PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni Honda NSX - Intercity istanbul Park

Buğra A.
22-05-2017, 19:07
Honda Türkiye'nin davetiyle yeni NSX'i kullanmak için soluğu Intercity İstanbul Park'ta aldım!

https://www.youtube.com/watch?v=fPERkm5y370

Link : Honda NSX 'Lansman Daveti' Intercity İstanbul Park | gunLuk kafası .#7 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=fPERkm5y370)

lethaldoze
23-05-2017, 13:18
Yine güzel bir video olmuş. Nsx harika gözüküyor, keşke sesi canlı dinleyebilseydik. Videoda yeterli gelmiyor.

Berkan
23-05-2017, 13:24
Doğan Kabak'ta seyrederken fiyatı yaklaşık 2milyon diyince titreme geldi bana. sen hayırdır honda diyesi geliyor insanın varsın az gitsin yarı parasına canavar gibi i8 var :)

STP
23-05-2017, 13:55
Doğan Kabak'ta seyrederken fiyatı yaklaşık 2milyon diyince titreme geldi bana. sen hayırdır honda diyesi geliyor insanın varsın az gitsin yarı parasına canavar gibi i8 var :)
i 8 nereeeeeeeeee bu nere sende yaw

kalipson
23-05-2017, 14:05
O fiyatla ölü doğmuş bi araç bence.
Çekim güzel, ben beğendim :)

Berkan
23-05-2017, 14:11
Bende tam nerden kaldın diyodum STP :D

Bencede öyle farklı aynı demiyorum zaten.

Markasal bakarsak biri premium digeri değil motorsal bakarsak biri 1.5 digeri 3.5 zaten, fiyatsal bakarsak yaklaşık 2 trilyon diğeri yaklaşık 900milyar.

Üstüne kalan kabaca 1 teklikle ek dan fk'ya typerın renk renk filosunu kurar üstüne hepsini 3456432456754 hp yaparsın:D veya hiç birini yapmayıp bir ss almakta etkili bir çözüm :D

TolgaUs
23-05-2017, 14:11
600 kağıda i8 alır şekil şukul gezerim. 1.4m tl ilede arsa alırım :D Şaka gibi fiyatlar. Sanki lambo alıyoruz 2m ne la :S

i-vtec07
23-05-2017, 17:44
30 a güvenlik paketli ies alır üste kalan 1.9 milyon 970 bin lirayıda çatır çatır yerim iesi de seneye 35 e okuturum onuda yerim .

Şaka bi yana Buğra A. abi sls amg den falan daha mı keyifli bu makina ? Nerdeyse iki katı fiyatı çok fazla sanki rakam, alan olurmu pek sanmıyorum :) keyifli video elinize saglik bu arada .

Emre İlbi
23-05-2017, 20:35
Madem fiyat konuşuyoruz, 1.7 milyonluk etiketiyle AMG GTR varken, NSX'in yüzüne bakmam şahsen :)

AMG GTR opsiyonlarla 2 milyonu bulur herhalde

https://images.follownews.com/2463/2463792/official-2017-mercedesamg-gtr_1.jpg

https://images.cdn.autocar.co.uk/sites/autocar.co.uk/files/styles/gallery_slide/public/images/car-reviews/first-drives/legacy/amg-gtr-web-2294.jpg?itok=w-nKdIYW

220T
23-05-2017, 20:43
Konuşulan paralar bu dünyadan mı? :D

Eworen
23-05-2017, 20:48
2 milyon mu :)
O fiyata sabaha kadar dusunsek aklimiza nsx almak gelmez
Ayni fiiyata lambo ferrari var diger tarafta Honda haha yok artik :)
Bu arada video icin eline saglik cok guzel olmus biz fiyata daldik gittik.

997TT
23-05-2017, 21:04
AMG GTR yada 991 Turbo karsısında NSX nedır?
Sacma sapan marka savunuculugu yapmaya gerek yok.
Hos bu OTV ıle zaten ulasılmaz yerlere cıktı bu ısler.
1800kılo super spor arac mı olur?
Zaten pıst de yapabıldıklerı ve test edıtorlerının notları ortada...

Grimlord
23-05-2017, 21:22
O fiyata ne alternatifler var, say say bitmez. Araç hoş ama kesinlikle parasının aracı değil bence, hele ülkemizde hiç değil :D
"100 bine golf mu olur" diyip kızarken 2 milyona honda geldi. Yakında 8 milyona dacia duster göreceğiz heralde.

dachosen
23-05-2017, 21:27
2 milyon mu :)
O fiyata sabaha kadar dusunsek aklimiza nsx almak gelmez
Ayni fiiyata lambo ferrari var diger tarafta Honda haha yok artik : )

STP
https://thumbs.gfycat.com/MadeupSnappyHarborseal-size_restricted.gif

turbo&quattro
23-05-2017, 21:37
O fiyata ne alternatifler var, say say bitmez. Araç hoş ama kesinlikle parasının aracı değil bence, hele ülkemizde hiç değil :D
"100 bine golf mu olur" diyip kızarken 2 milyona honda geldi. Yakında 8 milyona dacia duster göreceğiz heralde.

Linc calismalari loading.......

:D

hddsheriff
23-05-2017, 21:47
Sıkıntı yapmayın yahu epi topu 3 tane gelicek 1 tanesini satmayıp road Show aracı yapacaklarmış.

Faruk_Vtec
23-05-2017, 22:42
1.250 ye bunu alırdım gerı kalan 750bın tl'yı bankaya koyar aylık 7500tl gelır ıle araca bedavaya bınerdım...

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2016-nissan-gt-r-nismo-3.8l-600-hp-tr-tek-296142056/detay)

olivera7
23-05-2017, 22:50
Heralde 2 m tl yi avunucak kadar fanatiklik yoktur diye dusunuyorum

MK8800
23-05-2017, 22:51
2 milyona araba alicaksin , anahtar masaydayken garson gelip abi pısık maymun götü pembesi sivik sizinse polis çekiyor bi bak istersen dicek .).)),),)))))

onurc
23-05-2017, 23:14
Video güzel olmuş, keyifliydi.

Yalnız yalan yok ben arabanın abartıldığı kadar albenisi olduğunu düşünmüyorum. Sesi süper diyolarda v6 ses ne kadar alışılagelmişin dışında olabilir canlı dinlemek lazım.o paralara zaten evlilik yapar ev alır araba alırım desek sma olmaz heralde :D

scorpion
23-05-2017, 23:54
fiyat bence de çok ama şu varken bu alınır mı mantığıda yanlış bence. O NSX i alanın muhtemelen ferrarisi lambosu falanda vardır. Bunu alacak adamın mekanda masaya anahtarı koyup şekil yapma gibi bir hevesi ya da marka takıntısı olacağınıda sanmıyorum şahsen :)

Ben alırmıydım bilmiyorum evet o kadar zengin olsam çılgın bir garajım olsa NSX'i de alır o garaja koyardım heralde. Zaten iki tane araba varsa birileri alır diye tahmin ediyorum.

şimdi merak edip baktım amerika sitesine NSX 157 bin dolardan 911 turbo 161 bin dolardan başlıyomuş yani fiyatları hemen hemen aynı 911 turbo ile. TR'de 911 turbo ne kadar doğuşta bilmiyorum bilsem ona göre bi kıyas yapardık belki.

Onurkk06
24-05-2017, 01:30
Bu nasıl fiyat ya acaba hondaa Türkiye nin başındakiler bu enayiler bmw 3 4 serisine 300 bin golflere 120 bin bizim 2000 güvenlik paketli ieslere 30 veriyorlarsa nsx 2 milyon eder mantığıyla mı yaklaştılar naaptılar:D
Araç sahipleri alınmasın bu arada örnek verdim

997TT
24-05-2017, 01:58
Honda tr nin yapicagi fazka birsey yok,baz fiyat pahali.
Nsx eminim 6-7 adet saticak. Merak eden zengin cok. Para onemsiz...
Ama icinde bir cok civic rs ayrintisi olmamis...
Zaten avrupa da bile cok pahali buluyorlar,satmiyor.

997TT
24-05-2017, 09:10
Bu sabah MP44'u ızledıkten sonra baska sey keyıf vermıyor....

16EC813
24-05-2017, 10:40
zevkin bedeli ve hesabı yapılmaz,bununla ilgili biçok örnek verebilirim size eglence hayatı misal ,hovardalık misal bu böle uzar gider :D
farklı ve tarz

16EC813
24-05-2017, 10:42
çünkü o bir ferrari killır

rahmitanir
24-05-2017, 10:48
Nsx alacak adamın garajında zaten lambo da ferrari de vardır. Hiç bir nsx alıcısı, "ferrari 488 mi, yoksa honda nsx mi alsam" diye düşünmez, ikisini de alır.

_muhaRRem
24-05-2017, 10:50
Bu NSX alacak kişiler zaten forum falan okumuyor bundan 1 adet istiyorum diyor ve çekiciyle evinin önüne iniyor. Öyle çok görebileceğimiz insanlardan değiller.

ahmetbaha-drs
24-05-2017, 10:55
Acura-Honda NSX her zaman pahalıydı zaten ilk çıkan kasalarıda,makyajlılarıda hep çok yüksek fiyatlarda satıldı(2.el dahil) Bunun fiyatı TR'şartlarında tl'ye çevirirsek tabi ki çok yüksek ama dolar ve ya euro kazanan bir iş adamına-futbolcuya vs çokta koyacak bir rakam değil. Nismo GTR gibi seçenekler varken tabi bende düşünmem bunu o da ayrı :D

Quantum
24-05-2017, 11:24
Nasıl bir milletiz biz yahu.. Anında hesap kitap, fiyat performans oranları havada uçuşuyor.. Parasızlık yaptırıyor bunları hep işte.. :)

Fiyatı pahalı, onu almam şunu alırım vs diyorsunuz da.. Kimse yorum yap demiyor ki size..
Parasının hesabını yapanlar için, aracın fiyatına "pahalı" diyenler için değil , senin benim için değil bu arabalar..
Bu arabayı satın alanlar bırak pazarlık etmeyi, arabayı kaç paraya aldığını bile bilmezler. Kendi parasının hesabını bilmiyor arabanın fiyatını mı bilecek..
Honda ile kendi bile konuşmazlar, yardımcıları vardır, ona söylerler, araba ertesi gün ya da mümkün olan ennn kısa zamanda kapının önüne iner.. Money Talk!.. Size noluyor :)

Honda nın da bu arabayla bir pastadan bir pay kapma beklentisi de yok ayrıca.. Honda'nın prestij için, konuşulsun diye çıkardığı bir model..
Toyota'nın LFA'sı gibi,
Aston Martin'in Vulcan'ı gibi..

O yüzden heyecan yapmayın..
Golf e zam gelmiş mi, VTI ların fiyatları niye öyle olmuş, (hadi çıtayı biraz yükseltelim ) S2000 fiyatları niye uçtu, onları konuşalım.. Nefes o kadar çünkü..

STP
24-05-2017, 11:55
Nasıl bir milletiz biz yahu.. Anında hesap kitap, fiyat performans oranları havada uçuşuyor.. Parasızlık yaptırıyor bunları hep işte.. :)

Fiyatı pahalı, onu almam şunu alırım vs diyorsunuz da.. Kimse yorum yap demiyor ki size..
Parasının hesabını yapanlar için, aracın fiyatına "pahalı" diyenler için değil , senin benim için değil bu arabalar..
Bu arabayı satın alanlar bırak pazarlık etmeyi, arabayı kaç paraya aldığını bile bilmezler. Kendi parasının hesabını bilmiyor arabanın fiyatını mı bilecek..
Honda ile kendi bile konuşmazlar, yardımcıları vardır, ona söylerler, araba ertesi gün ya da mümkün olan ennn kısa zamanda kapının önüne iner.. Money Talk!.. Size noluyor :)

Honda nın da bu arabayla bir pastadan bir pay kapma beklentisi de yok ayrıca.. Honda'nın prestij için, konuşulsun diye çıkardığı bir model..
Toyota'nın LFA'sı gibi,

Golf e zam gelmiş mi, VTI ların fiyatları niye öyle olmuş, (hadi çıtayı biraz yükseltelim ) S2000 fiyatları niye uçtu, onları konuşalım.. Nefes o kadar çünkü..

nokta.....

PiscocuK
24-05-2017, 11:58
Buğra senin video yalan oldu :D tek gerçek fiyat :D

2 milyona güzel bir garaj kurulur sanırım içi dolu şekilde mülk dahil :D renk renk desen desen

16EC813
24-05-2017, 12:00

Toyota'nın LFA'sı gibi,

bide şunu ekleyebiliriz ,zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış :D

STP
24-05-2017, 12:01
Kocası 70 karatlık yuzuk aldı - Haber3 (https://www.haber3.com/foto-galeri/magazin/kocasi-70-karatlik-yuzuk-aldi-galeri-4623878)

2 mılyon nsx e vermıs cokmu ?

PiscocuK
24-05-2017, 12:03
parasının hesabını bilmeyen adam HONDA almaz.Hatta HONDA nın ne olduğunu bilmez

16EC813
24-05-2017, 12:04
Kocası 70 karatlık yuzuk aldı - Haber3 (https://www.haber3.com/foto-galeri/magazin/kocasi-70-karatlik-yuzuk-aldi-galeri-4623878)

2 mılyon nsx e vermıs cokmu ?

ama değer :D bunların kerrat cetvelinden haberi yok :D

STP
24-05-2017, 12:07
alır da bılır de merak etme sen :)

Quantum
24-05-2017, 12:09
parasının hesabını bilmeyen adam HONDA almaz.Hatta HONDA nın ne olduğunu bilmez

Honda almıyor.. NSX alıyor.. Küçük bir ayrıntı bu..
Ne almaz biliyor musun..
EVO 10 almaz mesela..
ya da Type R da almaz..
R8 de almaz hatta..
piyasada çok olacağını bildiği için ferrarinin 458 lerini falan da almamışlardır bunlar eminim.. O adamlar gider LaFerrari alır..
NSX klasiktir.. Veyron ile NSX i yanyana koy, düşünmez NSX i alır.. Dikkat et Honda demiyorum.. NSX..

alp1903
24-05-2017, 12:15
Honda bu araçlar gelecegin teknolojisini satıyo kesinlikle. Marka olarak bakmıyorum ben olaya. Motor çalışma prensibi çok farklı önde cift elektrik motoru arkada farklı bir motor. Enterasan bi yola gidiyo otomobil sektörü :)

Ha 2m para ile NSX düşünmem tabiki ama çok özel bi araç oldugu kesin. Birde daha çok carbon parça isterdim bu araçta ön gögüs kısmında.

PiscocuK
24-05-2017, 12:19
Honda almıyor.. NSX alıyor.. Küçük bir ayrıntı bu..
Ne almaz biliyor musun..
EVO 10 almaz mesela..
ya da Type R da almaz..
R8 de almaz hatta..
piyasada çok olacağını bildiği için ferrarinin 458 lerini falan da almamışlardır bunlar eminim.. O adamlar gider LaFerrari alır..
NSX klasiktir.. Veyron ile NSX i yanyana koy, düşünmez NSX i alır.. Dikkat et Honda demiyorum.. NSX..

Sonuç hondamı?Ben sonuca bakıyorum ve honda çıkıyor typer civic yada başka birşey olması değiştirmiyor
burada nsxi öldürmüyorum tamamen kolleksiyonluk bir araba ama honda

STP
24-05-2017, 12:23
Sonuç hondamı?Ben sonuca bakıyorum ve honda çıkıyor typer civic yada başka birşey olması değiştirmiyor
burada nsxi öldürmüyorum tamamen kolleksiyonluk bir araba ama honda

vay arkadas resmen gomdun hondayı. sonucta honda dedıgın marka dunyada bır cok ılklerı gerceklestıren teknolokı ureten buyuk marka.sadece otomobıl olarak bakıyosun ama otomobılde de bos bı marka degılkı. aslın pecocuya normal su yazdıkların :D

aposport
24-05-2017, 12:25
Bir tanesini AGAOGLU birisini de HABAŞ ın sahibi aldımı tamam işte. 3. de Road Show car.

PiscocuK
24-05-2017, 12:25
vay arkadas resmen gomdun hondayı. sonucta honda dedıgın marka dunyada bır cok ılklerı gerceklestıren teknolokı ureten buyuk marka.sadece otomobıl olarak bakıyosun ama otomobılde de bos bı marka degılkı. aslın pecocuya normal su yazdıkların :D

gömmedim bro işin sonuna bakıyorsun honda :D onu anlatmaya çalışıyorum bende hondaya biniyorum nedir yani..benim gibi klas parasının hesabını bilmeyen biri hondaya biniyoru olacak işdeğil :D

STP
24-05-2017, 12:26
gömmedim bro işin sonuna bakıyorsun honda :D onu anlatmaya çalışıyorum bende hondaya biniyorum nedir yani..benim gibi klas parasının hesabını bilmeyen biri hondaya biniyoru olacak işdeğil :D

sat lan o typerı :D

997TT
24-05-2017, 12:27
Eger yeni cikmis birseyi alicaksa marka onemli degil. Zaten kolleksiyonu varsa yine onemli degil. Emin olun paranin hesabini herkes bilir. Forumlara girenleride cok,illa burasi degil. 6speed yada ferrarichat vs vs de kimler kimler var...
Arac basarisiz ama yeni basladigi bir teknoloji,eminim ilerliyecektir. Icinde bazi parcalar ve ekran dahil civic...
Kilosu cokk agir,spor arac icin buyuk handikap. Ama zaman icerisinde gelisecektir...
Ayrica evo X yada baska marka,emin olun almistir. Her aracin yeri ayri... ama koleksiyonerlerin mantigi hepsinde farkli.

Yigit-Y
24-05-2017, 12:29
honda sever olarak ne olursa olsun bir honda asla 2 milyon etmez veren kişininde akli dengesi yoktur

nsx edece max para 500.000 tl dir.

2 milyonu buna vereni honda türkiye ceo su yapsınlar.

özel arabaymış falan filan seri numarası varmış abi 2.000.000 TL ya bitmeyecek param olsa almam yinede

beynim intihar eder verirsem .

:D:D

997TT
24-05-2017, 12:39
Olaya euro olarak bakin,tl cok degersiz oldugu icin rakamlar sacmaliyor...
zaten yurtdisi fiyati pahali,uzerine otv ve kur eklenince sapik fiyatlar cikiyor.
Bu aracin 911turbo ile ayni diyat degil,carrera yada amg gt ile ayni fiyat olmasi gerekirdi.
Ama tr de 2 adet degil 6-7 adet satar.

Quantum
24-05-2017, 12:50

ya tamam Honda ama kült klasik diye bir şey duymadın mı hayatında? :)

Elanor mesela.. Sen o arabaya da "Eee? işin sonunda fort değil mi" mi diyorsun?
Dağlar kurdun yollar fortun.. hesabı :D

Elanor'a da toplasan çıkarsan sonuçta fort diyorsan bişey demiyorum artık :D

O da ford değil mesela bence.. O araba, Elanor.. Benim düşüncemdir tabi bunlar :)
ya da Messi ye sadece Barcelonalı bir futbolcu olarak bakamayacağım gibi aynı.. O Messi..

Nameless34
24-05-2017, 12:50
Ne varsa 90 larda var eskisine göre yenisini beğenemedim, ha güzel araç ama şundaki ruh şundaki albeninin bir tık üstü Ferrari F40 ona da boyumuz yetmiyor
Used Honda Nsx 3.0, , Germany, 201 kw (273 HP), Red, Coupe, Petrol, Manual - OOYYO (http://www.ooyyo.com/germany/c=CDA31D7114D2854F111BFE6FBA36355BCCA11D6617F286/-1268123032027235758.html/#default)

Quantum
24-05-2017, 12:52
Olaya euro olarak bakin,tl cok degersiz oldugu icin rakamlar sacmaliyor...
zaten yurtdisi fiyati pahali,uzerine otv ve kur eklenince sapik fiyatlar cikiyor.
Bu aracin 911turbo ile ayni diyat degil,carrera yada amg gt ile ayni fiyat olmasi gerekirdi.
Ama tr de 2 adet degil 6-7 adet satar.

Eski NSX ler yurtdışında da çok para ama..
Türkiyeye göre kıyas değil, oradaki kendi klasmanındaki otomobillerin fiyatlarına göre..

997TT
24-05-2017, 13:50
Eski nsx ama... Az oldugu icin. Bu suan guncel,limitli degil,siparis et ve al...
Rakipleri belli...
Avrupa'da da fiyatlari turbo S ile ayni. 488'den az ucuz...
Yani kazanma sansi yok.

Quantum
24-05-2017, 14:04
Eski nsx ama... Az oldugu icin. Bu suan guncel,limitli degil,siparis et ve al...
Rakipleri belli...
Avrupa'da da fiyatlari turbo S ile ayni. 488'den az ucuz...
Yani kazanma sansi yok.

Adet olarak evet onlar kadar satılmayacaktır ama bu da NSX e avantaj sağlayacaktır bence..
Ne kadar az, o kadar değerli..
Hele ki 2 yıl sonra üretimi bir anda dururursa Honda, o zaman Türkiyedeki S2000 etkisini, NSX dünyada yapar.. Kıymet artar iyice..
O modelin öyle bir efsane marka algısı var ki, onu öyle kolay kolay söndüremezler..

Serhat Y.
24-05-2017, 14:16
Adet olarak evet onlar kadar satılmayacaktır ama bu da NSX e avantaj sağlayacaktır bence..
Ne kadar az, o kadar değerli..
Hele ki 2 yıl sonra üretimi bir anda dururursa Honda, o zaman Türkiyedeki S2000 etkisini, NSX dünyada yapar.. Kıymet artar iyice..
O modelin öyle bir efsane marka algısı var ki, onu öyle kolay kolay söndüremezler..

yanlış düşünüyosun eger ki iki sene sonra bu araç uretimden kalksın esas ozmn yıkım olur bu model nsx e. çok üretilip çok satmalı ki efsane olsun. servis alınamayan yedek parça bulunamayan efsaneyi kim ne yapsın.
aracın fiyatı bariz pahalı ne teknoloji olursa olsun, sonuçta rakiplerin belli ve rekabet etmek istiyorsan bir japon markası olarak avrupalı rakiplerinin fiyatının bir tık altına girmen lazım bakınız gtr. yeni nsx in ingiltere satış fiyatı mclaren 720s sanırım oda yeni çıktı onunla aynı. şimdi bi durup düşünür insan dimi :)

STP
24-05-2017, 14:28
yanlış düşünüyosun eger ki iki sene sonra bu araç uretimden kalksın esas ozmn yıkım olur bu model nsx e. çok üretilip çok satmalı ki efsane olsun. servis alınamayan yedek parça bulunamayan efsaneyi kim ne yapsın.
aracın fiyatı bariz pahalı ne teknoloji olursa olsun, sonuçta rakiplerin belli ve rekabet etmek istiyorsan bir japon markası olarak avrupalı rakiplerinin fiyatının bir tık altına girmen lazım bakınız gtr. yeni nsx in ingiltere satış fiyatı mclaren 720s sanırım oda yeni çıktı onunla aynı. şimdi bi durup düşünür insan dimi :)

cok konusmada gel saplıyım sana yakısıklı :D

Serhat Y.
24-05-2017, 14:58
cok konusmada gel saplıyım sana yakısıklı :D

haha lan hani denemiyodun roll yapmıyodun, bozdunmu yeminini :)

Quantum
24-05-2017, 15:04

Ben durup düşünüyorum da senin düşünmediğin çok belli.
Ekonomi yasalarını yeniden yazdır sen madem o kadar biliyorsun?

Aston martin vulcan neden 24 tane yapılacak sadece..
Bugatti firması Veyron modelinden neden 450 tane üretti ve üretimi durdurdu?
Ferrari firması LaFerrari markasından neden 499 tane üretti ve artık üretmiyor.

Canları öyle istiyor diye, Uyuzluk olsun diye mi :)

Durup bi düşünmek gerek haklısın. Ara sıra sen de düşün, kendine soru sor ama azıcık araştır da. İnternet gibi bir şey var elinizin altında.

STP
24-05-2017, 15:06
haha lan hani denemiyodun roll yapmıyodun, bozdunmu yeminini :)

arabayı baskası kullancak :D

Serhat Y.
24-05-2017, 15:47
Ben durup düşünüyorum da senin düşünmediğin çok belli.
Ekonomi yasalarını yeniden yazdır sen madem o kadar biliyorsun?

Aston martin vulcan neden 24 tane yapılacak sadece..
Bugatti firması Veyron modelinden neden 450 tane üretti ve üretimi durdurdu?
Ferrari firması LaFerrari markasından neden 499 tane üretti ve artık üretmiyor.

Canları öyle istiyor diye, Uyuzluk olsun diye mi :)

Durup bi düşünmek gerek haklısın. Ara sıra sen de düşün, kendine soru sor ama azıcık araştır da. İnternet gibi bir şey var elinizin altında.

2 yıl sonra üretimi bir anda durursa yazıyorsun sonra limitli üretim araçları aynı kefeye koyuyorsun ne kullanıyon sen allasen azcık yazdığını anla hadi okuduğunu anlamıyorsun nası bi kafa var sende anlamış değilim. adamlar daha başında kota koymuşlar bu kadar üreticez demişler, sen nsx için bu şekilde mi bir yorumda bulundun?

997TT
24-05-2017, 15:51
Yahu lımıted uretılıcek dıye çıkan orneklerı ver me ama,yanlıs yapıyorsun...
Yanı bu araç sadece 499 adet uretılıcek dıye çıksaydı,1 hafta surmezdı bıtmesı.
2 sene ıcınde ansızın uretımı kesılırse,anla kı bır sorun var.Ya tutulmadı yada sureklı problem yarattı demek.
Ayrıca efsane algısı lımıted serı ıle olur. Bak LFA cok basarısız ama pahalı,neden?Lımıted cıktı dıye.
Fakan ornek verdıgın LaF,Vulcan vs klasman cok yanlış.
NSX,GTR sınıfında bır araç. SS olma cabası var ama bu sınıfta kılometre tasları var.
Fıyatı 720S cıvarında degıl, 991turboS cıvarında.
Ayrıca fıyatı gectım,başarısızda bır araç.1800+kılo pıstte ne basarısı elde edebılır kı zaten...

997TT
24-05-2017, 15:54
Ayrıca lımıted araçları alanların cogu yatırım ıcın alıyor,marka sevdası ıcın degıl.
Ama 2 sene sonra ansızın kesılırse,bu uretım ıcın sıkıntı demek.Ha bak uzun vade de dedıgın doğru ama en az 5-7 yıl fıyatları yerlerde surunur... Avrupa pıyasası cok secıcıdır bu hususlarda.
Edıt neden yok?

cabrioleter
24-05-2017, 16:01
i8 şu araçtan daha özel ve ezici bir şekilde güzel..

M_PROJECT
24-05-2017, 16:03
su limited olayini yanlis anlayanlar bu videoyu izleyebilirler

Ferrari 599 GTO // Carl Hartley - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=IyHOSXQBUbM)

deeperblack
24-05-2017, 17:35
Onu bun bilmemde şu arabanın tanıtımana harcadıkları bütçeyi bugüne kadar hiçbir aracına harcamadı Honda...

typh10
24-05-2017, 17:42
Almayi dusunuyordum gercekten - hatta tasarimi cizen hanimefendi ile ringde konusma sansim olmustu - amma velakin 193 bin eurodan baslayan fiyati burasi icin bile asiri oahali :(

stlegal
25-05-2017, 06:39
Bu hondanın götünü kaldıran bizleriz 35 e ies satılıyor bence fiyat makul :))

turbo&quattro
25-05-2017, 07:10
Bu hondanın götünü kaldıran bizleriz 35 e ies satılıyor bence fiyat makul :))

Guvenlik paketliyse !! Bi 5 daha ekle :D

997TT
25-05-2017, 09:24
Turkıye fıyatında sorun yok,ekstra kar yada fıyat koymamıslar....
Otv mız sagolsun....

bason
25-05-2017, 09:28
Turkıye fıyatında sorun yok,ekstra kar yada fıyat koymamıslar....
Otv mız sagolsun....

Selam abi. Bu hybrid araçlarda ki vergilendirme nasıl oluyor? Benzer motor hacmine sahip araçların fiyatları ile de ciddi uçurum yok mu? Bu aracın fiyat bandının 600-700 civarı olması gerekmez mi?

997TT
25-05-2017, 10:43
Malesef o yasayıda adamına goreye uydurdular....

oztk24
30-05-2017, 23:34
eski nsx,mclaren f1 in üretilme sebebiydi,yeni kasası eski kasanın ünü'nü artıracak bence. atmosferik 4.0 litre,litre başına 130-150 hp veren bir makineyle gelse,amerikada ciddi satardı diye düşünüyorum,eski kasası bu kadar mekanik,sürüş zevki odaklıyken,bu kadar köklü bir değişim yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.

gokayy
31-05-2017, 19:59
Canından çok hondayı savunmak.. Honda fanboyluğu cidden çok komik.

Buğra A.
02-06-2017, 13:53
Yine güzel bir video olmuş. Nsx harika gözüküyor, keşke sesi canlı dinleyebilseydik. Videoda yeterli gelmiyor.

teşekkür ederim. sesi güzel ama öyle inanılmaz değil =)

Çekim güzel, ben beğendim :)

teşekkür ederim.

Şaka bi yana Buğra A. abi sls amg den falan daha mı keyifli bu makina ? Nerdeyse iki katı fiyatı çok fazla sanki rakam, alan olurmu pek sanmıyorum :) keyifli video elinize saglik bu arada .

teşekkür ederim. bence daha çok keyifliydi.

Sıkıntı yapmayın yahu epi topu 3 tane gelicek 1 tanesini satmayıp road Show aracı yapacaklarmış.

4 tane satılmış :) Acun Ilıcalı ve Vural Ak almış. diğer 2 tane müşterisi gizleniyor.

Buğra A.
02-06-2017, 13:56
Video güzel olmuş, keyifliydi.

teşekkür ederim.

fiyat bence de çok ama şu varken bu alınır mı mantığıda yanlış bence. O NSX i alanın muhtemelen ferrarisi lambosu falanda vardır. Bunu alacak adamın mekanda masaya anahtarı koyup şekil yapma gibi bir hevesi ya da marka takıntısı olacağınıda sanmıyorum şahsen :)
Ben alırmıydım bilmiyorum evet o kadar zengin olsam çılgın bir garajım olsa NSX'i de alır o garaja koyardım heralde. Zaten iki tane araba varsa birileri alır diye tahmin ediyorum.
şimdi merak edip baktım amerika sitesine NSX 157 bin dolardan 911 turbo 161 bin dolardan başlıyomuş yani fiyatları hemen hemen aynı 911 turbo ile. TR'de 911 turbo ne kadar doğuşta bilmiyorum bilsem ona göre bi kıyas yapardık belki.

Nsx alacak adamın garajında zaten lambo da ferrari de vardır. Hiç bir nsx alıcısı, "ferrari 488 mi, yoksa honda nsx mi alsam" diye düşünmez, ikisini de alır.

yahu ne güzel yazmışsınız :) ben 150.000 euroya hanımına çanta alanı ve 1 milyon liraya koluna saat takanları canlı olarak gördüğüm için çok önemsemedim fiyatını :)

Buğra senin video yalan oldu :D tek gerçek fiyat :D

:)

Buğra A.
02-06-2017, 13:59
savunduğum için değil ama kısa bir şey söylemek istiyorum; NSX bir hypercar statüsütünde. var olan teknolojisi de bir çok hyper ve supersport otomobili maalesef üzer. lansman boyunca otomobil ile ilgili çok şey duydum ve yakından inceleme fırsatı buldum. bu otomobilin Honda ile bir alakası yok :) Honda'nın da bu otomobili satma gibi bir iddiası yok.

cabrioleter
02-06-2017, 15:46
hypercar iddiası biraz fazla olmamış mı başkan?

laferrari
porsche 918
mclaren p1
bugatti chiron
pagani huayra
koenigsegg agera r..

yukarıda lig nba gibi =)

Buğra A.
02-06-2017, 16:43
hypercar iddiası biraz fazla olmamış mı başkan?

laferrari
porsche 918
mclaren p1
bugatti chiron
pagani huayra
koenigsegg agera r..

yukarıda lig nba gibi =)

Dünya literatürlerinde var olan otomotiv duayenleri hyper car olduğunu savunuyorlar. bu araç, GT-R gibi otomobillerle kıyaslanmayacak kadar ABİ görünümlü :)

ben fiyatına bakmam, param olmadığı için boşuna çenemi yormuyorum bu tarz otomobillerle. alınır mı, alınmaz mı, yakıt tüketimi nasıl, vergisi nedir vs... konular bu otomobillere göre konular değil. alan adam o bahsedilen konulara inanın bakmıyorlar :)

997TT
02-06-2017, 17:59
Bugra,gozum,hyper fazla olmus. 991TT cig cig yer bunu,488 in lafi bile olmaz :)

hddsheriff
02-06-2017, 20:04
teşekkür ederim. sesi güzel ama öyle inanılmaz değil =)

teşekkür ederim.

teşekkür ederim. bence daha çok keyifliydi.

4 tane satılmış :) Acun Ilıcalı ve Vural Ak almış. diğer 2 tane müşterisi gizleniyor.

Doğan Kabak ın nsx videosunun yalancısıyım valla :D

Emre İlbi
02-06-2017, 21:11
Buğra yanlış anlamada, bu araca teknolojik diye hypercar diyemeyiz,

şuan dünya üzerindeki en teknolojik araçlar Tesla'lardır sanırım,

oldukça hızlı ve güçlüler, ancak hiç kimse Tesla'lara SS, hypercar vs. diyemez,

Nsx'i bende çok beğendim, lakin ayaklarımız yere baslamalı

cabrioleter
02-06-2017, 23:17
Dünya literatürlerinde var olan otomotiv duayenleri hyper car olduğunu savunuyorlar. bu araç, GT-R gibi otomobillerle kıyaslanmayacak kadar ABİ görünümlü :)

ben fiyatına bakmam, param olmadığı için boşuna çenemi yormuyorum bu tarz otomobillerle. alınır mı, alınmaz mı, yakıt tüketimi nasıl, vergisi nedir vs... konular bu otomobillere göre konular değil. alan adam o bahsedilen konulara inanın bakmıyorlar :)

valla yurtdışı testlerde ben hiç üst sınıfla karşılaştırıldığını görmedim genelde gtr ile karşılaştırılıyor hatta bi çok süpersporda eziyor falan.
gt-r'ın nerdeyse 2 katı fiyatı var azıcık abi olsun ama pistte işi zor abiliğini gösteremez gibi..

parası olan alsın güle güle de kullansın ona lafımız yok ama gerçekten 2 milyonun karşılığı bu olmamalıydı =)
5 serisi 400.000 tl olmuş bu gidişle onları da konuşamayacağız zaten bu ülkede araba her geçen gün fersah fersah lüksleşiyor..

Buğra A.
10-06-2017, 01:41
Bugra,gozum,hyper fazla olmus. 991TT cig cig yer bunu,488 in lafi bile olmaz :)

abi, Chris Harris bir basın toplantısında bu konuyla ilgili bir demeç verdi. ben, şu araçtan iyi demiyorum. statüsünün hyper olduğunu savunuyorlar, onu belirtiyorum.

Buğra yanlış anlamada, bu araca teknolojik diye hypercar diyemeyiz,
şuan dünya üzerindeki en teknolojik araçlar Tesla'lardır sanırım,
oldukça hızlı ve güçlüler, ancak hiç kimse Tesla'lara SS, hypercar vs. diyemez,
Nsx'i bende çok beğendim, lakin ayaklarımız yere baslamalı

estafrullah, neden yanlış anlayayım ki :) burada herkes konuşuyor, tartışıyor. platformun amacı bu. bir kaç duayen ile konuştum Türkiye'de bu konuda iyi olan. kimisi 5 para etmez diyor, kimisi güzel diyor ama kimse teknolojisinden bahsetmiyor.