Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 TSI 150lik Turbo Hybridleme
Herkese merhaba 150 ecotsi leon fr aracım var. Heryerde okuduğumuz gibi 150lik turboların daha narin kırılgan olduğu söyleniyor. Yeterince basınç açamadıkları için yazılımlı 140lık fr ile baş edemiyorum (bende de yazılım var) 140lık fr turbosu ile hybrid yapmaya kalksak maliyet çok artıyor. 150lik turbonun kırılgan olduğu noktalar hakkında fikri olan var mı? Hybridleme ile bu sıkıntıların önüne geçebilir miyim? 150lik tsi turbo ile tecrübesi olanlardan yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Mr.Bilal
13-10-2017, 21:19
Rsa motorsports hybrid ledi bu turboyu ve 200+ guc sorunsuz alinabiliyor. Yeni kasa 1.4 125 hp passat yaptilar. 100-200 16.5 sn :) kendileri ile irtibata gecebilirsiniz yardimci olacaklardir.
Evet kendilerinden ve projelerinden haberim var fakat çok yüksek maliyet çıkıyor sıfır servisten alınma turbo kullanıyorlarmış bu yüzden elimdekini değerlendirmek istiyorum. Gideceğim adres yine rsa ama maliyeti düşürmeye çalışıyorum bu arada hybridledikleri turvo 140lık diye biliyorum ben elimdeki 150 lik turboyu değerlendirmek istiyorum
onursumer
13-10-2017, 22:38
bende bluegt yi satmakla samamak arasında giderken takipteyim neler yapılabiliceği konusunda
Mr.Bilal
13-10-2017, 23:08
125 hp nin turbosu ile 150 hp nim turbosu bildigim kadariyla ayni. Konusmadiniz mi bu konu hakkinda
M U R A T
14-10-2017, 06:01
125 hp nin turbosu ile 150 hp nim turbosu bildigim kadariyla ayni. Konusmadiniz mi bu konu hakkinda
yanlış bilgiler veriyorsun 125 ile 150 liğin turboları aynı değil rsa nın passat ta 140 iığın turbosu hibritlendi
Mk3 Leon fr’lara özellikle 150’liklere çözüm takın zamanda gelcek inş.
Mr.Bilal
14-10-2017, 13:43
yanlış bilgiler veriyorsun 125 ile 150 liğin turboları aynı değil rsa nın passat ta 140 iığın turbosu hibritlendi
Kesin tabir ile konusmadim zaten. Bildigim kadariyla dedim. Yanlis yonlendirmek tabi ki istemem. Zaten kendileri ile iletisime gecin demisim
M U R A T
14-10-2017, 13:52
Kesin tabir ile konusmadim zaten. Bildigim kadariyla dedim. Yanlis yonlendirmek tabi ki istemem. Zaten kendileri ile iletisime gecin demisim
bende yanlış bilgi veriyorsun dedim bildiğim için başka nasıl anlatayım durumu :) bilmediğim zamanda yazmıyorum mesela
Konu günceldir alternatiflere yönelmem gerekiyor çünkü muazzam bir fiyat çıkıyor ortaya
1300kg ağırlık ve rüzgarda duvar olan bir station arabayı neden hybirtlemek istiyorsunuz? ne kadar gidebilecek sizi tatmin etmez hiç boşunuza zamanınızı harcamayın. Hybritledikten sonra stock arabaya yazılım attığınız an hissetiğiniz fark kadar bir fark olmayacak. Hybritlenen turboya kimse garanti vermez kırılmama ihtimali çok düşük. Kırıldıktan sonrada derdi çok. Hem zamanınızı hem paranızı harcamaya değmez. Ben sizi uyarayım yazım burda dursun :)
Bildiğim kadarı ile RSA nın yaptığında 140 lık turbosu Almanyadan hibritlenmiş olarak komple sıfır geliyor. Turbo+yazılım+ekstra soğutucu ile pompa benzinde 210 hp alınıyor. %15 ethanol ile 230 hp 350 tork alınıyor. Yaptıkları passatın dyno sheeti 230 hp 350 tork olarak var. Ben de mk3 125 lik leona yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsızım ama alınan değerlere göre eski aracım stage 1 ibiza cupra kadar gidecek gibi ve o güçler oldukça tatmin eder. Fiyata değer gibi sanki.
Rsa motorsports hybrid ledi bu turboyu ve 200+ guc sorunsuz alinabiliyor. Yeni kasa 1.4 125 hp passat yaptilar. 100-200 16.5 sn :) kendileri ile irtibata gecebilirsiniz yardimci olacaklardir.
Bu 230 hp güç çıkaran aracın değeri mi ? Eğer öyle ise oldukça iyi 16,5 saniye.
Mr.Bilal
02-11-2017, 07:14
Bu 230 hp güç çıkaran aracın değeri mi ? Eğer öyle ise oldukça iyi 16,5 saniye.
Evet aynen o araç :)
Stage 1 cupra bile sağlıklı 16.5 sn koşmuyorki
makturan
02-11-2017, 15:02
Bildiğim kadarı ile RSA nın yaptığında 140 lık turbosu Almanyadan hibritlenmiş olarak komple sıfır geliyor. Turbo+yazılım+ekstra soğutucu ile pompa benzinde 210 hp alınıyor. %15 ethanol ile 230 hp 350 tork alınıyor. Yaptıkları passatın dyno sheeti 230 hp 350 tork olarak var. Ben de mk3 125 lik leona yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsızım ama alınan değerlere göre eski aracım stage 1 ibiza cupra kadar gidecek gibi ve o güçler oldukça tatmin eder. Fiyata değer gibi sanki.
acaba ne kadara gelir turbo ?
hybridli sekilde almanyadan .. hmm
bilgisi olan var mıdır
Paşaoglu service olarak 150 fr lara buyuk turbo uygulamamız mevcut ıletısıme gecebılırsınız
makturan
02-11-2017, 15:58
Paşaoglu service olarak 150 fr lara buyuk turbo uygulamamız mevcut ıletısıme gecebılırsınız
Örnek olarak inceleyebileceğimiz video vs var mıdır ?
i-vtec07
02-11-2017, 17:11
Benim tavsiyem hybrid yerine farklı turboya geçmeniz .
Açıkçası o motordan twincharger gibi verimde beklemeyin bence, ne sesi ne verdiği performans çok etkilemedi beni . Motor kötü demiyorum gayet iyi ekonomik falan ama twincharger lar kadar sevmedim . Takipteyim konuyu.
Örnek olarak inceleyebileceğimiz video vs var mıdır ?
Bekir paşaoğlunun kendı aracı var maslak a gıdersenız ınceleyebılecegınızı dusunuyorum
makturan
02-11-2017, 17:52
Bekir paşaoğlunun kendı aracı var maslak a gıdersenız ınceleyebılecegınızı dusunuyorum
teşekkürler
acaba ne kadara gelir turbo ?
hybridli sekilde almanyadan .. hmm
bilgisi olan var mıdır
Face'de fiyat bilgileri mevcut. Turbo+yazılım (200HP) 2100 euro, Turbo+Yazılım+Ekstra Soğutma Sistemi(210HP) ile 2300 euro yazıyor.
facebook üzerinden mesaj gönderdim fakat dönüş olmadı. aklımda netleşmeden de aramak istemedim böyle bir projeniz var ise yarın ilk işim aramak olacak teşekkür ederim
Benim tavsiyem hybrid yerine farklı turboya geçmeniz .
Açıkçası o motordan twincharger gibi verimde beklemeyin bence, ne sesi ne verdiği performans çok etkilemedi beni . Motor kötü demiyorum gayet iyi ekonomik falan ama twincharger lar kadar sevmedim . Takipteyim konuyu.
ben de farklı turbo taraftarıyım ama turboları seçmek konusunda hiçbir bilgim yok. Çok fazla model var gördüğüm kadarıyla. k03 ve k04 leri ismen biliyorum ve singlecharger aracımın dolduramayacağını öğrendim. intercooler olmaması da cabası. hedefim 200 ün biraz üstüne çıkmak. Günlük aktif kullanılan bir araç. Altları da öldürmemek kaydı ile turbo tavsiye edebilir misiniz bana
1300kg ağırlık ve rüzgarda duvar olan bir station arabayı neden hybirtlemek istiyorsunuz? ne kadar gidebilecek sizi tatmin etmez hiç boşunuza zamanınızı harcamayın. Hybritledikten sonra stock arabaya yazılım attığınız an hissetiğiniz fark kadar bir fark olmayacak. Hybritlenen turboya kimse garanti vermez kırılmama ihtimali çok düşük. Kırıldıktan sonrada derdi çok. Hem zamanınızı hem paranızı harcamaya değmez. Ben sizi uyarayım yazım burda dursun :)
çünkü arabamı seviyorum. Station wagon olmasının hb den bi farkı olacağını da düşünmüyorum (rüzgar direnci ve türbülans olarak) 70 kg kadar ağırlıktan dezavantajım var. Hybrid taraftarı değilim açıkçası ama elimdekini değerlendirmek istememin nedeni flanşıyla işçiliğiyle uğraşmamak ve uygun turboyu nasıl seçiceğimi bilmediğim için istiyodum. Şehir içi kullanınmıma uygun ve istediğim güçlere çıkabileceğim bi turbo modeli varsa neden olmasın
çünkü arabamı seviyorum. Station wagon olmasının hb den bi farkı olacağını da düşünmüyorum (rüzgar direnci ve türbülans olarak) 70 kg kadar ağırlıktan dezavantajım var. Hybrid taraftarı değilim açıkçası ama elimdekini değerlendirmek istememin nedeni flanşıyla işçiliğiyle uğraşmamak ve uygun turboyu nasıl seçiceğimi bilmediğim için istiyodum. Şehir içi kullanınmıma uygun ve istediğim güçlere çıkabileceğim bi turbo modeli varsa neden olmasın
http://www.techturkey.com/forum/a-r-besleme/230159-1-4-tsi-125ps-soft-yaz-sonras-turbo-manuel.html
Bu konuyu incelerseniz size yardımcı olabilir
mukremin
27-11-2017, 00:19
Bence uğaşma ölüyü cok yıkarsan ya os.rur ya s.çarmış :) yazılımlı 140 lık fr geçmek icin masrafa değmez.malının düşmanı olma kardeşim.olsa zaten yaygın olurdu denediler olmadı kırıldı paraya yazık.
Balistique
11-11-2018, 19:05
Rsa turbo ile ilgili birkaç şey sormak istiyorum msj attım site üzerinden fakat gitmiyor sanırım.Nasıl iletişim kurabiliriz ?
Rsa turbo ile ilgili birkaç şey sormak istiyorum msj attım site üzerinden fakat gitmiyor sanırım.Nasıl iletişim kurabiliriz ?
Fecebook tan kendi sayfalarından cevap veriyorlar. Yada instagramdan deneyin derim.
Balistique
11-11-2018, 19:38
Fecebook tan kendi sayfalarından cevap veriyorlar. Yada instagramdan deneyin derim.
Kendileriyle görüştüm telefonla. Kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak istiyorum sadece. Teşekkür ederim bilgilendirmen için.
Kendileriyle görüştüm telefonla. Kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak istiyorum sadece. Teşekkür ederim bilgilendirmen için.
Merhaba, facebook ve instagramdan elimizden gediğince hızlı yanıt vermeye çalışıyoruz. Sizi cevaplandırmadıysak lütfen kusurumuza bakmayın. 05546093706 numarasından benimlede iletişime geçebilirsiniz.
serocholy
13-01-2019, 14:52
140'lık IHI Turbo bulun OEM olarak takın kullanın. Basınçta rahatlıkla açabilirsiniz o turboya sıkıntısız.