Orijinalini görmek için tıklayınız : Onur ÖZDEMİR'in Arabası Çalındı 34JOP30.. Duyan bilen İnsanlık Namına Haber Etsin..
Sabah aldığım kötü bir haberle başladım maalesef güne.. Sevgili kardeşim Onur Özdemirin DEVIL, evinin önünde 2012 Kırmızı Leon FR'ı Çalındı.. Tam lokasyon; Bağcılar / Fatih Mahallesi..
Aracın Plakası: 34 JOP 30
0530 011 35 20
Gören bilen duyan olursa insanlık namina yukardaki telefona ulaşırsa müteşekkir kalırız..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170424/0f0b1d26a27be4ee906f98ff34f777c7.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170424/662dc34e489010ffb99805bef797521c.jpg
Seyfettin777
24-04-2017, 10:56
Çöllü
Abi fotolar gözükmüyor ya da ben göremiyorum, plakayı görürsem dönüş yaparım ama, bulunur umarım tez zamanda...
Bir başka abinin de motoru çalınmış, azıttı yine şerefsizler...
SULTANOGLU
24-04-2017, 10:57
fotolar gözükmüyor :( geçmiş olsun
çok geçmiş olsun etraftaki taksicilere haber uçurun. telsizle anons geçsinler Kırmızı Fr fark edilir.
geçmiş olsun , nasıl çalınmış , evden anahtar alıp kaçma mı yine ? Çok arttı bu ara bu araba hırsızlığı olayı.
geçmiş olsun , nasıl çalınmış , evden anahtar alıp kaçma mı yine ? Çok arttı bu ara bu araba hırsızlığı olayı.
Aynen Hakan bi 10-15 gün önce evi yoklamışlar.. Bişey almamışlar iyi derken meğer yedeği uçurmuşlar..
Fotolar kendi sitemizden yüklediğim için çıkmıyor linkini aşağıda paylaşıyorum..
Onur (http://www.seatclubofficial.com/showthread.php/6155-Onur-%C3%96ZDEM%C4%B0R-in-Arabas%C4%B1-%C3%87al%C4%B1nd%C4%B1-34JOP30-Duyan-bilen-%C4%B0nsanl%C4%B1k-Nam%C4%B1na-Haber-Etsin)
Leonardo
24-04-2017, 13:35
Cok gecmis olsun abi cok uzuldum gorursem bildiririm
Gecmis olsun abi valla.
Arkadasin dedigi gibi taksicilerle falan bi konusaydiniz
onursumer
24-04-2017, 13:55
geçmiş olsun dikkat çekmeyecekte bir araç değil
şu bikaç gün sanayi vs heryeri iyice araştırın illaki biryerde saklamaya çalışıcaklardır
Cok gecmis olsun abi cok uzuldum gorursem bildiririm
Sağol erayım kulağın delik olsun seninde..
Geçmiş olsun. Emniyette bir şekilde mobeselere bakacaksınız. Orada çalışan memurlar sıradan vatandaş için kesinlikle bakmıyor çünkü. Yaralanmalı kazada zorla kavga dövüş baktığımız için biliyorum.
Geçmiş olsun. Emniyette bir şekilde mobeselere bakacaksınız. Orada çalışan memurlar sıradan vatandaş için kesinlikle bakmıyor çünkü. Yaralanmalı kazada zorla kavga dövüş baktığımız için biliyorum.
Hocam o iş öyle yürümüyor anlatayım. Arkadaşımız karakola git gel yapacak büyük ihtimail ile iş Gayrettepe Oto Hırsızlık bölümüne düşecek. Devamında sağdan soldan bilgi bekleyecek polisler araç ile ilgili. Mobeselere düşmez ise eğer o zaman sıkıntı. Ben size söyleyeyim bu hırsızlar kesin polisin bildiği kişilerdir. Gayrettepe'ye giderseniz ilgili şubedeki memur ile geçip bi çay için ve özel olarak konu ile ilgilenmesini isteyin. Diğer türlü çok zor çünkü iş. Emin ol bulunması zor ihtimal çok gördüm oto hırsızlığı bi sonuç çıktığı olmuyor.
individual
24-04-2017, 14:56
sunroof,xenonlu mk2 leon fr çok nadir zaten.illaki trafikde gözümüze çarpar yanlız plaka değişirse ?
plaka değişse bile sanırım sarı kaliper kapaklarından dikkat çekebilir araç.varsa başka detayları paylaşsın araç sahibi
kanını .... çocukları.....
çok geçmiş olsun inşallah bulunur tez zamanda..
Hocam o iş öyle yürümüyor anlatayım. Arkadaşımız karakola git gel yapacak büyük ihtimail ile iş Gayrettepe Oto Hırsızlık bölümüne düşecek. Devamında sağdan soldan bilgi bekleyecek polisler araç ile ilgili. Mobeselere düşmez ise eğer o zaman sıkıntı. Ben size söyleyeyim bu hırsızlar kesin polisin bildiği kişilerdir. Gayrettepe'ye giderseniz ilgili şubedeki memur ile geçip bi çay için ve özel olarak konu ile ilgilenmesini isteyin. Diğer türlü çok zor çünkü iş. Emin ol bulunması zor ihtimal çok gördüm oto hırsızlığı bi sonuç çıktığı olmuyor.
İşleyiş senin dediğin gibi ama polisin haber vermesini beklersen arabayı tek parça bulamayabilirsin. Orada bi şekilde cingar çıkarıp hemen mobese odasından baktırmak lazım.
Ben yaralanmalı kazada tüm emniyeti birbirine katıp kameralara kendim baktım. Saati ve dakikasını bildiğimiz için kolay oldu ama bilinmeyen bir saatte gittiyse cidden baksanda zor bulursun zaten. Çok uzun bir zaman aralığını taramak gerekecek.
Belli çapın üstündekilerle emniyet bizzat ilgileniyor, PTS veya Mobese kayıtlarını altına üstüne getirip bakıyor ama diğer türlü kimse uğraşmıyor.
Bolkar1st
24-04-2017, 15:49
Nasıl bi ülkede yaşiyoruz ya sözde nüfusumuzun çoğu müslüman. Nasıl insanlar olduk böyle.
Çok geçmiş olsun umarım bulunur aracınız
çok geçmiş olsun
dikkat çekecek bir araç umarım bir an önce bulunur.
Sti_Ozan
24-04-2017, 16:07
Cok gecmis olsun pendik civarlarinda gorursem eger haber veririm hemen.
Geçmiş olsun en kısa zamanda bulunur İnşallah
yukcell88
24-04-2017, 18:57
Arkadaşlar, araç nadide bulunan gırtlak dolu mk2 fr.
Kırmızı, bixenon, sunroof mevcut. Ayrıca araç basık be parlak yeşil kaliper kapakları mevcut. Kaliper kapaklarında siyah yazı ile CUPRA yazısı mevcuttur. Cidden gözden kaçacak gibi bir araç değildir. Dikkat ederseniz çok memnun kalırız. A
Geçmiş olsun umarım en yakın zamanda bulunur araç.. adi şerefsizler
yukcell88
24-04-2017, 19:46
Aracın 2-3 saat kadar önce Pendik yönü sahil yolunda trafiği birbirine katarak sahte plaka ile gezdiği bilgisi geldi arkadaşlar. Muhtemel istikamet Şifa Mahallesi. Araçta orta susturucu iptali mevcut, sesli yani. Duyan gören olursa...
emirarslan34
24-04-2017, 20:47
Çok geçmiş olsun, kurtköy wiaport çevresinde görürsem müdahale ederim. Plakayı değişmişlerdir büyük ihtimal yeşil cupra yazılı kaliper'lerine dikkat ederim. Bu arada aracı bunduğunda yaz buraya da müdahale ederken yanlışlıkla seni hırpalamayalım.
Plakayi degistirirler ise bulunmasi imkansiz. Ancak fiziki takip ile bulunur. Mobeseler plakaya duyarli. Plaka olmazsa faydası olmaz
Burak K.
24-04-2017, 21:41
Kurtköy-Ataşehir-Kayışdağı taraflarında görürsem gerekeni yaparım,Allah yardımcınız olsun inşallah sıkıntısız bi şekilde bulunur.
Araya birilerini sokmadan malesef hırsızlık işleriyle ilgilenen bi devletimiz yok.2 sene önce çalıştığım firmada 100bin tl değerinde fotoğraf makinamız çalındı başta kameralardan hiçbirşey çıkmayacağını söylediler fakat araya milletvekili girince 1 saat de iş çözüldü ve sabaha karşı makina elimize geldi.İnşallah en erken şekilde bulunur geçmiş olsun..
gokhankenar
25-04-2017, 08:08
Araya birilerini sokmadan malesef hırsızlık işleriyle ilgilenen bi devletimiz yok.2 sene önce çalıştığım firmada 100bin tl değerinde fotoğraf makinamız çalındı başta kameralardan hiçbirşey çıkmayacağını söylediler fakat araya milletvekili girince 1 saat de iş çözüldü ve sabaha karşı makina elimize geldi.İnşallah en erken şekilde bulunur geçmiş olsun..
işte bu sistemden nefret ediyorum
GuneyOnur
25-04-2017, 08:37
Pendik-Kurtköy-Akfırat taraflarında delik kulağımız dikkat ederiz inşallah bulunur en kısa zamanda çok geçmiş olsun.
GuneyOnur
25-04-2017, 08:44
Çoğunluk Anadolu Yakası olan facebook araç grubumuzda paylaştım aracı umarım oradanda bir gören duyan olur.
Büyük Geçmiş olsun. inşallah hemen bulunur
İşleyiş senin dediğin gibi ama polisin haber vermesini beklersen arabayı tek parça bulamayabilirsin. Orada bi şekilde cingar çıkarıp hemen mobese odasından baktırmak lazım.
Ben yaralanmalı kazada tüm emniyeti birbirine katıp kameralara kendim baktım. Saati ve dakikasını bildiğimiz için kolay oldu ama bilinmeyen bir saatte gittiyse cidden baksanda zor bulursun zaten. Çok uzun bir zaman aralığını taramak gerekecek.
Belli çapın üstündekilerle emniyet bizzat ilgileniyor, PTS veya Mobese kayıtlarını altına üstüne getirip bakıyor ama diğer türlü kimse uğraşmıyor.
Bende aynısını diyorum zaten fakat cıngar çıkarmak yerine 'oturup bi çay içelim' demek daha kesin sonuç.
Yakacık-Kartal civarındayım bende sürekli aklımda araç fakat bişey denk gelmedi henüz. Gidin polise para verin çozerler işi.
Yakacık-Kartal civarındayım bende sürekli aklımda araç fakat bişey denk gelmedi henüz. Gidin polise para verin çozerler işi.
Polise görevlerini yapsınlar diye para mı versinler :D
Polise görevlerini yapsınlar diye para mı versinler :D
Kanka devlet polise görevini yaptırmıyor zaten. Hırsızlı bürosundan 2, Ahlak-Kumar bürodan 1, Terörle Mücadele'den 1 adet abim şu an ismini vermeyeceğim bi İDO durağında GBT yapıyorlar. Emniyet tüm memurları sokağa saldı zaten kimse görevini yapamıyor. Ben içlerinden birisi olarak söyleyeyim burada açık açık.
mikelazi
25-04-2017, 16:52
23 nisanda motorum çalındı
24 nisanda bulundu
inş.en kısa zamanda aracınız bulunur.gerçekten çok zor süreçler.Allah yardımcınız olsun.
Guzelim aracın çalınmasına ayrı, tecrübeli arkadaşların yorumları için ayrı üzüldüm. Tuhaf gerçekten plaka farkli olsa bile trafik hic mi anlamiyor sanki arabadan kirmizi modifiyeli leon diye anons gecseler o kadar devriye var anında bulunmasi lazim benim araci bile yine mi sen diye ceviriyorlardi. Tanirlar diye düşünüyorum. Tabii asıl mesele anons cektirebilmek ise vay halimize... Umarim bulunur...
Aliburakb
25-04-2017, 17:03
geçmiş olsun var mı bi gelişme? en yakında zmanda bulunur inşALLAH :(
Sti_Ozan
25-04-2017, 22:07
Size gelen son bilgiden sonra gozum iki kat daha acik,pendikte gordugum an once polisi arar sonrada hemen size yazarim.
canozgur106
25-04-2017, 22:16
Allah yardımcısı olsun..
yukcell88
26-04-2017, 09:36
İlginize ve desteğinize araç sahibi arkadaşım adına çok teşekkür ederim abiler kardeşler. Halihazırda bir gelişme yok, aramaya ve emniyetten haber beklemeye devam ediyoruz.
Öncelikle geçmiş olsun hocam, daha önce gözüm gibi baktığım motorum avm girişinin önünden çalındı. Gece gündüz uyku demeden gelen her bilgiyle hareket edip manyak olmuştum. İnşallah kaza bela olmadan aracınız bulunur..
Ancak her ne olursa olsun lütfen soğuk kanlı olun, vardır bunda da bir hayır..
Çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede bulunur
Araçla hırsızlık yapıp büyük ihtimalle bir kenarda köşede bırakırlar 2-3 güne. İçinizi ferah tutun.
Guzelim aracın çalınmasına ayrı, tecrübeli arkadaşların yorumları için ayrı üzüldüm. Tuhaf gerçekten plaka farkli olsa bile trafik hic mi anlamiyor sanki arabadan kirmizi modifiyeli leon diye anons gecseler o kadar devriye var anında bulunmasi lazim benim araci bile yine mi sen diye ceviriyorlardi. Tanirlar diye düşünüyorum. Tabii asıl mesele anons cektirebilmek ise vay halimize... Umarim bulunur...
Hocam burası İst. Bildiğin orta büyüklükteki bir Avrupa ülkesi kadar biryer. Adamlar da bilinçli hırsızlar zaten, bilirler kimin nerede devriye attığını veya soteye yattığını. Ben bile sicili temiz bir insan olarak polisler nereye pusu kuruyorlar biliyorum kendi muhitim ve çevresinde.
i-vtec07
26-04-2017, 12:40
Kansızlar türedi gene nolucak bi gün yatıp cıkarlarsa azalırmı azalmaz :(
Geçmis olsun inş bulunur .
Yiğit G.
26-04-2017, 13:29
Geçmiş olsun aracın kaskosu yokmuydu ? Panik yapmaya uğraşmaya değmez 30 gün bekleme süresi var bitince çatır çatır alırsın paranı.
Kasko varsa sıkıntı yok yoksada elbet bulunur çok büyük geçmiş olsun
individual
29-04-2017, 12:32
Arkadaşlar araç Bağcılar'da bir ara sokakta araç sahibi onur kardeşimizin kayınpederi tarafından bulunmuş. Sokak sakinleri 3-4 gündür aracın orada yattığını söylemişler. Arka plakayı sökmüş, ön plakayı ise siyah bant ile kamufle etmişler.. Aracın içi ve dışı düzgün ama baskı balatayı komple tüketmişler. Artık durum servis-kasko grubunda...
İlginize ve desteğinize çok teşekkür ederiz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170429/1e39544be3bf83f61e2616323813b817.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170429/aa5f20f488a9a120d2f84f1738cfff7e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170429/a7df627b580b83d19b4177fbad9ceb82.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seatclubturkey sitesinden alintidir arkadaslar
Bulunmasına çok sevindim , inşallah kaçıranların makatlarına baskı balata monte edilir.Bu tarz adamların ,tecavüzcülerin farklı işkence yollarına başvurularak cezalandırılmasını çok arzuluyorum. İnşallah adalet bir gün yerini bulur .
uluckaban
29-04-2017, 13:02
Hadi geçmiş olsun çok sevindim kansızların amaç ne acaba? 1-2 sıkıp keyfini alıp bıraktılar heralde şaka gibi
BirkanYazici
29-04-2017, 14:36
Çok geçmiş olsun bulunmasına sevindim. Dünde benim aracın ayna camını çalmış şerefsizin bir tanesi
Burak K.
29-04-2017, 15:07
Çok geçmiş olsun. Siz yine de emniyete bi sordurun,araba adına bu hırsızlık olayı dışında herhangi bi arama emri,yakalanma ya da şikayet var mı diye. Bi şikayet falan olduysa yarın öbür gün size patlar mevzu,yok yere sıkıntı yaşamayın.
by serçe
29-04-2017, 15:36
çok geçmiş olsun aracın bulunmasıda maddi hasarın minimum olmasıda sevindirici, allah beterinden saklasın
Çok geçmiş olsun.Memlekette ne kadar or...çocuğu var.Buna şükür..
Tayfun.O
29-04-2017, 15:59
Çok şükür bulunmuş. Plakayı herifler orj gibi gizlemiş ilk baktığımda anlamadım
Sti_Ozan
30-04-2017, 14:14
Cok cok gecmis olsun,umarim bidaha boyle can sıkıcı bi olay yasamazsiniz.
Kansız şerefsizler, ön plakayı sökememişler belli. Bi de sunroof falan açık resmen alem yapmak için çalmışlar. Yakalansalar ne olacak sanki,ceza mı alacaklar güldürmeyin.
Araç sahibine büyük geçmiş olsun,inşallah bir daha böyle bir talihsizlik yaşamaz.
alperaslann
01-05-2017, 17:45
Çok büyük geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir olay yaşamazsınız.