User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
93 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bu ahlak zabıtaları yenimi türedi?

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu ahlak zabıtaları yenimi türedi?

Bugun kiz arkadasimla pendik marinanin az ilerisinde sahilde banklarda oturuyoduk. Kiz arkadasima sarilmistim ve kizi optum (ahlaki acidan problem iceren hicbirsey yok),o anda yanimiza bi motosiklet geldi iki kisilerdi ve ustlerinde akdeniz güvenlik adinda bi sirketin üniformasi vardi. Yapili olan arkadaki indi ve aramizda şöyle bi konuşma gecti;

(G:güvenlik) (cenesi acik kaskinin güneş vizorunu indirmis,dik dik konuşuyo)

G: Düzgün otur
    B:Oturuşumda ne var?
    G: Düzgün otur dedim
    B:Abi oturuşumda ne var?
    G:Ozaman kizi opme
    B:Kiz arkadasim degilmi neden opemiyim?
    G:Çevreden şikayet gelebilir
    B:Şikayet geldimi?
    G:Bi daha gormiyim sizi boyle

Ciddi manada şasirdim duruma,üzerlerindeki uniformadan şirketi gordugum icin hemen telefon numarasini buldum aradim. Bi sekreter cikti durumu anlattim beni birine aktardi,caldi caldi acan yok. Sonra geri baglandi telefona,çıkmışlar sonra geri arayin dedi. Biseyde diyemedim kapattim. Ilerdeki marinanin guvenligine gittim ve bu motorlulari sordum. Akp nin tuttugu guvenlik gorevlileri bunlar dedi. Sacma sapan isler dedim,adamda güldü. Şeriat ülkesimi oluyoruz nasil bir istir bu?
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendisi büyük ihtimalle karşı cinsle iletişime sadece sosyal medya üzerinden erişen kişilerdendir o yüzden de kıskanmıştır şerefsiz çocugu

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6-7 sene önce benzer durumu yaşadım, çok tatsız olmuş.

Piknik esnasında arkadaki aileden saçma sapan bir tavır geldi. Az kaldı iki taraftan birine bir şey olacaktı. Kız ark. yalvar yakar bindirdi arabaya çektik gittik.

Yeni değiller bizde herkes ahlak zabıtası zaten. Kendisi böyle bir şey yapamadıysa şimdiye kadar onun ezikliğini senin üzerinde ego tatmini yoluyla gidermeye çalışmış.

Takılma boş ver keyfini de kaçırma. Ahlak zabıtası görünenlerin ne b.klar yediğini de biliyoruz biz.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yazıp yazıp sildim

Bütün küfürleri ettim
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok ahlaklı ülkeyiz ondandır. Buna psikolojinin bir terimi vardır ben bilmem kendi erişemediği ancak senin erişiyor olmanı kendine yediremiyor salt kıskançlık ötesi yok. Memleket dolu bunlarla. Bu arada buda kendi çekimim google a teche girmek için tec yazdığımda gördüm. Yeni meni türemedi herzaman heryerdeler ağızlarını burunlarını zevkle kırabilirsiniz.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Abi mabi demeden diklenseydin keşke..
    Yeni Türkiye denen şeyin köpeği bunlar..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Büyük ihtimal egosunu tatmin etti Arkadaş yaşınız küçük diye korkutmuş. Ezik olan hayatı boyunca kız arkadaşı olmayan hanzolardandır takılmayın. Denk gelirse siz onu sorguya çekim yaka numarası veya kimlik vb babam polis avukat vb de bak nasıl hazır ola geçer. Aslında sağlam bir dövmekte lazımda neyse.....
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İte,köpeğe özgüven ile itliği karıştıranlara abi demeyeceksin, saygılı olmayacaksın.
    Saygıyı korku zannediyor hepsi.
    Hele üzerinde üniforma varsa, daha beter davranacaksın.
    "Dostum, aslanım, koçum" diyeceksin. Senin adın ne bakayim, şu sicil numaranı ver bakayim diyeceksin.

Hepsi birer beyfendi, hanzade oluyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendisi büyük ihtimalle karşı cinsle iletişime sadece sosyal medya üzerinden erişen kişilerdendir o yüzden de kıskanmıştır şerefsiz çocugu
    Abi vallahi anlamadim,onlar gidince guvenlige sordum sonra ayni yere tekrar geldim. Bidahada gelmediler.
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6-7 sene önce benzer durumu yaşadım, çok tatsız olmuş.

Piknik esnasında arkadaki aileden saçma sapan bir tavır geldi. Az kaldı iki taraftan birine bir şey olacaktı. Kız ark. yalvar yakar bindirdi arabaya çektik gittik.

Yeni değiller bizde herkes ahlak zabıtası zaten. Kendisi böyle bir şey yapamadıysa şimdiye kadar onun ezikliğini senin üzerinde ego tatmini yoluyla gidermeye çalışmış.

Takılma boş ver keyfini de kaçırma. Ahlak zabıtası görünenlerin ne b.klar yediğini de biliyoruz biz.
    Abi acikcasi tadimiz kacmadi degil tabiri caizse bianda mal oldum. Hic beklemedigim biseydi
    Abi bildigin dondum kaldim,ne desem bilemedim. Bide kendimi yanlis biseymis gibi mahcup hissettim boyle bi tepki alinca. Biseyde diyemedim.
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazıp yazıp sildim

Bütün küfürleri ettim
    Ne desek boş abi
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok ahlaklı ülkeyiz ondandır. Buna psikolojinin bir terimi vardır ben bilmem kendi erişemediği ancak senin erişiyor olmanı kendine yediremiyor salt kıskançlık ötesi yok. Memleket dolu bunlarla. Bu arada buda kendi çekimim google a teche girmek için tec yazdığımda gördüm. Yeni meni türemedi herzaman heryerdeler ağızlarını burunlarını zevkle kırabilirsiniz.
    Kadina şiddette,tecavüzde kaçıncı sirada oldugumuzu hatirlatmaya gerek bile yok zaten abi.
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi mabi demeden diklenseydin keşke..
    Yeni Türkiye denen şeyin köpeği bunlar..
    Abi yukardada yazdim resmen dondum kaldim,anca bukadar karşı çıkabildim.
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük ihtimal egosunu tatmin etti Arkadaş yaşınız küçük diye korkutmuş. Ezik olan hayatı boyunca kız arkadaşı olmayan hanzolardandır takılmayın. Denk gelirse siz onu sorguya çekim yaka numarası veya kimlik vb babam polis avukat vb de bak nasıl hazır ola geçer. Aslında sağlam bir dövmekte lazımda neyse.....
    Aslinda abi kesinlikle bi ad soyad sormak gerekiyodu,ama yaşlarda reşit olmadigi icin polis vs durumunda aileler cagirilirdi. Bizim icinde sorun olabilirdi.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    once su pendikteki gulcu kadinlari temizlesinler
    . insanlar rahat rahat yuruyemiyor yapisip kaliyorlar sahilde rahat rahat gezemiceksem ne anlami var bu sahilin.

kiz arkadasinla gezmek istiyorsan malesef maltepe bostanci tarafina yonel.pendik kartal benim gordugum hep boyle.
    bence arkadaslarinla bi ahlak dersi ver bi aksam o sahsiyete

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İte,köpeğe özgüven ile itliği karıştıranlara abi demeyeceksin, saygılı olmayacaksın.
    Saygıyı korku zannediyor hepsi.
    Hele üzerinde üniforma varsa, daha beter davranacaksın.
    "Dostum, aslanım, koçum" diyeceksin. Senin adın ne bakayim, şu sicil numaranı ver bakayim diyeceksin.

Hepsi birer beyfendi, hanzade oluyorlar.
    Abi acikcasi o an aklima gelmedi,sonradan aklıma geldi. Ordaki abi kelimeside saygidan buyuklerime abi diye diye bi anda agzimdan cikiverdi.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece bazen bu yüzden İzmirde oturduğuma şükrediyorum ve sırf bu yüzden bazen eyalet sisteminede geçelim burası hep böyle kalsın istiyorum
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    once su pendikteki gulcu kadinlari temizlesinler
    . insanlar rahat rahat yuruyemiyor yapisip kaliyorlar sahilde rahat rahat gezemiceksem ne anlami var bu sahilin.

kiz arkadasinla gezmek istiyorsan malesef maltepe bostanci tarafina yonel.pendik kartal benim gordugum hep boyle.
    bence arkadaslarinla bi ahlak dersi ver bi aksam o sahsiyete
    Fazla zamanimiz olmadigi icin pendigi tercih etmek durumunda kaldik,yoksa zaten kolay kolay maltepe-kadikoy arasindan baska yerde rahat edilmiyo. Olay öncesinde gülcüde geldi,kadinla bir sure sonra artik rahat nefes almak icin mecburen para verdik. Daha önce hic karsilasmamistim,olayin şokuylada bisey diyemedim. Ama bidahaki karşılaşmamızda kesinlikle çok daha farkli bi tepkiyle karsilasicagina eminim.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başına bela almamakla iyi etmişsin. O köpeklerin sahibi var demek, o yüzden böyle rahat davranıyorlar.

Bazen hikaye aşağıdaki gibi bitiyor, dünya bir an için güzelleşiyor.

AVM'de öpüşen gençler kendilerini uyaran adamı bıçakladı

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni ahlak bekçileri türedi...nişanlımın yanında beni tahrik etti vs diye hemen fotoğraflarıp şikayetçi olsaydınız... şimdi biz bunlara yüz verirsek 5 sene sonra kızla aranda 12 metre mesafe olcak derler...
    SM PERFORMANCE

Batu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aynı durum oturduğum sitede başıma geldi. Doğum günümden bir gün sonra kız arkadaşım geldi yanıma hem kutlamak için hemde rütin olan buluşmamızı yapmak için. Siteye geldi neyse boş sessiz sakin bir yere oturduk baş başa sohbet muhabbet gırgır şamata falan derken o bana sarıldı ben ona sarıldı. O öptü ben öptüm falan böyle kötü hiç bir şey yok normal her şey. Neyse durduk baya dedim evde pasta var arkadaşlarım almıştı hemde evi gezeriz hemde pastayı yeriz diye bi plan yaptık. Aradan 5 dakika geçmeden birisi bağırdı camdan ne olduğunu anlamadan anlamadım buyrun dedim. Oturmayın orada napıcaksanız 4 duvar arasında yapın diyince bir anda şalterlerim attı. Benden de baya da büyük. Hayırdır lan sen kim oluyosun da bana emir veriyorsun nereye gidip gideceğimi sana mı sorucam lan amk gazatesi falan derken olay büyüdü kız arkadaşım türbanlı. Ona başka bir yakıştırma yaptı. Ben iyice sinirlenince kiracı mı ev sahibi mi olduğunu sordum ev sahibiyim dedi. Bekle amk gazetesi çocuğu görüşücez elbet seninle falan dedim. İndirme beni aşağı dedi. Dedim senin inmen değil ben yukarı çıkarsam sıkıntı olur adam ol dedim. O sırada sinirle eve koşturuyorum silahı alıcam vurucam onu öyle çok bilendim. Kız arkadaşımın da keyfi bozulunca gitmek istedi o başka yöne doğru gidince mecbur peşine gittim. Aradan 10dk olmadı koştura koştura yanıma geldi. Kolumdan tuttum gel konuşucaz dedi. Dedim hayırdır ya sen napıyosun çek elini kolunu dedim. Hala tutmaya çalıştı, bak bilader o elini kırarım eve sakat gönderirim elin kolun rahat dursun dedim konuşucaksan gel adam gibi konuş dedim. Baya saydı söylendi boş muhabbet için mi geldin bu kadar dedim. Baya bi konuştu he me dedim kız arkadaşıma da orada baya bi giydirdi iyice sinirlendim. Seninle sonra görüşücem ben dedim.

Aradan bi kaç gün geçti cumartesi akşamı kapısının önüne gittim bağıra çağıra konuşuyorum bi tatsızlık çıksında insin aşağı diye 5 kişiyiz herkes deli fişek. İnmedi, ah bi inseydi de o ahlakı gösterseydim...

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi vallahi anlamadim,onlar gidince guvenlige sordum sonra ayni yere tekrar geldim. Bidahada gelmediler.

Abi acikcasi tadimiz kacmadi degil tabiri caizse bianda mal oldum. Hic beklemedigim biseydi

Abi bildigin dondum kaldim,ne desem bilemedim. Bide kendimi yanlis biseymis gibi mahcup hissettim boyle bi tepki alinca. Biseyde diyemedim.

Ne desek boş abi

Kadina şiddette,tecavüzde kaçıncı sirada oldugumuzu hatirlatmaya gerek bile yok zaten abi.

Abi yukardada yazdim resmen dondum kaldim,anca bukadar karşı çıkabildim.

Aslinda abi kesinlikle bi ad soyad sormak gerekiyodu,ama yaşlarda reşit olmadigi icin polis vs durumunda aileler cagirilirdi. Bizim icinde sorun olabilirdi.
    Korkmayın ahlak dışı bir şey yapmıyorsunuz zaten. Adını soyadını devletin ona verdiği yetkiyi yaka veya sicil no sunu sorun o zaten hizaya gelir baktın çok dikleniyor. Ara polisi gelsin korkmayın. Korkudan besleniyor zaten böyleleri.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciddi anlamda rahatsız eden durumlar bunlar
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler