Orijinalini görmek için tıklayınız : instegram kız modelleri=tiksindirir
turboman
31-08-2017, 20:47
PARAVAR (Derya Uluğ - Canavar PARODİ) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=dQrEjvDXP3E&feature=share)
Genel durum bumu benmi abartıyorum
onursumer
31-08-2017, 22:01
uzun suredir boyle zaten
denizhandinc
31-08-2017, 22:12
abartı mı? sponsor arıyolar artık kendilerine ne abartısı :D
hayyy anasını bee vicdan cüzdan olayı :D
turboman
31-08-2017, 23:42
İşin garibi bu model kızlar diyorum. Düzgün ve kişilikli kızlar var onlara lafımız yok, bu videodaki kaşarlar bide birbirleriyle yarışıyor amaç ise popüler olmak ve tanınmak ama sadece piyasada , her boku yerler ve bi salak bulup kapağı atarlar...
İşin garibi bu model kızlar diyorum. Düzgün ve kişilikli kızlar var onlara lafımız yok, bu videodaki kaşarlar bide birbirleriyle yarışıyor amaç ise popüler olmak ve tanınmak ama sadece piyasada , her boku yerler ve bi salak bulup kapağı atarlar...
****** gibi yaşayıp prenses gibi evlenmek isteyenler var bide :D
turboman
01-09-2017, 00:32
Kendi bizzat arkadaşım bu model kızlar yüzüne gitti bmw aldı ve koşturuyor ekmek te yiyor allah var :D çocuğun arkasından atıp tutan kızlar çocukla foto atıp duruyorlar yani alan memnun veren memnun kız sorsan melake ama şehrin yarısına verdi, diğer yarısınada söz verdi diyolar :D
calamityeas
01-09-2017, 00:35
Öyle demeyin ya bi kere evleniyorlar premses olacaklar tabi, erkeği sok itin şeyine on kere evleniyoruz ya biz.
ulan yine s2000 :D
gerçi s2000le eskiden çok fazla bu tarz kızlar tavlanırdı şimdi bmw'ye döndüler :D :D
Reklam ve iş birliği için DM
Kunye fekun
Cecelist
No dm
xxxxxx university
canozgur106
01-09-2017, 09:47
Allah ıslah etsin..
Skyhawk34
01-09-2017, 10:51
Onlarda suç yokki bence iyi bile yapıyorlar.
Ona o yüzü verenin ölmüşlerinin mezarını eşeliyim.
Kunye fekun
Cecelist
No dm
xxxxxx university
Bu no dmcilere mesaj attığında daha iletilmeden cevap geliyor denendi onaylandı
i-vtec07
01-09-2017, 11:47
Hahaha akdeniz üniversitesinde okuyorum cabrio mümkünse kırmızı/mavi bmw ile gelin e93 f kasa farketmez durun yanında biner zaten :D 4 yıldır okuyorum hiç kovalayasım bile gelmiyo o kadar acınıcak haldeler ki gecelik sevdalar :)
dachosen
01-09-2017, 12:09
hopsin gardaşım bu konulara güzel bi rap şarkısıyla cevabını vermişti;
https://www.youtube.com/watch?v=wlb-HWpDDx0
Kunye fekun
Cecelist
No dm
xxxxxx university
no DM tayfadan çok dm aldım.Herhalde siz zahmet etmeyin ben size atarım demek istiyorlar.
ülkece bi resetlensekte akıllansak aliminyüm o kadar vergiye rağmen nasıl bu kadar rahat yaşanıyo anlamış değilim
hayır burda kızlara giydiriyonuzda bunun 10 katı erkek var bu modelmiş gibi görünen götünde don olmayan
turboman
01-09-2017, 22:53
hayır burda kızlara giydiriyonuzda bunun 10 katı erkek var bu modelmiş gibi görünen götünde don olmayan
Erkeklerin bu model olmasının nedeni bu model kızlar yani konu bu. Ben hiç 4-5 kızın parasını yiyip aynı bu kız gibi davranan erkek modeli görmedim konu kızlarla ilgili zaten. Erkekleri gömme konusu başka konuda konuları karıştırdın kardeşim sen heralde :D
yine mi s2000 vay orama koma burama ko. :D
excellency23
02-09-2017, 12:52
esek olana semer vuran cok olurmus. bu kizlarin bi tarafini kaldiranlara bakmak lazim.
Yiğit G.
02-09-2017, 15:17
Ben normal buluyorum bu olayları.. Bir kadın bir erkekle niye beraber olur ? Ya yakışıklılıgından , ya konuşmasından esprisinden , ya parasından , yada çekiciliğinden.Başka birşey olamaz bu kadar liste..E yakışıklı diye beraber oluyor da laf etmiyor kimse parası için beraber olunca neden laf ediliyor ? İki tarafında seçimi kime ne oluyor ki ? Paraya bakmayan insan yoktur.Benim kız arkadaşım fakir olsun diyen yalan söylüyordur.Herkes paralı eş ister paralı sevgili ister.Çünkü güven ister hem bu zamanda hemde gelecekte çocukları için.O yüzden paralı erkeği seçen bir kadına kimse laf edemez.Benim sevgilim eşim dostum vs beni para için sevmedi diyende yalan söylüyordur yada çok saftır.
turboman
03-09-2017, 02:12
Ben normal buluyorum bu olayları.. Bir kadın bir erkekle niye beraber olur ? Ya yakışıklılıgından , ya konuşmasından esprisinden , ya parasından , yada çekiciliğinden.Başka birşey olamaz bu kadar liste..E yakışıklı diye beraber oluyor da laf etmiyor kimse parası için beraber olunca neden laf ediliyor ? İki tarafında seçimi kime ne oluyor ki ? Paraya bakmayan insan yoktur.Benim kız arkadaşım fakir olsun diyen yalan söylüyordur.Herkes paralı eş ister paralı sevgili ister.Çünkü güven ister hem bu zamanda hemde gelecekte çocukları için.O yüzden paralı erkeği seçen bir kadına kimse laf edemez.Benim sevgilim eşim dostum vs beni para için sevmedi diyende yalan söylüyordur yada çok saftır. Videodaki ve bizim anlatmaya çalıştığımız kızlar farklı model,senin anlattığın gerçek ona lafımız yok ama her insan karşısındaki kişinin bi özelliği olur ondan etkilenir ama bu para değil eğer parasından etkilenip bi insana değer veriyorsa bu video tam özeti benim anlattığım kızların istersen birkaçının numarasını vereyim sana 2 gün takıl o zaman bizi anlarsın sadece iş para yeme mevzusu değil konuşmaları hayata bakış açıları davranışları yani demek istediğim tiksinmen için nedenler bunlar
Yıl olmuş 2017, para=güven denklemine takılıp görücü usulü misali evlilik yapana, kimse kusura bakmasın "normal bir şey ki" bu demem. Hani kardeştik? Hani eşittik? Bu devirde asgari ücreti zaten saymıyorum, normal işçi maaşı bile o denkleme takılan kızlarımıza yetmiyor artık. 2500-3000 kazanan adama bile dönüp evlilik gözüyle bakmıyorlar. Hayırdır sen ne diye okudun o üniversiteyi o zaman? Nasıl ki erkek çalışıp kazanıyorsa kadın da çalışıp kendi ekonomik özgürlüğünü eline alıp, hür iradesiyle para=güven saçmalığından kendini sıyırıp normal iki eşit birey gibi sevgi saygı ve ikili ortak hayat paylaşma prensibine göre davranıp eş seçmelidir. Bunu normal bir şeymiş gibi göstermelerini hiç hoş karşılamıyorum. Çünkü bu gitgide bir ülke kültürü(?) olmaya başladı. Ortalık 24-25 yaşında 3-5 aylık memur olmuş, olmasıyla evlenmiş ikililerden geçilmiyor (kendilerini bu tür maddiyatçı düşünceden sıyırıp da yuva kuran çiftleri tenzih ediyorum). Hani nerde iyi günde kötü günde deyimi? Yarın öbürgün işleriniz kötü gitse, canınıza sağlığınıza bir şey olsa o kişinin yanınızda olacağının garantisi var mı? Sizi para=güven olarak gören biriyle ne derece yuva kurup bir yastığa baş koyulabilir? Buna dış görünüş yakışıklılık güzellik vs de dahil... Benim mantığım bunu almıyor, almayacak. Artık maalesef bu normal karşılanıyor, eskiden analarımız babalarımız görücü usulü evlenirken laf ederdik, eskiden gelenek böyleymiş okumamışlık varmış diye, şimdi ise normal bir şey oldu. "Şöyle şöyle biri var, ee işi ne, şu şu şirkette veya memur, ha tamam garanti meslek, maddi durum da var o zaman evlenebilirim nasıl olsa evlendikten sonra severim."... Ondan sonra ortalık boşanmalardan ikili yalanlardan geçilmiyor... Ben mi çok rüya aleminde yaşıyorum yoksa hayatın gerçeği mi bu bilmiyorum ama bana normal gelmiyor... Hayvan değiliz biz, evlenip soyumuzu devam ettirip sonra göçüp gidelim...
turboman
03-09-2017, 10:54
Yıl olmuş 2017, para=güven denklemine takılıp görücü usulü misali evlilik yapana, kimse kusura bakmasın "normal bir şey ki" bu demem. Hani kardeştik? Hani eşittik? Bu devirde asgari ücreti zaten saymıyorum, normal işçi maaşı bile o denkleme takılan kızlarımıza yetmiyor artık. 2500-3000 kazanan adama bile dönüp evlilik gözüyle bakmıyorlar. Hayırdır sen ne diye okudun o üniversiteyi o zaman? Nasıl ki erkek çalışıp kazanıyorsa kadın da çalışıp kendi ekonomik özgürlüğünü eline alıp, hür iradesiyle para=güven saçmalığından kendini sıyırıp normal iki eşit birey gibi sevgi saygı ve ikili ortak hayat paylaşma prensibine göre davranıp eş seçmelidir. Bunu normal bir şeymiş gibi göstermelerini hiç hoş karşılamıyorum. Çünkü bu gitgide bir ülke kültürü(?) olmaya başladı. Ortalık 24-25 yaşında 3-5 aylık memur olmuş, olmasıyla evlenmiş ikililerden geçilmiyor (kendilerini bu tür maddiyatçı düşünceden sıyırıp da yuva kuran çiftleri tenzih ediyorum). Hani nerde iyi günde kötü günde deyimi? Yarın öbürgün işleriniz kötü gitse, canınıza sağlığınıza bir şey olsa o kişinin yanınızda olacağının garantisi var mı? Sizi para=güven olarak gören biriyle ne derece yuva kurup bir yastığa baş koyulabilir? Buna dış görünüş yakışıklılık güzellik vs de dahil... Benim mantığım bunu almıyor, almayacak. Artık maalesef bu normal karşılanıyor, eskiden analarımız babalarımız görücü usulü evlenirken laf ederdik, eskiden gelenek böyleymiş okumamışlık varmış diye, şimdi ise normal bir şey oldu. "Şöyle şöyle biri var, ee işi ne, şu şu şirkette veya memur, ha tamam garanti meslek, maddi durum da var o zaman evlenebilirim nasıl olsa evlendikten sonra severim."... Ondan sonra ortalık boşanmalardan ikili yalanlardan geçilmiyor... Ben mi çok rüya aleminde yaşıyorum yoksa hayatın gerçeği mi bu bilmiyorum ama bana normal gelmiyor... Hayvan değiliz biz, evlenip soyumuzu devam ettirip sonra göçüp gidelim...Aynen şu anki evliliklerin temeli paraya dayanıyo sevgi ikinci plana atılıyor.benim anne baba görücü usulü evlenmiş hatta birbirine fotoğraflı mektup yazıp anlaşmışlar sonra evlenip almanyaya yerleşip ikiside çalışmışlar ve ilk aylıklarıyla eve buzdolabı vb gibi eşyalar alıp sıfırdan düzmüşler. Şimdi bi kıza böyle bi evlilik yapmaya kalk ortada ne sevgi kalır ne saygı çeker gider. Allah halden anlayan insanlar karşımıza çıkarsın ne diyelim
bindik bi alamete gidiyoz kıyamete
binalarla zinalar çogalırsa kıyamet alametleri derlerdi eskilerde büyüklerimiz
vs.vs.örneklerle konuyu özetlemek istiyorum gidişat iyi değil :D
gelecek nesilin işi çok zorr çok
Yiğit G.
03-09-2017, 15:03
Videodaki ve bizim anlatmaya çalıştığımız kızlar farklı model,senin anlattığın gerçek ona lafımız yok ama her insan karşısındaki kişinin bi özelliği olur ondan etkilenir ama bu para değil eğer parasından etkilenip bi insana değer veriyorsa bu video tam özeti benim anlattığım kızların istersen birkaçının numarasını vereyim sana 2 gün takıl o zaman bizi anlarsın sadece iş para yeme mevzusu değil konuşmaları hayata bakış açıları davranışları yani demek istediğim tiksinmen için nedenler bunlar
Konuşmaları hayata bakış açıları davranışları sizi ilgilendirmiyor hocam bunun farkına varın önce.Kimseyi ilgilendirmiyor.Bugun siz o insanlara böyle konuşuyor böyle davranıyor diye laf söylerseniz yarında başkası sizle dalga geçer.Bu kızlar hırsızlık mı yapıyor ? Adam mı öldürüyor ? Çocuk mu taciz ediyor ? Tecavüz mü ediyor ? Parasından etkilenip birine değer vermiş eee bize ne ? Bize ne abi , size ne ?
Takılmayın böyle şeylere insanları davranışları ile yargılamayın.Özellikle gençleri , insan gençken ne yaptıgını bilmiyor , ben gençken neler yaptıgımı anlatsam insan yüzüne çıkamam birdaha.Boşverin.
burakgunay
03-09-2017, 16:13
Abi insanları davranışlarıyla yargılamayin ne demek?
İnsan kıyafetiyle parasıyla puluyla eviyle arabasıyla yargılanmaz tamam da davranisiyla yargılama ne demek? O zaman katilleri hırsızları da eleştirmeyelim kızmayalim devlet ceza vermesin? Ya da ne bileyim herhangi kötü bildiğimiz insana kötü demeyelim, davranisiyla yargilamayalim.
turboman
03-09-2017, 17:46
Konuşmaları hayata bakış açıları davranışları sizi ilgilendirmiyor hocam bunun farkına varın önce.Kimseyi ilgilendirmiyor.Bugun siz o insanlara böyle konuşuyor böyle davranıyor diye laf söylerseniz yarında başkası sizle dalga geçer.Bu kızlar hırsızlık mı yapıyor ? Adam mı öldürüyor ? Çocuk mu taciz ediyor ? Tecavüz mü ediyor ? Parasından etkilenip birine değer vermiş eee bize ne ? Bize ne abi , size ne ?
Takılmayın böyle şeylere insanları davranışları ile yargılamayın.Özellikle gençleri , insan gençken ne yaptıgını bilmiyor , ben gençken neler yaptıgımı anlatsam insan yüzüne çıkamam birdaha.Boşverin. insanın neyine bakacağız peki sizin söylediğinizle bikereden bişey olmaz diyenle aynı mantığa geliyor. Ona takılma buna takılma size bu insanların davranışı normal gelebilir zaten ben kimseyi yargılamıyorum sadece böylelerini görünce ben utanıyorum artık millet uyandı zaten bu modeller çoğalamaz artık ama saftirik amfakiri erkekler oldukça bitmeyecekler güzel abicim
Draniela
03-09-2017, 17:57
ben de motora atlayıp kaçmak üzereyim :D az kaldı
abi tamamiyle amerikan kongresinde ki senatörler gibi herkes seçilmek için sponsor gerekiyor ve bağış toplamak için. Aynı şey. Kızlar louisiana senatör aday adayı. Bunların içi taba ya da bej döşemeli alman araçları ile sponsorize edenler de ihale ya da serbestlik isteyen firmalar.
Yiğit G.
03-09-2017, 23:40
insanın neyine bakacağız peki
kendine bakacaksın hocam.
turboman
04-09-2017, 00:45
kendine bakacaksın hocam.Kendimize bi gelebilsek bakacağızda bizi bizden aldılar... :S
https://www.youtube.com/watch?v=VgCKF-sGBNE
:D
cuneytturkoglu
04-09-2017, 04:25
Altın kural: Herkez işini görür.