Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : TEBRİK ve TEŞEKKÜRLER TURK TELEKOM !!!!!

coolvtec
12-10-2017, 18:42
> 2 EKİM, Pazartesi ;
Yani 10 gün önce Belediye yol çalışması yaparken sabah 8 evlik sitemizin ana ADSL giriş kablosunu kopardı. Derhal müşteri hizmetleri aradım var arıza kaydı oluşturdum. (Dsmart)

> 3 EKİM, Salı ;
Yani 9 gün önce yine sabah görevli geldi (Telekom), incelemesini yaptı ve makinalar kablonuzu koparmış dedi. Çözüm olarak ta, yolun asvalt ile kapandığı için tekrar açılamayacağını, direk dikileceğini ve kabloyu yukarıdan vereceklerini söyledi.

> 6 EKİM, Cuma ;
Hiç gelen giden olmadı. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve yeni kayıt oluşturdum. Bir taraftan da içeriden soruşturuyoruz; yol çalışmalarının bitmesini bekliyorlarmış. (Oysaki sokakta çalışma bitmişti. Etrafta vardı ama direk dikilmesini engelleyecek hiç bir sorun yoktu. Her gün araba ile bu yoldan geçip işe gidiyoruz o kadar ev.)
Cuma akşamı komple yol çalışmaalrı bitti ve Hafta sonu gelirler artık diye ümit ettik.

> 8 EKİM, Pazar ;
Gelen giden olmadı.

> 9 EKİM, Pazartesi ;
Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, artık çalışmaların bittiğini, niye halan sorunun çözülmediği sordum, bu devirde bu hizmet vs vs kalayladım ve derhal çözüm beklediğimiz bildirdim. (Dsmart) Telekom onlara IP adresi alınamıyor diye komik bir neden yazdırmış bu arada!

> 11 EKIM Çarşamba ;
Gelen giden hala yok, tekrar aradım. Bu arada internet yok, boşluktayım, şu sıralar iş yüküm de az, evde hanıma yardım ediyorum; Bulaşıkları boşalt, kirlileri yükle. Çamaşırları topla, katla. Köfte neyin yap akşam için, turşulukları yıka doğra, zentinleri yıka çiz :)))))) Ne zormuş ulan kadın olmak. Allahtan erkek doğmuşum.

> 12 EKİM, Perşembe;
Yani bugün arkadaşlar sabah gelip 2-3 saatte şu meşhur direği diktiler, ve diğer kutudan hattı çektiler. Evet 2-3 saatlik iş için tam 10 gün bekledik.

Veeeeeeee mutlu son, diyemeyeceğim. Hala internetimiz yok.

Çünkü DİREK DİKEN EKİP İLE KABLOLARI BAĞLAYACAK EKİP FARKLI İMİŞ.

Yarın, yani 11 gün sonra ekip gelip de bağlantıyı yapar diye umuyoruz.... Buraya yazarım artık sonucu.

Verdiği müthiş hızlı ve kalite hizmet için TÜRK TELEKOM'u TEBRİK EDİYOR ve tüm site yani 8 aile olarak sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

N0M4dh
12-10-2017, 18:49
> 2 EKİM, Pazartesi ;
Yani 10 gün önce Belediye yol çalışması yaparken sabah 8 evlik sitemizin ana ADSL giriş kablosunu kopardı. Derhal müşteri hizmetleri aradım var arıza kaydı oluşturdum. (Dsmart)

> 3 EKİM, Salı ;
Yani 9 gün önce yine sabah görevli geldi (Telekom), incelemesini yaptı ve makinalar kablonuzu koparmış dedi. Çözüm olarak ta, yolun asvalt ile kapandığı için tekrar açılamayacağını, direk dikileceğini ve kabloyu yukarıdan vereceklerini söyledi.

> 6 EKİM, Cuma ;
Hiç gelen giden olmadı. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve yeni kayıt oluşturdum. Bir taraftan da içeriden soruşturuyoruz; yol çalışmalarının bitmesini bekliyorlarmış. (Oysaki sokakta çalışma bitmişti. Etrafta vardı ama direk dikilmesini engelleyecek hiç bir sorun yoktu. Her gün araba ile bu yoldan geçip işe gidiyoruz o kadar ev.)
Cuma akşamı komple yol çalışmaalrı bitti ve Hafta sonu gelirler artık diye ümit ettik.

> 8 EKİM, Pazar ;
Gelen giden olmadı.

> 9 EKİM, Pazartesi ;
Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, artık çalışmaların bittiğini, niye halan sorunun çözülmediği sordum, bu devirde bu hizmet vs vs kalayladım ve derhal çözüm beklediğimiz bildirdim. (Dsmart) Telekom onlara IP adresi alınamıyor diye komik bir neden yazdırmış bu arada!

> 11 EKIM Çarşamba ;
Gelen giden hala yok, tekrar aradım. Bu arada internet yok, boşluktayım, şu sıralar iş yüküm de az, evde hanıma yardım ediyorum; Bulaşıkları boşalt, kirlileri yükle. Çamaşırları topla, katla. Köfte neyin yap akşam için, turşulukları yıka doğra, zentinleri yıka çiz :)))))) Ne zormuş ulan kadın olmak. Allahtan erkek doğmuşum.

> 12 EKİM, Perşembe;
Yani bugün arkadaşlar sabah gelip 2-3 saatte şu meşhur direği diktiler, ve diğer kutudan hattı çektiler. Evet 2-3 saatlik iş için tam 10 gün bekledik.

Yarın, yani 11 gün sonra ekip gelip de bağlantıyı yapar diye umuyoruz.... Buraya yazarım artık sonucu.

Verdiği müthiş hızlı ve kalite hizmet için TÜRK TELEKOM'u TEBRİK EDİYOR ve tüm site yani 8 aile olarak sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Fiber İnternet - Nerede? - TURKCELL SUPERONLINE (http://www.superonline.net/internet/fiber/nerede)

nerede sekmesine tıklıyorsunuz tüm dertlerinizden kurtuluyorsunuz, diyeceksiniz ki baba "ttnet taahhüt var ne olacak?" Süper online 2 sene taahhüt verecek olursanız, ttnetin taahhüt'ünü de karşılıyorlar.

Sadık Özyer
12-10-2017, 18:54
Telekom , devletin firması mı oluyor özel mi ? Peki kullanmadığınız netin parasını ödeyecek misiniz?

Kadyr
12-10-2017, 19:15
Turktelekom malesef böyle bende yeni binaya taşındım santral vardi binada fiber ama alt yapiyi bağlamak 7-8 ay sürdü

ggtoker
12-10-2017, 19:25
Mayisin basinda yeni evime tasindim... araya birilerini sokarak anca eylulun basinda anca interneti baglatabildim... allah yardimciniz olsun...

free-hifi
12-10-2017, 19:37
Konunun başını görünce aynı caddedemiyiz acaba dedim

free-hifi
12-10-2017, 19:41
Ibb 1 ay önceden yol çalışmasını başlattı.
Kazdı bıraktı. Telefon trafiği zorla bir kat asfalt attırdım. Tozdan kurtulmak için. 6 ekim cuma günü 1 kat asfalt döküldü . Suyumu ve telefon internet hattını kopardilar.
En üst makamlara ulaşmama rağmen 3 gün önce su yapıldı . Ve internet telefon yok . 8 hattım var en önemli hat kopmamis sadece ona şükür ettik. Telfon internet hala yapilmadi. Çalışma yüzünden günlük zararım en az 500 tl nr yaoacagim bilmiyorum

onursumer
12-10-2017, 19:57
abi valla sonunda direğin dikilmesini bile beklemiyordum şu şartlarda iyi ilerlemişsiniz :)

2jz
12-10-2017, 20:06
Mayisin basinda yeni evime tasindim... araya birilerini sokarak anca eylulun basinda anca interneti baglatabildim... allah yardimciniz olsun...

Devlet dairelerinde bu lanet adam bulma muhabbeti iş yapılamaz hale getirdi. Şimdi anlamadığım özel sektörde aynı ilginç durumun içinde. Benim bildiğim özel sektör müşteriyi bulduğunda yakasına yapışır :)

overblack
12-10-2017, 20:39
konu başlığını görünce ülkede güzel şeyler oluyor galiba dedim ama sonuç yine aynıymış :)

alihan11
12-10-2017, 20:46
konu başlığını görünce ülkede güzel şeyler oluyor galiba dedim ama sonuç yine aynıymış :)

+1 ayni sekilde dusundum

Octane
12-10-2017, 20:46
Başlığı gördüm dedim ki la noliy.

Şimdi normal tamam.

Gideyim.

Day Walker
12-10-2017, 21:06
Süperonline varsa direk geçin uğraşmayın ttnetle

YasinTEMUR
12-10-2017, 21:17
11 gün için canınızı sıkmayın 2 ay önce evlendim yeni evime taşındım gittim internet başvurusuna dediler fiber alt yapı yok, e o zaman normal hat çekelim dedim artık normal çekilmiyor yeni hatlar fiber olmak zorunda dediler :) Tamam dedim çekin o zaman başvuru aldılar, e dedim ne zaman gelir adam bana dedi ki şubat gibi alt yapı hazır olur gel bide beni düşün :)

BERKİN
12-10-2017, 21:18
11 günde böyle bi problemin çözülmesi güzel bir süre bence yeni 0 taşındığım daireye internet bağlatmak istedim türk telekom adsl için ödenek çıkartamadığından 2019 a kadar sürebilir ödenek çıkması dediler baskı üzerine baskı 5-6 ay gibi bir süre içerisin de internetimize kavuştuk ama tam sevindik derken alt yapı 8mb destekliyor ve yükleme hızım 0.50 mb lerde dolaşıyor çıldırıyorum her yükleme yaptığımda :)

free-hifi
12-10-2017, 21:28
Süperonline varsa direk geçin uğraşmayın ttnetle

Sorun alt yapı :) alt yapı da telekom un

free-hifi
12-10-2017, 21:29
3 kat asfalt atilsaydi yolu kazdirma izni almayacaktim

onre
12-10-2017, 22:54
Geçen sene evimin olduğu caddeye Superonline fiber hattı geldi ama 1 senelik daha Vodafone Netten tahatütüm var. Bunu bozup Superonlineye geçsem o zararı karşılarlar mı acaba ?

yusufcan
12-10-2017, 23:00
3 ay once evde ki net hattini TTNET ten uzerime devir yaptirdim. Bi kere odemem gereken devir ucretini 3 ay boyunca faturama yansitmislar :) Sonunda farkedip sikayet ettimde oyle duzelttiler en son faturayi. Telekom her seyiyle berbat bir firma.

ÖmerF.Bayar
12-10-2017, 23:01
Superonline da iyi değilki benim boş eve ayın ortasında kota doldu vs SMS atıyorlar, ev doluyken net kullanılıncada aynı mesajı atıyorlar.

mrtngn
12-10-2017, 23:16
Türk telekomda cok değişik olaylar dönüyor..

Bende konuya vakıf birilerinden bilgi rica ediyorum..

Dayım giresunun ilçe köylerinde ikamet ediyor.. Adam yeni taahhüt yapmış 16mbit söylenen internet 1 mbit geliyor oda 1-2 saatliğine :) Onun dışında internet diye birşey yok. Arıyoruz 2018 şubata kadar sorun devam edecek diye komik bir cevap alıyoruz ve elite hizmet diye bisey cıkarmışlar ücretli servis gelip bakıcakmış soruna. Daha önceden Bursa'daki eve defalarca servis geldi kabloyu onardı arızayı tespit etti vs hiçbir ücret alınmadı ki dayımın taahhütü devam ediyor birde. Böyle bişey yapılabilir mi ? Bursada başka bi ekibe sorduk "abi taahhüt var, arızayı gidermek sorunu çözmek zorundayız ücret falan olamaz kesinlikle" dedi

_muhaRRem
12-10-2017, 23:35
Benzer birşeyi bizde yaşadık teknik destekleri çok vasat

dachosen
12-10-2017, 23:42
Hepsi aynı bokun laciverti. Ellerine düştün mü yandın.

fthdrn
13-10-2017, 04:57
Bi konu açalım memlekette işini doğru dürüst yapan kurum ve kuruluşlar diye.

turbo&quattro
13-10-2017, 05:20
Hepsi ayni *** hepsi nasil s..em derdinde. Internetin i sinden anlamayan annem 500kusur tl faturalik oldu bunun bir degisigi tarafindan. Allah ellerine dusurmesin ayni zamanda topunun belasini versin.

Maxi
13-10-2017, 06:45
yanlız bu olayda belediyenin hiç suçu yokmu
neden kimse onlara bela okumuyor?

EnesAksu
13-10-2017, 07:30
Banada yeni taşındığım evde boş port yok dediler tamam dedim, tivibu ya başvurdum. ne hikmetse ertesi port açıp hepsi bağlandı :)

free-hifi
13-10-2017, 08:00
yanlız bu olayda belediyenin hiç suçu yokmu
neden kimse onlara bela okumuyor?

Dün ibb and yakası bakım onarım Müd Yrd taşeron firma sahibini istasyonda yerin dibine soktum faydasiz

burcinkarabacak
13-10-2017, 08:11
Öncelikle geçmiş olsun umarım biran önce çözülür sorununuz...

Okurken şu paylaşım geldi aklıma naçizane paylaşmak istedim...

Sevgili Günlük... 12 Ağustos Kanada'...daki yeni evime taşındım. Çok heyecanlıyım.
B...urası çok güzel. Dağların manzarası muhteşem. Onların karlarla kaplı halini görebilmek için sabrımı zorluyorum.
14 Ekim
Kanada dünyanın en güzel yeri. Yapraklar kırmızı ve
turuncunun tonlarına dönmeye başladı. Bir atla kır gezintisi yaptım ve bir sürü geyik gördüm. Çok güzeller. Yeryüzündeki en güzel hayvanlar. Burası resmen bir cennet. Kanada'yı çok ama çok sevdim.
11 Kasım
Geyik avlama sezonu kısa bir süre sonra başlıyormuş.
Bu kadar güzel hayvanları öldürmeyi nasıl olur da isterler anlamıyorum. Umarım yakında kar yağışı başlar. Sabırsızlıkla bekliyorum kar yağışını...
2 Aralık
Dün gece kar yağdı. Her yerin beyaz bir örtü ile
kaplanışını seyretmek için gece saat kurup kalktım.Tıpkı kartpostal gibi. Dışarı çıktık merdivenlerdeki ve garajın önündeki karları kürekle temizledik. Kartopu oynadık (ben kazandım). Kar temizleme makinesi gelince, garajın önündeki karları tekrar temizlemek zorunda kaldık. Yorulduk ama çok eğlendik.
12 Aralık
Dün gece biraz daha kar yağdı. Kar temizleme makinesi ile garajın önündeki karları tekrar temizledik. Burayı seviyorum ama kar da bazen sıkıcı oluyor. Yine de, iyi ki gelmişim buraya diyorum.
19 Aralık
Dün gece biraz daha kar yağdı. İşe gitmek için
garajdan çıkamadım. Burası çok güzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruluyor insan epeyce.
22 Aralık
Boktan kar dün gece yine yağdı ! Kürekle kar atmaktan ellerim su topladı, belim tutuldu. Kar temizleme makinesi ben garajın önünü kürekle temizleyene kadar yolun köşesinde gizlendi. Pezevengin evladı !
25 Aralık
..ktiğimin karı yine yağdı. Eğer kar temizleme makinesini kullanan pezevengi elime bir geçireyim, o puştu geberticem. Yollardaki buzu eritmek için neden tuz kullanmıyor acaba ?
27 Aralık
Allahın belası kar dün gece yine yağdı. İnanılır gibi değil. Durmaz mı hiç ulan bu ? Kar temizleme makinesinin son gelişinden beri 3 gündür karları kürekle atamadığım için resmen eve hapsoldum. Hiçbir yere gidemiyorum. Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yağacağını söyledi ! Yuh ! Ana............ yağ bari !
28 Aralık
Dün gece kar " 83 cm " yağdı, ne 25'i ! Bu kodumunun karı yazdan önce erimez abi. Kar temizleme aracı kara saplandı, hıyar herif benden kürek istedi. Karları temizlerken son kalan küreğimi de kırdı ibne ! Ben de gittim kafa attım. Burnu yamuldu ..ospu çocuğunun. Mahkemelik olduk...
4 Ocak
Nihayet evden çıkabildim. Markete gittim, yiyecek filan aldım. Dönüşte bir geyik arabamın önüne atladı. Arabamda 3000 dolarlık hasar var. Bu pis hayvanların hepsini gebertmek lazım.
3 Mayıs
Arabayı şehirde tamirciye götürdüm. Yollara dökülen tuz yüzünden arabamın kaportası çürümüş. "Arabayı atın, yenisini alın" dedi tamirci...
10 Mayıs
Türkiye'ye kesin dönüş yaptım. İzmir'e bir daha ayrılmamak üzere yerleştim. ..kerim Kanada'yı da, karı da, geyikleri de....

ouzs
13-10-2017, 08:11
İnternetsiz ev artık sıkıcıdır eminim. Hele ki evde aktif olarak kullanılması gereken durumlarda varsa daha bi dert. Ama 10 gün, bence ortalama sürenin de altında. Aslında erken bile gelmişler. Yarın iş çözülürse ve bağlantı yapılırsa bence imkansızı başarmak olur telekom için. :)

3 4 ay bekleyen aboneler biliyorum çevremde.

Vtec21
13-10-2017, 08:15
Geçen sene evimin olduğu caddeye Superonline fiber hattı geldi ama 1 senelik daha Vodafone Netten tahatütüm var. Bunu bozup Superonlineye geçsem o zararı karşılarlar mı acaba ?

Aynen bende evimde Türk Telekom internetini kullanıyorum. 2018'in Haziran ayında taahhütüm bitecek. Şimdi ola ki Superonline'a geçersem, taahhütüm bozulursa bunu Superonline'mı karşılıyor? :soru:

Hondafatih
13-10-2017, 08:51
Aynen bende evimde Türk Telekom internetini kullanıyorum. 2018'in Haziran ayında taahhütüm bitecek. Şimdi ola ki Superonline'a geçersem, taahhütüm bozulursa bunu Superonline'mı karşılıyor? :soru:

benim bildiğim geçişlerdeki tüm yükümlülüğü karşlıyor superonline bende superonline kullanıyorum ama bu aralar türknete geçmeyi düşünüyorum tahahüt yok akk yok limit aşımı yok full sınırsız 60 tl+1000 dk her yöne ev telefonu

chevelle
13-10-2017, 09:13
Bir bakıma hepsi aynı diyebiliriz. Superonline kullanıyorum, genel olarak memnunum da. Şimdiye kadar iki sorunla karşılaştım.
1- iki sene önce ev değiştirdik, önceki evimizdeki superonline aboneliğini devir etmek istedik. Bir türlü bağlanamadı. Dış hatta sorun olabilir ekip gelecek dendi. Bekliyorum gelen giden yok. 2 hafta geçti, ekip gelmiş kontrol etmiş sorun yokmuş. Olamaz, bağlantı yok işte. Neyse, tekrar arıza kaydı bıraktık, sorunun bina içindeki kutuda olduğunu düşünüyordum ben (bina içindeki kutuya kadar, kutu da dahil, yaşanan arızalardan türk telekom sorumludur ve ücretsiz onarım yapar, kutudan sonraki her arıza kullanıcıyı bağlar), bir kaç gün sonra yine aradım, yine ekip gelip baktı sorun yok dendi. Bu yalandan başka bir şey değil, çünkü bina kapısı sürekli kapalı, zile basmadan girmeleri imkansız, kutu da kapalı, hiç açılmamış duruyor. Bir arıza kaydı daha...
Adamlara gelen ekibe numaramı verin ya da onların numarasını ben alıyım geldiklerinden emin olmak istiyorum diyorum, türk telekomun altyapısını kullandığımız için kendi ekiplerimiz gelmiyor, türktelekom geliyor, onlar üzerinde de böyle bir yaptırıma sahip değiliz diyor. Şaka gibi. O zaman ne anladım sizinle çalışmaktan. Daha yetkili birine bağlanmak istiyorsun, sorun çıkarıyorlar. Sanki genel müdüre bağla dedik, takım liderine bağla diyorum imkansız diyor. Deli ettiler kavga dövüş bir yerlere bağlandık. Israrla sorun sizin daire içi tesisatınızda, yeni kablo çektirin dediler.
Gittik çağırdık bi elektrikçi. adam kutuya bi cihaz bağladı, bi tane de daire içindeki telefon kablosuna, yaptı etti bişeyler, sorun yok bu tesisatta, telekomdan gelip kutu içinden sizin bağlantınızı yapmaları lazım, hangisi olduğunu da onlar bilir dedi. Bi daha kavga dövüş aradım superonline ı, hatta elektrikçi ordayken aradım onunla da konuşturdum, sonunda telekomdan bi ekip geldi, bağlantıyı yaptı, toplam 5dk sürdü. Bu zamana kadar binaya gelmedikleri halde geldik kontrol ettik diye çalışmadan çalışmş gsterdiler kendilerini. Bu kadar basit bi işlem 4 hafta sürdü.
2- Sınırsız internet ve her yöne 100dk ev telefonu kullanıyorum. Aylık 60tl ödüyoruz sanırım. Aylardır bir türlü aynı rakamı ödemeyemiyordum, bi 70 geliyo bi 100 geliyo, her ay farklı. Ben de çok üstüne düşmedim, bizimkiler ev telefonunu 100dk dan fazla kullanıyodur diye düşündüm. Bir gün superonline'dan aradılar, dediler ki faturanızın çok düzensiz geldiğini görüyoruz isterseniz size her yine konuşma pakedi verelim, sabitleyelim rakamı. eee benim zaten 100dk pakedim var dedim, hayır yok dediler, kontrol etti falan, konuşma pakedi yok, ama gelen fatura internet+konuşma pakedi+100dk sonrası konuşma değil tüm konuşmalar. Yani hem benden 100dk lık pakedin parasını alıp onu vermiyor. Biz de o paket var sanıp telefonu kullanınca her saniye yazıyor. Kontroller şunlar bunlar derken kendi hataları olduğu ortaya çıktı. 200 küsür bir bedel. bunun karşılığında da bir kaç ay fatura gelmedi eve. Fakat kendileri beni arayıp konuşma pakedi satmaya çalışmasaydı hiç ortaya çıkmayacaktı.

Çok uzun yazdım ama lafın kısası hepsi aynı bkun laciverdi. Ankara batıkentte'de bir telefon hattı bağlanması 1 ay sürmüştü ve kullanamadığım halde bu süredeki sabit faturayı almıştı telekom.

SekoLive
13-10-2017, 09:16
başlığı görünce TurkTelekom Basketbol takımı başarı elde etti sandım..

çok geçmiş olsun mahallenizde ensesi kalın telefon rehberi kalabalık bir abi olsa o direkt 2 saat içinde dikilir internetiniz bağlanırdı...

free-hifi
13-10-2017, 09:20
Ekip geldi seko . İbb telekom kapağını asfalt ile gommus dedektör ile doğru hattı bulduk bugün cozulur ins 8 gün oldu

muratburunce
13-10-2017, 09:32
Bi konu açalım memlekette işini doğru dürüst yapan kurum ve kuruluşlar diye.

çok uzun süren bir konu olmayacaktır eminim

muratburunce
13-10-2017, 09:33
İnternetsiz ev artık sıkıcıdır eminim. Hele ki evde aktif olarak kullanılması gereken durumlarda varsa daha bi dert. Ama 10 gün, bence ortalama sürenin de altında. Aslında erken bile gelmişler. Yarın iş çözülürse ve bağlantı yapılırsa bence imkansızı başarmak olur telekom için. :)

3 4 ay bekleyen aboneler biliyorum çevremde.

bizim evi biliyon kanki ana caddenin arka sokağı fiber kablo çekmeleri 4 sene sürdü daha bu sene geçtim fibere :)

MightyIV
13-10-2017, 09:48
1 Hafta önce gece 3 te internetim kesildi, 1 Gün bekledim bakım vs. vardır diye. Akşamında aradım teknik ekip yönlendiricez dediler.
2 Gün sonra ekip geldi, Arızanın binadaki internet kutusundan olduğunu, Hatanın kendilerinden değil binadan dolayı olduğunu binaya kadar internet geldiğini söylediler. elektrikçi çağırıp yaptırmamız gerekiyormuş. Hemen elektrikçi çağırdım baktırdım, Elektrikçi sorunun kodlama olduğunu söyledi onuda kendinin değil hizmet aldığımız firmanın yapacağını söyledi. Tekrar süperonline ı arayarak bilgi verdim. Alt yapının kendilerinin değil TükTelekomun olduğunu söylediler oraya bildireceğiz gelip yaparlar dendi. Aradan 1 hafta geçti ne internetim var, Nede gelip giden. Gerçekten sinir bozucu bir durum.

Eray
13-10-2017, 09:57
Superonline kullanıyorum ondan da memnun değilim ki.. Şuanlık çare Türknet gibi duruyor güzel özellikler sunuyorlar fiyatı da güzel kullanan arkadaşlarım çok memnun superonline aboneliğim bitsin bende geçicem direk

immortalboss
13-10-2017, 10:52
Bu zamana kadar internette neler kullandık.En son mutluluğu linyitnette bulduk.:D 30 lira.Sınırsız.Taahhüt falan yok.Ödersen açılıyor,ödemezsen 6 ay aralıksız kullanmama hakkın var.Tek sıkıntı arada kesiliyor.O da 10 saniye falan.

Thracian
13-10-2017, 14:07
> 2 EKİM, Pazartesi ;

> 3 EKİM, Salı ;

> 6 EKİM, Cuma ;

> 8 EKİM, Pazar ;
Gelen giden olmadı.

> 9 EKİM, Pazartesi ;

> 11 EKIM Çarşamba ;

> 12 EKİM, Perşembe;

11 günde bağlandıysa alın öpün, üstüne de yemek ısmarlayın. 40 gün önce evlendim şimdi yeni binaya geçtim. daha önceden hat olmadığı için hat talebi istedim. 1 yılı bulacağını söylediler.

Zaten kablo getirsinler direk TURK.NET geçerim.

coolvtec
13-10-2017, 18:35
11 günde bağlandıysa alın öpün, üstüne de yemek ısmarlayın. 40 gün önce evlendim şimdi yeni binaya geçtim. daha önceden hat olmadığı için hat talebi istedim. 1 yılı bulacağını söylediler.

Zaten kablo getirsinler direk TURK.NET geçerim.

Kaçırdığınız bir şey var. Bizimki yeni bağlantı değil.

Mevcut 6 evin yıllardır kullandığı site giriş ana bağlantısı kopuyor. Hat var, sadece kopuyor. Çözüm çok basit ve ilk gün ne yapılacağına karar veriliyor; 3 saatlik direk dikimiyle kablo çekimi ve muhtemelen max 2 saatlik kabloları kutuya bağlama.

free-hifi
14-10-2017, 15:19
Şükür çözebildim. bunun için ibb den telekom merkezden telekom pendikten görüşmediğim kimse kalmadı demek beklesem 1 ay sürecek.