Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu ahlak zabıtaları yenimi türedi?
Sti_Ozan
08-06-2017, 16:13
Bugun kiz arkadasimla pendik marinanin az ilerisinde sahilde banklarda oturuyoduk. Kiz arkadasima sarilmistim ve kizi optum (ahlaki acidan problem iceren hicbirsey yok),o anda yanimiza bi motosiklet geldi iki kisilerdi ve ustlerinde akdeniz güvenlik adinda bi sirketin üniformasi vardi. Yapili olan arkadaki indi ve aramizda şöyle bi konuşma gecti;
(G:güvenlik) (cenesi acik kaskinin güneş vizorunu indirmis,dik dik konuşuyo)
G: Düzgün otur
B:Oturuşumda ne var?
G: Düzgün otur dedim
B:Abi oturuşumda ne var?
G:Ozaman kizi opme
B:Kiz arkadasim degilmi neden opemiyim?
G:Çevreden şikayet gelebilir
B:Şikayet geldimi?
G:Bi daha gormiyim sizi boyle
Ciddi manada şasirdim duruma,üzerlerindeki uniformadan şirketi gordugum icin hemen telefon numarasini buldum aradim. Bi sekreter cikti durumu anlattim beni birine aktardi,caldi caldi acan yok. Sonra geri baglandi telefona,çıkmışlar sonra geri arayin dedi. Biseyde diyemedim kapattim. Ilerdeki marinanin guvenligine gittim ve bu motorlulari sordum. Akp nin tuttugu guvenlik gorevlileri bunlar dedi. Sacma sapan isler dedim,adamda güldü. Şeriat ülkesimi oluyoruz nasil bir istir bu?
Onurkk06
08-06-2017, 16:17
Kendisi büyük ihtimalle karşı cinsle iletişime sadece sosyal medya üzerinden erişen kişilerdendir o yüzden de kıskanmıştır şerefsiz çocugu
6-7 sene önce benzer durumu yaşadım, çok tatsız olmuş.
Piknik esnasında arkadaki aileden saçma sapan bir tavır geldi. Az kaldı iki taraftan birine bir şey olacaktı. Kız ark. yalvar yakar bindirdi arabaya çektik gittik.
Yeni değiller bizde herkes ahlak zabıtası zaten. Kendisi böyle bir şey yapamadıysa şimdiye kadar onun ezikliğini senin üzerinde ego tatmini yoluyla gidermeye çalışmış.
Takılma boş ver keyfini de kaçırma. Ahlak zabıtası görünenlerin ne b.klar yediğini de biliyoruz biz.
Böylelerine
Geniş Aile Zekai Thug Life Tecavüze mi uğradınız - YouTube (https://youtu.be/oIYIYRg_w-U?t=25s)
https://youtu.be/oIYIYRg_w-U?t=25s
yazıp yazıp sildim
Bütün küfürleri ettim
Muharrem C.80
08-06-2017, 16:27
Çok ahlaklı ülkeyiz ondandır. Buna psikolojinin bir terimi vardır ben bilmem kendi erişemediği ancak senin erişiyor olmanı kendine yediremiyor salt kıskançlık ötesi yok. Memleket dolu bunlarla. Bu arada buda kendi çekimim google a teche girmek için tec yazdığımda gördüm. Yeni meni türemedi herzaman heryerdeler ağızlarını burunlarını zevkle kırabilirsiniz.
http://i66.tinypic.com/mc4uok.jpg
Abi mabi demeden diklenseydin keşke..
Yeni Türkiye denen şeyin köpeği bunlar..
mert_can 41
08-06-2017, 16:29
Büyük ihtimal egosunu tatmin etti Arkadaş yaşınız küçük diye korkutmuş. Ezik olan hayatı boyunca kız arkadaşı olmayan hanzolardandır takılmayın. Denk gelirse siz onu sorguya çekim yaka numarası veya kimlik vb babam polis avukat vb de bak nasıl hazır ola geçer. Aslında sağlam bir dövmekte lazımda neyse.....
İte,köpeğe özgüven ile itliği karıştıranlara abi demeyeceksin, saygılı olmayacaksın.
Saygıyı korku zannediyor hepsi.
Hele üzerinde üniforma varsa, daha beter davranacaksın.
"Dostum, aslanım, koçum" diyeceksin. Senin adın ne bakayim, şu sicil numaranı ver bakayim diyeceksin.
Hepsi birer beyfendi, hanzade oluyorlar.
Sti_Ozan
08-06-2017, 16:38
Kendisi büyük ihtimalle karşı cinsle iletişime sadece sosyal medya üzerinden erişen kişilerdendir o yüzden de kıskanmıştır şerefsiz çocugu
Abi vallahi anlamadim,onlar gidince guvenlige sordum sonra ayni yere tekrar geldim. Bidahada gelmediler.
6-7 sene önce benzer durumu yaşadım, çok tatsız olmuş.
Piknik esnasında arkadaki aileden saçma sapan bir tavır geldi. Az kaldı iki taraftan birine bir şey olacaktı. Kız ark. yalvar yakar bindirdi arabaya çektik gittik.
Yeni değiller bizde herkes ahlak zabıtası zaten. Kendisi böyle bir şey yapamadıysa şimdiye kadar onun ezikliğini senin üzerinde ego tatmini yoluyla gidermeye çalışmış.
Takılma boş ver keyfini de kaçırma. Ahlak zabıtası görünenlerin ne b.klar yediğini de biliyoruz biz.
Abi acikcasi tadimiz kacmadi degil tabiri caizse bianda mal oldum. Hic beklemedigim biseydi
Böylelerine
Geniş Aile Zekai Thug Life Tecavüze mi uğradınız - YouTube (https://youtu.be/oIYIYRg_w-U?t=25s)
https://youtu.be/oIYIYRg_w-U?t=25s
Abi bildigin dondum kaldim,ne desem bilemedim. Bide kendimi yanlis biseymis gibi mahcup hissettim boyle bi tepki alinca. Biseyde diyemedim.
yazıp yazıp sildim
Bütün küfürleri ettim
Ne desek boş abi
Çok ahlaklı ülkeyiz ondandır. Buna psikolojinin bir terimi vardır ben bilmem kendi erişemediği ancak senin erişiyor olmanı kendine yediremiyor salt kıskançlık ötesi yok. Memleket dolu bunlarla. Bu arada buda kendi çekimim google a teche girmek için tec yazdığımda gördüm. Yeni meni türemedi herzaman heryerdeler ağızlarını burunlarını zevkle kırabilirsiniz.
Kadina şiddette,tecavüzde kaçıncı sirada oldugumuzu hatirlatmaya gerek bile yok zaten abi.
Abi yukardada yazdim resmen dondum kaldim,anca bukadar karşı çıkabildim.
Büyük ihtimal egosunu tatmin etti Arkadaş yaşınız küçük diye korkutmuş. Ezik olan hayatı boyunca kız arkadaşı olmayan hanzolardandır takılmayın. Denk gelirse siz onu sorguya çekim yaka numarası veya kimlik vb babam polis avukat vb de bak nasıl hazır ola geçer. Aslında sağlam bir dövmekte lazımda neyse.....
Aslinda abi kesinlikle bi ad soyad sormak gerekiyodu,ama yaşlarda reşit olmadigi icin polis vs durumunda aileler cagirilirdi. Bizim icinde sorun olabilirdi.
once su pendikteki gulcu kadinlari temizlesinler
. insanlar rahat rahat yuruyemiyor yapisip kaliyorlar sahilde rahat rahat gezemiceksem ne anlami var bu sahilin.
kiz arkadasinla gezmek istiyorsan malesef maltepe bostanci tarafina yonel.pendik kartal benim gordugum hep boyle.
bence arkadaslarinla bi ahlak dersi ver bi aksam o sahsiyete
Sti_Ozan
08-06-2017, 16:41
İte,köpeğe özgüven ile itliği karıştıranlara abi demeyeceksin, saygılı olmayacaksın.
"Dostum, aslanım, koçum" diyeceksin. Senin adın ne bakayim, şu sicil numaranı ver bakayim diyeceksin.
Abi acikcasi o an aklima gelmedi,sonradan aklıma geldi. Ordaki abi kelimeside saygidan buyuklerime abi diye diye bi anda agzimdan cikiverdi.
Sadece bazen bu yüzden İzmirde oturduğuma şükrediyorum ve sırf bu yüzden bazen eyalet sisteminede geçelim burası hep böyle kalsın istiyorum
Sti_Ozan
08-06-2017, 16:48
. insanlar rahat rahat yuruyemiyor yapisip kaliyorlar sahilde rahat rahat gezemiceksem ne anlami var bu sahilin.
kiz arkadasinla gezmek istiyorsan malesef maltepe bostanci tarafina yonel.pendik kartal benim gordugum hep boyle.
bence arkadaslarinla bi ahlak dersi ver bi aksam o sahsiyete
Fazla zamanimiz olmadigi icin pendigi tercih etmek durumunda kaldik,yoksa zaten kolay kolay maltepe-kadikoy arasindan baska yerde rahat edilmiyo. Olay öncesinde gülcüde geldi,kadinla bir sure sonra artik rahat nefes almak icin mecburen para verdik. Daha önce hic karsilasmamistim,olayin şokuylada bisey diyemedim. Ama bidahaki karşılaşmamızda kesinlikle çok daha farkli bi tepkiyle karsilasicagina eminim.
Başına bela almamakla iyi etmişsin. O köpeklerin sahibi var demek, o yüzden böyle rahat davranıyorlar.
Bazen hikaye aşağıdaki gibi bitiyor, dünya bir an için güzelleşiyor.
AVM'de öpüşen gençler kendilerini uyaran adamı bıçakladı (http://www.cnnturk.com/turkiye/avmde-opusen-gencler-kendilerini-uyaran-adami-bicakladi)
tayreep_john
08-06-2017, 17:17
yeni ahlak bekçileri türedi...nişanlımın yanında beni tahrik etti vs diye hemen fotoğraflarıp şikayetçi olsaydınız... şimdi biz bunlara yüz verirsek 5 sene sonra kızla aranda 12 metre mesafe olcak derler...
Aynı durum oturduğum sitede başıma geldi. Doğum günümden bir gün sonra kız arkadaşım geldi yanıma hem kutlamak için hemde rütin olan buluşmamızı yapmak için. Siteye geldi neyse boş sessiz sakin bir yere oturduk baş başa sohbet muhabbet gırgır şamata falan derken o bana sarıldı ben ona sarıldı. O öptü ben öptüm falan böyle kötü hiç bir şey yok normal her şey. Neyse durduk baya dedim evde pasta var arkadaşlarım almıştı hemde evi gezeriz hemde pastayı yeriz diye bi plan yaptık. Aradan 5 dakika geçmeden birisi bağırdı camdan ne olduğunu anlamadan anlamadım buyrun dedim. Oturmayın orada napıcaksanız 4 duvar arasında yapın diyince bir anda şalterlerim attı. Benden de baya da büyük. Hayırdır lan sen kim oluyosun da bana emir veriyorsun nereye gidip gideceğimi sana mı sorucam lan amk gazatesi falan derken olay büyüdü kız arkadaşım türbanlı. Ona başka bir yakıştırma yaptı. Ben iyice sinirlenince kiracı mı ev sahibi mi olduğunu sordum ev sahibiyim dedi. Bekle amk gazetesi çocuğu görüşücez elbet seninle falan dedim. İndirme beni aşağı dedi. Dedim senin inmen değil ben yukarı çıkarsam sıkıntı olur adam ol dedim. O sırada sinirle eve koşturuyorum silahı alıcam vurucam onu öyle çok bilendim. Kız arkadaşımın da keyfi bozulunca gitmek istedi o başka yöne doğru gidince mecbur peşine gittim. Aradan 10dk olmadı koştura koştura yanıma geldi. Kolumdan tuttum gel konuşucaz dedi. Dedim hayırdır ya sen napıyosun çek elini kolunu dedim. Hala tutmaya çalıştı, bak bilader o elini kırarım eve sakat gönderirim elin kolun rahat dursun dedim konuşucaksan gel adam gibi konuş dedim. Baya saydı söylendi boş muhabbet için mi geldin bu kadar dedim. Baya bi konuştu he me dedim kız arkadaşıma da orada baya bi giydirdi iyice sinirlendim. Seninle sonra görüşücem ben dedim.
Aradan bi kaç gün geçti cumartesi akşamı kapısının önüne gittim bağıra çağıra konuşuyorum bi tatsızlık çıksında insin aşağı diye 5 kişiyiz herkes deli fişek. İnmedi, ah bi inseydi de o ahlakı gösterseydim...
mert_can 41
08-06-2017, 17:22
Abi vallahi anlamadim,onlar gidince guvenlige sordum sonra ayni yere tekrar geldim. Bidahada gelmediler.
Abi acikcasi tadimiz kacmadi degil tabiri caizse bianda mal oldum. Hic beklemedigim biseydi
Abi bildigin dondum kaldim,ne desem bilemedim. Bide kendimi yanlis biseymis gibi mahcup hissettim boyle bi tepki alinca. Biseyde diyemedim.
Ne desek boş abi
Kadina şiddette,tecavüzde kaçıncı sirada oldugumuzu hatirlatmaya gerek bile yok zaten abi.
Abi yukardada yazdim resmen dondum kaldim,anca bukadar karşı çıkabildim.
Aslinda abi kesinlikle bi ad soyad sormak gerekiyodu,ama yaşlarda reşit olmadigi icin polis vs durumunda aileler cagirilirdi. Bizim icinde sorun olabilirdi.
Korkmayın ahlak dışı bir şey yapmıyorsunuz zaten. Adını soyadını devletin ona verdiği yetkiyi yaka veya sicil no sunu sorun o zaten hizaya gelir baktın çok dikleniyor. Ara polisi gelsin korkmayın. Korkudan besleniyor zaten böyleleri.
-Murat Özcan-
08-06-2017, 17:28
Ciddi anlamda rahatsız eden durumlar bunlar
///berke
08-06-2017, 17:38
Ben senin nasıl efendi biri olduğunu bildiğimden abi demeni saygı açısından gayet normal buluyorum,ama böylelerine sırf senden büyük diye saygı gösterdiğinde kendini adam sanıyor. Bu ülkede zerre adalet, insanında samimiyet kaldığına inanmıyorum. Geçen yaşadığım bi olaydan sonra tamamiyle anladım ki yaşım hazır elverişliyken yurt dışına yerleşmeye çalışmam en doğrusu..
Sti_Ozan
08-06-2017, 17:48
Başına bela almamakla iyi etmişsin. O köpeklerin sahibi var demek, o yüzden böyle rahat davranıyorlar.
Bazen hikaye aşağıdaki gibi bitiyor, dünya bir an için güzelleşiyor.
AVM'de öpüşen gençler kendilerini uyaran adamı bıçakladı (http://www.cnnturk.com/turkiye/avmde-opusen-gencler-kendilerini-uyaran-adami-bicakladi)
Abi dedigim gibi mal gibi kaldim açıkçası. Avm deki arkadas en temizini yapmis,ama it kopek icinde kendime en cokta aileme sıkıntı stress yasatmak istemem. Insallah iyi mevkiilere gelirsek ozaman gerekeni kat be kat yaparim zaten.
yeni ahlak bekçileri türedi...nişanlımın yanında beni tahrik etti vs diye hemen fotoğraflarıp şikayetçi olsaydınız... şimdi biz bunlara yüz verirsek 5 sene sonra kızla aranda 12 metre mesafe olcak derler...
Abi yorumuna kesinlikle katiliyorum,ama malesef yaşlardan dolayi şikayetci olma durumu biraz sorunlu olabilirdi.
Aynı durum oturduğum sitede başıma geldi. Doğum günümden bir gün sonra kız arkadaşım geldi yanıma hem kutlamak için hemde rütin olan buluşmamızı yapmak için. Siteye geldi neyse boş sessiz sakin bir yere oturduk baş başa sohbet muhabbet gırgır şamata falan derken o bana sarıldı ben ona sarıldı. O öptü ben öptüm falan böyle kötü hiç bir şey yok normal her şey. Neyse durduk baya dedim evde pasta var arkadaşlarım almıştı hemde evi gezeriz hemde pastayı yeriz diye bi plan yaptık. Aradan 5 dakika geçmeden birisi bağırdı camdan ne olduğunu anlamadan anlamadım buyrun dedim. Oturmayın orada napıcaksanız 4 duvar arasında yapın diyince bir anda şalterlerim attı. Benden de baya da büyük. Hayırdır lan sen kim oluyosun da bana emir veriyorsun nereye gidip gideceğimi sana mı sorucam lan amk gazatesi falan derken olay büyüdü kız arkadaşım türbanlı. Ona başka bir yakıştırma yaptı. Ben iyice sinirlenince kiracı mı ev sahibi mi olduğunu sordum ev sahibiyim dedi. Bekle amk gazetesi çocuğu görüşücez elbet seninle falan dedim. İndirme beni aşağı dedi. Dedim senin inmen değil ben yukarı çıkarsam sıkıntı olur adam ol dedim. O sırada sinirle eve koşturuyorum silahı alıcam vurucam onu öyle çok bilendim. Kız arkadaşımın da keyfi bozulunca gitmek istedi o başka yöne doğru gidince mecbur peşine gittim. Aradan 10dk olmadı koştura koştura yanıma geldi. Kolumdan tuttum gel konuşucaz dedi. Dedim hayırdır ya sen napıyosun çek elini kolunu dedim. Hala tutmaya çalıştı, bak bilader o elini kırarım eve sakat gönderirim elin kolun rahat dursun dedim konuşucaksan gel adam gibi konuş dedim. Baya saydı söylendi boş muhabbet için mi geldin bu kadar dedim. Baya bi konuştu he me dedim kız arkadaşıma da orada baya bi giydirdi iyice sinirlendim. Seninle sonra görüşücem ben dedim.
Aradan bi kaç gün geçti cumartesi akşamı kapısının önüne gittim bağıra çağıra konuşuyorum bi tatsızlık çıksında insin aşağı diye 5 kişiyiz herkes deli fişek. İnmedi, ah bi inseydi de o ahlakı gösterseydim...
Senin durum cok cok daha skntiliymis abi. Insallah bidaha yasamazsin,it kopek ugruna gelecegimizi karartmaya deymez.
Sti_Ozan
08-06-2017, 17:52
Korkmayın ahlak dışı bir şey yapmıyorsunuz zaten. Adını soyadını devletin ona verdiği yetkiyi yaka veya sicil no sunu sorun o zaten hizaya gelir baktın çok dikleniyor. Ara polisi gelsin korkmayın. Korkudan besleniyor zaten böyleleri.
Abi vasifsiz guvenlik gorevlisi,belliki hayati boyunca gelebilecegi en iyi mertebede ve bu onu ego sahibi yapmis. Yaşlarimizdan dolayi polislik durumda sorun olur diye cagirmadim,yoksa kesinlikle aklimdan gecti. Hoş öldürülmeyle tehtid edilen adama kendini koru diyen polis. Aradigimizda gelmezdi bile..
Ciddi anlamda rahatsız eden durumlar bunlar
Sormayin,hemde fazlasiyla vallahi.
Ben senin nasıl efendi biri olduğunu bildiğimden abi demeni saygı açısından gayet normal buluyorum,ama böylelerine sırf senden büyük diye saygı gösterdiğinde kendini adam sanıyor. Bu ülkede zerre adalet, insanında samimiyet kaldığına inanmıyorum. Geçen yaşadığım bi olaydan sonra tamamiyle anladım ki yaşım hazır elverişliyken yurt dışına yerleşmeye çalışmam en doğrusu..
Ülkemi cidden seviyorum,forumdaki yurtdisi konusunuda sıkı sıkıya takip ediyorum. Bi yanim git kurtul keyfine bak diyo,diğer yandan ülkemi bunlarami birakicam diyorum. Cidden skntili isler.
arabasızadam
08-06-2017, 17:57
Ülkede son zamanlarda yükselen tek şey orspu çocuklarının sayısı.
immortalboss
08-06-2017, 18:04
Böyle insanlar genellikle sıkıntılı insanlar.İki karı kız gördü mü totosuna bakmaktan kaldırımda yürüyemez,ama siz bu şekilde oturunca ahlak zabıtası kesilirler.Çok takmamak lazım.Bulaşmayın.Benim cebimde hep 20 cm. bıçak vardır.65 kilo adamız.100 kiloluk adam canımı almaya kalkarsa kendimi koruyayım diye taşırım.Gerekirse de kullanmaktan sakınmam.Bu şekilde tenha bir yerde otururken öldüreyise bir çocuğu dövmüşlerdi.Kız arkadaşı bağırmaktan sesleri kısılmış halde hastaneye geldi.Neyse ki şimdi görüyorum arada.Gayet iyiler.Takılmamakla iyi etmişsiniz aslında.Oluyor böyle vakalar.Üzerinde çok durmayın.
Sonra çıkıp demiyorlarmı ;
Türkiye özgürlükler ülkesi kimsenin yaşam tarzına karışmıyoruz
diye... binlerce kişide alkışlamıyormu bunu...
Bu ülke çok garip bir hal aldı..
Sti_Ozan
08-06-2017, 18:16
Böyle insanlar genellikle sıkıntılı insanlar.İki karı kız gördü mü totosuna bakmaktan kaldırımda yürüyemez,ama siz bu şekilde oturunca ahlak zabıtası kesilirler.Çok takmamak lazım.Bulaşmayın.Benim cebimde hep 20 cm. bıçak vardır.65 kilo adamız.100 kiloluk adam canımı almaya kalkarsa kendimi koruyayım diye taşırım.Gerekirse de kullanmaktan sakınmam.Bu şekilde tenha bir yerde otururken öldüreyise bir çocuğu dövmüşlerdi.Kız arkadaşı bağırmaktan sesleri kısılmış halde hastaneye geldi.Neyse ki şimdi görüyorum arada.Gayet iyiler.Takılmamakla iyi etmişsiniz aslında.Oluyor böyle vakalar.Üzerinde çok durmayın.
Haklisiniz,zaten bicaklara hevesim var ve bircokta bicagim var. Bulundursak bi dert bulundurmasak bi dert. Nefsi mudafa durumunda kesinlikle kullanilmali ama
Katarcı olur genelde böyleleri .
Sti_Ozan
08-06-2017, 18:22
Katarcı olur genelde böyleleri .
Arap aleminden atildilar diyemi bunlar
Aynı konu üzerinden yapılan bir inceleme:
https://youtu.be/ki8ynmbslq4
arsenikli
08-06-2017, 18:35
Ya kız arkadaşının yanında bişey yapsalardı, darp etselerdi vs 2 kişilermiş arkadaki yapılı olanmış
Ya kız arkadaşının yanında bişey yapsalardı, darp etselerdi vs 2 kişilermiş arkadaki yapılı olanmış
sen de haklısın
susmasan başa bela, sussan gönül razı değil..
adalet denen kurum bi boka yaramıyor ki cezasını versin böyle köpeklerin
Ülke olarak ileri gidiceğimize geri gidiyoruz.Geçende diyarbakırda bir olay olmuşdu.Adama gücü yetmeyince kıza vuruyordu.Bu tarz olaylar gittikçe atar durumda
Silence45
08-06-2017, 18:44
Abi bu nedir ya. Allah aşkına, farkında değiliz ama hani arabamızın, motorsikletimizin, dükkanımızın başına iş geldiğinde neyden geldi diyoruz. Adamlara baksana "saldırmaya teşvik ediyor" dedi göz göre göre. Bilmeden ne çok düşman ediniyoruz. Sınırları aşanlara lafım yokta ayrılırken ya da anlık sarılabilir bir insan. Bundan doğal ne var. Nasıl bir şeye dönüşüyoruz ya..
Bu tarz insanlar hep vardı,biyerden güç alıp artık içinde patlayan kelimeleri dışlarına vurmaya başladılar.
Bu tarz durumlarda şayet kendine güveniyorsan tam yol devam vericeksin coşkuyu. Ama güvenmiyorsan ve sessiz kalabiliyorsan mümkünse kalacaksın çünkü polisi arasalar emin ol sen suçlu çıkarsın..
Malesef iki ucu güllü değnek
Muharrem C.80
08-06-2017, 18:54
aklıma bu karikatür geldi,
http://i67.tinypic.com/14dlvsw.jpg
NakkaSss
08-06-2017, 19:04
Allah denk getirmesin başka bir şey demiyorum..
soylarının kurutulması gereken canlılar.
ürememeleri lazım ama genç hücre gibi bölünüyorlar maalesef
aybarsdnr
08-06-2017, 19:11
Sokakta kadın dayak yediği zaman rahatsız olmayan ruh hastası şerefsizler, kadına sarılınca, öpünce rahatsız oluyor.
Sen kimsin amkk çocuğu sana bu yetkiyi veren kimse onu getir diyecektin , bu bizim memlekette bi sikim olamayınca bekçi bahçıvan olup sigorta yatınca kendini adam zanneden orspu çocuklarına ayar oluyorum
bu tipleri hayvanat bahçesinde aslalara,kaplanlara,sırtlanlara yem yapacaksın.
en azından bedenleri bi işe yarar.gerçi hayvanlara da bozuk et vermek doğru bir davranış değil.
vazgeçtim kötü fikir.
turkiye'den siktir olup gitmek - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/turkiyeden-siktir-olup-gitmek--3843083)
enes_srb
08-06-2017, 19:36
diklenmemekle iyi yapmissin herkes bi firsat gecsede elime saldirsam diye bekliyo bu kadar olmaz ne hale geldik kimsenin kimseye saygisi kalmamis, benim bayan bi akrabami KIRMIZI ISIKTA karsidan araba gelmedigi icin bekledi gecmedi diye kufur yagmuruna tutan bile var yasadigimiz yerde
bu zihniyet içerisinde yaşamak,bunlarla ilgili haberleri izlemek,bu tipleri görmek gerçekten insan sağlığı açısından çok tehlikeli.
günde 1 paket sigara iç ama bu zihniyet olmasın inanın daha sağlıklıdır.
SULTANOGLU
08-06-2017, 19:51
Bu rahatsız olan güruh petrikabında bölünerek çoğaldığı için anlamaz sevigiden, duygu paylaşmaktan.
Sti_Ozan
08-06-2017, 19:53
Sacma sapan bi is abi,sarilmanin ne cezasi olucak? Dogru duzgun konusamayan teyze 4 duvari niye yapmislar diyo. Kiz arkadasini eve getirincede eve kiz atti diyolar. Boyle bi anlayis olamaz,olmamalida. Sene olmus 2017 sokakta birbirine sarilanlara hapis cezasi nedir? Anlayistan yoksun egitimsiz insan toplulugu. Sonra cocuklarinida boyle yetistiriyolar.
2+2 kactır diye sorsan bilmez,eğitim denince aklına yobazlıktan başka bişi gelmez ama işin içine dinmiş bilmem neymiş gibi kavramlarla
yaklaşabileceğini sezdiği şeyler girince ordinaryus kesilirler.
Bizim arkadaşımızda silah olsa ters adamın teki olsa
Bunlara sıksa
Bu güvenlikçilerde harbi cahil cesareti var ya :)
Ahlak demişkennn
Rabiaacılara selam olsunnnn
Mavi Marmara tazminatı ailelere verilmiyor – Sozcu Gazetesi (http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/mavi-marmara-tazminati-ailelere-verilmiyor-1886740/)
BarışSever
08-06-2017, 20:48
Geçmiş olsun ozan kardeşim.
Sti_Ozan
08-06-2017, 21:01
Bizim arkadaşımızda silah olsa ters adamın teki olsa
Bunlara sıksa
Bu güvenlikçilerde harbi cahil cesareti var ya :)
Bigun gidecekleri yol o zaten abi :)
Geçmiş olsun ozan kardeşim.
Tesekkur ederim kardesim
Ben bu yüzden hatunlayken başım tekrar belaya girmesin diye kamuya açık yerlerde bulunmamaya çalışıyorum. "Kadını sokak ortasında dövsen kimse karışmaz ama öpsen yanağından kimse demediğini bırakmaz " diye bir laf var ya aynen öyle..
bu videoda kafası yemek sıçmak ve üremek dışında hiç birşeye çalışmayan hayvanları görüyoruz
sinan3405
08-06-2017, 22:19
8 sene guvenlık ısı yaptım cok sukur bıraktım lanet ettım bu meslege. gorevım boyunca buyuk fırmalarda calıstım ve en son cıktıgım fırmayıda mahkemeye verdım. bu meslege ınsanlar oyle kaptırıyorkı kendını komıser sananmı ararsın kendını polıs sananmı ararsın cok var malesef. aynı durum son zamanlarda moto kuryelerındede var onlarda kendını trafık polısı sanıyor 10 dolara cınden kafa kamerası hop trafık polısı.
Denk gelmezler ki şöyle yırtık birine...
Yaşadığım yerde lise zamanlarımda kız arkadaşım ile parkta yanyana oturup pasta yiyorum diye uyaran lavukları gördü bu gözler... Yaşımız küçük diye ses çıkarmadıkta, şimdi olsa dişlerini söker götüne sokarım bir bir.
immortalboss
09-06-2017, 07:39
https://www.youtube.com/watch?v=2mA-Q8BscFg
Benim aklıma da bu video geldi.Anlatamasa da anlatmaya çalışmış arkadaş.
10 yasında kızlara tecavuz ederler karaktersizler gelip bize namustan bahsederler.
yenı turkıyeye hosgeldınız
3-5 yıl evveline kadar sakin bir adam iken, sağolsun ülkede olan her yeni gelişme biraz daha tahammülsüz hale getirdi.
hiç öyle bir şeye denk gelmedim, umarım gelmem. şerefsiz köpekler.
siyasete gireceğdim vazgeçtim :)
Zaten Kendine güvenen, bastırılmış duygularına yenik düşmeyen, elde edemediklerinin ezikliğiyle davranmayan birisi olsa vizörü de açar kaskınıda çıkartır..
Ama zaten dediğim gibi biri olsa bunlar olmazdı..
Tek başına olsa da gelemezdi zaten bildiğin çakal taktiği...
Bunlara hazırlıklı olmamız lazım, Yeni Türkiye bu.
Boyun eğersek tepemize çıkarlar, onlar 1 atarlanıyorsa biz 3 atarlanacağız.
Ne yazık ki bu memlekette vaziyet bu.
[QUOTE=gökberk;8343290]Denk gelmezler ki şöyle yırtık birine...[/QUOTE
kendileri zaten bulaşmaz uzaktan bakıyolar yerse salça oluyolar ...öyle olgun vs adamın yanına yaklaşamazlar....zaten yukarda denmiş bunların üreme merkezleri belli
burak_2885
09-06-2017, 09:16
Keşke bana denk gelse ( atar gider yapacağımdan değil de fena halde gt edeceğime güveniyorum )
Bir gün kız arkadaşımla (sözlüm) pierlotide oturuyoruz hava güzel falan almışımız manzarayı karşımıza yanyana oturuyoruz sarılıyoruz falan arada öpüyorum normal şekilde. Garson geldi gayet düzgün şekilde görevini yapıyordu bize "Efendim şikayet var" dedi utana çekile. Tamam dedik o an kalakaldık resmen. Arkama baktım bizim memleketin tipik %50 insan tipi :D (Latife ediyorum genelleme yapmam) O günden beri aklıma gelince geriliyorum nasıl olay çıkarmadım orda diye. Birde yüzüklerimiz falan var yani. Sanane lan karıma nasıl sarılacağımı sana mı sorcam diyemedim dert oldu içime.
SpeedlinE™
09-06-2017, 09:57
Allah sabır versin Ozan vallahi,geçmiş olsun.
rain man
09-06-2017, 10:00
Şu ülkede en gıcık olduğum konu bu. Yemin ediyorum gitsin istediği gibi bağnazlıgını kendi içinde yaşasın göz göre göre yanlış yapsın aç kalsın umrumda değil. Ama böyle hem milletin karısına kızına göz dikip hem de kendileri bir şeyler yapamayınca namusuyla yürüyene dahi laf atar sataşır hale geliyorlar ya...
Kaç kez başıma gelmedi ki, istanbula her gidiş gelişimde o haftasonu bir gün beraber çıkardık o zaman sevgiliydik bazı yerlerde resmen insanlar bu iş için varmış gibi sokakta yürürken arkamızdan cık'lamaya, vedalaşırken sarıldığımızda laf atmaya doyamazlardı. Bi iki tanesi hariç uzak durdum. Çünkü tipler belli, ara sokakta tekstilci en az 3 kişiler boş değiller, gelecek kaygısı yok, ölse arkasından ağlayacak kimse yok. Böylelerine kendileri gibi düşman lazım. Düzgün adamın yapacağı iş değil. Gözüne alıp kavga edeyim desen yere düştüğünde çekip bıçağı saplamayacagının garantisi yok.
Sırf bu yüzden yaşadığım şehir ve anadolu insanından nefret ediyorum. Yaklaşık bir yıldır evliyim, beraber çıkıp rahatça yürüyemiyoruz elele ya. Daha geçen hafta buraya çok da uzak olmayan bir yerde gerizekalının biri elele yürüyen iki kişiye salça oluyor, erkeğe dalaşıyor ona bir şey yapamayınca bu sefer kıza kaşla göz arasında tekme tokat giriyor. Kimse de sesini çıkarmıyor, göz göre göre yardım etmiyor... Gel de şimdi rahatça gez. Dışarı çıkıyoruz, yanında ben olduğum halde eşim yürürken resmen baştan aşağı gözleriyle tavaf ediyorlar ****** çocukları ya. Hepsi dindar ama sorsan, ezan okununca bi anlık müslüman olup sonra yine üçkağıda soyunur karı kız keserler aynısının kendi kardeşlerinin eşlerinin başına geldiğinde nasıl hissedeceğini düşünmeden yaparlar bunu. Başa geldiğinde de o önceki adamdan eser olmaz bela tip olur psikopata bağlarlar.
Sırf bu yüzden idealist olmama rağmen gireceğim sınavda bölüm değil şehir bakıyorum.
Özellikle ankaradan doğuşunu ve kuzeyini kesinlikle düşünmüyorum.
Hani şu anadolu insanı merttir yiğittir harama bakmaz geyiğini çıkaranların kulakları çınlasın. Allah belalarını versin
Kardeşim en doğrusunu yapmışsın. Karşındaki adamlar seni sevgilinin yanında dövüp gururunu kırıp iyice kötü bir duruma soktuktan sonra işten paçayı sıyırsalardi daha çok içine otururdu. Devri değiştirmek ve beklemekten başka çare yok.
GokhanRS
09-06-2017, 10:08
umarım bu tepkiyi 40 tane çocuğa tecavüz edilen ensar vakfı niye kapatılmadı diye de gösterirsiniz demek lazım :)
sen iyi yapmışsın genç adamsın, küçük görüp yanında ki kıza erkekliklerini ispatlamak için birde dayak atmaya kalkarlardı diklenirsen. en iyisini yapmışsın pardon de geç. şimdiden de spora kickbox v.s bişeylere başla sen. belli ki ilerde daha çok karşılacaksın bu karaktersizler ile. şimdiden sen dayak atmayı öğrenmeye başla.
Sti_Ozan
09-06-2017, 13:01
Allah sabır versin Ozan vallahi,geçmiş olsun.
Tesekkur ederim hocam sagolun
umarım bu tepkiyi 40 tane çocuğa tecavüz edilen ensar vakfı niye kapatılmadı diye de gösterirsiniz demek lazım :)
sen iyi yapmışsın genç adamsın, küçük görüp yanında ki kıza erkekliklerini ispatlamak için birde dayak atmaya kalkarlardı diklenirsen. en iyisini yapmışsın pardon de geç. şimdiden de spora kickbox v.s bişeylere başla sen. belli ki ilerde daha çok karşılacaksın bu karaktersizler ile. şimdiden sen dayak atmayı öğrenmeye başla.
Abi bi dovus sporuyla ugrasmak+fitness a baslamak gibi bi planim var. Biraz ciliz durunca ses cikaranda cok oluyo. Biraz yapilansak ve teknik sahibi olsak sanirim yari yariya azalir bu tipler. Yada azaltiriz sanirim
SULTANOGLU
09-06-2017, 14:23
Abicim bunu dovus sporuyla veya fitness la hatta aduket bile atsan cozemezsin. Senlik bir durum yok. Bu durum karsindakinin barzolugu. Fitness yapsan dovus sporu yapsan kavgada bicagi kursuu durdurabilicen mi ? Sen en iyisini yapmisin. Insallah birgun wli beli dolu birine ulan burada duGun oturucan derlerde birdaha hep sondayla iseyecek sicacak duruma gelirler.
Bu kansizlara izin verildikce cosuyorlar tepedekiler sag olsun. Yapicak birsey de yok. 2 yumruk atsan en hafifinden kasi gozu acilsa adam yerine koyucaklar yalandan sicil kaydin olucak.
Bu arada benzer bir olay da besiktasta ki durumce de basima geldi. Garsonla tartisincada 5-6 garson toplasti basimiza. Birsey yapamadim tabi ama aklinizda olsun. O zamandan beri kim gitmek istese kapisindan ceviririm
Bu arada benzer bir olay da besiktasta ki durumce de basima geldi. Garsonla tartisincada 5-6 garson toplasti basimiza. Birsey yapamadim tabi ama aklinizda olsun. O zamandan beri kim gitmek istese kapisindan ceviririm
Beşiktaş'ta neresi acaba? Isim verme yönünden bir sıkıntı yoksa
Bkz: sig p226 nedir-ne işe yarar MK8800
Bkz: sig p226 nedir-ne işe yarar MK8800
Dayıcım o mevzu yüzünden babamlar beni bi darp etti aklın durur , dinlene dinlene dövdüler çok değişik stiller keşfetmişler :D
coolvtec
09-06-2017, 19:02
Bunlar laftan anlamaz. Anladıkları dilden konuşmak lazım. Bu tip öküzleri belirleyip akşam kuytuda kıstrıcan. Eşgal vermeden bi güzel dövüp korkutup bırakacan. Neden dayak yediğini de bilecek. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı...
Aşırı milliyetçi bir adam olarak varlığım boyunca Türk insanında anlayamadığım tonla şey vardır.
Örneğin bu sarılmalara basit öpücüklere cıcıklayanların baksan varsan %99 u Ankara nın doğusundan gelen yada orada yaşayan halkımızdır. Neden cıcıklıo? Edebine uymuo agamın. Bakıosun aynı abla abimiz akraba evliliği. Şaka değil bak %50 lerde akraba evliliği. Adam kuzeninle evlenmiş aq. Buda biz batıdakine aşırı ters gelen bir durumdur örneğin. Bir diğer yandan bu doğudaki abla abimiz bilmem kaç çocuğu aynı odada 13 kişi yatarak yapıo. Yani bildiğin gece oldumu evin annesini bilmem kaç çocuğu içinde pompişlemeyi bilio aq ama bize cıkcıklıo aq evladı.
Ağır kaçmış olabilir kusura bakmayın. Genelleme olarakta almayın ama çoğunluğun buna yakın olduğunu biliyoruz.
:)
Sen bu yazdığını 1 kere denedin mi acaba ?
Resmi bi memura kocum sicil numaranı ver bakıyım de bakayım da noluyor
Yaş 22 yada 21'ken "ağzında kürdanla gelip genç ehliyeti-ruhsatı ver arabadan in" diyen bir arkadaşa "Dostum sen de sicil numaranla bağlı olduğun emniyet müdürlüğünü yazıver bi kağıda" demiştim.
Daha sonra arkadaş biraz bozuldu ne yapacağını bilemedi, uygulama yapılan yerde ki daha yaşlı polis memuru arkadaş gelip özür dilemişti. Bu olay dışında kimse şahsıma terbiyesizlik yapmadığı için ihtiyacım olmadı.
Yaş 22 yada 21'ken "ağzında kürdanla gelip genç ehliyeti-ruhsatı ver arabadan in" diyen bir arkadaşa "Dostum sen de sicil numaranla bağlı olduğun emniyet müdürlüğünü yazıver bi kağıda" demiştim.
Daha sonra arkadaş biraz bozuldu ne yapacağını bilemedi, uygulama yapılan yerde ki daha yaşlı polis memuru arkadaş gelip özür dilemişti. Bu olay dışında kimse şahsıma terbiyesizlik yapmadığı için ihtiyacım olmadı.
Buradan üniforması olan herkese "koçum,dostum,aslanım" diye hitap edip, terbiyesizlik yapılsın anlamı çıkartmayın.
Aile büyüklerim dışında ki herkes gösterdiği saygı kadar saygı görür. Sosyal sınıfı, rütbesi ne olursa olsun.
Beşiktaş'ta neresi acaba? Isim verme yönünden bir sıkıntı yoksa
DÜRÜMCE iskeleye yakin
Tarihle beraber yazayım 11 Temmuz 2016'da akşam 19:00 civarında aracımla çevirmeye girdim Mersin Oteli önünde , TRAFİK ŞUBE MÜDÜRÜ'nin bizzat kendisi olayı olmayacak yerlere çekti ÜNİFORMASINA güvendi yanındaki düşük rütbelilere şov amaçlı bana bir ton da küfür hakaretlerde bulundu .
Ben çevirmede yaklaşık 15 dakika kaldım , bu arada sadece dedemi aradım(istersen Allah'ı ara diyordu) 5 dakika sonra Valisinden , İl Emniyet Müdürüne kadar hepsi bizzat geldiler sağolsunlar ve ben o arkadaşın işlemini sabaha bırakmadım . Bunlara rağmen olay günü babam yurtdışındaydı ; artık kime ne konuştuğunun farkında olunca iş işten geçince babamın dönüş günü sırf olaya tepkisi olumsuz yönde olmasın diye 2 çocuğu karısıyla ofise özür tarzı konuşmaya geldi . Haklıya eyvallah ama bu tarz BENİM VERGİMLE ALINAN malla , rütbeyle artislik peşinde olan çok arkadaşı gördüm gerekeni yaptım yine de söylüyorum denk gelsin yine yaparım . Burası Türkiye büyüğünde büyüğü var unutuyorlar :D
KGüneyli
09-06-2017, 19:46
Semtten arkadasıma verdim bi aksam corsayı satmadan önce.
Araba komple en ön cam dahil kömür cam filmi. ablası kuzeni ile birlikte avcılara gidiyor bi akrabasını ziyarete dönüste sahile gidelim falan muhabbeti oluyor. sahile gidiyorlar cekirdek kola falan muhabbet ediyorlar arabada neyse. LAVUGUN biri geiyor yan arabadan ulan hayırdır siz böyle kapkara cam filmi 2 kız arabada falan cocuğa iş oluyor.
Bizim arkadas camı kaldırıyor direk kapıya tekme atıyo falan bu. Akrabalarına mesaj atıyor caktırmadan. sahildeyim böyle böyle muhabbet var gelin diye.
5 dk ya zıplıyorlar.
eleman abi işte yanlış anladık semtin kızları sandık falan filan hikaye oluyor. Bizim eleman dahil 7 kişi girmişler elemana. Eleman mevzu bittikten sonra Abi. Bidaha tövbe kismseye laf söylemem demiş.
Piyasa böyle AMK spor gazetesi evladı dolu yani. Sizinkiside bunlardan biri.
Tarihle beraber yazayım 11 Temmuz 2016'da akşam 19:00 civarında aracımla çevirmeye girdim Mersin Oteli önünde , TRAFİK ŞUBE MÜDÜRÜ'nin bizzat kendisi olayı olmayacak yerlere çekti ÜNİFORMASINA güvendi yanındaki düşük rütbelilere şov amaçlı bana bir ton da küfür hakaretlerde bulundu .
Ben çevirmede yaklaşık 15 dakika kaldım , bu arada sadece dedemi aradım(istersen Allah'ı ara diyordu) 5 dakika sonra Valisinden , İl Emniyet Müdürüne kadar hepsi bizzat geldiler sağolsunlar ve ben o arkadaşın işlemini sabaha bırakmadım . Bunlara rağmen olay günü babam yurtdışındaydı ; artık kime ne konuştuğunun farkında olunca iş işten geçince babamın dönüş günü sırf olaya tepkisi olumsuz yönde olmasın diye 2 çocuğu karısıyla ofise özür tarzı konuşmaya geldi . Haklıya eyvallah ama bu tarz BENİM VERGİMLE ALINAN malla , rütbeyle artislik peşinde olan çok arkadaşı gördüm gerekeni yaptım yine de söylüyorum denk gelsin yine yaparım . Burası Türkiye büyüğünde büyüğü var unutuyorlar :D
Bu da burada yanlış yönlere çekilmesin , görevini hakkıyla yapsın isterse devletin en alt seviyesinde memur olsun herşeyden önce insana saygım buna bağlı yaşına hürmetim vardır . Benim olumsuz olarak tepki vereceğim durumlar sadece bu şekilde gereksiz triplerdeki çavolar
Polİsİ arayip ŞİkayetÇİ olsaydin keŞke. Ahlak yasasi mi var spor gazetesİ sanane deseydİn. Ah bana denk gelse siÇirtsaydim onu oraya
Polİsİ arayip ŞİkayetÇİ olsaydin keŞke. Ahlak yasasi mi var spor gazetesİ sanane deseydİn. Ah bana denk gelse siÇirtsaydim onu oraya
Polisi arasa kaale almazdı polis...
Geçenlerde konusu vardı, arabası kurşunlanan adamı bile sallamadılar.. O kadar çok olay duyuyoruz ki zerre güvenim kalmadı.. Allah muhtaç etmesin..
Polisi arasa kaale almazdı polis...
Geçenlerde konusu vardı, arabası kurşunlanan adamı bile sallamadılar.. O kadar çok olay duyuyoruz ki zerre güvenim kalmadı.. Allah muhtaç etmesin..
sende haklısın. büyük şehirlerde 50 ekip çalışan vardı belki şimdi açıklar ihraçlar derken 20 ekibe düştü.
sende haklısın. büyük şehirlerde 50 ekip çalışan vardı belki şimdi açıklar ihraçlar derken 20 ekibe düştü.
Açıkçası bendeki algının sebebi yoğunluktan dolayı yetişememeleri değil.. öyle olsa illaki anlayışla karşılardım..Bendeki algının sebebi keyfiyet ve umursız davranışlar..
Rıza Babanın ekibi gibi ekip göreydik baş tacı ederdik :)
Muharrem C.80
09-06-2017, 21:33
Eskiden izlediğim bir filmdi adını merak edenler için adı Persepolis. Herkesin yeni Türkiyeden birşeyler bulabileceği bir film yahut gelecekte olacaklarınmı
https://youtu.be/LMxawHLaCNI
ufuksaracci
09-06-2017, 21:43
Persepolis'i izleyeli 10 sene oluyor herhalde, arkadaşlara alın size Türkiye'nin geleceği dediğimde goy goy yapmışlardı bana. Geçtiğimiz günlerde yine konusu açıldığında herkes aynı fikirdeydi.
Eskiden izlediğim bir filmdi adını merak edenler için adı Persepolis. Herkesin yeni Türkiyeden birşeyler bulabileceği bir film yahut gelecekte olacaklarınmı
"Bizler" olmazsak belli bir kesimin hayalindeki YENİ Türkiye bu..
excellency23
09-06-2017, 22:03
"Bizler" olmazsak belli bir kesimin hayalindeki YENİ Türkiye bu..
bizler olsak da olmasak ta pek bisey degismiyor bence. eninde sonunda gidecegi yer orasi, sindire sindire bu isler. en fazla 10 senesi var bana göre.
Emre Ekrem
10-06-2017, 13:12
Hedef 2023 yada imamın pırtlayınca cemaatin zıncması da olabilir.
KoramiraL
10-06-2017, 14:41
Dayıcım o mevzu yüzünden babamlar beni bi darp etti aklın durur , dinlene dinlene dövdüler çok değişik stiller keşfetmişler :D
Sig P226 Gördüm kullandım abimin nasıl kullandığını görünce benlik değilmiş deyip kenara bıraktım :)
Bu hangi ülke ise ve bu ülkeyi arzulayan kim varsaaaa
₺")"(@;&;&&;&;&:@:@(@)")""(";"";;!,'
Anlarsın yaaaa