliyorsun 2 kere anca deneyebildik video varsa sana yollarım kardeşim:icon_tup:
valla sen bulmussun emre gıbı sakın sessız adamı :) ben emreden typerı alırım gel bıde benle dene ;)
Ewet Emre çok iyi biri, ben de arkadaşlarımı iyi seçmeye özen gösteriyorum. Bizim için az olsun öz olsun ;-)
typerı vtec altı ve boostsuz bastırdım sonuc bu oldu nerde yazmıs ben goremedımde :)
Adam gidip makyaj ve güzellik forumuna açmadı ya konuyu anladı işte herkes durumu :)
208 in stage 3 ünün içeriğinin ne olduğunu hala söylemedi ancak stok turbo ve motor için 208 için her şartta güzel sonuç fk2 typer karşısında. İddialı bir rollde sonucun ne olacağını kendisi de biliyor zaten.
Honda da bir Stp Selçuk abi iki Miami Tayfun abi :D
Ali inan bakmadım Önder kafama zorla geçirdi zaten :D çekim yaptıysa ondadır
biliyorsun 2 kere anca deneyebildik video varsa sana yollarım kardeşim:icon_tup:
Boşver zaten çok gerekli değil, bir dahakine 250kmh Ye kadar basalum da arkadan ben çekeyim kaç boy fark çıktığını :-)
Adam gidip makyaj ve güzellik forumuna açmadı ya konuyu anladı işte herkes durumu :)
208 in stage 3 ünün içeriğinin ne olduğunu hala söylemedi ancak stok turbo ve motor için 208 için her şartta güzel sonuç fk2 typer karşısında. İddialı bir rollde sonucun ne olacağını kendisi de biliyor zaten.
stg3 208 280 hp altında degıldır bence
Beyler setup ı yazayım
76 +70+76 egzoz
Meth kit
Kutu filte
42mm emme pali std egzoz pali Hibrid turbo
İnternal wg + profec (THP de ilk )
infinite yazılım
Yakıtlı
Peki 280hp yapan bir aracın kendisinden 300kg + 50 yolcu + emre ile benim kg farkım gibi toplam 400 kg hafif biraraca 200kmh Ye kadar tutunması hiç mi mümkün olmamaz
Peki 280hp yapan bir aracın kendisinden 300kg + 50 yolcu + emre ile benim kg farkım gibi toplam 400 kg hafif biraraca 200kmh Ye kadar tutunması hiç mi mümkün olmamaz
280 hp olsa stock tayyarın yanında uzar giderdi. (400kg fark ile)
Beyler setup ı yazayım
76 +70+76 egzoz
Meth kit
Kutu filte
infinite yazılım
Yakıtlı masallah abi, herkes specleri bu sekilde yazmaz :)
Stok typer ın 280 Hp thp ile böyle yürümesi için soichiro hondanın ruhunun o akşam izmit otobanında olması anlamına gelir :)
O akşam otobanda olanlar gözlerine inanamadı şok şok şok!!! ÇEKİK GÖZLÜ HAYALETİN YAPTIKLARINA ŞOK OLACAKSINIZ :D
yau beyler yine konuyu rakama metre hp ye kg ye getirdiniz.
bizim 280-380 yada 3 boy 5 boy iddamız yok.
biz bu işten para kazanmıyoruz aksine kazandığımız parayı zevk için bu işte harcıyoruz, biz arabaya keyif için biniyoruz
Onur; kardeşim bizde neyse o, gizli saklı işimiz yok.
benim için başkabir güzellik de daha önce min 6-7 boy geride kaldığım Mini GP ile tekrar denediğimde yeni yazılım sonrası yanyana gidebilmek oldu.
76 +70+76 egzoz
Meth kit
Kutu filte
infinite yazılım
Yakıtlı
bu lısteyle 250 hp mı oldu sımdı kac oldu ?
okadar araba yaptın olcmedınmı ? yokmu sonuc? madem arada 400 kılo fark var dıyosun neden adamı 3 te 80 dıye dıretıyosun? desene bana 3 te 80 uyuyor sen
hangı vıteste basıyosan bas. bunu dememıssın ? adamda senı kırmamıs. kusura bakma su vıdeolardakı sonuc gercekte olacak olandan uzak... ısteyen ıstecıgını yazsın bu ıslerde sacım beyaxzladı benım hayatımı adamısım. osuruktan konusmuyoruz...
208 'in vitesleri çok uzun değil mi aracınızdan keyif alıyorsanız gerisi hikaye güzel deneme
Konuda Honda olunca bi farklı oluyor :)
yeni yazılımlı halini ölçmedim ama sen hayatını adadığın için daha iyi tahmin edersin.
yau kim 3 te 80 diye diretti sen yanımızdamıydın :-)
Emre bana sordu kaçta basalım diye 3 te 80 uyar dedim olur dedik bastık. bu kadar, öyle 90 olursa 100 olursa basmam vs konuşma olmadı ki
görüyorum ki herkes kendi denemelerinden hareketle yola çıkarak yazıyor. iddamız yok deleriz tiplerinde değil iddamız yok dostluk kazanır
bizim için muhabbet ve arkadaşlık önemli. RX8 ile de denemiştik iki araç da stock du o zamanda birbirimizi görmek için bastık bu zamanda
unutmadan 208 in vites oranları baya uzun
3 te bastık ve sadece 1 vites değiştirdik zaten 200kmh de hem 4 hem de yol bitti :)
yeni yazılımlı halini ölçmedim ama sen hayatını adadığın için daha iyi tahmin edersin.
yau kim 3 te 80 diye diretti sen yanımızdamıydın :-)
Emre bana sordu kaçta basalım diye 3 te 80 uyar dedim olur dedik bastık. bu kadar, öyle 90 olursa 100 olursa basmam vs konuşma olmadı ki
görüyorum ki herkes kendi denemelerinden hareketle yola çıkarak yazıyor. iddamız yok deleriz tiplerinde değil iddamız yok dostluk kazanır
bizim için muhabbet ve arkadaşlık önemli. RX8 ile de denemiştik iki araç da stock du o zamanda birbirimizi görmek için bastık bu zamanda
tamam tamam,sen mutluysan gerısı bos.
PiscocuK
07-04-2017, 16:28
76 +70+76 egzoz
Meth kit
Kutu filte
infinite yazılım
Yakıtlı
bu lısteyle 250 hp mı oldu sımdı kac oldu ?
okadar araba yaptın olcmedınmı ? yokmu sonuc? madem arada 400 kılo fark var dıyosun neden adamı 3 te 80 dıye dıretıyosun? desene bana 3 te 80 uyuyor sen
hangı vıteste basıyosan bas. bunu dememıssın ? adamda senı kırmamıs. kusura bakma su vıdeolardakı sonuc gercekte olacak olandan uzak... ısteyen ıstecıgını yazsın bu ıslerde sacım beyaxzladı benım hayatımı adamısım. osuruktan konusmuyoruz...
Selçuk Ali ile aramızda atladı zıpladı olmuyor biz çıkıp deneyip muhabbetimizi yapıp dönüyoruz.ikimizinde tavrı aynı ogün akşam gelen mini kullanan kardeşlerimizinde tavrı aynıydı çektik videoları denedik muhabbet ettik hepsi bu.Ali zaten söylüyor normal şartlarda olabilecek farkları.Kaldı ki o gece çok sağlıklıda deneyemedik içimizde kaldı diyebiliriz
Sizi bilmem de ben arabaya
1 keyif almak
2 ulaşım için biliyorum
TR de başka full stock FK2 olduğunu bilsem aynı şartlarda tekrar denetim ama herkes Emre ve bizim gibi açık sözlü ve şeffaf değil
shadow34
07-04-2017, 16:31
Nedir bu typer fanatikliği. 2 arkadaş arabalarını görmek istemiş ve typer sahibi arkadaşta bi dahaki sefer benim devrimde basarız demiş. Typer geçilmez mantığından kurtulalım artık ve geçne geçilme derdimizde yok ali kardeşimle bende bi çok kez denedim herkesi kendiniz gibi görmekten vazgeçin. Emeğe saygı gösterin maşallah diyin.
Yaw hee heeeeeee hattaaa heeeeeeeeeee
maşallah deniyen araçlara :)
onurtasli
07-04-2017, 16:57
Maşallah deneyen araçlara
Masallah deneyen araclara...
Onurkk06
07-04-2017, 17:54
Araçla maşallah sizde vitesleri gayet yawaş atmışsınız stok typerla gayet güzel yürümüş maşallah yapılı 208 308 gtiler görmek istiyoruz artık
Ozan Özer
07-04-2017, 19:46
E39 5.30la deneyelim mi :)
Hantal balinayi görmüş olurum:)
NakkaSss
07-04-2017, 20:32
Ne demek honda geçildi.
E21hamza
08-04-2017, 01:08
:D
http://i.hizliresim.com/M0VMvN.jpg
kelalper
10-04-2017, 07:54
herşeyi geçtim dostane denemenin videosunu neden atıosun o zaman. Bu deneme falan değil ki. Kişisel mastürbasyon. Ne oldu Fk2 type r geçtim. Git Fermasın önünden geçerkende video çekip koy aynı şey.
herşeyi geçtim dostane denemenin videosunu neden atıosun o zaman. Bu deneme falan değil ki. Kişisel mastürbasyon. Ne oldu Fk2 type r geçtim. Git Fermasın önünden geçerkende video çekip koy aynı şey.
demek ıstedıgımı farklı bır dılle anlatmıssın hacı
Denemeler dostça yapılmıştır, Geçmek geçilmek hiç önemli değil önemli olan dostluk
Bu arada video ektedir, 208 tampon boyu öndedir
Araçlara maşallah type-r çok güzel hızlı araç ama 208 tampon boyu öndedir. Ha tabi farklı viteslerde olsak sonuç farklı olurdu ama bu koşullarda 208 öndedir.
Flndır filandır. Yersen
dachosen
10-04-2017, 09:03
İnanılmaz mantıklı bir yorum olmuş gerçekten tebrik etmekten kendimi alamıyorum klavyene sağlık!!
Selçuk Ali ile aramızda atladı zıpladı olmuyor biz çıkıp deneyip muhabbetimizi yapıp dönüyoruz.ikimizinde tavrı aynı ogün akşam gelen mini kullanan kardeşlerimizinde tavrı aynıydı çektik videoları denedik muhabbet ettik hepsi bu.Ali zaten söylüyor normal şartlarda olabilecek farkları.Kaldı ki o gece çok sağlıklıda deneyemedik içimizde kaldı diyebiliriz
Ya saçmalama pisçocuk abi ne demek tatlı tatlı video çekip muhabbet ettik aramızda atladı zıpladı olmuyor?!?! Aynı viteste basıp 30 cm geçildin diye arabayı satmamak yada yüklememek neden?!?! Kişisel mastürbasyona katılmak istemezmisin :))
PiscocuK
10-04-2017, 09:18
İnanılmaz mantıklı bir yorum olmuş gerçekten tebrik etmekten kendimi alamıyorum klavyene sağlık!!
Ya saçmalama pisçocuk abi ne demek tatlı tatlı video çekip muhabbet ettik aramızda atladı zıpladı olmuyor?!?! Aynı viteste basıp 30 cm geçildin diye arabayı satmamak yada yüklememek neden?!?! Kişisel mastürbasyona katılmak istemezmisin :))
kardeşim bu yaptığın yorum ortamı germekten başka bir işe yaramaz yanlış yapıyorsun.Selçuk benim dostum kusura bakma böyle bir laf söylemene izin vermem.Ben kendi adıma sorun çıkmasın diye yapıcı yorumlar yazdım ama bu tarz yazıların sonu boka sarar.
Ayrıca Alinin yapmış olduğu yorumdaki laflarıda cımbızla çekmeyin cümlenin tamamını okuyun LÜTFEN!!!
Kişi kendi gibi bilirmiş karşısındakini
Sen öyle yapıyorsun galiba...
Her deneme illa iddia ile mi yapılır yada ortaya para koyarak eğlenceyi kumara mı çevirmek gerekir.
208 in genel yürürünü göstermek için paylaştım, kaldı ki burası da bı amaçlı kurulmuş bir forum
Seviyeyi daha fazla düşürmeye gerek , kelli felli adamların kullandığı kelimelere bak
Kişi kendi gibi bilirmiş karşısındakini
Sen öyle yapıyorsun galiba...
Her deneme illa iddia ile mi yapılır yada ortaya para koyarak eğlenceyi kumara mı çevirmek gerekir.
208 in genel yürürünü göstermek için paylaştım, kaldı ki burası da bı amaçlı kurulmuş bir forum
Seviyeyi daha fazla düşürmeye gerek , kelli felli adamların kullandığı kelimelere bak
ıste boyle dıyosun ama yaptıgın uyusmuyo, 208 tampon boyu onde dıyosun sen dolu yerınde 80 de 3 te bastın orada emre 2 de bassaydı boylemı olacaktı sonuc? esıt sartlar oyle olurdu se nın bastırdıgın sekılde degıl.
ben masturbasyonu bırakalı nerdeyse 20 sene oldu, demek sen hala..
ıste boyle dıyosun ama yaptıgın uyusmuyo, 208 tampon boyu onde dıyosun sen dolu yerınde 80 de 3 te bastın orada emre 2 de bassaydı boylemı olacaktı sonuc? esıt sartlar oyle olurdu se nın bastırdıgın sekılde degıl.
bakın teknik konuşacaksak sabaha kadar konuşabilirim yeterki amaç üzüm yemek olsun
şimdi şu soruları cevaplayalım,
öncelikle 208 in vites oranlarının normal 1.6 lara göre çok uzun olduğunu gözardı etmeyin, yani deneme sırasında 208 çok üstlerde typer çok altlarda değil
videoyu dikkateli incelediğimizde yaklaşık 85kmh gibi gaza oturuyoruz benim aracım 3750 dd gibi ben 3 te basarken typer neden 2 de basacak ki 2 de 85kmh te Typer kaç dd oluyor ?? gelin hesaplıyalım
85/68*4000 = ~ 5075dd yapar
yuhhh olur 1600cc araç 3500dd bassın 2000cc araç 5075dd bassın mı diyorsunuz yani :D bu mu denk roll
olaya bak arada 400cc yani %25 fark var ve ben 1 üst viteste basıcam bu direkt havlu atmak demektir :-)
ne olursa olsun arada %25 cc avantajı nerede kaldı, standart olarak arada 110hp ve 125nm Tork farkı ( 1,6 NA araba güç farkı yapar :-)
beyler biz Typer gitmiyor vs demiyoruz ki aksine oem ve o ağırlığa göre çok iyi gidiyor, ayrıca 200kmh sonrası efsane gidiyor
benim söylemeye çalıştığım 208 lerin de düzgün dokunuşlar ile yürüdüğü ve keyifli araçlar olduğudur. ne yazık ki TR de 208 e emek harcayan 5kişi var/yok
PiscocuK
10-04-2017, 13:42
bakın teknik konuşacaksak sabaha kadar konuşabilirim yeterki amaç üzüm yemek olsun
öncelikle 208 in vites oranlarının normal 1.6 lara göre çok uzun olduğunu gözardı etmeyin, yani deneme sırasında 208 çok üstlerde typer çok altlarda değil
videoyu dikkateli incelediğimizde yaklaşık 85kmh gibi gaza oturuyoruz benim aracım 3750 dd gibi ben 3 te basarken typer neden 2 de basacak ki 2 de 85kmh te Typer kaç dd oluyor ?? gelin hesaplıyalım
yuhhh olur 1600cc araç 3500dd bassın 2000cc araç 5075dd bassın mı diyorsunuz yani :D bu mu denk roll
olaya bak arada 400cc yani %25 fark var ve ben 1 üst viteste basıcam bu direkt havlu atmak demektir :-)
ne olursa olsun arada %25 cc avantajı nerede kaldı, standart olarak arada 110hp ve 125nm Tork farkı ( 1,6 NA araba güç farkı yapar :-)
beyler biz Typer gitmiyor vs demiyoruz ki aksine oem ve o ağırlığa göre çok iyi gidiyor, ayrıca 200kmh sonrası efsane gidiyor
benim söylemeye çalıştığım 208 lerin de düzgün dokunuşlar ile yürüdüğü ve keyifli araçlar olduğudur. ne yazık ki TR de 208 e emek harcayan 5kişi var/yok
bu haftasonu olmaz da önümüzdeki hafta içi aklını alıcam senin :D 2 de basıcaz benim devrimde basıcaz yanlız olucam direksiyona ters oturucam sırf seni daha rahat helmete alayım diye :D
madem oyle neden oyle gereksız bı devırde vıteste basıyosun? al sende 2 ye basın aslan gıbı ? neyse bı tampon boyu gecmıssın.oda spon gecısın olur zaten
Emre , 2 de 90kmh uyar mı ben 6000dd olurum direkt :)
Aman ters basma boyun fıtığı olursun ben seni çekerim arkadan :D
i-vtec07
10-04-2017, 14:03
ZX-636R Nickli abiyi ilk foruma üye oldugundan beri okurum yazılarını thp konusunda teknik bilgi paylaşımı yapiyodu iyi hatırlıyorum . Uslubu olsun gayet iyi bi insan belli .
Tanımam görmem ama reklam peşinde biri olsa plakasınıda yazardı .
Bu deneme sayılmaz burdaki herkes işten anlayan insanlar bu yaşıma rağmen stock ta olsa bende polo gtı koşturdum geçen sene . Yan yana gelip gazlamışlar eğlenmişler . 2 de basmış 3 te basmış cok mu önemli ? Type r sahibi abi de bu durumdan rahatsız diğilken bence ortamı germeye gerek yok .
Sonuçda belli zaten devam etseler type r bariz geçecek . Videoların devamını bekliyoruz abi zaten son zamanlarda paylaşım cok az eskisi gibi canlı diğil videolar kısmı .
Tüm büyüklerime saygılar sevgiler .. kazasız belasız .
PiscocuK
10-04-2017, 14:15
Emre , 2 de 90kmh uyar mı ben 6000dd olurum direkt :)
Aman ters basma boyun fıtığı olursun ben seni çekerim arkadan :D
2 iyidir 2 :D
rebeloghy
10-04-2017, 14:25
Abi yanlış anlamayın niyetiniz kötüymüş ya da Type R geçtik deyip reklam yapmakmış falan demiyorum.
Ancak, roll dediğiniz şey her zaman için tek bir noktada anlaşılması gerekir : hangi hızda basılacağı. İki aracın nasıl yürüdüğü konusunda fikir edinilmek isteniyorsa olay budur.
Şimdi konu hacim farkına geldi, stock güç farkına geldi.
E o zaman siz 4 tane yolcu alın denerken, ağırlık farkı da eşitlensin dimi :)
Type R kullanan kişi 3 te 80 Type R için iyi bir nokta değil diyor. 3 te 80 de basmak sizin için de çok üst devir olmayabilir fakat Type R ın altta kaldığını söylüyor kullananlar. Gerçek sonucu görmek için iki aracın da alt devirde yada fazla üstte kalmadığı hızda basmak daha sağlıklı olur..
Abi yanlış anlamayın niyetiniz kötüymüş ya da Type R geçtik deyip reklam yapmakmış falan demiyorum.
Ancak, roll dediğiniz şey her zaman için tek bir noktada anlaşılması gerekir : hangi hızda basılacağı. İki aracın nasıl yürüdüğü konusunda fikir edinilmek isteniyorsa olay budur.
Şimdi konu hacim farkına geldi, stock güç farkına geldi.
E o zaman siz 4 tane yolcu alın denerken, ağırlık farkı da eşitlensin dimi :)
Type R kullanan kişi 3 te 80 Type R için iyi bir nokta değil diyor. 3 te 80 de basmak sizin için de çok üst devir olmayabilir fakat Type R ın altta kaldığını söylüyor kullananlar. Gerçek sonucu görmek için iki aracın da alt devirde yada fazla üstte kalmadığı hızda basmak daha sağlıklı olur..
tarıhte hangı typer 3 te 80 de basmıs :) emre uyumlu adam ıkıletmemıs olsun demıs, ben olsam hayatta basmam
tarıhte hangı typer 3 te 80 de basmıs :) emre uyumlu adam ıkıletmemıs olsun demıs, ben olsam hayatta basmam
Ben bastım debriyaj tokatlamak zorunda kalmıştım ama :)
kelalper
10-04-2017, 17:11
adam hala type R dan hızlı olduğunu iddia edio ya heh. Güzel kardeşim sen sana uyan hızı söylersin karşı tarafta ona göre vites seçer. Hızı sen belirle vitesi sen belirle. Allahtan Emreye el frenini de yarım çekili tut dememişsin. Karşındaki adamın elini kolunu bağlamışsın ondan sonra da ne dövdüm ahanda videosu diye buraya koyuyorsun.
Benim bi tane burada senin yaptığın gibi dostane denedik ama ben geçtim başlıklı konumu bul senden sonra yorum yaparsın.
Geçme geçilme derdimiz yok 2 de de basarız
Kalpler kırılmasın, dostluğumuz baki PiscocuK
sene 2009
plakasını vermeyecegım (kı neden vermeyecegımı okuyunca anlayacaksınız) bır ep3le benım clıo rs ı denemıstık ve gecmıstık
cocugun kafasını o kadar mikmişler ki cocuk bır sonrakı gun bırkac sey degısmıs ve "DÜĞÜN"ümde benı arayıp ne olursun deneyelım dıyordu :) (abartı degıl buradan da dugunumde gelıp o telefon gorusmesıne bızzat sahıt olan arkadaslar var.)
4 motor 1 s2k olarak 5 tane honda sahıbı oldum, s2k ıle 3000 devırde bıle denedım, vıdeosunu cektım buraya koydum. sonucta amac o vıtes aralıgında bu arac boyle gıdıyor demek degıl mı? ızleyen adamlar burada sepet degıl kı, aaa bak 328 s2kdan daha hızlıymıs aslında dıye bır yoruma ulassın. en kotu derkı bunun bu devırı zayıf, bu vıtesı zayıf.
bu denlı kendınızı kaptırmayın, akıl-sınır saglıgınız ıcın.
2 arkadasımız gercekten dostane sekılde denemıs (cunku sıtede hondanın gecıldıgı vıdeo pek bulamazsınız), bız de ızledık. honda nın ıstedıgı devır vıteste de basılır onun ıstedıgı sonucu da keyıfle ızlerız. bu gaz tuz egzoz ıslerı keyıf ıslerı, hırs vs olunca cıdden yıpratıyor adamı. ben de yıpranmıstım vaktı zamanında, hıc gerek yokmuş.
_muhaRRem
10-04-2017, 23:41
ne zaman arabalar namus olarak görülmez olur o zaman zevk heyecan gelir.
bu işlerde dost arıyorsanız en iyi dost DBN ' dir unutmayın.
Ben nerdeyim siz nerdesiniz :)
Yatıyorum bu şarkı kalkıyorum bu şarkı akşam dükkanı kapatırken alarmın şifresini unuttum 15 dk şifreyi düşündüm.
https://www.youtube.com/watch?v=Vac_IkE3HxQ
Ben nerdeyim siz nerdesiniz :)
Yatıyorum bu şarkı kalkıyorum bu şarkı akşam dükkanı kapatırken alarmın şifresini unuttum 15 dk şifreyi düşündüm.
https://www.youtube.com/watch?v=Vac_IkE3HxQ
Görüyorum arttırıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=7unENFLHAVs
MUHTEŞEM BİR SELA.. - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=7unENFLHAVs)
Görüyorum arttırıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=7unENFLHAVs
MUHTEŞEM BİR SELA.. - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=7unENFLHAVs)
Arttırıyorum
http://i.hizliresim.com/4P9Dkp.jpg
Arttırıyorum
http://i.hizliresim.com/4P9Dkp.jpg
Flush Royal :P
https://www.youtube.com/watch?v=goWNXn4-haY&feature=share
FETHULLAH GULEN İLE AKP - ERDOĞAN İLİŞKİLERİ - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=goWNXn4-haY&feature=share)
5500 deydim kardeşim elveda
http://www.komikkarikatur.net/images/trip-poker.jpg
çocuk musunuz açhqk adam kaç defa yazacak kendi aralarında denemişler işte anlama özürlü müsünüz
şahsi fikrim 208 olmamış tekrardan bi ayar yapılabilir listedekilerle min 280+ vermesi lazım daha açması lazım
5500 deydim kardeşim elveda
http://www.komikkarikatur.net/images/trip-poker.jpg
https://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-ok-kib-bye.png
Reyisssss :)
2 de 85 te typer 5000 usurde olucak ooo baskaa ? dıyenle denememek lazım zaten
Makaslama hepsini yaz
1600cc turbo araç 3 te 3750dd de bassın
2000cc turbo olan FK2 2 de 5000dd bassın diyorsun
:-) bu mu ideal roll, ne mutlu bize iyi araç yapmışız rakipten 1 üst viteste basıyoruz
Fk2 anında 2 den 3 e atarsa ki atılır sıkıntı yok beyler :)
Makaslama hepsini yaz
1600cc turbo araç 3 te 3750dd de bassın
2000cc turbo olan FK2 2 de 5000dd bassın diyorsun
:-) bu mu ideal roll, ne mutlu bize iyi araç yapmışız rakipten 1 üst viteste basıyoruz
Yaw sen senin arabanin 3 te 80 ine guveniyosunki orda bastiriyosun ? Sende al ozaman 2 ye 80 de ,vtec makineyi guc bandi altinda bastirmak ne alaka
Ayrica akitarak basiyosun :D
Konunun uzaması anlamsız. Denenmiş olmuş bitmiş şayet şahsi düşüncem, 2 aracın nasıl gittiği görülecekse eğer ortak viteste sabit bir hızda basılır. Sonucunda araçların nasıl gittiği belli olur.
Konunun uzaması anlamsız. Denenmiş olmuş bitmiş şayet şahsi düşüncem, 2 aracın nasıl gittiği görülecekse eğer ortak viteste sabit bir hızda basılır. Sonucunda araçların nasıl gittiği belli olur.
cıddenmı ? sanzıman oranı ,vtec sıstemı vs dıye bılgıler sende mevcut degıl bellı
Erdem K.
20-04-2017, 10:54
iki araca da kocaman Maşallah, keyifli nice denemeler ...
cıddenmı ? sanzıman oranı ,vtec sıstemı vs dıye bılgıler sende mevcut degıl bellı
Canın mı sıkılıyor millete laf yetiştirip duruyorsun ? Ne demesini istiyorsun milletin ? Allah affeder tayyar affetmez dersek kapanır mı konu acaba ? Hondacılar olarak bu tarz konuları öyle çok uzatıyorsunuz ki adamı bezdiriyorsunuz. Konudaki bütün postlarıma bak, bende yapılanı doğru bulmuyorum.
2 aracında sahipleri gırgır şamata halinde (hala) 2-3 kişi çıkmışsınız ortalığa ver yansın yapıyorsunuz. 30 yaş üstü adamlarsınız üstelik. Vtec altı vtec üstü bilmem, bende typer kullanıyor olsam bende her devirde her viteste denerim arabamı... İsteyende video çeker koyar, koydularda... Çokta fifi..
Şahsi düşüncemi söyleyecek olursam, focus rs hariç geri kalan hiç bir hothatch typer ın vites topuzu olamaz, ister geçsin ister geçilsin...
canım sıkılıyordu sıkıntımı gecırdın sagol
kelalper
20-04-2017, 15:42
arkadaş yazıosunuz ama düşünmeden yazıosunuz. Ortak hız ok ama ortak vites olmaz birader. Aynı arabalar değil bunlar. O hızda kime hangi vites uyuyorsa o viteste basar. İyi o zaman arkadaş buradan bütün tayyar sahiplerine gider. 1.5 dci fluence ile 60da basarım Tayyar 6. viteste basacak ama.
arkadaş yazıosunuz ama düşünmeden yazıosunuz. Ortak hız ok ama ortak vites olmaz birader. Aynı arabalar değil bunlar. O hızda kime hangi vites uyuyorsa o viteste basar. İyi o zaman arkadaş buradan bütün tayyar sahiplerine gider. 1.5 dci fluence ile 60da basarım Tayyar 6. viteste basacak ama.
Typer ile deneme konusunda kendinle çelişmişsin. Düşününce doğru söylemişsin evet ama hala konuyu uzatıyor olmanız çok şaşırtıcı... :)
Rolling neden yapılır, nasıl yapılır, kuralları nelerdir vlog u falan çekinde biz cahil gençler öğrenelim şu işi :)
tr de rollu ılk yapmaya baslayan tayfanın en kafada adamlarındanım :) ıtırazı olan varsa desınkı degılsın :D
PiscocuK
20-04-2017, 17:04
ZX-636R Alicim bu işi artık kan temizler
seni ilk fırsatta denemeye bekliyorum ama busefer farklı olacak yanlız olacağım ve hem 2, hem 3, viteslerde basacağız
200 değil 250 yada gittiği yere kadar devam
üzgünüm dostum bu sefer gaddar davranıcam +R mode on :) vsa off -3 KG (diyetteyim de :) )
gecen seferkı gıbı 3 te 80 basın yıne bakalım ama 240 250 ye kadar :)
sekizsilindir
20-04-2017, 22:29
http://i.hizliresim.com/ldR77p.jpg (http://hizliresim.com/ldR77p)
RafetAraç
20-04-2017, 22:45
208gti sanki stage -2 gibi gitmiş hiç tatmin edici bi gidişi yok videoda
RafetAraç
20-04-2017, 22:47
pardon stage3 müş bide aman allahım
http://i.hizliresim.com/O0Oq8A.jpg (http://hizliresim.com/O0Oq8A)
mert_can 41
21-04-2017, 01:29
2 aracada maşallah sol cama sabitlenseydi kamera efsane olurmuş. Vallah honda sahibi olmak çok zor insanın arkadaşı kalmaz yuva yıkar allahtan iki tarafta çok iyi insanlarmış.
cabrioleter
21-04-2017, 02:12
tr de rollu ılk yapmaya baslayan tayfanın en kafada adamlarındanım :) ıtırazı olan varsa desınkı degılsın :D
1978 Yılı İstanbul'daki İllegal Araba Yarışları izle - TRT Arşiv (http://www.trtarsiv.com/izle/123599/1978-yili-istanbul-daki-illegal-araba-yarislari)
burada hangisi sizin araç? :)
bu ülkede bi Tayyip Erdoğana laf söylemiycen
birde arkadaşınla geyiğinede denesen type r geçmiycen..
1978 Yılı İstanbul'daki İllegal Araba Yarışları izle - TRT Arşiv (http://www.trtarsiv.com/izle/123599/1978-yili-istanbul-daki-illegal-araba-yarislari)
burada hangisi sizin araç? :)
vıdeoda Rollıng varda benmı goremedım ?
PiscocuK
21-04-2017, 09:15
egzoz sonrası araba 10 ben 100 HP aldım
seni bekliyorum Ali :D
çok bilendim çok gaddarım geri vitesle geçecek kıvamdayım :D :D :D
100-200 kmh kadranda kabaca 16 sn gibi görüyorum. 16 sn giden bir aracı Tayyar'ın 3'te de bassa güle oynaya geçmesi gerekmez mi? 12.5 sn civarı koşuyor full stokkken bile?
100-200 kmh kadranda kabaca 16 sn gibi görüyorum. 16 sn giden bir aracı Tayyar'ın 3'te de bassa güle oynaya geçmesi gerekmez mi? 12.5 sn civarı koşuyor full stokkken bile?
tyoer 3.vıtes 75 80 de basıyor + yanında yolcu var. rollınglerde kıloların ne kadar etkı ettıgı hakkında bılgın varmı ? ben 120 kıloyum hakan 75 kıloydu, aynı arabada denememızde hakan camurluk boyu onde gıderken ben 3 boy gecılıyodum.
mert_can 41
21-04-2017, 11:29
Abi keşke patentini alsaydın şimdi köşe olurdun
Heralde biraz biliyordur agirlik falan mrbars
http://i66.tinypic.com/2q9fara.jpg
Makas videosu atarlar stp çıkat ben geçen gün makas attım bundan daha beterdi der.
Roll videosu gelir aslında o rolling idi ama ben ona roll dedim diye artık adı roll oldu der.
Drag konusu olur stp çıkar drag aslında beni geçmek için yapılmış birşey der.
Pist konularında bi hakinen driftte ise bir ken block. Tb turboyken herkes saklanır. Oğlum siz stpnin üzerine niye oynuyorsunuz bu kadar.
Mikrop_Ali
21-04-2017, 11:37
Konuyu kitliyorum.
Makas videosu atarlar stp çıkat ben geçen gün makas attım bundan daha beterdi der.
Roll videosu gelir aslında o rolling idi ama ben ona roll dedim diye artık adı roll oldu der.
Pist konularında bi hakinen driftte ise bir ken block. Tb turboyken herkes saklanır. Oğlum siz stpnin üzerine niye oynuyorsunuz bu kadar.
Zorunamı gıttı :) nıckı B16 yapmakla olmuyo bu ısler ;)
Heralde biraz biliyordur agirlik falan mrbars
http://i66.tinypic.com/2q9fara.jpg
ozaman ona gore yorum gelseydı berkan, foto cekılmeylede ıs oluyosa ben nelerı bılıyorum :)
he bu arada TB turboyken senın ehlıyet almana 5 sene vardı ... saygı duyun bıraz
PiscocuK
21-04-2017, 11:43
STP is back :D :D :D
şimdi onlar düşünsün :)
ProdriveSTI
21-04-2017, 11:44
B16 Berkan hahahahaha cuk oturdu ağzınıza sağlık.
Mikrop_Ali
21-04-2017, 11:46
Rollingi bulanı bulduğumuza göre şimdi sıra erken basmayı ve akıtmayı bulanı bulmada.
B16 Berkan hahahahaha cuk oturdu ağzınıza sağlık.
ooo yancı gelmıs hosgeldın gel gel senın gorevın burda :D
ProdriveSTI
21-04-2017, 11:48
STP Senden ala yancı mı var ?
Her konuda bu işi iyi bilenlere sataşıp duruyorsun.Görende profesyonel biri sanar seni.
Rollingi bulanı bulduğumuza göre şimdi sıra erken basmayı ve akıtmayı bulanı bulmada.
tünel yapmayı buluna unutmuşsun. Respect!
STP Senden ala yancı mı var ?
Her konuda bu işi iyi bilenlere sataşıp duruyorsun.Görende profesyonel biri sanar seni.
sen yancı ne demek ılk once onu ogren genc :) bu konuya nıye yazdınkı sen? murat anbın bu konuda yok :) bu ısı ıyı bılenlere satasan ben oylemı :) ahahahah ben bu ısı ıyı bılmıyorsam bılıyor dedıklerın hıc bılmıyordur . *** atacaksanda desteklı at.hayatında bı *** yapmamıs adamlar ahkam kesmıyormu ıfrıt oluyorum
mert_can 41
21-04-2017, 11:50
Erken bırakanıda unutmayalım lütfen.
ProdriveSTI
21-04-2017, 11:52
STP Sen neler yaptın bugüne kadar ? Ancak şunun arac böyleydi bunun arabasında bu var,ben şunu kullansam 3 boy geçerim.Yaptığın en iyi iş bu senin böyle devam et.
leventrc
21-04-2017, 11:52
STP Tamamdır abi en iyisi sensin :) Hatta Type R' da en iyisi... Aracın Type R mı bilmiyorum ama değilse de mutlaka al bir tane. Samimiyetimle söylüyorum. Bol bol video koy ve herkesle tartış :) 2 ihtimal veriyorum, ya sinir stress sahibi olur yaşlanırsın; ya da bütün stresini atar gençleşirsin :)
Not: Bunu taşlama, bilimum laf atma olarak algılama. Her Honda konusunda veya Type R konusunda yorumlarınla ciddi anlamda savunuyorsun ya; ona sebep yazdım. Belli ki çok seviyorsun. Bende bu duruma ithafen yazdım :)
2 arkadaş çıkmış ve eğlenmiş arkadaşlar. Onlar bu kadar rahat ve işin gırgırındayken bence uzatmak çok mantıksız. Açıkçası ben Type R sahibinin yerinde olsaydım yorumları okuyup okuyup kahkaha atardım o ayrı. '' Yahu araba benim ama millet derdine düştü. '' derdim. He şunu da belirtmeden geçmeyeyim; ben böyle bir deneme yapsaydım ( Arkadaş arasında eğlencesine ) buraya videoyu koymazdım. Çünkü konunun içinde döneceği sohbet üç aşağı beş yukarı belli ;)
sana bı sey daha yazmadan edemıycem,
benım dragta ılk kupa aldıgım sene sen 11 yasında daha arabaya sempatın olacakmı olmayacakmı bılmıyodun bıle.burda hayatını bu ıse adamıs adamlara aklınız sıra benjamın gecmek ıcın yazıyosunuz. ınsan bıraz ben ne yaptım bugune kadar der ondan sonra yorum yazar
PiscocuK
21-04-2017, 11:57
STP Tamamdır abi en iyisi sensin :) Hatta Type R' da en iyisi... Aracın Type R mı bilmiyorum ama değilse de mutlaka al bir tane. Samimiyetimle söylüyorum. Bol bol video koy ve herkesle tartış :) 2 ihtimal veriyorum, ya sinir stress sahibi olur yaşlanırsın; ya da bütün stresini atar gençleşirsin :)
Not: Bunu taşlama, bilimum laf atma olarak algılama. Her Honda konusunda veya Type R konusunda yorumlarınla ciddi anlamda savunuyorsun ya; ona sebep yazdım. Belli ki çok seviyorsun. Bende bu duruma ithafen yazdım :)
2 arkadaş çıkmış ve eğlenmiş arkadaşlar. Onlar bu kadar rahat ve işin gırgırındayken bence uzatmak çok mantıksız. Açıkçası ben Type R sahibinin yerinde olsaydım yorumları okuyup okuyup kahkaha atardım o ayrı. '' Yahu araba benim ama millet derdine düştü. '' derdim. He şunu da belirtmeden geçmeyeyim; ben böyle bir deneme yapsaydım ( Arkadaş arasında eğlencesine ) buraya videoyu koymazdım. Çünkü konunun içinde döneceği sohbet üç aşağı beş yukarı belli ;)
samimi yorumun için teşekkürler ama millet dediğin kişi benim 10 senelik arkadaşım öyle demeyeydin iyiydi :)
ayrıca kafadaki tüm soru işaretlerini silicem merak etmeyin
Ali sana dostaaane bir deneme talep ediyorum :D mesajımı al bul beni Ali bul beniiii ZX-636R
STP Sen neler yaptın bugüne kadar ? Ancak şunun arac böyleydi bunun arabasında bu var,ben şunu kullansam 3 boy geçerim.Yaptığın en iyi iş bu senin böyle devam et.
ahahahaha sen bu forumu takıp ettıgıne emınmısın :) ben hıc bırsey yapmadım ok... sana daha cevap yazan senden bılgısız olsun
ozaman ona gore yorum gelseydı berkan, foto cekılmeylede ıs oluyosa ben nelerı bılıyorum :)
Video vereyim :) Buda kurtarmaz diyosan bişey diyemem daha, yoldan gecen veya parası olanı f3 koltuguna koyacak halleri yoktur heralde ingilizlerin
Baybars Ozturk - Formula 3000 Fastest Lap - 06/08/2016 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=xserpxdwNKk)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=xserpxdwNKk
Forumda kimse STP ve Type-R ikilisini geçemez boş yere yormayın kendinizi
typer sahıbının arabasını ona kafasına gırıp aldıan benım :) suan 1.5m otemde oturuyor aynı ofıste :)
bu arada sende forumu cıdden takıp etmıyorsun sanırım. bugune kadar 1 vtecım(nos/NA/turbo) 3 typerım 3 s2000 ım bı k24 accordum oldu bılgın olsun kardesım
evet bu forumun belkı honda bekcısıyım :)
leventrc
21-04-2017, 12:01
samimi yorumun için teşekkürler ama millet dediğin kişi benim 10 senelik arkadaşım öyle demeyeydin iyiydi :)
Ali sana dostaaane bir deneme talep ediyorum :D mesajımı al bul beni Ali bul beniiii ZX-636R
''Millet'' derken kötü bir anlamda kullanmadım. Millet sözcüğü kötü bir sözcük değil. İnsanlar, forumdakiler vs vs anlamında kullandım :)
ProdriveSTI
21-04-2017, 12:01
STP Yok ben kurtadult'ı takip ediyorum aslında.Kamasutra'da g noktası pozisyonlarına ilgim daha çok.
Senin gibi herşeye ben bilirimci yaklaşacağıma bilgisiz olmayı tercih ederim. ;)
PiscocuK
21-04-2017, 12:02
''Millet'' derken kötü bir anlamda kullanmadım. Millet sözcüğü kötü bir sözcük değil. İnsanlar, forumdakiler vs vs anlamında kullandım :)
Biliyorum güzel kardeşim genelde millet kelimesi uzak ve genel bir toplumu ifade eder kişi belirtmez o manada söyledim yoksa ki artniyet aramam asla yorumlarda:icon_tup:
Video vereyim :) Buda kurtarmaz diyosan bişey diyemem daha, yoldan gecen veya parası olanı f3 koltuguna koyacak halleri yoktur heralde ingilizlerin
Baybars Ozturk - Formula 3000 Fastest Lap - 06/08/2016 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=xserpxdwNKk)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=xserpxdwNKk
berkan neyın pesındesın ? adamın sordugu soruya cevap verdım, typerın bastıgı devırı vıtesı ve ekstra kılosunu soyledım.rahatca gecmesı lazım degılmı dıyor. sen adamın neyını bana ıspatlamaya calısıyoısun ? senı severım sanada yazmak ıstemıyorum. ben adama kotu bırsey demedım,kı saygıdeger bırı oldugu yazdıklarından bellı oluyor zaten.benım onunla bır sıkıntım yok
STP Yok ben kurtadult'ı takip ediyorum aslında.Kamasutra'da g noktası pozisyonlarına ilgim daha çok.
Senin gibi herşeye ben bilirimci yaklaşacağıma bilgisiz olmayı tercih ederim. ;)
aferım delıkanlı hacısakıre devam
ProdriveSTI
21-04-2017, 12:09
hahahaha hatta puhahahahaha hacışakirmiş :hehe:
ahahahaha sen bu forumu takıp ettıgıne emınmısın :) ben hıc bırsey yapmadım ok... [B]sana daha cevap yazan senden bılgısız olsun[/B
Şimdi saygılı bir biçimde bilen abilerimizi dinliyelim mi?
Roll yapmıyor veya söyle böyle olurmu derken onu konu aklına yatmamıs olabilir ki yatmak zorunda değil. ama bu genele vurup agırlık soyleydi böyledi derken bu tarz yerlerde yarısmıs birinin agırlıktı aerodinamiydi vs.di bilmemesini sorgulamak biraz sacma geldi o acıdan bahsediyorum ;)
ahahahaha sen bu forumu takıp ettıgıne emınmısın :) ben hıc bırsey yapmadım ok... sana daha cevap yazan senden bılgısız olsun
Roll yapmıyor veya söyle böyle olurmu derken onu konu aklına yatmamıs olabilir ki yatmak zorunda değil. ama bu genele vurup agırlık soyleydi böyledi derken bu tarz yerlerde yarısmıs birinin agırlıktı aerodinamiydi vs.di bilmemesini sorgulamak biraz sacma geldi o acıdan bahsediyorum ;)
Tamam berkan
Bunumu yazabildin ? Diger sana yazdiklarima cevap ver ufaklik
Bunumu yazabildin ? Diger sana yazdiklarima cevap ver ufaklik
https://pbs.twimg.com/media/BtYvx-jIMAAJxnC.png
https://pbs.twimg.com/media/BtYvx-jIMAAJxnC.png
http://static.tumblr.com/63b4acb7b22a886de9531e513e9bd36f/qnizfqf/45Eo2igt3/tumblr_static_srg5yxjz6iow4gk4c4ogww4w.jpg
dragon07
21-04-2017, 12:22
gençler veteranlara karşı, yaşlı kurtu devirmece :D
stp iyidir herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım senelerce bu işi kovaladı biz yıllarca geçemedik o yüzden boşa gaz basmayın abimizdir saygı duyun :)
gençler veteranlara karşı, yaşlı kurtu devirmece :D
stp iyidir herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım senelerce bu işi kovaladı biz yıllarca geçemedik o yüzden boşa gaz basmayın abimizdir saygı duyun :)
senın gıbı ıcraatı bol olan tazelerden yazan olsa amenna dıyecemde senın yuzde 1 ın ıcraatı olmayan adamlar yazıyor ona tutuluyorum
Gizli hayranlık seziyorum
STP
abi bolton devam yeni arabalara bence fazlasına gerek yok, ufaklığı yetiştir ilerde onu izleriz :)
ahmet3425
21-04-2017, 12:31
arkadaslar zamanında ben stp ile cok tartıstım o yorulmaz siz yorulursunuz bosuna zorlamayın kendinizi :)
onun dısında konuya donecek olursak kendi devrinde bastırıp 200-220 de bırakıp üzerine buraya birde video koyup zevkine dostane denedik diye de acıklamayı yapıstırıp oo helal 208 10 numara yürümüs tebrikler typer tu kaka denmesini beklemiyordu heralde konu sahibi arkadas.
konu gayet akması gerektiği gibi akıyor sikayet etmeyin.
STP
abi bolton devam yeni arabalara bence fazlasına gerek yok, ufaklığı yetiştir ilerde onu izleriz :)
O fena olacak levom :)
Videoyu izlemedim sonuç kim geçiyor?
ahmet3425
21-04-2017, 12:41
Videoyu izlemedim sonuç kim geçiyor?
208 rulezzz :)
bu arada ustteki mesajımı duzeltiyorum 195 de bırakmıs 208
Type-r ve sahibi rolle uygun değil. Çünkü sahibi şu devirde basmadık video koyma, 200de bırakalım, denemelerden video seçeyim de onu koyayım gibi şeyleri bilmez.
Emre abi 10 numara adamdır. Bindiği arabanın keyfini sürer kim geçmiş kim geçilmiş umurumda dahi olmaz. Aksi halde kendi aracının performans vereceği vitese de, devre de hakim. Aksi bir insan olsaydı bu videonun yayınlanmasını geçin böyle bir denemenin olması dahi mümkün değildi.
Ben imprezada 35R turboyla 1.0 altı bastığım zaman bile Atmo Type-R ile denemek isteyen adama yürümeyin gençler bozar sizi :)
Tarzını herkes beğenmeyebilir, keskin yazar, itici gelir ama yalanı dolanı yoktur her zaman doğrucu Mehmettir
Kurt kocayınca mevzusuna dönmüş.
Ben imprezada 35R turboyla 1.0 altı bastığım zaman bile Atmo Type-R ile denemek isteyen adama yürümeyin gençler bozar sizi :)
Tarzını herkes beğenmeyebilir, keskin yazar, itici gelir ama yalanı dolanı yoktur her zaman doğrucu Mehmettir
Gotunfen korkan mantar taksin kankam. Denerim, her deneme gecmek degilya ,olcu almak icinde olur...
Gotunfen korkan mantar taksin kankam. Denerim, her deneme gecmek degilya ,olcu almak icinde olur...
Eyvallah can kardeşim :)
egzoz sonrası araba 10 ben 100 HP aldım
seni bekliyorum Ali :D
çok bilendim çok gaddarım geri vitesle geçecek kıvamdayım :D :D :D
ooo egzoz hayırlı olsun sesini arkadan duymak beni üzecek olsa da :D
kısa bir yurtdışı ziyareti planlıyorum, 25 sene kadar güney afrika ya gitme planım var dönüşte K50 ile dönücem bekle beni.. :-)
şaka bir yana işler çok yoğun abi dinlenmek için 1 Mayıs işçi bayramını bekliyorum önümüzdeki haftadan sonra görüşelim
videoda evet ancak bastığımız yer Akfırat ve rampa yukarı basıyoruz, eğim kaçtır bilmem ama yer yer rahat +5 olmuştur. Akfırat tepe rampa yukarı basıyoruz, gelmiş olanlar hatırlayacaktır.
benim aracım şuanda Torque den aldığım veriye göre yazıyorum dbn vs değil 10,50 gibi koşuyor, denemeden sonra biraz daha basınç açtım ama deneme zamanında 11-11,30 arası torque süresi alıyorudum -2-3 eğimde. stock FK2 ne koşuyor emin değilim
208gti sanki stage -2 gibi gitmiş hiç tatmin edici bi gidişi yok videoda
herkes fikrini söylemekte özgür, saygı duyar varsa TR de daha hızlı 208 denemek isterim :icon_tup:
ZX-636R Alicim bu işi artık kan temizler
seni ilk fırsatta denemeye bekliyorum ama busefer farklı olacak yanlız olacağım ve hem 2, hem 3, viteslerde basacağız
200 değil 250 yada gittiği yere kadar devam
üzgünüm dostum bu sefer gaddar davranıcam +R mode on :) vsa off -3 KG (diyetteyim de :) )
benim şanzuman 305kmh ye kadar gidiyor o tarafta sorun yok warsa güvenli bir uçurum orada basalım zira 240kmh de sonra game over bende :)
Forumda meşhur mu olmak istiyorsunuz?
Konunuza sayısız cevap gelmesini mi istiyorsunuz?
Günlerce ilk sayfada mı kalmak istiyorsunuz?
Sonu olmayan bir atışma peşindemisiniz?
Honda geçerken videonuzu atın; bırakın forumumuzun hit canavarı STP sizi bulsun :)
Foruma sağladığın tıklanma sayıları için sana yönetim olarak minnettarız Hondaman :)
Bu arada konuyu kavgaya çevirmeyin lütfen... mesaj sil ceza ver filan hoş şeyler değil:icon_tup:
bu arada aklıma gelmişken sormak istiyorum, ben iş yoğunluğundan uzun zamandır bakamazken siz nasıl oluyor da mesai saatinde bu kadar uzun yazabiliyorsunuz. iş mi yok, yoksa çalışma saatleriniz çok mu esnek
iş değiştirme sürecindeyim ilgilenen olursa CV mi gönderebilirim :)
Barış abi Selçuk abi burada atışıp kendinizi etiket etmeyin bence.