PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hankook sorun ?

KARALOM
24-08-2017, 14:03
Yaz başında Hankooktan Kınergy eco(k425) 4adet lastik aldım fiestaya ama talihsizliktir ki ön lastiklerimden birinin kaldırıma taktırınca yarıldı.
Bende deseneleri bir olsun diyerek ön ikiliyi değiştirmeye karar verdim yine hankooktan lastik almak için aradım fakat kınergy eco Eskişehirde kalmadıgını söylediler.
Hankook'un ventus prıme 3 aldım yeni cıktı dediler karşılaştırmalarda aynı gibi gözükmesine belirli bir süratten sonra ugultu sesi geliyor acaba neden ?
Ön 2 ayrı arka 2 ayrı olmasındanmı ?
Lastiklerin cok yeni olmasındanmı ki öyle bi ihtimal olsa kınergylerde yeniydi hiç öyle bi ses yapmıyordu hamurunun sertligindemi acaba
Varmı daha önce hankookun ventus prıme 3(k125) kullanan.
Gürültü sorunu yaşayan?

Oznsrl
24-08-2017, 14:17
ön arka farklı diye uğultu yapmazda kaldırıma vurma esnasında bilya zarar gördüyse oda uğultu yapabilir kontrol edildimi

B-Devi
24-08-2017, 14:28
Evet ön düzende de sıkıntı olmuş olabilir. Ya da çok yumuşak hamurlu bir lastik olduğundan olabilir. Eğer öyleyse kafaya takmayın, daha iyi tutunursunuz yere :)

KARALOM
24-08-2017, 14:29
Rot balans ayarı yapıldı,bilyalara bakıldı inceledik bi sıkıntı yok dediler ama sogudum lastikten. 100 geçtikten sonra müzik yoksa konuşmak istiyor adeta lastikler :)

KARALOM
24-08-2017, 14:34
Bayideki adam ventuslar daha kolay aşınır demişti kınergylere göre.Heralde aşınma yumuşak hamurla dogru orantılı?

Oznsrl
24-08-2017, 14:45
ön lastikleri arkaya arkaları öne takıp bi deneyin o zaman belli olur sorunun nerde olduğu

onursumer
24-08-2017, 15:00
yumusak daha cabuk asinir normal olarak , bu model degil ama 2 set hankook kullandim ses yapiyordu bendekiler

B-Devi
24-08-2017, 15:01
Bayideki adam ventuslar daha kolay aşınır demişti kınergylere göre.Heralde aşınma yumuşak hamurla dogru orantılı?

Aynen öyle. Çabuk aşınır ama çok daha iyi yapılır.