Orijinalini görmek için tıklayınız : 2005 sti
Herkese Merhabalar.
Sahibi olan arkadaş ile görüştük. Fiyat konusunda kararsız kaldım ancak hafta içi görmeye gideceğim.
Aracın geçmişi ile ilgili bilgi sahibi olan varmıdır acaba. Referans olabilecek arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum . Teşekkürler.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2005-2.0-wrx-sti-kazasiz-sorunsuz-447637743/detay)
Bu 105bin tl son fiyatı mı? bu fiyata veya ustune biraz daha eklesen daha yenilerini alırsın. bir de araç İstanbul da mı?
evolution_9
07-06-2017, 07:42
Hocam yanlış anlama bu arabaya bu paragı vermek çılgınlık. Hani çok özel saklanmış çok düşük km falan olsa belki.
Erdem K.
07-06-2017, 08:50
araç Behiç'in eski aracı sanırım, sonra Emin abi aldı diye biliyorum. Emek verilmiş, güzel bir araca benziyor, ilan fiyatına satılan STI nadirdir :) bence gidin bakın baktırın pazarlığınızı yapın ...
Emin abi dediginiz antalya da ki emin degil dimi?
araç Behiç'in eski aracı sanırım, sonra Emin abi aldı diye biliyorum. Emek verilmiş, güzel bir araca benziyor, ilan fiyatına satılan STI nadirdir :) bence gidin bakın baktırın pazarlığınızı yapın ...
yok hayır İstanbul'da, tornacı Emin Abi ;)
altugkocer
07-06-2017, 13:05
Geçen favorilerimde paylaşmıştım. Model yılı itibariyle özel bir araç 2005 STI'lar. Bütçenize göre bence 80-90 arasına alınabilir.
Erdem K.
07-06-2017, 15:30
hfk nickli arkadaşın belirttiği gibi İst.da Tornacı Emin abi :)
Behiç'ten önce de sanırım Antalya'da Cesur Ahmet'te idi ... yanılıyor da olabilirim, kendisiyle görüşün derim ...
Ne yaptınız?
Herkese Merhabalar.
Sahibi olan arkadaş ile görüştük. Fiyat konusunda kararsız kaldım ancak hafta içi görmeye gideceğim.
Aracın geçmişi ile ilgili bilgi sahibi olan varmıdır acaba. Referans olabilecek arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum . Teşekkürler.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2005-2.0-wrx-sti-kazasiz-sorunsuz-447637743/detay)