Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bitcoin ve Altcoin Hakk Bilgi paylaşımı...

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7

raptor
14-12-2017, 09:47
iota baya düşüşe geçti şuanda

Dün akşam 3.90ları gördü , 14 ündeki toplantıdan bişey çıkmamış.

bason
14-12-2017, 10:14
Ripple bende almadım ama alacağım. Akbank ile de anlaşmışlar. Banka sektöründen haliyle çok ilgi görüyor. Bence Ripple'ın asıl zamanı gelmedi.

Gko
14-12-2017, 10:31
Dedik ripple alın die.

4 gün önce almıştım ripple ben aldıktan sonra düştü ama inandım çıkçağına, saolsun margin trading ile 2.5 katı bi getiri sağladı..

bason
14-12-2017, 10:49
EOS hakkında ki düşünceleriniz nedir?

onurc98
14-12-2017, 12:18
Merhaba..
1.000 altı bütçe ile hangi coinlere ve hangi alım-satım sitelerine yönelmeliyim hangileri daha güvenilirdir? 1.000 lira altı ile girmek öğrenci için mantıklı olur mu? teşekürler..

Gko
14-12-2017, 12:50
Merhaba..
1.000 altı bütçe ile hangi coinlere ve hangi alım-satım sitelerine yönelmeliyim hangileri daha güvenilirdir? 1.000 lira altı ile girmek öğrenci için mantıklı olur mu? teşekürler..

bende yaklaşık 1000 lira başlamıştım kardeşim 10 100 deme gir en kötü mantıklarını anlamada yardımcı olur uğraşman.

Poloniex'te trading yapıyorum ben arayüzü vs. daha kullanışlı geliyor benim için.

onurc98
14-12-2017, 13:27
cex.io ya kayıt oldum şuan oldukça kulanışlı geldi kredi kartı ile ödeme olduğundan. Deneme olarak bitcoincash düşünüyorum sizce uygunmudur.

aliergun
14-12-2017, 13:54
yurtdışı sitelerde exchange alış-satışlar , margin arasındaki fark nedir?

Bitfinex için konuşmak gerekirse ikisininde alt menüleri aynı fakat yaptıkları iş farkı nedir?

Gko
14-12-2017, 14:03
yurtdışı sitelerde exchange alış-satışlar , margin arasındaki fark nedir?

Bitfinex için konuşmak gerekirse ikisininde alt menüleri aynı fakat yaptıkları iş farkı nedir?

poloniex için konuşmak gerekirse margin trading ile mevcut bakiyenin 2.5 katına kadar işlem yapabiliyorsun, peki nasıl ? dersen eğer, lending yapan kişilerden belirli faiz oranı ile kullandığın gün kadar faiz ödeyerek.

aliergun
14-12-2017, 14:14
poloniex için konuşmak gerekirse margin trading ile mevcut bakiyenin 2.5 katına kadar işlem yapabiliyorsun, peki nasıl ? dersen eğer, lending yapan kişilerden belirli faiz oranı ile kullandığın gün kadar faiz ödeyerek.

yani aslında olmayan bir parayla işlem yapılıp karda da zararda da komisyon ödeniyor. Zarar kısmıda mantıken eksi bakiyeye düşmeden sıfırlandığında iptal oluyordur.

Gko
14-12-2017, 14:19
yani aslında olmayan bir parayla işlem yapılıp karda da zararda da komisyon ödeniyor. Zarar kısmıda mantıken eksi bakiyeye düşmeden sıfırlandığında iptal oluyordur.

aldığınız coin belirli bir değerin altına düştüğünde otomatik olarak pozisyonunuz kapanıyor. Lend veren kişinin zarara uğramaması için.

Şu linkte çok güzel açıklamış arkadaş burdan bakabilirsiniz detaylı olarak.

Margin Trade Nedir? - Poloniex (https://bitcointalk.org/index.php?topic=1853830.0)

Octane
14-12-2017, 16:46
Dedik ripple alın diye => 2 :D

Gko
14-12-2017, 17:42
Dedik ripple alın diye => 2 :D

str'den de aynı atağı bekliyorum 3-4 gün içerisinde

marikan
14-12-2017, 18:36
iota dün 3.65'e kadar düştü, nakitteydim 3.7 gibi aldım.
Sabah 4.3'den sattım. Şu an ripple'dayım. Geç girdim biraz. 0.79'a satış emri verip çıktım.

marikan
14-12-2017, 18:42
*0.79'a satış emri verip bekliyorum.

bason
14-12-2017, 18:58
STR hangi coin? Çıkmadı listede... :)

Gko
14-12-2017, 19:17
STR hangi coin? Çıkmadı listede... :)

stellar kendileri

bason
14-12-2017, 19:41
XLM oluyor o zaman, ok. Bu ARK'ı araştırmaya başladım bugün farkına vardım güzel bir proje gibi...

Gko
14-12-2017, 20:00
XLM oluyor o zaman, ok. Bu ARK'ı araştırmaya başladım bugün farkına vardım güzel bir proje gibi...

hayır, STR=Stellar

bason
14-12-2017, 20:19
hayır, STR=Stellar

Stellar (XLM) price, charts, market cap, and other metrics | CoinMarketCap (https://coinmarketcap.com/currencies/stellar/)

BurakCengizhanoğlu
14-12-2017, 20:33
Ripple alınır mı ya geç mi kaldık ?

Gko
14-12-2017, 20:34
Stellar (XLM) price, charts, market cap, and other metrics | CoinMarketCap (https://coinmarketcap.com/currencies/stellar/)

poloniex'te str diye geçen ney acaba allah allah :/

onurc98
14-12-2017, 20:37
btctürk yada koinimsitelerinem kimlik ve ikamet belgelerini göndermemiz problem yaratırmı

bason
14-12-2017, 20:42
poloniex'te str diye geçen ney acaba allah allah :/

Poloniex'de STR diye geçiyormuş. Adı Market'e göre değişiyor... İlginçmiş. :)

Gko
14-12-2017, 20:43
Poloniex'de STR diye geçiyormuş. Adı Market'e göre değişiyor... İlginçmiş. :)

aynen bende şaşırdım :)

alicancalis
14-12-2017, 21:52
Koineks çöktü, deli oldum. Aman diyim uzak durun.

onurc98
14-12-2017, 22:25
bana siteler konusunda yardımcı olabilecek biri var mı acaba? özel mesaj atarsanız çok sevinirim.

by.gkn
15-12-2017, 09:45

bu mesajı yazmak için girmiştim :)

Suleyman
15-12-2017, 10:01
Ripple'dan uzak durun, derim.

Octane
15-12-2017, 10:45

Ripple vur-kaç gibi bişeydi. Ben 18 centten aldım, şimdi 80 cent.
1 dolar olunca çıkarım ben.
ytd.

kaan megi
16-12-2017, 23:31
Avrupa Birliği'nden Bitcoin kararı (https://www.timeturk.com/avrupa-birligi-nden-bitcoin-karari/haber-805872) intde gördüm incelemekte fayda var

Yigit-Y
16-12-2017, 23:58
Haberlere

El hareketi yapıyor Bitcoin 19.261 dolar yeni rekor

forwett
17-12-2017, 06:35
Iota al-satına karar verdim. Gün içindeki dalgalanması çok iyi. 3.40-4.10 arası gidip geliyor. Günlük 1 al-sat güzel kazanç getirir. 3.45 den aldım bakalım 4.10 civarına satabilir miyim.

ozoozo
17-12-2017, 10:04
Ehliyet fotokopisi vs çekip paribu'ya giriş yaptım. 1000 yatıracaktım ama şimdilik bir öğreneyim ne oluyor ne bitiyor diye 500 attım. 1. Sayfadan beri okuyorum ancak bazı kafamın almadığı durumlar var birisi açıklarsa çok sevinirim.

1- Paribudan anlık grafik takibi yapıp al sat yapabiliyoruz sanırım bunda okeyim , doğru mudur ?

2- Paribu daki "bitcoin çekme" ve "bitcoin yatırma" butonları var , bitcoin yatırmada bir kod var bu kod ne işe yarıyor ? Para yatırmak için desem değil sanırım zaten parayı işlemlerdeki ING bank iban hesabına gönderdim 500 lira olarak peki bu para yatırma kodu ve qr kod ne işe yarıyor ? Bitcoin çekme olayında ise cüzdan adresi diyor bu neyin nesi ? Yani al-sat vs. den kazandığımız parayı kendi reel banka hesabımıza nasıl aktarıyoruz onu çözemedim ?

3- Yeni giren birisi için bitcoin al sat mantıklımı yoksa bu herkesin bahsettiği IOTA mı mantıklı ? Okuduğum kadarıyla bu paribudan vs bitcoin alıp , blockchain'e gönderiyoruz daha sonra uluslararası sitelerden de IOATA alıyoruz , doğru mudur :) Peki bu blockchain'e nasıl bitcoin göndereceğim. Son olarak yatırdığım 500 tl havale yarın sabah geçer ancak hesaba ne zaman yansır ?

Bilgi verenlere teşekkürler.

ozoozo
17-12-2017, 10:06
Ehliyet fotokopisi vs çekip paribu'ya giriş yaptım. 1000 yatıracaktım ama şimdilik bir öğreneyim ne oluyor ne bitiyor diye 500 attım. 1. Sayfadan beri okuyorum ancak bazı kafamın almadığı durumlar var birisi açıklarsa çok sevinirim.

1- Paribudan anlık grafik takibi yapıp al sat yapabiliyoruz sanırım bunda okeyim , doğru mudur ?

2- Paribu daki "bitcoin çekme" ve "bitcoin yatırma" butonları var , bitcoin yatırmada bir kod var bu kod ne işe yarıyor ? Para yatırmak için desem değil sanırım zaten parayı işlemlerdeki ING bank iban hesabına gönderdim 500 lira olarak peki bu para yatırma kodu ve qr kod ne işe yarıyor ? Bitcoin çekme olayında ise cüzdan adresi diyor bu neyin nesi ? Yani al-sat vs. den kazandığımız parayı kendi reel banka hesabımıza nasıl aktarıyoruz onu çözemedim ?

3- Yeni giren birisi için bitcoin al sat mantıklımı yoksa bu herkesin bahsettiği IOTA mı mantıklı ? Okuduğum kadarıyla bu paribudan vs bitcoin alıp , blockchain'e gönderiyoruz daha sonra uluslararası sitelerden de IOATA alıyoruz , doğru mudur :) Peki bu blockchain'e nasıl bitcoin göndereceğim. Son olarak yatırdığım 500 tl havale yarın sabah geçer ancak hesaba ne zaman yansır ?

**edit ;

Paribu nun IOS uygulaması bilen var mı ? Baktım ama göremedim yani 7/24 mobil olarak al-sat yapabileceğimiz uygulaması var mı yoksa sürekli bilgisayar başında mı işlem yapacağız.

Ssamet
17-12-2017, 10:10

1- Yapabilirsiniz.

2- Bu kod sizin cüzdan kodunuz. Başka bir borsaya para göndermek istediğinizde bu kodla göndereceksiniz. Bir nevi IBAN numarası olarak düşünün. Bitcoin alıp satmak için Bitcoin al/sat bölümünü kullanmalısınız.Al/sat yaptıktan sonra paranız zaten TL cinsinden olacaktır ve TL yatır/çek bölümünden paranızı bankanıza gönderebilirsiniz.

3- Yeni giren birisi için ben de dahil. Al sat değil ama bu işi öğrenmek , takip etmek , tecrübelenmek gerekiyor. iota çok dengesiz gidiyor mesela. Bence bilinen coinlerde çok kısa vadede olmadığı sürece al bekle sat yapmak mantıklı. Tabi bu benim fikrim.

ozoozo
17-12-2017, 10:22
1- Yapabilirsiniz.

2- Bu kod sizin cüzdan kodunuz. Başka bir borsaya para göndermek istediğinizde bu kodla göndereceksiniz. Bir nevi IBAN numarası olarak düşünün. Bitcoin alıp satmak için Bitcoin al/sat bölümünü kullanmalısınız.Al/sat yaptıktan sonra paranız zaten TL cinsinden olacaktır ve TL yatır/çek bölümünden paranızı bankanıza gönderebilirsiniz.

3- Yeni giren birisi için ben de dahil. Al sat değil ama bu işi öğrenmek , takip etmek , tecrübelenmek gerekiyor. iota çok dengesiz gidiyor mesela. Bence bilinen coinlerde çok kısa vadede olmadığı sürece al bekle sat yapmak mantıklı. Tabi bu benim fikrim.

Bilgiler için teşekkür ederim , işin aslı bende al-sat yapmak için girdim.

En başından beri anladığım şu belki yanlış olabilir ama herkes bir şans üzerine ya gelirse diye buton çekiyor bırakıyor :)

Çünkü bu bahsi geçen sanal para birimlerininin IOTA vırt zırt hiç birinin bağlayıcı bir şeyi yok yani neye göre artıyor neye göre azalıyor bir kaç sayfa önce Schumi nin dediği gibi. Haliyle tek düşüncem şu yavaş yavaş herkes bitcoin'e kayıyor , ülkelerden , şirketlerden açıklamalar geliyor buda ister istemez değerini arttırıyor sırf o yüzden bir 500 tl attım bakalım hepsine alacağım biraz kafam basmaya başlayınca biraz daha girerim diye düşünüyorum.

Sene 2008-2009 Üniversite yıllarımda yurtta kaldığım dönem 2 tane PC mühendisi arkadaşım bu para biriminden bahsediyordu hiç birine aldırış etmiyordum , adamlarda Bilkent üni pc mühendisliği bölüm birinciliğine oynuyordu boş beleş adamlarda değildi :D Gel zaman git zaman 2011 falandı sanırım Ümitköy tarafında bir villa tuttular , en alt bodrum katı bilgisayarlarla doldurup mining yapıyorlardı , hiç unutmuyorum bir gün vatan bilgisayardan 15-20 tane poşetle geldiler , siz kafayı yemişsiniz diyip geçmiştim. Şimdi 1. sayfadan beri okurken bile bitcoin deki artış dillere destan iken , 6-7 yıl önce alan kişiler herhalde köşeyi döndü. Bizim bebelerle de üni bitince iletişim kesildi şuan pazar purosunu yakmış viskisini içiyordur sanırsam :cool:

slowmotion
17-12-2017, 11:08
Formalitesiz uyelikte ugrastirmayan kolay bitcoin al sat sitesi varmi?

skunk11
17-12-2017, 11:52
Formalitesiz uyelikte ugrastirmayan kolay bitcoin al sat sitesi varmi?

hepsinde ayni formalite mevcut, ehliyet kimlik veya pasaport - selfie ve telefon/mail onaylanmasi

ozoozo
17-12-2017, 12:40
hepsinde ayni formalite mevcut, ehliyet kimlik veya pasaport - selfie ve telefon/mail onaylanmasi

Paribu benden selfie istemedi , telefona onay kodu gönderdi onu doğruladım. Ehliyeti taratıp gönderdim.

RedCan
17-12-2017, 18:44
150 tl ile girdim bende. 40 ripple aldım 0.7$'dan. Başka tavsiye/ öngörüsü olan var mı acaba ?

Ae86
17-12-2017, 18:59
Hala bulaşıp bulaşmama konusunda kararsızım....

marikan
17-12-2017, 19:08
Riske edebileceğin bir miktarı at ve unut.

Gko
17-12-2017, 19:31
Hala bulaşıp bulaşmama konusunda kararsızım....

aynen riske edilmicek bir miktar atıp onunla uğraşmanız daha mantıklı olucaktır. Hiç ilgilenmemek yerine en azından aklınızda kalmaz kötü sonuçlar doğursa bile. pm'den de soru sorabilirsiniz yardımcı olurum bilgim dahilinde

Ssamet
17-12-2017, 19:46
Bugün 0.329 dan XVG aldık. Bekliyoruz :)

AşkınS.
17-12-2017, 20:26
Her baktığımda acaba diyorum
Ama çekiniyorum
Anladığım işler olsa amenna,bi kumar oynamalı mıyım
Mesela 150 200 tl falan atabiliyor muyuz? Attık diyelim dönüşü ne oluyor?

ozoozo
17-12-2017, 20:38
Bitcoin dur durak bilmiyor! - Sondakika Ekonomi Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/bitcoin-dur-durak-bilmiyor-40681323)

Şişirip duruyorlar bakalım ne olacak :) Paribu'ya atılan para anında geçiyor mu , sabah eft geçmiş olur yani işlem yapabilecek miyim ? Yoksa hesap onayı falan okudum önceki sayfalarda onu mu bekleyeceğiz ?

dieselpower
17-12-2017, 20:49
koinimden onay bekliyorum hala yarın inşallah onaylanır 100 lira ile başlıcam ufak ufak al satlarla

bason
17-12-2017, 22:05
Her baktığımda acaba diyorum
Ama çekiniyorum
Anladığım işler olsa amenna,bi kumar oynamalı mıyım
Mesela 150 200 tl falan atabiliyor muyuz? Attık diyelim dönüşü ne oluyor?

Öncelikle dönüşü ne oluyor diye bir tabir çok talihsiz oldu bence. :) Bu sana kalmış olan bir şey. Neye nasıl yatırdığın, öngörülerin, takiplerin. Ben 200 dolar ile başladım 90 dolarlara düştüm çünkü hatalar yaptım ani kararlar verdim 3-4 coin değiştim vs. şimdi daha sakin bir tavırdayım ve piyasayı izlemey çalışıyorum öğreniyorum. Geri dönüşü uzun zaman alabilir. sende çekinme bence biraz daha fazla bir meblağ ile girebilirsen daha iyi olur. Yanlış anlama bu dediklerimi ancak belli bir an geliyor ki elde avuçta bir şey kalmıyor küçük rakamla girince sonrada soğuyor insan. Birde ciddi emek istiyor gece yatarken bakıyorsun düşüşte sabah kalkıyorsun yine düşüşte sonra uyuduğun sürece bir bakıyorsun bir an fırlamış gitmiş 2-3 saat ama sen o treni kaçırmışsın mesela bunlar tabi altcoinlerde oluyor genelde çok bilinmyen takip edilmeyen. Ani sıçrayışlardan bahsediyorum. Korkma zamanla zaten o parayıda çıkaracaksın ben 20 gün oldu herhalde umutluyum ve ilerledikçe kapıyorsun baya olayı. :)

Sert@ç
17-12-2017, 23:12
Normalde hep batacağını saadet zinciri olacağını söylerdim geçen gün etheriuma bi 10bin koyayım nolcak dedim tam düşüş anını yakalayıp yükselişini bekledim 1 saat için %11 civarı kar ettim
1 hafta daha bekleyip böyle ufak tefek hareketleri takip edip yüksek meblada denicem

Berat
18-12-2017, 00:50
2- 3 gün içinde İOTA 5$ seviyelerine dönecek. Tamamen kişisel tahmindir.

forwett
18-12-2017, 01:34

katılıyorum. Uzun vadeli düşünenler sakın bu fiyatlara kanıp zararına elden çıkarmayın iotaları. Iota pratikdir, gönderimi ücretsizdir, onay süresi kısadır. Bulunmaz nimet şu dönemde. Parayı koyup unutayım diyenler için tam alınacak zaman bu aralar.

mehmetRS
18-12-2017, 11:32
NXT güldürdü sabaha karşı, satış emrini vermiştim zaten bekliyordum pusuda.. ..0004200 lerden 0005800 lere geldi, şu an 5400 civarında, fork gününede az kaldı, düşerse tekrar alınır ama fork sonrası neler olacak kestiremiyorum ben, acemiliğin ve pek anlamayışın gözü kör olsun :)

B16
18-12-2017, 11:55
Paribu hala hesabı onaylamadı. O kadar mail attım kimlik fotosu attım ama format uygun değil diyor.
iota için btctürk kullanayım mı?

mehmetRS
18-12-2017, 12:59
Paribu hala hesabı onaylamadı. O kadar mail attım kimlik fotosu attım ama format uygun değil diyor.

nüfus cüzdanının ön ve arka fotosunu cektim cep telefonuyla, sonra birde kimlik fotokopisinin fotografını cektim yükledim ben
4-5 gün sonra onaylanmıştı..

B16
18-12-2017, 13:01
nüfus cüzdanının ön ve arka fotosunu cektim cep telefonuyla, sonra birde kimlik fotokopisinin fotografını cektim yükledim ben
4-5 gün sonra onaylanmıştı..

cenabetlik var bende. ben yükledim fotoğraf ama format uygun değil diye uyarı veriyor.
bitfinex şifremi de sıfırlayamıyorum.
ben el attım ya kurur hıamına neyse bekliyelim bakalım haftasonuna kadar.
btctürk imzalı kağıttan tut ikametgaha kadar herşeyi istiyor.

mehmetRS
18-12-2017, 13:29
cenabetlik var bende. ben yükledim fotoğraf ama format uygun değil diye uyarı veriyor.
bitfinex şifremi de sıfırlayamıyorum.
ben el attım ya kurur hıamına neyse bekliyelim bakalım haftasonuna kadar.
btctürk imzalı kağıttan tut ikametgaha kadar herşeyi istiyor.

bittrexden onay alırken, selfie istiyordu, kendi kendime şaka mı bu dedim :))
çektim bir tane gece karanlıkta odada, masa lambasının ışığınıda vurdurdum yüzüme, eşşek hırsızı gibi çıktı ama orasıda onaylamıştı hemen :))

ozan gülle
18-12-2017, 17:15
ben btctürkten ümidi kestim iki hafta oldu onaylamadı daha bakmadımda son bi kaç gündür bu kadar geç onaylıyorsa parayıda kurtaramayız onlardan koinimden ilk resimde onay gelmedi nedense sanki top model of turkey seçmelerine resim gönderiyoruz ikinciyi gönderdim ses seda yok anlamadım bu işi

Yigit-Y
18-12-2017, 17:28
1 BTC $2.500 mı?

Yok ebenin Ali Sami

İlk sayfa mayıs ayı

2500 dolara oha demişiz :)

SCfr
18-12-2017, 18:34
Koineks bugün kayıt oldum hemen onayladı. Ancak bitterexe üye olamadım

Schumi
18-12-2017, 20:42
Şuan acaip düştü. Tam alım yapma zamanı ama hesap onaylamalarına takıldım. Komisyon farkına bakmayıp CEX.IO'dan ufak bir miktar alacam. Ondada onay için provizyona düşmesinin bekliyorum.

Ancak bugün bir hesap onaylatabildim. Garanti Bonus kart ile ismi lazım değil yabancı bir siteden alım yapmaya çalıştım. 3D şifreyi SMS ile gelen kod ile onaylayıp hep hataya düştü. Sonra daha düşük bir bedel ile Finanscard denedim onay verdi. Garantiyi aradım dedim 5 kere denedim. Sorun oldu. Bu siteden ne almaya çalıştınız dedi. Dedim bitcoin. Hatta beklermisiniz dedi. İlk kez oluyo böyle hatta bekleme. Sonra Garanti bankası olarak buna onay vermediklerini ve vermeyeceklerini başka bir siteden denersek ve onay görürse nakit avans olarak görüleceğini ama bu sitenin Garanti bankası tarafından kabul edilmeyip banka olarak ilişiklerini kestiklerini ve tekrar açılamayacağını söyledim. Bir hışımla kızgın bir şekilde "size ne aldığım sattığım yerden yada siteden. Kuyumcudan gidip altın alabiliyorsam kart ile bunu nasıl kabul etmezsiniz. Bu keyfi ve kısıtlamayı size kim veriyor. Yarın marketlerden bizim kartımız ile çikolata alamazsınız da diyebilirsiniz. İptal birimine aktarın beni" dedim. İptal ettirdim. Bide 50 TL bonus verelim kapatmayın diyor. Limitiniz yüksek sürekli kullanıyorsunuz vs.vs. İptal olunca kişisel kredi limitimden artacak kısmı finansbanka aktarıcam dedim.

Bankalar bu işe hiç sıcak bakmıyorlar sanırım şuan. Çok sinirliyim. 7 gün içinde tekrar arar Garanti. O zaman sayıp sövücem tekrar.

|KaAn|
18-12-2017, 22:26

Benim şansım mıdır sizin şanssızlıgınız mıdır bilmiyorum ama 10dk sürmeden onaylandı bugün üyeliğim.

KinqEmpires41
18-12-2017, 22:46
Bitfinex yoğun talep nedeniyle davetiye sistemiyle kayıt alıyormuş şimdilik.Özel mesajdan biri atabilir mi çok makbule geçer.

Berat
19-12-2017, 02:10
Koineks'i neden kullanmıyorsunuz?

DOHC
19-12-2017, 07:39
Ancak bugün bir hesap onaylatabildim. Garanti Bonus kart ile ismi lazım değil yabancı bir siteden alım yapmaya çalıştım. 3D şifreyi SMS ile gelen kod ile onaylayıp hep hataya düştü. Sonra daha düşük bir bedel ile Finanscard denedim onay verdi. Garantiyi aradım dedim 5 kere denedim. Sorun oldu. Bu siteden ne almaya çalıştınız dedi. Dedim bitcoin. Hatta beklermisiniz dedi. İlk kez oluyo böyle hatta bekleme. Sonra Garanti bankası olarak buna onay vermediklerini ve vermeyeceklerini başka bir siteden denersek ve onay görürse nakit avans olarak görüleceğini ama bu sitenin Garanti bankası tarafından kabul edilmeyip banka olarak ilişiklerini kestiklerini ve tekrar açılamayacağını söyledim. Bir hışımla kızgın bir şekilde "size ne aldığım sattığım yerden yada siteden. Kuyumcudan gidip altın alabiliyorsam kart ile bunu nasıl kabul etmezsiniz. Bu keyfi ve kısıtlamayı size kim veriyor. Yarın marketlerden bizim kartımız ile çikolata alamazsınız da diyebilirsiniz. İptal birimine aktarın beni" dedim. İptal ettirdim. Bide 50 TL bonus verelim kapatmayın diyor. Limitiniz yüksek sürekli kullanıyorsunuz vs.vs. İptal olunca kişisel kredi limitimden artacak kısmı finansbanka aktarıcam dedim.

Bankalar bu işe hiç sıcak bakmıyorlar sanırım şuan. Çok sinirliyim. 7 gün içinde tekrar arar Garanti. O zaman sayıp sövücem tekrar.

Bitcoin değil ama başka bir konuda benzer şeyi yaşadım. Sanal karta limit aktardım, sanal kart bilgileri ile işlem takır takır oldu.

fore
19-12-2017, 11:10
whatsapp grubada yazdım da buraya da yaziyim.

bitfinex için davet kodu gönderebilecek kimse var mı? Bittrex hesap onaylamıyor bir türlü.

altugkocer
19-12-2017, 11:20
whatsapp grubada yazdım da buraya da yaziyim.

bitfinex için davet kodu gönderebilecek kimse var mı? Bittrex hesap onaylamıyor bir türlü.

Nasıl gönderiliyor, tarif ederseniz göndereyim.

fore
19-12-2017, 11:25
Nasıl gönderiliyor, tarif ederseniz göndereyim.

Teşekkür ederim, onunla alakalı bilgi arıyorum nerede alınıyor diye.

gcapraz
19-12-2017, 11:28
arbitraj ayan var mi?

Schumi
19-12-2017, 11:57
Whatsapp grubuna nasıl ekleniyoruz. :)

Yigit-Y
19-12-2017, 12:46
WhatsApp Group Invite (https://chat.whatsapp.com/GqAlSQXSfML9ESx9wf3Ius)

memincbn
19-12-2017, 16:06
dün 20k olan bitcoin bugün oldu 18k. tam psikopat işi. çelik gibi sinir gerekli diye düşünüyorum. takipteyim

forwett
19-12-2017, 16:25
iota çok datlı gidiyor. Gün içinde 5 görür mü? Başında duramayacağım emri kaçtan versem diye düşünüyorum.

ozoozo
19-12-2017, 17:03
iota çok datlı gidiyor. Gün içinde 5 görür mü? Başında duramayacağım emri kaçtan versem diye düşünüyorum.

Dün geceden beri takipteyim 3,70 lerde falan aldım 4,20-30 olursa diye sat emri verdim şimdi eve geldim 4.75-80 leri görmüş içim acıdı :)

Berat
19-12-2017, 17:36

Dün yazmıştım 5 seviyelerini görüp tekrar düşüşe geçecek bence. Boschla yapılan anlaşmadan sonra yükselişe geçti alım için acele etmeyin tekrar düşüşe geçecektir.

raptor
19-12-2017, 17:42
Whatsapp grup'a nasıl girebilirim ?

Berat
19-12-2017, 17:51
Bende katılmak isterim gruba mümkünse, bide bitfinex davetiyesi olursa harikulade olur.

Dou
19-12-2017, 18:24
$50 dolar gibi ufak bir mebla ile girilecek "al kenara koy unut" gibi bir coin tipi var mıdır acaba tecrübeli arkadaşlara soru sormak istedim :)

Bitcoin treni kaçtı valla :)

DOHC
19-12-2017, 18:59
Whatsapp grup'a nasıl girebilirim ?

Tüm mesajları okumuyorsun galiba. 5 mesaj yukarıda yazıyor.

DOHC
19-12-2017, 19:26
WhatsApp Group Invite (https://chat.whatsapp.com/GqAlSQXSfML9ESx9wf3Ius)

Okuttuk kodu ama bir cacık olmadı sanırım

TolgaUs
19-12-2017, 20:09
Eskilerin sevdiğim bir sözü vardır. Mal coşkuda verilir. Fazla gaza gelip balona girmeyin. Hiç bir güvenilirliği yok bu işin. Yarın 100$ olsa gram ses çıkaramaz kimse.

arifba
19-12-2017, 20:10
btctürk patladı yine.

Skyhawk34
19-12-2017, 22:11
Kaynağı belirsiz bir yerden bitcoin dağıtılmış. bugünkü haberlerde okumuştum alengirli düşüşünün nendenlerinden biri olabilir.

Berat
19-12-2017, 22:19
İota an itibariyle 5.67 :)

raptor
19-12-2017, 23:22
Bağlantı çalışmıyor

Berat
20-12-2017, 00:22
Bitfinex'te onaylı üyeliği olup davetiye atabilecek olan kimse var mı acaba? Yardımcı olursa çok sevinirim.

rebel
20-12-2017, 02:20
gruba katılamıyoruz beyler

onat
20-12-2017, 09:42
BCC VE BTC savaşı kanlı gidiyor :) takip ettiğim analiz yapan arkadaşların btc için öngörüsü tekrar 17500-18000 seviyelerine çıkacağı , orada sabit kalabilirse ve desteklenirse , ocak ortası 45 bin dolar baremine çıkacağı yönünde. ama kalamazsa 18 lerde , 11-12 seviyesine düşeceği söyleniyor. segwit2x 'i araştırmanızı öneririm.

Bende ada koşturuyorum. 0,47 centlerde fakat 1,10 dolar baremine kısa sürede çıkacağı yönünde duyumlar aldım. keza iota farklı bir altyapı kullandığı için btc'nin iniş çıkışlarından bu denli etklienmiyor. oda 10 dolarlara çıkacak deniyor arkadaşlar.

Yigit-Y
20-12-2017, 09:48
group ddos yemiş :D

onat
20-12-2017, 09:55
şuan 200 bin üzerinde işlem bekliyormuş :) botlarla fake talepler gönderiyormuş bcc'ciler. sistemi meşgul ediyorlar ve o esnada bcc balinaları bccyi pumplıyor. bcc nin arttığını gören btc'cilerde btcden çıkarak bcc'ye geçiyor. bu şekilde dün 2 kere darbe vurdular. bcc ekibi kral biziz diyorlarmış :)

alp1903
20-12-2017, 10:09
Roger Ver'e selam olsun. :)

excellency23
20-12-2017, 10:22
dün 240 eurodan bitcoin gold aldim attim kenara.

390 eurodan ciktim. bitcoin cash alsaymisim daha iyiymis tabi. :)

ethereum dan bi atak bekliyorum 2 bin dolarlari görecek bence.

onat
20-12-2017, 10:26
227112 Onaylanmamış İşlemler (https://blockchain.info/tr/unconfirmed-transactions)

işlemlerin hızı ve fake işlemlerin şişirmesini izleyebilirsiniz. an itibari ile 227185 adet işlem birikmiş.

erdalss
20-12-2017, 12:24
Iota ne olur arkadaşlar varmı tüyo gören Bosh anlaşmasından başka, dünden beri 5 üstü geziniyor 6 olurmu acaba ?

G.U.Z.
20-12-2017, 20:49
Bitcoin ve ethereum disindaki paralari hangi siteden aliyorsunuz

marikan
21-12-2017, 23:34
Bitcoin ve ethereum disindaki paralari hangi siteden aliyorsunuz

Bitfinex, binance

Sert@ç
22-12-2017, 07:17
Gece ağır çöküş eth sizce yine patlar mı ?

|KaAn|
22-12-2017, 09:16
58.500 oldu Eyşancoin

fore
22-12-2017, 09:23
20. sayfadan yazıyorum, neler oluyor orada:)))

forwett
22-12-2017, 09:39
Bildiğin battık :D Bütün coinler kırmızı. Sanırım 2-3 hafta nadasa bırakcam coinleri.

TolgaUs
22-12-2017, 09:40
9bin dolar düştü birden bire. Yine hangi cüzdanı patlattılar acaba. Alım fırsatımı yoksa büyük geriye dönüş mü? Tarafını seç heyecanını yaşa!

altugkocer
22-12-2017, 09:42
Panikleyip satmayın, koinimde 40k ya kadar düştü btc. Para aktarıp alana kadar 55-60 lara çıktı tekrar :D

arifba
22-12-2017, 09:54
çok iyi bir alım fırsatı çıktı ama türk borsaları sağolsun yine fişi çektiler.

Yigit-Y
22-12-2017, 10:06
dün akşam 8 de 71000 tl den çıktım hava çok güzel :D

enes_srb
22-12-2017, 10:10
Alim firsati mi diye dunden beri kafami kurcaliyo , girmessem ve yukselirse uzulucem , girip batarsamda babam beni uzucek :D

fore
22-12-2017, 10:18
Btcturk' e aldanmayın çok derim. Zaten piyasa fiyatının üstünde gidiyorlar her zaman. Şimdi yurtdışı piyasa fiyatına çektiler rakamı. Bu sefer ne oldu dünya çapında yüzde 20-22 olan düşüş btcturk'te yüzde 30-35 oldu hatta 40 ı zorladı.

En başından beri herkes kaybetmeyi göze aldığın parayla gir diyor zaten. Sakin olmakta fayda var bence. Buradan tekrar zıplama yapabileceğini düşünüyorum kendi adıma. Ama alacak yürek var mı? Yok. Almam şu an. Biraz stabilleşsin diye beklerim.

|KaAn|
22-12-2017, 10:31
19unda 76-77 sularında gezerken 80.550ye satış emri vermiştim.
Ben ona bakıyorum o bana bakıyo..

fore
22-12-2017, 10:35
Bu arada en kitlenmiş olduğu zamanda yain yaklaşık 1 saat filan önce btcturk'ten para çekme talimatı verdim, 45 dakikada filan geçti hesaba. Bilginiz olsun.

arifba
22-12-2017, 10:39
biz eth almaya çalışıyoruz şu an ama btc türk sağolsun.

ahk
22-12-2017, 10:47
bitcoin al sat işlemleri haricinde hiçbir değerlemesi olmayan bir birim olduğu halde nasıl yatırım aracı olacak? bu işe giren olduğu sürece alım yaparlar ve değeri yükselir ama satmak isteyenlerin karşısında alıcı yoksa değeri ne olacak. Tam bir saadet zinciri bu işe para yatıran olduğu sürece eski girenler para kazanır.
Veya aldığınız her şey sanal karşınızda hiç bir güvence yok aldığın firma bende böyle bir paran yok derse ne yapacaksın?

arifba
22-12-2017, 10:53
bitcoin sadece bir birim düşünmeyin artık sadece sahibinden de 51 adet bitcoinle alınan veya kiralanan emlak var
https://www.sahibinden.com/emlak?query_text=BİTCOİN

artı olarak ben offline cüzdanda tutuyorum btcleri borsada tutmuyorum.

PiscocuK
22-12-2017, 11:41
Benmi yanlış görüyorum 1 bitcoin 61,00 TL mi oldu

murat86
22-12-2017, 11:44
Benmi yanlış görüyorum 1 bitcoin 61,00 TL mi oldu

Dün 74 den aldık bu sabah 53 e kadar geriledi bi daha aldık bakalım zararı karşılıcakmı :)

PiscocuK
22-12-2017, 11:51
şimdi 65,921 TL oldu. Şef bizimle taşşak geçiyor sanırım :D

PiscocuK
22-12-2017, 12:06
btcturk sitesinde 61 TL olduğunu gördüm ve alım yapmak istedim yaptırmadı demek ki sistemsel bir hata oldu :D

murat86
22-12-2017, 12:11
btcturk sitesinde 61 TL olduğunu gördüm ve alım yapmak istedim yaptırmadı demek ki sistemsel bir hata oldu :D

Alım yapmak biraz anlık cok degişiyo degiştigi için bastıgın an alamıyosun bastıgın andaki kura düşünce işlem gerceklesiyo abi :)

O.Z
22-12-2017, 12:12
Tarih : 22.12.2017 Saat 13:00

1 BTC = 13.274 $ = 50,707,82 TL :)

Acayip şeyler oluyor , %12 oranında çakıldı BTC

murat86
22-12-2017, 12:15
Tarih : 22.12.2017 Saat 13:00

1 BTC = 13.274 $ = 50,707,82 TL :)

Acayip şeyler oluyor , %12 oranında çakıldı BTC

ben sabahtan beri takip ediyorum 22.12.2017 saat 13:14 65900

O.Z
22-12-2017, 12:28
ben sabahtan beri takip ediyorum 22.12.2017 saat 13:14 65900

Siz hangi siteden takip ediyorsunuz , Bu btc yeni nesil forex gibi oldu indi çıktı * al sat :D ii para var bu işte :)

murat86
22-12-2017, 12:37
Siz hangi siteden takip ediyorsunuz , Bu btc yeni nesil forex gibi oldu indi çıktı * al sat :D ii para var bu işte :)

aynen ben paribudan alışveriş yapıyorum

utkunoa
22-12-2017, 12:58
sağlam çakıldı şu an 54 bin tl

Grimlord
22-12-2017, 13:01
Çok sıkıntılı iş, yüklü miktarda para koysam geceleri uyuyamam ben :D

Yogi
22-12-2017, 13:14
Paribu geridenmi takip ediyor?

utkunoa
22-12-2017, 13:19
bi bakıma kumar, bi çeşit 6lı ganyan gibi geliyor bana çok çok çok iyi analiz etseniz bile şak diye bütün eğriler tersine dönebiliyor

Berat
22-12-2017, 14:49
Paribu geridenmi takip ediyor?

Türk borsaları fiyatları bilinçli olarak geç yansıtıyorlar sisteme abi. Şuan bitfinexte 13.417x3.82=51.252 türk lirası. Koinekste ise anlık 65.750 tl.

opamp
22-12-2017, 16:01
10.000 dolarlara düşebilir hafta sonu..

mehmetRS
22-12-2017, 16:13
Fork günü neler olacak bakalım.. NXT, NXT cüzdanında saklamak koşulu ile fork gününde herkese nxt miktarı kadar ignis vereceğini duyurdu ve bir kaç saat önce bir pik yaptı yine 0,0009700 leri gördü. Nxt yükselebilir tekrar, en azından fork günü baya bir rağbet olacağı kesin lakin şöyle bir handikap var ; her borsa ignis muhabbetini kabul etmiyor gibi bişey okudum. Ignisden gelebilecek yükseliş değerlendirilebilir Ignis kazanmak yerine. Öte yandan ben oldugu gibi DOGE ye bastım :) EMC2 hezimetinden sonra.. EMC2 den uzak durulması gerekiyor adamların ne *** yediği belli değil.
Bunlar kendi fikirlerim sadece tabi, kurt değilim, acemininde altı bir seviyede kendimce takip ediyorum kısıtlı bir çerçeveden.

fore
22-12-2017, 16:40
Blockchain patlamasa iyidir diyim..

PiscocuK
22-12-2017, 16:43
Fork günü neler olacak bakalım.. NXT, NXT cüzdanında saklamak koşulu ile fork gününde herkese nxt miktarı kadar ignis vereceğini duyurdu ve bir kaç saat önce bir pik yaptı yine 0,0009700 leri gördü. Nxt yükselebilir tekrar, en azından fork günü baya bir rağbet olacağı kesin lakin şöyle bir handikap var ; her borsa ignis muhabbetini kabul etmiyor gibi bişey okudum. Ignisden gelebilecek yükseliş değerlendirilebilir Ignis kazanmak yerine. Öte yandan ben oldugu gibi DOGE ye bastım :) EMC2 hezimetinden sonra.. EMC2 den uzak durulması gerekiyor adamların ne *** yediği belli değil.
Bunlar kendi fikirlerim sadece tabi, kurt değilim, acemininde altı bir seviyede kendimce takip ediyorum kısıtlı bir çerçeveden.

Hayretler içinde ağzım açık okudum :) hiç anlamadığım bilmediğim konular.Dün kuzenle konuştum denemek için 1000 TL atayım ama bendeki bu bedevilik varken dibi görür dedim.bugün kuzenim 61 TL ye düştü diyince üye oldum baktım alım yaptırmadı şimdi 68.000 TL falan :) Nedense güvenemiyorum bu parayı canlı ruletten 100 K yapabilirim :D

Eğer 1 bitcoin 1000 TL ye kadar düşerse alırım.Forumda bir konu vardı alıcam dedim o konuyuda bulamıyorum emenike :D

mehmetRS
22-12-2017, 16:57
Hayretler içinde ağzım açık okudum :) hiç anlamadığım bilmediğim konular.Dün kuzenle konuştum denemek için 1000 TL atayım ama bendeki bu bedevilik varken dibi görür dedim.bugün kuzenim 61 TL ye düştü diyince üye oldum baktım alım yaptırmadı şimdi 68.000 TL falan :) Nedense güvenemiyorum bu parayı canlı ruletten 100 K yapabilirim :D

Eğer 1 bitcoin 1000 TL ye kadar düşerse alırım.Forumda bir konu vardı alıcam dedim o konuyuda bulamıyorum emenike :D

Bende totalde 500-600 lira parayla çeviriyorum ya zaten, öyle varı yoğu gömdüm derken yanlış anlaşılmasın :)))
Benim amacım maksat bişeyleri takip edeyim kafa bir yerde az olsa dursun, yoksa çok dağılıyor kafam, elli tane işe saldırıyorum işin içinde kaybolup gidiyorum. :)

PiscocuK
22-12-2017, 17:14
Bende totalde 500-600 lira parayla çeviriyorum ya zaten, öyle varı yoğu gömdüm derken yanlış anlaşılmasın :)))
Benim amacım maksat bişeyleri takip edeyim kafa bir yerde az olsa dursun, yoksa çok dağılıyor kafam, elli tane işe saldırıyorum işin içinde kaybolup gidiyorum. :)

bende kurcalamak isterdim ama gün sonunda beyin bitiyor :(

eraslanb
22-12-2017, 17:33
500 tl ile geçen cumadan bu cumaya 0,2550 btc oldu ne yapacağım konusunda bende kararsızım. Binance da btc duruyor işin borsasından böyle btc kasmama rağmen şimdi ekran bana bakıyor ben ona bakıyorum. xvg'den bile kar ettim ama şuan ne olacak göremiyorum. bozup 15 bin tl alsam sonra yükselirse artık küçük rakamlarla oynamak istemiyorum. yükselirse bir daha atıyorum 80-90k bandına kendi nakit paramı bu sisteme sokmam arada kaldım bir bilen anlatsın ne yapıcaz agalar. içeride mi? dışarıda mı? kalmalı. şeytan diyor şuan Türk sitelerinden al sata gir ama bakıcaz.

raptor
22-12-2017, 17:59
10700 dolar'a kadar düştü şu an 12500 dolar

997TT
22-12-2017, 18:10
Bu kadar dustuyse alınır,sankı 10.000 dolarlardan tepkı olucak gıbı.
Icı bos tavsıye,ben olsam alırdım.

M_PROJECT
22-12-2017, 18:54
Christmass tatili geliyor , dususler biraz da bu sebepten bence , bekliyoruz islem yapmadan .

bason
22-12-2017, 22:05
Change (24) değişimi + da olan 3 tane coin var. :) bende zamanında kaçtım ama bu nedir böyle hepsi tepe taklak oldu birden. :)

Ssamet
23-12-2017, 00:16
Verge şuan 1000 satoshiye yaklaştı.

Berat
23-12-2017, 00:18
Bakiyesi olup iota,trx,btc,doge,stratis almayanlar için son tren kalkıyor :)

997TT
23-12-2017, 00:34
Bakiyesi olup iota,trx,btc,doge,stratis almayanlar için son tren kalkıyor :)

Bunu neye dayanarak soyluyorsunuz?

mehmetRS
23-12-2017, 11:20
Doge dün ..0041 di, aldım. şu an ..0047 lerde. ..0050 leri görür gibi yine, yani mum'a bakacak olursak öyle gibi tabi, uzman görüşü değil bu arada, kendi atmasyon fikrim.

Ssamet
23-12-2017, 11:57
Verge 1400 civarı şuan son 24 saatte %85 arttı.

mehmetRS
23-12-2017, 12:08
Verge için tren kaçtı ya :) düşüşten önceki değerininde üstüne cıkmıs

optimus_prime
23-12-2017, 13:26
cex ile diğer siteler arasında 3bin fark niye var

ozoozo
23-12-2017, 15:33
Verge 1400 civarı şuan son 24 saatte %85 arttı.

850 iken XVG ye bütün paramla girmiştim şuan nerde bozsam diye düşünüyorum her türl kâr :) daha da artar mı acaba ?

Gko
23-12-2017, 15:43
pump yapan amcalara dikkat edin belirli coinleri pumplıyolar, n ezaman alıp ne zaman satıcagınızı iyi hesaplayın

mehmetRS
23-12-2017, 16:05
Pump haberlerini nasıl takip ediyorsunuz

ozoozo
23-12-2017, 16:16
Pump haberlerini nasıl takip ediyorsunuz

Ben twitter'dan takip ediyorum. Mesela 1 haftadır John McAfee açıklamalar yapıyor hangi coin'e açıklama yapsa tavan yapıyor , XVG ye yaptı şuan %105'lik artış var. 1 saat önce digibyte (DGB) ile ilgili açıklama yaptı DGB yukarıya yöneldi

Ssamet
23-12-2017, 18:07
850 iken XVG ye bütün paramla girmiştim şuan nerde bozsam diye düşünüyorum her türl kâr :) daha da artar mı acaba ?

Vala hocam tecrübeli biri değilim. Bi kez LTC bi kez XVG aldım. Tahminler kısa sürede 1$ olacağı yönünde ama bilemiyorum. Şuan %72 kar ettim.

Sert@ç
23-12-2017, 19:49
Altcoinler için öneri site varmı şuan üyelik sistemi açık ve al satı kısa sürede yapabilen

mehmetRS
23-12-2017, 22:09
Bittrex kullanan var ise eğer, NXT ile uzlaşmaya varmışlar. 28 inden sonra Cüzdanınızdaki NXT kadar Ignis coin ekleyecek hesaba. Bir kaç saat önce 9000lerde idi, şu an 13 bin.. muhtemelen 20 bini görür..
"Tabiki yine düz mantıkla bir tahmin.."

M_PROJECT
24-12-2017, 00:23
Altcoinler için öneri site varmı şuan üyelik sistemi açık ve al satı kısa sürede yapabilen

Binance.com var ben orayi kullaniyorum .

Berat
24-12-2017, 00:33
Bunu neye dayanarak soyluyorsunuz?

Bende tamamen acemiyim, ama şuan teknik analiz, trend analiz gibi konuları derinlemesine araştırıyor ve birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Yanlış anlaşılmasın tamamen kendi acemice yorumlarım. Yatırım tavsiyesi verebilecek bir deneyimim,bilgi birikimim kesinlikle yok.

Sert@ç
24-12-2017, 01:04
Binance.com var ben orayi kullaniyorum .

Geçen üye oldum ama hiç birşey anlamadım desem yeridir

Ssamet
24-12-2017, 09:20
Ben de binance kullanıyorum. Kullanımı basit aslında hocam

997TT
24-12-2017, 10:09
Bende tamamen acemiyim, ama şuan teknik analiz, trend analiz gibi konuları derinlemesine araştırıyor ve birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Yanlış anlaşılmasın tamamen kendi acemice yorumlarım. Yatırım tavsiyesi verebilecek bir deneyimim,bilgi birikimim kesinlikle yok.

Bu konuda sıfır bılgım var,buyuzden soruyorum.
Ancak herhangı teknık analızın yapılamadıgı bır enstruman hakkında on goru yapmak cıddı mesele.

typh10
24-12-2017, 10:17
Teknik analiz zaman serilerinde fiyat olan hersey icin yapilir. Ayrica Value At Risk ile monte carlo similasyonu bitcoin icin en dogru sonucu veriyor.

AMA bitcoin icin farkli bir carpan var. O da beklenti , gayet guzel analize paralel hareket ederken , sacma sapan bir asagi yukari peak yapiyor onu kestirebilmek icin de bazi oncu gostergelet var ama asla ve asla bir eurusd altin gibi kolay degil

Gko
24-12-2017, 10:27
Teknik analiz zaman serilerinde fiyat olan hersey icin yapilir. Ayrica Value At Risk ile monte carlo similasyonu bitcoin icin en dogru sonucu veriyor.

AMA bitcoin icin farkli bir carpan var. O da beklenti , gayet guzel analize paralel hareket ederken , sacma sapan bir asagi yukari peak yapiyor onu kestirebilmek icin de bazi oncu gostergelet var ama asla ve asla bir eurusd altin gibi kolay degil

monte carlo dediğimiz şeyi 5dakika arayla aynı istatistikle yaptığğımızda bile farklı sonuç verirken cryptocurrency için nasıl nasıl doğru sonuç vericek ki ?

typh10
24-12-2017, 10:55
Neyi analiz ettiginizin bir onemi yok.elam fiyati da olabilir bitcoinde. Bir analiz yaklasimi yaparsiniz. Back testingini yaparsiniz dogru ve/veya dogruya yakin sonuc veriyorsa kullanirsiniz.

Zaten farkli senaryolar icin ( ben 1m farkli senaryo ile calistiriyorum )monte carlo kuyruk olusturabildigi icin kullanabilecek en mantikli tool bitcoin icin.
Dikkat ederseniz VAR alip calistirdigimi yazmisim. Conf level 99.9 yapip uyguladiginizda calisiyor.

Not: excel ile yapamazsiniz asgari matlab seviyesinde bir program gerekiyor

KA®ANLIK
24-12-2017, 11:08
binance de dolar a dönemiyoruz değil mi ?

AdemAr
24-12-2017, 12:43
Bende bitcoin işine el atayım dedim fakat hangi siteyi araştırdıysam hepsi için yüzlerce şikayet var.. Para çekememe, düşüşlerin anında ama artışların geç yansıtılması vs vs. bir sürü şikayet var.. Hangi siteye güvenebiliriz ?

typh10
24-12-2017, 12:59
Bitcoin ile ilgili bir animi paylasmak isterim. Altin alip satan bir grup vardi, forumda efsane bir konumuz vardi. Deli gibi para yapiyorduk hatirlayanlar vardir.

2012 yilinda bitcoinin o donemki cfosu olan abi eski kasar bir proptarder bana is teklif etmisti. 997tt Murat abinin de bilkentten arkadasi hatta ona da sormustum ne ayak bu diye. Gorustugumuz gun bitcoin kuru 4,60 usd civariydi. Aylik 600 bitcoin maas teklif etmisti. Sen kim kopek hayirdir diyerek ciddiye bile almadik ���� aslanlar gibi isim var benim 6 aya batarlar diye dusundum. Bahsettigim arkadasin su an jeti var.isvicrede şato da yasiyor.

Yeniliklere acik olalim , o olmaz bu mumkun degil demeyelim finansal araclarda hersey mumkun.

rebelh
24-12-2017, 13:17
ama o kişi de 5 yıl sonra jetinin olacağını ve isviçrede şatoda yaşayacağını planlamıyordu
muallak bir piyasa ya tutarsa hesabından ötesi değil
25 dolarlardan 50bin dolarlık alan bir yatırımcı biliyorum
zaten maddi durumu iyi ne olacakki kalsın kenarda diye almış vaktinde
geçen ay 11 bin usd den portföyünün %70ini çıktı
250 milyon dolar gelir elde etti
o da bu kadar kazanacağını hedeflemiyordu beklenti dışında gelişti
iş şimdi küçük yatırımcıya geldi
tarihte bunun bir sürü örneği var iş küçük yatırımcıya geldiyse kazanan zaten kazanmıştır elindekini satacak birisi gerekiyor artık
yanlış mıyım?

MiaMi
24-12-2017, 15:15
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gazete Habertürk'ten Kübra Par'ın sorularını yanıtladı. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Zeybekçi, “Bitcoin’in saadet zinciri olma riski yüksek, vatandaşlarımıza ‘Aman ha!’ diyorum.”

Bitcoin alanlar dikkat! Bakan resmen uyardı - Haberler (http://www.haberturk.com/son-dakika-ekonomi-bakani-nihat-zeybekci-den-bitcoin-aciklamasi-1767615-ekonomi)

MiaMi
24-12-2017, 15:18
Kayda değer bişey yokmuş bi gazla paylaştım ama Haber giydirme yapmışlar, bitcoin konusu sohbet muhabbet.

typh10
24-12-2017, 15:38
Ben yenilige acik olalim derken bitcoin icin teknik analiz yapilmaz soylemi icin atifta bulunmustum.

Yatirim yaparken eski donemi hatirla hep ne diyorduk yumurtalari farkli sepetlere koymak gerekir. Bitcoin terorun ve silah sanayinin finansmaninda kullanilmaya devam edecek. Yukselir ama ucuk kacik ziplamalar olmaz artik. Al unut yapacak varsa mantikli olabilir.

Algilar acik olsun yatirim yapacak enstruman cok var piyasada. Herkesin konustugu araclardan ben uzak duruyotum ��

rebelh
24-12-2017, 16:44
bende bir şeyi ucuzken alma taraftarıyım
bugüne kadar hiç bir zaman pahalı ve daha da pahalanacakmış söylentisi olan şeyleri almadım
kazancımı az riskle belirli bir seviyede tutmaya çalışıyorum
borsa daha elle tutulur geliyor
en azından ortada ticaret yapan bir şirket var bilanço var kar var yatırımlar var
bunun yanında da daha önce işlenmiş teknik göstergeler dirençler destekler var

borsada bile küçük yatırımcıya spek kağıtlarla neler kaybettridiklerini görebiliyorum
perşembe günü 6.60tan 20bin lot gerel alan biri vardı 1 saat sonra 55 milyar kaybetti
işin özü spekülatif şeylerden uzak durmak önemli
bende yeniliğe karşı değilim ama bitcoin artık hem pahalı hemde spek hareketlere maruz kalıyor
artık ky için uygun değil bence

mehmetRS
24-12-2017, 19:10
John Mcafee yine geberip gitmiş bir coinin adını andı ve durum bu.. Redd coin 75'lerden 4-5 dakika içerisine 194 lere fırladı, elindekini 2.5 kadarına katlayan katladı ilerledi. Öngörülebilir bir halden bahsetmek anlamsız oluyor her geçen gün :)
https://i.giphy.com/media/VQxdDzvRoEwrm/giphy.webp

Can1993
24-12-2017, 19:20
Bu bitcoin en son küçük yatırımcıya ihale olacak. Üst kullanıcı stogu yaptı ucuk para kazananlar oldu artık son yatırımcıya paylaştırma zamanı onlarda elindekini kücük yatırımcıya paylaştırdıktan sonra zaten düşüşe geçecek . Büyük yatırımcı dagıtıma geçtiği an elinizdeki ni çıkarmaya calısın. Saadet zinciri olacak benden söylemesi bugun 24 aralık :) at fav a bekle

Gko
24-12-2017, 19:24
Bu bitcoin en son küçük yatırımcıya ihale olacak. Üst kullanıcı stogu yaptı ucuk para kazananlar oldu artık son yatırımcıya paylaştırma zamanı onlarda elindekini kücük yatırımcıya paylaştırdıktan sonra zaten düşüşe geçecek . Büyük yatırımcı dagıtıma geçtiği an elinizdeki ni çıkarmaya calısın. Saadet zinciri olacak benden söylemesi bugun 24 aralık :) at fav a bekle

hemen hemen mantığınız doğru olmakla birlikte bence çok talihsiz bir yorum olmuş.

Blockchain'in altında yatan teknolojinin farkında olmadan olaya sadece "para" gözüyle bakmamak gerekiyo.

Yigit-Y
24-12-2017, 19:28

Blockchain ne demek olduğunu bilmediğiniz belli

Ama her kullanıcının mesajına saygı göstermemiz forum adabı

Ben mümkünse türkiyeden kimsenin bir daha ağızına bitcoin lafını ağzına almasını istemem

Bitcoin öcü ve kakadır kimse bir daha ağızına almasın

WhatsApp grubu devam etsin ;)

rebelh
24-12-2017, 19:33
yazdıklarımı blockchain hakkında bilgi sahibi olarak yazıyorum ben
zaten bu mantıkla bakınca bu kadar pahalı olmaması gerekiyor

Can1993
24-12-2017, 19:33
Arsa işi ile ugrasıyorum toptancılıgını yapıyorum bu işin kocaeli izmit bölgesinde yer toplarken kuzey marmara otoyolu gecmeden önce sene 2013 o zamanlar 2-3 tl den sonralarda 6-7 tl den yer topladık. Elimizde yüklü miktarda yer oldukta sonra proje piyasayada duyulmaya başlandı hatta projenin güzergahı dahil değişti ama bizi etkilemedi cunku değişecegi yeri tahmin edebiliyorduk kamulaştırma bedelleri o güzerhaın bedellerini karşılayamazdı. Biz otobanı duyan herkes tarla ararken zaten biz toplamıştık piyasaya satmaya başladık 15 tl den satmaya başladık en son kapanışı 30-35 tl lerden yaptık. suan da ne oldu derseniz piyasa halen orda 30-35 tl suanda. Büyük yatırımcı topladı simdi piyasaya satıyor sattıktan sonra piyasa duragana gececek geçtikte sonra zaten suan ki gündemi kalamayacak para olarak bakacaksak eğer konuya ama bilgi teknolojisi olarak bakarsak sürekli güncellenen sürekli üstüne bişi eklenen bi veri tabanı üstüne umarım cok daha güzel şeyler eklenerek devam eder ben daha güzel şeyler bekliyorum

Yigit-Y
24-12-2017, 19:46
Arsa işi ile ugrasıyorum toptancılıgını yapıyorum bu işin kocaeli izmit bölgesinde yer toplarken kuzey marmara otoyolu gecmeden önce sene 2013 o zamanlar 2-3 tl den sonralarda 6-7 tl den yer topladık. Elimizde yüklü miktarda yer oldukta sonra proje piyasayada duyulmaya başlandı hatta projenin güzergahı dahil değişti ama bizi etkilemedi cunku değişecegi yeri tahmin edebiliyorduk kamulaştırma bedelleri o güzerhaın bedellerini karşılayamazdı. Biz otobanı duyan herkes tarla ararken zaten biz toplamıştık piyasaya satmaya başladık 15 tl den satmaya başladık en son kapanışı 30-35 tl lerden yaptık. suan da ne oldu derseniz piyasa halen orda 30-35 tl suanda. Büyük yatırımcı topladı simdi piyasaya satıyor sattıktan sonra piyasa duragana gececek geçtikte sonra zaten suan ki gündemi kalamayacak para olarak bakacaksak eğer konuya ama bilgi teknolojisi olarak bakarsak sürekli güncellenen sürekli üstüne bişi eklenen bi veri tabanı üstüne umarım cok daha güzel şeyler eklenerek devam eder ben daha güzel şeyler bekliyorum

Sizin arsa işi bir yere bağlı devlet

Siz aldığınızda devlet vazgeçtim bu işten deseydi batmıştın

Blockchain bu olay yok

Koinler düşer çıkar elbet

Düzeltmelerde yapar olması gereken yere gelir

Arz taleple alakalı

Dünya henüz bitcoin tam anlamış değiş

Duymuş da değil

Bitcoin exchange bel kemiği

Değerinin artmasının nedenin 1300 altcoinnin de etkisi var

Spekülasyon hep olacak

Haberlerde hep olacak

Crismısss ları bitsin hele

Yerle bir oldu demek için 1000 dolara gelmesi gerek

Bist gibi borsalarla karıştırmayın

Çöpe atmalık parayla bu riskli yatırımlara girilir

Gayrimenkul gibi birşey değil aldığınız

raptor
24-12-2017, 20:35
Whatsapp grubuna nasıl giriyoruz ?

Ssamet
24-12-2017, 22:33

Ya iyiki bi saadet zincirini duymuşunuz :)

Ouz
24-12-2017, 22:41
Whatsapp grubuna ben de davet alabilir miyim ?

Skyhawk34
25-12-2017, 07:06
Whatsapp grubuna benide yazabilirmisiniz ?

Ferhat
25-12-2017, 07:51
Wp grubun linkini paylaşmışlardı sanki ama bulamadım, benide yazar mısınız?

fore
25-12-2017, 09:39
IOTA can yakıyo bu aralar.istikrarlı şekilde düşüyo yükselir mi sizce?

PiscocuK
25-12-2017, 09:51
Arkadaşlar aramızda bizzat para kazanıp sorunsuz çeken oldumu?

emir91
25-12-2017, 09:55
Sizin arsa işi bir yere bağlı devlet

Siz aldığınızda devlet vazgeçtim bu işten deseydi batmıştın

Blockchain bu olay yok

Koinler düşer çıkar elbet

Düzeltmelerde yapar olması gereken yere gelir

Arz taleple alakalı

Dünya henüz bitcoin tam anlamış değiş

Duymuş da değil

Bitcoin exchange bel kemiği

Değerinin artmasının nedenin 1300 altcoinnin de etkisi var

Spekülasyon hep olacak

Haberlerde hep olacak

Crismısss ları bitsin hele

Yerle bir oldu demek için 1000 dolara gelmesi gerek

Bist gibi borsalarla karıştırmayın

Çöpe atmalık parayla bu riskli yatırımlara girilir

Gayrimenkul gibi birşey değil aldığınız

Merak ettiğimden öğrenme amaçlı soruyorum misal yarın sabah kalktınız bu aracılık yapan türk btc siteleri vazgeçtik bu işten deyip hesabınızdaki btc leri almış kapatmış gitmiş bu durumda ne olacak veya böyle bir durum olabilir mi olursa kimi kime şikayet edecek mağdurlar

fore
25-12-2017, 09:58

Btcturk ve binance'den çektim ben. Daha doğrusu btcturk üzerindne çektim.
Hatta en çok çakıldığı, btcturkun boyuna hata verdiği gün bile talimat verdim 45 dkaikayı bulmadan geçti hesaba para.

KA®ANLIK
25-12-2017, 09:58

evet hacı sorun yok :)

PiscocuK
25-12-2017, 10:10
Btcturk ve binance'den çektim ben. Daha doğrusu btcturk üzerindne çektim.
Hatta en çok çakıldığı, btcturkun boyuna hata verdiği gün bile talimat verdim 45 dkaikayı bulmadan geçti hesaba para.

evet hacı sorun yok :)

Süpermiş.Hayırlı olsun

eraslanb
25-12-2017, 11:34
500 tl ile geçen cumadan bu cumaya 0,2550 btc oldu ne yapacağım konusunda bende kararsızım. Binance da btc duruyor işin borsasından böyle btc kasmama rağmen şimdi ekran bana bakıyor ben ona bakıyorum. xvg'den bile kar ettim ama şuan ne olacak göremiyorum. bozup 15 bin tl alsam sonra yükselirse artık küçük rakamlarla oynamak istemiyorum. yükselirse bir daha atıyorum 80-90k bandına kendi nakit paramı bu sisteme sokmam arada kaldım bir bilen anlatsın ne yapıcaz agalar. içeride mi? dışarıda mı? kalmalı. şeytan diyor şuan Türk sitelerinden al sata gir ama bakıcaz.

0.35 btc oldu buda burada dursun:)

TaGo
25-12-2017, 12:18
Sistemin adı Bitcoin. Birkere dinen haram bunu tv de izlediniz haberini yaptı adamlar. Sonra birde saadet zinciri hala akıllanmadınızmı? Ben olsam girmem

Berat
25-12-2017, 15:45
Wp grubuna girme imkanımız yok galiba kimse cevap vermiyor :)

KemalHDH
25-12-2017, 15:49
Merak ettiğimden öğrenme amaçlı soruyorum misal yarın sabah kalktınız bu aracılık yapan türk btc siteleri vazgeçtik bu işten deyip hesabınızdaki btc leri almış kapatmış gitmiş bu durumda ne olacak veya böyle bir durum olabilir mi olursa kimi kime şikayet edecek mağdurlar?
Bunu bende çok merak ediyorum. Varmı bilgisi olan?

fore
25-12-2017, 15:56
Bir bardak soğuk su. Ya da yetecek miktarda soğuk şu.
Türkiye'de kurulu bir şirket üzerinden faaliyet gösteriyor Btcturk ama bunu yapmaya karar verirse birşey çıkacağını sanmam.

Bir de şu var, sadece BTC komisyonundan bile günde 150-200k para kazanan bir şirket Btcturk..

Yigit-Y
25-12-2017, 16:19
Merak ettiğimden öğrenme amaçlı soruyorum misal yarın sabah kalktınız bu aracılık yapan türk btc siteleri vazgeçtik bu işten deyip hesabınızdaki btc leri almış kapatmış gitmiş bu durumda ne olacak veya böyle bir durum olabilir mi olursa kimi kime şikayet edecek mağdurlar

soğuk su içilir daha önce yaşandı bu durum

biz dünyada ilk 5 te olan borsalarda tutuyoruz

Skyhawk34
25-12-2017, 16:49

Kural 1 : kimseye watsapp grubundan bahsetme.

Yigit-Y
25-12-2017, 17:16

WhatsApp Group Invite (https://chat.whatsapp.com/GLfh16gFjAKFeEGeRPS2Sa)

ozoozo
26-12-2017, 09:34
Whatsapp'ta paylaşılan linkten giriş yapmıştım önceden ancak sanırım sadece mining konusu konuşuluyor haliyle pek anlamadığımız için izliyoruz :) Altcoin vs. aktif fikir alışverişi yapabileceğimiz veya öneri , tavsiye paylaşımı yapılacak bir grup var mı ? Yoksa kursak nasıl olur ?

B16
26-12-2017, 09:39
Telegram grubu daha mantıklı olur.
Yaparım diyen varsa elleri dert görmesin

mehmetRS
26-12-2017, 19:13
Forum olarak altcoin alıp satan kaç kişi var acaba? Pump yapabilecek sayıda ve kazancta isek... ne bileyim, aramızda her gün birinin kasasını katlayabiliriz ahahahahahha :))))

Gko
26-12-2017, 21:18
Whatsapp'ta paylaşılan linkten giriş yapmıştım önceden ancak sanırım sadece mining konusu konuşuluyor haliyle pek anlamadığımız için izliyoruz :) Altcoin vs. aktif fikir alışverişi yapabileceğimiz veya öneri , tavsiye paylaşımı yapılacak bir grup var mı ? Yoksa kursak nasıl olur ?

şuanki wp grubunda sadece mining konuşmuyoruz. Altcoin ile ilgili sorularınızı cevaplayabilcek veya konuşabilcek düzeyde kişiler mevcut.

Skyhawk34
26-12-2017, 21:25
Forum olarak altcoin alıp satan kaç kişi var acaba? Pump yapabilecek sayıda ve kazancta isek... ne bileyim, aramızda her gün birinin kasasını katlayabiliriz ahahahahahha :))))

saaadet zinciri stayla :D

mehmetRS
26-12-2017, 21:34
saaadet zinciri stayla :D

Bari tam olsun dimi hahahaha :))

Octane
26-12-2017, 22:07

Ben varım. Uzayan kol bizden olsun.

M_PROJECT
26-12-2017, 22:10
şuanki wp grubunda sadece mining konuşmuyoruz. Altcoin ile ilgili sorularınızı cevaplayabilcek veya konuşabilcek düzeyde kişiler mevcut.

ciplak kadin paylasacak arkadaslarda olsa ya ?

Gko
26-12-2017, 22:20
ciplak kadin paylasacak arkadaslarda olsa ya ?

aynı gruptan mı bahsediyoruz acaba :/

TechTurkey Mining & Borsa isimli gruptan bahsediyorum ben, ondan önce başka bi grup vardı sanırım.

mehmetRS
26-12-2017, 22:54
Ben varım. Uzayan kol bizden olsun.

Bi organize olsak mı ya? :)))) benim para ufak para gerçi ama, damlaya damlaya belki ölü bir alt coini diriltir biraz her gün bir arkadaşa kazanma konusunda yardımcı olup kendi manüpile sistemimizi kurmuş oluruz. He bunu söylerken nasıl olur nasıl yapılır yada olur mu bilmiyorum, oturur böyle eğlenceli bi hayal kurarsınız ya, o an aklıma geldi sadece, belki teknik olarak söylediğim cok komik, hatta imkansız bişeydir.. bilemiyorum, sadece fikir :)

M_PROJECT
26-12-2017, 22:59
aynı gruptan mı bahsediyoruz acaba :/

TechTurkey Mining & Borsa isimli gruptan bahsediyorum ben, ondan önce başka bi grup vardı sanırım.

Beni upgrade etmisler Bir ust gruptayim M&M

ozoozo
27-12-2017, 09:31

Kaç tane grup var ? Benim bulunduğum grupta daha hiç altcoin hatta bitcoin muhabbeti dönmedi :) Adı da "Mining Team" asıl techturkey grubunun adı ne ? Birisi bizi mi trolledi naptı invite diye atıp.

B16
27-12-2017, 09:51
Yigit-Y

Coin ve alt coinler almak için binance, bittrex başka güvenilir var mı?
Bir de Paribu'dan BTC transfer masrafı çok fazla. $400 olan para binance'e geçip iota aldıktan sonra total value $344 diyordu.
Sanırım $56'lık bi masraf söz konusu ki çok fazla benim için.
Konunun ilk sayfasını mod aracılığı ile editleyebilirsen bu sorulara sürekli maruz kalmazsın bizde sürekli sürekli sormayız konu ilerler.

Gko
27-12-2017, 10:24
Kaç tane grup var ? Benim bulunduğum grupta daha hiç altcoin hatta bitcoin muhabbeti dönmedi :) Adı da "Mining Team" asıl techturkey grubunun adı ne ? Birisi bizi mi trolledi naptı invite diye atıp.

son paylaşılan linktekki gruba girin.

altugkocer
27-12-2017, 10:35
Yigit-Y

Bir de Paribu'dan BTC transfer masrafı çok fazla. $400 olan para binance'e geçip iota aldıktan sonra total value $344 diyordu.
Konunun ilk sayfasını mod aracılığı ile editleyebilirsen bu sorulara sürekli maruz kalmazsın bizde sürekli sürekli sormayız konu ilerler.

Altcoinler için bitfinex kullanıyorum, memnunum.

Koinim, btc çekiminde 0.001 BTC komisyon kesiyor.

fore
27-12-2017, 10:39
Yigit-Y

O kadar masraf almaz. Paribudaki bitcoin fiyatırla binance'daki birim btc fiyat darkı yüzünden 344 diyordur.

Btcturkte 0,0005 btc mesela bitcoin çekme masrafı. Bugünki btc fiyatırla 32tl yapar..

B16
27-12-2017, 10:42
Altcoinler için bitfinex kullanıyorum, memnunum.

Koinim, btc çekiminde 0.001 BTC komisyon kesiyor.

bitfinex şuan için üye alımını durdumuş. binance üzerinden gidiyorum siteyi detaylı araştırmadım ama olumsuz bi yoruma denk gelmedim henüz

O kadar masraf almaz. Paribudaki bitcoin fiyatırla binance'daki birim btc fiyat darkı yüzünden 344 diyordur.

Btcturkte 0,0005 btc mesela bitcoin çekme masrafı. Bugünki btc fiyatırla 32tl yapar..

Taşlar yerine oturdu.
Paribu mu btctürk mü coin mi?

Sert@ç
27-12-2017, 11:30
Binance'e para nasıl yatırcaz acaba ?
Btctürkde şuan btc 65600tl ama real hayatta 57300tl

fore
27-12-2017, 11:34
bitfinex şuan için üye alımını durdumuş. binance üzerinden gidiyorum siteyi detaylı araştırmadım ama olumsuz bi yoruma denk gelmedim henüz

Taşlar yerine oturdu.
Paribu mu btctürk mü coin mi?

Ben Btcturk-Binance kullanıyorum şu an. Asıl Bitfinex'e girmeye çalıştım ama üye alımını durdurmuşlar. Türk borsalarının hepsi aynı kanımca. Aynı şeyin yeşili mavisi.

fore
27-12-2017, 11:36
Binance'e para nasıl yatırcaz acaba ?
Btctürkde şuan btc 65600tl ama real hayatta 57300tl

Önce Btcturk, paribu ya da koinim e TL yatıracaksınız.
Oradan BTC alıp, Binance ya da herhangi başla bir borsaya BTC olarka yollayacaksınız.

Bu Türk sitelerin yüksek turma sebebi sanırım komisyonları yükseltmek kendileri için.
Birde şu var, nakit para ile BTC alınabilen yerde yurtdışında da yüksek.

Sert@ç
27-12-2017, 11:38
Önce Btcturk, paribu ya da koinim e TL yatıracaksınız.
Oradan BTC alıp, Binance ya da herhangi başla bir borsaya BTC olarka yollayacaksınız.

Bu Türk sitelerin yüksek turma sebebi sanırım komisyonları yükseltmek kendileri için.
Birde şu var, nakit para ile BTC alınabilen yerde yurtdışında da yüksek.

İşte bende onu diyorum bunu minimuma nasıl indirebiliriz veya başka bu tarz site varmı ?
Yanlış bilmiyorsam şuan merkez bankası sanal para hesaplarına para gönderimini engelledi
Acaba yurt dışından bi arkadaşım bu hesaba para gönderebilir mi binance'e

fore
27-12-2017, 11:40
Yurtdışından olur sanırım. cex.io kredi kartı kabul ediyorum diyo ama onaylamıyo, bitstamp alırım diyo hesap onaylamıyo 1 haftadır.
Yurtdışında tanıdık varsa ona yollayıp ona yatırtırsanız çözülür sanırım. Bilgi düzeyimi aştı:)

barisy
27-12-2017, 12:20
İşte bende onu diyorum bunu minimuma nasıl indirebiliriz veya başka bu tarz site varmı ?
Yanlış bilmiyorsam şuan merkez bankası sanal para hesaplarına para gönderimini engelledi
Acaba yurt dışından bi arkadaşım bu hesaba para gönderebilir mi binance'e

Çevrende satan tanıdığın kimse varsa direk elden halledebilirsin. Parayı verirsin , binance hesabına kripto parayı gönderir. Ne Türk borsalarıyla uğraşırsın ne de komisyonla.

Ouz
27-12-2017, 12:51
Benim bulduğum en mantıklı çözüm changelly üzerinden alıp binance'e yollamak. %10 kesinti yapıyor toplamda Changelly ama btc'yi kendi fiyatından alıyorsunuz. Tr'den alıp yurtdışına yollayınca %20den fazla kesinti oluyor.

punto_multijet
27-12-2017, 13:25
Benim bulduğum en mantıklı çözüm changelly üzerinden alıp binance'e yollamak. %10 kesinti yapıyor toplamda Changelly ama btc'yi kendi fiyatından alıyorsunuz. Tr'den alıp yurtdışına yollayınca %20den fazla kesinti oluyor.
baktımda suanda btc 15660 dolar olmasına rağmen changleyy de 17015 dolar istiyor 1 btc için. pekde mantıklı gelmedi bana

forwett
27-12-2017, 13:27

Öyle düşünmeyin. Sonuçta nakit çekmek için bitcoini Türk borsasına çektiğinizde aldığınız gibi yine pahalıya satacaksınız yabancı borsaya göre. Tek kaybınız komisyonlar olacak.

Gko
27-12-2017, 13:37
hashflare'de ilk çekimimi yaptım bu arada, hiç bir sıkıntı yaşamadım.

edemirbas
27-12-2017, 19:24
Öğrenciyim, bir yandan çalışıyorum. Aylık bi 100 lira en azından kenara ayırabilirim. Hashflare hakkında ne diyorsunuz? Amacım uzun vadeli bi gelir sağlaması, kısa vadede önemli değil. Ekşi'de falan okudum fena gözükmüyor ama, var mı bir bit yeniği? Parayı nasıl yatırıp çekiyoruz sisteme? Kısacası hashflare hakkında bilgiye ihtiyacım var :D

Gko
27-12-2017, 21:25
Öğrenciyim, bir yandan çalışıyorum. Aylık bi 100 lira en azından kenara ayırabilirim. Hashflare hakkında ne diyorsunuz? Amacım uzun vadeli bi gelir sağlaması, kısa vadede önemli değil. Ekşi'de falan okudum fena gözükmüyor ama, var mı bir bit yeniği? Parayı nasıl yatırıp çekiyoruz sisteme? Kısacası hashflare hakkında bilgiye ihtiyacım var :D

şuanki fiyatlarla 100 liraya pek dişinin kavuğu dolmaz. denemek için yine girebilirsin tabi ama 100 lirayla altcoinlerde trading döndürsen daha mantıklı olabilir

edemirbas
28-12-2017, 01:57
şuanki fiyatlarla 100 liraya pek dişinin kavuğu dolmaz. denemek için yine girebilirsin tabi ama 100 lirayla altcoinlerde trading döndürsen daha mantıklı olabilir

Al sat mı? Altcoinler için hangi siteyi önerilerimiz peki?

Gko
28-12-2017, 02:52
Al sat mı? Altcoinler için hangi siteyi önerilerimiz peki?

evet al sat. Ben poloniex kullanıyorum başka site kullanmadım hiç, önceki sayfalarda başka sitelerde kullananlar çok var onlara da yönelebilirsin. Araştır bak sana en kullanışlı gelene başla, veya daha çok altcoin hangisinde var onlara da bak

Octane
28-12-2017, 02:58
Ripplelarımı hiç çekmemiştim. Hala da çekmicem. Bir tuhaflık var ve bu işin dibini görmek istiyorum.

Uur
28-12-2017, 07:15
hashflare'de ilk çekimimi yaptım bu arada, hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Bende tek hashflare da olan benim sanıyordum burada. Kaç Th ile kazıyorsun?

Uur
28-12-2017, 07:16
Bitcoin fork oldu mu ? Bugün diye biliyorum.

DOHC
28-12-2017, 10:27
Son haberler… Unlu donerci bitcoin ile odeme alacak - Ekonomi Haberleri (http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/son-haberler-unlu-donerci-bitcoin-ile-odeme-alacak-2150339/)

barisy
28-12-2017, 11:07
Güney Kore açıklama yaptı sabah. Düşüşün sebebi bu sanırım.

Gko
28-12-2017, 11:55
Bende tek hashflare da olan benim sanıyordum burada. Kaç Th ile kazıyorsun?

4.79 ths şuan, bi 120 dolar falan daha kasayım onuda bitconnect'e atıcam. Ondan sonra hergün hash alımı yaparım sanırım.

Bu arada hashflare'e başlıcak varsa refimiz ile kayıt olursa çok sevinirim :D

Uur
28-12-2017, 12:05
4.79 ths şuan, bi 120 dolar falan daha kasayım onuda bitconnect'e atıcam. Ondan sonra hergün hash alımı yaparım sanırım.

Bu arada hashflare'e başlıcak varsa refimiz ile kayıt olursa çok sevinirim :D

Bende 5.75 ile kazıyorum şuan marta kadar durur çekerim sonra hep reinvest :)

optimus_prime
28-12-2017, 20:15
paribudan alıp cexden bozduruyorum bu ayki kart borcu yuzde 10 indirimle kapanmış oldu

MPower's
29-12-2017, 12:15
Mining rig icin sistem tavsiyesi verebilecek tecrubeli arkadaslar var mi? Gtx1060, 1070 veya rx570 hangisi etheryum icin fiyat performans acisindan en mantikli?

punto_multijet
29-12-2017, 13:25
Mining rig icin sistem tavsiyesi verebilecek tecrubeli arkadaslar var mi? Gtx1060, 1070 veya rx570 hangisi etheryum icin fiyat performans acisindan en mantikli?

r9 rx nvidia bolca çeşit kartım var benim tavsiyem samsung ramli 1060

Octane
29-12-2017, 13:54
Ripplelarımla mutluyum vol bilmemkaç.

MPower's
29-12-2017, 14:13
r9 rx nvidia bolca çeşit kartım var benim tavsiyem samsung ramli 1060

3gb mi 6 mi? Kac mh/s aliyosunuz

punto_multijet
29-12-2017, 16:43
3gb mi 6 mi? Kac mh/s aliyosunuz

eth için 3 veya 6 eğer samsung ramli ise farketmiyor hepsi 24 mh alıyor. zec vs kazacaksanız o zmn 3-6 farkı cıkıyor ortaya onda da ram önemi yok zaten.
eğer ki hynix ramli falan 3gb denk gelirse 19mh alınıyor, yine aynı şekilde hynix ramli 6gb denk gelirse o da 23mh civarı stabil çalışıyor

fore
30-12-2017, 09:15
Ripple çok mutlu etti valla elinde tutanlatı. Kıpırdamıyor diye sattım ben 1 hafta önce..

onurc98
30-12-2017, 12:43
paribudan alıp cexden bozduruyorum bu ayki kart borcu yuzde 10 indirimle kapanmış oldu

cexden paranızı kredi kartınamı çekiyorsunuz? eğer öyleyse hangibankanın kartı

optimus_prime
30-12-2017, 13:40
cexden paranızı kredi kartınamı çekiyorsunuz? eğer öyleyse hangibankanın kartı

Yapı krediydi ama nedense son yaptığım işlemde hata verdi

marikan
31-12-2017, 10:26
Vitrocoin diye bir coin çıkıyormuş piyasaya. Şu an 0,42$. Gelecek vaad ettiği söyleniyor.
Ekşide birşeyler yazılmış: vitrocoin - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/vitrocoin--5536279)
Her üye olana 100 VTC veriyor. İlerde para eder mi bilmem alın koyun bir kenara. Bedava coin. :) Farklı mailler ile istediğiniz kadar kayıt olabilirsiniz.
Referans linki vereceğim eğerki sorun olursa silinebilir. : Create Account - VitroCoin (https://www.vitrocoin.com/register?ref=tclL2K)

DOHC
31-12-2017, 10:46
Vitrocoin diye bir coin çıkıyormuş piyasaya. Şu an 0,42$. Gelecek vaad ettiği söyleniyor.
Ekşide birşeyler yazılmış: vitrocoin - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/vitrocoin--5536279)
Her üye olana 100 VTC veriyor. İlerde para eder mi bilmem alın koyun bir kenara. Bedava coin. :) Farklı mailler ile istediğiniz kadar kayıt olabilirsiniz.
Referans linki vereceğim eğerki sorun olursa silinebilir. : Create Account - VitroCoin (https://www.vitrocoin.com/register?ref=tclL2K)

Ben aldım sayende. Bundan sonra ne yapalım? Çıkış nasıl oluyor zamanı gelince?

marikan
31-12-2017, 10:48
Ben aldım sayende. Bundan sonra ne yapalım? Çıkış nasıl oluyor zamanı gelince?

Bir borsaya girmesini bekleyeceğiz hocam. Şubat gibi çıkacak deniliyor. Artık şans. Tutarsa bir borsaya girer. Bizde coinlerimizi BTC veya dolara çevirebiliriz.

DOHC
31-12-2017, 10:48

Benim link ise bu Create Account - VitroCoin (https://www.vitrocoin.com/register?ref=TEx5CN)

i-vtec07
31-12-2017, 11:29
Bir borsaya girmesini bekleyeceğiz hocam. Şubat gibi çıkacak deniliyor. Artık şans. Tutarsa bir borsaya girer. Bizde coinlerimizi BTC veya dolara çevirebiliriz.

Sana yararı olsun diye senin linkinden üye oldum abi ama hiç anlamam şimdi bana vtc verdi mi bunlar bedavadan ? Ekşi de öyle yazmışlar:) birde ben nasıl refarans linki eklerim yardımcı olurmusun abi ? :)

DOHC
31-12-2017, 11:50
Sana yararı olsun diye senin linkinden üye oldum abi ama hiç anlamam şimdi bana vtc verdi mi bunlar bedavadan ? Ekşi de öyle yazmışlar:) birde ben nasıl refarans linki eklerim yardımcı olurmusun abi ? :)

Ana sayfa en altta "referral" yazıyor. Tıkla hem link hem web sitesine gömme için kodu var

i-vtec07
31-12-2017, 11:59
Teşekkürler :)

Buda benim referans linkim üye olmak isteyenler için:) Create Account - VitroCoin (https://www.vitrocoin.com/register?ref=RusUlb)

marikan
31-12-2017, 13:45
Hesabına girince sağ üstte 100 VTC görünüyor hesabında.
1-2 yıl unutun. Borsalara girebilirse bedavadan para kazanmış oluruz.

VTec_king
31-12-2017, 16:22
elektrik firmaları ,fazla elektrik tüketimi tespit ettikleri bitcoin madencilerine savaş açmış

ercan26esk
31-12-2017, 18:48
geleceğin parası gibi gözüküyor bu coinler kim ne derse desin...

razzmatazz
01-01-2018, 08:48
Hesabına girince sağ üstte 100 VTC görünüyor hesabında.
1-2 yıl unutun. Borsalara girebilirse bedavadan para kazanmış oluruz.

bende üye oldum senin referansdan ama bana 10 tane verdi abi :D