PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra opc sorgulama

pacman
20-04-2017, 09:27
Arkadaslar merhaba,

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-16shn59-opel-astra-2.0-turbo-opc-240-hp-pazarlik-yok-416189614/detay)

arac hakkinda yorum yapabilecek olan var midir?
tesekkurler.

Nightfish
20-04-2017, 09:29
Kıskanma Favorilerini Paylaş konusunda yazmışlardı. Tavan boyalı deniyordu.

oğuzk
20-04-2017, 10:04
İlk sahibinden ilana düştüğünün ertesi günü almaya gittik tavan dahil bel altı çoğu parçası boyalı.Boya akıntıları felan vardı.
2 sene önceki muayenesinden beri 1500 km yol yapmış yatmış uzun süre ilandaki açıklamalar dışında bir şey yok.
Tavanda boya olduğunu bilmiyorlardı biz gidince öğrendiler Gtc turbo parasına bırakmışlardı almamıştık.

pacman
20-04-2017, 10:30
çok teşekkürler, ben yine sattığım megane rs için hayıflanmaya devam edeceğim anlaşılan. :)

RedCan
20-04-2017, 10:34
İlk sahibinden ilana düştüğünün ertesi günü almaya gittik tavan dahil bel altı çoğu parçası boyalı.Boya akıntıları felan vardı.
2 sene önceki muayenesinden beri 1500 km yol yapmış yatmış uzun süre ilandaki açıklamalar dışında bir şey yok.
Tavanda boya olduğunu bilmiyorlardı biz gidince öğrendiler Gtc turbo parasına bırakmışlardı almamıştık.

İlk Sahibi tavanda boya olduğunu mu bilmiyordu ?

oğuzk
20-04-2017, 14:09
İlk Sahibi tavanda boya olduğunu mu bilmiyordu ?

Büyük bir firmanın sahibinin aracıymış 2 senedir kullanmıyormuş, elemanıyla görüşmüştüm ben. Biz gidince öğrendiler boyalı olduğunu.

MCN21
20-04-2017, 14:16

ARABADA BOYA AKINTISI VS . VAR DİYENLER NASIL BAKMIŞLAR ARABAYA BİLMİYORUM AMA BOYA AKINTISINI GEÇTİM ARACIMDA HARE DAHİ BULANA ARACIMI BEDAVAYA VERİRİM !!!

Forumdan birileri yada arkadaşları sanırım. Sizin yazınıza karşı yazmış olabilirler. İlanda yazana kadar keşke gelip burda bilgi verselermiş.

oğuzk
20-04-2017, 14:40
ARABADA BOYA AKINTISI VS . VAR DİYENLER NASIL BAKMIŞLAR ARABAYA BİLMİYORUM AMA BOYA AKINTISINI GEÇTİM ARACIMDA HARE DAHİ BULANA ARACIMI BEDAVAYA VERİRİM !!!

Forumdan birileri yada arkadaşları sanırım. Sizin yazınıza karşı yazmış olabilirler. İlanda yazana kadar keşke gelip burda bilgi verselermiş.

Ben ilandaki açıklamaların dışında birşey yok yazmıştım zaten. O kısımı okumamış sanırım arkadaş.

Kimsenin malını kötüleme gibi bir niyetimde yok. Öyle olsa başkaları gibi alacağım rakamıda yazardım zaten.

BurakCengizhanoğlu
20-04-2017, 15:13
Gedizlerin sahibinin oğlunun aracı değil miydi bu ?

onurc
20-04-2017, 15:31
Eğer öyleyse bu araba için değilde 2000 yılında boyalı sıfır astra satmışlardı bize.aynı onda da boya akıntısı vardı.Opel in çoğu servisi mimli zaten.

speed_emre
20-04-2017, 17:16
Gedizlerin plakası fee bunun ilk plakası 07

RedCan
20-04-2017, 17:51
Eğer öyleyse bu araba için değilde 2000 yılında boyalı sıfır astra satmışlardı bize.aynı onda da boya akıntısı vardı.Opel in çoğu servisi mimli zaten.

Bende onun için sormuştum ilk sahibinin haberi yoksa, servis de bir şey olmuş olabilir.

CasabLanca
21-04-2017, 01:00
Gedizlerin sahibinin oğlunun aracı değil miydi bu ?

gedizlerin aracı bizdeydi 2 hafta önce çanakkaleye verdik
bu aracın boya etiketi dahi yoktu heraldeki araç sahibi arayıp bizden boya kodunu istemişti :D

sahinkara1988
21-04-2017, 08:56
gedizlerin aracı bizdeydi 2 hafta önce çanakkaleye verdik
bu aracın boya etiketi dahi yoktu heraldeki araç sahibi arayıp bizden boya kodunu istemişti :d

selamlar . Boya kodunu ben mİ sormuŞtum sİze yoksa boya İŞlemİnİn yapildiĞi antalya gÜnlas yetkİlİ servİsİmİ ... Yanİ yetklİ servİslerİnde bİlmedİĞİ konular olabİlİr tabİ paylaŞima aÇik olmak lazim ... Ama Önemlİ olan yetkİlİ servİste olupta gİzlİ kapakli toplanmamasi deĞİlmİ arkdaŞim , yapilan her İŞlemİn servİste kaydinin tutulmasi gÜzel bİrŞey

onurc
21-04-2017, 08:58
selamlar . Boya kodunu ben mİ sormuŞtum sİze yoksa boya İŞlemİnİn yapildiĞi antalya gÜnlas yetkİlİ servİsİmİ ... Yanİ yetklİ servİslerİnde bİlmedİĞİ konular olabİlİr tabİ paylaŞima aÇik olmak lazim ... Ama Önemlİ olan yetkİlİ servİste olupta gİzlİ kapakli toplanmamasi deĞİlmİ arkdaŞim , yapilan her İŞlemİn servİste kaydinin tutulmasi gÜzel bİrŞey

yetkili bir marka servisi boya kodunu sorması nesi doğal ki ?.araba orda ruhsatı orda açar bakar bulur bi şekilde diye düşünüyorum..

sahinkara1988
21-04-2017, 09:00
Bende onun için sormuştum ilk sahibinin haberi yoksa, servis de bir şey olmuş olabilir.

ben aracı aldığım kişinin yani ilk sahibinin yüzünü dahi görmedim , noter memurunu aldık vilasına gittik ben imzaları noterde atmıştım zaten ondan da içeri girip imzaları aldı ve satışı öyle tamamladık ... kendi aracını aklamak yada piyasayı düşürmek için herkes konuşur ama önemli olan dolu konuşmak

sahinkara1988
21-04-2017, 09:01
yetkili bir marka servisi boya kodunu sorması nesi doğal ki ?.araba orda ruhsatı orda açar bakar bulur bi şekilde diye düşünüyorum..

arkadaş boya kodunu bana sordular diyoda onu merak ettim yetkili servis bilmiyor heralde sattığı arabanın boya kodunu ...

DOHC
21-04-2017, 09:46

Sanırım bilgi doğru, ilan kalmış nedense..........

Gökhan Bilgin
21-04-2017, 09:58
İlanda boyasız yazıyodu şimdi sonuç ne araba boyalı mı ?

sahinkara1988
21-04-2017, 09:59
sanırım bilgi doğru, ilan kalmış nedense..........

İlani dÜzenledİm .. Opc sİne yazdiklarina gÜvenen varsa aynisini yazar . Benİm ne aracimda ne yazdiklarimdan nede geÇmİŞİnden sikintim yok. HerŞey yetkİlİ servİste yapildi ve yapilmiŞ arzu eden gİder plakasini verİr İnceler. Burda kİmsenİn araba kİrletmeye Çamur atmaya hakki yoktur .

sahinkara1988
21-04-2017, 10:01
İlanda boyasız yazıyodu şimdi sonuç ne araba boyalı mı ?

kardeŞİm boyasiz olan 35 vl... İzmİrde arkdaŞimin arabasiydi . Egemen otomotİvden satildi Şu anda konuŞtuĞum bİr kİŞİde İstanbulda. O araÇ hakinda yorum yapmak bana dÜŞmez . Merak eden sorgusunu araÇ yazmak İsteyen yazar

c20let
21-04-2017, 10:10
kardeŞİm boyasiz olan 35 vl... İzmİrde arkdaŞimin arabasiydi . Egemen otomotİvden satildi Şu anda konuŞtuĞum bİr kİŞİde İstanbulda. O araÇ hakinda yorum yapmak bana dÜŞmez . Merak eden sorgusunu araÇ yazmak İsteyen yazar

Sizin araçta boya var mı yok mu? Şuna bi cevap verseniz aslında çokta tartışmaya gerek yok.

Sezgin
21-04-2017, 10:16
Sizin araçta boya var mı yok mu? Şuna bi cevap verseniz aslında çokta tartışmaya gerek yok.

Adam boyasız dememiş hacı zaten, açık açık yazmış ilanda boya var diye. Bu konu nasıl bu kadar uzadı anlamadım :D

onurc
21-04-2017, 10:22
bagaj tampon sağ arka çmurluk boya yok yazıyordu sanırım.satan kişi satan tavanda boya yok dememiş ki ? biz mi yanlış okuduk :D

sahinkara1988
21-04-2017, 10:23
Adam boyasız dememiş hacı zaten, açık açık yazmış ilanda boya var diye. Bu konu nasıl bu kadar uzadı anlamadım :D

ben bu arabaya geçen yılda ilan açtığımda sol arka çamurluk bagaj hariç servite boyanmış yazmıştım 2010 yılında antalya günlas ta , şimdide yazdım ama bizim miletimiz 1. si okumayı bilmiyo 2. çamur atmayı seviiyo 3. adam kandırmayı seviyo zaten memleketin bu halde olmasının sebebi seviyeli kültürlü insanları yetiştirememizdir ...

XoR
21-04-2017, 10:25
2010 YILINDA MEVCUT ÇİZİKLERİN OLDUĞU PARÇALAR VE RENK SOLMASINDAN DOLAYI SADECE BOYA GEREKEN YERLER TEK SEFERDE BOYANMIŞ GEREKLİ BİLGİ İSTENİRSE ANTALYA GÜNLAS TAN ALINABİLİR

ARKA BAGAJ KAPAĞI - SAĞ ARKA ÇAMURLUK - ARKA TAMPON FABRİKASYON BOYADIR

yukarıda yazılı olanlara istinaden bold olarak belirttiğim parçalar dışındaki tüm parçalar boyalı araçta doğru mudur ? Yani tavan, kaput, sol arka çamurluk, tüm kapılar, sağ & sol ön çamurluklar.

XoR
21-04-2017, 10:27
bagaj tampon sağ arka çmurluk boya yok yazıyordu sanırım.satan kişi satan tavanda boya yok dememiş ki ? biz mi yanlış okuduk :D

Aynen öyle okurken insanda farklı bir aldı yaratıyor ilan malesef :) bu 3 parça dışında arabanın tüm parçaları boyalı demek oluyor. Tane tane okuyunca anlaşılıyor :)

altugkocer
21-04-2017, 10:30
Aklıma bu geldi nedense :) Bu arada ilanda araba boyasız vs. yazmıyor. Arkadaş belirtmiş boyalı boyasız parçaları. Konu değişik bir şekilde çıkmaza sürükleniyor sanki :D

http://i63.tinypic.com/2r70gzm.jpg

onurc
21-04-2017, 10:33
boya akıntısı var denildikten sonra konu biraz saptı sanki.Yoksa aracın diğer bilgileri detaylı bir şekilde yazıyor zaten,araç sahibi yanlış anlamasın çamur atmak değil amacım.

sahinkara1988
21-04-2017, 10:55
boya akıntısı var denildikten sonra konu biraz saptı sanki.Yoksa aracın diğer bilgileri detaylı bir şekilde yazıyor zaten,araç sahibi yanlış anlamasın çamur atmak değil amacım.

araçta boya akıntısı vs de yok alırkende yoktu bendede olmadı . merak edenlerden aracımı saklamam buyursunlar gelsinler incelesinler .

RedCan
21-04-2017, 11:05
ben aracı aldığım kişinin yani ilk sahibinin yüzünü dahi görmedim , noter memurunu aldık vilasına gittik ben imzaları noterde atmıştım zaten ondan da içeri girip imzaları aldı ve satışı öyle tamamladık ... kendi aracını aklamak yada piyasayı düşürmek için herkes konuşur ama önemli olan dolu konuşmak

Ben sizin aracınız için kötü bir şey mi söyledim ? Sadece ilk sahibinin haberi yoksa, servis hatalı bir araç satmış olabilir düşüncesiyle yazdım. Günümüz de bu tür olaylar yaşanmamış değil.

sahinkara1988
21-04-2017, 11:07
Ben sizin aracınız için kötü bir şey mi söyledim ? Sadece ilk sahibinin haberi yoksa, servis hatalı bir araç satmış olabilir düşüncesiyle yazdım. Günümüz de bu tür olaylar yaşanmamış değil.

bende diyorum ki ben aracın satışını alırken dahi aracın sahibini görmedim ... ilk sahibinin haberinin olup olmadığını kim neresinden uyduruyo ?

c20let
21-04-2017, 11:13

Hayır ben boyasız yazmadığının farkındayım. Boyalı olan yerleri kendisi söyler ve almayacak kişiler tatava yapmaz diye yazdım. Burda kimseye dert anlatmak zorunda değil polemiğe girmek yerine şu parçalar boyalı şusu busu var alıcı kişi gelsin baksın der geçerim yerinde olsam.

sahinkara1988
21-04-2017, 11:17
Hayır ben boyasız yazmadığının farkındayım. Boyalı olan yerleri kendisi söyler ve almayacak kişiler tatava yapmaz diye yazdım. Burda kimseye dert anlatmak zorunda değil polemiğe girmek yerine şu parçalar boyalı şusu busu var alıcı kişi gelsin baksın der geçerim yerinde olsam.

kardeşim zaten ilanda arka bagaj ve sol arka çamurluk harici boyalı yazıyo .... millet polemik yaratmaya için yer arıyo .

oğuzk
21-04-2017, 13:00
bende diyorum ki ben aracın satışını alırken dahi aracın sahibini görmedim ... ilk sahibinin haberinin olup olmadığını kim neresinden uyduruyo ?

Uydurmasyon felan yok yazdıklarımın arkasındayım. İlk mesajda da belirttim ilan açıklaması dışında birşeyi yok diye.

Araca fabrikalarında baktım ben ekspertizini yaptıktan sonra servise sordular ordan da teyit aldıktan sonra öğrendiler boyalı olduğunu.

Ben gidene kadar bilmiyordu yani ilk sahibide elemanı da boyalı olduğunu.

sahinkara1988
21-04-2017, 13:17
Uydurmasyon felan yok yazdıklarımın arkasındayım. İlk mesajda da belirttim ilan açıklaması dışında birşeyi yok diye.

Araca fabrikalarında baktım ben ekspertizini yaptıktan sonra servise sordular ordan da teyit aldıktan sonra öğrendiler boyalı olduğunu.

Ben gidene kadar bilmiyordu yani ilk sahibide elemanı da boyalı olduğunu.

uzatmayacağım ben arabayı satın aldığım halde ilk sahibini görmedim siz tanışmışsınız ...
aracın boyası serviste 2010 yılında yapıldığını tekrar söylüyorum sizde biliyosunuz madem araştırdınız bu kadar , elemanının 6 yıl önce şirketteki arabaların durumu hakında bilgi sahibi olma ihtimalinin düşük olacağınıda biliyosunuzdur . firma sahibi satın dediğinde boyasını söylemediyse ve siz benden önce gittiyseniz size boya durumu hakında net bilgi vermemişte olabilirler , fakat ben aradığımda bana araçta renk solması ve çiziklerden dolayı serviste boya yapıldığı söylendi , gittiğimizdede aynı şekilde farklı bişeyle karşılaşmadık . 250-280 mikron civarı çıkıyodu boya olan yerler . ben uygun fiyata aldım eksikleri vardı uzun süredir yatıyordu triger değişimi vs . gerekiyodu masrafları ve ekstra çıkabilecek sorunları göz önüne alarak aldık çok şükür 8-9 aydır problemsiz biniyorum . bana nasıl söylendiyse bende dürüst şekilde yazarak satışa sundum arzu eden alır arzu etmeyende başka araçlara bakar . boş yere polemiğe girmeye gerek yok.

typeRR
21-04-2017, 21:29
Kim kimin arabasını boklar ise gün gelir o kişinin aracı da boklanir ���� nokta

ENGean
21-04-2017, 22:24

vay be, bu hayatta valla para konusuyo he :) noter bile adamın villasına gidip içerden imza alıyo.

biz noterde satıs alıp verirken kaynanamın köye gittiği otobüsün plakasını bile soruyolar :)))
gözünü sevdiğim Türkiye sii..

dıp not: yanlıs anlamayın size bşey dediğim yok,TR de ki sistem hergün bizi şaşırtmaya devam ediyo.

CasabLanca
22-04-2017, 01:40

servis şasi numarasından girip boya kodunu bulamıyorsa ya servis işi bilmiyordur ya da araba renk değişimidir. bu arabada renk değişimi olmadığına göre servisde aramak lazım suçu. seninde ilana yazdığın gibi bu arabadan hepi topu toplasan bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az olmasına rağmen senin aracın 1 sene öncesine kadar piyasada bilinmedik bir gizli nadide araçtı. aracın başına bir iş gelmiştir, servisin işgüzarlığı olmuştur boyası olmuştur. sonuçta bu bir avuç civatadır olacaktır ama sen ilk ilan açtığında diğer astra opc sahiplerini zan altında bırakacak sözlerde bulunursan şu an almış olduğun tepkiyi de bir zahmet benimse. kendi özeleştirini yapmalısın bence. sen diğer ilandaki araçları gittin inceledin mi bir eksik yanlış aksettirilen birşeyler mi karşılaştın da öyle itham edici bir cümle yazdın? kaldı ki benim gidip canlı gözle inceleyip almadığım araç sahibi böyle bir yazı yazınca bizim nazarımızda oldukça komik oldu. tekrar yazıyorum benim gözümde hepi topu hepsi bir avuç civatadır. bir harekette bulunurken arkası düşünülmeli, her daim açık kapı bırakılmalıdır ki; senin itham ettiğin aracı arayıp boya kodunu sorman en basit örneği. sahip olduğun araç kurdalanmamış ambarda yatmış çiçek gibi bir makina Allah ağız tadıyla güle güle bindirsin. olayı daha fazla uzatmanın anlamı yok, herkes gönlünün ekmeğini yesin.

http://i.imgur.com/ZgJ9pK1.jpg
http://i.imgur.com/4E9stbc.jpg

Met!!
22-04-2017, 11:27
Aracınıza maşallah canlı olarak gördüm çok diri ve güzel duruyordu, kazasız belasız kullanmalar.

sahinkara1988
22-04-2017, 13:40
Aracınıza maşallah canlı olarak gördüm çok diri ve güzel duruyordu, kazasız belasız kullanmalar.
teşekkür ederim saolun . keşke konuyu başlatan bursalı arkadaşta konuyu açmadan zahmet edip gidip baksaydı sonra konuyu açsaydı .

sahinkara1988
23-04-2017, 23:53
araca karalama kampanyası başlatıldığı gün yazdıklarının gerçekliğine inananlara bedavaya opc kampanyası başlattık ama hala ne arayan var ne gelen . ilanda numaramızda yazıyor adresimizde konumla beraber var ... 28 nisan son gün elini çabuk tutan eğer yazanların gerçeklik payı varsa bedavaya opc alır zaten boyanmış 3 bine tekrar kendisi akıntısız boyatır mis gibi biner ... ha gelmiyosa oturduğu yerden kimsenin alın terine *** atmaz . zaten bi arç hakında merak edilebilecek herşey ilanda yazıyor eski plakasıda sahibide geçmişide ...
Saygılarımla
Şahin KARA

oztk24
09-04-2021, 09:48
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-turkiyede-tek-astra-opc-916688216/detay/

bilgisi olan var mı? ilk mesajlarda bahsedilen araç bu değil sanırım?

oztk24
09-04-2021, 12:12
Sorgulamaya gerek kalmadı.

AliGizda
09-04-2021, 13:16
Sorgulamaya gerek kalmadı.

Kazalı mı çıktı?

oztk24
09-04-2021, 13:22
Ben başka bir araca benzettiğim için değişensiz sanıyordum. Aslında ilan sahibi zaten belirtmiş ama benim gözümden kaçmıştı, tampon hariç 4 parça değişen mevcut. Durum böyle olunca ilgilenmekten vazgeçtim.