Orijinalini görmek için tıklayınız : R-34 Tr'de
AcA_1988
17-12-2008, 00:13
sahibinde dolanırken rasladım aslı varmıdır acaba ?bi ara forum sitelerinde ankarada çekilen videoları dolaşıyordu şimdi ise satılık http://www.sahibinden.com/tr_de_ilk_ve_tek_olmak_isteyene_WQQaXQQ11659168WQQ pXQQdisplayitem
Serencebey
17-12-2008, 00:15
:) 10krktr
umu_vtec
17-12-2008, 00:21
ilan gerçekmi sahtemi bilmiorum ama araç gerçekten ankaradaydı bir süre önce onu biliorum :)
eee bu araba gezıo walla Ankara da...
2 yıl once fln geldı Hollandadan
onurdemir
17-12-2008, 00:21
Tuner dergileri peşimden koşuyor derken ne demek istemiş :D
onur sen adama yalancımı diosun ankarada otobanda görenler olmuş seni laayyyynnn diye kovalıomuşun savaşla beraber :D:D:D
CasabLanca
17-12-2008, 00:24
dergide çıkmıştı bir ara.. geçtiğimiz cuma günüde balgatta finespeed önünde duruyordu araba
boosted_pug
17-12-2008, 00:25
1 hafta önce arabayı motorundan en küçük civatasına kadar inceledim tek kelime 10 numara kolpa felan değilde sanırım biraz tok satıcı
vay be :)
pendikte oturuorm hiç görmedim buralarda bu aracı..
CasabLanca
17-12-2008, 00:30
benim anlamadığım nokta ilanda istanbul diyor ben bu aracı bildim bileli devamlı ankarada hatta dergi çekimleri için bile ankaraya gelinmişti
Körfeze dragLara da geLdi yaf bu arac hatta resimLerinide koyduk bu siteye yoLda beraber gittik körfez cıkısına kadar 2006 da geLdm demiş o kafamı kurcaLadı ?
araba gerçekte bi kere sağdan direksiyon gözümle gördüm.Arabanın sahibi direksiyonun ne tarafta oldugunu bilmiyorsa ilan faketir
nitrO_Oxide
17-12-2008, 01:06
araba dedikleri bu olsa gerek :D dehsey birsey
bencede aracın gerçek sahibi değil araç gerçek ama sahibi inandırıcı gelmedi fake sankim
araç satılık degil bence fake ilan, hollandadan gelip gidiyo araç, daha öncede gelmişti ankarada
Buğra A.
17-12-2008, 03:14
Aracın burada satılabilmesi için bir kere plakasının değiştirilmesi gerekiyor.Bence ilan fake.
B.Aktepe
17-12-2008, 08:03
3500cc V6 32V twin turbo 520 hp :) kesin doğrudur ya bu ilan:)
dün Önumdeydı
Bence fake ılan
araba ankarada
dün gordum yanı..
egeturbo
17-12-2008, 08:17
araba gerçekte bi kere sağdan direksiyon gözümle gördüm.Arabanın sahibi direksiyonun ne tarafta oldugunu bilmiyorsa ilan faketir
bildiğim kadarı ile zaten soldan hiç üretilmedi r34 ler
İlan fake mı bilmiyoreum ama değilse roll geceleri dahada şenlenir bence :D
şaçma seyler yazma bence ılanı bı dogru oku oyle yorum yaz
adam ılanda demıs
arac sag dan dıreksıon bır usta duydum sol tarafa ıstersenız cevırebılrısınız dıe
bende dıkkatlı okuyup oyle yorumlar yazın..
şaçma seyler yazma bence ılanı bı dogru oku oyle yorum yaz
adam ılanda demıs
arac sag dan dıreksıon bır usta duydum sol tarafa ıstersenız cevırebılrısınız dıe
bende dıkkatlı okuyup oyle yorumlar yazın..
bence doğru söylemiş Mertcan ilanda bir problem var:) zaten fake ilan belli
soldan direksiyon ama ankarada bir usta direksiyonu sağa alabildiğini duydum
ayrıca v6 yazmış kesin fake:D tabi vq falan atmadılarsa üzerine:D birde v6 alıp 32v nasıl oluyor onu anlamadım silindir başına 5.3 subap düşüyor:D
ki skyline 98de r33 üretiyordu sanırım hala r34e 99da geçmeleri lazım yanlışım varsa düzeltebilirler 98 yılının sonuna doğru r34 çıkması lazım yanlış olmasında
ilan sahte araç gerçek, arkadaşımın dayısının aracı ve uzun zaman ankarada kalacak. + birkaç hafta sonrada beyazıda tr de olucak.
lütfen bu bilgiler üzerine boş konuşmayalım,