PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boğaziçi Köprüsünde neler oluyor?

Evrenoz
21-06-2017, 18:26
Boğaziçi köprüsünde ne oluyor?
Avrupa Anadolu geçişinde 18:00 Esentepe'den kalkan servis daha köprüye ulaşamadı.. saat 19:30..
Metrobüsün oradan virajı dönüp köprüye girecek, bu kadar bir yol..
5-10 araç geçiyor, sonra yolu kapıyor birileri. motorların bile geçmesine izin verilmiyor
yıldız bağlantısından gelenler ise rahat rahat geçiyor
nedir bu mevzunun sebebi?

Sezgin
21-06-2017, 18:39
Calisma var bogazicinde ondan saniyorum

Evrenoz
21-06-2017, 18:41
Calisma var bogazicinde ondan saniyorum

Yok yahu, yıldızdan gelenler girebiliyor köprüye
geriden gelenler giremiyor
anlamadım nedir mevzu

emir91
21-06-2017, 18:42
Sözde Müslümanlar iftar öncesi trafiğe takılmamak için iş çıkışı binlerce kişiyi perişan edip konvoy geçişi yapıcak trafik yavaşlatılıyor o yüzden

aRSLaN
21-06-2017, 18:44
Dolmabahçeden çıkış Kısıklı'ya varış olabilir belki..

jokey
21-06-2017, 18:44
Bunu kim yapiyosa ta aq. 3 kilometrelik yolu 1.5 saatte gidebildim

oxygen
21-06-2017, 18:52
Ortalama bir revize 10 gunde biter, uzadikca uzatiyorlar.

Bana gore bu tamamen alternatif gecislerin(3. Kopru ve avrasya) daha aktif olmasi icin dusunulmus bir yavaslatma calismasidir.

Yapilan revize belli, ongorulen ve yayinlanan sure belli.
Aksini dusunmek icin bir sebep bulamiyorum. Bir suredir evime yakin olmasi sebebiyle avrasya tuneli girisi ve cikisinda ki yogunluklari izliyorum ve gun gectikce insanlar alternatiflere yonelip, buralarda trafik olusturuyor.

Saat 15.30da bostanci koprusune kadikoy istikametinden giris yaptim ve kopruyu icerenkoy yonune dogru 16.05te bitirebildim.

Sadece beni mi rahatsiz ediyor bilmiyorum ama akmayan trafikte kamyonlarin, otobuslerin havali kornalari, bineklerin kornalari vs artik tahammulum kalmadi gercekten.

Yigit-Y
21-06-2017, 19:00
Konu başlığı görünce bir heyecan kapladı beni nedense :)

dieselpower
21-06-2017, 19:01
Konu başlığı görünce bir heyecan kapladı beni nedense :)

dimi..bende ilk o heyecanla actım konuyu..

darkmoon
21-06-2017, 19:47
Ortalama bir revize 10 gunde biter, uzadikca uzatiyorlar.

Bana gore bu tamamen alternatif gecislerin(3. Kopru ve avrasya) daha aktif olmasi icin dusunulmus bir yavaslatma calismasidir.

Yapilan revize belli, ongorulen ve yayinlanan sure belli.
Aksini dusunmek icin bir sebep bulamiyorum. Bir suredir evime yakin olmasi sebebiyle avrasya tuneli girisi ve cikisinda ki yogunluklari izliyorum ve gun gectikce insanlar alternatiflere yonelip, buralarda trafik olusturuyor.

Saat 15.30da bostanci koprusune kadikoy istikametinden giris yaptim ve kopruyu icerenkoy yonune dogru 16.05te bitirebildim.

Sadece beni mi rahatsiz ediyor bilmiyorum ama akmayan trafikte kamyonlarin, otobuslerin havali kornalari, bineklerin kornalari vs artik tahammulum kalmadi gercekten.

1.köprü zaten iki köprü parası çıkardı .. güya masrafını çıkardıkdan sonra bedava olucakdı .. avrasya en son resmi verilere göre büyük zarardaydı.. 3.köprü zaten kara geçse şaşardım..

şimdi belki cepden vermiyelimde şu tünele kendini amorti etsin biraz mantığıyla çalışmayı uzatmış olabilirler avrasya en azından bir müddet zarar etmez.. normal köprü ücretininde iki mislini öder millet oda başka..

3.köprü illaki bence zarar etmeye devam eder.. kimse kadıköyden maltepeden bostancıdan ümraniyeden karşıya geçmek için gidipde karadeniz turu atmak istemez..

oxygen
21-06-2017, 20:08
1.köprü zaten iki köprü parası çıkardı .. güya masrafını çıkardıkdan sonra bedava olucakdı .. avrasya en son resmi verilere göre büyük zarardaydı.. 3.köprü zaten kara geçse şaşardım..

şimdi belki cepden vermiyelimde şu tünele kendini amorti etsin biraz mantığıyla çalışmayı uzatmış olabilirler avrasya en azından bir müddet zarar etmez.. normal köprü ücretininde iki mislini öder millet oda başka..

3.köprü illaki bence zarar etmeye devam eder.. kimse kadıköyden maltepeden bostancıdan ümraniyeden karşıya geçmek için gidipde karadeniz turu atmak istemez..

Ya avrasya tuneli gercekten cok guzel bir yatirim. 10 keze yakin kullanmisimdir. Ozellikle merter civari donusu icin cok pratik fakat ucretlendirme politikasi gercekten terbiyesizce.

Ayni terbiyesizlik kuzey otoyolu ve tuvturkte de var.
Tuvturkte kredi karti kullanamiyorsun, kuzey otoyolu guzergahinda ki giselerde de ogs yada hgs bakiyeniz yetersizse geceyim sonra yukleyim yaptirmiyorlar, direk nakit aliyorlar.

Devlet hastanelerinin de icini hep ispark yapmislar. Gariban adam hastaneye arabasiyla gidiyor, bir de otoparktan giydiriyorlar.

Artik konusmaktan, ifade etmekten cok yoruldum.
İstanbuldan orta vadede kesinlikle kacacagim

darkmoon
21-06-2017, 20:11
ona gelene kadar akşam olur güya hastane bedava deniyor eczanee gidiyorsun 20 tl katılım payı 10 tl ilaç katkı payı derken cebinden 30 tl çıkıyor.. zaten 53 tl de gss ödiyorsan etti sana 83 tl ee hani neresi bedava..

darkmoon
21-06-2017, 20:17
yapılan projeler iyi zaten kötü diyen yok sorun ücretlendirme mantelitesi..

son 15 yıldır benim bildiğim yapılan köprü tünel otoyollar içinde kar eden yok .. resmi verilerle takip ettiğim kadarı ile yok en azından ..

osmangazi köprüsü zararda.. avrasya zararda.. 3.köprü zararda.. bunlar kötü olduğu için zararda değil yanlış fiyat politikası yüzünden zararda..

bazılarında birde parayı bir yerden azaltır gibi görünmüşler ama o azaltmış gibi göründükleri kısmı başka yere eklemişler..

misal osmangazi köprüsünden 65 tl ye geçdin orhangazi çıkışından çıksan 9tl daha ekle otoyol ücreti .. gemlikden çıksan 12 tl ekle.. bursadan çıksan 18 tl ekle..

hadi gemlikden çıksan mantıklısı odur 65+12 = 77 TL sen aslında köprü ücreti ödüyorsun..