Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 Tsi İbiza Cupra motor yükleme konusu
Arkadaşlar elimdeki uzun süredir kullanmadığım 2011 Cupramı hard bir setup a geçirmek istiyorum. Araç hybrit turboya kadar var olan stage 2+ sevşyesinde, normlde bu hafta yeni bir yazılım yaptırıp yaklaşık 100-200 km hızlanmasını 10 sn civarına çekmek niyetindeydim. Ancak şimdi elimde hiç sıkıntısı olmayan 40.000 km de bir tsi motor var yine Cav kodlu. Buna kol pşston ve büyük turbo setupı kuracak bir firma ile iletişime geçmek istiyorum. Motoru firmaya göndereceğim herşey üzerine toplanacak
Bana sadece motor geldiğinde araç üstüne atılması vede yazılımın ona göre yapılması kalacak. Bu konuda bana yapılacak iş için iletişime geçecek arkadaşlar arıyorum. Fiyat ve süre belirtecek
Yokmu KİNG statüsünü aratmayacak proje yapmak isteyen firma? Yalnız proje komple olacak. Öyle mekanik ordan yazılım burdan istemiyorum
Powershop olabilir belki.
İstanbulda garajlarda su anda ciddi yoğunluk mevcut. Ben ibiza cupra konusunda daha önce de yaptıkları için tayfun gün maslak gun performance ı tavsıye ederim.
öncelikle ne gibi bir butce ayırdınız hedefiniz nedir ?
Ayrılacak bütçe bence yanlış soru. Doğru soru iatenilen değerler için bizden kaç tl istenecek. Amaç 100-200 6sn civarı araç yapmak
Levent Y.
01-10-2017, 09:57
Ayrılacak bütçe bence yanlış soru. Doğru soru iatenilen değerler için bizden kaç tl istenecek. Amaç 100-200 6sn civarı araç yapmak
Herseyi sıfır alırsanız, total 50 bin tl civarına biter diye dusunuyorum.
ercan26esk
01-10-2017, 10:44
Stage 5 olarak alt blok ( kol piston anayataklar kol yataklar ) Üst kapak ( bütün parçalar saplamalar dahil ) turbo manifold ortalama 20 bin TL tutar diye düşünüyorum.istenilen süre aşağı yukarı 6-7 sn arası çıkar. Tabi burada en önemli şey işçilik devreye giriyor bunca parçaya verilen emek cidden düzgün olmalı...
kusura bakmayın bende 6 xx sn lerde araç hazırladım hazırlamaya da devam ediyorum bütcenizi sormam daki sebep safe limit ve hard limit olarak amacınızı öğrenmek içindi. 20k ya da 6 xx kosan cupra yapılır 50 k yada 6 xx kosan cupra yapılır. kol piston turbo koyar nos basarım hedeflediğim süre gelir kol piston turbo koyar nos kullanmam her bastığımda 6 xx süre gelir nos basarsam daha alt süreler gelir anlaminda yazmıştım. ucuz yollu da 6 xx süre gelir ciddi paralar ile de 6 xx süre gelir.
iyi forumlar dilerim.
onurtasli
01-10-2017, 18:00
Bu setup ı yapmak için ciddiyseniz.Tmg performance olarak seve seve yardımcı oluruz.Sizin için en büyük kar deneme tahtası olmazsınız.
volkanpolat
01-10-2017, 18:06
Bu setup ı yapmak için ciddiyseniz.Tmg performance olarak seve seve yardımcı oluruz.Sizin için en büyük kar deneme tahtası olmazsınız.
😘😘💚💚 .
6sn lik kac tane ibiza cupraniz var yaptiginiz ? Kac tane 6sn arabaniz var yaptginiz ? Varsa dbn dosyasini paylasirmisiniz ?
[QUOTE=TaGo;8389129]Arkadaşlar elimdeki uzun süredir kullanmadığım 2011 Cupramı hard bir setup a geçirmek istiyorum. Araç hybrit turboya kadar var olan stage 2+ sevşyesinde, normlde bu hafta yeni bir yazılım yaptırıp yaklaşık 100-200 km hızlanmasını 10 sn civarına çekmek niyetindeydim. Ancak şimdi elimde hiç sıkıntısı olmayan 40.000 km de bir tsi motor var yine Cav kodlu. Buna kol pşston ve büyük turbo setupı kuracak bir firma ile iletişime geçmek istiyorum. Motoru firmaya göndereceğim herşey üzerine toplanacak
Bana sadece motor geldiğinde araç üstüne atılması vede yazılımın ona göre yapılması kalacak. Bu konuda bana yapılacak iş için iletişime geçecek arkadaşlar arıyorum. Fiyat ve süre
volkanpolat
01-10-2017, 20:49
6sn lik kac tane ibiza cupraniz var yaptiginiz ? Kac tane 6sn arabaniz var yaptginiz ? Varsa dbn dosyasini paylasirmisiniz ?
hahahha lan diorum bu adam nerde geç kaldı derken yazmış :) dosyayı mosyayı geç cnm.5.8 aldım en ii -2.8 gibi bi egimde.akfiratta..2 8 pik 2.77 cont la... octanium vs ogun tam.hazirdim..dbn imizin kart okuyucusunun tırnagi kirik oldugundan dosya kayit olmadi..ama düzde e 5 olsun otoban olsun 2.6 basincla pes pese 6.2 6.3 kosmuslugim son setupta cok var..kimse inanmak zorunda.da.dgl UB fabia rs ztn ortadaydi..denedigi arabalarda..ispata ihtiyacı yok herkez bilir..1.4 de şüphesiz kingdi.. devrettim simdi..inş 2.0 zamanı simdide
volkanpolat
01-10-2017, 20:51
ve düşünki turbom daha 2867 gen 2 gibi bir turbo bile degildi..
Zibidilik yapma, ben sanami sordu sordum ? Yok kart kirikti yok bilmemneydi,bende 4.5 aliyorum ama hemen uyaniyorum. İboya nasil gecildin 6 sn lik arabanla hayret
hahahha lan diorum bu adam nerde geç kaldı derken yazmış :) dosyayı mosyayı geç cnm.5.8 aldım en ii -2.8 gibi bi egimde.akfiratta..2 8 pik 2.77 cont la... octanium vs ogun tam.hazirdim..dbn imizin kart okuyucusunun tırnagi kirik oldugundan dosya kayit olmadi..ama düzde e 5 olsun otoban olsun 2.6 basincla pes pese 6.2 6.3 kosmuslugim son setupta cok var..kimse inanmak zorunda.da.dgl UB fabia rs ztn ortadaydi..denedigi arabalarda..ispata ihtiyacı yok herkez bilir..1.4 de şüphesiz kingdi.. devrettim simdi..inş 2.0 zamanı simdide
ama 6.7-6.8 koşan 1.8 basan cupradan 4 boy fark yedin :)
volkan güldürme kendine 80-180 in çok iyi üstlerde basınca arabanın cacık olduğunu çok iyi biliyosun adamın konusunu da p.ç etmeye gerek yok.
ama 6.7-6.8 koşan 1.8 basan cupradan 4 boy fark yedin :)
volkan güldürme kendine 80-180 in çok iyi üstlerde basınca arabanın cacık olduğunu çok iyi biliyosun adamın konusunu da p.ç etmeye gerek yok.
hayır fırma ahıbı yazmıs sanırım afama cıddı olarak bır soru soruyorum , bu aradan cıkıyor zırvalıyor.
he bıde volkan bana gecmıse mazı dıyıp duruyosunya yanı, sende mazı oldun. sımdı sızın tarzınız atar yapayımmı ? hadı getır UB yı bu aksam deneyelım :D
TMG güzel işler başardi onur abiyi severim sayarım ama her işin gerçek olduğunu ispat için dosya gerekir. Özgün de defalarca dbn dosyası istedi gelmedi dosya.
TMG güzel işler başardi onur abiyi severim sayarım ama her işin gerçek olduğunu ispat için dosya gerekir. Özgün de defalarca dbn dosyası istedi gelmedi dosya.
fazla girmeyi sevmiyorum muhabbetlere....
dbn dosyası bir kere gönderdim 100 200 süreler baslığı için (emaii verirseniz size ya da baskalarına da forward ederim ) hybrid polo 8.299 içindi süre. 01.04.2016 tarihinde 4 5 kere sordum ettim niye bilmiorum , yayınlanmadı, (version numarası vs muhabbeti olduydu o başlık altında o version numarasından dünya kadar dbn dosyası var ) o günden sonra da sd card dan kimse için veri cıkarmıyorum..
burayta sızın adınıza 6 snb klık arabayı deneme yanılma yapmadan tek seferde yaparız yazılıyorsa ıspat ıstenır
volkanpolat
02-10-2017, 13:41
Zibidilik yapma, ben sanami sordu sordum ? Yok kart kirikti yok bilmemneydi,bende 4.5 aliyorum ama hemen uyaniyorum. İboya nasil gecildin 6 sn lik arabanla hayret
lan bi bohh bilmiuon boş konusma 1.si iboyla bastigimda 6.8 7 kosuyodum eski setuptu turbo kucukken...2.cisi son turbomdan enjektoru koyduktan ve daha basinc acip yeni yazilim yaptiktan sonra 5.8 6.0 lara dustum...3.sü ibo beni gecti evet ama 100 200 araliginda 1, 1.5 boy zor gecti...burdanda kafan çalışsa zaten 6.7 6.8 kosan iboya ,arabasına bukdr az gecildimse orda 7 saniye kostugum zaten belli..keske bide son halimle deneseydik onla.. neyse polomige grk yok..setup.yok ub yok gecmise mazi.aynen..ben varken bi cok kisinin deneme.talebi.acmadigini duyuuodum sagdan soldan..sirf ben salca olcam die.. simdi rahat olun rahat rahat basın aranizda:) birtanede yuruyen 1.4 siz yapında gorelim tebrik edelim..siz anlamazsiniz o islerden cnku.. dahada yazmam hadi eyvallah
lan bi bohh bilmiuon boş konusma 1.si iboyla bastigimda 6.8 7 kosuyodum eski setuptu turbo kucukken...2.cisi son turbomdan enjektoru koyduktan ve daha basinc acip yeni yazilim yaptiktan sonra 5.8 6.0 lara dustum...3.sü ibo beni gecti evet ama 100 200 araliginda 1, 1.5 boy zor gecti...burdanda kafan çalışsa zaten 6.7 6.8 kosan iboya ,arabasına bukdr az gecildimse orda 7 saniye kostugum zaten belli..keske bide son halimle deneseydik onla.. neyse polomige grk yok..setup.yok ub yok gecmise mazi.aynen..ben varken bi cok kisinin deneme.talebi.acmadigini duyuuodum sagdan soldan..sirf ben salca olcam die.. simdi rahat olun rahat rahat basın aranizda:) birtanede yuruyen 1.4 siz yapında gorelim tebrik edelim..siz anlamazsiniz o islerden cnku.. dahada yazmam hadi eyvallah
OZ un araclarla nıye basmıyodun :D neyse araban yok konusma daha :D
GökhanÖzkan
03-10-2017, 08:24
merhabalar..
1.4 tsi motor 140 hp manuel - (twincharger)
hybrid - cooler - bobin - wg- dp - dv - eksoz - filtre böyle bir araç sağlıklı bir şekilde kaç saniyeler çıkarır? illaki nokta atışı süre olamaz ama tecrübe eden yada benzer motorla süre alan var mıdır?
nos olmadan.. yakıt yada methanol olabilir...
cevaplarsanız sevinirim
merhabalar..
1.4 tsi motor 140 hp manuel - (twincharger)
hybrid - cooler - bobin - wg- dp - dv - eksoz - filtre böyle bir araç sağlıklı bir şekilde kaç saniyeler çıkarır? illaki nokta atışı süre olamaz ama tecrübe eden yada benzer motorla süre alan var mıdır?
nos olmadan.. yakıt yada methanol olabilir...
cevaplarsanız sevinirim
benzin pompasının değişmesi gerekir..15-16 sn yürür heralde.
Buradan pm ile yada sıfırbeşyüz 54 977 99 kırkyedi mlu telimden bana ulaşabilirmi tmg firması yada projeyi üstlenebilecek başka firma